Dodaj do ulubionych

Brutalne zabojstwo mlodej palestynki

14.04.05, 21:41
www.eurojihad.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=160&mode=thread&order=0&thold=0
jedno z bardziej szokujacych wydarzen ostatnich dni...

oczywiscie tylko na

Eurojihad.org

specjalne podziekowania dla autora artykulu :))))

Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Brutalne zabojstwo mlodej palestynki 14.04.05, 21:45
      marcus_crassus napisał:

> <a
      href="www.eurojihad.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=160&mode=thread&order=0&thold=0"
      target="_blank">www.eurojihad.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=160&mode=thread&order=0&thold=0</a>
      > jedno z bardziej szokujacych wydarzen ostatnich dni...
      >
      > oczywiscie tylko na
      >
      > Eurojihad.org
      >
      > specjalne podziekowania dla autora artykulu :))))
      >

marcuss mozesz tak nie zachwalac tej swojej strony za darmo na lamach FS.mam
      nadzieje,ze cie stac na ogloszenie,tak jak zrobil Kobylanski , a wtedy reklamuj
      sie jak chcesz. od paru dni nic tylko nadajesz zachecajac forum do odwiedzania
      twojego portalu,to jest niezgodne z zasadami forum,gdyz to nie jest miejsce na
      swoja prywatna reklame.
      • j-k lec do adminow i im sie poplacz, ze 14.04.05, 21:53
        Crassusa traktuja preferencyjnie - moze zmnienia zdanie?

pamietaj, ze pisujesz na forum proamerykanskiej i prozydoskiej GW
        - gdzie sa rowni i rowniejsi.
        zadowolona?
        • i-love-2-bike Re: lec do adminow i im sie poplacz, ze 14.04.05, 21:55
          j-k napisał:

> Crassusa traktuja preferencyjnie - moze zmnienia zdanie?
          >
          > pamietaj, ze pisujesz na forum proamerykanskiej i prozydoskiej GW
          > - gdzie sa rowni i rowniejsi.
          > zadowolona?

hloopcze mylisz pojecia ,tu nie reklamujemy wlasnego kremu do golenia,tu
          dyskutujemy na taki a nie inny temat. to co on robi to bezplatnie zachwala
          wlasny towar,chyba go stac na reklame wlasnego portalu,pono taki bogaty.
          • j-k Re: lec do adminow i im sie poplacz, ze 14.04.05, 21:57
            raz jeszcze Ci mowie, lecz do adminow i im sie wyplacz w rekaw.

- moze Cie wysluchja?

To co robi Crassus to jego sprawa. Tobie nic do tego.

Pisujesz na forum proamerykanskiej i prozydoskiej GW.
            - dobrze Ci z tym?
            • biedronka24 powiedzmy sobie szczerze 14.04.05, 22:00
              jesli jest ´lewacka chadecja´
              to jak najbardziej jest tez ´zydowski ateizm´

dobrze ci z tym?
              • j-k z czym? 14.04.05, 22:01
                z popieraniem polityki Busha i Sharona przeciw islamskiemu dziadostwu nie
                szanujacemui praw kobiet?

z tym bardzo mi dobrze.
                mirmilek z pewnoscia to poswiadczy.
                • biedronka24 najpierw zajmijcie sie problemami 14.04.05, 22:04
                  Busha u siebie bo ta polaryzacja interesow miedzy sily chadeckie a zydowski
                  agresywny ateizm nie za bardzo nam sluzy. Nie za bardzo tez jestesmy
                  zainteresowani jej reperkusjami na Polske. Czy juz?

Poza tym o jakich prawach kobiet tu mowa- skoro kobieta ktora ´wasza´ strone
                  reprezentuje i jej poprzedniczka gabi- to dokladne przeciwienstwo tego co mozna
                  rozumiec przez szanowanie sie? To zart chyba? Jak mozna szanowac kogos kto sam
                  siebie nie szanuje?
                  • j-k z czym siebie nie szanuje? 14.04.05, 22:07
                    ze wybrala sie na spacer z narzeczonym?

ale przyznasz , ze islamskich bandytow z Hamasu po ich zlapaniu, warto ganiac
                    nago po ulicach Gazy, by kobiety palestynskie przekonaly sie, ze to zwykle
                    tchorze bez jaj?
                    • biedronka24 nie udawaj ze nie rozumiesz 14.04.05, 22:10
                      chodzi o ´osobowosci´ forum a nie dyskusje na temat niesprawdzownych danych.
                      Ja juz nie mam watpliwosci - miedzy innymi dzieki temu forum, ale nie tylko-
                      wielkie dzieki- ze jest dokladnie tak jak wiekszosc przypuszcza.
                      tzn. prawda- jak zawsze lezy po srodku.

PS- to kiedy ten dawno zapowiadany atak terrorystyczny na Polske - hm?
                      • j-k NIE KREC BEZ SENSU 14.04.05, 22:12
                        Nigdy nie dyskutuje o osobowosciach tego forum!

i nie bawie sie w uwagi "ad personam"

TO JEST FORUM POLITYCZNE. dyskutowac powinno sie tu wylacznie o pogladach i
                        problemach politycznych, a nie o ludziach, ktorzy je pisza.
                        • manny_ramirez Re: NIE KREC BEZ SENSU 14.04.05, 22:14
                          j-k biedronka usilnie tutaj szuka agentury. Ja jzu jestem na liscie i wielu
                          innych. probowalem jej tlumaczyc nie dochodzi wiec nie wydaje mi sie abys Ty
                          dal rade:(((
                          • biedronka24 nie chodzi o agenture 14.04.05, 22:22
                            tylko o interesa.
                            Zreszta jesli nie ma agentury na forum to po co gluptasie sam twierdzisz ze masz
                            tu samych ´przyjaciol´? ;).
                            Monopol na usmiechy ?

Dajcie sobie spokoj. Zalosne to. Juz wiem czemu w Polsce mowia ze ani gadzinowki
                            ani rzepy nikt juz nie czyta...

Ach manny - a ze sportow druzynowych to jest jeszcze siatkowka. Jej kibice tez
                            nie obrzucaja ludzi wulgaryzmami i nie wybijaja szyb w oknach.
                            Tylko wiesz w czym problem?
                            Gdyby tak podsumowac pewne twoje deklaracje- to albo stanowisz szalenie malo
                            reprezentatywna jednostke w populacji ludzkiej albo zwyczajnie klamiesz. Bo jak
                            zyje nie slyszalam aby katolik, filoizraelita, intelektualista i historyk byl
                            tez milosnikiem pyskatych, niezyczliwych bab, pilki noznej, i byl stalym
                            bywalcem smietnikow zwanych forum publicznym...
                            • manny_ramirez Re: nie chodzi o agenture 14.04.05, 22:23
                              duzo jest sportow bez przemocy. dzis ide na pierwszy mecz Nationals za 25 minut
                              wychodze. wiesz choc co to za sport?
                              A jak przyjaciol biedronko zazdroscic to juz jednak Twoj problem nie moj
                              • biedronka24 Szalenie zazdroszcze 14.04.05, 22:26
                                zwlaszcza tych przyjaciol z wypchanymi barami. Wiesz kotku ja przyjaciol nie
                                mierze na tlumy ani na oklaski.
                                A mam ich wystarczajaco dobrych by nie musiec szukac innych. Rozmawiac lubie,
                                ale nie lubie tzw. ´rozmow kontrolowanych´ jesli wiesz co mam na mysli.
                                Podobnie jak ustawionych meczy.
                                • manny_ramirez Re: Szalenie zazdroszcze 14.04.05, 22:27
                                  oki. niech Ci bedzie, z urojeniam walczyc sie nie da
                                  • biedronka24 z niezbyt udana moderacja tez nie 14.04.05, 22:28
                            • manny_ramirez Re: nie chodzi o agenture 14.04.05, 22:24
                              a ja najdrosza znam wielu intelekutalistow fanow sportow druzynowych, jak Ty w
                              takim gronie nie przebywasz to tez niestety nie moj problem
                              • biedronka24 tak, tak 14.04.05, 22:28
                                no ja ci powiem ze tez.
                                Tyle ze siatkowka i kajakarstwo to co innego niz kopanie innych po nogach i
                                ukladanie kupki z cial ludzkich.
                              • marcus_crassus manny.u niej to normalne 14.04.05, 22:29
                                kiedys napisala post ze odkryla ze jestem oplacany przez michnika...

a ja do dzis pisze i pisze na tym forum i licze ze moze wreszcie do mnie michnik z pieniazkami zapuka...a tutaj nic...
                                • biedronka24 Ale naprawde dzis sie ubawilam 14.04.05, 22:36
                                  wiesz - jak ja sobie zalozylam licznik na swojej stronce to tez tam wchodzilam
                                  po kilka razy. A jak cos jest z nia nie tak to tzw ´uzytkownicy ´wchodza´ setki
                                  i tysiace razy...
                                  To dobrze ze zalozyliscie licznik.
                                  Ile ty masz lat?
                                  Czy starcza ci na kanapke dziennie za te robote?
                                  Bo siedzisz tez po nocach. W sumie nie mam nic przeciwko tobie- ale mi cie szkoda.
                                  No czesc. Juz nie bede mieszac. Ale co sie szczerze usmialam - to moje.
                                  Gorzej ze wiem z cala pewnoscia ze kolesi z takimi intencjami i ambicyjkami
                                  pokroju danutka jest wiecej...

Ale to nie tylko ja zauwazam. Badz spokojny.
                                  • marcus_crassus profesjonalne strony panienko 14.04.05, 22:51
                                    maja takie rzeczy jak liczniki sprawdzajace indywidualne numery ip etc z ktorych sie wchodzi.m.in jest to po to aby budowac i weryfikowac strategie marketingowa - np badaniem ilu uzytkownikow powraca.

jak widzis stac mnie wiec sie nie przejmuj.stac byc moze dlatego ze to ze wiem nieco wiecej o licznikach to tylko jedna z dziedzin wiedzy ktorymi sie moge pochwalic.

ty nawet jej nie posiadasz.wiec mnie stac :)
                                    • biedronka24 ha, ha, ha 14.04.05, 22:59
                                      powiedz kolego kto placi za domenke- wczepiles sie pod kogos?
                                      Niech zgadne pod kogo ;).
                                      Bo nie sadze zeby z tych kanapek starczylo kolego....
                                      To dobrze zes takim erudyta.. bo rzeczywiscie jak nie stac cie na wiedze o tym
                                      jakie to zalosne takie bledy robic piszac strone propagandowa to faktycznie cie
                                      ´stac´.
                                      A indywidualne numery ip to moze sobie sprawdzic kazdy. Najlatwiej admin stronki.
                                      A przy takim poziomie to faktycznie najwyzsza pora na ´badania marketingowe´.
                                      PS- po polsku to sie nazywa badania rynkowe. To w zupelnosci wystarcza. Inne
                                      slowo tez wystarczajace to ´reklama´.
                                      Dobranoc.
                                      I nie musisz juz sprawdzac.
                                      NIE BEDE WRACAC.
                                      To mnie ostatecznie przekonalo a zludzenie- wywolane tym ze ktos wykorzystal
                                      pomyslna koniunkture medialna w ostatnich dniach- dawno minelo...
                                      • marcus_crassus kto placi za domene??? 14.04.05, 23:17
                                        jak widzisz czlonkowie redakcji sa zasobni.nie brakuje nam ani na kanapki ani na domeny.a juz niedlugo bedzie kolejne rozbudowanie serwisu i jego unowoczesnienie.

jak nie wiesz czy mnie stac na kanapki to poinformuje cie ze jak bedziesz na bezrobociu stac mnie rowniesz bedzie na zatrudnienie ciebie do strzyzenia trawnika w moim ogrodzie.
                                        • biedronka24 ani na tlumaczy ;9 nt. 14.04.05, 23:21
                                          Zegnam ostatecznie.
                                          A teraz mozesz pisac do woli
                                    • j-k Crassus, dawno juz ktos tak mnie 14.04.05, 23:05
                                      nie smieszyl...
                                      ABE zaczynala z niskiego poziomu, ale pojechala do gory...
                                      a ta...
                                      belkot i jezykowo-stylistyczny i intelektualny.
                                      i widokow na poprawe nie widac...
                                      • biedronka24 :) 14.04.05, 23:16
                                        to ile bedzie jeszcze tych przykladow zmiany ´wyznania´ na wulgarystyczno
                                        danutkowe? ;)
                                        Uspokoj sie juz napisalam. Moze byc jeszcze setki ab, ryskow i marysiek - to nic
                                        nie zmieni. Ten ktos o takiej psychice tu siedzi i trudno to zmienic. Taka ma
                                        retoryke i taka mentalnosc, a motywy zawsze te same. W dodatku te motywy i tak
                                        zawsze na wierzch wyjda. Czy chodzi o kase, czy o intensywna popularyzacje
                                        turystyki.
                                        Stracony czas i proby. A ja go wiecej nie mam.
                                        ´ta´ to jedna z tych ktorej nie udalo sie powiedziec do nikogo ´zjezdzaj´ a
                                        spalilaby sie ze wstydu gdyby miala to zrobic a chocby i w dowolnym Hyde Parku
                                        ale pod haslami ´ w imie ojczyzny´.
                                        Zalosne po trzykroc.
                                        Co zas sie tyczy- ´glupia´ ´kretynka´ ´idiotka´ ´belkot´ z dodatkami w stylu
                                        ´merytoryczny, IQ, retoryka, dialektyka´i pare innych to juz bylo.
                                        Po prostu nuda i pustka.
                                        Jak to forum jest prozydowskie to mozna tylko pogratulowac.
                                        • j-k to nie byl post do Ciebie, Kochanie. 14.04.05, 23:19
                                          bierz przyklad z ABE.
                                          • biedronka24 Ja wole z Danutka misiu 14.04.05, 23:29
                                            to przeciez taki ´szczegolny´ przyklad....
                                            Same zalety. Watrobka w syropie qvadrilingualite naturelle, z urocza przywara
                                            sprawdzania bledow innych zupelnie nie z racji na wlasne kompleksy..
                                      • explicit Re: Crassus, dawno juz ktos tak mnie 14.04.05, 23:21
                                        Wracamy do genesis rozumowania i logiki ,... Gdybys koszerny dupku wzial pod
                                        uwage , ze wychowalismy sie na czytaniu koszernej papki miedzy linijkami ,...

To who do you think , dupku , you're talking to , idiot ???

=============================================================================

i widokow na poprawe nie widac...
                                        • j-k problemy zdrowotne , juz minely? 14.04.05, 23:23
                                          miales ostatnio hloopcze jakies?
                                          pamietaj , ze epitety, pallancie, to nie merytoryczna ocena.
                                          • explicit Re: problemy zdrowotne , juz minely? 14.04.05, 23:52
                                            So , chlupcze , minely czy nie , what's your problem i co to ma do rzeczy ???
                        • biedronka24 I O KLAMSTWACH 14.04.05, 22:14
                          bo w polityce bardzo szkodza.
                          Podobnie jak brak konsekwencji i cienkosc moralna.
                          Jakby to powiedziec- podlozcie te stronke niejakiemu danutkowi i spytajcie kto
                          sie osmiesza zakladajac strone (nie piszac pojedyncze maile ale stala strone -
                          (sic) strw jez. polskim i robiac w nich kardynalne bledy...
                          • manny_ramirez Re: I O KLAMSTWACH 14.04.05, 22:17
                            biedronko moja droga ja bym tak o ta czystosc polskiego najpierw na wlasnym
                            podworku powalczyl. Poczytaj gw, rzepe, nasz dziennik, i inne, dziennie mozna
                            by slownik ulozyc z bykow:(
                            • biedronka24 Jesli chodzi o to 14.04.05, 22:24
                              to na tym forum bardzo wiele PODOBNYCH bledow. A ja ten rodzaj bledow dobrze
                              znam. W tym calym problem.
                              No coz - dziekuje za rozrywke wieczorna, ja bardzo lubie puzzle. Jestem w nie
                              dobra, potrafie nawet pogiete i zdeformowane kawalki ulozyc w calosc.
                              A ten wlasnie ulozylam.
                          • j-k O skutecznosci. 14.04.05, 22:17
                            klamstwa i cienkosc moralna w polityce bardzo szkodza?

powiedz to wszystkim dyktatorom tego swiata, a szczegolnie islamskim.

im nie szkodza ani klamstwa, ani moralna cienkosc.

NATOMIAST BARDZIO SZKODZA IM ANERYKANSKIE BOMBY.
                            • biedronka24 Neryki bardzo szkodza dyktatorom 14.04.05, 22:30
                              zwlaszcza samozwanczym...
                              Dobranoc.
                          • marcus_crassus jesli zas chodzi o strone 14.04.05, 22:21
                            wg wszystkich uzytkownikow jest jesli chodzi o design bardzo dobra.

twoim czepianiem sie wystawiasz sobie sama opinie biedrona.
                            • dragger przegiales ;-) 14.04.05, 22:29
                              design jest co najwyzej dobry. Do bardzo dobrego mu troche brakuje, ale popracujemy nad tym, trust me :D
                              • marcus_crassus tak jest ! :) 14.04.05, 22:30

• biedronka24 tak dessin calkiem niezly 14.04.05, 22:32
                              nieco odreczny - zwlaszcza w dziedzinie niedouczenia jezykowego. Ale to
                              drobiazg. Wazne ze zrodla jasne i klarowne dzieki temu...
                              Co jest kochani? Stac was na propagande a nie stac na tlumacza?
                              Buahahah.
                              • marcus_crassus na razie dobrze idzie 14.04.05, 22:53
                                ale nie przejmuj sie - szczegoly poprawimy juz niedlugo :))))))

bedzie tez zbior filmow,i nowe dzialy ktore sa w przygotowaniu.rozbudowujemy tez wspolprace z polskimi mediami :))

buziaki
                                • biedronka24 pozostanie jeden wazny szczegol 14.04.05, 23:05
                                  mianowicie ludzie- i ich zdrowy rozsadek.
                                  I nie uwierzysz ale Polacy bardzo kochaja swoja wolnosc. Nawet bardziej niz
                                  swoje kobiety czasem- a moze jednakowo. Ale to jest naprawde bardzo, baaaardzo.
                                  I mozesz byc zaskoczony. Wlasnie dlatego nie boimy sie terroryzmu- dowolnej postaci.
                                  Nie przyjmuje buziakow od obcych. A zwlaszcza tych, ktorzy nie potrafia samych
                                  siebie uszanowac poprzez szczery szacunek dla innych.
                                  Jak wielu arogantow juz padlo- swiat jeden wie. Ilu jeszcze padnie - tego
                                  dowiemy sie juz wkrotce.
                                  A cyrk z pajacykiem na takiej stronie to po prostu obrzydliwie niesmaczne.
                                  • marcus_crassus Polacy kochaja wolnosc 14.04.05, 23:14
                                    i wlasnie dlatego jedni walcza w iraku a inni tworza takie strony.do iraku nie pojade- nie jestem zawodowym zolnierzem.do afganistanu tez nie.

nie pytaj sie co ameryka moze zrobic dla ciebie-spytaj sie co ty mozesz zrobic dla ameryki.

nie pytam sie co wolnosc i demokracja moze zrobic dla kazdego z nas.tworzymy cos aby na swoj sposob i swoje mozliwosci zrobic to co mozemy.

a ciebie to boli.oprocz nonsensownych gadek paniusiu ktora nie ma nic do powiedzenia nie oferujesz soba nic.

buziak byl cyniczny.

zglos sie do wariatkowa poszukiwaczko oplacanych agentow michnika.
                                    • biedronka24 nie wyglupiaj sie 14.04.05, 23:21
                                      patosem i oszczerstwem nic nie zdzialasz. Wystarczy nauczyc sie pisac skromnie i
                                      poprawnie.

Kolego- Polacy umieja pisac po polsku. Przynajmniej maja pojecie o deklinacji.
                                      A jak nie umieja to nie pisza stron propagandowych z Izraela we wlasnym interesie..

Co zas sie tyczy USA to owszem - chetnie jezdze jak i wszedzie. Ale ani ty ani
                                      twoi niedouczeni koledzy z ambicjami politycznymi to nie jest cale USA ani tym
                                      bardziej Europa. Czy ty oplacony Michnika czy kolesiow z Haaretzow, czy tez
                                      owego ´pisarza´ od synkow i corek w sznurach granatow to mnie guzik obchodzi.

Walczy sie po to by moc w spokoju wychowywac dzieci. A walczyc o prawde mozna
                                      roznymi sposobami - klamstwem i podjudzaniem sie raczej nie daje.
                                      • marcus_crassus lecz sie n/t 14.04.05, 23:25
                                        nie mam nic do dodania wiecej
                                        • explicit Re: lecz sie n/t 14.04.05, 23:49
                                          I dobrze , kto ci poradzil ? Idioci powinni o ty pamietac .
                                      • j-k kobieto, zlituj Ty sie nad soba. 14.04.05, 23:31
                                        biedronka napisala:

> Kolego - Polacy umieja pisac po polsku.
                                        Przynajmniej maja pojecie o deklinacji. <

biedronko, nie czepialem sie do tej pory Twoich publikacji...

A jestem za granica ponad 20 lat.
                                        podobnie ABE.

Ty jestes za granica tylko lat kilka zapewne - jedynie...

Twoja stylistyka nalezy do NAJGORSZYCH - sposrod ludzi piszacych spoza granic
                                        kraju.

zabierz sie za siebie - zanim zaczniesz oceniac innych.

• biedronka24 Drogi przyjacielu nieznany 14.04.05, 23:35
                                          nie wyglupiaj sie. Moja stylistyka na tym ´forum´ jest zupelnie dowolna. Nigdy
                                          nie ukrywalam ze jest inaczej. Ale to nie znaczy ze nie znaczy ze robie typowe
                                          bledy CUDZOZIEMCOW, ktorzy slabo wladaja jezykiem polskim i takie bledy
                                          pozostaja im DO KONCA ZYCIA. Malo tego, ortografie na stronce jest latwo
                                          sprawdzic. Bylo dosc czasu na to. Po co sie tak zalosnie bronicie?
                                          Z odmiana przez naszych pare przypadkow wielu ma problemy. Warto niestety ja
                                          opanowac.
                                          • dragger Re: Drogi przyjacielu nieznany 14.04.05, 23:45
                                            Widzisz - ten tekst tlumaczylem ja z angielskiego (link do orginalu jest na dole strony). Robione bylo to na szybko, tak wiec tlumaczenie jest wstepne - mocno 'doslownie', czasami pozostaly miejscami resztki angielskiego szyku zdan, ktorych nie mialem czasu usunac. Sa bledy? Poprawimy
                                            • biedronka24 Re: Drogi przyjacielu nieznany 14.04.05, 23:51
                                              no wlasnie- tak napisalam. Ja - to tak wiele mowiace slowo hi, hi.
                                              czesc.
                                              Kiepskich intencji nie ´poprawicie´. Cienka propagande tez trudno bedzie
                                              podciagnac pod artykul naukowy...
                                          • biedronka24 i jeszcze cos na koniec 14.04.05, 23:48
                                            moja wlasna mama robi takie bledy do dzis mimo ze zna kilka jezykow i po polsku
                                            poza tym pisze calkiem dobrze, nawet poprawia moje dzieci. Ale wlasnie dlatego
                                            ja ZAWSZE poznam pisanine i mowe kogos kogo polski nie jest jezykiem ojczystym.
                                            Tylko ze to czy poznam to nie mialoby znaczenia gdyby nie fakt, ze ten ktos kogo
                                            polski nie jest ´mother tongue´ miesza do tego polityke. A to juz zupelnie inna
                                            historia. Zwlaszcza ze ta polityka zbyt korzystna sie wydaje dla interesow
                                            niekoniecznie najkorzystniejszych dla Polski.
                                            A Polacy walcza za swoj kraj i o swoj spokoj. Za innych nie musza bo maja
                                            wystarczajaco wlasnych problemow na glowie.
                                            Co zas sie tyczy mnie - nie pisuje z Polski jak jestem w domu bo pewien moj
                                            znajomy stracil juz dwa komputery z racji na wirusy rozsylane tylko na tym
                                            forum.. Proste. Z tym serwerem troszke trudniej i ´specjalisci´ pewno sie
                                            przekonali. W kazdym razie cholernie duzo trzeba popsuc by popsuc i u mnie. No i
                                            miesza sie jeszcze komus przy okazji a to juz nieladnie- prawda?
                                            Gdybym pisala z kompa domowego to juz dawno by mnie tu pewno nie bylo.
                                            Ale i tak nie mam dluzej zamiaru bo to zgroza co sie tu panoszy.
                                            • dragger Re: i jeszcze cos na koniec 14.04.05, 23:54
                                              Widzisz - jakbym ten artykul czytal pierwszy raz, to tez mialbym wrazenie ze napisal go ktos, dla kogo jakis inny jezyk byl ojczystym. Tylko ze to wynik tlumaczenia niejako slowo w slowo. Nie bylo czasu na dluzsza 'refaktoryzacje' tego artykulu - staralem sie usuwac co sie dalo z anglojezycznej konstrukcji zdan, ale taki angielski 'posmak' przy tym pozostal.

Ale przeciez wyraznie piszemy skad jest artykul, podajemy link do zrodla.
                                              • biedronka24 zalosne, zalosne, zalosne, zalosne 14.04.05, 23:57
                                                zalosne, zalosne, zalosne,
                                                zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,zalosne,
                                                chlopci...
                                                i zalosni staruszki
                                                To tez wynik tlumaczenia slowo w slowo ;)
                                                Dobranoc
                                                • dragger idze juz, co? 15.04.05, 00:01
                                                  Obiecalas ze dwa czy trzy posty temu, ze sobie wreszcie idziesz i co, klamliwy insekcie? ;-)
                                                  • marcus_crassus dragger.nie marnuj czasu 15.04.05, 00:03
                                                    artykul byl swietny.kazdy kto to czytal wie.:))

przeslij mi jak mozesz pozniej jego wersje w wordzie.

pozdrawiam.no i nie marnuj czasu jak ja wiecej na tych "...." tylko czekamy na kolejne doskonale tlumaczenia.
                                                  • marcus_crassus ps-to ze artykul byl doskonaly widac po tym 15.04.05, 00:04
                                                    jak nasi milusinscy wchodza powoli w stan wrzenia :))
                                                  • biedronka24 kochanie- jak zapewne zauwazyles 15.04.05, 00:07
                                                    przebieglam kilka watkow. Zeby zlapac cie na tym - ktory najchetniej podnosisz.
                                                    Bylo mi zupelnie obojetne pod jakim. Zajrzalam - i prosze jakie plony..
                                                    A mowili- po owocach ich poznacie...
                                                    Nie wiedzialam ze tak szybko te owoce. W marcu zasiane a juz owoce...
                                            • marcus_crassus biedrona 14.04.05, 23:59
                                              a)mialas isc.powtorzylas to juz 10 razy.wciaz tutaj jestes.

aaa!!!

b)nie mow nam o jezyku polskim.nie ty - ktora piszesz w taki sposob ze nikt kto nie wzial wczesniej porzadnej dawki LSD nie jest w stanie ciebie zrozumiec.
                                              • biedronka24 bede mowic marciusiu 15.04.05, 00:05
                                                bo to strona a nie forum. Na forum mozna ipsac ak sie chce.
                                                Taka to roznica. Poza tym nie rozumieja mnie ci co nie chca.
                                                A jeszcze poza tym - jak zauwazyles - tak mozna w nieskonczonosc.
                                                Ty wygrasz bo ja mam dom i dzieci i co robic. A poza tym dlatego ze mnie to nie
                                                bawi.
                                                A przedluzam tylko dlatego bo chce zobaczyc jakie metody stosuja ci od tych
                                                tekstow pt ´Papiez zrobil za malo bo nie uznal judaizmu jako odrebnej religii´,
                                                albo ´Polacy wyssali antysemityzm z mlekiem matki´ albo krzycza o oddawanie kordel.
                                                Motyw ´polskich obozow´ nie pojawil sie tak ´znikad´.
                                                Sa i tacy co z lenistwa lubia piec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Chcialam
                                                sie tylko upewnic, ktorzy to i jak rozmawiaja z innymi.
                                                Ale taktyka jest bolesnie powtarzalna...
                                                • marcus_crassus oczywiscie ze bedziesz mowic 15.04.05, 00:07
                                                  bedziesz mielic ozorem od rzeczy jak zawsze.raz powiesz ze sobie idziesz w ogole z forum,potem wrocisz.potem powiesz ze idziesz spac,potem nie pojdziesz,ze konczysz rozmowe,potem okaze sie ze nie.

mielenie ozorem bez sensu to twoj specjal.sorry biedrona,nie mam wiecej czasu na gadki z byle kim na jakims forum w necie.

end
                                                  • dragger marcus - plonk 15.04.05, 00:09
                                                    nie ma sensu tracic czasu na odpowiedzi biedronie. Nic zupelnie to nie wnosi
                                                  • biedronka24 Jak to nie 15.04.05, 00:12
                                                    wlasnie ´zjezdzam´ jak to sie w tym swiatku erudytow mowi.
                                                    Czesc gromado zyczliwych, wiele wnoszacych osobek.
                                                  • marcus_crassus wiem.przeslij mi w wordzie jak mozesz ten 15.04.05, 00:19
                                                    dokument.calosc lacznie ze znakami html :)
                                                  • biedronka24 no widzisz mowilam 15.04.05, 00:11
                                                    ze bedziesz mial satysfakcje. A ja sobie pojde. Bajdurz z tymi co tak pieknie
                                                    jezyk ojczysty kalecza.. To rzeczywiscie osobliwy patriotyzm. A w imie jakich
                                                    szczytnych celow?
                                                    To co tam teraz bedzie atakowane w kraju? Koscioly? Plac Grzybowski czy teatr?
                                                    Hi,hi, hi...
                                                    Ja sie tylko grzecznie zapytalam ile sie za to dostaje. I czy to jest przyczynek
                                                    do kielbasy wyborczej czy przyczynek bedzie pozniej? A moze to tylko bezsilna
                                                    szamotanina?
                                                    No coz:
                                                    wiara, nadzieja, milosc. Albo odwrotnie. To wszystkie trzy punkty w jednym
                                                    ktorych tu nigdy nie bedzie...

Dwa endy..
                                        • explicit Re: kobieto, zlituj Ty sie nad soba. 14.04.05, 23:57
                                          Soooo ,... Tu ciem popieram , ja jestem pona 26 i siem nie chwalem ,...

uklony

=============================================================================

biedronko, nie czepialem sie do tej pory Twoich publikacji... A jestem za
                                          granica ponad 20 lat. podobnie ABE.

• biedronka24 najwazniejsze ze czytal moje publikacje 14.04.05, 23:59
                                            hi, hi, hi..
                                            Ciekawe ktore. Abstrakty z sympozjow czy te ostatnie. A moze te w druku? ;)
                                        • i-love-2-bike Re: kobieto, zlituj Ty sie nad soba. 15.04.05, 22:16
                                          j-k napisał:

> biedronka napisala:
                                          >
                                          > > Kolego - Polacy umieja pisac po polsku.
                                          > Przynajmniej maja pojecie o deklinacji. <
                                          >
                                          > biedronko, nie czepialem sie do tej pory Twoich publikacji...
                                          >
                                          > A jestem za granica ponad 20 lat.
                                          > podobnie ABE.
                                          >
                                          > Ty jestes za granica tylko lat kilka zapewne - jedynie...
                                          >
                                          > Twoja stylistyka nalezy do NAJGORSZYCH - sposrod ludzi piszacych spoza granic
                                          > kraju.
                                          >
                                          > zabierz sie za siebie - zanim zaczniesz oceniac innych.
                                          >
                                          >
                                          zlituj sie dochtor nade mna,gdyz zawsze kazdy mnie na temat stylistyki wsadza, a
                                          ja zagramonica jestem jeszcze dluzej niz ty. ja chce miec zlota palme za
                                          niestylistyke,kapujesz jasio?
                                          dobranoc
                                      • biedronka24 z nieznajomosci jezyka nie trzeba sie leczyc 14.04.05, 23:32
                                        drogi kolego. Wystarczy sie go nauczyc. A ucza sie dobrze naogol ci, ktorzy ucza
                                        sie dla innych celow niz propaganda. Np dlatego ze im sie jezyk podoba albo
                                        dlatego ze szanuja kulture i jej bogactwo.
                                        Czy do ciebie ´prawniku´ nie przemawiaja fakty ktore sam podajesz?!
            • wirusx Re: lec do adminow i im sie poplacz, ze 14.04.05, 22:27
              Ty też tu bełkoczesz, tu a nie gdzie indziej, więc widocznie dobrze Ci z tym.
          • biedronka24 ja dzis pekne ze smiechu 14.04.05, 21:59
            marcusso, merkatek zarejestrowal stronke najwyrazniej w pospiechu. Inicjatywy
            nie trzeba szukac daleko. To pewnie kopia stronki na ktorej ´matke´ trafilam
            kiedys przez przypadek - tyle ze tamta byla izraelska..
            No marcussik kiedy twoje zdjecie w sznurach granatow?

Acha a to:
            ´Witam Nieznajomy, zostań użytkownikim już dziś.´

Bardzo zgrabne- mozesz sobie mnie odkreslic w oslonach. Widac ze stronka robiona
            w znacznym pospiechu ;)
            • marcus_crassus zrodla Ci sie nie podobaja??? 14.04.05, 22:00
              co bys wolala???

jihadunspun?? albo vivapalestina???
              • biedronka24 viva mossad nie za bardzo 14.04.05, 22:02
                Polska to jednak nadal niezawisle panstwo.
                Uszanuj to kolego.
                • marcus_crassus zalosna jestes 14.04.05, 22:04
                  co sugerujesz???ze to "nieprawda"????

a jak nie sugerujesz ze to nieprawda to o co ci chodzi???
                  • biedronka24 zalosne to jest to 14.04.05, 22:07
                    ´pieciu naocznych swiadkow rozpoczeli poscig´.
                    Wybacz po tym co widzialam na stronach izraelskich to nie wierze ani jednej ani
                    drugiej stronie. Dlatego propagandy wogole nie czytam.
      • marcus_crassus przepraszam,jaka reklama????? 14.04.05, 21:55
        znajdz mi tego inne zrodlo w polskim internecie.

czy to moja wina ze jestesmy jedyni ktorzy o tym infromuja??

mam na tyle zaawansowane plany ze juz niedlugo to gazeta bedzie brala komentarze i newsy od nas.

nie dodam usmiechu bo nie wypada w takim temacie.niestety,dodalem go w pierwszym poscie i teraz mam do siebie pretensje :(
        • i-love-2-bike Re: przepraszam,jaka reklama????? 14.04.05, 21:57
          marcus_crassus napisał:

> znajdz mi tego inne zrodlo w polskim internecie.
          >
          > czy to moja wina ze jestesmy jedyni ktorzy o tym infromuja??
          >
          > mam na tyle zaawansowane plany ze juz niedlugo to gazeta bedzie brala komentarz
          > e i newsy od nas.
          >
          > nie dodam usmiechu bo nie wypada w takim temacie.niestety,dodalem go w pierwszy
          > m poscie i teraz mam do siebie pretensje :(
          >

a co mecenasie weza masz w kieszeni czys nie taki znowu bogaty jak nam sie tu
          chwaliles. co dzien tylko zachecasz do wstepowania na twoja strone internetowa
          wiec rob to poza forem dyskusyjnym,albo podaj temat bez podkreslania,ze to twoj
          portal.
          • marcus_crassus slucham???? 14.04.05, 21:59
            to jest odnosnik do artykulu. o co Ci chodzi???

a moze po prostu cierpisz bo ludzie to przeczytaja???
            • i-love-2-bike Re: slucham???? 14.04.05, 22:00
              marcus_crassus napisał:

> to jest odnosnik do artykulu. o co Ci chodzi???
              >
              > a moze po prostu cierpisz bo ludzie to przeczytaja???
              >

jak na mecenasa to malo lotny jestes,widac masz malo wprawy.

oczywiscie tylko na

Eurojihad.org

specjalne podziekowania dla autora artykulu :))))
              • j-k Re: slucham???? 14.04.05, 22:03
                ZERO procent meritum , to po ad personam?
                • i-love-2-bike Re: slucham???? 14.04.05, 22:05
                  j-k napisał:

> ZERO procent meritum , to po ad personam?

pewnie,ze ad personam jasio,fajny z ciebie ekonomista,ze nawet nie widzisz jak
                  ktos za darmo swoj portal reklamuje od paru dni.
                  dobranoc hloopcze
                  • marcus_crassus obrzydliwa jestes rachelko 14.04.05, 22:06
                    zginela mloda dziewczyna.a ciebie jedynie stac na uwagi personalne.

zadziwiasz mnie.wlasnie dalas nura ponizej granicy obrzydliwosci
                    • i-love-2-bike Re: obrzydliwa jestes rachelko 14.04.05, 22:08
                      marcus_crassus napisał:

> zginela mloda dziewczyna.a ciebie jedynie stac na uwagi personalne.
                      >
                      > zadziwiasz mnie.wlasnie dalas nura ponizej granicy obrzydliwosci
                      >

ja nie mowie o dziewczynie,tylko o twoim "free ride",to jest obrzydliwe,ze
                      wykorzystujesz czyjas tragedie,aby zachecic ludzi do wejscia na swoj portal. nie
                      badz taki cwany mecenasie,bo to raczej ty na sepa tu wygladasz nie ja. nie
                      mowiac o tym,ze interesuja cie trupy tylko jednej narodowosci i jednego
                      wyznania,nad innymi tanczysz jak dziki.
                  • j-k Re: slucham???? 14.04.05, 22:09
                    ale co to mnie obchodzi?

czy ja przeszkadzam mirmilkowi na okraglo reklamowac "Sprawe palestynska w ONZ"
                    MIE. Tylko sie z niego wysmiewam.

Rob to i Ty, jak masz ochote - kto Ci broni?
                • i-love-2-bike Re: slucham???? 14.04.05, 22:06
                  j-k napisał:

> ZERO procent meritum , to po ad personam?

i sluchaj dalej jak nasz "golden boy" z wezem w kieszeni sie nam tu zachwala
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22679259
      • dragger zauwaz fanko pedalow dwie rzeczy: 14.04.05, 22:12
        a. eurojihad jest przedsiewzieciem NIEKOMERCYJNYM.
        b. jakos nie kluje cie w oczy jak taki jeden kretyn w kazdym pozcie reklamuje www.panstwochorobpsychicznych.pl - strone ktora jest CZYSTKO KOMERCYJNA reklamowka.

Wiec - idz sie moze przejedz na rowerze, co?
        • biedronka24 zauwaz fanie zapobiegania 14.04.05, 22:38
          ze tamta stronke malo kto czytal. A ta jest niestety naturalna konsekwencja tej
          zalozonej spontanicznie w Izraelu rozpracowujacej Koran i takie tam.
      • lechu1 araby terrorysci islamscy to zboczency 15.04.05, 22:11
        • lechu1 Re: araby terrorysci islamscy to zboczency 15.04.05, 22:17
    • j-k Re: Brutalne zabojstwo mlodej palestynki 14.04.05, 21:55
      swoja droga uwazam, ze za kazde takie "cos" kazdego zlapanego islamskiego
      bandyte z Hamasu Izraelczycy powinni najpierw NAGO pogonic pürzez cala Gaze,
      aby pokazac kobietom palestynskim, ze to kolejne bydlo bez jaj.
    • explicit Re: Brutalne zabojstwo mlodej palestynki 14.04.05, 22:16
      Les Schwab , niedlugo na Pomorzu i w Opolskim , solidna firma , jak Bozie kocham
      deals , deals , deals ,... Wbrew pozorom , wlasciciel nie Zyd ,... Kaszeba :)))

www.lesschwab.com/employment.html
      uklony
      • manny_ramirez Re: Brutalne zabojstwo mlodej palestynki 14.04.05, 22:18
        Twoja??
        • explicit Re: Brutalne zabojstwo mlodej palestynki 14.04.05, 22:52
          I wish :) Niestety , dalszego , bezdzietnego wujka - Ja z Pacow Pomarnackich z
          Kaszeb i Izdebskich z Lwowa ,... On (84) zaczyna dzien cygarem , ja (55)
          od 13-tu lat , stekaniem :) Nie bede sie ludzil :)))

uklony

==============================================================================

Twoja??

• negevmc Równouprawnienie kobiet arabskich. 14.04.05, 22:33
      1.
      Odnosze wrażenie, że wśród izraelskich Arabów jest wyjątkowo dużo
      pań kierowców.

2.
      Bodyguard Kadafiego to kobieta.
      Napisał zresztą juz dawno zaraz po dojściu do władzy w swoich Zielonych
      Książeczkach:
      (cytuje z pamięci)
      "nie ulega wątpliwości i nie podlega dyskusji fakt, iż kobieta jest człowiekiem"
      W tamtych latach to była na prawde godna podziwu rewolucja obyczajowa.
    • wojo1111 Re: Brutalne zabojstwo mlodej palestynki 15.04.05, 05:47
      To prawdziwe oblicze islamu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka