Dodaj do ulubionych

_______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!!

25.06.02, 03:18
Już parę tygodni temu napisałam na tym forum że za samobójcze terrorystyczne
zamach należy karać, jako środek zapobiegawczy, rodziny zamachowców. Sharon
chyba czyta nasze forum bo trwają przygotowania do wysiedlenia rodzin
samobójców – zamachowców, zeszłego tygodnia, z Zachodniego Brzegu. BRAWO!!!
Obserwuj wątek
    • kochanka Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 03:20
      Szkoda tyko ze USA nie ma na to jeszcze odwagi. Znamy zamachowców 11 wryeśnia i
      ich rodziny powinny tez za to zaplacic.

kochanka napisał(a):

> Już parę tygodni temu napisałam na tym forum że za samobójcze terrorystyczne
      > zamach należy karać, jako środek zapobiegawczy, rodziny zamachowców. Sharon
      > chyba czyta nasze forum bo trwają przygotowania do wysiedlenia rodzin
      > samobójców – zamachowców, zeszłego tygodnia, z Zachodniego Brzegu. BRA
      > WO!!!

• werw Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:58
        Racja, racja. W historii odkryć wiele jest podobnych sytuacji: wiele rzeczy
        (także teorii) powstaje mniej więcej w tym samym czasie, niezależnie od siebie.
    • datsh _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 01:05
      ..............Oczywiscie
    • Gość: Kingfish Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 26.06.02, 01:54
      kochanka napisał(a):

> Już parę tygodni temu napisałam na tym forum że za samobójcze terrorystyczne
      > zamach należy karać, jako środek zapobiegawczy, rodziny zamachowców. Sharon
      > chyba czyta nasze forum bo trwają przygotowania do wysiedlenia rodzin
      > samobójców – zamachowców, zeszłego tygodnia, z Zachodniego Brzegu. BRA
      > WO!!!

Naprawde nie ma innego wyjscia. Czekam tylko kiedy USA do tego dojzeje.

• wesoly3 Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 04:10
      szaron nie czyta - bo on za durny do czytania
      • Gość: jojo Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 03:57
        wesoly3 napisał(a):

> szaron nie czyta - bo on za durny do czytania

Wesoly ! Wiem kim jestes ! Chcesz byc dalej moim przyjacielem ? Ja nie wydam
        Ciebie,a ty wstrzymaj sie z krytyka LUDZI ! OK ? Pzdr.!
        • Gość: © ©__SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!! © IP: *.cm-upc.chello.se 27.06.02, 08:10
          ©
    • Gość: 666 Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 27.06.02, 03:51
      no text
    • Gość: sara Re: _______SHARON__CZYTA____FORUM__SWIAT!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 29.06.02, 18:24
      moze pan kochanka zabyta szaron dlaczego ma kompleks niszoszcie i to musze
      schowacz przez zabijanie palestynczykom zeby sie czul warte ,skoro czyta forom
      moze panu napisze jezli nie to ja panu zdradze tajemnicy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka