i-love-2-bike 25.04.05, 16:15 kto go pisal,bo nie ma zbyt wiele czasu,podobnie jak Proust,ten chyba by napisal drugi tom do "poszukiwan straconego czasu",gdyby ten milion wypocin tu czytal:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quan-ti Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:22 Teraz to już stracone, trzebabyło śledzić dobrze forum. Będziesz musiała poczekać do 10 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:23 quan-ti napisał: > Teraz to już stracone, trzebabyło śledzić dobrze forum. Będziesz musiała > poczekać do 10 milionów. wanna bet? Odpowiedz Link Zgłoś
quan-ti Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:26 Możliwe ale już kilka osób prosiło krope o to i not a chance! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:31 quan-ti napisał: > Możliwe ale już kilka osób prosiło krope o to i not a chance! ha widzisz moj drogi trzeba miec uklady,jak nasz jasio. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:35 i-love-2-bike napisała: > ha widzisz moj drogi trzeba miec uklady,jak nasz jasio. i tak dzieki wazelinie glowna nagroda pojdzie do Niemiec. Miejmy nadzieje, ze przynajmniej zostanie zuzyta na zbozny cel odzyskania Berlina i Hamburga. Jasiu chyba dotrzyma slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:45 goldbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > ha widzisz moj drogi trzeba miec uklady,jak nasz jasio. > > i tak dzieki wazelinie glowna nagroda pojdzie do Niemiec. > Miejmy nadzieje, ze przynajmniej zostanie zuzyta na zbozny cel odzyskania > Berlina i Hamburga. > Jasiu chyba dotrzyma slowa? co ty ja jasiu wygra to zaraz na panienki pojdzie (te odwazne) i sam za nie zje obiad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:49 pewnie tak. Jasiu kiedys napisal, ze na demokracji to on sie zna "gleboko". Czyli znow nici z anszlusu Hamburga i Berlina.... Z reszta, tylu tam islamuskow zyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:24 quan-ti napisał: > Teraz to już stracone, trzebabyło śledzić dobrze forum. Będziesz musiała > poczekać do 10 milionów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23090206&a=23156597 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:25 pamietam. Techno liczy. Wbrew pozorom to nie takie proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:30 kropka napisała: > pamietam. Techno liczy. > Wbrew pozorom to nie takie proste :) co wy tam matematyki nie znacie,znaczy sie teorii duzych liczb:)))poslijcie nam to do USA juz my wam omozemy,my tu liczyc dobrze a jak sie mylic to na nasza korzysc. a moze nie chcecie powiedziec,ze to ja wpisalam ten post,zeby danuska sie nam czasem nie poplakala:))nu to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zwiekszajac 25.04.05, 16:41 liczbe wpisow, zwiekszasz swoja szanse. Good luck. P.S. Jak wypadnie na mnie oddam Ci wszystkie honory. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:42 ale kochaj się z rachelką nie bądź taki nieużyty :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:44 wyrodnamatka napisała: > ale kochaj się z rachelką nie bądź taki nieużyty :D fetyszysto splywaj do swojej przebieralni i wlacz marleya. twoje bazgroly robia sie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:55 kto zajmuję pierwsze miejsce w sondażach przedwyborczych na prezydenta - ech nudna sieroto , szkoda mi ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kropa-milionowy post 25.04.05, 16:59 wyrodnamatka napisała: > kto zajmuję pierwsze miejsce w sondażach przedwyborczych na prezydenta > - ech nudna sieroto , szkoda mi ciebie ... jak ja nudna to ty pothead tu nie pisz,sprawa prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:29 Teraz udaja, ze doliczyc sie nie moga i graja na czas. Ot oszukancza wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:31 goldbaum napisał: > Teraz udaja, ze doliczyc sie nie moga i graja na czas. > > Ot oszukancza wyborcza. oj zaraz oberwiesz i to nie od jasia,ja za ten telefon zlapie (tez mam i to 4),zeby cie permanentnie zablokowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:33 a ja po prostu jestem rozgoryczony i zawiedziny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:36 goldbaum napisał: > a ja po prostu jestem rozgoryczony i zawiedziny i tyle. suck it up sissy,jasio tesz jest rozgoryczony i zawiedziony a patrz jaka dzielna mezczyzna z niego. ucz sie goldbaum,ucz sie dziecie pilnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:38 jasiu nie jest rozgoryczony tylko ociekajacy wazelina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:43 goldbaum napisał: > jasiu nie jest rozgoryczony tylko ociekajacy wazelina :-) prosisz sie zebym ja podniosla paluszek i wystukala numerki w imieniu jasia,oj prosisz. takiego chlopa tu obrabiac za jego waznymi plecami,kiedy on na pewno wazna delegacje oprowadza po zamknietej z powodu nieudolnosci ekonomistow fabryce obuwia przemyslowego,ach wstydz sie glodek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:51 jasiu moze stoi i czeka teraz na audiencje u "wujka" Busza. Tak go kiedys okreslil ubolewajac, ze nikt w Bialym Domu nie chcial mu do tej pory zrobic rewizji osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Milionowy post byl moj. Wiem bo liczylem. 25.04.05, 16:54 goldbaum napisał: > jasiu moze stoi i czeka teraz na audiencje u "wujka" Busza. > Tak go kiedys okreslil ubolewajac, ze nikt w Bialym Domu nie chcial mu do tej > pory zrobic rewizji osobistej. ma skromne marzenia ,ze condi to zrobi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum o kurcze kropka... 25.04.05, 16:53 Po ociekajacych wazelina blaganiach jasia wycielas wczoraj jakies 20 postow z jasiem i o jasiu a tu teraz wszystko od nowa... Syzyfowa masz prace! Nie do pozazdroszczenia ta twoja funkcja.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 16:56 goldbaum napisał: > Po ociekajacych wazelina blaganiach jasia wycielas wczoraj jakies 20 postow z > jasiem i o jasiu a tu teraz wszystko od nowa... > > Syzyfowa masz prace! Nie do pozazdroszczenia ta twoja funkcja.... tez nie zazdroszcze,bo jasio to fajny chlop i taki wplywowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 16:59 i-love-2-bike napisała: > tez nie zazdroszcze,bo jasio to fajny chlop i taki wplywowy:)) :-) Moze nawet ma tez haka na kropke? Trzy telefony i... kropka juz nie jest administratorem! Ten gosc coraz bardziej mi imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 17:03 goldbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > tez nie zazdroszcze,bo jasio to fajny chlop i taki wplywowy:)) > > :-) > Moze nawet ma tez haka na kropke? Trzy telefony i... kropka juz nie jest > administratorem! > Ten gosc coraz bardziej mi imponuje. mnie on od dawna imponuje a jak slysze dobranoc i tfuj,to sama nie wiem co mam ze soba robic. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 17:06 i-love-2-bike napisała: > mnie on od dawna imponuje a jak slysze dobranoc i tfuj,to sama nie wiem co mam > ze soba robic. he he he.. zaproponowac mu rewizje osobista? Chlopak mialby o czym marzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 17:09 goldbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > mnie on od dawna imponuje a jak slysze dobranoc i tfuj,to sama nie wiem c > o mam > > ze soba robic. > > he he he.. zaproponowac mu rewizje osobista? > Chlopak mialby o czym marzyc. no,ale ja niesety nie spelniam jego warunkow dosc ambitnych,on tylko te lubi co 60 kg waza,a ja tyle nie wyciagam,nawet z obciazeniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 17:16 to straszna z ciebie drobnica... Condi pewnie tez nie mialaby szans u jasia. Ale Wolfowitz? Przesiadz sie na fun-curvery. Te to waza.... Mozna sobie nogi powyrywac - na muldach. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: o kurcze kropka... 25.04.05, 17:21 goldbaum napisał: > to straszna z ciebie drobnica... Condi pewnie tez nie mialaby szans u jasia. > Ale Wolfowitz? > > Przesiadz sie na fun-curvery. Te to waza.... Mozna sobie nogi powyrywac - na > muldach. jaka drobnica,nikt nie narzeka,ze musze 5 minut latac,aby mnie zobaczyc,tylko 3 starcza,a fun-curvey mnie naokolo otacza,dziekuje wole wlasne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc milionowy z wycietymi czy bez ? 25.04.05, 16:57 prosze - sprawa do przedyskutowania. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: milionowy z wycietymi czy bez ? 25.04.05, 17:02 negevmc napisał: > prosze - sprawa do przedyskutowania. > he,he negew czy juz czytales tego Feynmana,ja czytam inny zyciorys Steinhausa,wspaniala ksiazka. musze powiedziec,ze niektorzy matematycy,czy fizycy znacznie przyjemniej i dowcipniej obserwuja zycie niz ci prawdziwi zlotousci humanisci:))) polecam ci rowniez i te ksiazke, jak rowniez patrz w niebo 20-21 maja,moze cos zobaczysz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: milionowy z wycietymi czy bez ? 25.04.05, 17:21 i-love-2-bike napisała: > he,he negew czy juz czytales tego Feynmana Och nie, na razie przekopuje Aleksandra Wielkiego - tez niezly numerant. > ja czytam inny zyciorys Steinhausa,wspaniala ksiazka. musze powiedziec,ze > niektorzy matematycy Z moim dziadkiem (tez matematykiem) byli kumplami ;-) u rodzicow sa nawet jego listy. Niestety dziadek umarl zanim doroslem do zadawania pytan :( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: milionowy z wycietymi czy bez ? 25.04.05, 17:30 negevmc napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > he,he negew czy juz czytales tego Feynmana > > Och nie, na razie przekopuje Aleksandra Wielkiego - tez niezly numerant. > > > ja czytam inny zyciorys Steinhausa,wspaniala ksiazka. musze powiedziec,ze > > > niektorzy matematycy > Z moim dziadkiem (tez matematykiem) byli kumplami ;-) u rodzicow sa nawet jego > listy. Niestety dziadek umarl zanim doroslem do zadawania pytan :( > to szkoda,bo jak widac byl to nieslychanie ciekawy,dowcipny,ale zlosliwy czlowiek,no i wspanialy matematyk. Odpowiedz Link Zgłoś