Dodaj do ulubionych

Laura Bush go home!!!

22.05.05, 23:00
Widac ze GW Bush znalazl sobie zyciowa partnerke dorownujaca mu poziomem IQ.
No bo jak inaczej mialaby ona czelnosc udac sie na Bliski Wschod aby
nawolywac Arabow do pokoju podczas kiedy jej mezulek zapowiedzial krucjate
przeciwko nim do ostatniej kropli krwi (oczywiscie tej arabskiej). Czy ona
jest zupelnie rabnieta czy amerykanska bezczelnosc i ignorancja po prostu nie
maja granic?
Gdybym ja byla w Jeruzalem to tez dolaczylabym do tlumu krzyczacego do
niej "Precz! Ty tutaj nie przynalezysz" Wkoncu jej wejscie do tego mosku to
byla profanacja, nastepna celowa prowokacja Arabow.
Co za glupia ci..!
www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=8567144&pageNumber=0
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Laura Bush go home!!! 22.05.05, 23:03
      nie badz taka poprawna politycznie,zydzi tez ja wygwizdali,gdyz tym tez sie
      narazilismy jak wiadomo.
      • abe_ltd Re: Laura Bush go home!!! 22.05.05, 23:05
        Za glupote kazdy powinien ja wygwizdac.
        A jak sie Zydom narazila? :D
        • i-love-2-bike Re: Laura Bush go home!!! 22.05.05, 23:07
          abe_ltd napisała:

> Za glupote kazdy powinien ja wygwizdac.
          > A jak sie Zydom narazila? :D
          a czy im trudno sie narazic czymkolwiek? ci swieci wygwizdali i obrzucili ja
          czyms za pollarda,przynajmniej tak oficjalnie sie to nazywa. dostala w kazdym
          razie rowno z dwoch stron,co mnie osobiscie cieszy,gdyz pokazuje prawdziwe
          oblicze "naszych protegowanych" i tych ,ktorych wybawiamy.
          • abe_ltd Ano tak - za Pollarda 22.05.05, 23:28
            Obywatela USA pochodzenia zydowskiego zatrudnionego w 'top secret' projektach
            rzadowych, ktory zdradza tajemnice panstwowe Izraelowi. No, no pokasal reke
            ktora go karmila to dostal po lapach.
            • i-love-2-bike Re: Ano tak - za Pollarda 22.05.05, 23:35
              abe_ltd napisała:

> Obywatela USA pochodzenia zydowskiego zatrudnionego w 'top secret' projektach
              > rzadowych, ktory zdradza tajemnice panstwowe Izraelowi. No, no pokasal reke
              > ktora go karmila to dostal po lapach.

sprawa smierdzi od dawna. szaron staral sie przekupic clintona,ale jedyne co
              zyskal to "wykupienie paru businesmanow" typu pana richa,ktorzy tak samo powinni
              siedziec,ale clinton dal im pardon w ostatniej gordzinie swego urzedowania. co
              do pollarda to jest duzy nacisk teraz na busza,aby lobuza wydal,ale jak dotad
              nie chce on stwarzac precedensu,co nie przeszkadza zydom sie wkurzac za to ,czy
              za co innego przy byle okazji.
    • gieroy_asfalta ignorancją jest nieznajomość polskich nazw miast 22.05.05, 23:05
      "Jeruzalem", Boże...:-(
      • i-love-2-bike Re: ignorancją jest nieznajomość polskich nazw mi 22.05.05, 23:08
        gieroy_asfalta napisał:

> "Jeruzalem", Boże...:-(

to chyba w polsce nie lezy wiec nie bierz nas za slowka gieroju asfaltowy,bo
        nawet twoj nick polski nie jest,ani nie jest tlumaczony na gware polska,MUNDRALO.
        • gieroy_asfalta następna, jeszcze lepsza, hehe 22.05.05, 23:14
          żenada...
          • i-love-2-bike Re: następna, jeszcze lepsza, hehe 22.05.05, 23:16
            gieroy_asfalta napisał:

> żenada...

zenada to ty chlopie,zacznij od siebie zanim zaczniesz pouczac innych zuchu
            polski z ruskim nickiem zapatrzony w ameryke.
            • gieroy_asfalta Re: następna, jeszcze lepsza, hehe 22.05.05, 23:22
              sfrustrowana emigrantka plująca ukradkiem w kaszę swym dobroczyńcom. Ot,typowo
              wsiowo- polskie, a raczej polaczkowe....
              • i-love-2-bike Re: następna, jeszcze lepsza, hehe 22.05.05, 23:25
                gieroy_asfalta napisał:

> sfrustrowana emigrantka plująca ukradkiem w kaszę swym dobroczyńcom. Ot,typowo
                > wsiowo- polskie, a raczej polaczkowe....

he,he kto tu frustrat. ty jak stary cap bawisz sie nam w LORTOGRAFIE,zamiast
                zajac sie dyskusja na tematy poruszane. idz sobie poplacz do swojej wsi,bodajze
                nadlomzanskiej, o ile mnie pamiec nie myli.
                • abe_ltd Olac glupa proponuje. Purysta jezykowy od siedmiu 22.05.05, 23:30
                  bolesci.
                  • i-love-2-bike Re: Olac glupa proponuje. Purysta jezykowy od sie 22.05.05, 23:32
                    abe_ltd napisała:

> bolesci.

nie tylko jezykowy,on chyba spi na gwozdziach i dlatego ma tak madre powiedzenia
                    i mysli,ze nie wspomne o humorku. no ale jak cie gwozdzie w d.. kluja to trudno
                    o usmiech na twarzy.
                • gieroy_asfalta Re: następna, jeszcze lepsza, hehe 22.05.05, 23:32
                  dyskusja??? Bez przerwy to samo i tak samo: "Jak dokopać Ameryce i Bushowi" . A
                  jak nie Bushowi to choć jego żonie. Dziecinada.
                  • i-love-2-bike Re: następna, jeszcze lepsza, hehe 22.05.05, 23:36
                    gieroy_asfalta napisał:

> dyskusja??? Bez przerwy to samo i tak samo: "Jak dokopać Ameryce i Bushowi" . A
                    >
                    > jak nie Bushowi to choć jego żonie. Dziecinada.

to wynies sie na inne watki zamiast tu lkac jak szczeniak. ktos cie do czegos
                    synus zmusza,czy ty masochista,ze tak pilujesz ten watek?
                    • gieroy_asfalta dobranoc 22.05.05, 23:40
                      obgadujcie dalej Bushową;-) pewnie chłopa jej zazdrościcie:-D
                      • abe_ltd No prosze, prawdziwy poziom naszego 22.05.05, 23:45
                        bohaterskiego forumowicza wypelznal na wierzch. Takich cech charakteru dlugo
                        nie da sie trzymac w klozecie.
                      • i-love-2-bike Re: dobranoc 22.05.05, 23:51
                        gieroy_asfalta napisał:

> obgadujcie dalej Bushową;-) pewnie chłopa jej zazdrościcie:-D

no pewnie,ze tak teraz dopiero to wymysliles,widac gwozdzie cie bardzo gniota.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka