pypcinski 29.05.05, 18:27 sobie na bubkes? Ale na piczkes nie pójdę. To jako konieczny kontrast dla takich poważnych ników, jak kotel_ha_marawi, albo Dana33. Trzeba pomyśleć. nic jeszcze pewnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vline Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:15 E---- Jak nie ma odzewu to chyba zostanę przy pypcińskim. Chociaż z jednej strony przyszedł czas na doroczną zmianę, a z drugiej bubkes mnie kusi. To takie śmieszno-poetyckie-------------------------------! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:15 cep, to nie piczkes. to piczefkes. jest roznica. nawet duza. Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:17 A ja mam znowu kłopot. Jak vline mnie odwiedza, dorywa się do komputera. A potem się nie wylogowuje. To już parę razy. A potem ja musze oczami świecić. I po co ja chodziłem po lody? Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:20 A co to znaczy piczkes? Bo myślałem, że to samo co piczewkes. Nie bądź taka, napisz. Jak ładne, to może zrobię sobie z tego nika. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:16 pypcinski napisał: > sobie na bubkes? Ale na piczkes nie pójdę. > > To jako konieczny kontrast dla takich poważnych ników, jak kotel_ha_marawi, alb > o Dana33. > > Trzeba pomyśleć. nic jeszcze pewnego. > rob jak ja sezonowa zmiane nicka,to jakbys mial face lift,albo inny lift,if you know what I am saying:)) tylko nie wybiaraj sobie takich piernikowatych nickow,co to starym pantoflem zajezdzaja i do ktorych nawet ZELUFKA nie pasOje. Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:18 Zelufka mogłoby być dobre. Masz jeszcze jakiś inny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:22 pypcinski napisał: > Zelufka mogłoby być dobre. > > Masz jeszcze jakiś inny pomysł? > karbiDUFKA,dzynDzel,Zielona BUTka (ale tam antos lodami sie napycha),uroczy PantoFel,machocep,cirrus nie stratus. oj ja tak moge do rana,szukac nicku dla pypcio-cepa pana. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:22 jak z tej samej branzy -to cholefka. To bylo najgorsze przeklenstwo w ustach mojej sp babci , bo kulturalna byla kobita.Wiec nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Znudził mi się nik Pypciński --- chyba zmieni 29.05.05, 19:20 bo co cechuje starego pryka to przywiazanie do swego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-kupe jak ci sie podoba "zrob kupe"? 29.05.05, 19:25 niestety juz zajety.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak ci sie podoba "zrob kupe"? 29.05.05, 19:28 zrob-kupe napisała: > a tak: zrob kupe. powiedzial antos i wylal zupe. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: A może kaszeb?/nt 29.05.05, 19:49 cypis, papa_smurf, spiacy_litwin, czerwony_kapturek,... . Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: A może kaszeb?/nt 29.05.05, 19:58 pypcinski napisał: > To już wolę Xantipp _______________________________________________________ Masz moje imprimatur. PS. Jak będzisz miał czas, przeczytaj Fedona. Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: A może kaszeb?/nt 29.05.05, 20:03 Kiedyś czyta lem. Ale już zapomniałem. Tak to bywa. Zapomniałem b. wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: A może kaszeb?/nt 29.05.05, 20:07 pypcinski napisał: Ale już zapomniałem. Tak to bywa. Zapomniałem b. wiele rzeczy. _________________________________________________________________ Ja też zapomniałem wiele. Nie zapomniałem jednak tam zawartych adresów, które przydają się w tematch: IPN, lustracja, michnikoza, .... . Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: A może kaszana 29.05.05, 20:06 Piczkes to chyba fonetyczna przerobka angielskich cipek. Nie jestem pewn Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: A może kaszana 29.05.05, 20:08 Angielskich cipek? Czy to z dialektu szkockiego? Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: A może Benedykt XVI ? 29.05.05, 20:16 Niestety mam tylko skojarzenia ze slowem piczkes, moze oznacza cos innego w hebrajskim. Ale nie podoba mi sie tak czy inaczej. Nazwij sie LILITH . Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Lilith? 29.05.05, 20:25 Lilith = ładne, ale jakieś takie sepleni9ące. No i zablisko do tej Lili Galili z Haaretza. nie chciałbym jej robić kąkuręcji. Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Lilith? 29.05.05, 20:55 Zajrzyj na forum humorum-najsmieszniejsze nicki. Moze cos cie zainspiruje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ee, cep..... 29.05.05, 23:08 ty zmieniasz te niki jak rekawiczki.... u nas jest nazwa takiej panny, co zmienia chlopakow swoich jak rekwiczki.... chcesz takiego nika? Odpowiedz Link Zgłoś
pypcinski Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:14 no! dawaj---! ale zmieniam tylko co roku. Zobacz: CCCP - cep - pypciński Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:27 szarmuta..... co ty na to? u nas to sobie dziewuchy jedna do drugiej tak mowia.... mozna zmiekczyc na szarmucik, szarmutele.... ale i tak ci nic nie pomoze, cep bleibt cep, und schluss... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:30 Szkoda. No to sobie skrzyżowałem Cepa z Kazimierzem. Co ty na to? akurat pasuje do światecznych gumiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:32 dana33 napisała: > szarmuta..... co ty na to? u nas to sobie dziewuchy jedna do drugiej tak > mowia.... mozna zmiekczyc na szarmucik, szarmutele.... ale i tak ci nic nie > pomoze, cep bleibt cep, und schluss... ------------------------------------------------------------------------ Znam to określenie. Kiedyś był nick wlodek na tym forum, też go używał. Popisywał się znajomością różnych religii. Ciekawe czy pisze na tym forum jako "nowy" nick? Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:33 Coś mi się szarmuta kojarzy ze słowem szałaputa. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:39 a co to szalaputa, bo pierwszy raz slysze... ale poczytam juz jutro, bo juz pozno. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:47 Szałaputa to skrzyżowanie filuta z szarmutem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:43 Tylko "cepimierz" brzmi podobnie jak "sepimierz". Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:50 cepimierz napisał: > Co to za sepimierz - Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:53 Nie da rady. Cepimierz brzmi dostojnie prostacko. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ee, cep..... 29.05.05, 23:57 cepimierz napisał: > Cepimierz brzmi dostojnie prostacko. I o to chodzi. _________________________________________________________ Cały Pypciński. Po co Ciebie ta balansa. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: ee, cep..... 30.05.05, 00:05 Bo chodzi o to, żeby różni nadal mogli mnie nazywać cepem. A ja do tego tyż jezdem przyzwyczajony. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ee, cep..... 30.05.05, 00:08 cepimierz napisał: > Bo chodzi o to, żeby różni nadal mogli mnie nazywać cepem. A ja do tego tyż jezdem przyzwyczajony. _______________________________________________________________________ Te spryciarz. Chcesz przesunąć "komplementy" adwersarza do własnego nicka. Idziesz na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: ee, cep..... 30.05.05, 00:10 Jeszcze mi chodzi po glowie bupkeslaw. Też brzmi nieźle. Conajmniej jak hrabia Łąkopolański, albo baronessa Krasnotarczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ee, cep..... 30.05.05, 00:21 cepimierz napisał: > Jeszcze mi chodzi po glowie bupkeslaw. Też brzmi nieźle. Conajmniej jak hrabia > Łąkopolański, albo baronessa Krasnotarczyńska. z zadnym cepimierzem nie rozmawiam,to zupelnie nieladne,zupelnie malo arystokratycznie,nie wrecz parweniuszowsko-pospolite. wymyslaj cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ee, cep..... 30.05.05, 08:39 usmieszek do cepa, oczywiscie, nie do tej tam wyzej, jak jej tam.... Odpowiedz Link Zgłoś