krystian71 09.06.05, 20:27 dalej nie mam linka bo manny to swinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghotir Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 20:33 krystian71, przestan. manny_ramirez nie przemyslal konsekwencji swojej wypowiedzi a pozniej, podejrzewam, uniosl sie honorem. wiekszosc z nas miala podobne wpadki. dajmy sobie nawzajem zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez ghotir dziekuje ale... 09.06.05, 20:42 nie trzeba otwarcie mowie ze przemyslalem, ale jesli ktos woli byc slepy, gluchy i jeszcze pluc nienawiscia to rzeczywiscie zadne slowa nie pomoga, wiec temu panu (krystianowi aby bylo jasne) juz dziekuje za okazywana mi popularnosc, swiadczy tylko o wlasnych kompleksach Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ghotir dziekuje ale... 09.06.05, 20:54 manny_ramirez napisał: > nie trzeba > otwarcie mowie ze przemyslalem, ale jesli ktos woli byc slepy, gluchy i jeszcze > > pluc nienawiscia to rzeczywiscie zadne slowa nie pomoga, wiec temu panu > (krystianowi aby bylo jasne) juz dziekuje za okazywana mi popularnosc, swiadczy > > tylko o wlasnych kompleksach tia manius jdyny,ktory kompleksow na forum nie posiada to ty. zamiast pakowac swe gacie i zaciagnac sie do US army rejterujesz udajac medrca,polskich bohaterow nazywasz bandytami i zdrajcami, a zydowscy bandyci nie sa tacy zli dla ciebie. pogratulowac mardosci o prostolinijnego myslenia. jedno co cieszy,ze cale to terrorystyczne kachane (twoi idole) zostali przez innych normalnych ogloszeni badytami i pozbawieni mozliwosci dzialania na terenie chociazby USA.mala rzecz a cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ghotir dziekuje ale... 09.06.05, 21:12 > goldstein zabil z zimna krwia, to prawda, ale mial powod. a co do swiatyni, to > tez nie bardzo ta swiatynia, bo jak znam sie na swiatyniach, to to miejsce do > modlitw, a nie do nawolywania do mordowania zydow. Fajne nie? To cytat z Dany , ale jak ulal pasuje do posikanego maniusia Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no manny, wstyd powiedziec,ale stranger mial racje 09.06.05, 21:49 gdy cie tak scigal po forum jak zesmrodzonego ze strachu lisa. Gdzie te linki albo twoje obszerne cytaty. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez nauczyc sie czytac cos innego nic internet 09.06.05, 21:53 ale dla Ciebie wycieczka do biblioteki to pewnie zbyt wielki wysilek pijaczyno pewnie jutro juz nie bedziesz pamietal co dzis piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 linki, ramirez linki a potem dopiero inwektywy 09.06.05, 22:11 porownales Wysockiego z Baruchem( fuj,coz za ohydne imie,czeba nienawidzic wlasnego syna , by go tak unieszczesliwic) To teraz pokaz gdzie i kogo podchorazowie w 1830 mordowali. Oczywiscie chodzi mi o tych kleczacych w swiatyniach niezaleznie jakich wyznan , ktorym Wysocki strzelal od gory w potylice. Czy naduzyje wiarygodnosci,gdy napisze ,ze ta hekatomba Goldsteina Katyn mi przypomina.Wlasciwie nie wiem, czemu ten Katyn mi sie przypomnial.... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: linki, ramirez linki a potem dopiero inwektyw 09.06.05, 22:13 Tokarz sie klania, zasluzysz sie swiatu i polsce jak go zeskanujesz na internet jesli wiesz gdzie jest twoja najblizsza biblioteka Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 21:15 czym sie uniosl? Nie przesadzaj.Jeszcze trzeba wiedziec co to jest, zanim sie uniesiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 22:02 Krystek nie wiem o co chodzi. Mogłbyś napisać w dwóch zdaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 22:04 wojcd napisał: > Krystek > nie wiem o co chodzi. > Mogłbyś napisać w dwóch zdaniach? tak w skrocie,gdyz manius dzisiaj sie nam rozwinal jak rolka papieru porownujac wysockiego do barucha. nie ma to jak wybrani historycy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24962349 Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez streszcze Ci 09.06.05, 22:11 jestem klamliwy Zyd szkalujacy Polakow Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: streszcze Ci 09.06.05, 22:12 manny_ramirez napisał: > jestem klamliwy Zyd szkalujacy Polakow > Jasne? jestes przyglupi poparaniec a teraz spieprzaj na basen, w koncu masz dziecko to sie nim zajmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd korepetycje - GRATIS 09.06.05, 22:17 Manny kasuj NATYCHMIAST przegrane pozycje. Zobacz jak to się robi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24761678&a=24800185 Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:25 aaki napisała: > czy tylko nie potępiasz? ---------------------------------------------- Okrakiem siedzieć na płocie? Co Ty mu proponujesz? To niebezpieczne. Można sobie krzywdę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:27 wojcd napisał: > aaki napisała: > > czy tylko nie potępiasz? > ---------------------------------------------- > Okrakiem siedzieć na płocie? > Co Ty mu proponujesz? > > To niebezpieczne. Można sobie krzywdę zrobić. o Jezuniu i to ty Wojtku mowisz:))) manka nic nie skrzywdzi on co nieco dawno zgubil. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:32 i-love-2-bike napisała: > manka nic nie skrzywdzi on co nieco dawno zgubil. _______________________________________________________ Jam chrześcijanin - never give up. Może zejdzie z tego płota. Pozdrawiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:34 wojcd napisał: > i-love-2-bike napisała: > > manka nic nie skrzywdzi on co nieco dawno zgubil. > _______________________________________________________ > Jam chrześcijanin - never give up. > > Może zejdzie z tego płota. > > Pozdrawiam bardzo serdecznie jam tez chrzescijanka,ale realistka. niektorzy sa niereformowalni,za pozno na to,to tylko we wczesnej mlodosci jest mozliwe. pozdr z upalnego kontynentu dla zmarznietych rodakow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:51 i-love-2-bike napisała: > jam tez chrzescijanka,ale realistka. ________________________________________________________ Po co mówić realistka. Jest na to konkretny adres roztropność = rydwan cnót. -------------------------------------------------------- > niektorzy sa niereformowalni,za pozno na to,to tylko we wczesnej mlodosci jest mozliwe. ________________________________________________________ Hm, może należy patrzeć na jakieś DOBRZE wybrane autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:33 jesli danusia pisze,ze byl to morderca ale mial swoje racje to co to jest? Poparcie czy brak potepienia? I jakkie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: popierasz dr.barucha manny? 09.06.05, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24962349&a=25000282 "goldstein zabil z zimna krwia, to prawda, ale mial powod. a co do swiatyni, to tez nie bardzo ta swiatynia, bo jak znam sie na swiatyniach, to to miejsce do modlitw, a nie do nawolywania do mordowania zydow" Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez wysocki i czarnecki tez z imna krwi 09.06.05, 23:57 mordowali a bohaterami ich uczyniono Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez potepiam barucha goldsteina calkowicie aaki 09.06.05, 23:50 jak wszelkich mordecow, kanalie, i bandytow takze i tych z mego narodu. Potepiem wszelkie zlo a nie tylko wybiorczo. Nie uprawiam bowiem prawa kalego i jesli za to mam byc Zydem, Arabem lub cyklista to niech tak bedzie chodzi oczywiscie o tego prawdziwego barucha bo ten z forum otwarcie przyznaje ze moj kumpel Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 22:15 1.aaki potepil Barucha Goldsteina,nie tego na forum,tego ktory byl pierwowzorem i bohaterem do nasladowania. 2.wg Mannego Baruch nie byl niczym bulwersujacym w porownaniu z naszym Piotrem Wysockim, tym od buntu podchorazych w 1830r. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 22:19 No to wpadka i śmieszna obrona. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez zadnej wpadki 09.06.05, 23:59 absolutnie, tylko trzeba znac troszke wiecej historii niz frazesy. I bardzo dziwne ze sie historie Izraela zna lepiej niz wlasna. Albo latwiej na wlasna przymykac oczy. No ale w takim rpzypadku dlaczego Zydom tego bronicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: Do ramireza, ktory ma zeza 09.06.05, 22:26 szkoda czasu na tego napuszonego dupka, kryptokoSSherka... Odpowiedz Link Zgłoś