marcus_crassus 19.06.05, 11:45 zbudowali te wszystkie teee...tam, piramidy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 11:49 popieram, z jednym zastrzezeniem. Religie mieli wstretna. Ja mam pelny szacunek do Corteza,ze niepozornymi silami podbil ich i wybil im te religie z czerwonych lepkow Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus rasista 19.06.05, 11:55 wyrywanie serc bylo odmiennoscia kulturowa. poza tym jest wiele teorii i to uzasadnionych ze religie tego rejonu rozwinely sie przez wplyw niezidentyfikowanej grupy pierwszych chrzescijan ktorzy w jakis sposob wyladowali tam przed X wiekiem. religie tego obszaru znaly m.in teorie zblizone do trojcy swietej, zlozenia przez Boga ofiary z zycia za czlowieka, uzywano symboliki krzyza a sam bog byl bialy, z broda i przybyl ze wschodu - kiedys jednak mial powrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: rasista 19.06.05, 12:39 Tak,tak , w dziecinstwie czytalismy te same ksiazki. Tropy prowadza jeszcze dalej,do wspolnego centrum wszelkich cywilizacji,zwanym umownie Atlantyda.A wg Danikena do kosmitow,a wg Thora Heyerdala Egipcjanie na tratwach z papirusu docierali tam od czasow zaginionej wyprawy faraona Hano. A potem przesiedli sie na tratwey z balsy i wyplyneli na Pacyfik,niosac kaganek cywilizacji ludom Polinezji, I tak dalej,buchahhaha, ten tego. Porownaj znajomosc kalendarza i obliczen astronomicznych wsrod Majow,z tym marniutkim patyczkiem sekstansu z ktorym wyruszyl Kolumb. Aha rzeka Ob plynie przez Syberie i gdzies w Afryce tez Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: rasista+ 19.06.05, 12:41 Nie schlebiaj sobie! Lucy jest twoja prababcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie wiem co czyales w dziecinstwie 19.06.05, 13:04 ale ja wydawnictwa PWN firmowane przez najlepszych profesorow warszawskich uczelni. ale rozumiem ze czytalismy roznie ksiazki. ja PWN - ty Danikan czy jak mu tam. ja np nie czytalem wielu rzeczy o celtach - np o ich pobycie w okolicach palestyny.nasza literatura sie diametralnie rozni Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: nie wiem co czyales w dziecinstwie 19.06.05, 14:39 marcus_crassus napisał: > ale ja wydawnictwa PWN firmowane przez najlepszych profesorow warszawskich ucze > lni. > > ale rozumiem ze czytalismy roznie ksiazki. ja PWN - ty Danikan czy jak mu tam. > > ja np nie czytalem wielu rzeczy o celtach - np o ich pobycie w okolicach palest > yny.nasza literatura sie diametralnie rozni ----------------------------------------------------------------- za dużo wydawnictw firmował Ci prof. Bender PS: a nie doczytałeś w dzieciństwie jakiego koloru jest flaga proroka, bo jeszcze 3 miesiące temu nie wiedziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus kolor zielony pajacyku jest kolorem islamu 19.06.05, 15:09 zostal wprowadzony przez dynastie fatymidow i jest dzis za takowy uznawany. fakt istnienia innych kolorow w symbolice islamu nie ma zwiazku z kwestia istotnosci koloru zielonego. znasz sie na wszystkim o czym sie wypowiadasz jak gasior na traktorach Odpowiedz Link Zgłoś
fidel111 Re: kolor zielony pajacyku jest kolorem islamu 19.06.05, 15:50 Crassus trzeba było Wikipedię wczesniej postudiować. Teraz chcesz uchodzić za eksperta - w sprawach o których jeszcze tak niedawno pojęcia nie miałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: rasista 19.06.05, 12:58 zafrasowales mnie,bo genezy tych ofiar z ludzi mozna szukac jeszcze glebiej. Pamietasz , co Bog nakazal Abrahamowi a ten zabral sie do dziela z ze tak powiem znajomoscia rzeczy. No i nie zapominaj,ze skrupulatni Izraelici nie moga sie doliczyc jednego plemienia. Spojrz na te fotografie www.swiatpodrozy.pl/i.php?g=163&n=9- wykapany Urban,nie zaprzeczysz Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie chce mi sie z toba gadac. ale jak interesujesz 19.06.05, 13:05 sie tematem zajrzyj go ksiazek i wydawnictw PWN. m.in zarysu historii religii. Odpowiedz Link Zgłoś
j_streicher Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 13:08 A kto to jest dla ciebie "meksykanow" Aztekowie ? Hiszpanie ? Czy kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus meksyki :D 19.06.05, 13:09 mozna pod ta nazwe podlaczyc rowniez arabow lub celtow :) (do wyboru jak gazety lub czasopisma) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: meksyki :D 19.06.05, 13:14 no to tak mow od razu.Teraz ja tez ich lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 13:12 markus sie jeszcze nie zdecydowal.Sadzac z dwoch dotychczasowych wypowiedzi ma na mysli Aztekow wyznajacych chrzescianstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 13:16 krystian71 napisała: > markus sie jeszcze nie zdecydowal.Sadzac z dwoch dotychczasowych wypowiedzi ma > na mysli Aztekow wyznajacych chrzescianstwo. Pytam, bo nie jestem pewny, ktorzy meksykanie te serca wyrywali. Meksykanie to chyba Amerykanie, czy sie myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 13:23 hmmm, wlasnie ten tego, jednym slowem material genetyczny skazony niebywalymi w swiecie masowymi morderstwami. Przerob dobowy mieli wiekszy niz Hitler w Oswiecimiu i to wszysto robota handmade . Odpowiedz Link Zgłoś
j_streicher Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 13:29 krystian71 napisała: > hmmm, wlasnie ten tego, jednym slowem material genetyczny skazony niebywalymi w > > swiecie masowymi morderstwami. > Przerob dobowy mieli wiekszy niz Hitler w Oswiecimiu i to wszysto robota > handmade . Wiesz przeciez, ze mec Wiki Gugiel to "techniczny" czy "fizyczny" juz nie pamietam. Przepraszam za te zmiany podpisow ale tam gdzie plodzi krasula tam, by dotrzymac stylu moge wystepowac tylko jako Julius Streicher. Szkoda ciagac "Schlagbauma" po szambach. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 13:46 hmmm, kapuje , to ten "Der Stürmer" ? Teraz mozesz podyskutowac jak rowny z rownym :)))) ------------------------------------------------- jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: a ja bardzo lubie meksykanow :) 19.06.05, 14:30 marcus_crassus napisał: > zbudowali te wszystkie teee...tam, piramidy :) ----------------------------------------------------------------- Umieją cieszyć się życiem i nie są agresywni. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez zla analogia marcus 19.06.05, 15:20 wedle tego co pisala ABE to HISZPANOM powinno sie przypisywac kredyt za piramidy Majow ma to taki sam sens jak przypisywanie Arabom kredytu za starozytny Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: zla analogia marcus 19.06.05, 15:27 Manny i Ty też bierzesz udział w popisach nienawiści autorstwa Marcusa_Ułomnego? Dlaczego on mówi z POGARDĄ o tych ludziach? I dlaczego Ty się dopisujesz do jego wynaturzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez wojciechu 19.06.05, 15:30 widzisz zdzblo w oku moim a nie widzisz belki w swoim jak napiszesz tak do wielu swoich forumowych przyjaciol do wtedy pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: wojciechu 19.06.05, 15:42 manny_ramirez napisał: > widzisz zdzblo w oku moim a nie widzisz belki w swoim ______________________________________________________________ Tak twierdzisz? To może trochę inaczej. Zobacz jak Polska układa swoje relacje z innymi państwami. Pamiętasz 1966 rok i postawę polskich biskupów? Zobacz teraz jeden z następnych kroków. "Biskupi z Polski i Ukrainy apelują o pojednanie Biskupi z Polski i Ukrainy wzywają we wspólnym liście do wzajemnego przebaczenia i pojednania między wiernymi Kościoła greckokatolickiego i rzymskokatolickiego." info.onet.pl/1116179,11,item.html Czujesz bluessa? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez dobrze i wspaniale 19.06.05, 16:07 ale co to ma do mnie i sedna sprawy ktora dyskutujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: dobrze i wspaniale 19.06.05, 16:57 manny_ramirez napisał: > ale co to ma do mnie i sedna sprawy ktora dyskutujemy? -------------------------------------------------- Chodzi o nienawiść a vista, którą tu Marcus_Ułomny sprzedaje, a Ty mu wtórujesz. Jest też inne podejście i to skuteczne w widzeniu innych społeczności. I to Ci pokazałem. Jesteście ksenofobami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus naucz sie bluesa poprawnie pisac czubku 19.06.05, 17:30 facet. jestes jadnym z mierniejszych intelektualnie forumowiczow na forum GW. Twoja wiedza jest dosc zalosna co caly czas pokazujesz. jesli masz mierna wiedze zaakceptuj ze twoj punkt postrzegania swiata jest z definicji niedoskonaly - poniewaz czlowiek mierny intelektualnie nie jest w stanie pojac swiata. poucz sie, poczytaj etc... jestes miernotka - w kazdym calu. wiec przestan sie pluc i idz na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: naucz sie bluesa poprawnie pisac czubku 19.06.05, 17:36 marcus_crassus napisał: > facet. jestes jadnym z mierniejszych intelektualnie forumowiczow na forum GW. > > Twoja wiedza jest dosc zalosna co caly czas pokazujesz. jesli masz mierna wiedz > e zaakceptuj ze twoj punkt postrzegania swiata jest > z definicji niedoskonaly - poniewaz czlowiek mierny intelektualnie nie jest w s > tanie pojac swiata. > > poucz sie, poczytaj etc... > > jestes miernotka - w kazdym calu. wiec przestan sie pluc i idz na spacer. > Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd do Ułomnego 19.06.05, 17:46 Zostaw ocenę mojej osoby forumowiczom. Co do zbitki słownej - "z definicji niedoskonaly". Definicja nie wartościuje. Może Ci chodzi o poznanie bezpośrednie? Wiesz co to jest? PS. Przepraszam za błąd "bluessa" Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Marcusie Ułomny 19.06.05, 17:57 mało umiesz. Ty nawet nie wiesz o czym ja piszę. Głupi i pyskaty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Drogi Wojciechu 19.06.05, 18:59 Daj mi prosze jeden przyklad mej ksenofobii Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Drogi Wojciechu 19.06.05, 20:51 manny_ramirez napisał: > Daj mi prosze jeden przyklad mej ksenofobii ---------------------------------------------- Manny bądź przytomny. Każdy kto działa w portalu Marcusa szczeka na jeden ton. Nienawiść do wszystkiego co nie amerykańskie albo izraelskie. Te cechy pokraki Marcusa można z całą pewnością przypisać CAŁEJ sforze. Masz tutaj dowód "występu" Marcusa_Ułomnego w stsunku do Meksykanów. To nie pierwszy raz. I nie tłumacz się idiotycznie, że chodzisz do tego burdelu tylko by kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Drogi Wojciechu 19.06.05, 21:05 jesli prezentacja faktow jest ksenofobia to moj drogi ja CIEBIE posadzam o DZIKI ANTYSEMITYZM bo Twoja prezentacja faktow w sprawie iraelskiej niezbicie o tym swiadczy a tak naprawde powtarzam widzisz zdzeblo w oku mym a nie widzisz belki we swym Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ten facet (wojciech) to nie oszolom 19.06.05, 21:25 to autentyczny czub albo osoba uposledzona umyslowo: cytuje: "Masz tutaj dowód "występu" Marcusa_Ułomnego w stsunku do Meksykanów. To nie pierwszy raz. " ps - manny. wlasnie pracuje nad strona "euromuchachos.org" reflektujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Drogi Wojciechu 19.06.05, 21:30 Nadal nie rozumiesz. Marcus daje sowody nienawiści a vista. Czego on chce od Meksykanów? Ty w takie gry wchodzisz. Wątpię byś to rozumiał. Dajesz dowody nieustannego daltonizmu moralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus prosba do mannego - ogromna 19.06.05, 21:46 prosze Cie bardzo - nie tlumacz mu :)) ja mu wyjasnie: nieznosze meksykanow. tak. przyznam sie bez bicia. nieznosze ich kaktusow, ich durnych kapeluszy, ich wasow (przypominaja mi te wasy z bliskiego wschodu) i ich klimatu. najgorsze sa zas ich piramdidy. gdyby nie arabowie zrobilbym strone o meksykach Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Marcus ile Ty masz wzrostu - w kapeluszu??? 19.06.05, 22:15 Zgaduję. Nie więcej niż 140 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Drogi Wojciechu przeczytaj watek ABE 19.06.05, 22:27 o Arbach to zrozumiesz jak BAAARDZO marcus naprawde nienawidzi Meksykanow Jesli zas mowiac o relatywizmie moralnym to naprawde moj drogi pijesz pod zly adres Zreszta moge Ciebie posadzic o to samo w kwestii izraelskiej jak jzu anpsialem. Jakos nie widze abys potepial te siajaca nienawisc bande lobuzow . Wrecz przeciwnie. Utrzymujesz z nimi dosc cieple stosunki Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd analogia w etyce 19.06.05, 22:37 Manny czytałem i WŁAŚNIE dlatego reaguję. Pogarda do Meksykanów mnie uderzyła. Nie zdziwiłbym się gdyby pisał o nich - szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Wojciechu 19.06.05, 22:39 widzisz co chcesz i czytasz jak chcesz Ja juz na to nic nie poradze Mozesz sie tez u mnie doszukiwac rzeczy ktrych nie ma jesli Tobie to dziala na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu 19.06.05, 22:52 Krótko Manny nienawiść a vista to inny niż mój kanon moralny i ja AUTOMATYCZNIE reaguje w takich sytuacjach. Nic na to nie poradzę. Ty ćwiczysz "pragmatyczne" odruchy moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Wojciechu 20.06.05, 01:14 piekny kanon moralny pozwalajacy na mile pogaduszki z banda zydozercow Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu 20.06.05, 01:26 manny_ramirez napisał: > piekny kanon moralny pozwalajacy na mile pogaduszki z banda zydozercow ________________________________________________________________ Mylisz się. Wiem dokładnie w jakich rejestrach moralnych poruszam się. Nie zaglądam na fora którymi powinien się prokurator zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Wojciechu 20.06.05, 01:42 he, he. Zycze Ci w takim razie milego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu 20.06.05, 01:50 manny_ramirez napisał: > he, he. Zycze Ci w takim razie milego samopoczucia ------------------------------------------------------------- Manny jeśli ten portal zostanie prawnie zabroniony, to będziesz miał JASNĄ odpowiedź w jakich rejestrach moralnych jesteś. Pojmujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Wojciechu 20.06.05, 01:58 widze ze Ci bardzo ten eurojihad przeszkadza, tylko prosze daj mi link to jednego artykulu ktory sieje nienawisc i pierwszy Ciebie popre a tez prosilbym Cie abys dal link do czegos gdzie JA tam sieje jakakolwiek nienawisc Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu 20.06.05, 02:01 Przykro mi, ale ja tam nie zaglądam. Znalazłem się przypadkiem klikając na coś. Wtedy natychmiast się wycofywałem. Nigdy nie byłem także na innych portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Wojciechu 20.06.05, 02:43 no to masz rzeczywiscie bardzo mocne podstawy aby oskarzac mnie o to co mnie oskarzasz idzie reka w reka z ta moralnoscia ktora wyznajesz wydaje mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus manny.robie strone o meksykach :) 19.06.05, 22:55 www.nieznosze-meksykow.eurojihad.org :) za 10 minut bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: manny.robie strone o meksykach :) 19.06.05, 22:58 marcus_crassus napisał: > www.nieznosze-meksykow.eurojihad.org :) > > za 10 minut bedzie :) ___________________________________________________ Pokaż jak cieszą się życiem. Ja tego niestety nie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ty jestes rzeczywiscie idiota n/t :) 19.06.05, 23:03 No to ile masz wzostu - w kapeluszu? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: zla analogia marcus 19.06.05, 15:32 wojcd napisał: > Manny > i Ty też bierzesz udział w popisach > nienawiści autorstwa Marcusa_Ułomnego? > > Dlaczego on mówi z POGARDĄ o tych ludziach? > I dlaczego Ty się dopisujesz do jego wynaturzeń? On temu nie jest winien. To warunki zewnetrzne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25361190&a=25369102&t=1119187866625 Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: zla analogia marcus 19.06.05, 15:46 schlagbaum napisał: > On temu nie jest winien. > To warunki zewnetrzne. ______________________________________________________ Przykro na to patrzeć. Łatwość rabunku usprawiedliwia złoczyńcę. Kiedyś będzie trzeba stawić się przed Bogiem i zdać rachunek z własnego obłedu i cynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez szlagbaum 19.06.05, 16:06 Daj mi prosze przyklad gdzie obrazam narodowa lub religijna tozsamosc kogokolwiek i wtedy bedziemy mogli dopiero gadac o mentalnosci Kalego Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd krótka piłka 19.06.05, 17:02 jeśli udzielasz się na forum Marcusa_Ułomnego, to odpowiedź jest jednoznaczna i natychmiastowa. Nie kręć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: szlagbaum 19.06.05, 21:32 manny_ramirez napisał: > Daj mi prosze przyklad gdzie obrazam narodowa lub religijna tozsamosc > kogokolwiek i wtedy bedziemy mogli dopiero gadac o mentalnosci Kalego Manicha, ty udajesz czy naprawde nie rozumiesz o co chodzi ? Stary prymitywny satyr, zwraca sie od lat do wszystkich, za ktorymi sie ciagnie jak smrod po gaciach per Mahmut, Ibrahim, Islamusek itp. Nigdy nie widzialem, bys jednym slowem to skrytykowal. Mi zaczynasz grozic wyjetym z nosa paluszkiem kiedy w odpowiedzi nazwalem go raz moskiem. Czy nie widzisz jak bardzo w styku Kalego sa twoje oceny ? Takimi wyglupami jak twoje traci sie wiarygodnosc. Dokladnie tak jak stracily ja usa pod wodza tej zaklamanej kliki z debilju na czele. (zalaczylem specjalnie dla ciebie artykul ) Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum ibrahim, mala islamska antyamerykanska bidulinko 19.06.05, 21:39 CHORA NA AMERYKE. Ktory raz cie pytam bezsilny islamusku, co robisz na forum proamerykanskiej i prozydoskiej GW KLEKAJAC TU NA KOLANACH I uzywajac dla niepoznaki zydoski nick - majac islamskie poglady? nie staC CIE NA GODNOSC MIRMILA? - TY MALA ISLAMSKA BIDULINKO? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: szlagbaum 19.06.05, 22:11 he,he manius jak widac pelni dyzur na tym forum pod tym katem. Zlapalem go na tym samym.Gdy po calej serii postow woja-lecha-zbika, w ktorych ZAWSZE jestem Mahmudem, raz od niechcenia nazwalem go Ickiem - manius zjawil sie natychmiast z ustami pelnymi frazesow , jakby na to czekal. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: szlagbaum 19.06.05, 22:26 krystian71 napisała: > he,he manius jak widac pelni dyzur na tym forum pod tym katem. > Zlapalem go na tym samym.Gdy po calej serii postow woja-lecha-zbika, w ktorych > ZAWSZE jestem Mahmudem, raz od niechcenia nazwalem go Ickiem - manius zjawil > sie natychmiast z ustami pelnymi frazesow , jakby na to czekal. Moge sie zalozyc, ze wieczorami, stojac przed lustrem usmiecha sie blogo z wilgotnymi oczyma powtarzajac sobie : " Ja jednak jestem wyjatkowo szlachetnym szczeniakiem " Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum PS 19.06.05, 22:28 I znowu czuje ten charakterystyczny odor rozkladajacego sie scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: szlagbaum 19.06.05, 22:41 Nie moj drogi. Ty zaczales sypac osobiste inwektywy na mnie. Ja Ci chcialem pokazac ze latwo przychodzi drugich osadzac. To co j-k wypisuje nie mialo tu nic do rzeczy I milo widzec ze holdujesz zasadzie oko za oko, zab za zab. To takze wystawia pewne swiadectwo o czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: szlagbaum 19.06.05, 22:43 manny_ramirez napisał: > Nie moj drogi. Ty zaczales sypac osobiste inwektywy na mnie. Manius podaj przyklad bo bede cie musial nazwac klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: szlagbaum 19.06.05, 22:48 schlagbaum napisał: > manny_ramirez napisał: > > > Nie moj drogi. Ty zaczales sypac osobiste inwektywy na mnie. > > Manius podaj przyklad bo bede cie musial nazwac klamca. Nie trudz sie, bo nie znajdziesz Jestes klamca Czesc > Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: szlagbaum 19.06.05, 23:34 Tak i te wszystkie dociny na temat mojej pojemnosoci umyslowej i fakultetow to wynik moich halucynacji Nawet sie nie bede wysilal aby antyamerykanskiemu i antyzydowskiemu szowinsicie ktoremu tak latwo przychodzi szkalowanie innych cokolwiek udowadniac Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: szlagbaum 19.06.05, 23:38 manny_ramirez napisał: > Nawet sie nie bede wysilal aby antyamerykanskiemu i antyzydowskiemu szowinsicie ktoremu tak latwo przychodzi szkalowanie innych cokolwiek udowadniac --------------------------------------------- Widzisz Manny ktoś tu na forum uzasadnia słuszność tez typu - do demokracji przez morze trupów. Może wiesz o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum bye 19.06.05, 23:40 manny_ramirez napisał: > Tak i te wszystkie dociny na temat mojej pojemnosoci umyslowej i fakultetow to > wynik moich halucynacji > > Nawet sie nie bede wysilal aby antyamerykanskiemu i antyzydowskiemu szowinsicie > > ktoremu tak latwo przychodzi szkalowanie innych cokolwiek udowadniac Jestes klamca a z klamcami nie rozmawiam. To byl moj ostatni post skierowany do ciebie. Klamcy sa jacys tacy oslizli. Brzydze sie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: bye 20.06.05, 01:11 biedny manny , juz mu tylko xawras i iloveisrael do pogadania zostana Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus_poyebakus Nie nasmiewaj sie z ABE gdyz jest n razy madrzejsz 19.06.05, 15:37 a od Ciebie....... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus naucz sie bluesa pisac poprawnie czubku 19.06.05, 17:29 facet. jestes jadnym z mierniejszych intelektualnie forumowiczow na forum GW. Twoja wiedza jest dosc zalosna co caly czas pokazujesz. jesli masz mierna wiedze zaakceptuj ze twoj punkt postrzegania swiata jest z definicji niedoskonaly - poniewaz czlowiek mierny intelektualnie nie jest w stanie pojac swiata. poucz sie, poczytaj etc... jestes miernotka - w kazdym calu. wiec przestan sie pluc i idz na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: naucz sie bluesa pisac poprawnie czubku 19.06.05, 17:35 a ja bardzo lubie Meksykanow :), bo sa podobni do Kubanczykow i sa faceci z jajami, a kobiety to miod..::)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: naucz sie bluesa pisac poprawnie czubku 19.06.05, 18:03 jankowski1960 napisał: > a ja bardzo lubie Meksykanow :), bo sa podobni do Kubanczykow i sa faceci z > jajami, a kobiety to miod..::)) ________________________________________________________________ Ułomni na duchu nie lubią tych, którzy cieszą się życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: naucz sie bluesa pisac poprawnie czubku 19.06.05, 19:12 Wojtek, masz racje::)) Odpowiedz Link Zgłoś