schlagbaum 20.06.05, 21:48 Czy ktos moze mi przypomniec co laczy postacie H.C.F Muenchhausena, Pinokia i Manny Ramireza ? Wdzieczny bede za powazne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlasciciel_krasuli Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 21:49 male proncie zapewne 8))) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 21:51 wlasciciel_krasuli napisał: > male proncie zapewne 8))) Tak blisko ich nie znam zeby ocenic ale moze masz racje. Chodzi mi jednak o cos innego Bylo cos jeszcze ale nie pamietam co. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez he, he, dobre 20.06.05, 21:52 najlepszy przyklad liberalnej politycznej poprawnosci tolerancja dla moich pogladow ale nie Twoich i polaczone z obluzgiwaniem politycznie niepoprawnych gratuluje Ci czystego sumienia szlagus Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Co laczy maczo.meta, ibn ladena i reszte tego 20.06.05, 21:53 islamskiego BADZIEWIA??? jak nie znajomosc hiszpanskiego i zdolnosc budowy piramid? Cortez z Montezuma poprosiliby o wsparcie ONZ. z pewnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez j-k dzieki za wsparcie 20.06.05, 21:56 ale jak szgusiowi sumienie nie broni brniecia w takie zabawy to tm bardziej my go nie wstrzymamy Z szowinizmu jeszcze nikt nie wyleczyl. To musi wyjsc z wlasnego serca Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 21:55 schlagbaum napisał: > > Czy ktos moze mi przypomniec co laczy postacie > H.C.F Muenchhausena, Pinokia i Manny Ramireza ? > > Wdzieczny bede za powazne odpowiedzi. > Kurcze ! Co to bylo ? Musze sobie chyba takie rzeczy zapisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez wlasnie masz racje z tym zapisywaniem 20.06.05, 21:57 Najlepiej abys zaczal od zapisywania swoich postow bo pamiec szybko zawodzi jak widze Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 21:59 schlagbaum napisał: > > Czy ktos moze mi przypomniec co laczy postacie > H.C.F Muenchhausena, Pinokia i Manny Ramireza ? > > Wdzieczny bede za powazne odpowiedzi. > Co to bylo ? Co to bylo ? Cos dla nich wszystkich typowego ale co ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez szlagus mialem cie za inteligentnego 20.06.05, 22:01 ale potwierdzasz regule, z lewakiem gadac sie nie da bo zawsze cie opluje Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 22:05 No nic ! Wrzuce troche kielkow to sobie przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez mowiac o Pinokio 20.06.05, 22:07 zapomnial chocby tego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25361190&a=25361926 Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 23:14 schlagbaum napisał: > > Czy ktos moze mi przypomniec co laczy postacie > H.C.F Muenchhausena, Pinokia i Manny Ramireza ? I co to znaczy zdrow zywnosc. Zjadlem troche rzezuchy z tofu do tego garsc kielkow i juz sobie przypomnialem To wszystko chorobliwi klamcy. Teraz juz chyba nie zapomne. > Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez cudowna samodiagnoza 20.06.05, 23:24 dodac jeszcze antyamerykanski szowinistyczny zydozerca o lewackich upodobaniach i caly wykapany szlagus Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great maniek, jestes wieksza lajza niz myslalem... :- 21.06.05, 00:48 Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great tzn... 21.06.05, 00:50 manny_ramirez napisał: > dodac jeszcze antyamerykanski szowinistyczny zydozerca o lewackich upodobaniach Jak mozesz mieszac "zydozerstwo" z antyamerykanizmem, glabie skonczony? Co powiesz o Amerykanskich "zydozercach", hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez genialny kokoszku 21.06.05, 00:56 tu chodzi konkretnie o szlagusia widac nie tylko mnei logika zawodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aaki manny pomocy ! ! ! 20.06.05, 23:24 www.csd.uch.gr/~liapis/imgs/Nose.jpg www.radiobremen.de/tv/tatort/schwarze_troll/_bild/muenchhausen.jpg mannego w googlu nie znalazłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder To mowisz aaki, ze taki pinokio im gorzej klamie 21.06.05, 00:45 tym ma wieksze wziecie u kobiet...bo wiesz, pewna piosenkarka spiewala "tel mi laj, tel mi laj, tel mi slit litl laj"..ale ona miala chiba male potrzeby. aaki napisała: > www.csd.uch.gr/~liapis/imgs/Nose.jpg > <a href="www.radiobremen.de/tv/tatort/schwarze_troll/_bild/muenchhausen.jpg" target="_blank">www.radiobremen.de/tv/tatort/schwarze_troll/_bild/muenchhausen.jpg</a> > mannego w googlu nie znalazłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pytanie do fachowcow 20.06.05, 23:47 schlagbaum napisał: > > Czy ktos moze mi przypomniec co laczy postacie > H.C.F Muenchhausena, Pinokia i Manny Ramireza ? > > Wdzieczny bede za powazne odpowiedzi. > opowiadali bajeczki dla dzieci,tylko teraz dzieci maja inne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 21.06.05, 00:48 i-love-2-bike napisała: > schlagbaum napisał: > > > > > Czy ktos moze mi przypomniec co laczy postacie > > H.C.F Muenchhausena, Pinokia i Manny Ramireza ? > > > > Wdzieczny bede za powazne odpowiedzi. > > > > opowiadali bajeczki dla dzieci,tylko teraz dzieci maja inne gusta. Bajka chociaz nie jest prawda nie jest rowniez klamstwem. Ta trojca to lgarze. Manny wyroznia sie tym, ze jest lgarzem nikczemnym. Czy moze lepiej powiedziec podlym ? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: Pytanie do fachowcow 21.06.05, 00:53 e tam, czemu od razu "lgarzem nikczemnym", nie nobilituj kogos, kto jest tylko rozhisteryzowana "jewish princess"... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 21.06.05, 00:55 kokosz_the_great napisała: > e tam, czemu od razu "lgarzem nikczemnym", nie nobilituj kogos, kto jest tylko > rozhisteryzowana "jewish princess"... ;-)) Moze i masz racje To maly zaklamany dupek i dosyc mu juz czasu poswiecilem Pies dupka drapal. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: Pytanie do fachowcow 21.06.05, 00:58 Dokladnie, zaklamany kryptokoSSherek, ni mniej ni wiecej, amen! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez widze ze najpiekniejsza prawde stwierdzilem 21.06.05, 00:58 bo jak mowia to wlasnie prawda w oczy kole szlagus Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez oj. szlagus, szlagus 21.06.05, 01:31 pewnie ze piekna prawde stwierdzilem a jakze bolesna Tylko co najbardziej zabolalo. Antyamerykanizm raczej nie bo z tym obnosisz sie calkiem jawnie. Szowinizm tez wiec nie bo jedno idzie z drugim. Wiec chyba chodzi o zydozerstwo. No bo taki piekny nick sobie wziales a tu ni du, du nikt nie chce uwierzyc ze szlagus nie zydozerca. Wiesz jestes najlepszym przykladem europejskiego liberala-lewaka. Z zewnatrz dobry wyglad, piekny usmiech, mile usposobienie a wewntarz zakuty leb, klapy na oczach i ziejaca nietolernacyjna nienawiscia dusza. Bierze mnie pusty smiech jak sie na marcusie wyzywasz bo sam najlepiej przedstawiasz dokladnie te cechy ktore jemu zarzucasz A tak to jest mi Ciebie zal. Bo mozes bogaty i podruzujesz niemalo, ale co z tego jak Ci przychodzi zyc w tym podupadajacym coraz bardziej zasciankowym protektoracie. I co Ci zostaje? Kibicowac za nieudacznikami i podskakiwac na tyle na ile pozwoli laskawie protektorat. Zadne pieniadze nie umila takiego zycia. Wiec zazdrosci zre a nienawisc rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Konkurs 21.06.05, 07:18 Ktory z wyzej wymienionych klamcow, przylapany na lgarstwie i wezwany do udowodnienia, ze to co twierdzi jest prawda wywinal sie wybitnie inteligentnie piszac : " Nawet sie nie bede wysilal aby antyamerykanskiemu i antyzydowskiemu szowinsicie ktoremu tak latwo przychodzi szkalowanie innych cokolwiek udowadniac" Wiem, ze pytanie jest trudne wiec dla ulatwienia dodam, ze nie byl to Pinokio. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Konkurs 21.06.05, 12:17 schlagbaum napisał: > Ktory Co, bez nagrody to juz konkurs malo ciekawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Konkurs 21.06.05, 12:47 Widze ze bardzo Ci to na sercu lezy. Och ta prawda. Tak kole. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Konkurs 21.06.05, 13:03 schlagbaum napisał: > Ktory Ostatnia sznsa. Za chwile zamykamy konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Konkurs 21.06.05, 13:05 widzisz sprawa wyglada takt szlagus to zes antyamerykanski szowinistyczny zydozerca o lewackich upodobaniach to fakt a to co Ty piszesz o mnie to wiesz, rozszerza tylko me skromne slownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Konkurs 21.06.05, 13:12 ojojoj co tu jeszcze rozszerzac.Antyamerykanski szowinistyczny zydozerca brzmi znajomo.Zupelnie jak zapluty karzel reakcji na pasku zbrodniczych imperialistow. Ta sama szkola,czy wyssales to z mlekiem w beciku? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pytanie do fachowcow 21.06.05, 20:29 Konkurs okazal sie zbyt trudny. Nikt nie podal prawidlowej odpowiedzi. Nagroda, niespodzianka zasili jack pot i powiekszy pule nagrod nastepnego konkursu. PS Jak widac, obrzydkiwi klamcy sa malo popularni i nie jest latwo zostac Pinokiem czy Muenchhausenem. Kandydatowi zycze jednak powodzenia w dazeniu do tego szczytnego celu KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Inna rzecz, ze patologiczni klamcy maja 21.06.05, 20:33 magiczna wlasciwosc wyciagania sie wlasnorecznie za wlosy z kazdego gowna, w jakie wdepneli. Tak przynajmniej opwiadal o sobie baron Munchhausen, ale nie wiem, czy mu tym razem wierzyc, czy nie? schlagbaum napisał: > Konkurs okazal sie zbyt trudny. > Nikt nie podal prawidlowej odpowiedzi. > Nagroda, niespodzianka zasili jack pot i powiekszy pule nagrod nastepnego > konkursu. > > PS > Jak widac, obrzydkiwi klamcy sa malo popularni i nie jest latwo zostac Pinokiem > > czy Muenchhausenem. > Kandydatowi zycze jednak powodzenia w dazeniu do tego szczytnego celu > > KONIEC > Odpowiedz Link Zgłoś