Dodaj do ulubionych

Ameryka - narod przyglupow

IP: *.marketscore.com / 10.100.2.* 28.07.02, 21:45
Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
w teatrze lub muzeum.
Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
Show.
Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5
ksiazek w calym swoim zyciu.
Co to jest za kraj ktorego Prezydent nie wie , ze
Slowacja i Slowenia to dwa rozne kraje.
Co to jest za kraj w ktorym ciagle 7% spoleczenstwa
wierzy , ze Elvis Presley zyje i ukrywa sie gdzies w
gorach Skalistych
Co to jest za kraj w ktorym co 5 obywatel twierdzi , ze
byl porwany przez UFO.
Co to jest za kraj w ktorym 3% mniejszosc zydoska
decyduje o pollityce zagranicznej kraju.
Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania
miedzynarodowcych umow regulujacych zanieczyszcenie
atmosfery.
Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania banu na
uzywanie min ladowych.
Co to jest za kraj ktory nieustannie blokuje wszystkie
rezolucje potepiajace faszystow z pod znaku
znienawidzonej gwiazdy davida.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jude Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 28.07.02, 22:08
      Gość portalu: ameryka napisał(a):

> Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
      > w teatrze lub muzeum.
      > Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
      > rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
      > Show.
      > Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5
      > ksiazek w calym swoim zyciu.
      > Co to jest za kraj ktorego Prezydent nie wie , ze
      > Slowacja i Slowenia to dwa rozne kraje.
      > Co to jest za kraj w ktorym ciagle 7% spoleczenstwa
      > wierzy , ze Elvis Presley zyje i ukrywa sie gdzies w
      > gorach Skalistych
      > Co to jest za kraj w ktorym co 5 obywatel twierdzi , ze
      > byl porwany przez UFO.
      > Co to jest za kraj w ktorym 3% mniejszosc zydoska
      > decyduje o pollityce zagranicznej kraju.
      > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania
      > miedzynarodowcych umow regulujacych zanieczyszcenie
      > atmosfery.
      > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania banu na
      > uzywanie min ladowych.
      > Co to jest za kraj ktory nieustannie blokuje wszystkie
      > rezolucje potepiajace faszystow z pod znaku
      > znienawidzonej gwiazdy davida.

Te 10% to imigranci ktorzy jakos te Image USA jeszcze podtrzymuja.W szpitalach
      to lekarze albo z Indii albo Pakistanu albo Polski-tez.
      W elektronice i pisaniu programow hindusi i europejczycy.
      Prawnicy-zydzi.To jest ich dzialka ktorej nie dadza podzielic.
      Co to za kraj w ktorym namawia sie dzieci 5-letnie w szkole
      zeby kablowaly na rodzicow.
      Co to za kraj w ktorym rodzic traci prawa rodzicielskie na okres sledstwa
      o niezgodne z amerykanska demokracja dyscyplinowanie swych pociech.
      Co to za kraj w ktorym sa jeszcze wiochy bez pradu elektrycznego.
      Co to za kraj ktory psioczy na ONZ a za wszelka ceny nie chce sie zgodzic
      na zmiane jej rezydencji do innego kraju.
      Co to za kraj ktory wmowil swym obywatelom ze walczac z tak zwanym terroryzmem
      walczy z wrogami amerykanskiej wolnosci i demokracji.
      Co to za kraj w ktorym obywatele w to uwierzyli.
      • Gość: jojo Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 22:56
        Gość portalu: Jude napisał(a):

> Gość portalu: ameryka napisał(a):
        >
        > > Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
        > > w teatrze lub muzeum.
        > > Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
        > > rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
        > > Show.
        > > Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5
        > > ksiazek w calym swoim zyciu.
        > > Co to jest za kraj ktorego Prezydent nie wie , ze
        > > Slowacja i Slowenia to dwa rozne kraje.
        > > Co to jest za kraj w ktorym ciagle 7% spoleczenstwa
        > > wierzy , ze Elvis Presley zyje i ukrywa sie gdzies w
        > > gorach Skalistych
        > > Co to jest za kraj w ktorym co 5 obywatel twierdzi , ze
        > > byl porwany przez UFO.
        > > Co to jest za kraj w ktorym 3% mniejszosc zydoska
        > > decyduje o pollityce zagranicznej kraju.
        > > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania
        > > miedzynarodowcych umow regulujacych zanieczyszcenie
        > > atmosfery.
        > > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania banu na
        > > uzywanie min ladowych.
        > > Co to jest za kraj ktory nieustannie blokuje wszystkie
        > > rezolucje potepiajace faszystow z pod znaku
        > > znienawidzonej gwiazdy davida.
        >
        >
        > Te 10% to imigranci ktorzy jakos te Image USA jeszcze podtrzymuja.W
        szpitalach
        > to lekarze albo z Indii albo Pakistanu albo Polski-tez.
        > W elektronice i pisaniu programow hindusi i europejczycy.
        > Prawnicy-zydzi.To jest ich dzialka ktorej nie dadza podzielic.
        > Co to za kraj w ktorym namawia sie dzieci 5-letnie w szkole
        > zeby kablowaly na rodzicow.
        > Co to za kraj w ktorym rodzic traci prawa rodzicielskie na okres sledstwa
        > o niezgodne z amerykanska demokracja dyscyplinowanie swych pociech.
        > Co to za kraj w ktorym sa jeszcze wiochy bez pradu elektrycznego.
        > Co to za kraj ktory psioczy na ONZ a za wszelka ceny nie chce sie zgodzic
        > na zmiane jej rezydencji do innego kraju.
        > Co to za kraj ktory wmowil swym obywatelom ze walczac z tak zwanym terroryzmem
        > walczy z wrogami amerykanskiej wolnosci i demokracji.
        > Co to za kraj w ktorym obywatele w to uwierzyli.
        Ten kraj to : Afryka,a jezyk urzedowy : murzynski ! Przyglupy wy pegerowskie !!!
        • Gość: Sammy Re: Ameryka - narod przyglupow IP: 24.194.70.* 29.07.02, 00:12
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: Jude napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: ameryka napisał(a):
          > >
          > > > Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
          > > > w teatrze lub muzeum.
          > > > Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
          > > > rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
          > > > Show.
          > > > Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5

Gosc portalu "america" widocznie zyje w ciemnosci. Moj Drogi Panie....Ameryka
          ma swoje bledy, ale prosze znajdz mi kraj ktory ma lepsza demokracje, wyzsze
          wyksztalcenie spoleczne, i lepszy stan zycia! Nasza kultura to sie moze
          porownac i wygrac z kazda kultura europejska. Nasze muzea sa najlepsze na
          swiecie, orchestry symfoniczne znajdziesz w kazdym duzym i mniejszym miescie.
          Teatry. Pisarze. Poeci, Naukowcy. Artysci. Wszyscy sa pierwszego stopnia.A
          nasza demokracja zyje. Murzyni dzis sa w rzadzie, adwokacji, naukach jak i w
          sportach. Mamy mieszana ludnosc i kazdy obywatel ma to samo prawo. Ja
          przyjechalem jako mlody szczeniak ktory ledwo co skonczyl szkole powszechna.
          Ameryka mie przjela z otwrtymi ramionami. Nikt mnie nie pyta kto jestem. Czy
          skad pochdze. Zostalem od rzadu wolne wyzsze wyksztalcenie. Ciezko pracowalem,
          to prawda. Ale jak czlowiek chce sie do czegos lepszego dostac w zyciu to nie
          moze siedziec na rekach i narzekac. Long Live the USA!
          • Gość: jojo Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 00:18
            Gość portalu: Sammy napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Jude napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: ameryka napisał(a):
            > > >
            > > > > Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
            > > > > w teatrze lub muzeum.
            > > > > Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
            > > > > rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
            > > > > Show.
            > > > > Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5
            >
            >
            > Gosc portalu "america" widocznie zyje w ciemnosci. Moj Drogi Panie....Ameryka
            > ma swoje bledy, ale prosze znajdz mi kraj ktory ma lepsza demokracje, wyzsze
            > wyksztalcenie spoleczne, i lepszy stan zycia! Nasza kultura to sie moze
            > porownac i wygrac z kazda kultura europejska. Nasze muzea sa najlepsze na
            > swiecie, orchestry symfoniczne znajdziesz w kazdym duzym i mniejszym miescie.
            > Teatry. Pisarze. Poeci, Naukowcy. Artysci. Wszyscy sa pierwszego stopnia.A
            > nasza demokracja zyje. Murzyni dzis sa w rzadzie, adwokacji, naukach jak i w
            > sportach. Mamy mieszana ludnosc i kazdy obywatel ma to samo prawo. Ja
            > przyjechalem jako mlody szczeniak ktory ledwo co skonczyl szkole powszechna.
            > Ameryka mie przjela z otwrtymi ramionami. Nikt mnie nie pyta kto jestem. Czy
            > skad pochdze. Zostalem od rzadu wolne wyzsze wyksztalcenie. Ciezko
            pracowalem,
            > to prawda. Ale jak czlowiek chce sie do czegos lepszego dostac w zyciu to nie
            > moze siedziec na rekach i narzekac. Long Live the USA!
            See ? Go ahead,don't stop ! America ,America the BEAUTIFUL !!! GOD BLESS
            AMERICA ! Pzdr.
            • Gość: Jude Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.07.02, 01:05

> Gość portalu: Sammy napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: jojo napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Jude napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: ameryka napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
              > > > > > w teatrze lub muzeum.
              > > > > > Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
              > > > > > rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
              > > > > > Show.
              > > > > > Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5
              > >
              > >
              > > Gosc portalu "america" widocznie zyje w ciemnosci. Moj Drogi Panie....Amer
              > yka
              > > ma swoje bledy, ale prosze znajdz mi kraj ktory ma lepsza demokracje, wyzs
              > ze
              > > wyksztalcenie spoleczne, i lepszy stan zycia! Nasza kultura to sie moze
              > > porownac i wygrac z kazda kultura europejska. Nasze muzea sa najlepsze na
              > > swiecie, orchestry symfoniczne znajdziesz w kazdym duzym i mniejszym miesc
              > ie.
              > > Teatry. Pisarze. Poeci, Naukowcy. Artysci. Wszyscy sa pierwszego stopnia.A
              >
              > > nasza demokracja zyje. Murzyni dzis sa w rzadzie, adwokacji, naukach jak i
              > w
              > > sportach. Mamy mieszana ludnosc i kazdy obywatel ma to samo prawo. Ja
              > > przyjechalem jako mlody szczeniak ktory ledwo co skonczyl szkole powszechn
              > a.
              > > Ameryka mie przjela z otwrtymi ramionami. Nikt mnie nie pyta kto jestem. C
              > zy
              > > skad pochdze. Zostalem od rzadu wolne wyzsze wyksztalcenie. Ciezko
              > pracowalem,
              > > to prawda. Ale jak czlowiek chce sie do czegos lepszego dostac w zyciu to
              > nie
              > > moze siedziec na rekach i narzekac. Long Live the USA!
              > See ? Go ahead,don't stop ! America ,America the BEAUTIFUL !!! GOD BLESS
              > AMERICA ! Pzdr.

Jojo-ty przychlascie,Ameryka ma wszystko ze starego kontynentu.
              Poczawszy od sztuki a konczywszy na rakietowej i kosmicznej technologi.
              V-2-czy cos ci to mowi?.Ochrona SS-manow i naukowcow hitlerowskich za
              podzielenie sie z ta technologia?.
              Nie mowie juz o zydostwie ktore przywedrowalo tez z Europy aby ssac ten
              piekny skad inad kraj.
              • kochanka JUDE ty z kazdym postem robisz sie glupiejszy!!!!! 29.07.02, 04:27

>
                > Jojo-ty przychlascie,Ameryka ma wszystko ze starego kontynentu.
                > Poczawszy od sztuki a konczywszy na rakietowej i kosmicznej technologi.

Tylko kretyn ktory nic nie rozumie taki argument uzywa. Oczywiscie ze wszystko
                jest ze starego kontynetu i ze wszystkich krajow na swiecie. Taki jest nasz
                narod ty cymbale bezmyslny. Wszyscy oprucz Indianow sa z Europy, Azji, Afryki
                itd. Kto to jest AMERYKANIN ty debilu niedorozwiniety? Ja nim jestem a
                urodzilam sie w Polsce.

> V-2-czy cos ci to mowi?.Ochrona SS-manow i naukowcow hitlerowskich za
                > podzielenie sie z ta technologia?.

> Nie mowie juz o zydostwie ktore przywedrowalo tez z Europy aby ssac ten
                > piekny skad inad kraj.
                • Gość: * Re: JUDE ty z kazdym postem robisz sie glupiejszy IP: *.dial.eclipse.net 29.07.02, 04:33
                  ty chuju jestes amerykaninem??????ty nowo naturalizowany palancie zamilcz
                  wez wsadz sobie ten stary kontynent do dupy ty debilu w dupe jebany
                  tepaku jebany
          • smutas Re: Ameryka - narod przyglupow 29.07.02, 01:40

pracowalem,

Czesc bywalcy sterfy anty pro amerykanskiej

Moje losy zagnaly mnie do Canady po kilku latach spedzonych w Stanach.
            Konkluzja - Wracam do debilnych, niekulturalny, chamskich itp. Stanow
            Zjednoczonych. Europa umiera, Canada ze swoja gospodarka i polityka
            zmajstrowana na wzor europejski tez odwali kite. Moje jedyne pytanko - Jak to
            sie stalo, ze rzad US dal ci wyksztalcenie, jestes pierwszym takim przypadkiem
            z jakim sie zetknalem. Juz moge bardziej zrozumiec - kupilem sobie dyplom.
            Ale to tylko takie niedomowienie... Smutas
            • Gość: Sammy Re: Ameryka - narod przyglupow IP: 24.194.70.* 29.07.02, 15:38
              Smulas, pytasz sie jak rzad USA dal mi wyksztalcenie. Otoz przyjechalem z
              Niemiec w 1946 roku gdzie sie nauczylem angielskiego . Trzy miesiace po moim
              przyjezdie wziolem examiny wstepne ( razem z Amerykanskimi zolnierzami ktorzy
              zostali zwonieni z wojska - mialem te same prawa) i zdalem do Gimnazjum. Tam to
              tylko za ksiazki placilem... nauka byla wolna. Po gimnazjum (high school)
              wzialem examin wstepny do universytetu. Znow z amerykanskimi obywatelami) znow
              go zdalem, i sie dostalem do Universytu Stanowego, gdzie nauka byla wolna.
              Przez prawie caly ten czas nie bylem obywatelem! Skonczylem Universytet,
              dostalem swietna posade, i teraz zyje dosc swobodnie. Niczego mi nie brak. Tak
              jest USA. Jak pracojesz to sie mozesz do czegis dorobic. Nawet anaflebatyczni
              Polscy Chlopi ktorzy nie mogli sie podpisac jak przyjechali, wkrotce po ciezkej
              pracy z kupily se farmy w Long Island, ktore z czasem zostaly warte ciezkie
              miliony. Bylem ostatnio w Hawai, jest pelne polskimi chlopami ktorzy sprzedali
              swe farmy za miliony i teraz zyja jak milionerzy. Wierzcie mi, to nie jest
              propaganda. Tojest prawda ktora sam przezylem. A jesli nie chcecie mi wierzyc
              to jak to sie u nas mowi...too bad for you. Hey, Hey USA! by the way w Polsce
              nazywali mnie Shlojmo, przed WW1. Dodalem to dla anisemitow na tym forum, zeby
              mieli cos czym sie zajac.
          • Gość: KOREKTA Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.103.hostpool.rsmi.com 30.07.02, 19:04

>
            > > Gość portalu: Jude napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > > Show.
            >
            >
            pracowalem,

ALE TY PIERDOLISZ KOLEGO. WSZEDZIE CIE PYTAJA KIM JESTES I JAK SIE DOWIEDZA TO
            STWIERDZAJA ZE JESTES GLUPI POLLACK (POLLACK - BARDZO OBRAZLIWE - TLUMACZ
            POLACZEK)
            A PONIEWAZ SKONCZYLEM TROCHE WIECJ NIZ SZKOLE "POWSZECHNA" JAK TY WIEC
            STWIERDZAM ZE JESZCZE BEDZIESZ MIAL SZANSE SIE O TYM PRZEKONAC (Z ZADNYMI
            OTWARTYMI REKAMI CIE TU IDIOTO NIE WITAJA)
      • Gość: KOTEKTA Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.103.hostpool.rsmi.com 30.07.02, 19:00

>
        > > Show.
        > > gorach Skalistych
        > > atmosfery.
        >
        >
        > Te 10% to imigranci ktorzy jakos te Image USA jeszcze podtrzymuja.W
        szpitalach
        > to lekarze albo z Indii albo Pakistanu albo Polski-tez.
        > W elektronice i pisaniu programow hindusi i europejczycy.
        > Prawnicy-zydzi.To jest ich dzialka ktorej nie dadza podzielic.
        > Co to za kraj w ktorym namawia sie dzieci 5-letnie w szkole
        > zeby kablowaly na rodzicow.
        > Co to za kraj w ktorym rodzic traci prawa rodzicielskie na okres sledstwa
        > o niezgodne z amerykanska demokracja dyscyplinowanie swych pociech.
        > Co to za kraj w ktorym sa jeszcze wiochy bez pradu elektrycznego.
        > Co to za kraj ktory psioczy na ONZ a za wszelka ceny nie chce sie zgodzic
        > na zmiane jej rezydencji do innego kraju.
        > Co to za kraj ktory wmowil swym obywatelom ze walczac z tak zwanym terroryzmem
        > walczy z wrogami amerykanskiej wolnosci i demokracji.
        > Co to za kraj w ktorym obywatele w to uwierzyli.

ZGADZAM SIE Z WIEKSZOSCIA Z WYJATKIEM SUKCESU POLSKICH LEKARZY KTORZY PRACUJA
        TYLKO W JEDNYM SZPITALU W CHICAGO - RESURECTION - BO DO INNYCH SIE NIE MOGA
        DOSTAC A TEN WLASNIE SZPITAL JEST UWAZANY ZA NAJGORSZY W ILLINOIS
        -"TRUPIARNIA"
    • _helga Swieta prawda, Ameryka - narod przyglupow 29.07.02, 02:29
      Co jeden w Ameryce, to glupszy. Sami debile. Nie wiem doprawdy, po co trace
      czas na dyskusje z nimi na Forum Swiat. Jedno ich tylko ratuje od totalnej
      katastrofy. Rzadza swiatem, bo cala reszta jest jeszcze glupsza.
      • Gość: jojo Re: Swieta prawda, Ameryka - narod przyglupow IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 02:34
        _helga napisała:

> Co jeden w Ameryce, to glupszy. Sami debile. Nie wiem doprawdy, po co trace
        > czas na dyskusje z nimi na Forum Swiat. Jedno ich tylko ratuje od totalnej
        > katastrofy. Rzadza swiatem, bo cala reszta jest jeszcze glupsza.
        Hi hi hi !!!Swieta prawda.... Pzdr.Frau Helga from Mr. jojo !!!
        • _helga Re: Swieta prawda, Ameryka - narod przyglupow 29.07.02, 03:07

> _helga napisała:
          >
          > > Co jeden w Ameryce, to glupszy. Sami debile. Nie wiem doprawdy, po co trac
          > e
          > > czas na dyskusje z nimi na Forum Swiat. Jedno ich tylko ratuje od totalnej
          >
          > > katastrofy. Rzadza swiatem, bo cala reszta jest jeszcze glupsza.
          > Hi hi hi !!!Swieta prawda.... Pzdr.Frau Helga from Mr. jojo !!!

Szanowanko:))
          Helga
          • Gość: jojo Re: Swieta prawda, Ameryka - narod przyglupow IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 03:11
            _helga napisała:

>
            > > _helga napisała:
            > >
            > > > Co jeden w Ameryce, to glupszy. Sami debile. Nie wiem doprawdy, po co
            > trac
            > > e
            > > > czas na dyskusje z nimi na Forum Swiat. Jedno ich tylko ratuje od tot
            > alnej
            > >
            > > > katastrofy. Rzadza swiatem, bo cala reszta jest jeszcze glupsza.
            > > Hi hi hi !!!Swieta prawda.... Pzdr.Frau Helga from Mr. jojo !!!
            >
            > Szanowanko:))
            > Helga
            He he he ! Szanowanko Damo Forum Naszego ! God Bless You !
    • Gość: U Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.gis.net 29.07.02, 03:42

> w teatrze lub muzeum.
      > Show.
      > gorach Skalistych
      > byl porwany przez UFO.
      > atmosfery.
      > uzywanie min ladowych.

Narod przyglupow i rogaczy.Wlasnie zaczynaja wracac
      pierwsze herosy spod afganskiego nieba.Jak dotad,herosy
      zaciukaly 4 zony,ale bedzie wiecej.Ich wodze probuja to
      wyjasnic nerwowym napieciem herosow,jakiego nabawili sie
      w toku walki. (Czy widzial ktos tam jakas
      walke,starcia?Bomby i zwiedzanie pustych grot)

Ja mam inne wyjasnienie.Kiedy zaczely wracac herosy spod
      nieba Iraku wprost z pola walki szly do lojerow ze sprawa
      o rozwod.Duzo tego bylo.Mysle,ze teraz bedziecie mieli
      duzo uciechy ogladajac w TV wywiady z "teskniacymi
      zonami" herosow.
      • Gość: jojo Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 03:46
        Gość portalu: U napisał(a):

>
        > > Show.
        > > gorach Skalistych
        > > atmosfery.
        >
        >
        >
        > Narod przyglupow i rogaczy.Wlasnie zaczynaja wracac
        > pierwsze herosy spod afganskiego nieba.Jak dotad,herosy
        > zaciukaly 4 zony,ale bedzie wiecej.Ich wodze probuja to
        > wyjasnic nerwowym napieciem herosow,jakiego nabawili sie
        > w toku walki. (Czy widzial ktos tam jakas
        > walke,starcia?Bomby i zwiedzanie pustych grot)
        >
        > Ja mam inne wyjasnienie.Kiedy zaczely wracac herosy spod
        > nieba Iraku wprost z pola walki szly do lojerow ze sprawa
        > o rozwod.Duzo tego bylo.Mysle,ze teraz bedziecie mieli
        > duzo uciechy ogladajac w TV wywiady z "teskniacymi
        > zonami" herosow.
        Czasami polskie kurwy,zonami tych HEROES nie byly ?
        • Gość: U Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.gis.net 30.07.02, 21:01

> Gość portalu: U napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: ameryka napisał(a):
          > >
          > > > Co to jest za kraj w ktorym 90% ludzi nigdy nie bylo
          > > > w teatrze lub muzeum.
          > > > Co to jest za kraj w ktorym napopularniejsza forma
          > > > rozrywki jest WWF (zapasy dla debili) i Monster Truck
          > > > Show.
          > > > Co to jest za kraj w ktorym 75% czyta mniej niz 5
          > > > ksiazek w calym swoim zyciu.
          > > > Co to jest za kraj ktorego Prezydent nie wie , ze
          > > > Slowacja i Slowenia to dwa rozne kraje.
          > > > Co to jest za kraj w ktorym ciagle 7% spoleczenstwa
          > > > wierzy , ze Elvis Presley zyje i ukrywa sie gdzies w
          > > > gorach Skalistych
          > > > Co to jest za kraj w ktorym co 5 obywatel twierdzi
          , ze
          > > > byl porwany przez UFO.
          > > > Co to jest za kraj w ktorym 3% mniejszosc zydoska
          > > > decyduje o pollityce zagranicznej kraju.
          > > > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania
          > > > miedzynarodowcych umow regulujacych zanieczyszcenie
          > > > atmosfery.
          > > > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania banu na
          > > > uzywanie min ladowych.
          > > > Co to jest za kraj ktory nieustannie blokuje wszystkie
          > > > rezolucje potepiajace faszystow z pod znaku
          > > > znienawidzonej gwiazdy davida.
          > >
          > >
          > >
          > > Narod przyglupow i rogaczy.Wlasnie zaczynaja wracac
          > > pierwsze herosy spod afganskiego nieba.Jak dotad,herosy
          > > zaciukaly 4 zony,ale bedzie wiecej.Ich wodze probuja to
          > > wyjasnic nerwowym napieciem herosow,jakiego nabawili sie
          > > w toku walki. (Czy widzial ktos tam jakas
          > > walke,starcia?Bomby i zwiedzanie pustych grot)
          > >
          > > Ja mam inne wyjasnienie.Kiedy zaczely wracac herosy spod
          > > nieba Iraku wprost z pola walki szly do lojerow ze sprawa
          > > o rozwod.Duzo tego bylo.Mysle,ze teraz bedziecie mieli
          > > duzo uciechy ogladajac w TV wywiady z "teskniacymi
          > > zonami" herosow.
          > Czasami polskie kurwy,zonami tych HEROES nie byly ?

Nie,to byly amerykanskie.To te,ktore czekaja na moment
          kiedy husbant wyjdzie po papierosy do sklepu,zebyu sie
          skurwic z sasiadem.Radze obejrzec pare jerry springerow.
          • Gość: U Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.gis.net 30.07.02, 21:08
            Gość portalu: U napisał(a):

>
            > > Gość portalu: U napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > > Show.
            > > > > ksiazek w calym swoim zyciu.
            > > > > Co to jest za kraj ktorego Prezydent nie wie , ze
            > > > > Slowacja i Slowenia to dwa rozne kraje.
            > > > > Co to jest za kraj w ktorym ciagle 7% spoleczenstwa
            > > > > wierzy , ze Elvis Presley zyje i ukrywa sie gdzies w
            > > > > gorach Skalistych
            > > > > Co to jest za kraj w ktorym co 5 obywatel twierdzi
            > , ze
            > > > > byl porwany przez UFO.
            > > > > Co to jest za kraj w ktorym 3% mniejszosc zydoska
            > > > > decyduje o pollityce zagranicznej kraju.
            > > > > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania
            > > > > miedzynarodowcych umow regulujacych zanieczyszcenie
            > > > > atmosfery.
            > > > > Co to jest za kraj ktory odmawia podpisania banu na
            > > > > uzywanie min ladowych.
            > > > > Co to jest za kraj ktory nieustannie blokuje
            wszystkie
            > > > > rezolucje potepiajace faszystow z pod znaku
            > > > > znienawidzonej gwiazdy davida.
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > Narod przyglupow i rogaczy.Wlasnie zaczynaja wracac
            > > > pierwsze herosy spod afganskiego nieba.Jak dotad,herosy
            > > > zaciukaly 4 zony,ale bedzie wiecej.Ich wodze probuja to
            > > > wyjasnic nerwowym napieciem herosow,jakiego
            nabawili sie
            > > > w toku walki. (Czy widzial ktos tam jakas
            > > > walke,starcia?Bomby i zwiedzanie pustych grot)
            > > >
            > > > Ja mam inne wyjasnienie.Kiedy zaczely wracac herosy
            spod
            > > > nieba Iraku wprost z pola walki szly do lojerow ze
            sprawa
            > > > o rozwod.Duzo tego bylo.Mysle,ze teraz bedziecie mieli
            > > > duzo uciechy ogladajac w TV wywiady z "teskniacymi
            > > > zonami" herosow.
            > > Czasami polskie kurwy,zonami tych HEROES nie byly ?
            >
            >
            > Nie,to byly amerykanskie.To te,ktore czekaja na moment
            > kiedy husbant wyjdzie po papierosy do sklepu,zebyu sie
            > skurwic z sasiadem.Radze obejrzec pare jerry springerow.

Patriot w piaskach grzebie,a mlodziez mu zone jebie.
    • kochanka TAK!!!!!! USA jest wielkim syfem!!!!!! 29.07.02, 04:12
      Niech reszta swiata sobie to uzmyslowi bo naprawde mamy juz tu za duzo ludzi.
      Taki mamy syf ze co roku 3.000.000 ludzi legalnie przeprowadza sie na stale do
      naszego okropnego kraju. Drugie tyle czyli nastepne 3.000.000 przenosi sie
      nielegalnie. Wchodzi na wize turystyczna i tak im sie tu nie podoba ze nigdy
      nie wracaja do swojej ojczyzny. Wy mozecie pierdolic glupoty ile sie da ale
      tych numerkow nie da sie ukryc.

Ja przyjechalam do USA jako nastolatek, skonczylam tu studia za ktore nawet
      grosika nie zaplacilam. Po 15 latach uczciwej pracy ustawilam sie finansowo i
      juz od 5 lat nie pracuje i juz nigdy ani godziny nie bede musiala przepracowac.
      OKROPNY KRAJ!! HE hi HE. Osmieszacie sie bo jesli my jestesmy takim dnem to co
      powiedziec o reszcie swiata ktory tylko nas prubuje dogonic?

I jeszcze jedno. Ktos tu napisal ze nasze wszystkie osiagniecia sa tylko
      mozliwe dzieki emigranta z Europy, chin, Indii itd. A CO MAMY SIE TEGO
      WSTYDZIC? Dlaczego ci wybitni ludzie nie przeprowadzaja sie gdzies indziej? USA
      daje wszystkim mozliwosc maksymalnego rozwoju i tylko dlatego wszyscy wybitni
      ludzie sie to przeprowadzaja. Dlaczego sie nie przeprowadzaja do waszego
      kraju?? he Hi he.
      • Gość: jojo Re: TAK!!!!!! USA jest wielkim syfem!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 04:26
        kochanka napisała:

> Niech reszta swiata sobie to uzmyslowi bo naprawde mamy juz tu za duzo ludzi.
        > Taki mamy syf ze co roku 3.000.000 ludzi legalnie przeprowadza sie na stale
        do
        > naszego okropnego kraju. Drugie tyle czyli nastepne 3.000.000 przenosi sie
        > nielegalnie. Wchodzi na wize turystyczna i tak im sie tu nie podoba ze nigdy
        > nie wracaja do swojej ojczyzny. Wy mozecie pierdolic glupoty ile sie da ale
        > tych numerkow nie da sie ukryc.
        >
        > Ja przyjechalam do USA jako nastolatek, skonczylam tu studia za ktore nawet
        > grosika nie zaplacilam. Po 15 latach uczciwej pracy ustawilam sie finansowo i
        > juz od 5 lat nie pracuje i juz nigdy ani godziny nie bede musiala
        przepracowac.
        >
        > OKROPNY KRAJ!! HE hi HE. Osmieszacie sie bo jesli my jestesmy takim dnem to
        co
        > powiedziec o reszcie swiata ktory tylko nas prubuje dogonic?
        >
        > I jeszcze jedno. Ktos tu napisal ze nasze wszystkie osiagniecia sa tylko
        > mozliwe dzieki emigranta z Europy, chin, Indii itd. A CO MAMY SIE TEGO
        > WSTYDZIC? Dlaczego ci wybitni ludzie nie przeprowadzaja sie gdzies indziej?
        USA
        >
        > daje wszystkim mozliwosc maksymalnego rozwoju i tylko dlatego wszyscy wybitni
        > ludzie sie to przeprowadzaja. Dlaczego sie nie przeprowadzaja do waszego
        > kraju?? he Hi he.
        >
        >
        >
        • _helga TAK!!! USA TO SYF! TYLKO W POLSCE NIE MA SYFU!!! 29.07.02, 05:06
          No wlasnie, kochanko. Ja sie z toba calkowicie zgadzam! Wasze USA to calkowity
          syf, na dokladke nic nie macie swojego i wszystko co najlepsze powstalo rekami
          emigrantow. Zgadzam sie z toba ze u was jest za tloczno i nalezy zaprzestac
          powiekszania tego amerykanskiego syfu.

Niech ci emigranci ktorzy wymyslaja te wasze sukcesy zmienia kierunek. Niech
          przyjezdzaja do nas, bo tu sie jeszcze troche ludzi zmiesci. A poza tym nie ma
          zadnego syfu tylko przyjemne lono przyrody. Mamy np. dzikie Bieszczady ktore
          mozna przerobic na Krzemowa Dolinke. Pomieszcza sie i komputery, i wilki.

Z wyrazami szacunku oraz z wyciagnieta, pomocna dlonia, dzieki ktorej
          rozwiazemy wspolnie problem amerykanskiej nadpopulacji,
          Helga
    • Gość: bubus Re: Ameryka - narod przyglupow IP: 24.90.52.* 29.07.02, 05:36
      To jest faktycznie narod idiotow. Co jeden to glupszy. Nic nie potrafia zrobic.
      I dlatego zatrudniaja bardzo madrych Polakow do sprzatania, do malowania, do
      murowania i wszelkiego rodzaju innych hanbiacych prawdziwego Polaka prac,
      ktorych ten nigdy by w Polsce nie podjal bo przeciez jest inzynierem z Warszawy
      tak jak znakomita wiekszosc jego rodakow czasowo przebywajacych w USA.
    • Gość: bubus Re: Ameryka - narod przyglupow IP: 24.90.52.* 29.07.02, 05:37
      To jest faktycznie narod idiotow. Co jeden to glupszy. Nic nie potrafia zrobic.
      I dlatego zatrudniaja bardzo madrych Polakow do sprzatania, do malowania, do
      murowania i wszelkiego rodzaju innych hanbiacych prawdziwego Polaka prac,
      ktorych ten nigdy by w Polsce nie podjal bo przeciez jest inzynierem z Warszawy
      tak jak znakomita wiekszosc jego rodakow czasowo przebywajacych w USA.
    • kingfish Ameryka narodem wszystkich narodow. 29.07.02, 16:12
      Sam tytul tego watku jest zupelnie bezsensowny, (ale nie ma sie co dziwic skoro
      autorem jest Jewhater). Amerykanski narod jest narodem mieszanym ktory sklada
      sie z ludzi pochodzacych z Polski, Niemiec, Anglii, Hiszpani, Europy, Azji,
      Australii ITD,ITD,ITD. Na dodatek najwybitniejsi ludzie tych obcych krajow
      emigruja wlasnie do USA w poszukiwaniu wolnosci, demokracji i mozliwosci
      rozwoju swoich zainteresowan. Dlatego tez, prostaczku malutki, Ameryka przoduje
      prawie w kazdej dziedzinie i reszta swiata, (oczywiscie sa wyjatki), tylko
      marzy o dojsciu do poziomu tego kraju.

Zrozumiales dlaczego tytul twojego postu jest bezsensowny? Watpie.
      • Gość: emigrant Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. IP: 155.139.68.* 29.07.02, 16:34
        Bubus niema racji. U mnie sprzeta pani magister ekonomii, a nie inzynier ,ale i
        tak bierze gotowke co mnie mniej kosztuje. My tu w Ameryce takie przyglupki, ze
        nawet nie jestesmy tego pojac, ale co sie dziej w Polsce? Czy to te upaly i
        brak klimatyzacji, a moze pozostalosci z napromieniowania Czarnobylskiego i
        stad ten powazne uszkodzenia mozgu. NIc dziwnego,z e gospodarka szwankuje.Kto
        moze sobie pozwolic na utrzymanie takiego grona nienadajacych sie do niczego
        idiotow!
        • Gość: emigrant Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. IP: 155.139.68.* 29.07.02, 16:38
          Jeszcze jedno. czy zauwazyliscie, ze Jude IP jest z Chicago uu.net , to znaczy
          universal urinal .net. Sprawda sie - on czysci sracze!
          • kochanka Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. 29.07.02, 16:44
            Gość portalu: emigrant napisał(a):

> Jeszcze jedno. czy zauwazyliscie, ze Jude IP jest z Chicago uu.net , to
            znaczy
            > universal urinal .net. Sprawda sie - on czysci sracze!

Jude to jest nasz Chikago i nalezy dodac ze jest on jednym z najwiekszych
            prostakow na tym forum.
            Pamietacie jak pare tygodni temu znaleziono cialo zamordowanej Shandry Leavy?
            Chickago napisal ze "Ta zydowska kurwa sobie na to zasluzyla poniewaz zakochala
            sie w zonatym facecie." JUDE/CJICKAGO nie tylko ze jest kretynaem ale na
            dodatek CHAMEm.
            • Gość: Jude Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.07.02, 16:50
              kochanka napisała:

> Gość portalu: emigrant napisał(a):
              >
              > > Jeszcze jedno. czy zauwazyliscie, ze Jude IP jest z Chicago uu.net , to
              > znaczy
              > > universal urinal .net. Sprawda sie - on czysci sracze!
              >
              > Jude to jest nasz Chikago i nalezy dodac ze jest on jednym z najwiekszych
              > prostakow na tym forum.
              > Pamietacie jak pare tygodni temu znaleziono cialo zamordowanej Shandry Leavy?
              > Chickago napisal ze "Ta zydowska kurwa sobie na to zasluzyla poniewaz
              zakochala
              >
              > sie w zonatym facecie." JUDE/CJICKAGO nie tylko ze jest kretynaem ale na
              > dodatek CHAMEm.
              >
              >
              >
              • kochanka Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. 30.07.02, 17:58

> kochanka napisała:
                >
                > > Gość portalu: emigrant napisał(a):
                > >
                > > > Jeszcze jedno. czy zauwazyliscie, ze Jude IP jest z Chicago uu.net ,
                > to
                > > znaczy
                > > > universal urinal .net. Sprawda sie - on czysci sracze!
                > >
                > > Jude to jest nasz Chikago i nalezy dodac ze jest on jednym z najwiekszych
                > > prostakow na tym forum.
                > > Pamietacie jak pare tygodni temu znaleziono cialo zamordowanej Shandry Lea
                > vy?
                > > Chickago napisal ze "Ta zydowska kurwa sobie na to zasluzyla poniewaz
                > zakochala
                > >
                > > sie w zonatym facecie." JUDE/CJICKAGO nie tylko ze jest kretynaem ale na
                > > dodatek CHAMEm.
                > >
                > >
                > >
              • Gość: Sammy Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. IP: 24.194.70.* 30.07.02, 19:09
                Jude!Zal mi ciebie czlowieku.W Ameryce mamy swietne szpitale dla umyslowo
                chorych. Postaraj sie tam dostac. Nie masz pojecia jak chorym jestes, tak jak
                pijak nie ma pojcia ze jest alkoholikiem. Do yourself a favor, brother. Check
                in. It will help with your hitlerite illussions as well. You'll feel better. I
                guarantee. Czesc! and Good Luck!
                • Gość: KOREK Re: Ameryka narodem wszystkich narodow. IP: *.103.hostpool.rsmi.com 30.07.02, 19:20

> Jude!Zal mi ciebie czlowieku.W Ameryce mamy swietne szpitale dla umyslowo
                  > chorych. Postaraj sie tam dostac. Nie masz pojecia jak chorym jestes, tak jak
                  > pijak nie ma pojcia ze jest alkoholikiem. Do yourself a favor, brother. Check
                  > in. It will help with your hitlerite illussions as well. You'll feel better.
                  I
                  > guarantee. Czesc! and Good Luck!
                  TY JEBANY SAMMY (IMIE PEDALA) RAZ PISZESZ POPRAWNIE PO POLSKU A RAZ NIE. MOZE
                  SIE ZDECYDUJESZ W KONCU CIULU.
    • Gość: robas Co to za sposob leczenia wlasnych kompleksow? IP: *.asapsoftware.com 30.07.02, 19:45

> w teatrze lub muzeum.
      > Show.
      > gorach Skalistych
      > byl porwany przez UFO.
      > atmosfery.
      > uzywanie min ladowych.

Zaden kraj nie jest idealny. Ale nie uleczymy naszych polskich kompleksow
      psioczac na inne kraje. Chociaz niektorzy czuja sie psychicznie deprecjonujac
      innych.
      Moze zamast miec pretensje do swiata, lepiej pokazac, ze potrafimy lepiej?
      Zbudowac mocniejsza gospodarke, wyzszy dochod na glowe mieszkanca, miec
      najlepsze szkoly wyzsze, zwiekszyc wydatki na kulture, sprawic, ze ludzie na
      calym swiecie beda chodzic na polskie filmy i sluchac polskiej muzyki. I
      dokonac cudu, aby wreszcie przestali nas w Ameryce uwazac za glupkow.
    • Gość: Jude RE:Sandra Levy-odpowiem tym przychlastom pozniej IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.07.02, 20:31
    • Gość: dziwak Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.dyn.optonline.net 31.07.02, 03:20

> w teatrze lub muzeum.
      > Show.
      > gorach Skalistych
      > byl porwany przez UFO.
      > atmosfery.
      > uzywanie min ladowych.

A co to jest za kraj gdzie powstaja najwieksze odkrycia?
      I najwiecej nogrod Nobla tam idzie?
      Kraj, ktory kontroluje cala nasza przestrzen kosmiczna,
      bo tylko on ma do tego mozliwosci?
      To jest poprostu rozny kraj, gdzie mozna spotkac roznych
      ludzi. Ale jego podstawa jest potega ktora ma!!!
      Zdobac ja, to wtedy bedziesz mogl go ponizac;
      A w innych krajach to jest brak tych przypadkow?
      Nie sadze; a zatem spojrz na Ameryke bez zazdrosci
      ktora budzi w Tobie z powodu sily ktora posiada.
      Tu ludzie wiedza co to praca; i tu nikt nie lekcewazy
      nawet tego co myje kible; a jak jest w Poslce?
      dlatego ten kraj doszedl do tego gdzie jest,niestety;
      i TY MUSISZ sie mu podporzadkowac!!!!!!
      to tyle ,

pozdrowienia, :)

• Gość: Indianin Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.icm.edu.pl / *.matarnia.pl 31.07.02, 20:19
        ten kraj to kraj najwiekszych oszustów, złodziei,
        terrorystów itd., itd.!- Ten ,kto śledzi uważnie
        poczynania tego kraju od I Wojny Światowej, TEN MOŻE
        PRZYTOCZYĆ CAŁĄ FURĘ przykładów na potwierdzenie mojej
        uwagi!!-ostatni przykład złodziejstwa: przyjaciel
        Aleksander dostał kamienną głowę, którą ...dziwnym
        trafem/!?/ mieli miłujący wolność, pokój i sprawiedliwość
        jankesi, którzy ni jak nie byli w Warszawie w latach 1939
        -1945, by mogli "wejść"w jej posiadanie!-aha! odzyskali i
        zwracają! - To dlaczego moim znajomym nie chcą zwrócić
        terenów, na których postawili swoją ambasadę w
        Warszawie?-że dostali od tzw."komunistów"?- no to niech
        zapłacą za tą ziemię, bo wiadomo w jaki sposób
        "komuniści" w tamtych czasach zdobywali to i owo...Inny
        przykład: podarowali nam 2 pływające złomy...które ciągną
        forsę jak pijak wódę!!-po jasną cholerę potrzebne nam na
        Bałtyku TAKIE okręty?..a teraz...przyjęli przyjaciela,
        bo...wsadzą nam kolejny złom: F-16, podczas gdy nam
        wystarczą Grippeny..dla nich nie trzeba kosztownej
        infrastruktury...a wylądują na niejednej naszej szosie-
        już w PRL nasi lotnicy tak lądowali w całym kraju!!- a
        Afganistan zrąbali teraz, bo chcą tam położyć wielką
        rurę!!- kiedyś nie chcieli i dlatego zostawili ten NARÓD,
        który wygrał wojnę z ZSRR!!, na pastwę wojującego
        pseudoislamu!!- i wówczas nic nie robili, aż potentaci
        naftowi wymyślili...GOTT STRAFE USA!!
    • Gość: wnerwiony Re: Ameryka - narod przyglupow IP: *.client.attbi.com 01.08.02, 01:13
      Co to za pojebany dupek wypluwa sie. Jesli uwazasz ze zycie polega na czytaniu
      ksiazek i chodzeniu do teatru, oraz znajomosci geografi to jestes pojebany jak
      reszta pseudo-intelektualnej posowieckiej choloty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka