yann17 03.07.05, 10:15 dobiega kresu epoka eurojihadu w necie, tak jak stało się to z witryną raport.blox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: jenisiej to do mnie!? 03.07.05, 10:23 Do yann17 :) Uklony ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: raport.blox DZIAŁA! 05.07.05, 19:43 nie chodzi o raport2.blox, a o raport.blox - poswięcony tematyce antyislamskiej , ten nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Dziala i ma sie nader dobrze ????????? 05.07.05, 20:47 to daj linka, jeśli to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Dziala i ma sie nader dobrze ;) 05.07.05, 21:45 kropekuk napisał: > A ja ci wierze Gabrycha tylko co z tego wynika ? Co sadzisz o tym co powiedzial Chirac przy spotkaniu z Putinem na temat brytyjskiego rolnictwa i kuchni ? Mozna Chiraka lubic lub nie ale przyznac trzeba, ze to bystry obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Eurojihad - początek końca 05.07.05, 19:57 Znow jakiegos moczarkisego arabka mazrzenia, moze moje sa bliskie spelnienia. Nigdy mnie sie nie znudzi marzenie o wyzwoleniu Calej Palestyny od tych nazi-islamskich najezdzcow, najezdzcow ktorzy tam nieproszeni( jak zwykle) w wieku XII przybyli... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Eurojihad - początek końca 05.07.05, 20:19 yann17 napisał: > dobiega kresu epoka eurojihadu w necie, tak jak stało się to z witryną > raport.blox tak czy tak zawsze byl i bedzie dla jakis popaprancow typu dziewoi marianki i obojnaka kropekuka. nikt kto normalny tam nie zaglada,bo po co ma smrod wdychac jak nie musi.no zapomnialam dodac intelektualnie preznego abstrakta,ktory tam znajduje czego lessy mu nie dadza w terenie,zelaza. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k islamuski koncza Jihad w Europie? 05.07.05, 21:09 yann17 napisał: > dobiega kresu epoka eurojihadu < islamuski koncza Jihad w Europie? byloby to pocieszajace. masz jakies dokladne dane? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Jasiu uspokój mnie 05.07.05, 22:04 Słyszałem, że swojemu synowi zamierzaleś dać na imię Jihad. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus Re: Jasiu uspokój mnie 05.07.05, 22:07 jasiu i syn? CZYM MIALBY GO ZROBIC? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Jasiu uspokój mnie 05.07.05, 22:15 Ty uważaj, bo j-k to chemiczny Jasio. Ciekawe czy zna bin Ladena? Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Eurojihad - początek końca 07.07.05, 16:45 wszystkie te strony typu EJ tylko podsycają spiralę nienawiści nie propopnując nic by rzeczywiście rozwiązać problem Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Eurojihad - początek końca 07.07.05, 16:47 yann17 napisał: > wszystkie te strony typu EJ tylko podsycają spiralę nienawiści nie propopnując > nic by rzeczywiście rozwiązać problem ------------------------------------------------------------------ Uważam, że powinna zainteresować się tym portalem prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Eurojihad - początek końca 07.07.05, 16:53 Na co wiec czekasz Wojtus, skonczyles pewnie 18 lat ...idz zglos do prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus hehe-ostatnio zglaszal do wydzialu przestepstw 07.07.05, 16:55 internetowych mnie niejaki konrad ze szwecji...podobno caly wydzial rzal przez tydzien ze smiechu jak czytal jego listy ;))) potem sie zniechecil i przestal pisac :))) a wojcd jest jak wnosze z jego wypowiedzi nieco tepawy wiec chyba jak mu nie podasz namiarow to sam nie zdola tego zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Eurojihad - początek końca 07.07.05, 16:59 z_daleka napisał: > Na co wiec czekasz Wojtus, ------------------------------------------------- A wiesz co? Może coś mi się uda zrobić w tej sprawie. Dzięki za sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Eurojihad - początek końca 07.07.05, 18:47 Wiemy co zrobisz Abdulku, pomozesz zamach w Warszawie przeprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Pora chyba, żeby ABW się do tyłka dobrało 07.07.05, 22:50 Pora chyba, żeby ABW się do tyłka dobrało tym "spontanicznie" i "za darmo" broniącym islamskich bandytów pajacykom jak wojtuś, rachelcia, goldcośtam i te inne... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wojtus jest uposledzony i po prostu bredzi 07.07.05, 22:54 a reszta jest spoza Polski i ma ABW gdzies Odpowiedz Link Zgłoś