Dodaj do ulubionych

zabij dziecko i jeszcze się ciesz

IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 22:36
słyszałem w trójce jak jakiś palestyńczyk, czyli Arab, chwalł zabijanie
Żydów. Strzelanie na zimno do cięzarnej kobiety tak aby zamordować to już
choroba. Oby ich z tego uleczono. Polaków z antysemityzmu się nie da.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gumisie Ucz dziecko kopac kobiete... IP: *.chem.usu.edu 08.08.02, 00:36
      ... i jeszcze miej sie za tego lepszego, cywilizowanego i
      demokratycznego.
      Moze Zydow tez kiedys da sie uleczyc.
      www.nimn.org/images/hurt-250.jpg
      • Gość: jojo Re: Ucz dziecko kopac kobiete... IP: *.proxy.aol.com 08.08.02, 00:49
        Gość portalu: Gumisie napisał(a):

> ... i jeszcze miej sie za tego lepszego, cywilizowanego i
        > demokratycznego.
        > Moze Zydow tez kiedys da sie uleczyc.
        > <a href="www.nimn.org/images/hurt-
        250.jpg"target="_blank">www.nimn.org/i
        > mages/hurt-250.jpg</a>
        A ta lachudra,to z pewnoscia matka bandyty,ktory niewinnych studentow zycia
        pozbawil...
        • Gość: Gumisie Re: Ucz dziecko kopac kobiete... IP: *.chem.usu.edu 08.08.02, 00:58

> A ta lachudra,to z pewnoscia matka bandyty,ktory
          niewinnych studentow zycia
          > pozbawil...

Jedz Ty sobie, jojo, do tego Izraela. Kopnij kobiete,
          ulzy Ci. Wloz na glowe nocnik, wez do reki Galila
          (wiadomosc dla Fredzia - to kopia AK) i zastrzel sobie
          jakiegos dzieciaka rzucajacego kamieniami. Albo "przez
          pomylke" wygarnij do grupy ludzi na targowisku. Ulzy Ci
          jeszcze bardziej.

G.

• pro_wok Z innej beczki 08.08.02, 01:01
          Czesc Prezydent,
          Myslalem juz, ze Twoj komputer oddal ducha, bo jakos dlugo nie pisales.
          Teraz sie uspokoilem.
          Zanim zaczniesz rzucac Twoje wiazanki, chcialbym cie o cos zapytac.
          Przed chwila uslyszalem wiadomosc, ze e NY podniesiono podatki na papierosy i
          teraz paczka kosztuje 7,5$. Czy naprawde wszystkie stanowiska panstwowe w USA
          poczynajac od Prezydenta a na marnym urzedasie konczac obsadzone sa przez
          nawiedzonych przyglupow ? Czy nie klania sie czasem czas prohibicji?
          Czy amerykanie sa w stanie sie czegokolwiek nauczyc ?
          Ty musisz to wiedziec. Opowiedz cos o tym. To lepsze niz przeklinanie.
          • kingfish Sin Tax!....:-((( 08.08.02, 01:18
            Widzisz wielbicielu chińskiej kuchni, z podatkami w US jest tak: Pomimo ze co
            tydzień jak spojrze na swoj czek az mi sie w glowie kreci, pnieważ płacę więcej
            podatków niż zarabiałem jakieś 20 lat temu, podatki są bardzo niepopularne.
            Politycy bardzo się tego boją. A więc te bestie, nigdy nie nasycone pieniędzmi,
            wymyśliły coś takiego co nazwali Sin Tax, w dokładnym przetłumaczeniu podatek
            za grzechy. I ci politycy tak społeczeństwu głowę piorą że podatki na
            papierosach, które naprawdę są niesamowicie wysokie, jest tym kanalią łatwiej
            podnosić. Jakby nie było robią to dla naszego dobra , heheh, prawda?
            Ja tam gdzieś mam papierosy, bo nie palę, ale wyobraź sobie że podobnie
            traktowany jest alkohol! Wyobraź sobie taki absurd: Alkohol jest grzechem!!! Ja
            w takim razie przed śmiercią znajdę się w piekle.
            • Gość: jojo Re: Sin Tax!....:-((( IP: *.proxy.aol.com 08.08.02, 02:04
              kingfish napisał:

> Widzisz wielbicielu chińskiej kuchni, z podatkami w US jest tak: Pomimo ze co
              > tydzień jak spojrze na swoj czek az mi sie w glowie kreci, pnieważ płacę
              więcej
              >
              > podatków niż zarabiałem jakieś 20 lat temu, podatki są bardzo niepopularne.
              > Politycy bardzo się tego boją. A więc te bestie, nigdy nie nasycone
              pieniędzmi,
              >
              > wymyśliły coś takiego co nazwali Sin Tax, w dokładnym przetłumaczeniu podatek
              > za grzechy. I ci politycy tak społeczeństwu głowę piorą że podatki na
              > papierosach, które naprawdę są niesamowicie wysokie, jest tym kanalią łatwiej
              > podnosić. Jakby nie było robią to dla naszego dobra , heheh, prawda?
              > Ja tam gdzieś mam papierosy, bo nie palę, ale wyobraź sobie że podobnie
              > traktowany jest alkohol! Wyobraź sobie taki absurd: Alkohol jest grzechem!!!
              Ja
              >
              > w takim razie przed śmiercią znajdę się w piekle.
              Ja na szczescie grzesznikiem nie jestem,nie pije i nie pale !Podatki powyzsze
              mnie nie dotycza i caly ten problem w nosie mam...
    • kochanka Zabji swoje dziecko i sie ciesz!!!!!!!!!!!! 08.08.02, 02:46
      A ja chyba z miesiac temu ogladalam program o rodzinach tych samobojcow.
      Wyobrazcie sobie ze jego matak zrobila impreze gdzie wszyscy sasiedzi
      gratulowali jej dobrego wychowania syna a ona podczas wywiadu siedzac kolo
      dumnego meza powiedziala ze jest dumna z syna i ma nadzieje ze jej pozostala
      szustka dzieciakow pojdzie w jego slady. Osciec pokiwal glowa z potwierdzeniam.

Co to za zboczenie? Prawie kazdy swiat na swieci walczyl kiedys o swoja
      niepodleglosc ale nikt nigdy nie wyslal swoich dzieci na pewna smierc. Walczy
      sie o niepodleglosc dla swoich dzieci a nie swoimi dziecmi. TO JEST ZBOCZENIE
      JAKIEGO SWIAT JESZCZE NIE WIDZIAL!

Gość portalu: marek napisał(a):

> słyszałem w trójce jak jakiś palestyńczyk, czyli Arab, chwalł zabijanie
      > Żydów. Strzelanie na zimno do cięzarnej kobiety tak aby zamordować to już
      > choroba. Oby ich z tego uleczono. Polaków z antysemityzmu się nie da.
      • brzeczyszczykiewicz3 Re: Zabji swoje dziecko i sie ciesz!!!!!!!!!!!! 08.08.02, 05:14
        to w sulecinie takie glupie zydy mieszkaja ???
        • kochanka Re: Zabji swoje dziecko i sie ciesz!!!!!!!!!!!! 08.08.02, 13:40
          Its ok, we know you can't read.
    • Gość: J.K. Da sie, da. Antysemici, to mniejszosc. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.02, 21:38
      Moi rodzice, mama i ojciec, mieszkali przed wojna w "zydowskiej" dzielnicy
      Warszawy , na Muranowie. (Dzielna/Nowolipki).
      I nigdy nie powiedzieli mi zlego slowa o Zydach.
      Niech sie Pan nie przejmuje.
      Antysemici, to mniejszosc w Polsce.
      • kochanka Re: Da sie, da. Antysemici, to mniejszosc. 08.08.02, 22:18
        Gość portalu: J.K. napisał(a):

> Moi rodzice, mama i ojciec, mieszkali przed wojna w "zydowskiej" dzielnicy
        > Warszawy , na Muranowie. (Dzielna/Nowolipki).
        > I nigdy nie powiedzieli mi zlego slowa o Zydach.
        > Niech sie Pan nie przejmuje.
        > Antysemici, to mniejszosc w Polsce.

Jestem pewna ze masz racje. Antysemici tylko glosno nogami przebieraja a reszta
        Polski ma ten temat gdzies.
        • Gość: mirmat Re: Da sie, da. Antysemici, to mniejszosc. IP: *.dialup.eol.ca 09.08.02, 01:53
          PRAWDZIWI ANTYSEMICI TO MARGINES WIDOCZNY TYLKO POD MIKROSKOPEM. Ale niektorym
          zalezy by pojecie antysemityzmu rozszezyc na wielu nawet filosemickich Polakow.
          Ja dla jednych jestem zydem dla innych antysemita. Oj Wej !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka