marcus_crassus 24.07.05, 18:45 Jezuuuuu..niemozliwe...mam nadzieje ze sie nie poddadza juz w locie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edek47 Co to za androny,wasc pod dyspute podaje? 25.07.05, 04:05 Onego czasu Galijczycy w szpadzie byli przednimi wojakami i roztropna nacja.Widac , ze stali sie jakimis odmiencami i fruwac zaczynaja, niczym te anioly przenajswietsze,ale zeby postulowac o ich mizernej kondycji duchowej, to trza z nimi dobrym winem sie uraczyc i pobiesiadowac przez dwie niedziele,a nie ta arbitralnie chamskie sady wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 No to prosza sie guza tchorze-zabojady 25.07.05, 06:45 a tam i tak nie sa nikomu potrzebni bo po co komu zolnierze z "biegiem wstecznym" w tylku. No ale "przuyaciolom Arabom" sie to napewno nie spodoba. To kiedy bum, bum w Paryzu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: No to prosza sie guza tchorze-zabojady 28.07.05, 19:13 Wychodzi na to ze zamachy w Paryzu by ci sie podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 to znaczy nalezy oczekiwac zamachow w paryzu 25.07.05, 09:17 bambusy teraz nie popuszcza a jest ich we francji miliony.... Odpowiedz Link Zgłoś
zima8 Re: to znaczy nalezy oczekiwac zamachow w paryzu 25.07.05, 12:24 kto to jest bambus?czy ja i ty tez jestesmy bambusami?pytam bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 To znaczy, że żabojady doszły do wniosku... 25.07.05, 12:57 ... iż lepiej walczyć z wrogiem na jego terytorium niż na własnym. Widocznie nawet zadufani i nie przyjmujący do wiadomości racjonalnych argumentów od nikogo Francuzi doszli do wniosku, że strusia polityka nie obroni ich przed islamistami. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: to znaczy nalezy oczekiwac zamachow w paryzu 25.07.05, 14:07 Chyba tak,choć Francuzy mają dobre służby specjalne.Jest tam jeden taki sędzia Bruguier ponoć co terrorystów hurtem sadza do ciupy.Angole nie skorzystali z doświadczeń sędziego i mieli zamachy. Odpowiedz Link Zgłoś
transall Re:LEGIA DO AFGANISTANU 28.07.05, 13:43 PROPONUJE WYSLAC LEGIE TAM TO CI ZBOCZENCZY Z LEGII UNIKNA KARY JAK MI KRADLI MOJA KORESPONDENCJE W PULKU W CASTELNAUDARY I ROZPOWIADALI CO TAM PISZE I W KONSEKWENCJI ODSZEDLEM Z WOJSKA MAJAC 14 LAT SLUZBY I STRACILEM EMERYTURE 800 EURO Odpowiedz Link Zgłoś
transall Re: LEGIA DO AFGANISTANU 28.07.05, 13:47 MOJA SPRAWE ZATUSZOWAC CHCIELI I DLATEGO WKROTCE BEDA MIELI GLODOWKE PROTESTACYJNA W WARSZAWIE PRZED AMBASADA POD FLAGA FRANCJI .JESTEM FRANCUZEM Odpowiedz Link Zgłoś
transall Re: LEGIA DO AFGANISTANU 28.07.05, 13:52 MAM CALA DOKUMENTACJE W TEJ SPRAWIE .AMBASADA PRZYZEKLA ODPOWIEDZ I ODPOWIADAJA JUZ OD1998 MISJA WOJSKOWA AMBASADY .DLATEGO MOWIE DO MISJI WOJSKOWEJ .ODDAJCIE MOJA KORESPONDENCJE CO MI NAKRADLI W CASTELNAUDARY W PULKU LEGII I TAKZE MOJA EMERYTURE I GDZIE JEST TA DYSCYPLINA PANOWIE WOJSKOWI? Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Francja wyśle dodatkowe wojska i samoloty do 28.07.05, 19:47 Dla poparcia islamu i obrony zloz naftowych w Afryce czyrak zrobi wszystko . Niech zyje arabska repoblika francuska . Zas..ne lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Francja wyśle dodatkowe wojska i samoloty do 16.10.05, 15:42 Polska się częściej poddawała niż Francja. Więc się zamknij, Poloczku. Odpowiedz Link Zgłoś