Dodaj do ulubionych

- W - i jego wyznawcy

07.08.05, 19:42
Jest tutaj kilku ktorzy bezgranicznie popieraja W. We szystkich jego
posunieciach dostrzegajac lub dopatrujac sie czegos pozytywnego. Prosze wiec
o wyszczegolnienie co W zrobil pozytywnego podczas swojego pobytu w Bialym
Domu. Z czego jego Kraj i ludzie tutaj zyjacy maja korzysci lub w niedlugim
czasie beda je mieli i co takiego poprawi sie w przyszlosci dzieki polityce W
zarowno zagranicznej jak i krajowej. Prosze o wyszczegolnienie w punktach z
uzasadnieniem. Dziekuje.

Ja z mojej zstrony przytocze jeden. Jak narazie koszt wojny w Iraku wynosi
$204.6 billion i rosnie.

www.nationalpriorities.org/Issues/Military/Iraq/highcost/costofwar.html
www.costofwar.com/
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:48
      felusiak nie stracil na kupnie akcji-hail the bush
    • felusiak1 Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:51
      jennifer5 napisała:
      > Dziekuje.
      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
      Prosze uprzejmie. :-D
      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
      PS. Bush bedzie prezydentem do stycznia 2009 i wymienianie w punktach i
      podpunktach wszystkich oskarzen nic nie zmieni. Juz ci kiedys mowilem, ze swoja
      energie powinnas zuzywac na lepsze cele. Mozesz zaczac pomagac otylym dzieciom.
      To w koncu wina Busha. Zabijesz dwa ptaki. Odchudzisz pacana i jednoczesnie
      wykazesz ze Bush nie nie robi aby odchudzic mlodziez. Potem mozesz przejs do
      kampanii przeciwko paleniu tytoniu.
      • i-love-2-bike Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:53
        felusiak1 napisała:

> jennifer5 napisała:
        > > Dziekuje.
        > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
        > Prosze uprzejmie. :-D
        > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
        > PS. Bush bedzie prezydentem do stycznia 2009 i wymienianie w punktach i
        > podpunktach wszystkich oskarzen nic nie zmieni. Juz ci kiedys mowilem, ze swoja
        > energie powinnas zuzywac na lepsze cele. Mozesz zaczac pomagac otylym dzieciom.
        > To w koncu wina Busha. Zabijesz dwa ptaki. Odchudzisz pacana i jednoczesnie
        > wykazesz ze Bush nie nie robi aby odchudzic mlodziez. Potem mozesz przejs do
        > kampanii przeciwko paleniu tytoniu.

a ty komu pomagasz ofiarom polityki busza,a sa ich tysiace felusiak?
      • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:57
        felusiak1 napisała:

> PS. Bush bedzie prezydentem do stycznia 2009 i wymienianie w punktach i
        > podpunktach wszystkich oskarzen nic nie zmieni.

Czy ty rozumiesz o co ja pytam? Ja nie prosze o wymiane oskarzen, ja prosze o
        wyszczegolnienie tego co on zrobil pozytywnego. Chyba kto jak kto, ale ty masz
        cala liste tych pozytywow w kieszeni. Czy moze nie masz...?
        • i-love-2-bike Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:58
          jennifer5 napisała:

> felusiak1 napisała:
          >
          > > PS. Bush bedzie prezydentem do stycznia 2009 i wymienianie w punktach i
          > > podpunktach wszystkich oskarzen nic nie zmieni.
          >
          > Czy ty rozumiesz o co ja pytam? Ja nie prosze o wymiane oskarzen, ja prosze o
          > wyszczegolnienie tego co on zrobil pozytywnego. Chyba kto jak kto, ale ty masz
          > cala liste tych pozytywow w kieszeni. Czy moze nie masz...?

pomylily mu sie twoje wpisy,dziadek juz ma odloty:)))
          • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 20:03
            i-love-2-bike napisała:

> pomylily mu sie twoje wpisy,dziadek juz ma odloty:)))

To nie odloty, on celowo zbacza z watku na inny temat. Zawsze tak robi zeby sie
            wykrecic z odpowiedzi na ktora nie ma takiej jak by chcial odpowiedzi. Jest za
            plaski jak na mnie, jeszcze nigdy nie wygral. Dlaczego? Dlatego ze broni
            klamstw i wczesniej czy pozniej sam sie w nich placze.
            • j-k Jennifer, nigdy nie bronie twoich klamstw 07.08.05, 21:23
              jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
              >
              > > pomylily mu sie twoje wpisy,dziadek juz ma odloty:)))
              >
              > To nie odloty, on celowo zbacza z watku na inny temat. Zawsze tak robi zeby
              sie
              >
              > wykrecic z odpowiedzi na ktora nie ma takiej jak by chcial odpowiedzi. Jest
              za
              > plaski jak na mnie, jeszcze nigdy nie wygral. Dlaczego? Dlatego ze broni
              > klamstw i wczesniej czy pozniej sam sie w nich placze.

gdyz przeciez wiesz, ze nawet, jak chcialbym, to twoje klamstwa sa nie do
              obrony...
              masz z tym jakies problemy moja ty mala anty-amerykanska bidulinko?

• walek11 Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:53
      ten "billion" to pewnie po ludzku miliard?
      • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 19:59
        walek11 napisała:

> ten "billion" to pewnie po ludzku miliard?

tutaj mozesz sobie przetlumaczyc: www.poltran.com/

• jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 07.08.05, 20:51
      Jak narazie na liscie pusto, czyzby nie bylo 'sukcesow'?
      • marcus_crappus Prosze bardzo 07.08.05, 21:20
        -zyski WSZYSTKICH koncernow naftowych zostaly potrojone od czasow wybrania
        G.W.Busha na prezydenta
        -Izrael dostaje wieceje 'pomocy' amerykanskiej niz kiedykolwiek wczesniej
        -
        • jennifer5 Re: Prosze bardzo 07.08.05, 22:54
          umiesz czytac, to prosze skoncetrowac sie choc na chwilke. Ja wiem ze to jest
          prawie niemozliwe dla kogos z twoim problemem umyslowym, ale moze ci sie uda?

----------------------------------------------------------------------

> Jennifer5 napisala:

"... Z czego jego Kraj i ludzie tutaj zyjacy maja korzysci lub w niedlugim
          czasie beda je mieli i co takiego poprawi sie w przyszlosci dzieki polityce W
          zarowno zagranicznej jak i krajowej."

------------------------------
    • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 01:37
      I jak tam, widac ze cos slabo z tymi przykladami 'pozytywnej dzialalnosci' w
      busha wykonaniu. Oprocz nawiedzonej wypowiedzi nie jakiego kretyna CC ze Izrael
      dostal wiecej i nafciarze sie naladowali pieniedzmi nic nie ma.
    • hayamo Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 01:47
      Nie baw się liczeniem cudych pieniędy. Zostaw to amerykańskim podatnikom.
      Zajmij się także swoją moralnością - a nie cudzą. Od tej pory wszyscy będą
      zdrowi i szczęśliwi. Nawet twój ulubiony -W-
      • jennifer5 Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 01:52
        hayamo napisał:

> Nie baw się liczeniem cudych pieniędy. Zostaw to amerykańskim podatnikom.

to sa wlasnie moje pieniadze, z moich podatkow pobierane. Moze ty zajmij sie
        swoim podworkiem skoro nic konkretnego nie potrafisz przytoczyc.
        • hayamo Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 02:09
          To nie płać tych pieniędzy albo porzuć ten wredny kraj. Zostaw w spokoju W.
          Albo napisz co zrobiłaś TY dla dobra tego kraju gdzie rządzi W...
          Poza tym nic tutaj na tym forum nie zdziałasz dla swoich pieniędzy....
          Proponuję abyś napisała chociażby do ambasady amerykańskiej. Podaj ile i kiedy
          zapłaciłaś tych podatków i zapytaj się jakim prawem wydają je na takie cele
          jakie opisujesz. Z pewnością odpowiednio ustosunkują się do twoich trosk.
          Prykro mi ale nie jestem w stanie ci pomóc. Sama zadbaj o swoje pieniąde. Mi
          ich brakuje więc ci nawet nie dołożę...
          A może napisz o tym do skarbówki amerykańskiej. Tak ... to może coś pomóc...
          Spróbuj... trochę wiary ci potrzeba.
          • jennifer5 Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 02:20
            hayamo napisał:

> To nie płać tych pieniędzy albo porzuć ten wredny kraj. Zostaw w spokoju W.
            > Albo napisz co zrobiłaś TY dla dobra tego kraju gdzie rządzi W...

widzisz to nie ja zostawie ten kraj tylko bush. Nie ja sie bede pytac gdzie sa
            moje pieniadze, tylko on sie bedzie tlumaczyc. Do ambasady koles to tacy jak ty
            pisza skomlac o wize

> Prykro mi ale nie jestem w stanie ci pomóc. Sama zadbaj o swoje pieniąde. Mi
            > ich brakuje więc ci nawet nie dołożę...

ty sobie pomoz kaleko umyslowy, ja mam sie ok. Jestes nawiedzony maly czlowiek
            z Polski z kompleksami, podobnie jak niejaki j-k i inni tutaj. Czy ty wogole
            rozumiesz o co chodzi w tym watku?

• hayamo Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 02:35
              Skoro brakuje ci kultury to obawiam się, że już te twoje pieniądze przepadły...
              Nikt ciebie poważnie nie potraktuje. Może zacznij płacić podatki w jakimś innym
              kraju. Polecam: Białoruś, Rosję, Turkmenistan, Koreę Północną. Jest sporo
              miejsc gdzie z pewnością uzyskasz odpowiedź. Jak nie taką to inną - ale zawsze
              ci odpowiedzą.
              Na większe szanse odzyskania źle ulokowanych podatków i innych nazwijmy to
              inwestycji - nie licz. Powinnaś wziąć adwokata może on powie grzecznie komu
              trzeba o co ci chodzi. No i najwazniejsza sprawa; postaraj się za wiele nie
              odzywać bo w momencie braku argumentów - obrażasz rozmówcę. W zależności od
              rozmówcy i sytuacji mogą się wydarzyć następujące wypadki:
              1. Pożegnają się z tobą nie podając ci ręki
              2. Popadniesz w kłopoty prawne
              3. Zostanie użyta wobec ciebie siła (albo zamkną w szpitalu dla "kalek
              umysłowych" albo mówiąc prozaicznie: dadzą po pysku).
              Według mojego liczenia żadne tych rozwiązań nie jest korzystne dla ciebie.
              Życzę trochę optymizmu... i pozdrawiam
              • i-love-2-bike Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 02:37
                hayamo napisał:

> Skoro brakuje ci kultury to obawiam się, że już te twoje pieniądze przepadły...
                >
                > Nikt ciebie poważnie nie potraktuje. Może zacznij płacić podatki w jakimś innym
                >
                > kraju. Polecam: Białoruś, Rosję, Turkmenistan, Koreę Północną. Jest sporo
                > miejsc gdzie z pewnością uzyskasz odpowiedź. Jak nie taką to inną - ale zawsze
                > ci odpowiedzą.
                > Na większe szanse odzyskania źle ulokowanych podatków i innych nazwijmy to
                > inwestycji - nie licz. Powinnaś wziąć adwokata może on powie grzecznie komu
                > trzeba o co ci chodzi. No i najwazniejsza sprawa; postaraj się za wiele nie
                > odzywać bo w momencie braku argumentów - obrażasz rozmówcę. W zależności od
                > rozmówcy i sytuacji mogą się wydarzyć następujące wypadki:
                > 1. Pożegnają się z tobą nie podając ci ręki
                > 2. Popadniesz w kłopoty prawne
                > 3. Zostanie użyta wobec ciebie siła (albo zamkną w szpitalu dla "kalek
                > umysłowych" albo mówiąc prozaicznie: dadzą po pysku).
                > Według mojego liczenia żadne tych rozwiązań nie jest korzystne dla ciebie.
                > Życzę trochę optymizmu... i pozdrawiam
                >

czlowieku czy ty wiesz o czym my tu rozmawiamy?
                • hayamo Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 02:44
                  No właśnie .. widzę, że jest i adwokat.
                  Rozmawiacie o tym ile to pieniążków szanownej Pani Jennifer wydał W.
                  Ogólnie mówiąc przytacane są jakieś liczby i fakty. Ale jak wiadomo każdy kij
                  może mieć dwa końce więc mogą istnieć także jakieś liczby i argumenty mówiące o
                  tym, że W wydał parę groszy Pani Jenifer - w słusznej sprawie. W sumie zrobił
                  się magiel. A Pani Jenifer powinna prać koszule u siebie w domu. Ewentualnie w
                  amerykańskim maglu.
                  • i-love-2-bike Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 02:49
                    hayamo napisał:

> No właśnie .. widzę, że jest i adwokat.
                    > Rozmawiacie o tym ile to pieniążków szanownej Pani Jennifer wydał W.
                    > Ogólnie mówiąc przytacane są jakieś liczby i fakty. Ale jak wiadomo każdy kij
                    > może mieć dwa końce więc mogą istnieć także jakieś liczby i argumenty mówiące o
                    >
                    > tym, że W wydał parę groszy Pani Jenifer - w słusznej sprawie. W sumie zrobił
                    > się magiel. A Pani Jenifer powinna prać koszule u siebie w domu. Ewentualnie w
                    > amerykańskim maglu.

ja nie jestem adwokatem tylko podatnikiem a ty chyba nie zdajesz sobie sprawy co
                    to jest demokracja,skoro z maglem wyjezdzasz. cos mi sie widzi,ze tys nastepny
                    chlop,ktory ma problemy z brudna belizna i wspomina sobie czasy,kiedy umyslni do
                    magla ja nosili.
                    • hayamo Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 03:09
                      Tylko proszę grzecznie. Jestem obywatelem (stan spotykany w każdym kraju).
                      Nie zaś "chłop który ma problemy". W maglach nie pierze się brudnej bielizny.
                      Proszę zapamiętać sobie, że tam się magluje czystą, upraną i lekko wilgotną
                      bieliznę. Zwyczajem pańskim było maglowanie brudów. Proszę takich praktyk nie
                      stosować bo mogą się wydarzyć trzy ewentualne wypadki opisane przez mnie w
                      jednym z poprzednich postów... Dziwne, że oświecony i świadom swoich praw
                      podatnik o tym nie ma pojęcia.
                      Demokracja to też to co mogę napisać o nieudacznikach plujących na kraj w
                      którym żyją. Jak się wam tam nie podoba to zwolnijcie miejsce dla tych
                      którzy "stoją w kolejkach i skomlą o wizy" (cytat).
                      • i-love-2-bike Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 03:13
                        hayamo napisał:

> Tylko proszę grzecznie. Jestem obywatelem (stan spotykany w każdym kraju).
                        > Nie zaś "chłop który ma problemy". W maglach nie pierze się brudnej bielizny.
                        > Proszę zapamiętać sobie, że tam się magluje czystą, upraną i lekko wilgotną
                        > bieliznę. Zwyczajem pańskim było maglowanie brudów. Proszę takich praktyk nie
                        > stosować bo mogą się wydarzyć trzy ewentualne wypadki opisane przez mnie w
                        > jednym z poprzednich postów... Dziwne, że oświecony i świadom swoich praw
                        > podatnik o tym nie ma pojęcia.
                        > Demokracja to też to co mogę napisać o nieudacznikach plujących na kraj w
                        > którym żyją. Jak się wam tam nie podoba to zwolnijcie miejsce dla tych
                        > którzy "stoją w kolejkach i skomlą o wizy" (cytat).
                        >

grzecznie koles to sie mowi do kogos kto na grzecznosci sie zna a nie do kogos
                        kto mi tu maglem rzuca. niektorym chyba woda sodowa do glowy uderzyla. jak mowie
                        czy wiesz jaki jest temat dyskusji,bo wypluwasz 100 zdan nie na temat.
                        • hayamo Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 03:45
                          Tylko nie "koleś". To takie plebejskie. Nie jestem też anarchistą ani lewakiem.
                          Nie kolegujemy się także (na skutek sprzeciwu z mojej strony). Ogólnie
                          pozdrawiam - ale ręki nie podaję.
              • jennifer5 Re: Najlepiej to licz swoje pieniąde... 08.08.05, 04:20
                hayamo napisał:

> Skoro brakuje ci kultury to obawiam się, że już te twoje pieniądze
                przepadły...
                >
                > Nikt ciebie poważnie nie potraktuje. Może zacznij płacić podatki w jakimś
                innym
                >
                > kraju. Polecam: Białoruś, Rosję, Turkmenistan, Koreę Północną. Jest sporo
                > miejsc gdzie z pewnością uzyskasz odpowiedź. Jak nie taką to inną - ale
                zawsze
                > ci odpowiedzą.
                > Na większe szanse odzyskania źle ulokowanych podatków i innych nazwijmy to
                > inwestycji - nie licz. Powinnaś wziąć adwokata może on powie grzecznie komu
                > trzeba o co ci chodzi. No i najwazniejsza sprawa; postaraj się za wiele nie
                > odzywać bo w momencie braku argumentów - obrażasz rozmówcę. W zależności od
                > rozmówcy i sytuacji mogą się wydarzyć następujące wypadki:
                > 1. Pożegnają się z tobą nie podając ci ręki
                > 2. Popadniesz w kłopoty prawne
                > 3. Zostanie użyta wobec ciebie siła (albo zamkną w szpitalu dla "kalek
                > umysłowych" albo mówiąc prozaicznie: dadzą po pysku).
                > Według mojego liczenia żadne tych rozwiązań nie jest korzystne dla ciebie.
                > Życzę trochę optymizmu... i pozdrawiam

a to ci checa, nie wiedzialam ze felyusiak ma biednego brata w Polsce. Zwroc
                sie wiec do niego
    • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 02:22
      jennifer5 napisała:

> Co W zrobil pozytywnego podczas swojego pobytu w Bialym
      > Domu. Z czego jego Kraj i ludzie tutaj zyjacy maja korzysci lub w niedlugim
      > czasie beda je mieli i co takiego poprawi sie w przyszlosci dzieki polityce W
      > zarowno zagranicznej jak i krajowej. Prosze o wyszczegolnienie w punktach z
      > uzasadnieniem. Dziekuje.

-----------------------------------------

Jak do tej pory po calym dniu nie ma nawet jednego wpisu, czyzby az tyle
      pozytywnych posuniec zrobil obecny prezydent ze nie ma od czego zaczac?

• i-love-2-bike Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 02:29
        jennifer5 napisała:

> jennifer5 napisała:
        >
        > > Co W zrobil pozytywnego podczas swojego pobytu w Bialym
        > > Domu. Z czego jego Kraj i ludzie tutaj zyjacy maja korzysci lub w niedlug
        > im
        > > czasie beda je mieli i co takiego poprawi sie w przyszlosci dzieki polity
        > ce W
        > > zarowno zagranicznej jak i krajowej. Prosze o wyszczegolnienie w punktach
        > z
        > > uzasadnieniem. Dziekuje.
        >
        > -----------------------------------------
        >
        > Jak do tej pory po calym dniu nie ma nawet jednego wpisu, czyzby az tyle
        > pozytywnych posuniec zrobil obecny prezydent ze nie ma od czego zaczac?
        >
        >

no mamy drozsza benzyne
        mamy homeland security,ktore inwigiluje kazdego co czyta w bibliotece
        mamy strzezone po zeby lotniska i szeroko otwarte granice na poludniu
        mamy wiecej trupow po obu stronach
        i DJIA poszedl w gore,z tego cieszy sie felusiak.
      • hayamo Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 02:52
        Warto by się zapytać tych ludzi stojacych w kolejakach po wizę - po jakiego
        groma oni tam chcą jechać.. do tego W. Może warto zrobić jakąś akcję
        informacyjną wśród czekająch w kolejce po wizę, na temat ogólnej szkodliwości
        zycia w USA? Przecież zwłaszca teraz jest tam tragicznie. A jeszcze te niedojdy
        obywatele USA wybrali W ponownie... Nic tylko załamać ręce i płakać.
        Zapewniam, że każdy by zwrócił uwagę na szlachetnych woluntariuszy
        uswiadamiających tych głupków w kolejce.
        P.S. Nie przejmujcie się gestami stojących w ogonku i pukających się w głowę.
        Przecież to kalecy umysłowi..
        • i-love-2-bike Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 02:56
          hayamo napisał:

> Warto by się zapytać tych ludzi stojacych w kolejakach po wizę - po jakiego
          > groma oni tam chcą jechać.. do tego W. Może warto zrobić jakąś akcję
          > informacyjną wśród czekająch w kolejce po wizę, na temat ogólnej szkodliwości
          > zycia w USA? Przecież zwłaszca teraz jest tam tragicznie. A jeszcze te niedojdy
          >
          > obywatele USA wybrali W ponownie... Nic tylko załamać ręce i płakać.
          > Zapewniam, że każdy by zwrócił uwagę na szlachetnych woluntariuszy
          > uswiadamiających tych głupków w kolejce.
          > P.S. Nie przejmujcie się gestami stojących w ogonku i pukających się w głowę.
          > Przecież to kalecy umysłowi..

mowimy o dwu roznych rzeczach,a jak dotad morze slow a ani jedno na temat.
    • hayamo Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 03:42
      Ogólnie popieram W. Dlatego, że:
      nie pozwolił śmierdzącym skunksom arabskim bezkarnie zabijać (terroryzm)
      nie dopuścił do tego by wojna toczyła sie na terytorium USA (tylko chociażby w
      Iraq, Afganistanie, może w Iranie).
      Kontynuuje politykę dominacji USA na świecie (wolę zamiast CCCP).
      Dba o przyszłość kraju zapewniając dostęp do surowców energetycznych
      Pomimo różnych przeciwskazań USA nadal pod rządami W przyjmują imigrantów (jak
      widać nie zawsze właściwych).
      Wobec wielu innych pozytywnych aspektów związanych z rządami W prywatne troski
      Pani Jenifer jak widać - nie mają uzasadnienia.
      Piszę to jako zazdrosny obywatel Polski. Po prostu ja im zazdroszczę takiego
      prezydenta. A wy nie?
      • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 04:16
        hayamo napisał:

> Piszę to jako zazdrosny obywatel Polski. Po prostu ja im zazdroszczę takiego
        > prezydenta. A wy nie?

pisales ze jestes biedny, ale ty naprawde jestes... biedny. Ty chcesz nam mowic
        jak sie zyje w USA?
        • hayamo Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 04:34
          No a źle ci się żyje? Co ci doskwiera tak straszliwie? Pomimo biedy może będę w
          stanie ci pomóc...
          Ja nie jestem biedny. Jestem zadowolony z życia. Współczuję tobie twojej
          biedy... w USA. Wracaj do starego kraju. Może będzie ci lepiej. Czekam na twoją
          mądrą decyzję. Porzuć ten padół amerykański i zjaw się w Polsce.
          P.S. Podatki w Polsce idą na podobne cele. Nie wiem co zrobisz ale z tego nic
          dobrego może nie wyjść. Chociaż nie jesteś kaleką umysłową i dasz sobie radę..
          Pozdrawiam .
          • felusiak1 W kwestii formalnej 08.08.05, 06:26
            Zgodnie z konstytucja wydawaniem pieniedzy zajmuje sie Kongres a dokladnie
            Izba Reprezentantow, a nie prezydent. Kazdy cent uzyty przez prezydenta
            musi byc zatwierdzony przez to cialo. Zatem Bush nie wydaje tych pieniedzy
            samowolnie a jedynie wykonuje wole przedstawicieli ludu pracujacego miast i wsi.
    • you-know-who zasluga busza jest... 08.08.05, 06:53
      ...przyblizenie powtornego nadejscia Jezusa Chrystusa na ziemie.
      warunkiem wstepnym, wg biblii, jest Wielka Wojna na Ziemi Swietej.

...podniesienie na duchu 3/4 ludnosci stanow, ktora jest, jak to sie mowi,
      funkcjonalnymi analfabetami. przy kazdej nadarzajacej sie okazji pan 'prezydent'
      podkresla ze mimo iz nie ma PhD, ani nawet nie mial sredniej stopni powyzej C
      (tzn. trojka), teraz komenderuje wieloma lepszymi od siebie.

...to, ze kiedys trzeba bylo chodzic do zoo, teraz wystarczy wlaczyc fox news.

...rozprzestrzenienie, popularyzacja i pomoc w naborze do jihadu na calym swiecie

....
    • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 08.08.05, 09:21
      jennifer5 napisała:

Nadal ZERO!!!
      • you-know-who Nie zero, por. dzisiejsze nowiny! 08.08.05, 09:28
        news.yahoo.com/s/chitribts/20050807/ts_chicagotrib/museumexhibitsacreationistviewpoint
        busz ma duze zaslugi na polu propagacji kreacjonizmu.
        • you-know-who alarm 08.08.05, 09:38
          8-|

zrozumialem wlasnie w tej chwili, w jakim niebezpieczenstwie znalezli sie
          naukowcy w usa.

habeas corpus - zmiety w koszu. kazdy *podejrzany* o niebezpieczne poglady moze
          (cf. Patriot Act) znalezc sie pewnej pieknej nocy w drodze do guantanamo....
          a Darwinizm *jest* niebezpieczna idea dla kazdego szanujacego sie kreacjonisty.
        • jennifer5 Re: Nie zero, por. dzisiejsze nowiny! 08.08.05, 21:41
          you-know-who napisał:

> busz ma duze zaslugi na polu propagacji kreacjonizmu.

Ja ich serio pytam, zawsze tak brobia tego imbecyla wiec prosze nich sie
          pochwala czyms konkretnym.
    • jennifer5 nadal zero 08.08.05, 21:39
      Nie ma sie czym chwalic? Hej felusiak i cala reszta busholudzi, co jest?
      • felusiak1 Hej felusiak i cala reszta busholudzi, co jest? 08.08.05, 22:00
        Ano nic nie jest. Watek i pytanie jest do tego stopnia idiotyczne, ze mozna
        jedynie w odpowiedzi wypisywac idiotyzmy, ktore tworzy you-know-who.
        Biegacie z wywieszonymi jezorami od tematu do tematu bez zwracania uwagi na fakty.
        To bawcie sie dalej az dostapicie orgazmu. A jak sie postaracie to moze wyjdzie
        wam wielokrotny.
        • jennifer5 Re: Hej felusiak i cala reszta busholudzi, co jes 08.08.05, 23:28
          felusiak1 napisała:

> Ano nic nie jest. Watek i pytanie jest do tego stopnia idiotyczne, ze mozna
          > jedynie w odpowiedzi wypisywac idiotyzmy, ktore tworzy you-know-who.
          > Biegacie z wywieszonymi jezorami od tematu do tematu bez zwracania uwagi na
          fak
          > ty.
          > To bawcie sie dalej az dostapicie orgazmu. A jak sie postaracie to moze
          wyjdzie
          > wam wielokrotny.

widze ze masz problem z prezentacja czegokolwiek co przemawialoby ze jest to
          prezydent przydatny Stanom Zjednoczonym. W takim razie pomoge ci, wymin co
          takiego spiepszyl.
          • j-k Jennifer, moje ty biedactwo,przenies sie do Canady 08.08.05, 23:35
            jennifer5 napisała:

W takim razie pomoge ci, WYMIN co
            > takiego spiepszyl.

Jennifer, na Pana, na zakretach sie nie wymija.

przypominam Ci, ty mala antyamerykanska bidulinko, ze program Kerry ego
            w polityce zagranicznej niewiele sie roznil od programu Busha.

przenies sie do "przebogatej" Canady. Ci zyja na koszt amerykanskiego
            podatnika, ale przynajmniej w wyborach (amerykanskich) nie glosuja.
            bedziesz miala i lepiej i latwiej.
            a Mirmat Ci pomoze.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

• jennifer5 do felusiaka... prosba 08.08.05, 23:32
          Prosze powiedz temu baranowi j-k niech zwraca sie ze swoimi modlami do ciebie.
          jest beznadziejny a kiedys sam powiedzial ze jestescie przyjaciolmi wiec moze
          ty mu jestes w stanie pomoc.

Z gory dziekuje.
          • j-k Jennifer, moja ty anty-amerykanska bidulinko 08.08.05, 23:40
            bedziesz strzyzona na tym forum do czasu, az zapiszesz sie do szkoly
            przetrwania.
            jak sie jest polityczna IGNORANTKA, jak ty, to przeciez wiesz, ze trzeba
            cierpiec?

tu masz troche fachowej literatury:
            www.foreignaffairs.org
            www.pism.pl
          • i-love-2-bike Re: do felusiaka... prosba 09.08.05, 00:27
            jennifer5 napisała:

> Prosze powiedz temu baranowi j-k niech zwraca sie ze swoimi modlami do ciebie.
            > jest beznadziejny a kiedys sam powiedzial ze jestescie przyjaciolmi wiec moze
            > ty mu jestes w stanie pomoc.
            >
            > Z gory dziekuje.

jasiowi,jak felusiakowi nic nie jest w stanie zaszkodzic,ani pomoc,to sa ofiary
            wojny sanacyjnej.
      • j-k Jennifer, moja mala anty-amerykanska bidulinko 08.08.05, 22:00
        Cieszy mnie, ze placisz na polityke Busha i ja nie musze tego robic...
        Przypominam Ci jednak, moja ty mala anty-amerykanska bidulinko, ze polityka
        Kerry ego (gdyby zostal prezydentem) bylaby podobna do polityki Busha...

a korzysci sa takie:
        1. Amerykanie maja gwarancje dostaw irackiej ropy (na dlugie lata)
        2. Iran jest otoczony i zastraszony i w razie potrzeby jego instalacje atomowe
        zostana zbombardowane.
        podobnie zastraszona jest syria, co tylko dopomaga w poszukiwaniu kompromisu
        miedzy Izraelem i palestynczykami.

3. Agenci irackiego wywiadu na BW sa przejeci przez CIA.
        4. Polowa dotacji dla islamskich bandytow z hamasu oplacana przez Irak odpadla
        5. Irak jest lepszym terenem na Amerykanskie bazy na BW (klimat woda),
        niz arabia saudyjska.

Think pink. Swiat jest piekny. Trzeba tylko to piekno umiec dostrzec.
        jfontenot.home.mindspring.com/f-35%20joint%20strike.jpg
        • wojcd Jasiu Ty żyjesz??? 08.08.05, 23:31
          Gdzie się wałęsałeś?
          I jak Ci się udało przetrwać?
    • jennifer5 jest cos pozytywnego... 08.08.05, 23:38
      Troche przy tym klamie ale mozna to jeszcze strawic. Fakt faktem ze:

"... what this energy bill does is that it recognizes that we need more
      affordable and reliability sources of energy," Bush said. "This bill launches
      an energy strategy for the 21st century and I've really been looking forward to
      signing it."

Pamietac jednak nalezy zeby te plusy nie przeslonily nam minusow...

But even the bill's sponsors acknowledged the legislation will have little, if
      any impact, on today's energy prices or less dependence on oil imports.

Crude-oil prices rallied to a new high above $63 a barrel on Monday, reflecting
      market fears over the U.S. embassy closure in Saudi Arabia due to security
      threats and concerns that shutdowns of U.S. oil refineries would reduce supply.

Jak widzicie jak sie chce to cos mozna dobrego nawet z busha wycisnac, wiec jak
      bedzie tego wiecej?

news.yahoo.com/s/ap/20050808/ap_on_go_pr_wh/bush_20;_ylt=AnM.KtDx9eqIE3z0P00OS_48rowC;_ylu=X3oDMTBiMW04NW9mBHNlYwMlJVRPUCUl
      • j-k Jest cos pozytywnego...z pewnoscia! 08.08.05, 23:45
        ciesze sie, ze jak sie cie przycisnie do sciany, to jednak przyznajesz w koncu
        racje.

podaz ropy sie nie zmienila.

Wzrost cen, jest glownie pochodna wzrostu popytu, glownie gospodarki Indii
        i Chin.

ekonomista.

PS. pamietaj, moje ty anty-amerykanskie biedactwo, ze zawsze mozesz liczyc
        na moja wspolprace.
        • jennifer5 Re: Jest cos pozytywnego...z pewnoscia! 09.08.05, 02:14
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27438851&a=27490117
          • felusiak1 Хорошо 09.08.05, 03:24
            Хорошо, мы писатели. А кто у нас будет читатели и распространители? Мы сами друг
            другу в читатели не годимся. Такой полог нам друг другу платить тяжело. Это
            сбивает с собственного творчества. И приносит невосполнимый вред.
            • you-know-who Re: He Хорошо 09.08.05, 03:30
              przestaw klawiature na latin-1, i zazyj tabletke.
              • felusiak1 Re: He Хорошо 09.08.05, 03:36
                klawiatura dziala bez zarzutu i zgodnie z intencjami.
                tabletke sam zazyj ale przed zazyciem wyliz jennifer doope.
                wspolny orgazm. zyc nie umierac. w czasie drgawek i wstrzasow polecam goraco
                okrzyki :impeach bush, bush lied, he killed her son itd.

КГБ и тебя будут посылать заграницу а виде показательного участка культуры, но
                это неприятно и губительно, тут пахнет оранжереей и убийственной фальшью, это
                твое удельное княжество за забором маленького тиража и вечера в творч. доме и
                предисловием к тебе, все сводящем на нет /сводящем осе, якобы, к мастерству/. И
                тебя за это только будут ненавидеть твои же товарищи как разбогатевшего среди
                бедных и правильно делать. Т" бы сам ненавидел такого же. Уж раз этого у нас
                мет, так и нечего делать вид, делай что все. И нормально разделяй общую участь.
                А эти Катаевы и Вознесенские самая погань.
                • jennifer5 Re: He Хорошо 09.08.05, 03:45
                  felusiak1 napisała:

> klawiatura dziala bez zarzutu i zgodnie z intencjami.
                  > tabletke sam zazyj ale przed zazyciem wyliz jennifer doope.
                  > wspolny orgazm. zyc nie umierac. w czasie drgawek i wstrzasow polecam goraco
                  > okrzyki :impeach bush, bush lied, he killed her son itd.
                  >

skonczyles juz bawic sie sam ze soba? To moze masz cos do powiedzenia, jak sam
                  widzisz nic nie jestes w stanie przytoczyc co mogloby wskazywac ze ten imbecyl
                  jest komukolwiek potrzebny.
                • i-love-2-bike Re: He Хорошо 09.08.05, 04:43
                  powiem jedno felusiak,pani sheehnan wychowala lepiej swoje dzieci niz ty i
                  dlatego zasluguje na wiekszy szacunek. ty sie bawisz jej kosztem,ale twoje
                  dzieci zyja,podczas ,gdyz jej syn zginal zamordowany przez buszowa wojne,a twoj
                  idol nie ma na tyle odwagi,zeby stanac przed nia i powiedziec jej dlaczego.
          • j-k Jenifer moje ty biedactwo bez pojecia o polityce i 10.08.05, 21:55
            jennifer5 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27438851&a=27490117

i ekonomii...
            zawsze bedziesz sekowana i twoja ignorancja w obu tych obszarach bedzie
            tu zawsze pokazywana.
            nie zapominaj, moja ty polityczna i ekonomiczna ignorantko, ze jestem
            nauczycielem akademickim z 20-to letnia praktyka i moja cierliwosc dla takich
            NIEUCZEK, jak ty jest nieograniczona.

powtarzam wiec: podaz ropy jest taka sama jak 2 lata temu. wzrosl na nia popyt
            nowo rozwijajacych sie gospodarek Indii i Chin i stad ten gwaltowny wzrost cen.

NIEPEWNOSC zwiazana ze spodziewanymi bombardowaniami Iranu przyklada sie do
            tego jedynie, lecz nie jest glownym powodem wzrostu cen ropy, ekonomiczna
            nieuczko.

• jennifer5 wyjasnienie 25% republikanow... 09.08.05, 03:42
        jennifer5 napisała:

> Troche przy tym klamie ale mozna to jeszcze strawic. Fakt faktem ze:
        >
        "This bill launches an energy strategy for the 21st century

Wyjasnienie: podczas gdy na pompie placimy juz prawie $2.80 za galon, pan
        prezydent belkocze cos o "energy strategy for the 21st century". To co ludzie
        widza podczas tankowania to ma dla nich znaczenie, nie zadne wizje przepalonego
        narkotykami i alkoholem faceta. Mydlenie oczu i rozmazywanie realiow to
        specjalnosc tej paczki, coraz mniej z nas to kupuje, i jak wskazywac moze
        wszystko na niebie i ziemi juz 2 na 5 Amerykanow chce wyjasnien zwiazanych z
        awantura iracka i postawienia winnych tego bandytyzmu przed sadem.

-----------------------------------------------------

Juz 25% Republikanow jest za:

"If it is found that President Bush did not tell the truth about his reasons
        for going to war with Iraq, Congress should hold him accountable through
        impeachment."

Republicans: Yes=25% No=70%

szczegoly:
        stupidevilbastard.com/index/seb/comments/two_in_five_americans_favor_impeachment
        • felusiak1 ебит моэги 09.08.05, 03:47
          Не ебий мне моэгов, Дженфер!
          • you-know-who Re: ебит мо& 09.08.05, 04:06

:-)

nie mialem tyle uciechy od czasow krasulusa.

wlasciwie wstyd sie smiac, biedny czlowiek, moze
            byl wywieziony do rosji i przeprogramowany, tylko
            ze w programie byly bug'i

felusiak, wez sie jakos zresetuj bo robisz z siebie widowisko
            • felusiak1 Re: ебит мо& 09.08.05, 04:24
              moje dziecko to ty robisz z siebie widowisko a ja patrzac mam ucieche.
              ╔══╦══╦══╗
              ╠══╬══╬══╣
              ╚══╩══╩══╝
              ئڄجطميمٹ ڀ

שלתגכט
              • you-know-who he 09.08.05, 04:39
                aha, to mowisz, ze to imigranci z rosji sprzedali ci taki komputer? moge ci
                przeslac klawiature z kanady. orginalna. made in china.
                podaj swoj adres w tel avivie. ale zaplata w CAD, nie w szeklach.
                • felusiak1 Re: he 09.08.05, 04:49
                  uwazaj bo jak rzuce kamieniem to ci szybe w twoim kuchennym oknie w Toronto
                  wybije. glupszy jestes niz myslalem, w tel avivie, qrwa.
    • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 09.08.05, 09:47
      Nadal ZERO,... to tyle ile wart jest bush
      • hayamo Re: - W - i jego wyznawcy 10.08.05, 03:06
        Widzę, że albo Bush albo Jennifer....
        Ciekawe kto wygra...
        • felusiak1 Re: - W - i jego wyznawcy 10.08.05, 03:46
          hayamo napisał:

> Widzę, że albo Bush albo Jennifer....
          > Ciekawe kto wygra...
          ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
          W zawodach kto dluzej wytrzyma wygra jennifer. ona nadal bedzie pisac o tym
          na dlugo po odejsciu busha. z satysfakcja bedzie mogla sobie recytowac
          "przezylam reagan, dwoch bushow i wspanialego clintona". Natomiast jesli chodzi
          o zawody w wyrzuceniu busha z bialego domu przedterminowo jennifer stoi na
          straconej pozycji, mozna powiedziec, ze juz przegrala. ja bym sie poddal
          walkowerem ale nie ona. ona walczy do ostatniej kropli sliny.
          • material.g.ma Re: zalosny W 10.08.05, 05:00
            i jego rownie zalosni wielbiciele, tak trzymac. Wszystkiemu winien jest
            Clinton!!!
            • felusiak1 Re: zalosny W 10.08.05, 05:23
              to ty clintona obwiniasz? dlaczego?
              • mirmat1 material.g.ma nie wie czemu ma racje 10.08.05, 05:42
                felusiak1 napisała:
                > to ty clintona obwiniasz? dlaczego?
                Widac jak ktos strzela to moze przez przypadek trafic. Clinton zlikwidowal
                praktycznie CIA, nalozyl kaganiec na FBI no i wpuscil islamska holote.

• material.g.ma Re: material.g.ma nie wie czemu ma racje 10.08.05, 06:46
                  mirmat1 napisał:

> Widac jak ktos strzela to moze przez przypadek trafic. Clinton zlikwidowal
                  > praktycznie CIA, nalozyl kaganiec na FBI no i wpuscil islamska holote.
                  >
                  >

Strzelam ale nie na oslep. Jak to sie mowi - ide z pradem. Samozachowawczy
                  instynkt, moglby kto powiedziec. Clinton winny i tyle:)

Remember the "Bin Laden Determined to Strike inside the US" debriefing paper
                  that W was not interested in? (because it came from Clinton's administration)

Remember a guy name Ashcroft???? Yeah, the guy in charge of enforcing the laws
                  on September 11? Why did he make no move to change the "wall of separation"
                  Clinton was allegedly responsible for, before 9/11 if he were so concerned?

Why, one day after telling the Senate in May 2001, that combating terrorist
                  attacks was his highest priority, did Ashcroft issue a memo outlining the
                  Justice Department's strategic goals that didn't mention counterterrorism? Why,
                  in the summer of 2001, did Ashcroft reject a request from acting FBI director
                  Pickard for an extra $58 million to help the FBI combat al Qaeda? And why did
                  Ashcroft, after being briefed twice by the acting FBI director on terrorist
                  threats that summer, tell the acting FBI director that he didn't want to hear
                  about the matter anymore?

So is just "more of the same slimy tactic" from the right? Why not. It worked
                  so far?

• material.g.ma Re: Czy 10.08.05, 07:34
                    slawny juz dzisiaj "intel report" niejakiego ambasadora moze sluzyc jako
                    jeszcze jeden dowod polepszenia wspolpracy miedzy wywiadem a OBECNA
                    administracja?
                    • felusiak1 Re: Czy zechcesz doczytac 10.08.05, 10:02
                      ale z nieco innych zrodel, tych bez politycznej propagandy?
                      Wall of separation istnieje od polowy lat 70-tych dzieki niejakiemu senatorowi o
                      nazwisku Church. Wieszanie psow na Ashcrofcie niczego nie wnosi gdyz sprawa
                      lezala w gestii ustawodawcow a nie egzekutorow. Nie udalo sie nic zrobic po
                      ataku na WTC w 1993 a co mowic przepchnac bez przyczyny. Co innego po 911.
                      Na Clintonie mozna powiesic wiele psow ale akurat nie za to. Juz bardziej
                      pasowaloby opluc Toricellego za "czyszczenie" zrodel.
                      A ambasador? No coz, okazalo sie, ze klamal azeby moc powiedziec, ze Bush klamal.
                      No ale wtedy pracowal dla Kerry'ego, ktory wkrotc wylal go na bruk.
                      • jennifer5 Re: Czy zechcesz doczytac 10.08.05, 17:15
                        felusiak1 napisała:

> ale z nieco innych zrodel, tych bez politycznej propagandy?
                        > Wall of separation istnieje od polowy lat 70-tych dzieki niejakiemu
                        senatorowi
                        > o
                        > nazwisku Church. Wieszanie psow na Ashcrofcie niczego nie wnosi gdyz sprawa
                        > lezala w gestii ustawodawcow a nie egzekutorow. Nie udalo sie nic zrobic po
                        > ataku na WTC w 1993 a co mowic przepchnac bez przyczyny. Co innego po 911.
                        > Na Clintonie mozna powiesic wiele psow ale akurat nie za to. Juz bardziej
                        > pasowaloby opluc Toricellego za "czyszczenie" zrodel.
                        > A ambasador? No coz, okazalo sie, ze klamal azeby moc powiedziec, ze Bush
                        klama
                        > l.
                        > No ale wtedy pracowal dla Kerry'ego, ktory wkrotc wylal go na bruk.

przeczytaj co napisales. W skrocie, wszyscy klamia albo klamali, tylko nie
                        bush. I ty piszesz ze inni sa zaslepieni propaganda??????
                        • felusiak1 Re: Czy zechcesz doczytac 10.08.05, 17:37
                          nie moje dziecko, ja jedynie napisalem, ze klamal joe wilson i zostal na
                          klamstwie zlapany i to bylo przyczyna wyrzucenia go na bruk przez Kerry'ego.
                          Wilson powinien Kerry'ego po pupie calowac za dyskrecje. A Busha do tej pory
                          nikt na klamstwie nie zlapal a to co ty tu wypisujesz to sa pobozne zyczenia.
                          Okazuje sie, ze nawet matka "zabitego przez Busha syna" klamie jak nakrecona.
                          Lewa strona zupelnie oszalala, ale mnie to cieszy gdyz dokonuje sie rozpad
                          partii demokratycznej na moich oczach i republikanie beda rzadzic w tym kraju
                          przez dlugie lata a Harry Belafonte bedzie nazywal murzynow takich jak Powell i
                          Rice tyranami i domowymi niewolnikami a ja bede mial ubaw po pachy. A potem
                          nadtapi odejscie murzynskiej sredniej klasy od domu psychicznie chorych co juz
                          sie zaczelo.
                          • jennifer5 Re: Czy zechcesz doczytac 10.08.05, 19:11
                            felusiak1 napisała:

> ze klamal joe wilson i zostal na
                            > klamstwie zlapany i to bylo przyczyna wyrzucenia go na bruk przez Kerry'ego.
                            > Wilson powinien Kerry'ego po pupie calowac za dyskrecje. A Busha do tej pory
                            > nikt na klamstwie nie zlapal

wskaz mi gdzie bush powiedzial prawde, jesli twierdzisz ze nie klamal. On jesli
                            klamie tyo wedlug ciebie jest poprostu 'zle poinformowany' lub 'wprowadzony w
                            blad' przez beeee ludzi. Jestes zerem felusiak.
                          • jennifer5 Re: Czy zechcesz doczytac 10.08.05, 19:21
                            felusiak1 napisała:

> ale mnie to cieszy gdyz dokonuje sie rozpad
                            > partii demokratycznej na moich oczach i republikanie beda rzadzic w tym kraju
                            > przez dlugie lata

jak mozna sie cieszyc z tego, ze czerwono/zydowscy banduci przejeli nasza
                            partie i przerabiaja ja na komunistyczny parch, jestes zerem felusiak.
          • jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 10.08.05, 09:11
            felusiak1 napisała:

> hayamo napisał:
            >
            > > Widzę, że albo Bush albo Jennifer....
            > > Ciekawe kto wygra...
            > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
            > W zawodach kto dluzej wytrzyma wygra jennifer. ona nadal bedzie pisac o tym
            > na dlugo po odejsciu busha. z satysfakcja bedzie mogla sobie recytowac
            > "przezylam reagan, dwoch bushow i wspanialego clintona". Natomiast jesli
            chodzi
            > o zawody w wyrzuceniu busha z bialego domu przedterminowo jennifer stoi na
            > straconej pozycji, mozna powiedziec, ze juz przegrala. ja bym sie poddal
            > walkowerem ale nie ona. ona walczy do ostatniej kropli sliny.

-------------------------------------------------------------------

pogadales z bratem? Teraz moze pochwal czyms busha. Jak do tej pory bilans jest
            ZERO.
            • sly2015 Sama jestes ZERO !!!!!!!!! 10.08.05, 19:50
              I masz obsesje nie tylko na punkcie prezydenta najwspanialszego kraju na
              swiecie jak rowniez obsesje Felusiaka ... mysle ze swoje dildo tez nazwalas
              felusiak
              ale to tylko komplement dla feluksiaka w zadnym razie obraza !!!!

Ma dla niego podziw ze ma jeszcze sile doksztalcac taka niemote intelektualna
              jak ty i rozne takie rowerzystki (bez siodelka ?)tudziez szmund-bumy co tylko
              wyzywac potrafia !!!!!!!1
              • jennifer5 Re: Sama jestes ZERO !!!!!!!!! 10.08.05, 21:47
                sly2015 napisał:

> I masz obsesje nie tylko na punkcie prezydenta najwspanialszego kraju na
                > swiecie jak rowniez obsesje Felusiaka ... mysle ze swoje dildo tez nazwalas
                > felusiak
                > ale to tylko komplement dla feluksiaka w zadnym razie obraza !!!!
                >
                > Ma dla niego podziw ze ma jeszcze sile doksztalcac taka niemote intelektualna
                > jak ty i rozne takie rowerzystki (bez siodelka ?)tudziez szmund-bumy co tylko
                > wyzywac potrafia !!!!!!!1

----------------------------

juz, juz juz dobrze, nie piskaj bo ci cos peknie, lubisz felusiaka jest caly
                twoj, mozesz go 'rozebrac' na czesci. A teraz, czy masz do powiedzenia cos
                konkretnego na temat? Cos co potwierdzi twoja opinie o bushu, prosze wykazales
                sie idiotyzmami teraz cxzas na cos innego.
    • jennifer5 oprocz idiotyzmow, nie macie nic... 10.08.05, 23:21
      ... do powiedzenia pozytywnego na temat wiloletniej 'pracy' busha w Bialym
      Domu. Nawet jednej drobnej sprawy, jednego pozytywnego posuniecia, jednej
      sensownej wypowiedzi. ZERO!!!
      • hayamo Nie szkoda prądu? 10.08.05, 23:30
        jennifer5 napisała:

> ... do powiedzenia pozytywnego na temat wiloletniej 'pracy' busha w Bialym
        > Domu. Nawet jednej drobnej sprawy, jednego pozytywnego posuniecia, jednej
        > sensownej wypowiedzi. ZERO!!!

Pls .... surowce energetyczne coraz droższe (z czym W reszta walczy)...
      • felusiak1 zakompleksione babsko.......... 11.08.05, 00:13
        jennifer plujesz na lewo i na prawo i pod wiatr i wlasna flegma uderza cie w ryj.
        mnie wcale nie przeszkadza, kiedy nazywasz mnie czym tam sobie chcesz.
        uwazam, zes nawiedzona i wypisujesz niesamowite idiotyzmy mielac te same watki
        do znudzenia. wielokrotnie uzyskalas odpowiedz na wlasne, niedorzeczne pytania
        ale jak widze masz bardzo grube czolo i nic w lepetyne nie wchodzi pewnie pod
        sufitem
        jest slisko i co jednym okiem wejdzie drugim ucieka w sina dal. ty jestes jak
        rybka w akwarium, ktora pamieta jedynie przez 5 sekund i ciagle zaznajamia sie z
        wlasnym domkiem.
        • i-love-2-bike Re: zakompleksione dziady......... 11.08.05, 00:32
          zaden z was nie potrafi odpowiedziec na proste pytanie,jedynie co wam zostalo to
          ordynarne odzywki,jak brak argumentow balony meskie.
        • jennifer5 wyprane mozgi 11.08.05, 01:04
          felusiak1 napisała:

> uwazam, zes nawiedzona i wypisujesz niesamowite idiotyzmy mielac te same watki
          > do znudzenia. wielokrotnie uzyskalas odpowiedz na wlasne, niedorzeczne pytania

gdzie sa te odpowiedzi, czy to moze tutaj?

--------------------
          "felusiak1 napisała:

PS. Bush bedzie prezydentem do stycznia 2009 i wymienianie w punktach i
          podpunktach wszystkich oskarzen nic nie zmieni. Juz ci kiedys mowilem, ze swoja
          energie powinnas zuzywac na lepsze cele. Mozesz zaczac pomagac otylym dzieciom.
          To w koncu wina Busha. Zabijesz dwa ptaki. Odchudzisz pacana i jednoczesnie
          wykazesz ze Bush nie nie robi aby odchudzic mlodziez. Potem mozesz przejs do
          kampanii przeciwko paleniu tytoniu."

A moze tutaj?
          ------------
          j-k napisał:

gdyz przeciez wiesz, ze nawet, jak chcialbym, to twoje klamstwa sa nie do
          obrony...
          masz z tym jakies problemy moja ty mala anty-amerykanska bidulinko?

A moze tutaj?
          ---------------
          hayamo napisal:

Warto by się zapytać tych ludzi stojacych w kolejakach po wizę - po jakiego
          groma oni tam chcą jechać.. do tego W. Może warto zrobić jakąś akcję
          informacyjną wśród czekająch w kolejce po wizę, na temat ogólnej szkodliwości
          zycia w USA? Przecież zwłaszca teraz jest tam tragicznie. A jeszcze te niedojdy
          obywatele USA wybrali W ponownie... Nic tylko załamać ręce i płakać.
          Zapewniam, że każdy by zwrócił uwagę na szlachetnych woluntariuszy
          uswiadamiających tych głupków w kolejce.
          P.S. Nie przejmujcie się gestami stojących w ogonku i pukających się w głowę.
          Przecież to kalecy umysłowi..

A moze tutaj:
          -------------
          sly2015 napisla:

I masz obsesje nie tylko na punkcie prezydenta najwspanialszego kraju na
          swiecie jak rowniez obsesje Felusiaka ... mysle ze swoje dildo tez nazwalas
          felusiak
          ale to tylko komplement dla feluksiaka w zadnym razie obraza !!!!

Ma dla niego podziw ze ma jeszcze sile doksztalcac taka niemote intelektualna
          jak ty i rozne takie rowerzystki (bez siodelka ?)tudziez szmund-bumy co tylko
          wyzywac potrafia !!!!!!!

==============================================================================

Moze mi wskaze ktorys gdzie sa te sukcesy polityki 'baraniej glowy'. Jak
          narazie jedynym 'sukcesem' jakiego mozna sie dopatrzec sa wyprane wasze mozgi,
          jest to jednak 'sukces' pracojacy dla tej bandy a nie na korzysc Stanow
          Zjednoczonych.

• j-k jeniifer, bidulinko, ze rzeczywoistosc cie meczy 11.08.05, 00:16
        jennifer5 napisała:

> ... do powiedzenia pozytywnego na temat wiloletniej 'pracy' busha w Bialym
        > Domu. Nawet jednej drobnej sprawy, jednego pozytywnego posuniecia, jednej
        > sensownej wypowiedzi. ZERO!!!

to wiem
        ale zeby obtarac sie na Pax Americana to przesada...
        otoz widzisz, islamuski z teheranu beda zbombardowane.
        cieszysz sie?

kazdy by sie cieszyl.

• wojcd Jasiu spuścili Cię ze smyczy 11.08.05, 00:35
          j-k napisał:
          > otoz widzisz, islamuski z teheranu beda zbombardowane.
          > cieszysz sie?
          ----------------------------------------
          • felusiak1 Re: Jasiu spuścili Cię ze smyczy 11.08.05, 01:27
            wojcd napisał:
            > nie bendom zbombardowane.
            > Marines boją się.
            ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
            Od bombardowan mamy Air Force a nie Marines

• wojcd Re: Jasiu spuścili Cię ze smyczy 11.08.05, 03:10
              felusiak1 napisała:
              > Od bombardowan mamy Air Force a nie Marines
              ----------------------------------
    • felusiak1 jenipher juz wiem co dobrego zrobil bush 11.08.05, 01:30
      sama dalas sobie odpowiedz. wypral mozgi ale twojego nie zdazyl i ty jedynie
      posiadasz wiedze, ktorej nam tak brakuje i to jest zasluga busha chociaz nie
      zamierzona, ale jednak. jennifer tys chodzacym przykladem sukcesu.
      • jennifer5 Re: jenipher juz wiem co dobrego zrobil bush 11.08.05, 03:08
        felusiak1 napisała:

> sama dalas sobie odpowiedz. wypral mozgi ale twojego nie zdazyl i ty jedynie
        > posiadasz wiedze, ktorej nam tak brakuje i to jest zasluga busha chociaz nie
        > zamierzona, ale jednak. jennifer tys chodzacym przykladem sukcesu.

widzisz felusiak to ze on 'wypral mozgi ale mojego nie zdazyl', raczej mozna
        okreslic jego porazka, nie sukcesem. Pozatym nie sadze zebym byla na tym forum
        osamotniona w tym wzgledzie, z latwoscia mozna pare osob tutaj wymienic ktorym
        rowniez nie brakoje rozsadku i jasnego widzenie spraw. Twoja wypowiedz jest
        doskonalym przykladem jak bardzo jestes 'wybliczowany'. Najprostsze rzeczy sa
        dla ciebie zbyt trudne zeby widziec je prawidlowo.

Wracajac wiec do tematu, ponownie napisales bez zwiazku i nadal bilans wynosi
        ZERO.

• jennifer5 Re: - W - i jego wyznawcy 11.08.05, 17:52
      Nowy dzien i nadal ZERO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka