Dodaj do ulubionych

pytanie do administracji tego forum

19.08.05, 22:03
jak wyjasni moj ban. Bo nie znalazlam punktu w regulaminie ktory go obejmuje.
Kampania polityczna?
Biedronka24
Obserwuj wątek
    • nasrallah hehe..biedrona? zbanowali Cie? :) 19.08.05, 22:06
      :))))
      • tatonka jak widac akurat wtedy gdy sama mam dosc 19.08.05, 22:09
        to sie wam zebralo robaczki. Tylko nie moge dociec czym tak wystraszylam ze sie
        towarzystwo podjelo wlasny regulamin omijac.
        Bo tam jak byk stoi przy lamaniu jakich punktow mozna. A ja pod zaden nie
        podchodze..W dodatku musialabym lamac wielokrotnie..
        Krotko mowiac- ewidentne lamanie wolnosci slowa- tym razem przez administracje-
        chyba ze umie to wyjasnic.
    • nasrallah ps- zeby bylo jasne - smieszy mnie to 19.08.05, 22:07
      ale uwazam to za debilizm. jestes nudna i dziwna. ale zeby za to banowac??

chyba cos sie adminom powalilo :/
    • i-love-2-bike Re: pytanie do administracji tego forum 19.08.05, 22:08
      tatonka napisał:

> jak wyjasni moj ban. Bo nie znalazlam punktu w regulaminie ktory go obejmuje.
      > Kampania polityczna?
      > Biedronka24

bierdronko a gdzies ty latala,ze cie zabanowali:))))
      • tatonka no wlasnie stalam sie grozna 19.08.05, 22:11
        ostatnio pisalam cos na temat JKM...
        czyzby ten watek okazal sie tak niebezpieczny?
    • kropka Re: pytanie do administracji tego forum 19.08.05, 22:29
      wykreśliłam Twoje posty z tego watku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27913267
      bo przyznasz, to nie jest temat na personalne "wycieczki".
      Ale próbuj wejść. Blokada powinna już puścić.
      • tatonka posty wykreslilas i przyjelam do wiadomosci 19.08.05, 22:44
        jak rowniez ich odbior jako personalne.
        Ja antosia nie znam. Przeczytalam sposob ujecia tekstow. I tak je odebralam.
        Drazni mnie taka postawa i gdybym kierowala sie prywata i chciala naduzyc
        wladzy wobec kogos to wycinalabym posty w ktorych ujmuje sie ten temat w ten
        sposob. Jezeli ten ktos nie mial tego na mysli - mial pelna szanse wyjasnic.
        Nie dzis, to jutro.
        I on i ja mielismy do tego pelne prawo. Na tym polega wolnosc slowa wlasnie.
        Mimo to nie pytam w tej chwili o cenzure- ktora obserwowalam ale ban ktory jest
        niezgodny z regulaminem i sadze ze administracja powinna sie nad tym zastanowic.
        Nie posadzam cie bezposrednio o to- ale mam nadzieje ze do niej trafi.
        Ja nie mam ochoty wiecej w ten sposob byc traktowana bo nie szanuje miejsc w
        ktorych ogranicza sie wolnosc slowa. Ale protestowac i mowic o tym bede zawsze.
        Tak czy w inny sposob. Nie chodzi o to by go odblokowywac bo raczej nie
        skorzystam juz z tego loginu. Obawialam sie tego wczesniej przy kolejnych
        ´zabezpieczeniach´ gazetowych i - prosze... Jest tak jak przewidywalam. Gazeta
        sama lamie swoj regulamin.

• kropka Re: posty wykreslilas i przyjelam do wiadomosci 19.08.05, 22:48
          w tym wypadku mniej ważna była treść Twoich postów, ale temat watku, w którym
          je pisałaś. Blokada - to juz nie ja.
          Powinno już byc dobrze. Próbowałaś wejśc jako biedronka?
          • tatonka do tego prowadzi cenzura- niestety 19.08.05, 23:16
            twoje tlumaczenia- przyznaj brzmia troche pokretnie. Nie chce ciebie konkretnie
            napadac. Ale do wiadomosci administracji - raz jeszcze. Nawet jesli cokolwiek
            zle zinterpretowalam pod tym tematem to mialam do tego prawo- podobnie jak ten
            tam Antos do wyjasnienia. Albo ktokolwiek inny. Chyba pora by sie wszyscy w
            naszym kraju nauczyli szanowac czlowieka i jego prawa.
            Jesli administracja (automat- cokolwiek) lamie przez siebie ustalony regulamin
            to daleko sie na tym nie zajedzie.
            Nie sprawdzalam kropko. Mowilam nie o to chodzi. Chodzi o szacunek dla zasad.
            Dla samego siebie.
            Przeciez to jest koszmar. Mozna zwatpic we wszystko w tym kraju.
            • wojcd o wielbłądach 20.08.05, 00:24
              Biedronko
              smutna sprawa. Asymetria widoczna gołym okiem.
              Wulgarny nick z imieniem Boga wewnątrz hasa i drwi z nas.

My natomiast musimy się tłumaczyć, że nie jesteśmy
              wielbłądami.
              • j-k Wojciechu, wiem ze mania przesladowcza 20.08.05, 00:28
                jest szkodliwa dla zdrowia...

Chinczycy zaczeli przesladowac islamskich Ujgorow.
                dzialaj, tylko nie przeceniaj sil.
                • nasrallah facet ma manie przesladowcza :) 20.08.05, 00:30
                  albo nerwice natrectw :)
              • tatonka pelna zgoda 20.08.05, 01:11
                jestem czlowiekiem bo nie lamie zasad ktore sama sobie ustanowilam. Inaczej-
                jesli je lamie- nie zasluguje na miano czlowieka i bede sie zmagac ze
                zwierzetami wokol...

To zaden tekst biblijny ale jak mu sie przyjrzysz.. To sie sprawdza....
                Ale Wojtku- poki nie lamiesz tych zasad to nie ktos z ciebie drwi a ten ktos z
                siebie samego...
                Nigdy nie radzilam sobie z przykazaniem pilnowania bliznich przed grzechem albo
                bledem.. Od tego jest Bog i ustanowione przez niego prawa natury...

Zyj z Bogiem Wojtku i trzymaj sie.
                Jest tez tak czasem- ze gdy chwile poczekasz i bedziesz niezlomny - problem sam
                sie rozwiaze...
                Tak zrobili brytyjczycy z amerykanami...;) A tak mieliby jeszcze jedna
                klopotliwa kolonie....:)
                Mimo to jezykiem naukowym (tym szanowanym) nadal jest brytyjski angielski a ten
                amerykanski uzywany w nauce jest duzo blizszy brytyjskiego niz to czym w
                stanach mowia polanalfabeci na ulicach...
                Symbolem ameryki jest kon (przyniesiony do kultury anglosaskiej od Hiszpanow)
                papieros (od Indian) a symbolem seksu sa tez Indianki i Hiszpanki...
                Symbolem dobrej zabawy niemieckie ghost houses i filmy ´z dreszczykiem´
                a symbolem wolnosci statua ktora najbardziej przypomina pomniki radzieckie;)
                Symbolem elegancji jest lapec przypominajacy sniegowiec - na srodku dreptaka
                (bo mozna udawac ze sie jest ´po desce´).
                Amerykanie mysla ´zwyciezylismy´. Owszem- mozna i tak uwazac- tak dlugo dopoki
                zwyciezonym beda mieli cos do zaoferowania, a oni beda samorzutnie chcieli byc
                Amerykanami...Ale jesli nie beda mieli innego swiata niz ten - to szanse na to
                maleja....
                Wiesz jak jest w Polsce np. Kazdy chce miec domek na swoja modle :) I ma racje.
                Ma do tego prawo.
                Rozumiesz...
    • silesius_funkulo Re: pytanie do administracji tego forum 20.08.05, 00:31
      No i dlaczego unicestwiono wontek o upeerze? Wiem, że nie na temat (choć trochę
      o polityce zagranicznej tam było), nie ja go zakładałem, ale skoro usunięto z
      niego wcześniej kilka postów, to dlaczego dopiero teraz jest na oślej?
      • kropka Re: pytanie do administracji tego forum 20.08.05, 00:46
        pewnie dlatego, że to temat na Kraj a nie na Świat.
        Poza tym jakies duchy dziś latają po forum.
        Wróciło
        k.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka