tatonka 19.08.05, 22:03 jak wyjasni moj ban. Bo nie znalazlam punktu w regulaminie ktory go obejmuje. Kampania polityczna? Biedronka24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatonka jak widac akurat wtedy gdy sama mam dosc 19.08.05, 22:09 to sie wam zebralo robaczki. Tylko nie moge dociec czym tak wystraszylam ze sie towarzystwo podjelo wlasny regulamin omijac. Bo tam jak byk stoi przy lamaniu jakich punktow mozna. A ja pod zaden nie podchodze..W dodatku musialabym lamac wielokrotnie.. Krotko mowiac- ewidentne lamanie wolnosci slowa- tym razem przez administracje- chyba ze umie to wyjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah ps- zeby bylo jasne - smieszy mnie to 19.08.05, 22:07 ale uwazam to za debilizm. jestes nudna i dziwna. ale zeby za to banowac?? chyba cos sie adminom powalilo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pytanie do administracji tego forum 19.08.05, 22:08 tatonka napisał: > jak wyjasni moj ban. Bo nie znalazlam punktu w regulaminie ktory go obejmuje. > Kampania polityczna? > Biedronka24 bierdronko a gdzies ty latala,ze cie zabanowali:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka no wlasnie stalam sie grozna 19.08.05, 22:11 ostatnio pisalam cos na temat JKM... czyzby ten watek okazal sie tak niebezpieczny? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: pytanie do administracji tego forum 19.08.05, 22:29 wykreśliłam Twoje posty z tego watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27913267 bo przyznasz, to nie jest temat na personalne "wycieczki". Ale próbuj wejść. Blokada powinna już puścić. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka posty wykreslilas i przyjelam do wiadomosci 19.08.05, 22:44 jak rowniez ich odbior jako personalne. Ja antosia nie znam. Przeczytalam sposob ujecia tekstow. I tak je odebralam. Drazni mnie taka postawa i gdybym kierowala sie prywata i chciala naduzyc wladzy wobec kogos to wycinalabym posty w ktorych ujmuje sie ten temat w ten sposob. Jezeli ten ktos nie mial tego na mysli - mial pelna szanse wyjasnic. Nie dzis, to jutro. I on i ja mielismy do tego pelne prawo. Na tym polega wolnosc slowa wlasnie. Mimo to nie pytam w tej chwili o cenzure- ktora obserwowalam ale ban ktory jest niezgodny z regulaminem i sadze ze administracja powinna sie nad tym zastanowic. Nie posadzam cie bezposrednio o to- ale mam nadzieje ze do niej trafi. Ja nie mam ochoty wiecej w ten sposob byc traktowana bo nie szanuje miejsc w ktorych ogranicza sie wolnosc slowa. Ale protestowac i mowic o tym bede zawsze. Tak czy w inny sposob. Nie chodzi o to by go odblokowywac bo raczej nie skorzystam juz z tego loginu. Obawialam sie tego wczesniej przy kolejnych ´zabezpieczeniach´ gazetowych i - prosze... Jest tak jak przewidywalam. Gazeta sama lamie swoj regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: posty wykreslilas i przyjelam do wiadomosci 19.08.05, 22:48 w tym wypadku mniej ważna była treść Twoich postów, ale temat watku, w którym je pisałaś. Blokada - to juz nie ja. Powinno już byc dobrze. Próbowałaś wejśc jako biedronka? Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka do tego prowadzi cenzura- niestety 19.08.05, 23:16 twoje tlumaczenia- przyznaj brzmia troche pokretnie. Nie chce ciebie konkretnie napadac. Ale do wiadomosci administracji - raz jeszcze. Nawet jesli cokolwiek zle zinterpretowalam pod tym tematem to mialam do tego prawo- podobnie jak ten tam Antos do wyjasnienia. Albo ktokolwiek inny. Chyba pora by sie wszyscy w naszym kraju nauczyli szanowac czlowieka i jego prawa. Jesli administracja (automat- cokolwiek) lamie przez siebie ustalony regulamin to daleko sie na tym nie zajedzie. Nie sprawdzalam kropko. Mowilam nie o to chodzi. Chodzi o szacunek dla zasad. Dla samego siebie. Przeciez to jest koszmar. Mozna zwatpic we wszystko w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd o wielbłądach 20.08.05, 00:24 Biedronko smutna sprawa. Asymetria widoczna gołym okiem. Wulgarny nick z imieniem Boga wewnątrz hasa i drwi z nas. My natomiast musimy się tłumaczyć, że nie jesteśmy wielbłądami. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wojciechu, wiem ze mania przesladowcza 20.08.05, 00:28 jest szkodliwa dla zdrowia... Chinczycy zaczeli przesladowac islamskich Ujgorow. dzialaj, tylko nie przeceniaj sil. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah facet ma manie przesladowcza :) 20.08.05, 00:30 albo nerwice natrectw :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka pelna zgoda 20.08.05, 01:11 jestem czlowiekiem bo nie lamie zasad ktore sama sobie ustanowilam. Inaczej- jesli je lamie- nie zasluguje na miano czlowieka i bede sie zmagac ze zwierzetami wokol... To zaden tekst biblijny ale jak mu sie przyjrzysz.. To sie sprawdza.... Ale Wojtku- poki nie lamiesz tych zasad to nie ktos z ciebie drwi a ten ktos z siebie samego... Nigdy nie radzilam sobie z przykazaniem pilnowania bliznich przed grzechem albo bledem.. Od tego jest Bog i ustanowione przez niego prawa natury... Zyj z Bogiem Wojtku i trzymaj sie. Jest tez tak czasem- ze gdy chwile poczekasz i bedziesz niezlomny - problem sam sie rozwiaze... Tak zrobili brytyjczycy z amerykanami...;) A tak mieliby jeszcze jedna klopotliwa kolonie....:) Mimo to jezykiem naukowym (tym szanowanym) nadal jest brytyjski angielski a ten amerykanski uzywany w nauce jest duzo blizszy brytyjskiego niz to czym w stanach mowia polanalfabeci na ulicach... Symbolem ameryki jest kon (przyniesiony do kultury anglosaskiej od Hiszpanow) papieros (od Indian) a symbolem seksu sa tez Indianki i Hiszpanki... Symbolem dobrej zabawy niemieckie ghost houses i filmy ´z dreszczykiem´ a symbolem wolnosci statua ktora najbardziej przypomina pomniki radzieckie;) Symbolem elegancji jest lapec przypominajacy sniegowiec - na srodku dreptaka (bo mozna udawac ze sie jest ´po desce´). Amerykanie mysla ´zwyciezylismy´. Owszem- mozna i tak uwazac- tak dlugo dopoki zwyciezonym beda mieli cos do zaoferowania, a oni beda samorzutnie chcieli byc Amerykanami...Ale jesli nie beda mieli innego swiata niz ten - to szanse na to maleja.... Wiesz jak jest w Polsce np. Kazdy chce miec domek na swoja modle :) I ma racje. Ma do tego prawo. Rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius_funkulo Re: pytanie do administracji tego forum 20.08.05, 00:31 No i dlaczego unicestwiono wontek o upeerze? Wiem, że nie na temat (choć trochę o polityce zagranicznej tam było), nie ja go zakładałem, ale skoro usunięto z niego wcześniej kilka postów, to dlaczego dopiero teraz jest na oślej? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: pytanie do administracji tego forum 20.08.05, 00:46 pewnie dlatego, że to temat na Kraj a nie na Świat. Poza tym jakies duchy dziś latają po forum. Wróciło k. Odpowiedz Link Zgłoś