felusiak1 25.08.05, 03:32 jennifer5, i-love-2-bike czyli rachel i abe_ltd i od razu zrobilo sie czysciej. Tak pedantycznie sterylny nie jestem wobec czego odblokowalem wojtulka i zaznaczylem go na zielono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben_shaprut Dla równowagi zablokuj swoją wielokrotnie używaną 25.08.05, 03:37 dupę... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 03:37 Felusiak przestań się wygłupiać. Dziewczyny są fajne. Czasami bywają frednawe. Mnie lubią mam farta, a Ty się popraw. Ty chyba co tydzień zmieniasz te bany. Ostatnio jak czytałem, to Jennifer była ta naj, naj... . Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko niektorzy to maja fart 25.08.05, 03:40 w czasach kiedy dziewica(over16) jest na wage zlota niektorzy maja ten konfort ze moga sobie pozwolic na zablokowanie trzech dziewic na raz!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: niektorzy to maja fart 25.08.05, 03:43 bam_buko napisał: > w czasach kiedy dziewica(over16) jest na wage zlota niektorzy maja ten konfort ze moga sobie pozwolic na zablokowanie trzech dziewic na raz!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: niektorzy to maja fart 25.08.05, 04:09 wojcd napisał: > bam_buko napisał: > > w czasach kiedy dziewica(over16) jest na wage zlota niektorzy maja ten > konfort ze moga sobie pozwolic na zablokowanie trzech dziewic na > raz!!!!!!!!!!!!! > ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 03:51 Przypuszczam, że Ty i mnie przyblokowałeś i forum Ci znikło. I z kim Ty teraz będziesz rozmawiał? Z Kosmitami? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Ciebie wpisalem do faworytow i mam zielono 25.08.05, 03:54 Wojtus one ciebie lubia bos tego samego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Ciebie wpisalem do faworytow i mam zielono 25.08.05, 04:06 felusiak1 napisała: > Wojtus one ciebie lubia bos tego samego koloru. ------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona Najgorzej ze zakneblowac sie nie da, no nie? 25.08.05, 04:22 Mnie to zwisa ze mnie zablokowales bo juz ustalilismy ze mam twocih wypotow nie czytywac a zatem i komentarzy ode mnie spodziewac sie (blokowac) nie powinienes. A jak bede chciala ci cos powiedziec to wierz mi, tepaku, znajda sposob (co ci nie grozi anyhow) Twoja tematyka ego-amerykanska mnie tez nie interesuje, wiec good riddance Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 05:25 masz interesujaca definicje dziewic, troche podobna do tych koscielnych gdzie ciezarne kobiety uczestnicza w marszach 'dziewic'. oczywiscie, mozemy zastanowic sie co oznacza slowo dziewica w biblijnym sensie (pierwszorodztwo) ale watpie ze o to Ci chodzi. obawiam sie ze wojciech ma racje: jak rzeczywiscie zablokujesz nasze panie to pozostanie Ci rozmowa z fredziem lub ze mna, watpie ze o to Ci chodzi. daj sobie spokoj z przytykami. zadomowiles sie na tym forum, nikt Cie juz stad nie wygania wiec przestan wyganiac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
uninhibited Dobra robota felusiak !!!!!!!! 25.08.05, 05:40 Tych chorych z nienawisci dewotek nie da sie juz czytac od dawna !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 19:25 Ghotir, wole z toba sie spierac bo to co piszesz starasz sie umotywowac i dyskutujesz jak cywilizowany czlowiek. Tego trzem dziewicom brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 23:26 felusiak1 napisała: 'wole z toba sie spierac bo to co piszesz starasz sie umotywowac i dyskutujesz jak cywilizowany czlowiek. Tego trzem dziewicom brakuje' ---------------- dzieki. mam dwie objekcje. (1) ja staram sie rozmawiac tutaj tak jak rozmawiam ze swoimi kolegami; z tego co napisales wynika ze Ty zaliczasz sie do tych ludzi. jednak my stanowimy cos w granicach jednego do pieciu procent ogolnej populacji. ale zyjemy wsrod reszty populacji i nie mamy wyboru, musimy dostosowac sie do tego jak ta reszta mysli aby nie wyladowac w wiezy z kosci sloniowej. (2)o naszych 'trzech dziewicach' wypowiadam sie w oparciu o to co pisze i-love-to-bike. lubie ja choc wiem ze ludziom przywiazanym do ciezkich faktow trudno jest ja strawic. widzisz, moja zona jest naukowcem (nauki spoleczne) ale gdybys posluchal tego co ona mowi w domu to osiwialbys. przy niej nauczylem sie roznic miedzy 'nauka' a 'zyciem'. jakos tak sie sklada ze ta mieszanka swietnie pracuje w naszej rodzinie kiedy wiem ze moje (intelektualne tylko) podejscie rozwaliloby te rodzine. dlatego tak cackam sie z naszymi paniami. one moga nie trafiac w Twoje argumenty ale w sumie to one utrzymuja to forum, moja rodzine i caly swiat. mysle ze gdybysmy ich dokladniej sluchali to nie musielibysmy zastanawiac sie teraz co zrobic z pod-saharan afryka, afganistanem lub irakiem. ze mna mozesz sie zawsze spierac, jak nie tu to przez e-mail. domyslam sie ze to samo dotyczy fredzia. jednak, bardzo prosze, nie zniechecaj do dyskusji tych ktorzy podtrzymuja to forum. oni czasami maja racje, czasami bladza ale bez nich to forum nie funkcjonowaloby. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Zablokowalem trzy dziewice 26.08.05, 00:24 felusiak1 napisała: >dyskutujesz jak cywilizowany czlowiek. Tego trzem dziewicom brakuje. > :-)))) :-DDD Delikatesik Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 doprawy...? 26.08.05, 08:32 ghotir napisał: > obawiam sie ze wojciech ma racje: jak rzeczywiscie zablokujesz nasze panie to > pozostanie Ci rozmowa z fredziem lub ze mna, watpie ze o to Ci chodzi. > > daj sobie spokoj z przytykami. zadomowiles sie na tym forum, nikt Cie juz stad > nie wygania wiec przestan wyganiac innych. Twierdzisz ze nalezysz do waskiego grona ludzi ktorzy mysla 'inaczej'. Mozliwe ze myslisz i wnioski wyciagasz w niekonwencjonalny sposob, rozniacy sie od innych, od wiekszosci. Jednakze nie zgadzam sie co do felusiaka, jego tok 'myslenia' nie jest niczym innym jak ignorancja odmiennego postrzegania i interpretacji. Felusiak moze i posiada pewne informacje, ale nie potrafi z tych informacji wyciagac wlasciwych wnioskow, a jezeli potrafi, to poprostu najzwyczajniej klamie w tylko sobie wiadomym celu. To, co tutaj 'tworzy' jest zwyklym brakiem rzeczowych argumentow na obrone wlasnej wizji czy przekonan. Nie ma czym juz szastac i broniac siebie (wlasnego zdania?), zbacza (celowo) w nurt nie zwiazany z niczym. Jest to zwykla zagrywaka kogos, o bardzo niskim poziomie wartosciowania wlasnych mozliwosci i argumentow. Tak jak wielokrotnie to juz mowilam, jest on zerem intelektualnym i moralnym. ps: zablokowac to ten czlowik moze siebie, a dokladnie, jest on juz intelektualnie zablokowany, zakladajac ze nie klamie tylko pisze to co naprawde mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: doprawy...? 26.08.05, 10:28 jennifer, nie ma watpliwosci ze naleze do waskiego grona ludzi ktorzy zarabiaja na zycie mysleniem, mam nawet podparcie na to w papierkach, wlacznie z papierkami dla celow podatkowych. felusiak powiedzial na forum jak on zarabia na zycie i jego robota tez miesci sie w tej kategorii. do tego pilem. co do tego jaki uzytekna tym forum felusiak robi ze swojego myslenia napisalem na poczatku lipca. nie zmieniam zdania pomimo ze staram sie byc 'civil' wobec felusiak. w koncu on zadomowil sie na tym forum a wiec dla mnie jest czyms w rodzaju rodzinnej fauny. mozna go lubic lub nie ale trudno go odrzucic. powiem wiecej, jak on bedzie mial klopoty to mu pomoge, nie dlatego ze go lubie ale dlatego ze go znam. oczywiscie diabli mnie wzieli na jego twierdzenie ze Was zablokowal. dlatego odezwalem sie tutaj. w przeciwienstwie do felusiaka, ktorego nie lubie, lubie Was wiec zareagowalem. jednak pogodzmy sie, i felusiak i Ty jestescie czescia tego forum. klocmy sie ale nie wyrzucajmy sie stad. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 17:13 No to poniosłeś klęskę sromotną. Szkoda, że dalej nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 19:26 wojcd napisał: > No to poniosłeś klęskę sromotną. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Wole poniesc kleske i zablokowac magiel niz pisac donosy do administracji jak ty czynisz i wygrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallah wojtus znow cos wygral ? :) 26.08.05, 00:27 przepraszam. bo sie nie zorientowalem :) ps-masz racje felusiak. usuniecie tej 3 znacznie poprawia widoki na forum :) Ciekawe jak maglara poradzi sobie kolejne dni. przeciez to bedzie chore jak z kims nie pobredzi. a zostalo maglarze juz tylko kilka osob :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: wojtus znow cos wygral ? :) 26.08.05, 01:05 ..... napisał: > ps-masz racje felusiak. usuniecie tej 3 znacznie poprawia widoki na forum :) ------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
putinokio Re: wojtus znow cos wygral ? :) 26.08.05, 01:14 rownie dobrze mozna powiedziec ze bez gowna nie bedzie sracza. ano nie bedzie. tylko ze zapach gowna nie kazdemu sie podoba. ps-ciebie tez nie kasuje:) swoja nieporadnoscia przypominasz mi malpke fikajaca na trapezie i mnie bawisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Wielce Szanowny Panie 26.08.05, 01:18 putinokio napisał: > i mnie bawisz :) --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Zablokowalem trzy dziewice 25.08.05, 22:45 Biiig deal , felusiak - Ja kilkanascie pozbawilem i sie nie chwale ,... :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dziewice nie są do blokowania ale... 25.08.05, 23:31 jak się nie ma co się chce to się chce to się ma Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 ty jestes zdrowo tracony 26.08.05, 03:30 ty jestes zdrowo tracony koles, czy masz jakies problemy i brak ci jezyka na poparcie 'kleksow' o ktorych piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś