wujcio44 02.09.05, 13:19 To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woywoy Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 13:34 wujcio44 napisał: > To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia. wujciu!! niewielu tutaj sie cieszy ,wielu za to krytykuje opieszalosc administracji amerykanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 13:36 Kto sie cieszy z cudzego nieszczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Proszę. pytasz masz. 02.09.05, 14:18 Niejaki Hummer napisał: "Czytałem w niemieckim artykule, że jakaś amerykańska szycha mówi, że to co się dzieje ( ta anarchia) to wynik tego, że ludzie nie są sobą. Że ta katastrofa i głód przyczyniają się do tego. Buuuhaha, jasne , głód przyczynia się do tego, że czarne śmiecie i robaki gwałcą kobiety i dzieci... Był przypadek, że na tym stadionie zgwałcono 13 -letnią dziewczynkę i połamano jej na dodatek nogi. I co? Ci,co to robią nie są sobą ?!...TO KIM , DO K..., SĄ?! Zwierzętami? Nie sądzę, bo to uwłaszcza zwierzętom. To są śmiecie i robaki nie godne zycia. Ja mam propozycje do Putina lub Iranu. Zrzuccie bombę atomową na to dziadostwo, to te gó.. nie będzie się miotać ... Oni nie zasługują żeby żyć i tylko współczuję tym nielicznym normalnym jednostkom, bo to co tam się dzieje, to chyba gorsze od piekła... Macie swoją wspaniałą Amerykę... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Podaj odnośnik. 02.09.05, 15:30 www.pkb.nrd napisała: > Niejaki Hummer napisał: "Czytałem w niemieckim artykule, że jakaś amerykańska > szycha mówi, że to co się > dzieje ( ta anarchia) to wynik tego, że ludzie nie są sobą. Że ta katastrofa i > głód przyczyniają się do tego. Buuuhaha, jasne , głód przyczynia się do tego, > że czarne śmiecie i robaki gwałcą kobiety i dzieci... Był przypadek, że na tym > stadionie zgwałcono 13 -letnią dziewczynkę i połamano jej na dodatek nogi. I > co? Ci,co to robią nie są sobą ?!...TO KIM , DO K..., SĄ?! Zwierzętami? Nie > sądzę, bo to uwłaszcza zwierzętom. To są śmiecie i robaki nie godne zycia. Ja > mam propozycje do Putina lub Iranu. Zrzuccie bombę atomową na to dziadostwo, > to te gó.. nie będzie się miotać ... Oni nie zasługują żeby żyć i tylko > współczuję tym nielicznym normalnym jednostkom, bo to co tam się dzieje, to > chyba gorsze od piekła... Macie swoją wspaniałą Amerykę... Możesz podać odnośnik to tego - niby mojego postu, który pozwoliłes sobie zacytować kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
al.hurra Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 13:56 wujcio44 napisał: > To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia. Ano wstyd, a jednak nie brak takich, ktorzy pieja z radosci gdy w Iraku gina cywile. Odpowiedz Link Zgłoś
putinokio pokaz post w ktorym ludzie sie smieja 02.09.05, 14:26 bo jeszcze trupy z bagdadu nie wystygly. pokaz barni lbe gdzie sie ludzie ciesza jak gina cywile. radosc z takiego czegos jest dowodem paranoicznej slabosci. niedlugo niektore durnie zaczna sie cieszyc ze ludzie w US w wypadkach samochodowych gina. Eurojihad.org - islam, terroryzm, Europa Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus tu masz jednego chory bo chory psychicznie 02.09.05, 15:31 ale nic przeciez za to nie moze (O oblezeniu Falludzy) „hmmm...a ja bym pomyslal raczej o odcieciu wody“ na sloneczku upiekliby sie jak kurczaki na grillu :D (o jencach irackich) zrobia z tych irackich pajacow baranie szaszlyki :))) (o paleszynczykach) palestynczycy (…) to nie "nieprzyjaciel" ale zwykli bandyci..jako tacy nie zasluguja wiec na zadne wzgledy,zaden szacunek i zaden honor... nie zasluguja aby byc traktowani jak ludzie...(…) nalezy bandytow nalezy scigac jak wsciekle psy i zabijac..eliminowac z tego swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 15:15 al.hurra napisał: > wujcio44 napisał: > > > To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia. > > > Ano wstyd, a jednak nie brak takich, ktorzy pieja z radosci gdy w Iraku gina > cywile. Masz na myśli zwolenników tzw. "partyzantów"? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Czerwoni nie znają wstydu 02.09.05, 15:23 wujcio44 napisał: > To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia Tak samo cieszyli się z ataku na NY Odpowiedz Link Zgłoś