Dodaj do ulubionych

Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzymanie.

02.09.05, 13:19
To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia.
Obserwuj wątek
    • woywoy Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 13:34
      wujcio44 napisał:

> To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia.

wujciu!! niewielu tutaj sie cieszy ,wielu za to krytykuje opieszalosc
      administracji amerykanskiej
      • janbezziemi Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 13:36
        Kto sie cieszy z cudzego nieszczęścia?
        • www.pkb.nrd Proszę. pytasz masz. 02.09.05, 14:18
          Niejaki Hummer napisał: "Czytałem w niemieckim artykule, że jakaś amerykańska
          szycha mówi, że to co się
          dzieje ( ta anarchia) to wynik tego, że ludzie nie są sobą. Że ta katastrofa i
          głód przyczyniają się do tego. Buuuhaha, jasne , głód przyczynia się do tego,
          że czarne śmiecie i robaki gwałcą kobiety i dzieci... Był przypadek, że na tym
          stadionie zgwałcono 13 -letnią dziewczynkę i połamano jej na dodatek nogi. I
          co? Ci,co to robią nie są sobą ?!...TO KIM , DO K..., SĄ?! Zwierzętami? Nie
          sądzę, bo to uwłaszcza zwierzętom. To są śmiecie i robaki nie godne zycia. Ja
          mam propozycje do Putina lub Iranu. Zrzuccie bombę atomową na to dziadostwo,
          to te gó.. nie będzie się miotać ... Oni nie zasługują żeby żyć i tylko
          współczuję tym nielicznym normalnym jednostkom, bo to co tam się dzieje, to
          chyba gorsze od piekła... Macie swoją wspaniałą Amerykę...
          • hummer Podaj odnośnik. 02.09.05, 15:30
            www.pkb.nrd napisała:

> Niejaki Hummer napisał: "Czytałem w niemieckim artykule, że jakaś amerykańska
            > szycha mówi, że to co się
            > dzieje ( ta anarchia) to wynik tego, że ludzie nie są sobą. Że ta katastrofa i
            > głód przyczyniają się do tego. Buuuhaha, jasne , głód przyczynia się do tego,
            > że czarne śmiecie i robaki gwałcą kobiety i dzieci... Był przypadek, że na tym
            > stadionie zgwałcono 13 -letnią dziewczynkę i połamano jej na dodatek nogi. I
            > co? Ci,co to robią nie są sobą ?!...TO KIM , DO K..., SĄ?! Zwierzętami? Nie
            > sądzę, bo to uwłaszcza zwierzętom. To są śmiecie i robaki nie godne zycia. Ja
            > mam propozycje do Putina lub Iranu. Zrzuccie bombę atomową na to dziadostwo,
            > to te gó.. nie będzie się miotać ... Oni nie zasługują żeby żyć i tylko
            > współczuję tym nielicznym normalnym jednostkom, bo to co tam się dzieje, to
            > chyba gorsze od piekła... Macie swoją wspaniałą Amerykę...

Możesz podać odnośnik to tego - niby mojego postu, który pozwoliłes sobie zacytować kłamco.
    • al.hurra Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 13:56
      wujcio44 napisał:

> To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia.

Ano wstyd, a jednak nie brak takich, ktorzy pieja z radosci gdy w Iraku gina
      cywile.
      • putinokio pokaz post w ktorym ludzie sie smieja 02.09.05, 14:26
        bo jeszcze trupy z bagdadu nie wystygly.

pokaz barni lbe gdzie sie ludzie ciesza jak gina cywile. radosc z takiego
        czegos jest dowodem paranoicznej slabosci. niedlugo niektore durnie zaczna sie
        cieszyc ze ludzie w US w wypadkach samochodowych gina.

Eurojihad.org - islam, terroryzm, Europa
        • marcuss_crassus tu masz jednego chory bo chory psychicznie 02.09.05, 15:31
          ale nic przeciez za to nie moze

(O oblezeniu Falludzy)
          „hmmm...a ja bym pomyslal raczej o odcieciu wody“
          na sloneczku upiekliby sie jak kurczaki na grillu :D

(o jencach irackich)
          zrobia z tych irackich pajacow baranie szaszlyki :)))

(o paleszynczykach)
          palestynczycy (…) to nie "nieprzyjaciel" ale zwykli
          bandyci..jako tacy nie zasluguja wiec na zadne wzgledy,zaden szacunek i zaden
          honor...

nie zasluguja aby byc traktowani jak ludzie...(…)

nalezy bandytow nalezy scigac jak wsciekle psy i zabijac..eliminowac z tego
          swiata...
      • wujcio44 Re: Drodzy forumowicze. Dajcie sobie na wstrzyman 02.09.05, 15:15
        al.hurra napisał:

> wujcio44 napisał:
        >
        > > To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia.
        >
        >
        > Ano wstyd, a jednak nie brak takich, ktorzy pieja z radosci gdy w Iraku gina
        > cywile.

Masz na myśli zwolenników tzw. "partyzantów"?
    • dokowski Czerwoni nie znają wstydu 02.09.05, 15:23
      wujcio44 napisał:

> To cholerny wstyd, cieszyć się z cudzego nieszczęścia

Tak samo cieszyli się z ataku na NY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka