Dodaj do ulubionych

Pocztówki z Izraela

IP: 217.8.170.108, 217.8.168.* 31.03.01, 00:25
Zapraszam do obejrzenia kilku pocztówek z Izraela, m.in.: Barak w młodości,
kilkunastoletni terroryści i duma Izraela - snajperzy.
Oto adres: http://209.204.204.153/index_e.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojo nic mnie to nie obchodzi ,typki jak arafat to band IP: 213.8.129.* 31.03.01, 10:02
      to bandyci i terrorysci i kazdy normalny narod musi sie bronic przed
      dzikim islamskim terrorem!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ZEEW Izrael IP: *.barak.net.il 29.04.01, 20:43
        Mieszakm w Izraelu i zapewniam Cie o jednym - jak beda do mnie strzelac - to ja
        strzele pierwszy - przemysl sobie aniolku co Ty bys zrobil
        • Gość: viri do Rasisty zeewa IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 01.05.01, 21:43
          jesli twoj kraj jest okupantem, morduje kazdego dnia niewinnych ludzi
          to musi sie liczyc z tym, ze nigdy nie zazna spokoju!

precz z osiedlami zydowskimi na terenie wolnej Palestyny !

• Gość: viri izraelska cywilizacja smierci IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 01.05.01, 21:41
        izraelski bandytyzm to wg. ciebie wyzszy poziom cywilizacyjny?
        to juz malpy sa bardziej ucywilizowane niz caly izrael - piekny na zewnatrz i
        brudny w srodku... brzydze sie wami zydzi
        • Gość: Wojo!!!! Viri spoko ,jak sie pisze prawde o arabowie.. to tracisz panowanie !! IP: 213.8.128.* 02.05.01, 22:40
          Umyj sie to sie nie bedziesz brzydzic !!!
          Popatrz na gebe arafatka (pedala) to dopiero obiekt ,a moze w nim gustujesz???
          • Gość: wroclawi co ty z tymi homosexualistami tak ciagle... IP: 213.195.155.* 03.05.01, 13:46
            moze cos z toba nie tak... ?
            za czesto o tym piszesz!
          • Gość: Jakob Re: Viri spoko ,jak sie pisze prawde o arabowie.. to tracisz panowani IP: 206.112.121.* 07.05.01, 16:06
            Gość portalu: Wojo!!!! napisał(a):

&#62 Umyj sie to sie nie bedziesz brzydzic !!!
            &#62 Popatrz na gebe arafatka (pedala) to dopiero obiekt ,a moze w nim gustujesz???

Na Twoj sposob, jest to cos WSPANIALEGO.
            Wiec zapraszam na www.IntifadaOnline.com
        • Gość: Leslaw Re: izraelska cywilizacja smierci do Viri IP: *.uk.neceur.com 10.05.01, 21:21
          Gość portalu: viri napisał(a):

&#62 izraelski bandytyzm to wg. ciebie wyzszy poziom cywilizacyjny?
          &#62 to juz malpy sa bardziej ucywilizowane niz caly izrael - piekny na zewnatrz i
          &#62 brudny w srodku... brzydze sie wami zydzi

wiesz viri

idz do kosciola i spojrzyj Matce Boskiej w twarz i powiedz jej brzydze sie Ciebie
          potem przejdz do ukrzyzowanego Chrystusa i powiedz brzydze sie Ciebie Chrystusie
          Zydzie a potem popatrz w lustro .......i sprobuj przebaczyc samemu sobie ta
          nienawisc a moze Ci sie uda i wiesz pewnie bardzo zalujesz ze sie wczesniej nie
          urodziles i nie mogles sie zabawic w Jedwabnym. Tam bys sobie mogl porajcowac i
          swojej nienawisci dac upust. A teraz masz pecha bo Zydzi powiedzieli nie i nie
          daja sie wiecej zabijac jak barany i nie ida bez oporu na rzez a Tobie to nie
          pasuje
          no coz masz naprawde pecha ze sie wczesniej nie urodziles ...........

• Gość: viri Re: izraelska cywilizacja smierci do Viri IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 10.05.01, 22:23
            ciekawe co by Jezus powiedzial sharonowi...
            poza tym Jezus zyl w innych czasach. nic nie mam do zydow i ich kultury jako tako
            (podziwiam Biblie - to magiczna ksiega) - po prostu nienawidze rasizmu a dzis
            (podkreslam to slowo DZIS) zydzi sa rasistami !
            brzydze sie dzisiejszego narodu izraelskiego !

izrael kaput !

wierz mi, ze wolalbym kochac zydow !
          • Gość: Peace Re: izraelska cywilizacja smierci do Leszka (rezolucja ONZ) IP: 216.104.228.* 11.05.01, 04:39
            Pamietam jak ONZ wystosowal rezolucje o wycofaniu sie Iraku z Kuwejtu. Saddam
            nieposluchal i wojska sprzymierzonych (czytaj USA) wykopalo Husaina z Kuwejtu.
            ONZ wystosowal rezolucje do Izraela i do dzisiaj zydzi nic nie zrobili, mysle
            ze wojska sprzymierzonych (czytaj Rosja - jakby mieli cos do powiedzenia)
            powinni wykopac Zydow z Palestyny. Palestynczycy sa biednym narodem nie
            wspieranym przez USA pieniedzmi i darmowa technologia wojskowa. Po prostu jest
            ich mi szkoda z kamieniami przeciw czolgom, smiglowcom niestety to jest
            nierowna walka i kazdy o tym wie. Coz za zaklamanie panuje na swiecie. Co moze
            zrobic klamliwa propaganda to jest niesamowite!!!
            • Gość: True Re: izraelska cywilizacja smierci do Leszka (rezolucja ONZ) IP: *.dialup.mindspring.com 11.05.01, 18:46
              Niestety Peace ma racje. Organizacja Narodow Zjednoczonych ale nie wszystkich!
              • Gość: viri pojawila sie nadzieja IP: 213.195.155.* 12.05.01, 12:34
                usa nie zostala zaproszona do komisi praw czlowieka...
                moze lobby izraelsko-usa slabnie ?
    • Gość: jauhar Nowa pocztówka IP: 217.8.170.* 09.05.01, 23:57
      Uwaga!!!
      Kolejna pocztówka: http://www.humanityonhold.com/intifada.html
      • Gość: viri moglbys mi podsylac na maila te "pocztowki" ? IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 10.05.01, 22:25
        palestine@poland.com

• Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 03:51
          wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania.
          Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales
          mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic
          spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora.
          A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!!

AFP.31-05-01.
          Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem
          artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor.
          Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial
          w
          kierunku Tel Avivu.

szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes
          http://www.ripe.net/cgi-bin/whois

i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!!
          http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html
          http://www.creator.org/facts!/fact01.html
          a to prawdziwa perelka !!!!!
          http://motlc.wiesenthal.com/pages/t053/t05323.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka