bdx65 a chór z nim! 17.09.05, 18:19 że też bierzecie pod uwagę, co ma takie NIC do powiedzenia; szkoda zajmować się jego "myśleniem", bo to mu pochlebia. Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Łukaszenka Przewodniczącym Związku Polaków! 17.09.05, 18:40 Tylko pod kierownictwem Łukaszenki Związek Polaków na Białorusi może się odrodzić. On jedyny godny zostać przewodniczącym Związku Polaków na Białorusi. Ludzie! przecież to prawdziwa rozkosz mieć takiego sąsiada. Doceniajcie go, bo wolę sąsiada Łukaszenkę od sąsiada Putina. Łukaszenka jest zabawniejszy. Wcale się nie zdziwię jeśli niedługo dzień 17 września zostanie ogłoszony przez Putina dniem przyjaźni rosyjsko-niemieckiej, a Schroeder, z pewną taką nieśmiałością, odpowie, że nigdy oba zaprzyjaźnione narody nie były dla siebie tak bliskie jak wtedy (pamiętając o późniejszych nieporozumieniach). Szanujmy Łukaszenkę, bo następny sąsiad może być mniej zabawny. I jeszcze jedno: debata naukowa z głupkami nie ma ani odrobiny sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 17.09.05, 19:05 w 1920 r Bialoruscy naukowcy zauwazyli niezidentyfikowane blyskajace swiatelkami spodki, nad mlekiem i miodem plynaca kraina bialoruska - z jednego ze spodkow wyszedl Allach i dal poczatek zyciu ojca Lukaszenki. Dziedek Lukaszenki ukryl cudownie poczetego syna za kolem podbiegunowym i objawil najmadrzejszej niewiascie bialoruskiej- ta udala sie do barlogu i cudownie poczela wnuka Allacha z ojca bialorusina. W te wersje historii wierzy do dzis ludnosc wschodniej Polski, a jak bialorus okielzna juz te "prostytutke europy" - bedzie to oficjalna historia bialorusi obowiazujaca w Europie Centralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny.prezess Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 17.09.05, 19:17 mcgoo napisał: > w 1920 r Bialoruscy naukowcy zauwazyli niezidentyfikowane blyskajace swiatelkam > i > spodki, nad mlekiem i miodem plynaca kraina bialoruska - z jednego ze spodkow > wyszedl Allach i dal poczatek zyciu ojca Lukaszenki. Dziedek Lukaszenki ukryl > cudownie poczetego syna za kolem podbiegunowym i objawil najmadrzejszej > niewiascie bialoruskiej- ta udala sie do barlogu i cudownie poczela wnuka > Allacha z ojca bialorusina. W te wersje historii wierzy do dzis ludnosc > wschodniej Polski, a jak bialorus okielzna juz te "prostytutke europy" - bedzie > to oficjalna historia bialorusi obowiazujaca w Europie Centralnej. Dobre, dobre, bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
contribute przed 1900 r. nei bylo nic :) 17.09.05, 19:31 no bo przeciez na poczatku nei bylo nic tylko wiatr hulal po moskwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: przed 1900 r. nei bylo nic :) 17.09.05, 19:40 I siejczas priszoł Tawariszcz Boh... Odpowiedz Link Zgłoś
denver73 nowe miejsca pracy.... 17.09.05, 19:44 dla polskich psychiatrów, trzeba pomóc braciom Białorusinom, podejrzewam, że nie spią dniami i nocami, tyle mają roboty.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Jakie może być pożytek z oleju? 17.09.05, 19:45 Zamiast do głowy dolewają go do ognia. _ Pies, czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Luka ma racje 17.09.05, 19:54 to on zna prawdziwa historie Polski, ktora jest analogiczna do dzsiejszych czasow, gdy Polacy podskakuja wszystkim naokolo. Historia lubi sie powtarzac, tylko teraz nikt nie ma ochoty Polski mapasc, czy okupowac. Po co, zostawic samych, sami sie pomalu wykoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny.prezess Re: Luka ma racje 17.09.05, 20:00 zygfryd.okrutny napisał: > to on zna prawdziwa historie Polski, ktora jest analogiczna do dzsiejszych czas > ow, gdy Polacy podskakuja wszystkim naokolo. Historia lubi sie powtarzac, tylko > teraz nikt nie ma ochoty Polski mapasc, czy okupowac. Po co, zostawic samych, > sami sie pomalu wykoncza. Kolejny aktywista z Mińska. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Niedyskretne pytanie... 17.09.05, 20:09 Jesli Polska miala przed wojna 390 000 km 2, a obecnie ma 310 000 km2 to jak mogla znalezc sie w l945tym roku po zwycieskiej stronie i gdzie sie podzialo te 80 000 km2? Austria Galicje odebrala a Czechy Zaolzie? ;-))) To ja juz panstwu dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: Już się zastanawiałem .... 17.09.05, 20:10 gdzie się podziało dyzurne kacapstwo na tym forum .. ale jest na miejscu - wsiegda gotow ! pozmieniali tylko nicki.. z takimi jak zygfryd okrutnie upośledzony w zasadzie się nie dyskutuje - można im jedynie zanucić na dobranoc " sojuz nieruszimyj respublik swobodnych .. " niech sobie śni o starych dobrych czasch, które już nie wrócą - a o nas nie ma się co martwić ..damy sobie radę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Tajna bron USA przeciw Bialorusi? 17.09.05, 20:14 Pragnę Was powiadomić i uczulić na broń HAARP-a. Ta bron działa na zasadzie przesyłania fal niskiej częstotliwości. Dotyka ona wszystkiego i wszystkich. Jak ona działa i na czym polega można znaleźć w linkach niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam drugi link po angielsku www.haarp.net/#lenews Znam też możliwość wejścia na link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Trzeba wystukać na wyszukiwarce "HAARP bron" i tam znajdzie się ten link. Na tej właśnie stonie jest ogólnie opisane działanie broni HAARP-a. Można też zamówić sobie książkę pod tym tytułem, której nie ma w księgarniach. Jeżeli ktoś zna język angielski, to więcej na temat tej broni może dowiedzieć się wystukując na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jeżeli ktoś zna niemiecki, to proszę wystukać "HAARP Waffe" Ja chcę napisać o działaniu tej broni na ludzi. Chcę uczulić ludzi na niepotrzebne leczenie i używanie coraz dziwniejszych lekarstw na coraz dziwniejsze choroby. Jakiekolwiek bóle w naszym organizmie nie muszą być oznaką choroby. Najpierw trzeba siebie i lekarza zapytać, czy nie jest to działanie HAARP-a ? Wszyscy muszą się nauczyć w ten sposób reagować na jakiekolwiek dolegliwości. HAARP jak do tej pory objawiał się w naszych organizmach bezsennością albo snem przerywanym. HAARP może na nas działać bez jakiegokolwiek śladu potajemnie i objawia się wtedy rożnymi dolegliwościami jak bóle, wszelkimi niedomaganiami naszej psychiki a także zmianą apetytu. Objawia się też czasem bardziej jawnie. Czyli zaczyna szumieć cos w uszach. Słyszymy taki ciągły ssssssyk i uderza nas np. w głowę taki lekki "piorun". Może też zadziałać silniej, że aż można podskoczyć i poczuć, że wchodzi nam jakiś promień do odbytnicy np. HAARP działa tez podniecając. To jest bardzo ważny sygnał naszego organizmu. Chętniej współżyjemy z partnerem. Potrafi nas też podniecić na widok partnera tej samej płci. Na sprawy współżycia musimy bardzo zwracać uwagę. Może nam też zaniknąć zupełnie nasze libido. Chcę dlatego wszystkich bardzo uczulić na wszelkie kontakty z lekarzami, którzy w większości wiedzą o istnieniu HAARP-a, który pomaga im w zdobywaniu pacjentów. Zarabiają też na tym bardzo koncerny farmaceutyczne. Przestrzegam przed braniem jakichkolwiek leków a szczególnie tych, które nie mają podanego składu i nie mają ulotki o szkodliwości. Radzę wrócić do penicyliny, pabialginy, akronu, kropli na żołądek i na serce, z tym że te lekarstwa będą robione według starych receptur. Przestać się leczyć na cokolwiek i żądać od lekarzy tylko jednego badania przyrządem - analizator spektrum, który wykrywa działanie HAARP-a na nasz organizm. Trzeba uważać i pamiętać, ze HAARP na czas badania może się usunąć. Pamiętajmy żeby o tym powiadamiać innych. Jest to taka broń, że nawet paląc papierosa, możemy się natychmiast zatruć. Rzucenie palenia może nic nie dać, bo HAARP wokół nas wytworzy takie powietrze, którym i tak się zatrujesz. HAARP działa potajemnie będąc prywatną firma. Jest finansowany przez Ministerstwo Obrony USA. Musimy doprowadzić do jego ujawnienia. Jeżeli ktoś chce się ze mną skontaktować proszę pisać na joasiik25@gazeta.pl Chcę tylko jeszcze zwrócić uwagę na wpływ HAARP-a na samochody, które w każdej chwili mogą przyspieszyć i spowodować wypadek. Proszę jeździć bardzo wolno. Proszę Was powiadomcie o tym wszystkich, którzy dość często niedomagają na zdrowiu. Proszę się nie bać!!!!!!!! Nasz strach jest HAArp-a sprzymierzeńcem. To, że ktoś będzie siedział cicho, to wcale nie znaczy, że go to nie dotknie. Wielki czas i ostatnia chwila żeby zacząć o tym mówić głośno. Proszę wszystko dobrze zapamiętać, o czym napisałam i przekazywać każdej napotkanej osobie. Pisałam tez już sporo na ten temat na forum na stronie "Ploty" adres www.ploty.com Proszę w wyszukiwarce poszukać moich wypowiedzi. Podpisuje się "Gośka". Dziękuje bardzo za uwagę i życzę wszystkim zdrowia. Wierze w Waszą mądrość. Asia i Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny.prezess Re: Tajna bron USA przeciw Bialorusi? 17.09.05, 20:18 A co na to nasze spec służby. Jakoś słąbo współpracują z kolegami z CIA Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Re: Tajna bron USA przeciw Bialorusi?hehehe 17.09.05, 20:34 mysle ze ta bron jest dla madrych, niestety Harp spowodowal wlasne straty "friendly fire" w Nowym Orleanie i nastepnie spowoduje ogromne trzesienie ziemii w Los Angeles. Tak, ze ta tajna bron lubi strzelac samobojczo, tak jak atom i inne amerykanskie wynalazki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes07 Re: meerkat1 i im podobne debil... 18.09.05, 09:14 moze juz czas zejsc na ziemie...malolaty, Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Zygfrydzie - pomoge Ci 17.09.05, 20:40 zygfryd.okrutny napisał: > to on zna prawdziwa historie Polski, ktora jest analogiczna do dzsiejszych czas > ow, gdy Polacy podskakuja wszystkim naokolo. Historia lubi sie powtarzac, tylko > teraz nikt nie ma ochoty Polski mapasc, czy okupowac. Zygfrydzie !!!! gdybys bardzo cierpial z powodu swojej choroby , to ja mam znajomego lesnika. Tanio Cie odstrzeli( na Zachodzie nazywa sie to: eutanazja). Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Przypominamy - 2001 - IRAK - PAMIETAMY 17.09.05, 20:48 gdy dzsiaj rozpaczaja i leja lzy, sami zadaja niezliczone ciosy suwerennemu panstwu irackiemu, lamiac miedzynarodowe prawa i prawa czlowieka, tam pokazuje sie cale wilkopanstwowe oszolomstwo, potwierdzone w latach 30, mordami i eksterminacja na ludnosci ukrainskiej i bialoruskiej. Mlyn historii mieli pomalu, ale dokladnie i irackie dzieci, ginace pod butem i bagnetem polskiego okupanta, beda pomszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Bredzenie ignoranta.... 17.09.05, 20:53 Zygfrydzie, dodanie 50 lat do dat, zmiana Niemcow na Polakow a Polakow na Irakijczykow w stosunku do II WS to za malo by opisac konflikt iracki. A irackie dzieci gina od bomb syryjskich zamachowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny gdy ofiara zmienia sie w kata 17.09.05, 21:00 pozostaje tylko pogarda calego cywilizowanego swiata. Brawo Luka tak trzymac, przeciwko oszolomstwu i barbarzyncom, ktorzy zniszczyli zabytek UNESCO, kolebke kultury ludzkiej, Babilon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Przypominamy - 2001 - IRAK - PAMIETAMY 17.09.05, 21:22 Nie irackie, tylko czeczeńskie dzieci. Nie polskiego okupanta tylko rosyjskiego. Co do pomszczenia, to tylko go patrzeć. Irańscy mułłowie ze zgrozą przypatrywali się, jak Rosjanie mordowali Afgańczyków sąsiadów i pobratymców ludności Iranu. Tak samo przyglądają się Czeczenii. I nie mogą doczekać się broni atomowej. Właśnie w celu pomszczenia. Wszystkim wydaje się, że irańskie atomowe rakiety będą wycelowane w Jerozolimę czy Waszyngton. Ale przecież nie ma geopolitycznego konfliktu interesów między USA a Iranem. Izrael jest na tyle daleko, aby Iran z nim żył w zgodzie. Czy naprawdę nie ma innej możliwości? Teoretycznie chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 KAZDY KRAJ... 17.09.05, 20:46 ma swoje swieta i niekoniecznie musi to pasowac innemu krajowi.Historia byla jak ja znamy skomplikowana wiec i to przeklada sie na swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: KAZDY KRAJ... 17.09.05, 21:43 Brawo Luka tak trzymac, przeciwko oszolomstwu i barbarzyncom, ktorzy zniszczyli zabytek UNESCO, kolebke kultury ludzkiej, Babilon!!! ------------------------- Nie wiem czy wiesz, ale to tak uwielbiany przez ciebie wujek Saddam dokonał dzieła zniszczenia. To, co sie tam znajdowało, to mury, które on kazał odbudowac, niszcząc przy tym oryginalną substancję. Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Łukaszenki powinniśmy bronić jak niepodległości. 17.09.05, 21:56 Przecież ten facet to dla Polski skarb. Białorusini żyją innymi kryteriami niż my. Nie twierdzę, że gorszymi. Po prostu innymi. Widać potrzebny im taki prezydent, bo nie mają potrzeby tego zmieniać. Gdyby mieli, to zmieniliby i nawet Łukaszenka nie użyłby siły. Pomyślcie, utrudnianie życia Łukaszence to osierocenie narodu białoruskiego (nie kpię!). A sierota pójdzie do tego kto go przygarnie. Unia Europejska Białorusi nie przygarnie (gdyby nie Polska to UE wystawiłaby dvpę Ukrainę), więc przygarnie ją Rosja. A ja nie pragnę mieć takiego sąsiada. Bądźmy mądrzy, wygaśmy konflikt z Łukaszenką (on też ustąpi z ataku na ZPnB) i stańmy się otwarci na ten kraj. Państwa nie mają przyjaciół (chyba dostatecznie pokazały nam to Niemcy i Francja i USA) tylko interesy, a w naszym interesie jest poprawa stosunków z Białorusią i wspieranie europejskich ambicji Ukrainy. Rozwój współpracy z Ukrainą zrobi lepszą robotę niż historyczne wojny z Łukaszenką. Powtarzam: z głupkiem nie prowadzi się dysputy naukowej. Do forumowiczów z KGB. Dajcie sobie spokój z prymitywnymi podpuchami. Przyniosły żałosny skutek w czasie pomarańczowej rewolucji. Przyniosą równie żałosny skutek teraz. Wasze metody bankrutują. Jesteście żałośni i brak wam odrobiny choćby godności. Ludzkość staje się mądrzejsza niż mogą to pomieścić wasze końskie łby. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:Niemcy z lewej, Rosja z prawej,a Rura w Bałtyku 18.09.05, 03:59 Ci "forumowicze" tracą poczucie rzeczywistości,co wychodzi przy podpisaniu umowy o rurze wBałtyku. Zostawcie Białoruś i trzymajcie się pędzla , bo drabina leci. Jak tak dalej będą rządzić to Łukaszenko będzie przy polskich politykach mistrz świata. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 17.09.05, 23:22 Wiecie co? Pierwszy raz w moim nieudacznym zyciu, poczulam nienawisc!Naprawde!Z lekka zawstydzona tym odczuciem, ZYCZE TEMU KOLCHOZNIKOWI NAGLEJ SMIERCI , POD KAZDA POSTACIA!!!!Mam go dosyc!Zrobie vudu, specjalnie dla niego! Nakluje wszystko!NIKCZEMNY WIESNIAK!!!!Zamknaby ryj, bo to SWIETOKRADZTWO!Moja rodzine WYCIELI W PIEN, bo byla polska, a ten zaprzaniec osmiela sie P.......c o slusznosci??!Zycze mu szybkiej, bezbolesnej i naglej!!!!!!!!!!!!I pierwszy raz , nie wstydze sie! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 17.09.05, 23:35 zastanow sie co robisz, jezeli wysylasz do Luki taka porcje nienawisci, musizs wiedziec, ze gdy ona do niego dotrze i nie wywrze oczekiwanego przez ciebie skutku, ta niwnawisc wroci do ciebie, czy do twojego bliskiego. Robisz sobie , czy innym krzywde, pamietaj o naukach Jana Pawla II. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 17.09.05, 23:35 A wiesz, najgorsze jest to ze są tacy co go popierają. Jak jeszcze nie przeczytałaś poprzednich postów to moze lepiej zebyś nie czytała; bo wtedy dopiero sie załamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 17.09.05, 23:36 Zygfrydku, skąd u ciebie nagle taka miłosierna postawa? Odpowiedz Link Zgłoś
tamino11 Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 00:22 Nie jest to wszystko takie jasne. Łukaszenko ma sporo racji. Wiem, że głoszę poglądy niepopularne, ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 01:24 Jedyną rzeczą , z jaką mogę sie zgodzić, jest ta o Czechosłowacji. Jest mi wstyd, że mój kraj przyłozył do tego ręki. Ale np. Śląsk - to raczej Niemcy byli agresorem, poczytaj sobie o np. przekrętach jakie dokonywały się przy plebiscytach! Powstania o czyms też świadczą! Austria, Galicja? Cóż, przypomina mi to bełkot premiera Lloyda na konferencji w Wersalu - że chcemy zabrać Turkom Cylicję. Chęć agresji na Niemcy i Rosję? Jakoś w to nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 01:39 tamino11 napisał: > Nie jest to wszystko takie jasne. Łukaszenko ma sporo racji. Dla tych dla których nie jest jasne że 2+2=4 Łukaszenko ma rację. Dla pozostałych - bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 01:56 Wiesz, skoro są na swiecie ludzie którzy uważają ze ziemia jest płaska...To dlaczego nie miałoby byc ludzi którzy uważają że Luka ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
4752434g Re: Dupaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 06:21 To jest chore bardzo chore. Odpowiedz Link Zgłoś
remanent Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 08:02 Łukaszenko otworzył mi oczy. Do wczoraj myślalem, że my Polacy byliśmy i jesteśmy wspaniali. Teraz wiem, że byliśmy potworami. Przed wojną zniewolilismy wspaniały bialoruski naród i nie tylko ich. W imieniu tych Polaków którzy mają sumienie mówię: PRZEPRASZAMY BRACIA BIAŁORUSINI. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny.prezess Re: Łukaszenko popiera 17.IX.1939 18.09.05, 14:06 remanent napisała: > Łukaszenko otworzył mi oczy. Do wczoraj myślalem, że my Polacy byliśmy i > jesteśmy wspaniali. Teraz wiem, że byliśmy potworami. Przed wojną zniewolilismy > > wspaniały bialoruski naród i nie tylko ich. W imieniu tych Polaków którzy mają > sumienie mówię: PRZEPRASZAMY BRACIA BIAŁORUSINI. Nowy dzień, nowy KGBowicze na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod do jakiego upodlenia doprowadzil ludzi lukaszenko 18.09.05, 08:48 a EU przyglada sie (gdzie dwoch sie bije....) Odpowiedz Link Zgłoś