abstrakt2003 No wreszcie! 25.09.05, 19:36 Forum Świat jest groźne dla użytkownika! Z byle powodu (albo i bez) mozna dostać bana! Dlatego opuszczam je bez żalu! PS Hej Kropka baw się dobrze w tej piaskownicy! Dalej pozwalj bezkarnie szalec antysemitom takim jak b-52! Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: No wreszcie! 25.09.05, 20:12 Krzyz na droge , Khazarku ,... Nie zabladz przypadkiem :) uklony ============================================================================== Dalej pozwalj bezkarnie szalec antysemitom Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No wreszcie! 25.09.05, 20:36 nastepny na prochach,czy wdychacz? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: No wreszcie! 25.09.05, 20:41 Ya , z drugiego konca , (tak tez mozna) ale problem w tym jak wraca nawalony do domu i stara na progu pyta gdzie sie szwendal i kaze mu chuchnac ,... uklony ============================================================================== czy wdychacz? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No wreszcie! 25.09.05, 20:42 explicit napisał: > Ya , z drugiego konca , (tak tez mozna) ale problem w tym jak wraca nawalony do > > domu i stara na progu pyta gdzie sie szwendal i kaze mu chuchnac ,... > > uklony > > ============================================================================== > > czy wdychacz? widze split,ze masz doswiadczenie z wdychaniem i stara:)) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: No wreszcie! 25.09.05, 21:06 Ja preferuje oral delivery , jak doktor zalecil , co 6 godzin Beta Blockers i tylko raz na dobe Anticoagulants ,... Efect podobny :))) uklony ============================================================================== widze split,ze masz doswiadczenie z wdychaniem Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: No wreszcie! 25.09.05, 22:49 nIE POWIESZ ZE PO chuchnieciu pozna ile wypiles? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: No wreszcie! 25.09.05, 23:41 Sprobuj , buziak z drugiej strony :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 przejdzie ci, ja wiem i rozumiem ze dostales 25.09.05, 20:49 wyborczego szoku, otrzasniesz sie z tego hipciu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przejdzie ci, ja wiem i rozumiem ze dostales 25.09.05, 20:52 krystian71 napisała: > wyborczego szoku, otrzasniesz sie z tego hipciu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: przejdzie ci, ja wiem i rozumiem ze dostales 25.09.05, 21:08 akurat to zwisa mi smetnym kalafiorem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przejdzie ci, ja wiem i rozumiem ze dostales 25.09.05, 21:11 krystian71 napisała: > akurat to zwisa mi smetnym kalafiorem mnie tez,ale jak widac frakcja gazetowa smutna,zawiedziona a co poniektore antosie troche histeryzuja dzisiaj. nasi starsi bracia w sztabie siedza i naradzaja sie z kim by tu rozmowy na temat zaczac,bo jak wiadomo,oni musza sie dogadac z kazdym antysemita:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: przejdzie ci, ja wiem i rozumiem ze dostales 25.09.05, 21:21 teraz widze, jak duzo tu watkow nt Gazy. Wiec powtorze raz jeszcze, zwisa mio to smetnym kalafiorem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No wreszcie! 25.09.05, 22:27 nawet nie mysl o tym abstrakt!!!!! dac tej holocie wolne pole do popisu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Halterbuchhalterbuch ? 25.09.05, 22:18 Co to ma wszystko znaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Halterbuchhalterbuch ? 26.09.05, 07:20 lekarz_dyzurny napisał: > Co to ma wszystko znaczyć??? Pojecia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman [...] 25.09.05, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike holota i cholotka 25.09.05, 23:10 widze,ze i tu smietanka sie zeszla, wiec antos przestanie lkac w kacie i ssac paluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman [...] 25.09.05, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: holota i cholotka 25.09.05, 23:19 o!!!! to jest to slowo.... ropucha..... first class.... okropna baba, po prostu okropna... czegos takiego nie spotkalam w swoim zyciu i nie slyszalam, zeby ktokolwiek spotkal.... nu co robic antos, na nas to spadlo.... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: holota i cholotka 25.09.05, 23:42 antek_cukierman napisał: > i idiotka. > > Na miły Bóg. > Jak góó.., które przylepi się do podeszwy i krzyczy chodzimy. > Tfu, co za wstrętna ropucha. > a kuku a kuku,gdzie jestes antos? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: holota i cholotka 26.09.05, 08:54 oj,oj,oj, i znowu mi anscana ciachneli,zanim sie obudzilem Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Bye, bye 26.09.05, 23:38 Milo ze odchodzisz. Ostatnio zachowywales sie tak po chamsku wobec mnie ze zrobilam sobie mala voodoo doll na twoje podobienstwo i zacisnelam ja cienkim drucikiem. Widocznie podzialo skoro z wypadles z obiegu, he he Wypieprzaj chlopie i nie zawracaj ludziom glowy twoja osoba Bye :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś