katolik_polski1 05.10.05, 19:05 Gazeta idzie na calosc ! Skad oni wiedza kiedy skoncza sie zasoby na Morzu Polnocnym ??? To juz jest jawne z Polaka wariata robienie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darq Re: WLK. BRYTANIA. Putin w Kobrze 05.10.05, 19:31 Faktycznie supertajny ten bunkier. Np. ja w ogóle nie zdaję sobie sprawy z jego istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: WLK. BRYTANIA. Putin w Kobrze 06.10.05, 09:13 Zaproszenie Putina do "Kobry" dowodzi, że to nie "Kobra" jest faktycznym, tajnym centrum dowodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: WLK. BRYTANIA. Putin w Kobrze 06.10.05, 09:23 zigzaur napisał: > Zaproszenie Putina do "Kobry" dowodzi, że to nie "Kobra" jest faktycznym, tajnym centrum dowodzenia. Termin "Potemkin village" znany jest nie tylko w Rosji. W UK- toze! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejskibinski Zakajew chyba dostanie darmowy bitet do Moskwy. 05.10.05, 20:59 Lapac czeczenskich bandytow. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Putin w KOBRZE! YOU WISH! :-((( 05.10.05, 22:58 A juz sie ucieszylem, ze plka Wsadzia (ang. Put-in) podczas wizyty w londynskim zoo polknela kobra :-((( P.S. A o wydanie swego bankiera Abramowicza, Wsadz sie przypadkiem nie upomnial? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Putin w KOBRZE! A kobra KAPUTTTT!!!!!! 05.10.05, 23:12 meerkat1 napisał: > A juz sie ucieszylem, ze plka Wsadzia (ang. Put-in) podczas wizyty w >londynskim zoo polknela kobra Zgodnie z tym jak jadowity wg. ciebie jest Putin, nic by to nie dało. Kobra by zdechła na ostre zatrucie. >A o wydanie swego bankiera Abramowicza, Wsadz sie przypadkiem nie > upomnial? Czemu? Nie znasz historii Rothschildów??? Ich potęga wyrosła na tym, że byli bankierami władców. Dopóki byli ( w miarę) spolegliwi, jak dziś Abramowicz, nic im nie groziło. Jeśli jednak via jakiś tam Chodorkowski zagrali va bank, to przegrali i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Schroder w KOBRZE! A Merkel KAPUTTTT!!!!!! 05.10.05, 23:17 Tak evyniu. Zapisalem sobie. No to zobaczymy jak to lizodup plka Wsadzia, Giergard, kanclerzem zostanie.! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Schroder w KOBRZE! A Merkel KAPUTTTT!!!!!! 05.10.05, 23:45 meerkat1 napisał: > Tak evyniu. Zapisalem sobie. ???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Schroder kanclrA Merkel KAPUTTTT!!!!!! 06.10.05, 09:21 Zapisalem sobie, ze "Schroeder bedzie kanclerzem, a Merkel na pewno nie!" To na wypadek, jesli za dwa tyggodnie zaczeniesz twierdzic, "niczego takiego nigdy nie napisalam". :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) P.S. zapisalem to nb. zaraz po wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Meerkat manipulator popularny 06.10.05, 10:49 A czy zapisałeś sobie również, że ja piszę że to jest JEDNA Z OPCJI!!!!!!!!!!!!! Przeczytaj sobie moje posty i nie manipuluj w kółko wybiórczością Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Schroder w KOBRZE! A Merkel KAPUTTTT!!!!!! 05.10.05, 23:47 meerkat1 napisał: > No to zobaczymy jak to lizodup plka Wsadzia, Giergard, kanclerzem >zostanie.! :- piszę o tym, co na ten temat sądzę na wątku "Dalej nie wiadomo, jaki rząd powstanie w Niemczech". Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Schroder w KOBRZE! A Merkel KAPUTTTT!!!!!! 06.10.05, 09:10 To ja pierwszy wprowadziłem na forum określenie "Wsadź" i proszę to honorować. Poza tym: nie pałkownik ale podpałkownik. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Schroder w KOBRZE! A Merkel KAPUTTTT!!!!!! 06.10.05, 10:51 Meerkat żył długo w USA, a tam nie uznaje się żadnych praw autorskich z wyjątkiem własnych Odpowiedz Link Zgłoś