i-love-2-bike 11.10.05, 02:07 tak,czy tak nikt waszej patykiem pisanej historii nie studiuje bo i po co,wiadomo jakie dziedziny wiedzy sa wazne i dlaczego. praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2954099.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:08 up bo wstyd,zeby dzieciaki nie znaly nauk scislych. pal szesc z historia,te sie wypacza od lat,ale widze,ze nauka polska sie stacza. jak widze jakos UW sobie daje rade,dzieki Bogu, stolica zawsze miala wspaniale szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:12 ales popularna, pustemo, rzucili sie na twoj post, nie? ale mam dobre serce, wiec sie dopisuje, to zaraz przyleca i bedziesz miala watek... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:19 dana33 napisała: > ales popularna, pustemo, rzucili sie na twoj post, nie? ale mam dobre serce, > wiec sie dopisuje, to zaraz przyleca i bedziesz miala watek... :)))) nie musisz,ty raczej powinnas zajac sie habitatem hipopotamow,zebys nie wyschla nam na forum.to nie ilosc paniusiu tylko jakosc sie liczy, w eretzu powinni cie tego nauczyc,na wage wpisy to ty zaliczasz,dlatego tak pielegnujesz swoja tusze. ja rowniez nie mam ochoty konkurowac z idiotyzmem twoich tematow,bo trudno znizac sie do bajorka,gdzie siedzia same rozzloszczone stare hipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:27 nu, niech ci bedzie od jakosci. wiec jakosc tez nie specjalnie, bo sie nie rzucaja, nie? no i od tego, czy ktos jezdzi na rowerku i wazy 50 kg, czy ktos hipopotam i wazy 300, bo mimo twojego rowerku i osiej talii, tez sie nie rzucaja. be kicer, jak sie u nas mowi, czyli krotko, od czego by to nie zalezalo, pustemo, nie rzucaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:32 ble,ble ble,ty nawijaj z aaki nie ze mna on ma swieta cierpliwosc do osob z problemami mentalnymi,ja nie,nie jestem psychiatra. umiesz cos dodac do tematu,czy ten temat wlasnie jest za trudny bo 2 plus 2 jest dla ciebie 22,bos niekumata. ps. na tematy biologiczne,czy specjalnej diety dla mentalnie chorych porozmawiamy moze kiedy indziej,a teraz skup sie i albo dodaj cos albo spadaj na swoje ,ciekawe watki,bo mnie sie nie chce jezyka strzepic ,aby echo uslyszec z oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:35 hahahaha...... moge cos dodac, ale jak mowi twoj przyjaciel wojtus, nie chcem. ok, wynosze sie, jak tak ladnie prosisz, i przestaje ci podpijac twoj watek. napisz szybko maile do przyjaciol, zeby zaczeli pisac, bo zostaniesz z tymi moimi postami tylko, albo jutro bedziesz znow zmuszona napisa "up"..... zalosna jestes, pustemko... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:39 mialo byc podbijac, a nie podpijac.... szybko poprawiam, bo zaraz zrobisz z tego 20 watkow.... :)))) fakt, ze jak ja bym napisala cos takiego z takim linkiem, to by sie od razy 3/4 forum przyczepilo na temat poziomu szkol w israelu.... ujjjjj, alescie glupole wszyscy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:51 Kozucho odczep siem od Rachelci. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 20:56 wojciech_filozof napisał: > Kozucho > odczep siem od Rachelci. cesiu spadaj,z toba nie mam ochoty juz jakis czas nawijac,ale przyczepiasz sie jak guma do buta.zajmij sie lepiej skladaniem drgan harmonicznych,moze sie rozprezysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 21:26 i-love-2-bike napisała: z toba nie mam ochoty juz jakis czas nawijac _______________________________________ Rachelko ponawijaj troszeczkem ze mnom, bondz mnilom. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 21:33 wojtus, przyleciale na pomoc pustemie.... :)))) nie pij tyle. napisz cos o polskich szkolach, bo zagaila... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 21:42 dana33 napisała: napisz cos o polskich szkolach, bo zagaila. ___________________________ Kozucho czy mam napisac o szkole katolickiej czy swieckiej? Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 21:46 wojciech_filozof napisał: > dana33 napisała: > napisz cos o polskich szkolach, bo zagaila. > ___________________________ > > Kozucho > czy mam napisac o szkole katolickiej czy swieckiej? > > Wojciech > tylko nie pisz o loregon state,bo sie poskrecamy ze smichu nad jej poziomem tumanie.jak widac same future nobel prize winners tam sie znalazly,tylko cosik dlugo czekajom na rekomendacjem.popraw akustyke cesiu w swoim pokoju i odmelduj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 21:53 Rachelciu mialas ze mnom nie nawijac. Ja chcem teraz porozmawiac z Kozuchom. Bondz konsekfenta kobieto.Czy sprawdzilas skszynkem? Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 22:00 ty mnie mozesz objasniowac pustemo, co ma akustyka do oregonu i nobelowskich prajzow? czyzbym nie zauwazyla i jest tez prajz od akustyki? bo mam kandydata: z meczetu pod moim oknem wydziera sie dzien w dzien o 4 nad ranem muezzin ze swoim allah hu akbar. jak dostanie prajz, to przestanie sie wydzierac, kupi se mercedes i pojedzie do usa. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Rachelciu, odwal Ty się raz wreszcie ode mnie 11.10.05, 22:02 Jak psie gó.. wibramowej podeszwy mnie sie czepiasz. Tyle razy już powtarzałem, że z nickami zawierającymi słowo "wojciech" nie mam nic wspólnego. Glista ludzka by już zrozumiała! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelciu, odwal Ty się raz wreszcie ode mnie 11.10.05, 22:23 t0g napisał: > Jak psie gó.. wibramowej podeszwy mnie sie czepiasz. > Tyle razy już powtarzałem, że z nickami zawierającymi słowo "wojciech" nie mam > nic wspólnego. Glista ludzka by już zrozumiała! no wlasnie gdzie glista z loregon sie zjawi tam podszywki wojciechow sie nam rodza,how nice . to raczej ty dziadu spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Rachelciu, FYI: 11.10.05, 22:33 Na Aquanecie pojawił sie nick "wojtek-blankietowy". Leć tam zaraz i tez poszczekaj na ceesa, suniu nasza słodka! Wyczha! Bierz go! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelciu, FYI: 11.10.05, 22:35 t0g napisał: > Na Aquanecie pojawił sie nick "wojtek-blankietowy". Leć tam zaraz i tez > poszczekaj na ceesa, suniu nasza słodka! Wyczha! Bierz go! sam lec,ty masz jezor do ziemi i zadyszke astmatyka,a poza tym lubisz kurz zbierac z antykow,bo cie na nic innego nie stac noblisto z little harvard on the hill. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rachelciu, odwal Ty się raz wreszcie ode mnie 12.10.05, 00:00 ty tomciu nic nie kumasz, ze pustema nie glizda, ktora by juz wiedziala. pustema nie rozumie, ze wojtus to wojtus i filozof a tu tomcio z oregonskiego staaaata. ty siem nie przejmuj... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 21:57 o obu, wojtus. i na zakonczenie daj filozoficzny epilog o roznicach miedzy. jak siem orientujem, to som jeszcze burzuazyjne, prywatne szkoly. to zagaj, jaka tam religia. jest prywatna zydowska? goje tam majom wstemp? i nie zapomnij o cenach. jakie dla swieckich, jakie dla katolickich, jakie dla zydow, jak som, i jakie dla ateistow. i proszem, tylko pod kontem filozoficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: no wlasnie historycy do lamusa 11.10.05, 22:33 Kozucho ja mogem mowidz tylko o sfojej uczelni. Jezd dobra a moze lepsza. Zobaczem co siem da zrobic w interesujoncych ciem tematach. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ot dana to co ci mówiłem 11.10.05, 22:27 sama także zwady szukasz a potem krzyczysz aj waj giewałt Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ot dana to co ci mówiłem 11.10.05, 22:32 aaki napisała: > sama także zwady szukasz a potem krzyczysz aj waj giewałt dopiero teraz to zauwazyles? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz We Francji podobnie 11.10.05, 22:48 ze studentami. Rekrutujemy coraz gorszych. Dalczego? Po pierwsze niz demograficzny. Po drugie za duzo nauczycieli akademickich. A po trzecie, inzynierow trzeba bedzie w Chinach i w Indii a nie we Francji czy w Polsce. Mamy takie plany zeby ich sciagac do Francji, ale bariera jest jezyk i konkurencja z Anglii czu USA. Mze mi to cos T0G na ten temat w USA powie. A propos, nawet doktorantow jest coraz wiecej z emigracji. Dzisiaj uczestniczylem w obrone Algierczyka i bynajmniej to nie wyjatek... Swiat akademicki sie zmienia bardzo. PF Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:18 polski_francuz napisał: > ze studentami. Rekrutujemy coraz gorszych. > > Dalczego? > > Po pierwsze niz demograficzny. Po drugie za duzo nauczycieli akademickich. A po > > trzecie, inzynierow trzeba bedzie w Chinach i w Indii a nie we Francji czy w > Polsce. > > Mamy takie plany zeby ich sciagac do Francji, ale bariera jest jezyk i > konkurencja z Anglii czu USA. > > Mze mi to cos T0G na ten temat w USA powie. > Chetnie porozmawiam...Ale nie w watku Rachelci, na milosc boska! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:19 t0g napisał: > > > > Chetnie porozmawiam...Ale nie w watku Rachelci, na milosc boska! i second,wymiataj stad jak najszybciej i oby for good,jesli umiesz czytac w co osobiscie watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:23 Allez drodzy rodacy i drogie rodaczki z Ameryki. Macie mi ty zakopac topor wojenny! Natychmiast! Mowi wam to polski Manitou z Francji. Execution! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:27 polski_francuz napisał: > Allez drodzy rodacy i drogie rodaczki z Ameryki. Macie mi ty zakopac topor > wojenny! Natychmiast! Mowi wam to polski Manitou z Francji. > > Execution! > > PF > sorry pf,ale ty jestesz troszeczke color blind,to niestety nie moja wina. osoby ,ktore reprezentuja nauke powinny miec zdziebko inna kulture slowna i osobista,a jesli jej nie maja to sa poprostu smieciami wartymi kopniaka. moze ja mam nieco inna percepcje niz ty,ale mam swoja ambicje i tego typu tomcie paluchy w niej nie istnieja. ze mna zgadza sie wiele osob co do roznych rzeczy,a juz na pewno co do osby tego pajaca, a wiec jesli chcecie rozmawiac we dwoje to chyba jednak nie tu,bo powoli robi sie tu dusznawo i ciasnawo. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:29 No wlasnie o te kulture apeluje. Mnie T0G jest sympatyczny i ty tez. To co mam zrobic? Zachorowac na schizofrenie? PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:43 polski_francuz napisał: > No wlasnie o te kulture apeluje. > > Mnie T0G jest sympatyczny i ty tez. To co mam zrobic? Zachorowac na > schizofrenie? > > PF wiesz powiem ci jedno,ty sobie lub kogo chcesz,ale zanim to zrobisz to poczytaj sobie troche wpisow kogos kto pisywal jako cees137,jako t0g,jako giebultowicz i cholera wie ile jakich nowych nickow. jesli uwazasz,ze ktos kto podszywa sie pod pol forum,banuje innych,w najordynarniejszy sposob wyraza sie o kobietach (slowa typu qrva,suka,przechodzona kurtyzana sa na pozadku dziennym),ktory nie ma szacunku nawet dla samego siebie a w dodatku chwali sie na lewo na prawo kim jest w realu, zasluguje na kulturalna wymiane slowa i jest wart znania to be my guest, tylko sorry ,ale nie zapraszaj mnie do tego slodkiego tete a tete,bo ja tam nie pasuje i tyle. jak juz ci mowilam,ja mierzylam i mierze znacznie wyzej,juz taka mam ambicje,a panowie typu pana tomasza kojarza mi sie z jednym,dosyc starym i nieciekawym zawodem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:53 OK, Rachel, ja ci to wytlumacze. W srodowisku akademickim, najbardziej rozpowszechniona choroba zawodowa jest zarozumialosc. Dotkniety jest tym j_k, T0G, wojtek troche mniej (nie wiem dlaczego) a ja tez malo, bo pracowalem zbyt dlugo w przemysle chyba. A moze dlatego, ze bylem bezrobotnym i mi fanaberie przeszly. Dlaczego. Bo mamy stala prace, dobre zarobki, duzo wakacji. Studenci nas szanuja (przynajmniej do momentu otrzymania oceny). Pozycja spoleczna jest na ogol wyskoka. Piszemy publikacji i ksiazki z naszymi nazwiskami, itp, itd. Trzeba sie przyzwyczaic. Moja zona, inzynier w przemysle nas jako dzieci traktuje. Sprobuj jak ona. Bo to jest "correct approach" Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: We Francji podobnie 11.10.05, 23:59 polski_francuz napisał: > OK, Rachel, ja ci to wytlumacze. > > W srodowisku akademickim, najbardziej rozpowszechniona choroba zawodowa jest > zarozumialosc. Dotkniety jest tym j_k, T0G, wojtek troche mniej (nie wiem > dlaczego) a ja tez malo, bo pracowalem zbyt dlugo w przemysle chyba. A moze > dlatego, ze bylem bezrobotnym i mi fanaberie przeszly. > > Dlaczego. > > Bo mamy stala prace, dobre zarobki, duzo wakacji. Studenci nas szanuja > (przynajmniej do momentu otrzymania oceny). Pozycja spoleczna jest na ogol > wyskoka. Piszemy publikacji i ksiazki z naszymi nazwiskami, itp, itd. > > Trzeba sie przyzwyczaic. > > Moja zona, inzynier w przemysle nas jako dzieci traktuje. > > Sprobuj jak ona. Bo to jest "correct approach" > > Pozdro > > PF > ja nie oceniam ludzi,wedlug tego gdzie pracuja tylko kim sa. zawsze tak robilam i tak robie. pan z loregon jesli na to zasluguje ma u mnie taki sam status jak moj ogrodnik,jesli soba cos reprezentuje,ale jesli jest chamem to niestety nie zasluguje na nic innego tylko pozadnego kopniaka. pol forum nie wie kim jest jego interlokutor i dobrze,bo niektorym osobiscie nie zalezy na noszeniu transparentow,bo nie musza. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przydałby się polakom jakiś Einstein, co nie? 11.10.05, 23:17 mielismy paru,tylko tys za glupi gnom,zeby ich znac, w tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: ot dana to co ci mówiłem do aaaki 11.10.05, 22:49 i bardzo dobrze robi, bo ta larwa i-love-2-bike jest uzalezniona od internetu i dobrze jak od czasu do czasu ktoś zatroszczy się o zdrowie jej rodziny pal licho o nią, ale te płaczace dzieci, których nie ma komu nakarmić, bo stara siedzi od rana do wieczora przed monitorkiem i szczerze kły, by osuszyć pianę w ustach/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: ot dana to co ci mówiłem do aaaki 11.10.05, 22:52 genom3 napisała: i bardzo dobrze robi, bo ta larwa i-love-2-bike ____________________________ Genom posluchaj to nie larwa. To bardzo mondra kobita. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
aaki gnom 11.10.05, 23:15 przypuszczam że dzieci to jej już raczej podrosły i nie płaczą.co do piany to tobie jej równiez nie brakuje.gdyby to choć była piana z piwa to rozumiem i popieram...ale nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: gnom 11.10.05, 23:18 to niech się zajmie wnukami, niech robi cokolwiek jaaki ty jak ten wonszszszsz Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Rachelcia zabezpiecza tutaj folklor... Trzeba to 11.10.05, 23:33 cenic. Ona stanowi na Forum Swiat "Mazowsze" i "Slask", i "W Jezioranch" i "Wesoly Autobus" zarazem ("Wesoly Autobus" - to byla kiedys taka radiowa audycja rozrywkowa dla polskich kmieciow; "W Jezioranach" - to byl odpowiednik "Matysiakow" dla wiejskiego ludu). Nie nalezy za bardzo odcinac sie od prostego ludu. Dlatego zasadniczo Rachelcia moze miec jakas tam wartosc na FS. Z tym, oczywiscie, Rachelcia jest bezczelna i wciaz wpieprza sie na pokoje, choc jej miejsce jest w czeladnej, na gumnie i na folwarku. Gdyby ja jakos nauczyc, ze ma siedziec tylko w czeladnej, to byloby OK. Wada tego forum jest jednak, ze gmin moze sie przedostawac tam, gdzie nie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Allez 11.10.05, 23:41 assistant professor daj zyc innym zawodom. Wszysco sa wazni dla ekosystemu. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Allez 11.10.05, 23:47 polski_francuz napisał: > assistant professor daj zyc innym zawodom. Wszysco sa wazni dla ekosystemu. > > PF tia bardzo wazne,a im mniej tych loregonskich chamow tym lepiej dla naszej planety,gdyz oni ja niebywale smieca. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6873121&a=6895657 Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Allez 12.10.05, 00:03 polski_francuz napisał: > assistant professor daj zyc innym zawodom. Wszysco sa wazni dla ekosystemu. > > PF Nie podskakuj, Herr Docent... Ze na szkopskim Uniwersitaet, to zaraz woda sodowa uderza do glowy, acha? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Allez 12.10.05, 00:24 Jaki szkopski? Od kiedy Politechnika Wroclawska (polski MIT) jest szkopska:) Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelcia zabezpiecza tutaj folklor... Trzeba 11.10.05, 23:55 t0g napisał: > cenic. > > Ona stanowi na Forum Swiat "Mazowsze" i "Slask", i "W Jezioranch" i "Wesoly > Autobus" zarazem ("Wesoly Autobus" - to byla kiedys taka radiowa audycja > rozrywkowa dla polskich kmieciow; "W Jezioranach" - to byl odpowiednik > "Matysiakow" dla wiejskiego ludu). > > Nie nalezy za bardzo odcinac sie od prostego ludu. Dlatego zasadniczo Rachelcia > moze miec jakas tam wartosc na FS. Z tym, oczywiscie, Rachelcia jest bezczelna > i > wciaz wpieprza sie na pokoje, choc jej miejsce jest w czeladnej, na gumnie i na > folwarku. Gdyby ja jakos nauczyc, ze ma siedziec tylko w czeladnej, to byloby > OK. Wada tego forum jest jednak, ze gmin moze sie przedostawac tam, gdzie nie > jego miejsce. a ty cesiek nie zgub sztucznej szczeki,bo bedziesz klapal smutnawo,jak to robisz 24/7. widac w logeron plucha i dziadkom reumatyka dokucza. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Dziekujemy za probke przasznego ludowego humoru! 12.10.05, 00:07 i-love-2-bike napisała: > > a ty cesiek nie zgub sztucznej szczeki,bo bedziesz klapal smutnawo,jak to robis > z > 24/7. widac w logeron plucha i dziadkom reumatyka dokucza. Wlasnie mi oficjalista mowi, ze w czworakach fornale sie az turlali ze smiechu, slyszac ten humor... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dziekujemy za probke przasznego ludowego humo 12.10.05, 02:41 t0g napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > > > a ty cesiek nie zgub sztucznej szczeki,bo bedziesz klapal smutnawo,jak to > robis > > z > > 24/7. widac w logeron plucha i dziadkom reumatyka dokucza. > > Wlasnie mi oficjalista mowi, ze w czworakach fornale sie az turlali ze smiechu, > slyszac ten humor... > tylko,zebys nie mial wypadku przy pracy i wychodek znalazl,wiesz to taki z serduszkiem w klapie. uwazaj nie wpadnij do srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Dziekujemy za probke przasznego ludowego humo 12.10.05, 04:44 i-love-2-bike napisała: > tylko,zebys nie mial wypadku przy pracy i wychodek znalazl,wiesz to taki z > serduszkiem w klapie. Pmiętasz z młodychj lat na wiosce, co? Tatulo był kmieć, nie? Na milę od Ciebie czuć wioskowe pochodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dziekujemy za probke przasznego ludowego humo 12.10.05, 05:34 t0g napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > tylko,zebys nie mial wypadku przy pracy i wychodek znalazl,wiesz to taki > z > > serduszkiem w klapie. > > Pmiętasz z młodychj lat na wiosce, co? Tatulo był kmieć, nie? Na milę od Ciebie > czuć wioskowe pochodzenie... ja nie pamietam,ale twoja straganowa mutti na pewno pamieta. ps. uwazaj na swoje zlote zeby,nie zgub ich bo ciezko o replacemant.od ciebie na mile czuc fetor ciecia,niestety loregon state tego nie polepsza,musisz byc wyjatkowo dumb,ale kto inny tam lucy cesiek,tylko takie noblisty jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dziekujemy za probke przasznego ludowego humo 12.10.05, 05:37 znacy siem replacement ceeeeeesku,troske siem pomylilam,ale taki dumbass jak ty to zrosumie,a tera idz i cos mundrego wymysl,bo te wojtki juz nudza okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Rachelko -- WESOŁY AUTOBUS!!! 12.10.05, 07:49 Przypomniałem sobie dzisiejszego wieczora i słowa hejnału, którym zawsze sie rozpoczynał "Wesoły Autobus", i melodię: Słowa: "Sroczka na płocie - aha! Wyjrzyj no, ociec! - aha! Co to pędzi drogą, że aż patrzeć strach? Wesoły autobus mknie po kocich łabach!!!" Było wiecej zwrotek, ale już nie pamiętam. Tylko jeszcze kawałaek jednego refrenu: "Najsmutniejsza rzecz - karawaniarza twarz, Pełna śmiechu beczka, to autobus nasz!" Melodię zagrałem na organkach, ale niestey sprzęt nagrywający mam podłej jakości. Tym nie mniej, daje się chyba rozpoznac: groszek.741.com/AAA/wesoly_autobus.wav Również zagwizdałem: groszek.741.com/AAA/autobus_gwizd.wav No więc, mogłabyś swój forumowy kacik folklorystyczny - Twoje posty i wątki, mam na myśli - rozpoczynac tym sygnałem. Co otymmyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Rachelko -- WESOŁY AUTOBUS!!! 12.10.05, 07:53 Oczywiście w profesjonalnym wykonaniu, nie mysle o tym, co zagrałem na moich rozlatujących sie organkach! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ot dana to co ci mówiłem 12.10.05, 00:06 ja szukam zwady? ja siem bawiem z wojtusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nieprawda dana 12.10.05, 00:14 post rachelki: tak,czy tak nikt waszej patykiem pisanej historii nie studiuje bo i po co,wiadomo jakie dziedziny wiedzy sa wazne i dlaczego. praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2954099.html ---------------------------------------------------------------------- twoja odpowiedż na temat(?): ales popularna, pustemo, rzucili sie na twoj post, nie? ale mam dobre serce, wiec sie dopisuje, to zaraz przyleca i bedziesz miala watek... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Chiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAMY CHINY!!!! 11.10.05, 23:42 Milosc narodu polskiego ku chwale potegi Panstwa Srodka nigdy nie zgasnie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Chiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAMY CHIN 11.10.05, 23:44 Ty zyjesz jeszcze? Juz myslalem, ze popelniles harakiri. I zaczelem zalowac, ze cie do tego namawialem:) Ktora to u ciebie godzina? PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Siedze nad projektem i mam 5.46 nad ranem...... 11.10.05, 23:47 I wlasnie zrobilem sobie przerwe......popijam herbatke i wskoczylem na forum........ale nie mam zamiaru tu duzo pisywac...... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Chiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAMY CHIN 12.10.05, 00:19 harakiri to japonia a nie chiny.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Nie znasz sily milosci Polski do Chin............. 11.10.05, 23:48 To milosc spotykajaca sie na Uralu....... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Nie znasz sily milosci Polski do Chin........ 11.10.05, 23:53 i-love-china napisał: > To milosc spotykajaca sie na Uralu....... loj tybet tez sie kocha w chinach,a raczej wy w tybecie,troche morderczo zabojczo. zolci to niezli rasisci. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Tybetanczycy to tez zolci........... 11.10.05, 23:55 A dokladniej zarowno Tybetanczycy jak i Chinczycy to ludy mowiace jezykami tybeto-chinskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki idz się leczyć. w chinach oczywiście..... 11.10.05, 23:55 www.faluninfo.net/psychabuse/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Przynajmniej mile pielegniarki sa w Chinach....... 11.10.05, 23:59 Az przyjemnosc przebywac w szpitalu..........na szczescie mnie to na razie omija........ale nie przejmuje sie, gdyz na szpital mnie bez problemu stac..... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Chiny!!!!!!!!!!!!!KOCHAMY 11.10.05, 23:49 aaki napisała: > idz na forum psychiatria he,he nie badz politycznie poprawny aaki,tam powinno siedziec pol forum. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Chiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAMY CHIN 11.10.05, 23:48 i-love-china napisał: > Milosc narodu polskiego ku chwale potegi Panstwa Srodka nigdy nie zgasnie!!!!!! > ! listen pal,siedz w chinach,tylko nie przysylaj tyle tych chinczykow do nas,oni tu wala jak glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Mam dobra wiadomosc dla Ciebie.............. 11.10.05, 23:49 Bedzie ich jeszcze wiecej............ A tak w ogole to Ty jestes podobno anty-rasistka, a tutaj widze taki rasistowski komentarz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Mam dobra wiadomosc dla Ciebie.............. 11.10.05, 23:52 i-love-china napisał: > Bedzie ich jeszcze wiecej............ > A tak w ogole to Ty jestes podobno anty-rasistka, a tutaj widze taki > rasistowski komentarz.......... rasista to ty,ja sie pytam tylko skoro jest wam tak dobrze w chinach to dlaczego walicie do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Ja rasista????????? Wskaz przyklad............... 11.10.05, 23:53 .....bo inaczej nie uwierze.......ze jestem "rasista". Chyba, ze nazywanie Amerykanow jankesami jest rasizmem........ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ja rasista????????? Wskaz przyklad........... 12.10.05, 00:03 i-love-china napisał: > .....bo inaczej nie uwierze.......ze jestem "rasista". > Chyba, ze nazywanie Amerykanow jankesami jest rasizmem........ he,he ale rzniesz glupiego chinola:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Lepiej byc glupim "chinolem" niz bushojebskim..... 12.10.05, 00:07 Amerykaninem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Ale mi sie chce spac......... 12.10.05, 00:00 Kurcze, a za godzinke juz trzeba wyjezdzac do biura..........a tu cala noc nieprzespana nad cholernym projektem........ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no wlasnie historycy do lamusa 12.10.05, 00:02 podsumowujac ten watek,mamy bardzo wiele zdolnej mlodziezy i wielu wspanialych nauczycieli,problem jest taki,ze wiekszosc osob zna mniej nauki scisle,bo sa trudniejsze niz nauki humanistyczne. zapotrzebowanie na inzynierow bedzie zawsze duze i wazne jest,zeby i szkoly i uniwersytety trzymaly klase. UW to robi,bo jak widac,oni nie narzekaja na studentow tak bardzo jak inne regiony Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china ABE!!!!! Jak dlugo................ 12.10.05, 00:04 hehe.........tez chce Ci sie spac??????? Bo ja kurcze cala noc siedzialem nad projektem wspolpracy z kontrahentami, a juz za niecala godzinke musze wsiadac w samochod i jazda do biura...... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ABE!!!!! Jak dlugo................ 12.10.05, 00:07 i-love-china napisał: > hehe.........tez chce Ci sie spac??????? > Bo ja kurcze cala noc siedzialem nad projektem wspolpracy z kontrahentami, a > juz za niecala godzinke musze wsiadac w samochod i jazda do biura...... wez rower,nie zasmiecaj planety dwutlenkiem wegla,abe tego nie lubi. wy brudasy pieprzone kyoto nie podpisaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Powiem Ci dlaczego nie lubie USA.............. 12.10.05, 00:11 Gdyz wiekszosc ludzi na swiecie uwaza, ze inne kraje to nedza, ze prawdziwa potega jest tylko USA. I maja racje jezeli nie biora pod uwagi Chin. W tym kraju drzemia tak ogromne sily, iz ten kto raz zasmakuje Chin nie bedzie zwracal najmniejszej uwagi na jakis tam zafajdany "American nightmare"...... Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Misiek, ja mam 10am i juz w biurze siedze 12.10.05, 00:07 i pieprze na forum ale zaraz ide na meeting, znaczy sie po kawce na moj morning tea. Jak tam Chinczyki? Wciaz skosnookie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-china Jak na razie bez zmian............... 12.10.05, 00:09 Ale uwielbiam te chinskie miasta o poranku........niepowtarzalny klimat pospiechu......trzeba to zobaczyc......... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: New Zealand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech zyje NZ 12.10.05, 00:05 abe_ltd napisała: > my tu nie o kiwi nadajemy. pan tomasz z kulturalnego loregon mowi o mnie,zem sprzataczka i jeszcze gorzej,to musialam leciec po mietle i dziada wymiesc wypadalo. niedlugo halloween,moze dziad na miotle sam wsiadzie zamiast czarownicy:)) nu spadam,bo nauki scisle wzywaja,dzisisaj przerabiamy przeciery pomidorowe na macierzach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: New Zealand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech zyje NZ 12.10.05, 00:08 A to szkoda ze sie nie zalapalam wczesniej na powtorke z ulamkow i loty na miotle. Do jutra w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu, widzisz pustemo? 12.10.05, 00:26 powiedzialam ci, ze jak ja ci napisze, to ci sie zrobi watek.... nie ganc na temat, ale ponad 50 wpisow to niezle.... nu, juz mnie wiecej nie potrzebujesz, to se ide.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: nu, widzisz pustemo? 12.10.05, 00:28 Idziesz tak sobie? Bez stwierdzenia kto jest antysemita? Allez rozczarowujesz mnie:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 no widzisz farbowany francuzie 12.10.05, 13:17 najgorsi sa farbowani:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sura_arafat Jedyna historia jest ta 12.10.05, 08:14 ktora wspolwyznawcy mojego bylego meza szabla na karkach niewiernych pisali i beda pisac i w tym im Allah pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 16:41 no widzisz co opuszczasz jak smacznie chrapiesz,zamiast kulturalnie wlaczac sie do dyskusji o oswiacie. he,he dobrze ja reprezentuja ci z loregon. moim dzieciakom powiedzialam,ze jesli nie chca miec glupich profow,to musza sie dobrze uczyc,podzialalo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 16:45 rzeczywiscie rachelciu, masz racje, do tego forum nalezaloby jak najszerzej naszych mlodych dopuszczac, aby wiedzieli jak kisnie umysl, gdy sie panstwowej propagandzie poddaje.i jakim bohaterem jest tata-mama, ktory , mimo naciskow, nigdy sie takim brudom nie poddal.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 16:52 krystian71 napisała: > rzeczywiscie rachelciu, masz racje, do tego forum nalezaloby jak najszerzej > naszych mlodych dopuszczac, aby wiedzieli jak kisnie umysl, gdy sie panstwowej > propagandzie poddaje.i jakim bohaterem jest tata-mama, ktory , mimo naciskow, > nigdy sie takim brudom nie poddal.:)))) mlodym ku przestrodze,aby unikali glupoty,despotyzmu i mieli wlasne zdanie,bo idiotow na swiecie nie brakuje,chociaz probuja oni sie przebrac co chwila w inne piorka. widze,ze gdzie antos,tam cywia,a gdzie loregon tam podszywki wojtka,nie,nie zebym to jakos laczyla w jedno.buhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 16:57 i-love-2-bike napisała: > mlodym ku przestrodze,aby unikali glupoty,despotyzmu i mieli wlasne zdanie,bo > idiotow na swiecie nie brakuje,chociaz probuja oni sie przebrac co chwila w inne > piorka. widze,ze gdzie antos,tam cywia,a gdzie loregon tam podszywki > wojtka,nie,nie zebym to jakos laczyla w jedno.buhahahahahah Tak, tak święte słowa. Nie ma to jak szerokie umysły domorosłych "profesorów" czerpiących wiedzę z krynic wyszukiwarek:))) Gdzie Krystian, tam I-love-rowery. Może są jedną osobą??? Widział ktoś ich IP? No i "oboje" używają tego szalonego śmiechu! c_l Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 16:59 cywia_l napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > mlodym ku przestrodze,aby unikali glupoty,despotyzmu i mieli wlasne zdani > e,bo > > idiotow na swiecie nie brakuje,chociaz probuja oni sie przebrac co chwila > w > inne > > piorka. widze,ze gdzie antos,tam cywia,a gdzie loregon tam podszywki > > wojtka,nie,nie zebym to jakos laczyla w jedno.buhahahahahah > > Tak, tak święte słowa. Nie ma to jak szerokie umysły domorosłych "profesorów" > czerpiących wiedzę z krynic wyszukiwarek:))) > Gdzie Krystian, tam I-love-rowery. Może są jedną osobą??? Widział ktoś ich IP? > No i "oboje" używają tego szalonego śmiechu! > c_l a czy ciebie cywio boli glowa z powodu zmiany plci,czy poprostu lubisz sie szwendac za tymi,ktorzy twojej literatury nie czytaja bo maja lepsze dziela pod reka,domorosla pani nauczycielko dla ubogich? Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 17:19 I-love-2-bike napisała: > a czy ciebie cywio boli glowa z powodu zmiany plci,czy poprostu lubisz sie > szwendac za tymi,ktorzy twojej literatury nie czytaja bo maja lepsze dziela pod > reka,domorosla pani nauczycielko dla ubogich? Co do zmiany płci, to zapewne sama masz jakieś doświadczenia. Ja - żadnych, nic ci więc nie pomogę. Skoro nie czytasz, po cholerę mi odpisujesz??? Za sprawą tej tu, na Forum Świat, słynnej metody naukowej: telepatii?? Uważasz się za ubogą? A przy okazji: nie jestem nauczycielką, tylko zwykłą gospodynią domową. Jak i Ty? c_l Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 17:22 cywia_l napisała: > I-love-2-bike napisała: > > > a czy ciebie cywio boli glowa z powodu zmiany plci,czy poprostu lubisz si > e > > szwendac za tymi,ktorzy twojej literatury nie czytaja bo maja lepsze dzie > la > pod > > reka,domorosla pani nauczycielko dla ubogich? > > Co do zmiany płci, to zapewne sama masz jakieś doświadczenia. Ja - żadnych, nic > > ci więc nie pomogę. > > Skoro nie czytasz, po cholerę mi odpisujesz??? Za sprawą tej tu, na Forum > Świat, słynnej metody naukowej: telepatii?? > > Uważasz się za ubogą? A przy okazji: nie jestem nauczycielką, tylko zwykłą > gospodynią domową. Jak i Ty? > c_l a skad wiesz kim ja jestem? pisze,ze jestes nauczycielka bo nauczasz jak ksiadz na ambonie,znaczy sie musisz byc z tych kumato-mundrych. co do przyczepiania to raczej ty skoncz wypisywanie na moich wpisach a problem zostanie rozwiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 17:25 I-love-2-bike napisała: > > raczej ty skoncz wypisywanie na moich wpisach a problem zostanie rozwiazany Swój "problem" rozwiązuj sama. Podpowiem ci: nie czytaj mnie. Piszę nieczęsto. c_l PS Dostrzegłam tytuł: a któż to imienia Boga wzywa nadaremno??? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 17:37 cywia_l napisała: > > > PS Dostrzegłam tytuł: a któż to imienia Boga wzywa nadaremno??? no tos sie juz wypowiedziala,ale nie na temat cywio. masz problemy ze skupieniem sie czy ze zrozumieniem tekstu,bo chyba wlasnie wpis byl o takich jak ty? ps.podobne problemy ma nasz prof z loregon,tyle,ze u niego mamy do czynienia z mania przesladowcza zwiazana z wiekiem przekwitania,mam nadzieje,ze jako gospodyni domowa na to nie cierpisz,zawsze mozna sobie jakies ciasto ukrecic,zamiast byc ciagle sfrustrowanym niskim poziomem intelektualnym twoich interlokutorow. ps.ps sprobuj pogadac z ceskiem,on tez lubi papalac i nawet zna pare wierszykow typu dr.seussa,jakie ty tez lubisz,nu wiesz "the cat in the hat comes back". Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l No, już bez bluźnierstwa 12.10.05, 17:40 i-love-2-bike napisała: > sie czy ze zrozumieniem tekstu,bo chyba wlasnie wpis byl o takich jak ty? > ps.podobne problemy ma nasz prof z loregon,tyle,ze u niego mamy do czynienia z > mania przesladowcza zwiazana z wiekiem przekwitania,mam nadzieje,ze jako > gospodyni domowa na to nie cierpisz,zawsze mozna sobie jakies ciasto > ukrecic,zamiast byc ciagle sfrustrowanym niskim poziomem intelektualnym twoich > interlokutorow. > ps.ps sprobuj pogadac z ceskiem,on tez lubi papalac i nawet zna pare wierszykow > typu dr.seussa,jakie ty tez lubisz,nu wiesz "the cat in the hat comes back". Nu, nie wiem. Dziwi mnie jedno: że i ty, i Krystian nie wpadliście na pomysł, że ja i profeseor to ta sama osoba??? Zaćmienie umysłowe? c_l Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: No, to już wiesz, Rachelko 12.10.05, 17:47 Ale tym razem długo się skutecznie maskowałem, nieprawdaż? Nic nie podejrzewałaś, co? "Sroczka na płocie, aha! Wyjrzyj no ociec, aha! Co to pędzi drogą, że aż patrzeć strach? To I-love-2-bike tu mknie po kocich łabach"!" Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l Re: No, to już wiesz, Rachelko 12.10.05, 17:54 t0g napisał: > Ale tym razem długo się skutecznie maskowałem, nieprawdaż? Nic nie > podejrzewałaś, co? > > "Sroczka na płocie, aha! > Wyjrzyj no ociec, aha! > Co to pędzi drogą, że aż patrzeć strach? > To I-love-2-bike tu mknie po kocich łabach"!" Czysta perwersja, boska dekadencja. Ale w końcu I-love-2-bike z krystianem71 też niejedną pogawędkę sobie ucięli :-)))) c_l Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Ponadto, Rachelko, oprocz nicku "Cywia" 12.10.05, 18:05 ...mam jeszcze 6 innych, pod którymi tu codziennie wchodzę, a Ty nic nie podejrzewasz! A co do "wojciechów" to złapałaś fałszywy ślad, psie ty myśliwski bez węchu, ha, ha, ha!!! Wojciechy to akurat nie my... Zimno, zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ponadto, Rachelko, oprocz nicku "Cywia" 12.10.05, 18:11 a kogo to wlasciwie ma obchodzic. Ty, markus . czy Dana. Wrzuc sobie na luz i sam w tym miejscu przyznaj.Glupie to to , i nudne ,wiec sie nie dziwie, ze nie ma chetnych ,by komus to przypisac, zwyczajnie, nie ma sie czym pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l Re: Ponadto, Rachelko, oprocz nicku "Cywia" 12.10.05, 18:21 krystian71 napisała: > a kogo to wlasciwie ma obchodzic. > Ty, markus . czy Dana. > Wrzuc sobie na luz i sam w tym miejscu przyznaj.Glupie to to , i nudne ,wiec > sie nie dziwie, ze nie ma chetnych ,by komus to przypisac, zwyczajnie, nie ma > sie czym pochwalic... że ja i I-love- to jedna i ta sama osoba. Osóbka, 49 kg wagi. Plus rower. c_l (alias antek_c..., alias, jak to się pisze, profesor z loregon? Chyba z lorgon???) c_l Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Łoregon, C_I 12.10.05, 18:26 Łociec Rachelkę tako łucył, I presume... Pamietasz hejnał "Wesołego Autobusu"? groszek.741.com/AAA/autobus_gwizd.wav Gdybym miał mniej barani głos, to bym zaspiewał... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 18:22 krystian71 napisała: > a kogo to wlasciwie ma obchodzic. > Ty, markus . czy Dana. > Wrzuc sobie na luz i sam w tym miejscu przyznaj.Glupie to to , i nudne ,wiec > sie nie dziwie, ze nie ma chetnych ,by komus to przypisac, zwyczajnie, nie ma > sie czym pochwalic Co bedzie dodatowo pocieszne. Ja (znaczy my, ja i moje 8 dodatkowych nicków) Forum traktuję rozrywkowo. No Ty chyba też Krystianie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 18:48 no, niby tak, nie da sie ukryc, ale skad zatem sie biora te wszystkie twoje placze i rozpacze ,ze ktos rozszyfrowal trola albo nie,ze studenci pracuja nad rozszyfrowaniem nicka, tylko jeszcze im sie nie udalo, albo udalo A tak poza tem, wszystko jest wesole.Dobrze sie bawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 19:47 krystian71 napisała: > no, niby tak, nie da sie ukryc, ale skad zatem sie biora te wszystkie twoje > placze i rozpacze ,ze ktos rozszyfrowal trola albo nie,ze studenci pracuja nad > rozszyfrowaniem nicka, tylko jeszcze im sie nie udalo, albo udalo > A tak poza tem, wszystko jest wesole.Dobrze sie bawimy. nie ja loczoplasu nie dostane,bo milutkich golabeczkow nie czytam,bo i po co. w miedzyczasie bieg po zdrowie,pare interesikow na boku poprawilo mi humorek. teraz ide dalej kapitalizm budowac,aby nie skonczyc jak ta nasza milutka cywia i nasz starzejacy sie amant z loregon state. loj wej ,ale wesolutko jak sie te dwa golabeczki zejda ze soba,wtedy odczepiaja sie ode mnie:)) nu krystek powoli robie fotografie lwow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 19:53 i-love-2-bike napisała: > krystian71 napisała: > > > no, niby tak, nie da sie ukryc, ale skad zatem sie biora te wszystkie two > je > > placze i rozpacze ,ze ktos rozszyfrowal trola albo nie,ze studenci pracuj > a nad > > rozszyfrowaniem nicka, tylko jeszcze im sie nie udalo, albo udalo > > A tak poza tem, wszystko jest wesole.Dobrze sie bawimy. > > nie ja loczoplasu nie dostane,bo milutkich golabeczkow nie czytam,bo i po co. w > miedzyczasie bieg po zdrowie,pare interesikow na boku... Quickies, tak? A Mariannie Rokicie wymawia, hipokrytka jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 20:10 t0g napisał: > dziadek widac ,ze manka ci ulzyla,ale ja nie manka i jak znikam to nie dlatego,ze wykonuje jej zawod,zostawiam to twojej starej. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 19:51 krystian71 napisała: > no, niby tak, nie da sie ukryc, ale skad zatem sie biora te wszystkie twoje > placze i rozpacze ,ze ktos rozszyfrowal trola ... Odnoszę wrażenie, że nie rozumiesz słowa "trol". Występowanie pod innym nickiem w sposób niezłośliwy nie jest trollingiem. Ja po prostu udawałem jako "leaky_cauldron" kogoś innego i jednocześnie NIE występowałem jako t0g. Moje posty jako "leaky_cauldron" były zdecydowanie nienapstliwe - no, z wyjątkiem może jednego do Wojciecha, który troche moze był i przez który się wsypałem, bo wynikało z niego, że jestem od dawien dawna na Forum (o tym, kim Wojciech jest, że jest specjalistą od logiki formalnej, etc., mowa była dawno temu na Aktualnościach, ale chyba nie na Swiecie). Trol, o ile wiem, pochodzi od angielskiego czasownika "to troll", lub rzeczownika "troll", ktory związany jest z ciągnieciem czegoś za kimś. Jesli np. ktoś by stworzył nick "Pyskian71" i po każdym Twoim poście pisał pod tym nickiem przedrzeźniające posty, to to byłby własnie podręcznikowy przykład trollingu. Natomiast nick nie tworzony "przeciwko komuś" trollingiem w żadnym wypadku nie jest. Jednym z powodów dla których stworzyłem "leaky_cauldron" było, ze w ten sposób mogłem odrobune odetchnąc od Twojej przyjaciółki Rachelci, bo ona, widzac mnie jako t0g, natychmiast doskakuje i ujada. A ju juz chciałem miec trochę odpoczynku od tego nieustannego skowytu w stylu poirytowanej pomocy domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelcia dostanie oczopląsu 12.10.05, 20:09 te cesiek a skad wiesz kim jest wojciech,on sie tobie nie przedstawial,ani nie mowil nigdy na forum jaki ma zawod. wbiles sie w jego dane,czy inna swinia forumowa zaczela tu swoje wici snuc? problem z toba jest nastepujacy ty weszysz jak szczur i jak szczur zaczynasz objasniac swiatu,wbrew zgodzie wlasciciela nicku,kim dana osoba wg,ciebie jest.to nic innego tylko zabawianie sie w kapusia,ktore ciebie tak rajcuje,bos normalny psychicznie zboczony dziadek z loregon. podobno jestes naukowcem,to moze powiesz ile prac ostatnio wypusciles,bo cos podejrzanie duzo siedzisz na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No, to już wiesz, Rachelko 12.10.05, 20:16 wiem,tomeczku,zes cham,troll,sugar daddy,i rokujacy naukowiec z loregon state. ps.jaki wy tam ranking macie,chyba swietny skoro ty zajmujesz tam tak dystyngowana pozycje he,he? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Cywio, Rachelka (alias "I-love..) prowadzi tu 12.10.05, 17:28 ...zespół humoru folklorystycznego "Wesoły Autobus" (alias "Wesoły rower"). Patrz wyżej w tym wątku. Humor bardzo cenny bo autentyczny. Nie żaden tam podrabiany folklor. Zaraz będzie dawka przaśnego ludowego humoru pod moim adresem, zobaczysz ("łoregonski prof" to ja). Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Musisz przyznać, Cywio - niektóre dowcipy Rachelki 12.10.05, 17:34 ...są po prostu kapitalne! Na przykład, przed chwilą w jednym wątku napsiała: "...ja tutaj tępię głupotę..." Aż bólu brzucha dostałem od rechotu, jak to przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Musisz przyznać, Cywio - niektóre dowcipy Rac 12.10.05, 17:39 t0g napisał: > ...są po prostu kapitalne! > > Na przykład, przed chwilą w jednym wątku napsiała: "...ja tutaj tępię głupotę.. > ." > > Aż bólu brzucha dostałem od rechotu, jak to przeczytałem. na bol brzucha najlepsze krople mietowe,ale nie wiem, czy u was w loregon state sa dostepne? w koncu nie slyniecie chyba z nauki w tym neck of the woods,wiec cos bedzie ci wybaczone nasz intelektualisto forumowy dla ubogich cywii. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE 12.10.05, 17:45 tak prawde mowiac, kto by sioe toba az do tego stopnia zechcial zajmowac??? Ja rozumiem,gdyby raz na dwadziescia jakies madre zdanie wylowil, moze byloby warto,ale tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
cywia_l Re: O MOJ BOZE, O MOJ BOZE - to ty zacząłeś? 12.10.05, 17:48 krystian71 napisała: > tak prawde mowiac, kto by sioe toba az do tego stopnia zechcial zajmowac??? > Ja rozumiem,gdyby raz na dwadziescia jakies madre zdanie wylowil, moze byloby > warto,ale tak??? Mną czy I-love itd.??? Jeśli mną, to po co mi odpowiadasz kolejny raz? c_l Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike do ceska 12.10.05, 20:25 no a moze powiesz cesiek,ze tu tez mielismy zle zdanie na twoj temat bez powodu. jakos ten pattern sie zgadza,ze podajesz dane personalne na forum,ze straszysz kogos mossadem,ze straszysz banowaniem i hakowaniem,to chyba twoj modus operandi? ty nagle wiesz gdzie kto pracuje,jak sie nazywa etc,a ten ktos nigdy nie podawal tych danych publicznie,unlike you,bo ja mam twoje wpisy z twoim nazwiskiem,imieniem i miejscem pracy,ktore ty sam napisales. jesli nie pamietasz to chetni ci to przypomne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16824738&a=16842020 Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: do ceska 12.10.05, 20:41 Rachelko psi szczekajom a karawana jadzie dalej. Serdecznie pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: do ceska 12.10.05, 20:41 O tym, ze wojciech jest naukowcem zajmującym sie logika formalną to się mówiło i nie jeden raz na Aktualnościach. Wojciech sam mi opowiadał tam dużo swoich wyjazdach naukowych do Stanów, o wizytach w klubie "Cosmos" w Waszyngtonie, gdzie trudno byc zaproszonym, etc. Skąd ja inaczej bym to mógł wiedzieć, zastanów sie, niewiasto? Na zdrowy CHŁOPSKI rozum pomyśl. Oczywiście mozesz zawsze odszczeknąć, że mam konszachty z róznymi wywiadami. Możesz. Mozliwości tu są wręcz nieograniczone. Na przykład: zatrudniłem za opłata "Agencję Rutkowski" do zebrania wiadomości o Wojciechu. Wojciech na Aktualnościach miał bardzo dużo starych znajomych, byl za pan brat z pan.scanem, perla, borsukiem, i całą czeredą innych.Kiedyś była moda na prywatne fora, rózne Rivendele, Dziuple, Kaszaloty, etc., no i oni się chyba stamtąd znali (nie wiem dokadnie z którego, bo ja nigdy z Wojciechem w jednym prywatnym forum nie byłem, dzięki Bogu!) i bardzo dużo rozmawiali na rózne tematy (Ty starego towarzystwa z "Aktualności" nie znasz, bo za krótko jesteś na Forum - zresztą, pewnie i tak byś nie pozmnała, bo kompletnie do tej grupy nie pasujesz). Ja tyle wiem o Wojciechu, co z tamtych rozmów zapamiętałem. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Widzisz, Rachelciu? 12.10.05, 20:43 Przelogowałem się i napisałem taki długi post w niespełna minutę! Podziwiaj, podziwiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Widzisz, Rachelciu? 12.10.05, 20:45 t0g napisał: > Przelogowałem się i napisałem taki długi post w niespełna minutę! > Podziwiaj, podziwiaj! tak jak wczoraj,nudzisz cesiek Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: Widzisz, Rachelciu? 12.10.05, 20:50 i-love-2-bike napisała: tak jak wczoraj,nudzisz cesiek _______________________ Zbyt dobrze pamietam PRL-owskie techniki majstrowania w duszy MALUCZKICH. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do ceska 12.10.05, 20:45 t0g napisał: > O tym, ze wojciech jest naukowcem zajmującym sie logika formalną to się mówiło > i > nie jeden raz na Aktualnościach. Wojciech sam mi opowiadał tam dużo swoich > wyjazdach naukowych do Stanów, o wizytach w klubie "Cosmos" w Waszyngtonie, > gdzie trudno byc zaproszonym, etc. Skąd ja inaczej bym to mógł wiedzieć, > zastanów sie, niewiasto? Na zdrowy CHŁOPSKI rozum pomyśl. Oczywiście mozesz > zawsze odszczeknąć, że mam konszachty z róznymi wywiadami. Możesz. Mozliwości t > u > są wręcz nieograniczone. Na przykład: zatrudniłem za opłata "Agencję Rutkowski" > do zebrania wiadomości o Wojciechu. > > Wojciech na Aktualnościach miał bardzo dużo starych znajomych, byl za pan brat > z > pan.scanem, perla, borsukiem, i całą czeredą innych.Kiedyś była moda na prywatn > e > fora, rózne Rivendele, Dziuple, Kaszaloty, etc., no i oni się chyba stamtąd > znali (nie wiem dokadnie z którego, bo ja nigdy z Wojciechem w jednym prywatnym > forum nie byłem, dzięki Bogu!) i bardzo dużo rozmawiali na rózne tematy (Ty > starego towarzystwa z "Aktualności" nie znasz, bo za krótko jesteś na Forum - > zresztą, pewnie i tak byś nie pozmnała, bo kompletnie do tej grupy nie > pasujesz). Ja tyle wiem o Wojciechu, co z tamtych rozmów zapamiętałem. > co ty powieez no to wiesz wiecej od samego wojciecha,ciekawe? a teraz moze ustosunkujesz sie do oskarzen gini,oni tez miala zwidy? ps powiedz swojemu koledze,zeby tak cie nie przesladowal,bo to nudne. ps.ps.czy ty znasz dobrego psychiatre w loregon,moze sie tobie przydac cesiu? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: do ceska 12.10.05, 20:52 T0gu wez poprawkem. Ona jest ulomna. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: do ceska 12.10.05, 21:30 t0g napisał: > O tym, ze wojciech jest naukowcem zajmującym sie logika formalną to się mówiło i nie jeden raz na Aktualnościach. ------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: do ceska 12.10.05, 21:41 Pomyłka. Post przypadkiem trafił na to forum. Pisać tu nie zamierzam przynajmniej kilka miesięcy. Przepraszam raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof aaaaaaa klamczuszek 12.10.05, 21:54 w_ojciech napisał: Nigdy z nikim nie rozmawiałem o klubie Cosmos. Po jakie licho??? Tylko w rozmowach z izotopem wrzucałem ten temat by postawić go w kącie. ___________________________________ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12317590&a=12339268 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12317590&a=12339806 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12317590&a=12340067 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12317590&a=12342270 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12407031&a=12463459 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12407031&a=12467531 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike ponownie do ceska 12.10.05, 21:11 jesli juz przypomnisz sobie kogo straszyles mossadem,kogo straszyles banowaniem i dlaczego,to moze rowniez odpowiesz mi na pytanie dlaczego ciagle wspominasz wojtka,on juz tu nie pisze od tygodni,ani nie zamierza tu pisywac.czyzbys sie nudzil,a moze jgo trole ci podpowiedza,buhahahahahahaha dlaczego masz fiksacje i na jego temat,no bo dlaczego za mna ganiasz to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś