Dodaj do ulubionych

___Co myslicie o nowym James Bond?

15.10.05, 21:23
Daniel Craig, aktor 3 ligowy, wyglada jak uliczny rzezimieszek a nie
najlepszy brytyjski agent.Wstyd.
Pierce Brosnan zostal wyrzucony.Tajemnica poliszynela jest dlaczego.
Podobno chodzilo o pieniadze , ale nikt dokladnie nie wie.
Obserwuj wątek
    • loquin.phd Hmm, rather blond, I would say. 15.10.05, 21:27
      Nie mój typ.
      • i-love-2-bike Re: Hmm, rather blond, I would say. 15.10.05, 21:31
        zobaczymy w praniu,jak widac dobrych meskich typow brakuje:))
        • loquin.phd Re: Hmm, rather blond, I would say. 15.10.05, 22:11
          Ee tam, cała Brytania i za nią Europa wie, że Rupert Everett byłby idealnym
          Bondem. Na niego była kolej, don't you agree? :-)
          • bazyliszek4 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 01:01
            tylko, że cała GB wie także, że Everett jest gejem. jako uwodzacy kobiety agent
            007 byłby trochę niewiarygodny....
            • loquin.phd Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 02:13
              Też mi nowina. Pomimo to wszyscy widzą go w roli agenta 007.
              • bazyliszek4 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 02:17
                loquin.phd napisał:

> Pomimo to wszyscy widzą go w roli agenta 007.

co??? Everett nigdy nie był faworytem i poważnym kandydatem. może pomylił ci
                się z Clivem Owenem?
                • loquin.phd Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 02:20
                  Jasne, że był i nadal jest. Debata o nim jako 007 toczy się od kilku lat w
                  Londynie.
                  • bazyliszek4 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 02:38
                    niestety, ale pokićkało ci się dokumentnie. głównym faworytem do roli Bonda
                    byli Owen, Law, Jackman, Firth, a nawet McGregor. ale na pewno nie Everett...
                    • loquin.phd Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 03:57
                      "Pokićkało"? Aj waj. Poprzeglądaj sobie różne rankingi bondowskie, zobaczysz,
                      że nie masz racji. Law i Firth nawet nie byli brani pod uwagę (za młodzi).
                      • bazyliszek4 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 18:27
                        loquin.phd napisał:

> Poprzeglądaj sobie różne rankingi bondowskie, zobaczysz,
                        > że nie masz racji.

święte słowa. poprzeglądaj...
            • wojo11111 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 02:25
              A moze wlasnie powinni zmienic troche scenariusz w filmie i nowy Mr.Bond
              uwodzilby facetow ?
              Juz widze naglowki w gazetach: NOWY JAMES BOND PEDERASTA !!!
              • anna521 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 13:58
                wojo11111,
                Rozbawiles mnie. Wlasnie, dlaczego nie? Broccoli juz nie ma wiec otwieraja sie
                nowe mozliwosci. Homoseksualny Bond moglby byc nawet bardziej efektywny niz
                mono-seksualny. Problem z tym, ze ja naprawde polubilam naszego nowego Bonda
                troche tak jak Connory i Moore i na pewno nie zgodze sie na jakas zapyziala
                morde ze slums. Mam nadzieje, ze nie bede w tym odosobniona i zyski z nowego
                filmu uswiadomia tworcom co traca.
              • bazyliszek4 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 18:30
                wojo11111 napisała:

> A moze wlasnie powinni zmienic troche scenariusz w filmie i nowy Mr.Bond
                > uwodzilby facetow ?

byłby to powazny atut. do tej pory pragnąc zblżyć się do "Złego" i poznać
                jego "Tajne Plany" musiał uwodzić jakieś sekretarki, kochanki etc. teraz mógłby
                po prostu zostać jego kochankiem i zabić podczas tajnej schadzki...
                • anna521 Re: Hmm, rather blond, I would say. 16.10.05, 22:37
                  Bazyliszku,
                  Jestesmy na tej samej dlugosci. Homoseksualny Bond to rzeczywiscie swietny
                  pomysl; im wiecej o tym mysle tym bardziej mi sie to podoba.
    • pepe.lopez idealnie pasuje 15.10.05, 21:43
      > Daniel Craig, aktor 3 ligowy, wyglada jak uliczny rzezimieszek a nie
      > najlepszy brytyjski agent.

No to dokładnie pasuje na brytyjskiego agenta.
      Tacy to własnie podkładają bomby w Iraku i Irlandii Płn.

Bajeczka p agencie Bondzie żałosnych Angoli może wreszcie padnie...
    • aaki nic 15.10.05, 22:16
    • pies_na_czarnych Re: ___Co myslicie o nowym James Bond? 16.10.05, 12:52
      moryc_blumental napisał:

> Daniel Craig, aktor 3 ligowy, wyglada jak uliczny rzezimieszek a nie
      > najlepszy brytyjski agent.Wstyd.

Wyglada jak rosyjski zulik
      www.bbc.co.uk/polish/entertainment/story/2005/10/051014_bond.shtml
      Bardziej pasowalby jako przeciwnik 007.
      • de_oakville 007 jest dobry, wole jednak J23 16.10.05, 13:47
        Nie ma to jednak jak nasz kapitan Kloss. Szkoda, ze dzialal on tylko do roku 1945.
        Mogl przeciez dzialac rowniez pozniej w kilku "goracych punktach" swiata, np.
        podczas wojny koreanskiej, albo w Wietnamie. Mielibysmy wtedy wlasnego "Bonda".
        Zmarnowano bezpowrotnie taka szanse.
        A co do najnowszego 007. Moim zdaniem nie wyglada wcale az tak zle.
    • rewelacyjny Wyglada jak przepity drwal z Ustrzyk Dolnych 16.10.05, 18:34
      Sorry, ale takie wlasnie typy mozna spotkac tam w barze.
      • meerkat1 Wreszcie ktos kto wyglada jak paid assassin 16.10.05, 21:19
        A nie jak nieudfolna laleczka zerialu pt. "jak sobie romantyczna Panna Mania
        wyobraza zycie agenta wywiadu" ala Roger Moore i Perce Brosnan.

Wresczcie aktor (nb. b. dobry!)ktory wy

• anna521 Re: Wreszcie ktos kto wyglada jak paid assassin 16.10.05, 22:34
          meerkat1,
          Cos Ci sie wycielo a ja jestem ciekawa co tam bylo. Sprobuj jeszcze raz.
          Ja nie mam zastrzezen do aktora (nie znam go ale chetnie poznam), tyle ze jak
          on ma morde zywcem z "paid assassins pool" to on mi nie siedzi w konwencji. Nie
          musze Ci mowic ze obejrze kolejnego Bonda aby sobie wyrobic opinie czy go lubie
          czy nie.
          • meerkat1 Wreszcie ktos kto wyglada jak paid assassin!:- 18.10.05, 13:35
            Wycielo mi ANNO, ze

1. swietny aktor (w przeciwienstwie do Moore'a i Brosnana)

2. wreszcie wyglada na kogos, komu mahmut glowy odpilowac nie zdola, a on... I
            OWSZEM!!!! [a tu akcja musi sie toczyc na...Bliskim Wschodzie! ;-)))]

W dzisiejszej rzeczywistosci franczyna 007 byla juz po prostu humorystyczna.

Dzis jest potrzebny TERMINATOR, a nie bubek z kasyna!

[nb. Ian Flemming, wyraznie opisal Bonda nie jako szpiega, tylko specjalnego
            agenta "with a licence to kill"!!! :-)]
            • goldbaum Re: Wreszcie ktos kto wyglada jak paid assassin! 18.10.05, 21:11
              o rany.... juz sie nie mozesz doczekac jak to ten nowy bond bedzie "terminowac"
              "mahmutow"... spocony mezczyzna ochlapany krwia wroga a nie "bubek z kasyna"
              mowiacy jezykiem ktorego i tak nie rozumiesz.

Uch... och... "licence to kill" "mahmuts" i meerrkat oglada na okolo ogryzajac
              paznokcie....
              • meerkat1 Do goldbauma jezykiem ktorego nie rozumie 18.10.05, 21:22
                Flush yourself down the toilet you HIV-infected FATHERfucker 'cause your stench
                poisons the whole forum.

BTW...You can have one vodka martini on me before you flush!

Shaken, not stirred! :-)))
      • de_oakville Re: Wyglada jak przepity drwal z Ustrzyk Dolnych 17.10.05, 04:37
        rewelacyjny napisał:

>Wyglada jak przepity drwal z Ustrzyk Dolnych
        >Sorry, ale takie wlasnie typy mozna spotkac tam w barze.

No to chwala dla Ustrzyk Dolnych. Widac na polnocy Europy (w Polsce) takie typy
        sa nie docieniane ze wzgledu na ich obfitosc. Ale na poludniu (w Grecji lub we
        Wloszech) moga byc "na wage zlota". Tak jak w Polsce tamtejsze typy. "Cudze
        chwalicie, swego nie znacie".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka