kim_bar_tek 21.10.05, 09:50 Mam nadzieje ze wreszcie sie dogadaja. Korea Pln okazywala juz tyle gestow dobrej woli i nic, czy tak ciezko zrozumiec USA, ze Korea chce gwarancji bezpieczenstwa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas1981 Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 26.10.05, 13:30 Zgadzam sie z tobą Bartek...czemu nikt nie zrozumie Koreanczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 26.10.05, 13:37 Korea nie ma najmniejszego zamiaru dotrzymyac jakichkolwiek umow.A jej gesty dobrej woli mozna wlozyc pomiedzy bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor kim_bar_tek: "Korea Pln okazywala juz tyle ... 26.10.05, 13:44 gestow dobrej woli". ???????? Pojecie "dobrej woli" w odniesieniu do KRLD jest równie kuriozalnym naduzyciem, co rodzimy wywar z kory aspirujacy do rosołu z kury. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 26.10.05, 13:47 kim_bar_tek napisał: > Mam nadzieje ze wreszcie sie dogadaja. Korea Pln okazywala juz tyle gestow > dobrej woli i nic, Najbardziej mi sie podobało jak północnokoreańscy agenci wyrżnęli połowę rządu Korei Południowej. Dobre jest też ciagłe nasyłanie dywersantów i naruszanie wód terytorialnych RK przez łodzie podwodne. Porywanie Japończyków też jest stosunkowo niekiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 28.10.05, 08:06 widze naoglądałeś się za dużo filmów dokumentalnych o KRL-D bo to co tu przytaczas to powszechnie znane pomówienia. do żadnego incydentu z łodziami podwodnymi jak i nawodnymi nie doszło już od bardzo dawna. Tak poza tym to mówiąc o gestach dobrej woli miałem na myśli rozwiązywanie problemu atomowego, ale widać nie zrozumiałeś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dontworry Bart? 04.11.05, 20:13 Zapewne pan Bartek P.? Czołem. A do KRLD też bym chętnie śmignął. Studiuję politologię, w Wawce. Pozdrawiam marius Odpowiedz Link Zgłoś