Dodaj do ulubionych

Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu J...

21.10.05, 09:50
Mam nadzieje ze wreszcie sie dogadaja. Korea Pln okazywala juz tyle gestow
dobrej woli i nic, czy tak ciezko zrozumiec USA, ze Korea chce gwarancji
bezpieczenstwa??
Obserwuj wątek
    • nicolas1981 Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 26.10.05, 13:30
      Zgadzam sie z tobą Bartek...czemu nikt nie zrozumie Koreanczycy?
      • marianna.rokita Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 26.10.05, 13:37
        Korea nie ma najmniejszego zamiaru dotrzymyac jakichkolwiek umow.A jej gesty
        dobrej woli mozna wlozyc pomiedzy bajki.
    • towarzysz.dyrektor kim_bar_tek: "Korea Pln okazywala juz tyle ... 26.10.05, 13:44
      gestow dobrej woli".

????????

Pojecie "dobrej woli" w odniesieniu do KRLD jest równie kuriozalnym naduzyciem,
      co rodzimy wywar z kory aspirujacy do rosołu z kury.
    • wujcio44 Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 26.10.05, 13:47
      kim_bar_tek napisał:

> Mam nadzieje ze wreszcie sie dogadaja. Korea Pln okazywala juz tyle gestow
      > dobrej woli i nic,

Najbardziej mi sie podobało jak północnokoreańscy agenci wyrżnęli połowę rządu
      Korei Południowej. Dobre jest też ciagłe nasyłanie dywersantów i naruszanie wód
      terytorialnych RK przez łodzie podwodne. Porywanie Japończyków też jest
      stosunkowo niekiepskie.
      • kim_bar_tek Re: Korea Płn.: Zapowiedź wizyt w ElBaradeia i Hu 28.10.05, 08:06
        widze naoglądałeś się za dużo filmów dokumentalnych o KRL-D bo to co tu
        przytaczas to powszechnie znane pomówienia.
        do żadnego incydentu z łodziami podwodnymi jak i nawodnymi nie doszło już od
        bardzo dawna.

Tak poza tym to mówiąc o gestach dobrej woli miałem na myśli rozwiązywanie
        problemu atomowego, ale widać nie zrozumiałeś mnie
        • dontworry Bart? 04.11.05, 20:13
          Zapewne pan Bartek P.? Czołem. A do KRLD też bym chętnie śmignął. Studiuję
          politologię, w Wawce.
          Pozdrawiam
          marius
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka