Gość: fanfan tulipan IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 02:47 to zdrobnienie od-ALFONSA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alf Tak , juz ci to kiedys powiedzialem IP: *.nyc.rr.com 26.09.02, 04:20 jestem alfonsem,niestety mam tylko jedna qrwe Ma na imie Jojo, czasami Bolek a ostatnio gdziec sie nauczyla francuskiego (pale dobrze robi)Fanfan Tulipan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan tulipan Re: Tak , juz ci to kiedys powiedzialem IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 04:29 Gość portalu: Alf napisał(a): > jestem alfonsem,niestety mam tylko jedna qrwe > Ma na imie Jojo, czasami Bolek a ostatnio gdziec sie nauczyla francuskiego > (pale dobrze robi)Fanfan Tulipan. aha ! To ty ALFONS swiatowy jestes ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfonsik Ila dzis lasek zrobiles? IP: *.nyc.rr.com 29.09.02, 06:13 fanfan ile drutow obciagnales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rypski-krupczak Re: Czy Alf ? IP: *.nyc.rr.com 29.09.02, 09:35 RYNSZTOK panie Alf, RYNSZTOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Czy Alf ? IP: *.mel.connect.com.au / *.dan.dialup.connect.net.au 29.09.02, 13:11 Dlaczego zwracasz sie do Alfa a nie do Fanfana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Oczywiscie panie rypski, rynsztok za rynsztok IP: *.nyc.rr.com 29.09.02, 15:22 kto mieczem wojuje od miecza ginie oko za oko kto z kim przestaje takim sie staje chamstwo chamstwem jeszcze bym sobie kilka przyslow przypomnial ale jesli te powyzej nie otworza ci oczkow no to sorry , przypomina mi to sytuacje na Bliskim wschodzie gdzie po latach zapomiano ze to zydzi "PIERWSI" zaatakowali arabow , ze arabowie sie praktycznie bronia sie od 35 lat.Dziwne ze taki obiektywny krytyk jak RYPSKI nie zauwazyl kto zaczal te przepychanki. Przyznaje dalem sie sprowadzic do poziomu tego gowniarza. mea kulpa P.S. jakbys chcial rypski to i dla ciebie znajde jakiegos klienta (Hahahaha ) w koncu jestem alfons no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfik ej Krupski, be albo me, co jest zatkalo? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 30.09.02, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan tulipan Re: ej Krupski, be albo me, co jest zatkalo? IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 23:09 Szczeke sztuczna ten stary dziad utopil,kiedy z muszli klozetowej wode na kaca popijal i teraz nic powiedziec nie potrafi.! Szkoda dziada,szczeka poplynela w dol rury sciekowej,a na nowa go nie stac,bo to dziad-bidula jest .! Moze i lepiej,ze nowej nie kupi,to przynajmniej nie bedzie tu nam na forum Swiat,powietrza zatruwac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf te Jojo dziad stary jestem ale dupe bym ci skopal IP: *.nyc.rr.com 01.10.02, 04:20 A moze tak w Exicie w sobote, co szybciutko ci mordke obije, bedziesz na ER jeszcze przed polnoca, co ty na to ? Ooops , zapomnialem SZABAS, no to w Niedziele w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: te Jojo dziad stary jestem ale dupe bym ci sk IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 04:43 buty sobie lepiej nowe kup amerykanskie,bo w tych z polski przywiezionych,duzego palca u lewej nogi zwichniesz sobie i taczki na budowie przed siebie nie popchniesz,inwalido jeden !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf No ladnie narozrabialem, JOJO nakasztanil w pory IP: *.nyc.rr.com 01.10.02, 04:47 ze strachu oczywiscie. no jak JOJO, Exit czy Europa, prosze cie daj sie staruszkowi raz przed smiercia wyzyc. Obiecuje ze ci dwa trzonowe zostawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan tulipan Re: Oczywiscie panie rypski, rynsztok za rynsztok IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 23:12 Gość portalu: Alf napisał(a): > kto mieczem wojuje od miecza ginie > oko za oko > kto z kim przestaje takim sie staje > chamstwo chamstwem > jeszcze bym sobie kilka przyslow przypomnial ale jesli te powyzej nie otworza > ci oczkow no to sorry , przypomina mi to sytuacje na Bliskim wschodzie gdzie > po latach zapomiano ze to zydzi "PIERWSI" zaatakowali arabow , ze arabowie sie > praktycznie bronia sie od 35 lat.Dziwne ze taki obiektywny krytyk jak RYPSKI > nie zauwazyl kto zaczal te przepychanki. Przyznaje dalem sie sprowadzic do > poziomu tego gowniarza. > mea kulpa > P.S. jakbys chcial rypski to i dla ciebie znajde jakiegos klienta (Hahahaha ) > w koncu jestem alfons no nie? Ho ho ho,jeszcze jaki alfons ! Z dupa dziurawa do tego,od urodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś