a_s_i_m_o 09.11.05, 09:54 Pewnie stare graty i konczy sie ubezpieczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czwarta5 Re: Niemcy i Belgia: płoną samochody 09.11.05, 09:59 nie wiem jaka jest sytuacja mimo że tam często bywam ,ale wiem jedno że nienawiść do europejczyków jest widoczna.Baby chodzą ostatnio wszystkie zakutane ,a faceci zaczynaja zapuszczac brody Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Niemcy i Belgia: płoną samochody 09.11.05, 10:22 Nie bojcie sie, w Polsce mamy tylko kilku cudzoziemcow drugiej kategorii, ktora wzbudza w Polakach obrzydzenie, ale nie bojcie sie oni sa i tak juz zaszczuci powoli przenoszac sie do innych krajow. Rozpoczeta w Polsce czystka etniczna i religijna zostanie wiec niedlugo uwieczona sukcesem. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Przepraszam ale czy Anvers to juz przestala 09.11.05, 10:36 miec polska nazwe ??? Bo jakos z Gandawa sobie dziennikarze poradzili i nie wyjezdzali z Gentem, a tu prosze jaka przeszkoda. I to nawet nie po flamandzku mimo ze to flamandzkie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
tulla Re: Przepraszam ale czy Anvers to juz przestala 09.11.05, 10:57 może nigdy nie słyszeli o Antwerpii? :) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Przepraszam ale czy Brest to juz przestala... 09.11.05, 11:15 A jak tam z tym <Brest na wschodzie>, jak pisza zurnalisci GW? ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta5 Re: Przepraszam ale czy Anvers to juz przestala 09.11.05, 11:59 We Flamandzkiej Belgii za zasłonienie twarzy grzywna 150 euro Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Proste recepty 09.11.05, 11:13 > Blisko jedna trzecia mieszkańców tej dzielnicy nie ma niemieckiego paszportu. W tym jednym zdaniu kryje się cała recepta na rozwiązanie problemu. Przynajmniej w Niemczech, bo we Francji przy nadawaniu obywatelstwa dzieciom obowiązuje "prawo ziemi". Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Proste recepty 09.11.05, 11:33 Proponujesz wyrzucic wszystkich obcokrajowcow z Niemczech? Czy dac im paszporty? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Proste recepty 09.11.05, 11:55 a_s_i_m_o napisał: > Proponujesz wyrzucic wszystkich obcokrajowcow z Niemczech? Czy dac im paszporty > ? Jeśli dobrze rozumiem kotka filemonka to proponuje On więcej socjalu: dać im pieniądze na samolot do kraju przodków i pomachać białą chusteczką. Odpowiedz Link Zgłoś
kjaer Re: Proste recepty 10.11.05, 10:51 jak wszystkich obcokrajowcow wyzucic!ja nie zyje z socjalu w niemczech,a do tego nie kazcie mi wrcac do walbrzycha miasta miodem i mlekiem plynacego.kjaer Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Proste recepty 10.11.05, 10:57 kjaer napisała: > jak wszystkich obcokrajowcow wyzucic!ja nie zyje z socjalu w niemczech,a do > tego nie kazcie mi wrcac do walbrzycha miasta miodem i mlekiem plynacego.kjaer Jak nie masz śniadej karnacji to śpij spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Nie kupujcie samochodow na <W>!!! 10.11.05, 17:32 tzn. <wszystkich "francuzow">! Znacznie latwiej sie zapalaja! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta5 Re: Proste recepty 09.11.05, 11:58 a ja proponuję: nie dać im [muzułmanom]paszportów i wydalic z Niemiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Proste recepty 09.11.05, 13:19 No wstydz sie - asimo - eve15 chcesz wyrzucic ??? Najlepsza twoja kolezanke ? No chyba ze to ona podpalila te samochody... Hmmm kto wie - z jej pomyslami to calkiem mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Niemcy i Belgia: płoną samochody 09.11.05, 12:08 Anvers... jak sie mozna jeszcze bardziej wyglupic? Moze nazywajac Bruksele Brussels? Odpowiedz Link Zgłoś