witomir 11.11.05, 19:34 RAPORT O WOJNIE W IRAKU www.wandea.org.pl/raport.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomus78 [...] 11.11.05, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 19:48 bedziesz palil znicze za pinocheta? Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 20:07 mirmilek napisał: > bedziesz palil znicze za pinocheta? ty na pewno palisz za ruska mende allende i bandyte che guevara, a niedlugo pewnie za castro... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 20:11 za allende owszem. za che guevare nie. brzydko jest sie wulgarnie wrazac o zmarlych. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 20:12 przykro mi bardzo, ale ja rzeczy nazywam po imieniu... pojedz do chile i tam okazuj swoja milosc do allende... moze miejscowi powiedza jak wtedy bylo fajnie... jak koles zrujnowal caly kraj, a ludzi w biede wpedzil... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 20:17 skipper_ napisał: > przykro mi bardzo, ale ja rzeczy nazywam > po imieniu... nieprawda. nie jest ci przykro, ze zniewazasz zmarlych. > pojedz do chile i tam okazuj swoja milosc > do allende... moze miejscowi powiedza jak > wtedy bylo fajnie... jak koles zrujnowal > caly kraj, a ludzi w biede wpedzil... no coz. przyjmujac, nawet przyjmujac ze to wszystko prawda (a nie jest to prawda), to lepszy zly gospodarz allende od mordercy pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 20:22 mirmilek napisał: > skipper_ napisał: > > > przykro mi bardzo, ale ja rzeczy nazywam > > po imieniu... > > nieprawda. nie jest ci przykro, ze zniewazasz zmarlych. nie kazdy zaluguje na szacunek, czy to takie trodne do pojecia? > no coz. przyjmujac, nawet przyjmujac ze to wszystko prawda (a nie jest to > prawda), to lepszy zly gospodarz allende od mordercy pinocheta. po 1. skoro twierdzisz, ze to nieprawda, to moze jakies argumenty? po 2. allende i jego "aparat" bezpieczenstwa zdazyl zamordowac sporo ludzi, do tego dodaj ofiary nedzy... wyjdzie wiecej niz zabici za rzadow Pinochet'a... z reszta wiekszosc "wykonczonych" to nawet nie byli Chilijczycy, tylko kubanczycy i hiszpanie i jakims dziwnym trafem sporo z nich mialo w zyciorysie pobyt w zsrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 20:38 > nie kazdy zaluguje na szacunek, czy to takie trodne > do pojecia? nie sadze, aby brak szacunku usprawiedliwial zniewazanie osob zmarlych. > po 1. skoro twierdzisz, ze to nieprawda, to moze jakies > argumenty? jak zaznaczylem, nie mam zamiaru na ten temat z toba dyskutowac. informuje cie tylko, ze moim zdaniem to nie rzady allende a interwencja z zewnatrz doprowadzily do kryzysu ekonomicznego. ty natomiast mozesz sobie myslec, co chcesz. > po 2. allende i jego "aparat" bezpieczenstwa zdazyl zamordowac > sporo ludzi, do tego dodaj ofiary nedzy... wyjdzie wiecej > niz zabici za rzadow Pinochet'a... nio to dawaj. ile osob zmarlo z glodu za allende? ilu ludzi zamordowal aparat bezpieczenstwa allende. prosze jakies linki. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Lewaki palą znicze 14.11.05, 14:34 mirmilek napisał: > > nie kazdy zaluguje na szacunek, czy to takie trodne > > do pojecia? > > nie sadze, aby brak szacunku usprawiedliwial zniewazanie osob zmarlych. juz widze, jak darzysz szacunkiem chocby Pinochet'a gdy umrze... poza tym czym innym jest zniewazanie, a czym innym przypominanie "zaslug"... > > po 1. skoro twierdzisz, ze to nieprawda, to moze jakies > > argumenty? > > jak zaznaczylem, nie mam zamiaru na ten temat z toba dyskutowac. informuje cie > tylko, ze moim zdaniem to nie rzady allende a interwencja z zewnatrz > doprowadzily do kryzysu ekonomicznego. ty natomiast mozesz sobie myslec, co chc > esz. dobrze, iz piszesz "twoim zdaniem"... mozesz wierzyc w co chcesz... > > po 2. allende i jego "aparat" bezpieczenstwa zdazyl zamordowac > > sporo ludzi, do tego dodaj ofiary nedzy... wyjdzie wiecej > > niz zabici za rzadow Pinochet'a... > > nio to dawaj. ile osob zmarlo z glodu za allende? ilu ludzi zamordowal aparat > bezpieczenstwa allende. prosze jakies linki. jak tylko ty "wykazesz sie" ze swojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Lepszy Pinochet niz agent "Wolski"! ;-((((((((((( 14.11.05, 16:31 JESZCZE CHWILE, JESZCZE CHWILE A ZROBIMY TAK JAK W CHILE! -marzyli obywatele PRL. No coz, ale nie mieli gen. Pinochet, ktory w odroznieniu od. gen. Jaruzelskiego byl CHILIJSKIM patriota, a nie ROSYJSKIM w polskim mundurze. Ale nie wszystko jeszcze stracone! WZROSNIE SUWERENNOSC POLSKI TO ZAWISNIE AGENT "WOLSKI"! ;-))) [kartoteka agenta NKWD "Wolskiego" vel Jaruzelskiego - dostepna w archiwach IPN] Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Lewaki palą znicze 11.11.05, 23:16 tomus78 napisał: > Do piekła bandyto Jak wyglada ich pieklo? W kontrascie do nieba i panienek. Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim1 [...] 11.11.05, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś