antymuslim3 19.11.05, 23:07 Skasowali juz antymuslim1 oraz antymuslim2!!!!! Nie zaprzestane krytykowania iSSlamu nawet jezli mialbym dojsc do nicku antymuslim10000000000000000000000000000000 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu1 Re: Dlaczego admini kasuja moje nicki???? 19.11.05, 23:11 moze chca zebys stonowal i nie zasypywal forum taka masa wiadomosci ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Cep 19.11.05, 23:21 cepimierz ? to zapewne od cepa ..pochodzi. Pytanie tylko gosciu od cepa czy glupi jak cep ? Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Cep 20.11.05, 06:57 Masz rację kahaniarzu - od cepa. Ale zawsze lepszy cep od lechu1ja. Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Re: Cep 20.11.05, 13:24 Odpowiadasz na : cepimierz napisał: > Cep zawsze jest twardy. Ale zlamany w pol. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim3 Chyba raczej jakies muslimy sie skarzyly 19.11.05, 23:17 Pewnie jakies polskie muslimy albo byli Polacy ktorzy przeszli na iSSlam za granica sie poskarzyli, a poprawni politycznie admini skasowali moje nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim3 A ty co robisz????? 19.11.05, 23:22 Spamujesz i w dodatku malo inteligentnie. Ja nie pisze profesorskich prac, bo i tak nie ma sensu kiedy omawia sie tematy iSSlamu. ISSlam to prostacka ideologia i taki jezyk nalezy stosowac piszac o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: A ty co robisz????? 19.11.05, 23:23 antymuslim3 napisał: > > Ja nie pisze profesorskich prac, bo i tak nie ma sensu kiedy omawia sie tematy > iSSlamu. ISSlam to prostacka ideologia i taki jezyk nalezy stosowac piszac o > niej. Nie znasz Smolarka.Jestes zero. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zgadzam się-bingo!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.05, 23:25 bez znajomosci smolarka jest skonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: A ty co robisz????? 19.11.05, 23:24 no cóż-mnie nie wycinają. ale ja znam smolarka Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: A ty co robisz????? 19.11.05, 23:27 aaki napisała: > no cóż-mnie nie wycinają. > ale ja znam smolarka Antymuslim mnie dzisiaj bardzo rozczarowal. Wielu niemieckich Turkow wypowiada sie o Smolarku z uznaniem a on go nie zna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki też jestem zdumiony 19.11.05, 23:31 smolarek ma też bardzo dobre notowania wsród opozycji irańskiej na uchodżctwie.nawet samsone się powoływał na niego też nie mogę uwierzyć,że antymuslim nie słyszał o nim Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim3 To sa jacys dwaj pilkarze 19.11.05, 23:33 Jeden to Wlodzimierz a drugi Euzebiusz. Nie wiem o ktorego wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki to nie piłkarz ale więcej ci nie mogę powiedzieć 19.11.05, 23:40 bardzo znany z krytyki islamu. jego personalia sa utajnione bo wydano na niego fatwę dlatego w internecie niewiele znajdziesz. ale popytaj wsród znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: też jestem zdumiony-dosc lania wody cwoki 19.11.05, 23:33 aaki napisała: > smolarek ma też bardzo dobre notowania wsród opozycji irańskiej na uchodżctwie > .nawet samsone się powoływał na niego > też nie mogę uwierzyć,że antymuslim nie słyszał o nim wsadzcie sobie tego wymyslonego smolarka w islamskie tylki Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: też jestem zdumiony-dosc lania wody cwoki 19.11.05, 23:37 lechu1 napisała: > aaki napisała: > > > smolarek ma też bardzo dobre notowania wsród opozycji irańskiej na uchod > żctwie > > .nawet samsone się powoływał na niego > > też nie mogę uwierzyć,że antymuslim nie słyszał o nim > > wsadzcie sobie tego wymyslonego smolarka w islamskie tylki Smolarek zyje a w naszych sercach bedzie zyl wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: też jestem zdumiony-dosc lania wody cwoki 19.11.05, 23:43 borrek napisał: > lechu1 napisała: > > > aaki napisała: > > > > > smolarek ma też bardzo dobre notowania wsród opozycji irańskiej na > uchod > > żctwie > > > .nawet samsone się powoływał na niego > > > też nie mogę uwierzyć,że antymuslim nie słyszał o nim > > > > wsadzcie sobie tego wymyslonego smolarka w islamskie tylki > > Smolarek zyje a w naszych sercach bedzie zyl wiecznie. w waszych tylkach chyba Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: też jestem zdumiony-dosc lania wody cwoki 20.11.05, 08:26 to dziwne lechu, antymuslim to jakas efemeryda, Ale zebys TY, stary wyjadacz forumowy nigdy o Smolarku nie slyszal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A ty co robisz????? 20.11.05, 08:37 ciebie aki nie wycinaja, bo ty nigdy nie zajmujesz zadnej postawy. ty tak latasz z kwiatka na kwiatek, bo nie lubisz sie niby klocic. ale sa tacy, ktorzy kiedys, w polsce komunistycznej jeszcze, nauczyli sie czytac miedzy linijkami... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki i o to mi właśnie chodzi danusiu 20.11.05, 13:42 aby czytać między linijkami....coś jednak z tej niedobrej polski wyniosłaś p.s. twojego ulubionego antymuslima wycinają za prymitywizm,spamerstwo i faszystowskie poglądy.to widać na pierwszy rzut oka-nie trzeba czytać między wierszami.pewnie jednak masz problemy z zauważeniem tego Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Dlaczego admini kasuja moje nicki???? 19.11.05, 23:40 bo czytają Twoje posty... Odpowiedz Link Zgłoś
arab_z_vancouver Mi tez kasuje ciagle, min.: death_to_israel 20.11.05, 07:11 pare misiecy temu zabanowala mi tez fuck_israel. Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo antymuslim(x) ma paranoje, wietrzy spiski przeciw 20.11.05, 13:53 sobie, urojeniowo interpretuje zachowania innych forumkow i cenzorow. Paranoia vera jest nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
antymuslim3 Nie wietrze spiskow po prostu WKURZA mnie cenzura! 20.11.05, 13:54 Mam prawo glosic takie poglady jakie chce i admini nie maja tutaj nic do gadania! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nie wietrze spiskow po prostu WKURZA mnie cen 20.11.05, 13:59 jak sam widzisz jednak mają-bo wylatujesz hehe i to czesto Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: "Poglądy" 20.11.05, 14:03 antymuslim3 napisał: > Mam prawo glosic takie poglady jakie chce i admini nie maja tutaj nic do > gadania! ----------------------------------------------- twoje posty są skrajnie prymitywne i chamskie i w rażący sposób naruszają regulamin forum ( nb i tak bardzo elastyczny ) do którego znakomita większość się stosuje. Ze swoimi poglądami idź na Eurojihad.org - tam cie nie wytną Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Nie wietrze spiskow po prostu WKURZA mnie cen 20.11.05, 14:09 antymuslim3 napisał: > Mam prawo glosic takie poglady jakie chce i admini nie maja tutaj nic do > gadania! Ty nie masz pogladow, ty tylko szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Bo oprócz ślepej nienawiści, nie masz nam nic 20.11.05, 14:30 innego do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek kasuja ci je bo czytac nie umiesz 20.11.05, 16:17 Piszac tu zgodziles sie akceptowac regulamin. forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. do tego 90% twoich nazistowskich postow lamie polskie prawo a gazeta jest w polsce lecz sie i potem do podstawowki po nauke czytania Odpowiedz Link Zgłoś