pimp_maz Re: jest tu Hanka? 13.10.02, 03:34 pilnie poszukiwana przez meza.zginela gdzies z klientem niecaly rok temu . Odpowiedz Link Zgłoś
pimp_maz Re: jest tu Hanka? 13.10.02, 03:35 pimp_maz napisał: > pilnie poszukiwana przez meza.zginela gdzies z klientem niecaly rok temu . dokladnie nie pamietam kiedy ale blisko roku bedzie. Aynur daj znac czy chociaz zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: jest tu Hanka? IP: *.highway.telekom.at 13.10.02, 14:37 pimp_maz napisał: > pimp_maz napisał: > > > pilnie poszukiwana przez meza.zginela gdzies z klientem niecaly rok temu . > dokladnie nie pamietam kiedy ale blisko roku bedzie. > > Aynur daj znac czy chociaz zyjesz? ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: jest tu Hanka? IP: *.highway.telekom.at 13.10.02, 14:46 zagladam do was pod koniec tygodnia...... 3:30 to dosc pozno,snie ci sie w nocy i tak przez cala noc...? jezeli myslisz ze bedziemy sie dalej wyklocac to zapomnij i "pimp" to moze ......ale nie maz, bo ten jest obok mnie, taki cieplutki.... jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: jest tu Hanka? IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 17:50 Gość portalu: Aynur napisał(a): > zagladam do was pod koniec tygodnia...... > 3:30 to dosc pozno,snie ci sie w nocy i tak przez cala noc...? > jezeli myslisz ze bedziemy sie dalej wyklocac to zapomnij i "pimp" to > moze ......ale nie maz, > bo ten jest obok mnie, > taki cieplutki.... > jeszcze... A co? Juz nogi wyciagnal ? A funeral po moslemsku bedzie ? Bedziesz grala na jego fujarce marsza zalobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: jest tu Hanka? IP: *.aon.at / *.dipool.highway.telekom.at 13.10.02, 19:02 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Aynur napisał(a): > > > zagladam do was pod koniec tygodnia...... > > 3:30 to dosc pozno,snie ci sie w nocy i tak przez cala noc...? > > jezeli myslisz ze bedziemy sie dalej wyklocac to zapomnij i "pimp" to > > moze ......ale nie maz, > > bo ten jest obok mnie, > > taki cieplutki.... > > jeszcze... > A co? Juz nogi wyciagnal ? A funeral po moslemsku bedzie ? Bedziesz grala na > jego fujarce marsza zalobnego? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: jest tu Hanka? IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 23:08 Gość portalu: Aynur napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Aynur napisał(a): > > > > > zagladam do was pod koniec tygodnia...... > > > 3:30 to dosc pozno,snie ci sie w nocy i tak przez cala noc...? > > > jezeli myslisz ze bedziemy sie dalej wyklocac to zapomnij i "pimp" to > > > > moze ......ale nie maz, > > > bo ten jest obok mnie, > > > taki cieplutki.... > > > jeszcze... > > A co? Juz nogi wyciagnal ? A funeral po moslemsku bedzie ? Bedziesz grala > na > > jego fujarce marsza zalobnego? > Tak no to graj sobie tylko tej fujarki nigdy niemytej nie polknij,bo ci w zoladku kolkiem stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: jest tu Hanka? 16.12.02, 02:51 pimp_maz napisał: > pilnie poszukiwana przez meza.zginela gdzies z klientem niecaly rok temu . hehehehe dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Hanka 16.12.02, 02:52 pimp_maz napisał: > pilnie poszukiwana przez meza.zginela gdzies z klientem niecaly rok temu . wiesz chociaz o tym , ze Twoj maz jest pimpem? Odpowiedz Link Zgłoś