Dodaj do ulubionych

czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie?

27.11.05, 07:31
czy wszyscy sie poprostu zgrywaja jeden z drugiego?

manny napisal:
Jako parszywy Polak uwazam ten watek za przekraczajacy wszelkie granice
te, Ramirez! zglupiales, czy co?
Obserwuj wątek
    • dan34bratdany33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 27.11.05, 07:34
      Dana.Ale nikt jej nie wierzy.
      • zajebus jo pisza bardzo powaznie! 27.11.05, 07:42
        i jak tsza bedzie to pszed sondem to powtorze!!
      • 1ja Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie+ 27.11.05, 18:20
        A tobie?
    • polski_francuz Pytanie 27.11.05, 12:34
      jest nia tym forum ale na TYCH watkach. Odpowiedz: nie.

PF
    • mirmilek Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 27.11.05, 13:26
      ja - owszem.
    • abstrakt2003 Doskonale go zrozumiałem 27.11.05, 13:47
      Też jestem parszywym Polakiem i uważam że granice zostały przekroczone.
      • dana33 Re: Doskonale go zrozumiałem 27.11.05, 13:55
        nu, to fajnie abstrakt, poniewaz ja jestem zydowskie scierwo, wiec ty, manny i
        ja znajdujemy sie w doskonalym towarzystwie, nie uwazasz?
        • kresowiak5 Re: Doskonale go zrozumiałem 27.11.05, 13:57
          Ja pisze powaznie, ale ja z Litwy.Na Litwie wszyscy jestesmy aryjczycy.Nie to
          co Polacy.

"Detyny w zelazo poubierane".
          • mmkkll Re: Doskonale go zrozumiałem 27.11.05, 14:00
            Wydaje mi się, że mógłbyś się co do tego poważnie rozczarować.
            Ale zostawiam cię z twoimi teoriami.
          • abstrakt2003 Re: Doskonale go zrozumiałem 27.11.05, 14:01
            HAHA!!! Nie wiedziałem że tatarzy to aryjczycy!
            • zejman1 Re: Doskonale go zrozumiałem 27.11.05, 14:08
              Nasi tatarzy mysla tak jak my.A wiec sa juz aryjczykami - mahometanami. Wy nie
              pozwalacie sie tatarom modlic ani meczetow budowac.

"Detyny w zelazo poubierane".
    • manny_ramirez Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 14:20
      po pierwsze wydaje mi sie ze nie znasz calego kontekstu wiec nie znasz powodu
      mojej reakcji ktora byla w mojej opinii calkowicie usprawiedliwiona

po drugie jesli nikt nie pisze tu powaznie to byc moze ani jednego prawdziwego
      antysemity tu wcale nie ma hm??? Pomyslales o tym?
      • mamzerek Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 15:24
        rzeczywiscie, calego kontekstu nie znam, no bo Mr. Ramirez, szkoda na czytanie
        forum czasu. Ale Ciebie znam chyba dobrze, a ta parchata Dane osobiscie. Stad
        moje zdziwienie.

co do antysemityzmu, to wiele malo-powaznych wypowiedzi sa mimo wszystko
        zwyklymi antysemickimi prowokacjami.

na koniec z innej beczki:
        No Mets for you! We got Delgado :-P
        N.B. Prawie cala druzyna Hispanic. Brakuje tylko Soriano na drugiej bazie...
        • dritte_dame Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 17:07
          mamzerek napisał:

> znam ... Dane osobiscie. Stad
          >
          > moje zdziwienie.

Tak. Dokladnie *stad* jest Twoje zdziwienie.

Osobista znajomosc utrudnia Ci obiektywna ocene sytuacji
          i krepuje mozliwosc otwartego i szczerego wytkniecia bledu.
          • mamzerek w danej sytuacji 28.11.05, 18:07
            nie mozesz byc dalej od prawdy :-)
            tak dana jak i ja mamy te forum poprostu gdzies.
            ja od dawna ona od niedawna.
            ja tu powaznie nic nie pisze (interpretuj to jak chcesz)
            jezeli mam cos do powiedzenia forumowiczom powaznie, to pisze na ich skrzynke.

wymioty

mamzerek
            z daleka
            aka perry
            • dritte_dame Re: w danej sytuacji 28.11.05, 18:47
              mamzerek napisał:

> tak dana jak i ja mamy te forum poprostu gdzies.

Dziekuje za szczera informacje napisana (mam nadzieje) powaznie.

Przesylam najlepsze pozdrowienia.
              • mamzerek Re: w danej sytuacji 28.11.05, 18:48
                dritte_dame napisała:

> mamzerek napisał:
                >
                > > tak dana jak i ja mamy te forum poprostu gdzies.
                >
                >
                > Dziekuje za szczera informacje napisana (mam nadzieje) powaznie.
                >
                > Przesylam najlepsze pozdrowienia.
                >
                >

dzieki :-)

bylo zupelnie powaznie.

wymioty
                m.
              • dritte_dame Re: w danej sytuacji 28.11.05, 18:55
                Acha, zapomnialam.
                Wiec jednak.

Expendable.
                • dana33 Re: w danej sytuacji 28.11.05, 19:23
                  rowniez co do tego wyjasnilam ci. ale tak samo jak ja, masz prawo do wlasnego
                  zdania.
              • schlagbaum Re: w danej sytuacji 29.11.05, 00:45
                dritte_dame napisała:

> mamzerek napisał:
                >
                > > tak dana jak i ja mamy te forum poprostu gdzies.
                >
                >
                > Dziekuje za szczera informacje napisana (mam nadzieje) powaznie.
                >
                > Przesylam najlepsze pozdrowienia.
                >
                >

Problem z kolegoa bastardem jest taki, ze nigdy nie wiadomo czy mozna to co
                pisze brac doslownie.
                Najgorsze, ze on sam tego nie wie
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16217267&a=16233164
          • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 18:52
            sluchaj damo. w moim wyjasnieniu przeprosilam wszystkich, ktorych dotknelam i
            napisalam rowniez ze to nie bylo moim zamiarem. przeprosilam potem jeszcze ze 2-
            3 razy. jesli ci to nie dostatecznie, jesli czekasz ze rzuce sie na kolana i
            zaczne bis piersi do konca mojego zycia, to nie czekaj, bo nie zrobie tego.
            twoje zadania w prawie kazdym twoim poscie, ze powinnam przeprosic, ze kazdy
            ktory sie poczul lub nie poczul urazony powinien pokazac mi moj "blad"
            zaczynaja miec dziwny smak... ta "zmiana kierunku" nie byla do ciebie
            skierowana. i nie byla skierowana to zadnego porzadnego czlowieka. wyjasnilam
            to. przyjelam twoje zdanie o moim postanowieniu do wiadomosci. ale mam, tak
            samo jak ty, prawo do wlasnego zdania.
            • manny_ramirez Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 18:59
              Wiesz Dano. Nie lubie mowic za innych bo latwo sie pomylic, ale moze damie
              chodzi o najzwyklejsze przepraszam, ale bez zadnego ale...?
              • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 19:07
                "przepraszam wszystkich, ktorych urazilam przez te kilkadziesiat godzin."
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=32610042

jak ja sie czulam urazona czy zraniona przez kogos, to wystarczylo mi, jak
                jeden raz powiedzial przepraszam. dami i 3-4 razy nie jest dostatecznie.
                trudno.
                • manny_ramirez Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 19:10
                  "co wlasciwie zrobilam"..........................
                  • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 19:14
                    sluchaj manny, daj mi spokoj..... co wlasciwie zrobilam bylo nie tylko w innym
                    zdaniu ale i w innym paragrafie.

• mamzerek [...] 28.11.05, 19:33
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                      • mamzerek nu 29.11.05, 21:19
                        jak to mozliwe ze moja odpowiedz do dany zostala ocenzurowana.
                        nie pamietam co tam bylo, ale co by nie bylo, dana napewno sie nie obrazila
                        bo ta zawzieta polakozerka upieczona z tego samego ciasta co ja. a jak to dla
                        niej nie obrazliwe, to chyba nikt inny ni emoze sie obrazac...

wymioty bez czkawki
                        m.
                        • dana33 Re: nu 29.11.05, 21:34
                          napisales "parchata"... :))))
                          nastepna raza napisz pa.ch.ata, ja juz wstawie co trza... :))))
                          • mamzerek Re: nu 30.11.05, 04:35
                            dana33 napisała:

> napisales "parchata"... :))))
                            > nastepna raza napisz pa.ch.ata, ja juz wstawie co trza... :))))

ale przeciez jestes parchata a nie pa.ch.ata :-)
                            • dana33 Re: nu 30.11.05, 07:04
                              zgadza sie... :)))
                              ale kropka lubi tylko hochpolnisch... :)))
                              • mamzerek Re: nu 30.11.05, 15:10
                                dana33 napisała:

> zgadza sie... :)))
                                > ale kropka lubi tylko hochpolnisch... :)))

a niech ona sobie tez wsadzi widelec w dupe i pokreci!
                                lobotomia jej sie przyda!
                                • krystian71 Re: nu 30.11.05, 15:26
                                  abigeil 3 ???
                • dritte_dame Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 20:10
                  dana33 napisała:

> "przepraszam wszystkich, ktorych urazilam przez te kilkadziesiat godzin."
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=32610042

"przepraszam wszystkich, ktorych urazilam przez te kilkadziesiat godzin. nie
                  mialam takiego zamiaru, bylam pewna, ze znaja mnie na tyle, zeby zrozumiec,
                  ze "jest tu cos grane", ale jak widac, pomylilam sie i to bardzo. musze
                  powiedziec z wielkim rozczarowaniem, ze ja wam ufalam i ufam wiecej:"

(wiec skoro poczuliscie sie urazeni w imieniu swoim wlasnym lub w imieniu wielu
                  innych porzadnych ludzi, ktorzy to co pisalam przeczytali a ktorzy mnie w ogole
                  nie znaja i ja o ktorych nic nie wiem wiec nie moglam byc pewna ze zrozumieja
                  ze "jest tu cos grane", ale ktorych uczucia regardless podeptalam i tak - to
                  jest to wszystko wasza wina i jestem wielce rozczarowana waszym kwestionowaniem
                  moich zawsze nieomylnych dzialan. skoro mowie ze nie mialam zamiaru czegos
                  zrobic to niezbitym faktem jest, ze tego nie zrobilam)
                  • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 20:14
                    zrozumialam juz damo... napisalam ci, ze masz prawo do wlasnego zdania, opinii
                    i nawet rozpoczecia nagonki.
                    • dritte_dame Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 21:05
                      dana33 napisała:

> zrozumialam juz damo...

Niewiele albo nic nie zrozumialas.

Wciaz masz pretensjne do wolnych, myslacych, sprawiedliwych ludzi, ktorzy
                      wielokrotnie zlozyli oczywiste dowody poparcia dla Twojej sprawy ze nie chca,
                      nie potrafia lub nie sa psychicznie zdolni wdawac sie latami u Twego boku w
                      agresywne pyskowki z drazniacymi Cie idiotami.

Czyli: ze nie "protestuja" tak czesto, tak licznie i tak glosno jak by Cie to
                      zadowalalo.

Oceniasz jakosc ludzi i ich stosunek do siebie po liczbie i ich postow
                      kierowanych wprost do chamskich kretynow.

Cokolwiek robilismy i robimy innego, nie ma zadnego znaczenia.
                      Liczy sie wylacznie zdolnosc do robienia tego samego co Ty robisz.

> i nawet rozpoczecia nagonki.
                      >
                      > "twoje zadania ... zaczynaja miec dziwny smak... "

Czy moglabys blizej wyjasnic o jaki rodzaj smaku Ci tu chodzi?
                      • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 21:09
                        nic nie chce wiecej wyjasniac damo.

• sol4000 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 00:44
                        dritte_dame napisała:

> dana33 napisała:
                        >
                        > > zrozumialam juz damo...
                        >
                        >
                        > Niewiele albo nic nie zrozumialas.
                        >
                        > Wciaz masz pretensjne do wolnych, myslacych, sprawiedliwych ludzi, ktorzy
                        > wielokrotnie zlozyli oczywiste dowody poparcia dla Twojej sprawy ze nie chca,
                        > nie potrafia lub nie sa psychicznie zdolni wdawac sie latami u Twego boku w
                        > agresywne pyskowki z drazniacymi Cie idiotami.

"pyskowki z drazniacymi Cie idiotami." - spojz na to w ten sposob: ktos, moze
                        wlasnie jeden z idiotow, atakuje twoj kraj, przekreca fakty, podaje falszywe
                        informacje, ty, jako ze uwazasz go za idiote, nie reagujesz, nie rozmawiasz i
                        nie wyjasniasz. ale przyszli na forum ludzie, "zajrzeli tu na chwile"
                        poczytali, moze przyjeli do wiadomosci i moze uwierzyli w falszywa lub
                        przekrecona informacje "i znikneli bez slowa".

>
                        > Czyli: ze nie "protestuja" tak czesto, tak licznie i tak glosno jak by Cie to
                        > zadowalalo.
                        >
                        > Oceniasz jakosc ludzi i ich stosunek do siebie po liczbie i ich postow
                        > kierowanych wprost do chamskich kretynow.
                        >
                        > Cokolwiek robilismy i robimy innego, nie ma zadnego znaczenia.
                        > Liczy sie wylacznie zdolnosc do robienia tego samego co Ty robisz.

ja wchodze na forum bardzo rzadko, owszem czytam, ale nie reaguje na "pyskowki
                        z drazniacymi Cie idiotami.". wiele razy mam natomiast chec dac po mordzie
                        idiotom, ale nie wirtualnie. a nie rozmawiam, poniewaz nie mam takich
                        wiadomosci, cierpliwosci i umiejetnosci przekonywania idiotow (lub "zajrzeli tu
                        na chwile"), jak dana.

(to w cudzyslowie to cytaty z twoich postow).
                        • dritte_dame Sol 29.11.05, 13:21
                          sol4000 napisał:

> "pyskowki z drazniacymi Cie idiotami." - spojz na to w ten sposob: ktos, moze
                          > wlasnie jeden z idiotow, atakuje twoj kraj, przekreca fakty, podaje falszywe
                          > informacje, ty, jako ze uwazasz go za idiote, nie reagujesz, nie rozmawiasz i
                          > nie wyjasniasz. ale przyszli na forum ludzie, "zajrzeli tu na chwile"
                          > poczytali, moze przyjeli do wiadomosci i moze uwierzyli w falszywa lub
                          > przekrecona informacje "i znikneli bez slowa".

Sol,
                          Porzadni ludzie czytajac posty agresywne i wulgarne
                          znikaja stad bez slowa nie z nowa informacja

lecz ze wstydem.
                          • dana33 Re: Sol 29.11.05, 15:54
                            oj damo damo..... ciezko zejsc z wysokiego drzewa jak nie ma drabiny, prawda?
                          • sol4000 Re: Sol 29.11.05, 21:31
                            nie wiesz tego!

dla wielu internet jest "wiedza"!

szczegolnie dla glupkowatych porzadnych ludzi:-)

• polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 07:03
                        Meine dame, meine Dame "twoje zadania maja inny smak" to jest pierwszy stopien
                        odrzucenia. Drugim jest zarzut antysemityzmu. Oczekuj go meznie.

PF
                        • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 07:11
                          Aha, widze ze ci ten temat na sercu lezy. Bylo co najmniej 40 slow:)

Jak tam snieg? pada? lezy?

PF
                          • dritte_dame snieg 29.11.05, 13:29
                            polski_francuz napisał:

> Jak tam snieg? pada? lezy?

Dzis zgodnie z prognozami: "Sily natury w sluzbie czlowieka"
                            (jak mawial zdaje sie ze wozny Turecki)

www.theweathernetwork.com/weather/cities/can/Pages/CAON0512.htm
                        • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 08:19
                          bitte? schreibst Du um zu schreiben? git....
                          • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 17:29
                            Ich schreibe, weil ich etwas zu sagen habe.

PF
                            • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 17:33
                              wirklich? habe nicht viel bemerkt bis jetzt....
                              • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 17:39
                                Du bist sehr konzertriert darauf was du denkst (weniger darauf was die anderen
                                denken), erstens. Und zweitens, du möchtest allzu gerne kommandieren.

Und, da ist der Hund begraben, weil ich mich nicht so einfach kommandieren
                                lass.

mfG

PF

• dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 17:42
                                  ich und kommandieren? Du kannst nicht verstehen was Du liesst. ich kommandiere
                                  nie. aber ich habe einen starken Charakter und dass sind die Männer nicht
                                  gewohnt...
                                  • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 17:50
                                    Du scheints nicht meine erste Frau zu kennen...

PF

• dritte_dame Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 18:03
                                      polski_francuz napisał:

> Du scheints nicht meine erste Frau zu kennen...
                                      >
                                      > PF
                                      >

www.polishposter.com/p/p0848.html
                                      • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 19:05
                                        Zoska Loren jest OK. Co ty...

PF
                                    • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 19:20
                                      :))))
                                    • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 19:54
                                      polski_francuz napisał:

> Du scheints nicht meine erste Frau zu kennen...
                                      >
                                      > PF

To Ty swoje zony numerujesz ?

Moze Ty "Muslim" jestes ?
                                      To by wiele wyjasnialo
                                      >
                                      • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 19:58
                                        Stosuje cyfry arabskie do numerowania. Cos w tym rzeczywiscie jest...

PF
                                        • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 21:13
                                          polski_francuz napisał:

> Stosuje cyfry arabskie do numerowania. Cos w tym rzeczywiscie jest...
                                          >
                                          > PF

Nie masz wrazenia, ze gdy wiazesz sie z jedna kobieta krzywdzisz przez to wiele
                                          innych ?
                                          • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 21:16
                                            Taka jest ponoc seksualnosc mezczyzn. Poligamiczna. Ale jestesmy pod wielkim
                                            wplywem religii i innych czynnikow spolecznych, ktore to traktuja jako tabu. To
                                            na serio.

A osobiscie, z jednej strony lubie silne kobiety zeby moc je szanowac i cierpie
                                            od tego, ze mi chca narzucic ich wole.

Taka durna natura.

PF
                                            • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 21:22
                                              polski_francuz napisał:

> Taka jest ponoc seksualnosc mezczyzn. Poligamiczna. Ale jestesmy pod wielkim
                                              > wplywem religii i innych czynnikow spolecznych, ktore to traktuja jako tabu.
                                              To
                                              >
                                              > na serio.
                                              >
                                              > A osobiscie, z jednej strony lubie silne kobiety zeby moc je szanowac i
                                              cierpie
                                              >
                                              > od tego, ze mi chca narzucic ich wole.
                                              >
                                              > Taka durna natura.
                                              >
                                              > PF

Tak , wiem

Czuwajcie i módlcie się, abyście nie ulegli pokusie; duch wprawdzie ochoczy,
                                              ale ciało słabe
                                            • picard2 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 21:30

Najpierw piszecie po hebrajsku z czego nic nie rozumiem.
                                              A potem wygadujecie o sprawach seksulnych az wstyd ja mam
                                              tylko jedna zone ktora umie mowic w Warszawie NIE MOWI PO POLSKU
                                              ona moze to przeczytac i skonfiskowac mi komputer.
                                              • polski_francuz Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 22:13
                                                Uderz w stol nozyce sie odezwa:)

To byla jak najbardziej wirtualna dyskusja...

PF
                                                • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 22:18
                                                  polski_francuz napisał:

> Uderz w stol nozyce sie odezwa:)
                                                  >
                                                  > To byla jak najbardziej wirtualna dyskusja...
                                                  >
                                                  > PF

Ale po hebrajsku.

Ja tez nic z tego nie zrozumialem a chcialem i staralem sie nawet.
      • dritte_dame Re: 28.11.05, 17:49
        Czytalam.
        Dziekuje, i trzymaj sie :)
        • manny_ramirez Re: 28.11.05, 17:53
          Nawzajem i dzieki:)
    • tees1 chyba zartujesz! 28.11.05, 14:22
    • kropka Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 15:13
      ja piszę całkiem poważnie.
      Zwracam uwagę, że na forum przychodzą tez ludzie, którzy nie są zainteresowani
      stosunkami polsko-żydowsko-forumowymi.
      Jeśli zamierzacie Państwo zasypać to forum wątkami o w/w problemach, proponuję
      założyć forum prywatne i zaprosić silną grupę adwersarzy.
      Powtórzę dla jasności: piszę całkiem poważnie: DOŚĆ!

Przy okazji informuję i przypominam:
      1. wątki personalne są usuwane
      2. wątki z cytatami długich artykułów są usuwane
      3. wątki bez komentarza z samym linkiem są usuwane
      4. wpisy wersalikami (krzyk) są usuwane
      5. ataki personalne są usuwane
      6. proszę nie odpowiadać na posty łamiące regulamin, ponieważ mogą być usunięte
      całe sekwencje "drzewka", czyli posty obraźliwe wraz z odpowiedziami, które nie
      łamią regulaminu i netykiety
      8. przypominam o automatycznej blokadzie, na którą nie mam wpływu
      9. admini nie mieszkają w komputerze i nie pracują 24/7 w związku z tym
      10. przypominam o możliwości zgłaszania wpisów łamiących regulamin (czerwona
      ikonka przy tytule postu/wątka) oraz mailem na adres: kropka@gazeta.pl lub
      forum.abuse@gazeta.pl koniecznie z podaniem linku.
      11. Wszelkie pytania o przyczyny usunięcia wpisów proszę mailem
      kropka@gazeta.pl lub yaa@gazeta.pl

Dziękuję i zapraszam do merytorycznych dyskusji
      • mamzerek Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 15:17
        kropka napisała:

> ja piszę całkiem poważnie.
        > Dziękuję i zapraszam do merytorycznych dyskusji

Kpisz, czy o zdrowie pytasz, kropko?
        Dla merytorycznych dyskusji trzeba najpierw merytorycznych forumowiczow. A tu
        same najprawdiwsze mamzery!
        Z powazaniem,
        mamzerek
      • tees1 to sie nazywa kaczyzm 28.11.05, 15:29
        kropka napisała:

> ja piszę całkiem poważnie.
        > Zwracam uwagę, że na forum przychodzą tez ludzie, którzy nie są zainteresowani
        > stosunkami polsko-żydowsko-forumowymi.

Czy ktos im broni zakladania watkow? Albo zmusza do czytania?
        No chyba, ze redaktorzy GW chca miec monopol na tematy polsko-zydowskie.

> Jeśli zamierzacie Państwo zasypać to forum wątkami o w/w problemach, proponuję
        > założyć forum prywatne i zaprosić silną grupę adwersarzy.
        > Powtórzę dla jasności: piszę całkiem poważnie: DOŚĆ!

A Gazeta ostrzegala: przyjda kaczki, przyjdzie kaczyzm, czyli tlumienie wolnosci
        wyrazania pogladow i praw do demonstracji. Szeryf mowi: dosc, bo w leb.
        • kropka Re: to sie nazywa kaczyzm 28.11.05, 15:53
          to nie kaczyzm. To w-kurzyzm
          • polski_francuz Re: to sie nazywa kaczyzm 28.11.05, 16:35
            Wkurzyzm zrozumialy. Ale jak cie znam to przechodni:)

PF
          • tees1 tylko 28.11.05, 17:58
            tylko sie nie naindyczaj
      • jedwabnik2 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 00:53
        kropka napisała:
        >
        > Dziękuję i zapraszam do merytorycznych dyskusji

W odpowiedzi wyjasniam niniejszym, iz:

1) Nie prowadzi sie merytorycznych dyskusji z osobami, rozpowszechniajacymi
        stwierdzenia typu "Zydzi zatruwaja studnie".

2) Nie prowadzi sie merytorycznych dyskusji z osobami, rozpoczynajacymi swoje
        wypowiedzi sformulowaniem typu "ty polglowku/debilu/zionaziolu" etc ad
        absurdum, niepotrzebne skreslic

3) Nie prowadzi sie dyskusji, pardon le mot, _merytorycznych_ na forum, ktorego
        moderator zezwala na masowe zamieszczanie wypowiedzi rasistowskich w tresci,
        ordynarnych w formie i tym samym lamiacych zarowno prawo jak i netykiete.

Zyczliwie -

Jedwabnik
        • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 00:58
          jedwabnik2 napisał:

>
          > 3) Nie prowadzi sie dyskusji, pardon le mot, _merytorycznych_ na forum,
          ktorego moderator zezwala na masowe zamieszczanie wypowiedzi rasistowskich w
          tresci, ordynarnych w formie i tym samym lamiacych zarowno prawo jak i
          netykiete.

Masz sporo racji.
          Tez sie dziwie, ze jeszcze nie zabanowano ostateczenie takich typkow jak arap,
          samsone, puls, fredzio, lechu czy wojo.

Najlepszy sposob- nie reagowac na psoty tej rasistowskiej swoloczy.
          • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 07:02
            dlaczego nie zdziwilam sie, szlagus, ze na twojej liscie do zabanowania nie
            znalazlam remka, mirmilka, goldbauma, pulsa amerykanskiego, rozlupanca, tozero
            i grzesia niemieckiego?
            jakis ty przezroczysty, szlagus.....
            • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 07:36
              dana33 napisała:

> dlaczego nie zdziwilam sie, szlagus, ze na twojej liscie do zabanowania nie
              > znalazlam remka, mirmilka, goldbauma, pulsa amerykanskiego, rozlupanca,
              tozero
              > i grzesia niemieckiego?
              > jakis ty przezroczysty, szlagus.....

Powod jest zupelnie prosty.

To wlasnie ci sami, ktorzy wytykaja innym "antysemityzm" ( niech to znaczy co
              chce).

Mi to przypomina okrzyki : "Lapac zlodzieja"
              Tobie nie ?
              • dana33 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 08:22
                nie, nie przypomina...
                znaczy sie uwazasz ze trzeba banowac tych, ktorzy wytykaja antysemityzm, a ci
                co pisza "zydzi do gazu" moga sie produkowac dalej spokojnie, tak?
                ja uwazam, ze jesli zabanuja tych wrzeszczacych "zydzi do gazu" to nikt nie
                bedzie wytykal nikomu "antysemityzmu".
                ale mozliwe, ze twoje i moje zrozumienie tego slowa jest rozne.
                • krystian71 Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 09:14
                  napisalas powyzej:
                  dlaczego nie zdziwilam sie, szlagus, ze na twojej liscie do zabanowania nie
                  znalazlam remka, mirmilka, goldbauma, pulsa amerykanskiego, rozlupanca, tozero
                  i grzesia niemieckiego?

napisalas ponizej:
                  a ci
                  > co pisza "zydzi do gazu" moga sie produkowac dalej spokojnie, tak?

a teraz,pls pokaz mi miejsce ,post w ktorym ktokolwiek z wyz/wym napisal "zydzi
                  do gazu"
                  Jestem tu rzadko, ale mimo wszystko jestem pewien,ze nie zrobisz tego i nie
                  znajdziesz linku, a moj post,jak zwykle w takim przypadku pozostanie bez
                  odpowiedzi.
                  I zadnego -"ok,wyjasniam" naprawde nie potrzeba,to sa wlasnie takie metody
                  rozmowy,ktorych wyjasnic sie nie da.
                • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 29.11.05, 09:17
                  dana33 napisała:

> nie, nie przypomina...

A mi jak najbardziej.

> znaczy sie uwazasz ze trzeba banowac tych, ktorzy wytykaja antysemityzm, a ci
                  > co pisza "zydzi do gazu" moga sie produkowac dalej spokojnie, tak?

Nie, ale uwazam ze czystej wody rasisci nie maja moralnego prawa wytykac
                  rasizmu innym a wlasnie glownie tym sie zajmuja.

> ja uwazam, ze jesli zabanuja tych wrzeszczacych "zydzi do gazu" to nikt nie
                  > bedzie wytykal nikomu "antysemityzmu".

Mozesz sobie uwazac co dusza zapragnie ale czy potrafisz udowodnic, ze nie jest
                  dokladnie odwrotnie ?

> ale mozliwe, ze twoje i moje zrozumienie tego slowa jest rozne.

Uwazam, ze kazdej akcji towarzyszy reakcja skierowana w przeciwnym kierunku.
    • schlagbaum Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 16:05
      mamzerek napisał:

>czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie

Mozna bardzo powaznie pisac bzdury.
      Mozna malo powaznie przekazac powazne tresci.
      Mozna takze pisac powaznie o sprawach niepowaznych
      itd

Domaganie sie powagi pisania jest malo powazne, bo tam gdzie temat jest powazny
      wazniejsza od formy jest tresc a gdzie temat malo powazny to i tak wszystko
      jedno.
    • rattler Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 19:11
      Nope !!! Dokopal siem do roots :)))

narazie

-------------------------------------------

manny napisal:
      Jako parszywy Polak uwazam ten watek za przekraczajacy wszelkie granice
      te, Ramirez! zglupiales, czy co?
    • inspector Re: czy jest ktos na tym forum kto pisze powaznie 28.11.05, 19:14
      Łodemnie sie łodpier....e, bo ja nimam komputera
    • dan34bratdany33 KROPKA dosc powaznie pisze 29.11.05, 09:19
      nie mowiac juz ze za powaznie kosi.
      Ale jak to mowia zadna praca nie chanbi
      jak sie prostytuowac to za dobre pieniadze.
      To nie do ciebie kropko-ot tak z nudow mi sie napisalo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka