titus_flavius 22.10.02, 08:28 Ave, Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie zastąpić samochodami - pułapkami. T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcus Crassus hmmmm..na takie stwierdzenie... IP: *.pl 22.10.02, 08:32 moge powiedziec tylko jedno:jestem przeciwny atakowi USA na Irak oraz atakom wosjk izraelskich na palestynczykow... przeciez zamiast zabijac mozna by wyslac wszystkich do kamieniolomow...;)))) tyle sie sily roboczej marnuje...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. No, cieszy mnie Flavius, ze co nie co... IP: *.de / 192.120.171.* 22.10.02, 08:59 zaczynasz rozumiec... pominawszy "drobny fakt" ze gina niewinni ludzie, taktyka zamachow do niczego nie prowadzi... Izrael w odwecie zniszczy cala infrastrukture autonomii palestynskiej... juz wyjechalo stamtad ("dobrowolnie", do innych krajow arabskich) kilkadziesiat tysiecy ludzi, bo nie ma tam pracy, nie ma wody itd... Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: No, cieszy mnie Flavius, ze co nie co... 22.10.02, 09:12 Gość portalu: J.K. napisał(a): > zaczynasz rozumiec... > pominawszy "drobny fakt" ze gina niewinni ludzie, Ave, nie ma niewinnych Izraelitów. Po szczegóły zapraszam na wątek o tej samej nazwie. T. > taktyka zamachow do niczego nie prowadzi... Taktyka jest genialna - wypędza Izraelitów z Palestny. T. > > Izrael w odwecie zniszczy cala infrastrukture autonomii palestynskiej... > juz wyjechalo stamtad ("dobrowolnie", do innych krajow arabskich) > kilkadziesiat tysiecy ludzi, bo nie ma tam pracy, nie ma wody itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tar Re: No, cieszy mnie Flavius, ze co nie co... IP: *.p.lodz.pl 22.10.02, 09:36 > > Taktyka jest genialna - wypędza Izraelitów z Palestny. Gdzie tam wypędza.., jeszcze wczoraj pokazali zdjęcia gdzie osadnicy izraelscy walczyli jak lwy ze swoją armią która chciała ich usunąć z nielegalnego osiedla na Zachodnim Brzegu. "Legalnych" osiedli jest natomiast sto kilkadziesiąt - szatkują Palestyne jak ser szawajcarski i chociaż Zydzi narzekają to jednak trwają na "świetej ziemi". Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: No, cieszy mnie Flavius, ze co nie co... 22.10.02, 09:12 Gość portalu: J.K. napisał(a): > zaczynasz rozumiec... > pominawszy "drobny fakt" ze gina niewinni ludzie, Ave, nie ma niewinnych Izraelitów. Po szczegóły zapraszam na wątek o tej samej nazwie. T. > taktyka zamachow do niczego nie prowadzi... Taktyka jest genialna - wypędza Izraelitów z Palestny. T. > > Izrael w odwecie zniszczy cala infrastrukture autonomii palestynskiej... > juz wyjechalo stamtad ("dobrowolnie", do innych krajow arabskich) > kilkadziesiat tysiecy ludzi, bo nie ma tam pracy, nie ma wody itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Nawolujesz do niebezpiecznych rozwiazan... IP: *.de / 192.120.171.* 22.10.02, 09:27 Po pierwsze, zdaje sie blisko polowa Zydow w Izraelu chce pokoju z Palestynczykami... Nie wszyscy wiec (nawet posrednio) sa winni... Po drugie. Jezeli rzad izraelski przyjmie te Twoja teorie, ze wszyscy Palestynczycy sa winni i jezeli dostanie wolna reke od USa (w momencie, gdy beda oni zalatwiac Saddama), moze to oznaczac zaglade Palestynczykow, lub ich wysiedlenie "Za Jordan". Chcialbys tego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tar Re: Nawolujesz do niebezpiecznych rozwiazan... IP: *.p.lodz.pl 22.10.02, 10:29 n>.. lub ich wysiedlenie "Za Jordan". > Chcialbys tego...? > Prawdę mówiąc Arabowie za Jordanem byłoby równie dobrym rozwiązaniem jak Niemcy za Odrą i Nysą. Ile to oszczędziło komplikacji ! Ale dzis już nikt nie pójdzie na takie rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Nawolujesz do niebezpiecznych rozwiazan... 22.10.02, 15:17 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Po pierwsze, zdaje sie blisko polowa Zydow w Izraelu chce pokoju > z Palestynczykami... > Nie wszyscy wiec (nawet posrednio) sa winni... > > Po drugie. Jezeli rzad izraelski przyjmie te Twoja teorie, ze wszyscy > Palestynczycy sa winni i jezeli dostanie wolna reke od USa > (w momencie, gdy beda oni zalatwiac Saddama), moze to oznaczac zaglade > Palestynczykow, lub ich wysiedlenie "Za Jordan". > Chcialbys tego...? > Ave, ależ moja teoria odnosi się wyłącznie do Izraelitów. Czy ją czytałeś? Po prostu nie da się do niej podstawić Palestyńczyków z prostego powodu. Hamas i Dżihad nie mają mandatu wyborczego Palestyńczyków. Natomiast ekipa SSzarona go ma. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Nie rob lamiglowek intelektualnych... IP: *.de / 192.120.171.* 22.10.02, 15:27 i nie wycofuj sie okrakiem, z tego co napisales... Mandatu wyborczego Hamas nie ma... Ma za to "mandat duchowy" Palestynczykow (czyli ich poparcie)... W sumie na jedno wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Nie rob lamiglowek intelektualnych... 22.10.02, 19:34 Gość portalu: J.K. napisał(a): > i nie wycofuj sie okrakiem, z tego co napisales... > Mandatu wyborczego Hamas nie ma... > Ma za to "mandat duchowy" Palestynczykow (czyli ich poparcie)... > W sumie na jedno wychodzi... Ave, mandat duchowy?. A skąd wziąłeś taką bzdurę? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tar Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.p.lodz.pl 22.10.02, 09:31 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. czy świetnie ? w to wątpię - jednak mobilność samobójcy jest większa niż samochodu, który np. nie wjedzie do baru ani nie ustawi się na przystanku. ( chyba że naukowcy palestyńscy rozwiążą problem zdalnego jego sterowania z atrapą kierowcy w środku - ale wtedy koszty by ich chyba zjadły..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalizm Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.proxy.aol.com 22.10.02, 09:36 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Ja odwrotnie, nie mam nic przeciwko samobojcom a nawet ich popieram. Nie rozumie i jestem oburzony, ze pociagaja za soba osoby, ktore nie maja zamiaru 'spotkac sie z ilomas tam dziewicami w niebie'. Islamisci mogli by to robic po cichu i w odosobnieniu. A wtedy nikt by nie mial do nich pretensji. Czyz nie mam racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tar Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.p.lodz.pl 22.10.02, 09:39 > Islamisci mogli by to robic po cichu i w odosobnieniu. A wtedy nikt by nie mial > > do nich pretensji. Czyz nie mam racji. Nie. Im własnie chodzi przede wszystkim żeby ktoś miał do nich pretensje i tylko wtedy będą wynagrodzeni po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 22.10.02, 12:01 titus_flavius napisał: > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. Większośc z nich jest nieuleczalnie chora. Ja jestem pzreciwny z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 22.10.02, 14:22 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Na tym wlasnie polega palestynskie zboczenie. Wcale nie musza sami w tych atakach ginac, jak to zademonstrpowali w zamachu na uczelni, ale oni dobrowolnie wysylaja swoje dzieci na smierc. Zwykle zboczenie jakiego swiat jeszcze nie widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 22.10.02, 15:21 kochanka napisała: > Na tym wlasnie polega palestynskie zboczenie. Wcale nie musza sami w tych > atakach ginac, jak to zademonstrpowali w zamachu na uczelni, ale oni > dobrowolnie wysylaja swoje dzieci na smierc. Zwykle zboczenie jakiego swiat > jeszcze nie widzial. Ave, Kochanko, Ty nie jesteś tak głupia jak myslałem. Faktycznie, Palestyńczykom chodzi o zademonstrowanie gotowości do poświęcenia własnego życia. I to ma właśnie odebrać motywację do walki Izraelitom. Bo czym można zastraszyć ludzi gotowych do ataku samobójczego? Różnica pomiędzy żydami i Arabami jest więc następująca: żydzi boją się o własne życie, bo wg nich śmierć jest końcem wszystkiego, a Arabów padłych w walce czeka nagroda. I każdy samobójca sprawia, że Izraelici zaczynają się zastanawiać nad emigracją. T. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 22.10.02, 15:45 titus_flavius napisał: > Ave, > Kochanko, Ty nie jesteś tak głupia jak myslałem. Faktycznie, Palestyńczykom > chodzi o zademonstrowanie gotowości do poświęcenia własnego życia. I to ma > właśnie odebrać motywację do walki Izraelitom. > Bo czym można zastraszyć ludzi gotowych do ataku samobójczego? > Różnica pomiędzy żydami i Arabami jest więc następująca: żydzi boją się o > własne życie, bo wg nich śmierć jest końcem wszystkiego, a Arabów padłych w > walce czeka nagroda. I każdy samobójca sprawia, że Izraelici zaczynają się > zastanawiać nad emigracją. > T. To akurat fakt - nie da się ukryć, że zamchy sa poważnym instrumentem walki. Jedynym zresztą, na jaki Pelestyńczycy mogą sobie dziś pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 22.10.02, 20:16 titus_flavius napisał: > kochanka napisała: > > Na tym wlasnie polega palestynskie zboczenie. Wcale nie musza sami w tych > > atakach ginac, jak to zademonstrpowali w zamachu na uczelni, ale oni > > dobrowolnie wysylaja swoje dzieci na smierc. Zwykle zboczenie jakiego swia > t > > jeszcze nie widzial. > > Ave, > Kochanko, Ty nie jesteś tak głupia jak myslałem. Faktycznie, Palestyńczykom > chodzi o zademonstrowanie gotowości do poświęcenia własnego życia. I to ma > właśnie odebrać motywację do walki Izraelitom. > Bo czym można zastraszyć ludzi gotowych do ataku samobójczego? > Różnica pomiędzy żydami i Arabami jest więc następująca: żydzi boją się o > własne życie, bo wg nich śmierć jest końcem wszystkiego, Dorosli Palestynczycy bardzo doceniaja swoje zycie. Oni tylko nie doceniaja zycia swoich dzieci. Na tym polega ta roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.milnernet.com 22.10.02, 22:37 kochanka napisała: > titus_flavius napisał: > > > kochanka napisała: > > > Na tym wlasnie polega palestynskie zboczenie. Wcale nie musza sami w > tych > > > atakach ginac, jak to zademonstrpowali w zamachu na uczelni, ale oni > > > dobrowolnie wysylaja swoje dzieci na smierc. Zwykle zboczenie jakiego > swia > > t > > > jeszcze nie widzial. > > > > Ave, > > Kochanko, Ty nie jesteś tak głupia jak myslałem. Faktycznie, Palestyńczyko > m > > chodzi o zademonstrowanie gotowości do poświęcenia własnego życia. I to ma > > > właśnie odebrać motywację do walki Izraelitom. > > Bo czym można zastraszyć ludzi gotowych do ataku samobójczego? > > Różnica pomiędzy żydami i Arabami jest więc następująca: żydzi boją się o > > własne życie, bo wg nich śmierć jest końcem wszystkiego, > > > > Dorosli Palestynczycy bardzo doceniaja swoje zycie. Oni tylko nie doceniaja > zycia swoich dzieci. Na tym polega ta roznica. Co ty znowu p.......lisz? Oczywiscie ze lepiej niedoswiadczone dzieci poswiecic niz dorosla doswiadczona osobe ktora moze cos jeszcze dla spoleczenstwa zrobic. Arabki wiedza co robia. Nalezy podziwiac ich madrosc! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 23.10.02, 12:22 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Co ty znowu p.......lisz? Oczywiscie ze lepiej > niedoswiadczone dzieci poswiecic niz dorosla > doswiadczona osobe ktora moze cos jeszcze dla > spoleczenstwa zrobic. Arabki wiedza co robia. Nalezy > podziwiac ich madrosc! Piszcie tak, jak byście uważali, że arabskie dziecko jest bardziej wartościowe, niż arabski dorosły. Szkoda tylko, ze wasi żołnierze o tym nie wiedzą. Bo zdaje się do dzieci strzelają z równym zapałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 23.10.02, 12:41 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Wypowiedź godna prawdziwego terrorysty!. Nic dodać nic ująć, złożyć tylko doniesienie o przestępstwie, jakim jest niewątpliwie nawoływanie do ataków za pomocą samochodów pułapek. P.S. Mnie nie żal terrorystów. Nie obchodzi mnie ilu z nich się rozerwie, gardzę tylko takimi, którzy umierając pociągają za sobą innych ludzi. Hańbą jest ich gloryfikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Kathy, nie przejmuj sie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.10.02, 12:55 Flavius, przybral to piekne rzymskie nazwisko dla zmylki po prostu... Ja tez sobie z nim ot tak rozmawiam, aby zobaczyc, co mysli... Jest to zapewne jakis Arab, Szyita, ktory skonczyl studia w Polsce... Intreligentny, oczytany, prowadzacy swoja polityke precyzyjnie do celu... Gdy wykaze mu sie w sposob oczywisty celowe klamstwo, cynicznie zmienia temat... My tu sobie na forum gadu-gadu, ale na wojnie takich ludzi sie po prostu fizycznie eliminuje... Jest to wrog naszych wartosci, a do tego wiedzac o naszej przewadze technologicznej chce zniechecic ludzi do wojny przeciw Saddamowi... BO, wie, ze po tej wojnie nawet dla nich bedzie jasne, kto tu rzadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Kathy, nie przejmuj sie... 23.10.02, 13:40 Inteligentny i oczytany? Przecież to głąb, któremu obce są elementarne zasady wnioskowania. Skutkiem czego dochodzi on do wniosków i prognoz w stylu: atak wielkich kurczaków (unii arabsko-europejskiej) na USA. Inteligencja nie jest tożsama z faktem przeczytania paru książek nt. starożytnego Rzymu, lecz w głównej mierze jest umiejętnością łączenia faktów i wyciągania właściwych wniosków. Jego wiadomości nt. Rzymu nie kwestionuję - na tym się nie znam - ale jego ignorancja, praktycznie w każdej innej dziedzinie, w jakiej zabiera głos, jest powalająca: dotyczy to głównie historii innej niż rzymska oraz ekonomii (polityki czy wiadomości typu news proponuje nie traktować jako wiedzy). Jego teksty nie są paranaukowe tylko pseudonaukowe: z czasem na pewno sie o tym przekonasz. Niech nie zwiedzie cię fakt, że wypowiada je z pewnością, jaką daje tylko ignorancja. Dodaj do tego jego radykalizm, bezkrytyczne usprawiedliwianie zbrodni, wariacką iście obsesję na punkcie Żydów oraz to "Ave", będące szczytem pretensjonalności (wyobraż sobie, że swoje posty zaczynasz jak rzymski cezar: ach, cóż za moc, posłuch i potęga!) a bez trudu dostrzec mozna kłebowisko fobii i różnego rodzaju kompleksów i zaburzeń, jakie skłądają się na chorą osobowość Andrzeja F. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 23.10.02, 13:13 kathy napisała: > titus_flavius napisał: > > > Ave, > > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > > > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > > zastąpić samochodami - pułapkami. > > T. > Wypowiedź godna prawdziwego terrorysty!. Nic dodać nic ująć, złożyć tylko > doniesienie o przestępstwie, jakim jest niewątpliwie nawoływanie do ataków za > pomocą samochodów pułapek. > P.S. Mnie nie żal terrorystów. Nie obchodzi mnie ilu z nich się rozerwie, > gardzę tylko takimi, którzy umierając pociągają za sobą innych ludzi. Hańbą > jest ich gloryfikacja. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 23.10.02, 14:00 kathy napisała: > P.S. Mnie nie żal terrorystów. Nie obchodzi mnie ilu z nich się rozerwie, > gardzę tylko takimi, którzy umierając pociągają za sobą innych ludzi. Hańbą > jest ich gloryfikacja. Chcesz powiedzieć, że tymi, którzy mordują popełniając samobójstwo gardzisz bardziej niż tymi, którzy mordują siedząc sobie w cieplutkiej kabinie śmigłowca czy czołgu? Ciekawy przypadek... A skąd, przepraszam jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 23.10.02, 14:12 Napisałam dokładnie to co chciałam napisać. Nie mam zamiaru rozstrzygać kim bardziej pogardzam. Moja odpowiedź odnosiła się do stwierdzenia fałszywego Rzymianina, któremu żal jest terrorystów-samobójców, bo mordując innych sami, biedacy, giną i proponuje zmianę metod zabijania. Co to za pytanie skąd jestem? Stąd.A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 23.10.02, 17:16 kathy napisała: > Napisałam dokładnie to co chciałam napisać. Nie mam zamiaru rozstrzygać kim > bardziej pogardzam. Znaczy się izraelskimi żołnierzami, co strzelają do cywilów tez gardzisz, tak? Może nie bardziej, ale przynajmniej tak samo. Dobrze zgaduję? Bo wiesz, moim zdaniem pogarda to nie jest coś, co się "rozstrzyga" - pogardę się czuje, albo nie - nic więc prostszego jak odpowiedzieć na to pytanie. > Co to za pytanie skąd jestem? Stąd.A ty? Z Polski. Z Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 24.10.02, 10:44 bimi napisał: > kathy napisała: > > > Napisałam dokładnie to co chciałam napisać. Nie mam zamiaru rozstrzygać ki > m > > bardziej pogardzam. > > Znaczy się izraelskimi żołnierzami, co strzelają do cywilów tez gardzisz, tak? > Może nie bardziej, ale przynajmniej tak samo. Dobrze zgaduję? > Bo wiesz, moim zdaniem pogarda to nie jest coś, co się "rozstrzyga" - pogardę > się czuje, albo nie - nic więc prostszego jak odpowiedzieć na to pytanie. > > > > Co to za pytanie skąd jestem? Stąd.A ty? > > Z Polski. Z Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 24.10.02, 14:23 Zawsze staram się trzymać tematu, „Rzymianin” pisał o tym, że szkoda mu, ze w atakach samobójczych giną bojownicy palestyńscy. Otóż mnie ich nie szkoda. Czuję pogardę wobec nich. Tylko tyle chciałam powiedzieć i nie jestem odpowiedzialna za nadinterpretację mojej wypowiedzi. Jednak tobie to nie wystarcza, chciałbyś wiedzieć co myślę o żołnierzach izraelskich. Więc odpowiem. Nie pogardzam nimi, chociaż nie pochwalam polityki izraelskiej, a teraz wręcz odczuwam niechęć wobec posunięć ich rządu.. Wydaje mi się jednak, że mówienie o dobrych Palestyńczykach i złych Żydach jest zbyt dużym uproszczeniem. To, że Palestyńczycy są ofiarami, nie jest wystarczającym usprawiedliwieniem dla faktu, że są również katami.(i na odwrót zresztą też). Nie wiem też, czy jeszcze jest cywilem bojownik palestyński wysadzający się w zatłoczonej restauracji pełnej ludzi bez bomb pod ubraniem... Wybacz, ale nie jestem pewien czy rozumiem... Gardzisz żołnierzami-samobójcami, bo ci wysadzając się w powietrze zabijają innych ludzi, ale nie gardzisz tymi co zabijają innych ludzi, nie wysadzając się przy tym w powietrze. Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Czy tak? ... 25.10.02, 10:39 Sorry za tamten cytat - wypadek przy pracy. Mam nadzieję, że potarfisz jednak odnaleźć część, która napisałem i że odpowiesz na pytanie. Chyba, że mną też gardzisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Czy tak? ... 25.10.02, 18:40 bimi napisał: > Sorry za tamten cytat - wypadek przy pracy. > > Mam nadzieję, że potarfisz jednak odnaleźć część, która napisałem i że > odpowiesz na pytanie. Chyba, że mną też gardzisz... :) Ave, nie licz na jej odpowiedź. Tacy jak ona są wyznawcami Kalego. T. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Czy tak? ... 28.10.02, 14:11 titus_flavius napisał: > bimi napisał: > > > Sorry za tamten cytat - wypadek przy pracy. > > > > Mam nadzieję, że potarfisz jednak odnaleźć część, która napisałem i że > > odpowiesz na pytanie. Chyba, że mną też gardzisz... :) > > Ave, > nie licz na jej odpowiedź. Tacy jak ona są wyznawcami Kalego. > T. Po pierwsze- nie rozumiem, dlaczego odpowiadasz za mnie, nieomylny Rzymianinie. Nie uchylam się od odpowiedzi, jej brak wynika z braku możliwości technicznych jej udzielenia. Po drugie- co to znaczy: tacy jak ja? Tacy jak ja, to tylko ja, nie ma osób takich jak ja, oprócz mnie. Po trzecie-co to niby znaczy, wyznawca Kalego? Ja w żadnego Kalego nie wierzę. Jeśli miałeś na myśli osobę o moralności Kalego, sprecyzuj, co masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Czy tak? ... 28.10.02, 12:43 bimi napisał: > Sorry za tamten cytat - wypadek przy pracy. > > Mam nadzieję, że potarfisz jednak odnaleźć część, która napisałem i że > odpowiesz na pytanie. Chyba, że mną też gardzisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Czy tak? ... 28.10.02, 17:17 kathy napisała: > Sambójstwo jest dla mnie zbrodnią sama w sobie, samobójcy, zabijajacy przy > tym innych są gorsi od zwykłych morderców, ponieważ życie ludzkie nic dla > nich nie znaczy- nie tylko czyjeś, ale również własne Czyli Palestyńczykami którzy podkładają bomby, ale nie giną przy tym, nie gardzisz? Tzn. zdaję sobie sprawę, że na dzień dzisiejszy takich nie ma, ale gdyby nagle zmenili taktykę... Przestałą byś nimi gardzić? Bo wiesz, ja myślę, że oni są w stanie dokonywac zamachów niesamobójczych; robią to jednak, aby wykazać, że tak naprawdę nie są zwykłymi, żądnymi krwi terrorystami. Oni w ten sposób pokazują jak wielkie znaczenie ma dla nich ta walka. Pokazują jak bardzo zależy im na odzyskaniu suwerenności swojego kraju. Widzisz, ja nie pochwalam ataków samobójczych, ale daleko mi od pogardy dla ludzi, którzy je przeprowadzają; przecież oni poświęcają własne życie, aby ich dzieci miały lepiej. Czy potarfiła bys się zdobyć na równie wysoką ofiarę? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Czy tak? ... 29.10.02, 12:37 bimi napisał: > kathy napisała: > > > Sambójstwo jest dla mnie zbrodnią sama w sobie, samobójcy, zabijajacy przy > > tym innych są gorsi od zwykłych morderców, ponieważ życie ludzkie nic dla > > nich nie znaczy- nie tylko czyjeś, ale również własne > > Czyli Palestyńczykami którzy podkładają bomby, ale nie giną przy tym, nie > gardzisz? Tzn. zdaję sobie sprawę, że na dzień dzisiejszy takich nie ma, ale > gdyby nagle zmenili taktykę... > Przestałą byś nimi gardzić? > > Bo wiesz, ja myślę, że oni są w stanie dokonywac zamachów niesamobójczych; > robią to jednak, aby wykazać, że tak naprawdę nie są zwykłymi, żądnymi krwi > terrorystami. Oni w ten sposób pokazują jak wielkie znaczenie ma dla nich ta > walka. Pokazują jak bardzo zależy im na odzyskaniu suwerenności swojego kraju. > > Widzisz, ja nie pochwalam ataków samobójczych, ale daleko mi od pogardy dla > ludzi, którzy je przeprowadzają; przecież oni poświęcają własne życie, aby ich > dzieci miały lepiej. Czy potarfiła bys się zdobyć na równie wysoką ofiarę? Podkładanie bomb nie zawsze jest tym samym. Bomba podłożona w kasynie oficerskim zabije innych ludzi niż bomba podłożona w centrum handlowym. Nie mam sympatii dla ludzi, którzy, nawet w słusznej sprawie zabijają niewinnych ludzi. Dotyczy to obu stron konfliktu. I uważam, że zarówno Żydzi jak i Palestyńczycy używają niewłaściwych metod. Jedni i drudzy mają prawo do własnego kraju i do tego, by w nim czuć się bezpiecznie. Nie uważam, że cel uświęca środki. Wiadomo, że na wojnie należy się liczyć z możliwością śmierci, ale nie potrafię zrozumieć samobójstwa w tzw. słusznej sprawie. Myślę, że nieraz łatwiej jest popełnić samobójstwo niż żyć. A dla swoich dzieci najlepsze co mogę zrobić, to żyć. Beze mnie byłoby im znacznie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Czy tak? ... 29.10.02, 14:13 kathy napisała: > Podkładanie bomb nie zawsze jest tym samym. Bomba podłożona w kasynie > oficerskim zabije innych ludzi niż bomba podłożona w centrum handlowym.Nie mam > sympatii dla ludzi, którzy nawet w słusznej sprawie zabijają niewinnych ludzi. > Dotyczy to obu stron konfliktu. I uważam, że zarówno Żydzi jak i Palestyńczycy > używają niewłaściwych metod. Jedni i drudzy mają prawo do własnego kraju i do > tego, by w nim czuć się bezpiecznie. Nie uważam, że cel uświęca środki. > Wiadomo, że na wojnie należy się liczyć z możliwością śmierci,ale nie potrafię > zrozumieć samobójstwa w tzw. słusznej sprawie. Myślę, że nieraz łatwiej jest > popełnić samobójstwo niż żyć. Skupmy się może na pogardzie - od tego zdaje się zaczęliśmy; napisałaś, że czujesz pogaradę do samobójców, bo ci nie tylko mordują innych ludzi, ale też sami się zabijają. A Ty jestes przeciwna samobójstwom, co jest powodem, ze gardzisz zabójcami samobójcami, ale już nie gardzisz zabójcami nie-samobójcami. OK - rozumiem. Ale to, jak rozumiem również znaczy, że gdyby zamachy nie były samobójcze, to nie gardziła byś zamachowcami, tak jak nie gardzisz izraelskimi żołnierzami, którzy strzelają rakietami w szpitale? Odpowiedz: tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Czy tak? ... 29.10.02, 14:32 bimi napisał: > kathy napisała: > > > Podkładanie bomb nie zawsze jest tym samym. Bomba podłożona w kasynie > > oficerskim zabije innych ludzi niż bomba podłożona w centrum handlowym.Nie > mam > > sympatii dla ludzi, którzy nawet w słusznej sprawie zabijają niewinnych lu > dzi. > > Dotyczy to obu stron konfliktu. I uważam, że zarówno Żydzi jak i Palestyńc > zycy > > używają niewłaściwych metod. Jedni i drudzy mają prawo do własnego kraju i > do > > tego, by w nim czuć się bezpiecznie. Nie uważam, że cel uświęca środki. > > Wiadomo, że na wojnie należy się liczyć z możliwością śmierci,ale nie potr > afię > > zrozumieć samobójstwa w tzw. słusznej sprawie. Myślę, że nieraz łatwiej je > st > > popełnić samobójstwo niż żyć. > > Skupmy się może na pogardzie - od tego zdaje się zaczęliśmy; napisałaś, że > czujesz pogaradę do samobójców, bo ci nie tylko mordują innych ludzi, ale też > sami się zabijają. A Ty jestes przeciwna samobójstwom, co jest powodem, ze > gardzisz zabójcami samobójcami, ale już nie gardzisz zabójcami nie- samobójcami. > OK - rozumiem. > > Ale to, jak rozumiem również znaczy, że gdyby zamachy nie były samobójcze, to > nie gardziła byś zamachowcami, tak jak nie gardzisz izraelskimi żołnierzami, > którzy strzelają rakietami w szpitale? > Odpowiedz: tak czy nie? nie Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Kto w Palestynie jest katem, kto ofiarą? 23.10.02, 22:35 kathy napisała: jest niewątpliwie nawoływanie do ataków za > pomocą samochodów pułapek. > P.S. Mnie nie żal terrorystów. Nie obchodzi mnie ilu z nich się rozerwie, > gardzę tylko takimi, którzy umierając pociągają za sobą innych ludzi. Hańbą > jest ich gloryfikacja. > Ave, Czy Twoja uwaga dotyczy wszystkich terrorystów, czy też dzielisz ich na złych (Arabów) i na dobrych (Izraelitów)? Dla przypomnienia: bandyci izraelscy zabili w trakcie II intifady 2000 Arabów, w tym 600 dzieci, podczas gdy bojownicy palestyńscy zabili tylko 600 okupantów. Izraelici mają więc na sumieniu 3,5 raza więcej ofiar. Dodam, ze posługują się bronią tchórzy: rakietami, czołgami i F-16, masakrując bezbronną ludność. Tymczasem Arabowie poświęcają w walce własne życie. Nie można zapominać, kto w Palestynie jest katem, a kto ofiarą, kto okupantem, a kto okupowanym. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.24.116.227.Dial1.Chicago1.Level3.net 23.10.02, 15:25 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Zgadza sie.Tez nie popieram tegotypu walki z okupantem.Jest to poprostu nie do zaakceptowania mimo ze Palestynczycy prowadza sluszna walke.Dlatego tez zydzi maja argument ze palestynczykom nie zalezy na wlasnym zyciu wiec i zydow tez zabijaja.moralnie ten argument jest po stronie zydow a nie powinno tak byc bo tak naprawde to okupant nie ma prawa zyc okupujac inny narod. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Czikago wez se lewatywke zanim podpiszesz sie . 23.10.02, 15:27 Czikago kible wyczysciles? Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 24.10.02, 06:42 Gość portalu: PULS napisał(a): > Zgadza sie.Tez nie popieram tegotypu walki z okupantem.Jest to poprostu > nie do zaakceptowania mimo ze Palestynczycy prowadza sluszna walke.Dlatego > tez zydzi maja argument ze palestynczykom nie zalezy na wlasnym zyciu > wiec i zydow tez zabijaja.moralnie ten argument jest po stronie zydow > a nie powinno tak byc bo tak naprawde to okupant nie ma prawa zyc okupujac inny > > narod. Ave, nie zgadzam się z Tobą. Propagandowo to wygląda gorzej, gdy anonimowi bojownicy atakują Izraelitów, niż gdy dokonują zamachów samobójczych. Samobójcy uzmysławiają Izraelitom, że Arabowie nie dadzą się zastraszyć. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: proxy / 213.138.109.* 25.10.02, 21:39 co ci biedny palestynczyce maja zrobicz zeby sie bronyc, nie maja czolgow ani f60 ani arteleri ,nie maja zadna ciezka bron maja tylko siebie ,kamieny i okupacji imilosc do swojej ojczyznie .kamieny nic nie zdzialaja przecie czolgom miloscia niestarczy dowyzwolenia, siebie i swojem golem ciealem moga zwalczacz okupantom ,ofszem gina niewinych ludzie ale czy palestynczyce ktorze gina w atakach izraelskich na domach, osiedlach,imiastach i wsiach czy to nie sa nie winny ludzie .palestynczyce sa najbardziej niewini ludzie na swiecie one sa ostatniem narodem podokupacja, one duzo nie chca one chca swa niepodlegloscie nic wiecej i do tego maja prawa jak kazdy na swiecie .to taki proste . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.25.197.164.Dial1.Chicago1.Level3.net 25.10.02, 22:07 Gość portalu: sara napisał(a): > co ci biedny palestynczyce maja zrobicz zeby sie bronyc, nie maja czolgow ani > f60 ani arteleri ,nie maja zadna ciezka bron maja tylko siebie ,kamieny i > okupacji imilosc do swojej ojczyznie .kamieny nic nie zdzialaja przecie czolgom > > miloscia niestarczy dowyzwolenia, siebie i swojem golem ciealem moga zwalczacz > okupantom ,ofszem gina niewinych ludzie ale czy palestynczyce ktorze gina w > atakach izraelskich na domach, osiedlach,imiastach i wsiach czy to nie sa nie > winny ludzie .palestynczyce sa najbardziej niewini ludzie na swiecie one sa > ostatniem narodem podokupacja, one duzo nie chca one chca swa niepodlegloscie > nic wiecej i do tego maja prawa jak kazdy na swiecie .to taki proste . I beda miec niepodleglosc.Takie poswiecenie jak ci mlodzi chlopcy robia dla swi ojczyzny nie bedzie obojetne dla ich narodu.Przyjdzie na to czas ze zydzi beda miec znowu tyle ziemi ile jej stopa ich przykryje.jestem 100% pewny. Niech zyje wolna Palestyna. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 26.10.02, 20:53 Gość portalu: Polak napisał(a): > I beda miec niepodleglosc.Takie poswiecenie jak ci mlodzi chlopcy robia > dla swi ojczyzny nie bedzie obojetne dla ich narodu.Przyjdzie na to czas ze > zydzi beda miec znowu tyle ziemi ile jej stopa ich przykryje.jestem 100% pewny. > Niech zyje wolna Palestyna. Ave, wydaje się, że powoli wśród młodych Palestyńczyków popularność zdobywa element religiny kosztem nacjonalistycznego. WYdaje się więc, że coraz więcej Palestynczykó uważa, że prowadzi Dżihad, a nie walczy o własne państwo. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Sara.. nie jestem "Chickago"... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.02, 22:20 ktory nienawidzi Zydow i tyle... To, co on pisze, to sa bajki (bo to my mamy pieniadze i srodki zniszczenia...) I wcale nie chcemy Was znisczyc... Musicie uznac prawo Izraela do zycia w bezpiecznych granicach... A Izrael wasze prawo do zycia... Izrael musi sie wycofac do granic sprzed 1967, zachowujac dla siebie cala Jerozolime (bo to w koncu Izrael wygral te wojne), albo tez podzial Jerozolimy, ale wtedy kilka osiedli izraelskich w West Bank zostanie ich... I to tyle.. I to wszystko pod kontrola USA i Rosji... (w ONZ i EU nie wierze...) Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Sara.. nie jestem 'Chickago'... 25.10.02, 22:28 Gość portalu: J.K. napisał(a): > ktory nienawidzi Zydow i tyle... > > To, co on pisze, to sa bajki > (bo to my mamy pieniadze i srodki zniszczenia...) > I wcale nie chcemy Was znisczyc... > Musicie uznac prawo Izraela do zycia w bezpiecznych granicach... Ave, bezpieczne granice to wg Ciebie obszerne granice? T. > A Izrael wasze prawo do zycia... > Izrael musi sie wycofac do granic sprzed 1967, zachowujac dla siebie cala > Jerozolime (bo to w koncu Izrael wygral te wojne), albo tez podzial Jerozolimy, > > ale wtedy kilka osiedli izraelskich w West Bank zostanie ich... > I to tyle.. > > I to wszystko pod kontrola USA i Rosji... > (w ONZ i EU nie wierze...) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Sara.. nie jestem 'Chickago'... 25.11.02, 18:48 titus_flavius napisał: Ave, bezpieczne granice to wg Ciebie obszerne granice? T. --------- Moze chodzilo mu o analogie muru Chinskiego, ale zapomina, ze Izrael sie nie zgodzi, gdyz takiego muru nie da sie posunac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Sara.. nie jestem 'Chickago'... 26.10.02, 21:20 Ta szarmuta wie o tym doskonale. Nie nauczyła się przecież polskiego na kursie w Hezbollah. Oni chcą po prostu wrzucić Żydów do morza, i tyle. No i przy okazji mieć co robić w życiu: nie można przeciez od arabów wymagać codziennej pracy dla własnego dobra i swojego kraju. Od tego są dotacje UE. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Sara.. nie jestem 'Chickago'... 26.10.02, 21:27 werw napisała: > Ta szarmuta wie o tym doskonale. Nie nauczyła się przecież polskiego na kursie > w Hezbollah. Oni chcą po prostu wrzucić Żydów do morza, i tyle. No i przy okazj > i mieć co robić w życiu: nie można przeciez od arabów wymagać codziennej pracy > dla własnego dobra i swojego kraju. Od tego są dotacje UE. Ave, Nie tylko Palestyńczycy żyją z dotacji, a Izraelici? Co roku dostają od USA 3 mld USD pomocy, czyli dużo więcej niż Palestyńczycy od UE. T> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaxy2099 Re: Sara.. nie jestem 'Chickago'... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.11.02, 18:08 Tylko ile oni sami wytwarzaja tytusik. A z czego zyja palestynczycy, nie maja nic. A nie maja ropy ja wy arabscy nieroby. Bez tej ropy dalej paslibyscie kozy i jezdzili na wielbladach niewiele rozniac sie od papuasow z Nowej Gwinei. titus_flavius napisał: > werw napisała: > > > Ta szarmuta wie o tym doskonale. Nie nauczyła się przecież polskiego na > kursie > > w Hezbollah. Oni chcą po prostu wrzucić Żydów do morza, i tyle. No i przy > okazj > > i mieć co robić w życiu: nie można przeciez od arabów wymagać codziennej > pracy > > dla własnego dobra i swojego kraju. Od tego są dotacje UE. > > Ave, > Nie tylko Palestyńczycy żyją z dotacji, a Izraelici? > Co roku dostają od USA 3 mld USD pomocy, czyli dużo więcej niż Palestyńczycy od > > UE. > T> Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 08.11.02, 07:44 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 24.11.02, 11:49 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 25.11.02, 16:35 A ja jestem przeciwny cackaniu sie z Palestynczykami. Przeciez mozna uzyc bomb z napalmem i innych wspolczesnych swinstw, ktore rozwiaza problem palestynski blyskawicznie i na raz na zawsze. Jak ci sie to podoba tytusik. titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 07.12.02, 09:57 galaxy2099 napisał: > A ja jestem przeciwny cackaniu sie z Palestynczykami. Przeciez mozna uzyc bomb > z napalmem i innych wspolczesnych swinstw, ktore rozwiaza problem palestynski b > lyskawicznie i na raz na zawsze. > Jak ci sie to podoba tytusik. Ave, wtedy byśmy mieli kolejne podobieństwo Hitlera i SSzarona. Przecież Niemcy do zwalczania żydów także używali środków chemicznych. ALe to nie przejdzie. Na świecie zmniejszyła się tolerancja dla ludobójców. Nawet USA ganią Izrael za zabicie np. 10 cywili. T. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Hail Titus! 07.12.02, 15:35 terrorysci - swieci bojownicy cywile - faszysci a teraz pytanko za jeden punkt: kto na tym wygrywa? P.S. baaardzo szkoda swietych bojownikow... Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Hail Titus! 11.12.02, 12:09 kontrkultura napisał: > terrorysci - swieci bojownicy > cywile - faszysci > > a teraz pytanko za jeden punkt: > kto na tym wygrywa? Ave, wygrywa sprawa palestyńska :o). T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:36 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Jesteś najbardziej pierdolniętym człowiekiem jakiego (chociażby pośrednio) znam. Ale od dziś stawiam na tym forum opór twoim psychopatycznym teoriom. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 07.12.02, 21:31 Gość portalu: Dawid napisał(a): > > Jesteś najbardziej pierdolniętym człowiekiem jakiego (chociażby pośrednio) > znam. Ale od dziś stawiam na tym forum opór twoim psychopatycznym teoriom. Ave, witam kolejnego Mośka. Na marginesie, jak Ci się udało przeżyć w Kielcach? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Jestem za atakami samobójczymi! IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 08.12.02, 05:11 Najlepiej wszystkich co chca tych 72 dziewic zgromadzic w jednym miejscu i pozwolic na zdetonowanie sie jak zlicze do trzech. Z dobrych zrodel slyszalem ze te dziewic sa przereklamowane ale de gustibus non est disputandum:) Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 14.12.02, 07:29 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 10.09.03, 07:15 titus_flavius napisał: > titus_flavius napisał: > > > Ave, > > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > > > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > > zastąpić samochodami - pułapkami. > > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius śmierć jest dla nich wybawieniem 02.01.03, 20:37 Ave, z drugiej strony jednak Izrael odebrał im jakąkolwiek nadzieję. Zabił ich krewnych, zamknął w gettach, odbiera na nadzieję na jakąkolwiek przyszłość. Jedyne co ich czeka, to wegetacja w izraelskich obozach koncentracyjnych. W tej sytuacji nie ma się co dziwić, że starają się przed śmiercią zabrać ze sobą kilku Izraelitów w ostatnią podróż. T. titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: śmierć jest dla nich wybawieniem 07.01.03, 07:50 titus_flavius napisał: > Ave, > z drugiej strony jednak Izrael odebrał im jakąkolwiek nadzieję. Zabił ich > krewnych, zamknął w gettach, odbiera na nadzieję na jakąkolwiek przyszłość. > Jedyne co ich czeka, to wegetacja w izraelskich obozach koncentracyjnych. > W tej sytuacji nie ma się co dziwić, że starają się przed śmiercią zabrać ze > sobą kilku Izraelitów w ostatnią podróż. > T. > > titus_flavius napisał: > > > Ave, > > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > > > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > > zastąpić samochodami - pułapkami. > > T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr23 Re: śmierć jest dla nich wybawieniem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 20:49 pilnik czeka .nie wykpisz się z obowiazku wobec ojczyzny. nic nie piszesz,udając rozmodlonego. wiesz dobrze,ze musisz to robic tylko 5 razy dziennie. pilnik,gwinty ,ojczyzna i wybuchowy obowiązek czekają. do pilnika!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr23 Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.01.03, 20:47 OSTRZEŻENIE !!!. Uwaga! Uwaga! Tytus to czołowy żydożerca na tym forum. Zupełnie nie wiadomo dlaczego upodobał sobie Gazetę p.Michnika ? Tytus nawet 2 razy dziennie potrafi otworzyć nowy żydowski wątek na forum.Czy wiecie ile "wypowiedzi" podpisał? Prawie 1600!!! Ten facet,nic innego nie robi , tylko żre Żyda. Napastuje ich wszędzie. Fajne są tytuły wątków t-f : żydzi tradycyjnymi wrogami europy ; dlaczego jesteśmy antyamerykańscy? ; czy chińczycy lubią żydów ; dlaczego żydzi nienawidzą reszty ludzkości ; żydowskie kłamstwa ; amerykańskie kłamstwa ; czy są niewinni izraelici? i wiele innych. Taka to działa t-f. Wielu forumowiczów uważa , że t-f to etatowy pracownik jakiejś arabskiej ambasady , a za Polaka się tylko podszywa . Nie jestem pewien ,że to prawda. T-f to facet przeżarty nienawiścia do Żydów i Amerykanów aż do bólu . Po nocach nie śpi , kombinując jakby tu Żyda zażyć. A już amerykańskiego Żyda!!! Sukces podwójny . Więc jak chcecie z nim podyskutować , to pamiętajcie , że facet jest chory z nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr23 Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.01.03, 08:40 Ja też jestem za,a nawet przeciw.Juz dziś w Palestynie trudno znaleźć gwoździe. Gdzieś indziej napisąłem ci: W zeszłym roku , wybuchowym fantastycznie, gospodarka palestyńska wyprodukowała 315 kg gwoździ, 23 kg śrub, 5 kg nakretętek (straszliwie skuteczene na syjonistów).Wszystko ,co do deka poszło w bum.Wiesz jaki to straszliwy wysiłek dla prężnej gospodarki Palestyny ???. Władze Hezbollhu usilnie myślą (inspiracji szukają w świetej księdze) jak przyspieszyć proces ręcznego nacinania gwintu w śrubach i nakrętkach . Szczególnie w tych drugich jest to trudne , bowiem jest tam gwint wewnętrzny. Widzisz ,nie wiedziałeś! Zdecydowano,ze każdy z męczenników,zanim się zbumuje,sam będzie musiał naciąć wszystkie nezbędne gwinty i wyklepać łebki w gwoździach. Jest to proces długotrwały,bowiem przy pracy trzeba odmawiać sury z Koranu. Poprawia to straszliwie skuteczność. Więc nie pytaj dlaczego. Nie pytaj co twój kraj zrobił dla ciebie. Lepiej pytaj - co ty zrobiłes dla swego kraju??. Nie pisz tych postów w takiej ilości, tracisz czas. Weź pilnik i tnij te gwinty. POMOŻECIE ??? ty naprawdę nie chcesz pomóc - ciągle wypisujesz te głupoty. Pilnik w dłoń !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 20.01.03, 06:57 Gość portalu: piotr23 napisał(a): > Ja też jestem za,a nawet przeciw.Juz dziś w Palestynie trudno znaleźć gwoździe. Ave, nie ma to jak małym kosztem walczyć o wolnośźć :o) T. > Gdzieś indziej napisąłem ci: > W zeszłym roku , wybuchowym fantastycznie, gospodarka palestyńska > wyprodukowała 315 kg gwoździ, 23 kg śrub, 5 kg nakretętek (straszliwie > skuteczene na syjonistów).Wszystko ,co do deka poszło w bum.Wiesz jaki to > straszliwy wysiłek dla prężnej gospodarki Palestyny ???. Władze Hezbollhu > usilnie myślą (inspiracji szukają w świetej księdze) jak przyspieszyć proces > ręcznego nacinania gwintu w śrubach i nakrętkach . Szczególnie w tych drugich > jest to trudne , bowiem jest tam gwint wewnętrzny. Widzisz ,nie wiedziałeś! > Zdecydowano,ze każdy z męczenników,zanim się zbumuje,sam będzie musiał naciąć > wszystkie nezbędne gwinty i wyklepać łebki w gwoździach. Jest to proces > długotrwały,bowiem przy pracy trzeba odmawiać sury z Koranu. Poprawia to > straszliwie skuteczność. Więc nie pytaj dlaczego. Nie pytaj co twój kraj > zrobił dla ciebie. Lepiej pytaj - co ty zrobiłes dla swego kraju??. Nie pisz > tych postów w takiej ilości, tracisz czas. Weź pilnik i tnij te gwinty. > POMOŻECIE ??? ty naprawdę nie chcesz pomóc - ciągle wypisujesz te głupoty. > Pilnik w dłoń !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliot Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:50 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Wirusy antysemityzmu - bardzo silnie zarazliwe - atakuja najpierw wzrok i sluch, a pozniej caly centralny uklad nerwowy. Zainfekowany przestaje odbierac swiat w kategoriach logicznych i racjonalnych, widzi natomiast wszedzie wplywy, zagrozenie i konspiracje zydowska. Mozg zarazonego osobnika ulega szybkiej degeneracji, zmienia sie jego osobowosc - zaczyna on niejako automatycznie produkowac tony antysemickich tekstow w internetowych grupach dyskusyjnych. ______ Do bialej goraczki doprowadza go juz sama swiadomosc, ze Zydzi oddychaja tym samym, co on powietrzem i patrza na to samo slonce._______ Stan taki trwa najczesciej az do konca zycia chorego na antysemityzm osobnika - zycia zmarnowanego, zgorzknialego, zatrutego jadowitymi toksynami antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 25.01.03, 07:31 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 06.02.03, 18:17 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 13.02.03, 21:45 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 02.03.03, 20:02 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Jestem przeciwny atakom samobójczym! 11.03.03, 06:40 titus_flavius napisał: > Ave, > Giną w nich bowiem wielcy bojownicy o wolność palestyńską. Lepiej by było, > aby żyli dalej i walczyli z Izraelem. Przecież samobójców można świetnie > zastąpić samochodami - pułapkami. > T. Odpowiedz Link Zgłoś