Dodaj do ulubionych

islam - faszyzm - totalitaryzm

IP: *.pnet.com.pl 03.10.01, 10:02
Iran, Pakistan, Arabia saudyyjska, ZEA, Kuwejt - ustawowo ścigają szerzenie
jakiejkolwiek religii poza Islamem.

W Afganistanie grozi to śmiercią - hinduiści oznaczani są żółtymi opaskami.
W Arabii Saudyjskiej - znalezienie przy cudzoziemcu biblii powoduje uwięzienie
i natychmiastową deportację (jeśli ma się szczęście).
W Iranie zmiana religii z Islamu na jakąkolwiek inną jest zbrodnią.

To prawo - a co na to muzułmańskie społeczeństwa ?

- w algierii zamnkięto osttni klasztor po morderstwach dokonanych na
katolickich duchownych, morduje się tam również niezbyt gorliwych wyznawców
proroka i zbyt szczerych dziennikarzy.

- w sudanie krzyżuje się chrześcijan, a także przeżywa renesans niewolnictwo -
nietrudno się domyslić kim są niewolnicy

- w Egipcie kościół koptyjski jest bezustannie atakowany przez różnego
rodzaju "wojowników dżichadu"
............

dla kogo mamy być tolerancyjni ?

dla analfabetów - faszytów ?

50% ludności Pakistanu nie umie czytać i pisać,
nikt nie wie jaki jest ten wskaźnik w Afganistanie a ludzie ci chcą narzucać
wszystkim (nam) swój sposób na życie
- o czym z nimi rozmawiać ?

Budżety większości krajów Arabskich idą w przeważającej części na zbrojenia, o
edukację nikt nie dba.
Nie ma społeczeństwa obywatelskiego, każdy następny rząd jest podobny do
poprzedniego - zajmuje się głównie rozkradaniem - czego się da.

Nie możemy być tolerancyjni - bo to kłamstwo - nazwijmy rzeczy po imieniu - to
pierwszy krok do rozwiązania problemu.

Dominujący dzisiaj w świecie muzułmańskim rodzaj islamu

- to ideologia bliska prymitywnemu faszyzmowi

- tam dzieje się źle - a będzie działo jeszcze gorzej - bo na to się zanosi.

zero tolerancji dla faszystów
Obserwuj wątek
    • Gość: muslimek Re: islam - faszyzm - totalitaryzm IP: 213.25.26.* 04.10.01, 17:18
      Nie wiem, czy większość społeczeństwa w krajach muzułmańskich toleruje opisane
      przez Ciebie barbarzyństwa. Jeździłem i nie miałem takiego wrażenia. Zresztą
      tam ludzie mają niewiele do gadania. Jeżeli większosć tzw. muzułmanów toleruje
      te zachowania, to nie stawiaj znaku równości pomiędzy faszyzmem i islamem, bo
      są różne islamy, tak jak faszyzm ojca Rydzyka nie jest chrześcijaństwem
      Papieża.
      Jesli chodzi o tych dewiantów, o których pisałeś, to należy ich uświadomić, a
      jeśli się nie da, zabić, bo oni nam powaznie zagrażają. Tylko czy ty, jako
      chrześcijanien, mozesz mi pomóc zabijać tych, którzy są śmiertelnym zagrożeniem
      dla całej ludzkości?
      • Gość: Okra Re: islam - faszyzm - totalitaryzm IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.10.01, 17:23
        Muslimek, Ty bardzo lubisz nie-fair argumenty. Rydzyk podlega prawu jak kazdy inny i nie ma
        wladzy politycznej (na szczescie). Mullowie maja, oj maja. Gdyby kazdy mulla mial tyle
        wladzy co Rydzyk, uwazalabym islam za demokracje.

ość portalu: muslimek napisał(a):

> Nie wiem, czy większość społeczeństwa w krajach muzułmańskich toleruje opisane
        > przez Ciebie barbarzyństwa. Jeździłem i nie miałem takiego wrażenia. Zresztą
        > tam ludzie mają niewiele do gadania. Jeżeli większosć tzw. muzułmanów toleruje
        > te zachowania, to nie stawiaj znaku równości pomiędzy faszyzmem i islamem, bo
        > są różne islamy, tak jak faszyzm ojca Rydzyka nie jest chrześcijaństwem
        > Papieża.
        > Jesli chodzi o tych dewiantów, o których pisałeś, to należy ich uświadomić, a
        > jeśli się nie da, zabić, bo oni nam powaznie zagrażają. Tylko czy ty, jako
        > chrześcijanien, mozesz mi pomóc zabijać tych, którzy są śmiertelnym zagrożeniem
        >
        > dla całej ludzkości?

• Gość: muslimek Re: islam - faszyzm - totalitaryzm IP: 213.25.26.* 04.10.01, 17:42
          Na razie Rydzyk ma sporą reprezentację w parlamencie. A dawniej księża mieli
          taką reprezentację, co dzis mułłowie. I udało się to zmienić na model bardziej
          demokratyczny, krytykując nie chrześcijaństwo, ale postawę księży. Proponuję
          krytykować mułłów, terrosytów, fanatyków, tradycjonalistów, ale niekrytykować
          islamu, bo spycha sie parę milionów demokratów muzułmańskich pod wspólny pod
          mur z wyzej wymienionymi typami. Chyba, że jest Pani zwolennniczką
          odpowiedzialnosci zbiorowej i masowych mordów.
    • vist ______ Konformizm - serwilizm - fanatyzm - militaryzm_____ 04.10.01, 17:44
      j.w.
      • Gość: muslimek wyższość kultury? IP: 213.25.26.* 04.10.01, 17:53
        Jesteś lepszy od każdego z 1,2 mld muzułmanów? Jeśli nie, to te kalumnie moga
        dotyczyć także Ciebie.
        • Gość: Patton Re: wyższość kultury? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:39
          Gratuluje temu, co stawia znak rownosci faszyzmu z islamem. Gratuluje... dobre
          poczucie humoru... jeszcze powiedz, ze wszystkie kraje arabskie realizuja
          program gospodarczy NSDAP lub Mussoliniego. Totalnie ludziom odbija. I dajcie
          juz spokoj muzlumanom, tym z prawdziwego zdarzenia. To jest ich wiara, ich
          kultura i ich zycie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka