jeruba 09.10.03, 07:15 Wiesz smootek całkiem, całkiem ta moja ciepłota Znaczy się mojego ciała, ale kórcze to chyba wieść nie dla CiebieDDDDDD pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smootek Re: Ciepłota 09.10.03, 07:18 Z moją ciepłotą coś zaczyna się dziać! Szczególnie dolne partie narażone są na wyziębienie, bo ciągnie od podłoża, że heeeeeej! Zima idzie, uhu ha! Odpowiedz Link
tori_tori Re: Zimnota 09.10.03, 21:53 U nas też zimnota. Nie trafiam w klawisze, tak marzną mi paluszki. Pozdrawiam, ToriTori Odpowiedz Link
kaska76 Re: Zimnota 09.10.03, 23:19 Zimno i u nas niestety( Dopiero dziś zauważyłam bo w domu trochę się udało pobyć Odpowiedz Link
pieskuba Re: Zimnota 09.10.03, 23:54 W domu przebywam ustawicznie, więc już już od kilku dni mną telepie. Dziś nawet dostało się nieco Pani w Spółdzielni (przez telefon), gdy oznajmiła, że ciepełko najwcześniej w sobotę popłynie. Kurcze, całe lato mieli na takie pierepałki, a teraz marznij człowieku... albo i psie... marznij Idę poszukać brandy, pętało się jeszcze trochę po kredensie, więc o ile smootek nie wychłeptał... Nie wychłeptał!! I już nie wychłepcze, he, he! pieskuba (+ pękaty kieliszek brandy) Odpowiedz Link
smootek Re: Zimnota 10.10.03, 07:14 U nas ciepłota spadła juz do 18 stopni (przy gruncie) A sądząc po tym, że Juruba nic jeszcze nie napisał u niego jest pewnie podobnie i wyleguje się pod ciepłym kocykiem Odpowiedz Link
jeruba Re: Zimnota 10.10.03, 07:29 wiesz smootek ja sie nie zgadzam z fizyką, która lansujesz nie do końca ta ciepłota ucieka w góre, przynajmniej na Mazowickiej planecie tu jak nic na tej planecie mamy inną fizykę ale jako wieczny optymista zawsze znajde cos pozytywnego wzorem carycy Katarzyny powtarzam sobie ależ ja będę piękny i długowieczny ma skóra będzie gładka jak pupcia niemowlaczka pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie ps. ciepłomierz dość gustowny Odpowiedz Link
smootek Re: Zimnota 10.10.03, 07:54 Może wszystko zależy od grubości kocyka ))))) A w drugiej klasie można się dowiedzieć, że zimnota potrafi się wciskac od góry też... dlatego ciepłota w ogóle ma trudno na tej planecie - bo ciągle jej mało i coraz mniej. Odpowiedz Link
kaska76 Re: Zimnota 10.10.03, 08:43 Właśnie, my wysoko a temperatura tez w okolicach 18 stopni... Odpowiedz Link
jeruba Globalne ocieplenia 10.10.03, 11:34 A ponoć mamy właśnei taki stan i może to jest w jakiś sposób związane z zimnotą pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
smootek Re: Globalne ocieplenia 10.10.03, 13:34 Światem rządzi pieniądz - nie od dziś to wiadomo. W Banku mają ciepło ((((( Odpowiedz Link
smootek Re: Globalne ocieplenia 10.10.03, 15:30 Pan Robert właśnie walczy z rurami - zaraz będzie ciepło... Odpowiedz Link
kaska76 Re: Globalne ocieplenia 12.10.03, 22:00 Hmmm..jest niedziela wieczor, a u nas w domu ciągle zimno(( Czy ktoś ma już ciepło??? Odpowiedz Link
jeruba Re: Globalne ocieplenia 13.10.03, 07:00 ujć zimny to byłe wekend nie powiem, palce zmarzły nawet gdy klepały w klawisze pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- zaraz zniknę w kosmosie Odpowiedz Link
smootek Re: Globalne ocieplenia (miejscowe) 13.10.03, 08:51 Niestety jak wieść gminna niesie jeden Pan poszedł do domu i puścił ciepełko nie wszędzie. Zapomniał? Dziwne to, nieprawdaż? Dziś - bez serdeczności. Odpowiedz Link
kaska76 Re: Globalne ocieplenia (miejscowe) 13.10.03, 11:38 hmmm...Pani w spółdzielni twierdzi, że ciepło jest od piątku... na pewno nie u mnie, mimo ze kaloryfery odkręcone od dawna.. czyli pozostaje sprawdzic czy nie sa zapowietrzone a jak nie to telefon do pana Roberta.. Odpowiedz Link
pieskuba Re: Globalne ocieplenia (miejscowe) 13.10.03, 18:16 U nas było ciepło już w piątek późnym wieczorem. To chyba zadośćuczynienie za zeszły rok, kiedy to ciepło było już wszędzie, a nami telepało jeszcze przez 5 dni, bo się panu kurek wziął i przekręcił w odwrotną stronę. A smarkacz miał wtedy miesiąc... pieskuba Odpowiedz Link
kaska76 Re: Globalne ocieplenia (miejscowe) 13.10.03, 21:27 Na szczęscie jest już i u nas Odpowiedz Link