Gość: Hyena IP: 64.124.150.* 04.10.01, 22:17 Brawo chłopaki, celnie strzelacie. Tak trzymać. Natychmiast przyjąć UKRAINĘ do NATO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaskas Re: VIVAT UKRAINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:21 Słusznie to pasuje do klubu zachodnich demokracji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Panowie, troche powagi! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:43 Panowie, Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Re: Panowie, troche powagi! IP: *.proxy.aol.com 04.10.01, 23:12 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Panowie, > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > To nie panowie,to hieny...cmentarne tak tylko czeszyc sie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okra Czyli ofiary nie sa same sobie winne?? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.10.01, 23:15 Widze Habib ze sie cywilizujesz. Gość portalu: Habib napisał(a): > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > Panowie, > > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > > > > > To nie panowie,to hieny...cmentarne tak tylko czeszyc sie moga. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Teraz wyraznie widac kto jest barbarzynca i nacjonalista, a kto nie... IP: *.ic.ru 04.10.01, 23:25 Gość portalu: Okra napisał(a): > Widze Habib ze sie cywilizujesz. > > Gość portalu: Habib napisał(a): > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > Panowie, > > > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > > > > > > > > > To nie panowie,to hieny...cmentarne tak tylko czeszyc sie moga. > > > Habibie, przed paroma tygodniami mowiles ze szkoda ci Serbow, Sudanczykow, Czeczenow, Wietnamczykow.... Czym Zydzi i Rosjanie sa gorsi od nich???????? Jak nisko padles......... A innym powiem - "Maly pies glosno szczeka..." najpierw szczekali na USA, teraz na Rosje... Jutro bedza Chiny... Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Teraz wyraznie widac kto jest barbarzynca i nacjonalista, a kto ni IP: *.*.*.* 04.10.01, 23:28 Gość portalu: Misza napisał(a): > Gość portalu: Okra napisał(a): > > > Widze Habib ze sie cywilizujesz. > > > > Gość portalu: Habib napisał(a): > > > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > > > Panowie, > > > > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > > > > > > > > > > > > > To nie panowie,to hieny...cmentarne tak tylko czeszyc sie moga. > > > > > > > Habibie, przed paroma tygodniami mowiles ze szkoda ci Serbow, Sudanczykow, > Czeczenow, Wietnamczykow.... Czym Zydzi i Rosjanie sa gorsi od nich???????? > Jak nisko padles......... A innym powiem - "Maly pies glosno szczeka..." > najpierw szczekali na USA, teraz na Rosje... Jutro bedza Chiny... > Misza nie jutro beda marsjani ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Misza IP: *.chello.pl 04.10.01, 23:55 Wcale nie, przykro mi z powodu ich smierci, szanuję Rosjan. To jakiś skur...syn się pode mnie podszywa... Spójrz na IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Sorry Habibie. Jestem teraz zdenerwowany... IP: *.ic.ru 05.10.01, 00:29 Gość portalu: Habib napisał(a): > Wcale nie, przykro mi z powodu ich smierci, szanuję Rosjan. > > To jakiś skur...syn się pode mnie podszywa... Spójrz na IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Czyli ofiary nie sa same sobie winne?? IP: *.*.*.* 04.10.01, 23:27 Gość portalu: Okra napisał(a): > Widze Habib ze sie cywilizujesz. a jak z toba? > > Gość portalu: Habib napisał(a): > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > Panowie, > > > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > > > > > > > > > To nie panowie,to hieny...cmentarne tak tylko czeszyc sie moga. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okra Re: Czyli ofiary nie sa same sobie winne?? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.10.01, 23:35 Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: Okra napisał(a): > > > Widze Habib ze sie cywilizujesz. > > a jak z toba? Zawsze wspolczulam niewinnym ofiarom i ich rodzinom. Pomimo otrabionego "polskiego antysemityzmu" nikt sie nie cieszy ze to glownie Zydzi. Nikt z chrzescijan sie nie cieszy. A jesli sie cieszy to nie jest chrzescijaninem!!!!!!!!!! "Nie pytaj komu bije dzwon, bo z ta chwila swiat jest ubozszy o jednego czlowieka..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Czyli ofiary nie sa same sobie winne?? IP: *.*.*.* 04.10.01, 23:39 Gość portalu: Okra napisał(a): > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: Okra napisał(a): > > > > > Widze Habib ze sie cywilizujesz. > > > > a jak z toba? > > Zawsze wspolczulam niewinnym ofiarom i ich rodzinom. > Pomimo otrabionego "polskiego antysemityzmu" nikt sie nie cieszy > ze to glownie Zydzi. Nikt z chrzescijan sie nie cieszy. A jesli sie cieszy > to nie jest chrzescijaninem!!!!!!!!!! napewno znajdzesz i takich ktorzy tym sie ciesza w polsce ! a czemu nazucasz komus brak cywilizacji tylko bo wyrazil swoja opinie iz usa jest winna tym co sie stalo 11 ego? jesli nie rozumiesz to co ktos pisie to nie ma sensu od razu atakowac nie wykazujesz ze jestes bardzej ciwilizowany przekro mi jesli chcesz porozmawiac prosie bardzo ale sie wyzywac nie ma sensu do tego sa tu zawodowcy za pary dolcow moga bluzgac klniac godzinami! > > "Nie pytaj komu bije dzwon, bo z ta chwila swiat jest ubozszy o jednego czlowie > ka..." > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib SKURW..SYNU, PRZESTAN SIE PODSZYWAC! LUDZIE -> PATRZCIE NA IP! IP: *.chello.pl 04.10.01, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: SKURW..SYNU, PRZESTAN SIE PODSZYWAC! LUDZIE -> PATRZCIE NA IP! IP: *.*.*.* 04.10.01, 23:59 Gość portalu: Habib napisał(a): o cholera ale daliszmy sie nabrac ale masz tu shar... wielbiciel mial miec jakasz operacja chyba 23 nie bylem zeby jemu zyciec rehabilitacja mieli jemu zaloayc muzg ale wiele to jemu nie pomoglo musie stwierdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okra Re: SKURW..SYNU, PRZESTAN SIE PODSZYWAC! LUDZIE -> PATRZCIE NA IP! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.10.01, 00:14 Sharmuta! Jestem zona twojego "wielbiciela". Byla muzulmlanka!!! Czekam az sie odezwie z Australii zeby ci odpowiedziec!!!!! Gos´c´ portalu: Muslim napisa?(a): > Gos´c´ portalu: Habib napisa?(a): > > o cholera ale daliszmy sie nabrac > ale masz tu shar... wielbiciel > mial miec jakasz operacja chyba 23 nie bylem zeby jemu zyciec rehabilitacja > mieli jemu zaloayc muzg > ale wiele to jemu nie pomoglo musie stwierdzic > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: SKURW..SYNU, PRZESTAN SIE PODSZYWAC! LUDZIE -> PATRZCIE NA IP! IP: *.*.*.* 05.10.01, 00:19 Gość portalu: Okra napisał(a): > Sharmuta! Jestem zona twojego "wielbiciela". Byla muzulmlanka!!! > Czekam az sie odezwie z Australii zeby ci odpowiedziec!!!!! nie czebie mialem na mysli a ponad to nie znam do konca sens tego slowa bo w moim kraju sie go nie uzywa widze ze chcesz sie wyzywac jestem z mieki sa tu twardziele jak troszke sie wysilasz to znajdzesz ich to ich zawod! daj spokuj i podaruj sobie nie nadajemy na tych samych falach! > > > Gos´c´ portalu: Muslim napisa?(a): > > > Gos´c´ portalu: Habib napisa?(a): > > > > o cholera ale daliszmy sie nabrac > > ale masz tu shar... wielbiciel > > mial miec jakasz operacja chyba 23 nie bylem zeby jemu zyciec rehabilitacj > a > > mieli jemu zaloayc muzg > > ale wiele to jemu nie pomoglo musie stwierdzic > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okra Re: SKURW..SYNU, PRZESTAN SIE PODSZYWAC! LUDZIE -> PATRZCIE NA IP! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.10.01, 00:21 Wycofuje, przepraszam! Okra Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: Okra napisał(a): > > > Sharmuta! Jestem zona twojego "wielbiciela". Byla muzulmlanka!!! > > Czekam az sie odezwie z Australii zeby ci odpowiedziec!!!!! > > nie czebie mialem na mysli a ponad to nie znam do konca sens tego slowa bo w mo > im > kraju sie go nie uzywa > widze ze chcesz sie wyzywac > jestem z mieki sa tu twardziele jak troszke sie wysilasz to znajdzesz ich to ic > h > zawod! > daj spokuj i podaruj sobie > nie nadajemy na tych samych falach! > > > > > > Gos´c´ portalu: Muslim napisa?(a): > > > > > Gos´c´ portalu: Habib napisa?(a): > > > > > > o cholera ale daliszmy sie nabrac > > > ale masz tu shar... wielbiciel > > > mial miec jakasz operacja chyba 23 nie bylem zeby jemu zyciec rehabil > itacj > > a > > > mieli jemu zaloayc muzg > > > ale wiele to jemu nie pomoglo musie stwierdzic > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: SKURW..SYNU, PRZESTAN SIE PODSZYWAC! LUDZIE -> PATRZCIE NA IP! IP: *.*.*.* 05.10.01, 00:26 Gość portalu: Okra napisał(a): > Wycofuje, przepraszam! nie ma sprawie! kazdy moze sie pomylic > > Okra > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: Okra napisał(a): > > > > > Sharmuta! Jestem zona twojego "wielbiciela". Byla muzulmlanka!!! > > > Czekam az sie odezwie z Australii zeby ci odpowiedziec!!!!! > > > > nie czebie mialem na mysli a ponad to nie znam do konca sens tego slowa bo > w mo > > im > > kraju sie go nie uzywa > > widze ze chcesz sie wyzywac > > jestem z mieki sa tu twardziele jak troszke sie wysilasz to znajdzesz ich > to ic > > h > > zawod! > > daj spokuj i podaruj sobie > > nie nadajemy na tych samych falach! > > > > > > > > > Gos´c´ portalu: Muslim napisa?(a): > > > > > > > Gos´c´ portalu: Habib napisa?(a): > > > > > > > > o cholera ale daliszmy sie nabrac > > > > ale masz tu shar... wielbiciel > > > > mial miec jakasz operacja chyba 23 nie bylem zeby jemu zyciec re > habil > > itacj > > > a > > > > mieli jemu zaloayc muzg > > > > ale wiele to jemu nie pomoglo musie stwierdzic > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Okra!!! IP: *.chello.pl 05.10.01, 00:44 Jeśli znasz arabski, to znasz zapewne znaczenie słowa: "sharmute" <nie z "a" na koncu!>. Wszystkim innym wyjaśnię - "sharmute" to w wolnym tłumaczeniu... "głupiec" :))) A teraz. Choć nie powinienem tego mówić - bo to często się mści - podejrzewam o to podszywanie się niejakiego Egona, który takie numery często mi już robił... Po tym jak wytknąłem mu podszywanie się, pojawiła się cała masa "lewych Habibów" psujących mi reputację, z IP zadziwiająco zbieżnym do IP Egona. Jeśli jest pani jego żoną proszę przemówić mu do rozumu... Pozdrawiam, Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okra Re: Okra!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.10.01, 00:58 Nie jestem zona Egona tylko Proaama. Wciagnal mnie do tych dyskusji i pod jego nieobecnosc sprobowalam sama. Widze ze to katastrofa z mojej strony... Oczywiscie ze znam to slowo... Ale to byl impuls na "SK...". To slowo tez uwazam za obrazliwe. Serdecznie, Okra Gość portalu: Habib napisał(a): > Jeśli znasz arabski, to znasz zapewne znaczenie słowa: "sharmute" <nie z "a" > na > koncu!>. Wszystkim innym wyjaśnię - "sharmute" to w wolnym > tłumaczeniu... "głupiec" :))) > A teraz. Choć nie powinienem tego mówić - bo to często się mści - podejrzewam o > > to podszywanie się niejakiego Egona, który takie numery często mi już robił... > Po tym jak wytknąłem mu podszywanie się, pojawiła się cała masa "lewych > Habibów" psujących mi reputację, z IP zadziwiająco zbieżnym do IP Egona. > Jeśli jest pani jego żoną proszę przemówić mu do rozumu... > > Pozdrawiam, > Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Re: Okra!!! IP: *.chello.pl 05.10.01, 01:13 Witam, Nieporozumienie :) Proaam to jeden z niewielu ludzi na forum, którego darzę autentycznym szacunkiem i sympatią. Dlatego miło mi poznać jego żonę. Proaam kilkakrotnie mówił mi o tym czego doświadczyliście. Jeśli to coś zmieni - przykro mi bardzo z powodu tego, co spotkało Cię ze strony moich współwyznawców. W mojej opinii swoim postępowaniem odeszli bardzo daleko od Koranu. No... tyle. Niecierpliwie oczekuję powrotu Proaama z Australii. Pozdrowienia dla Ciebie, męża oraz córek, Wada'an, Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw Re: Panowie, troche powagi! IP: *.multicon.pl 04.10.01, 23:31 Powaga : Tam zgineli ludzie, ktorzy najprawdopodobniej odbyli juz trzyletnie cwiczenia strzeleckie z dziecmi Palestynskimi jako tarczami, a ktorych dzieci niedlugo beda uczone jak strzelac do cywilow palestynskich i obowiazkowo przez trzy lata beda do nich strzelac. To nie to samo co zupelnie nieobowiazkowa walka z okupantem Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Panowie, > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Panowie, troche powagi! IP: *.*.*.* 04.10.01, 23:34 Gość portalu: gw napisał(a): > Powaga : Tam zgineli ludzie, ktorzy najprawdopodobniej odbyli juz trzyletnie > cwiczenia strzeleckie z dziecmi Palestynskimi jako tarczami, a ktorych dzieci > niedlugo beda uczone jak strzelac do cywilow palestynskich i obowiazkowo przez > trzy lata beda do nich strzelac. byc moze ale nikt nie ma prawo sie ciesiecz ich smiercia jest to dramat tragedia wypadek o ile nie dowiemy sie ze tam bylo porywaczy palestynskie ktorzy zmelili wszysce w najlepszym strzezonym lotnistko na swiecie! > To nie to samo co zupelnie nieobowiazkowa walka z okupantem > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > Panowie, > > Tam zginęli ludzie, a wy sobie kpiny robicie. > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw Re: Panowie, troche powagi! IP: *.multicon.pl 05.10.01, 00:11 Codzienny widok pogrzebow (czesto dzieci) w Palestynie potrafi znieczulic na ludzka tragedie. Tym razem Ci znieczulajacy gina. Jestem przekonany, ze oni ciesza sie z kazdej udanej akcji swojego wojska... Ja nie ciesze sie ze smierci tych podrozujacych w samolocie. Uswiadamiam wam tylko, ze to nie byli niewinni cywile, to byli terrorysci, ktorzy z wlasnego wyboru zyja w kraju, w ktorym kazdy obowiazkowo przez trzy lata strzela do niewinnych cywilow. Oczekuje takiej samej powagi jak ginac beda na prawde niewinni cywile w Afganistanie... To byla minuta ciszy za tych ktorzy zgineli w samolocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Panowie, troche powagi! IP: *.*.*.* 05.10.01, 00:24 Gość portalu: gw napisał(a): > Codzienny widok pogrzebow (czesto dzieci) w Palestynie potrafi znieczulic na > ludzka tragedie. Tym razem Ci znieczulajacy gina. Jestem przekonany, ze oni > ciesza sie z kazdej udanej akcji swojego wojska... > Ja nie ciesze sie ze smierci tych podrozujacych w samolocie. Uswiadamiam wam > tylko, ze to nie byli niewinni cywile, to byli terrorysci, ktorzy z wlasnego > wyboru zyja w kraju, w ktorym kazdy obowiazkowo przez trzy lata strzela do > niewinnych cywilow. Oczekuje takiej samej powagi jak ginac beda na prawde > niewinni cywile w Afganistanie... > raczej nie bede ginac ciwili w afganistan usa chyba pom raz pierwsze mam nadzeje wystapi nie na oslep nie wszysce israelczycy zgadzaja sie z tym niektorzy nawet juz tam nie chca zyc ale jest taka ciesc ktora ma sporo tu przedstawicielow jest za przemoc bo chca wszystko historia pokazala i to mustwo razy iz okupent predzej czy pozniej przegra i zostanie wygoniony nie wiem ale wydaje mi sie ze w tym rejenie nigdy nie bedzie pokoj mam nadzeje ze sie myle > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > To byla minuta ciszy za tych ktorzy zgineli w samolocie... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Re: Panowie, troche powagi! IP: *.chello.pl 05.10.01, 00:46 Obyś się nie mylił... Minuta ciszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: VIVAT UKRAINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.10.01, 23:32 Człowieku poczekaj na wyniki śledztwa albo potwierdzone informacje, bo tylko idiote z siebie robisz. A tak w ogóle to czy nie uważasz, że ludziom, którzy zgineli należy się szacunek? I powinieneś pomysleć zanim coś powiesz. Nawet jeśli to była rakieta, w co watpię, to był to nieszczęśliwy wypadek i nie można obwiniać całej Ukrainy i Rosji za to wydarzenie bo rakiete wystrzeliwuje jeden człowiek! A nie całe społeczeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumba2 Re: VIVAT UKRAINA!!!!!!!!!! a moze Izrael ?????? IP: 203.249.126.* 04.10.01, 23:57 A moze to nastepna zydowsa robota , oni tak lubia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: VIVAT UKRAINA!!!!!!!!!! a moze Izrael ?????? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.10.01, 01:07 Wcale bym się nie ździwił. Choć nie mam nic przeciwko żydom to na tle ostatnich wydażeń uważam, że wszystko jest możliwe. Ale pamiętajmy żeby nie oceniać dnia przed zachodem slońca. Jak znam życie to i tak prawdy się nigdy nie dowiemy. Niestety jestem przekonany, że w końcu znajdzie się w tej sprawie wątek terorystyczny i wszystkiemu będzie winny OBL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ב"הרא רקובה תוצצפ IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 24.10.01, 14:03 .הנידמה ןופצ לש היציזופואה ינוגרא ילייחב םימחלנש ןאבילטה ילייח לש . Gość portalu: Hyena napisał(a): > Brawo chłopaki, celnie strzelacie. Tak trzymać. > Natychmiast przyjąć UKRAINĘ do NATO! Odpowiedz Link Zgłoś