Dodaj do ulubionych

UWAZAJCIE NA ARABSKIEGO PROWOKATORA KINGFISHA

IP: 64.124.150.* 08.10.01, 21:20
NIEJAKI ZASRANIEC KING(shit)FISH UDAJE ZE JEST PO NASZEJ STRONIE ALE TO JEST CHUJ
ARABSKI!!!!!!!!!!!! OSTRZEGAM WAS PRZED NIM!!!!!!!!!!!!!!!!

UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: UWAZAJCIE NA ARABSKIEGO PROWOKATORA KINGFISHA IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.01, 21:24
      A to dlaczego?, czy dlatego ze pokazuje Twoj poziom oleum?.
    • Gość: Kingfish Re: UWAZAJCIE NA ARABSKIEGO PROWOKATORA KINGFISHA IP: *.nyc-t.navipath.net 08.10.01, 21:24
      Egon, to znowu ty. Przestań z sobą rozmawiadź. To jest na prawdę znak choroby.
      • Gość: EGON Re: UWAZAJCIE NA ARABSKIEGO PROWOKATORA KINGFISHA IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 01:54
        Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Egon, to znowu ty. Przestań z sobą rozmawiadź. To jest na prawdę znak choroby.

Po prostu GLUPCEM jestes,dla WSZYSTKICH tu obecnych.OT I CALA PRAWDA O
        kingfish!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kingfish Re: Egon, the only thing divided is your split personality. IP: *.nyc-t.navipath.net 08.10.01, 21:54
      And I believe you have fallen long time ago. On your head that is.

Yours truly
      Kingfish

PS
      If you insist on talking to yourself why don't you do us a favor and write
      notes to yourself on the piece of paper. If you don't intend to contribute be
      gone.
      By the way, occasional "Chuj czy Kurwa" is nota contribution, regardless
      wheather or not you talk like this to your mother at home.
    • Gość: Boss Re: UWAZAJCIE NA ARABSKIEGO PROWOKATORA KINGFISHA IP: *.websitesource.com 08.10.01, 23:28
      Te Kingfish, spierdalaj, zlota rybka. Odpieprz sie od
      WOJO! Nie mieszaj ty cholerny Arabski prowokatorze.
      Porzadnych ludzi oczerniasz palancie.
      • Gość: Kingfish Do bossa, WOJA i Egona- pedalskich schizoli IP: 206.55.157.* 08.10.01, 23:50
        Wy koszerne swinie. Jak zescie mnie tak wkurwili to
        mam ochote wygrawerowac na waszych obsranych dupskach
        wasza pieprzona gwiazde dawida smierdziele.
        Myslalem ze jestesmy przyjaciolmi a wy teraz sie do
        mnie dopieprzacie, pozalujecie pejsiaki.
        • Gość: Kingfish Re: Biedny Egonie pisanie do siebie jest naprawdę znakiem choroby IP: *.dyn.optonline.net 09.10.01, 00:17
          Nigdy nie poniżył bym się do takiego tonu dyskusji. Tobie brakuje słów to
          szybciutko zasuwasz z kurwami.
          Wystarczy sprawdzić adres żeby się przekonać kto jest autorem przekleństw.
        • Gość: Arek Re: Do bossa, WOJA i Egona- pedalskich schizoli IP: *.abo.wanadoo.fr 09.10.01, 01:00
          Oj Fishek, Fishek, a ja myslalem, zes rozsadniejszy.
      • Gość: boss Re: UWAZAJCIE NA ARABSKIEGO PROWOKATORA KINGFISHA IP: 64.124.150.* 09.10.01, 02:38
        Jezeli juz musisz sie pode mnie podszywac
        to uzywaj mojego nicka prawidlowo.
        Podpisuje sie "boss" (z malej litery)

• Gość: boss Badzmy czujni!!! IP: 64.124.150.* 09.10.01, 03:06
          Chcialbym jeszcze dodac.Kingfish cos krecisz i musisz sie z tego wytlumaczyc.
          Z ilu IP piszesz (naliczylem co najmniej 3)? Moze to ty sie pode mnie
          podszywasz? Cos tu brzydko pachnie.
          Koledzy nie dajmy sie arabom wykiwac, musimy trzymac sie razem.
          • Gość: boss Re: Badzmy czujni!!! IP: 64.124.150.* 09.10.01, 03:22
            Ha,ha,ha...
            Widze, ze sie szybko uczysz. Dziekuje za prawidlowe uzywanie
            mojego nicka. Swoja droga, ciekawe ile postow tutaj jest
            rzeczywiscie autentycznych? Podejrzewam, ze malo.
            • Gość: boss Re: Badzmy czujni!!! - do Kingfish IP: 64.124.150.* 09.10.01, 03:25
              Pachnie mi tu Habibem!!!
              • Gość: Kingfish boss - opanuj sie IP: *.websitesource.com 09.10.01, 03:28
                Co sie z toba dzieje? Teraz ty gadasz do siebie?
                To jest zalosne. Taki wstyd. Besciak sie zalamie.
                • Gość: boss Re: do Kingfish IP: 64.124.150.* 09.10.01, 03:42

> Co sie z toba dzieje? Teraz ty gadasz do siebie?
                  > To jest zalosne. Taki wstyd. Besciak sie zalamie.

Posluchaj zasrany durniu, jestes skonczony - ty antysemicka swinio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: boss Re: do Kingfish IP: *.sprint.ca 09.10.01, 04:12
                    Dajesz sie nabierac. To Habib podszywa sie pode mnie.
          • Gość: Kingfish Re: OK jestem prawą ręką OSAMA BIN LADENA. IP: *.dyn.optonline.net 09.10.01, 03:39
            • Gość: Egon Re: OK jestem prawą ręką OSAMA BIN LADENA. IP: 64.124.150.* 09.10.01, 04:06

JESTES LEWYM JAJEM JEGO OSLA, ARABSKIE GOWNO!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Habib Re: UWAZAJCIE NA ... - do KINGFISH i boss IP: 64.124.150.* 09.10.01, 04:22
      No dobrze juz,dobrze. Przepraszam Panowie za podszywanie sie pod wasze
      nicki.Swoja droga Kingfish dales sie niezle nabrac,boss jest
      troche bardziej bystry.Nie miejcie mi za zle
      tej zabawy,po prostu czasem lubie sie rozerwac.
      Jeszcze raz goraco przepraszam,mam nadzieje,ze
      sie nie gniewacie? Peace
      • Gość: Egon Re: UWAZAJCIE NA ... - do KINGFISH i boss IP: 64.124.150.* 09.10.01, 04:27
        A TO DZIWKA TEN HABIB, TAK MYSLALEM, ZE TO ON.
        PEWNIE ZNOW PIJANY, A CO NA TO ALLAH???
        • Gość: Egon Re: UWAZAJCIE NA ... - do KINGFISH i boss IP: 64.124.150.* 09.10.01, 04:29
          SORRY KINGFISH, DALEM SIE NABRAC TEMU IDIOCIE.
          • Gość: Habib Re: UWAZAJCIE NA ... - do KINGFISH i boss IP: 64.124.150.* 09.10.01, 04:31
            Odpierdol sie Egon, przeprosilem ich a tobie gowno
            do tego.Pacan...
            • Gość: EGON Re: UWAZAJCIE NA ... - do KINGFISH i boss IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 04:39
              Gość portalu: Habib napisał(a):

> Odpierdol sie Egon, przeprosilem ich a tobie gowno
              > do tego.Pacan...

Sam wiesz,ze nie tylko pacanem,mama cie urodzila,ale tez ,zapomniala ci
              powiedziec,ze,w tym samym czasie syfilisa miala.A od Habiba,odchrzan sie na
              zawsze,krolowo ryb kurewskich,rodem z Nowego Portu(king's flounder). ENOUGH ?
              • Gość: MRSA Czubki IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 06:50
                Kogo chcesz nabrac kolego. To oczywiste, ze: Egon, Kingfish i boss to ta sama
                osoba (kiedys podawal sie za Szlomcia) operujaca z roznych IP m.in.
                proxy.aol.com. Nie dajcie sie nabrac na to zalosne przedstwienie.
                Co za niesmaczni antysemici.
                Fuj!!!!
                • Gość: MRSA Re: Czubki IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 07:03
                  Gość portalu: MRSA napisał(a):

> Kogo chcesz nabrac kolego. To oczywiste, ze: Egon, Kingfish i boss to ta sama
                  > osoba (kiedys podawal sie za Szlomcia) operujaca z roznych IP m.in.
                  > proxy.aol.com. Nie dajcie sie nabrac na to zalosne przedstwienie.
                  > Co za niesmaczni antysemici.
                  > Fuj!!!!

Tak,powtarzam jeszcze ras,to czubki,a ja pracuje lekko na 42-iej ulicy,a tak
                  naprawde,mam na imie Marysia,jestem z Lomzy.
                  • Gość: MRSA Re: Czubki IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 07:15
                    Egon/Kingfish/boss/WOJO!!

A ode mnie to ty sie ODPI**DOL bo pozalujesz ty swinski AR**SKO/ZY***SKI
                    prowokatorze. Jesli masz ochote to dykutuj sam ze soba (proxy.aol.com) a ode
                    mnie wara ty CH***

Mam przy sobie troche waglika jak przy***prze w okolice 42giej to Ci ochota na
                    zarty odejdzie (popatrz co sie na Florydzie dzieje).
                    • Gość: MRSA Re: Czubki IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 07:23

> Egon/Kingfish/boss/WOJO!!
                      >
                      > A ode mnie to ty sie ODPI**DOL bo pozalujesz ty swinski AR**SKO/ZY***SKI
                      > prowokatorze. Jesli masz ochote to dykutuj sam ze soba (proxy.aol.com) a ode
                      > mnie wara ty CH***
                      >
                      > Mam przy sobie troche waglika jak przy***prze w okolice 42giej to Ci ochota na
                      > zarty odejdzie (popatrz co sie na Florydzie dzieje).

Dodam jeszcze,ze od dwoch lat,AIDS mnie gnebi,zdechne,to moja sprawa,bo w Polsce
                      jux kur.a bylam,a wam c..j do tego,biedaki,kalmuki...
                • Gość: boss Re: Czubki- do MRSA IP: 64.124.150.* 09.10.01, 07:51
                  Prosze,nie mieszaj mnie w swoje walki z wiatrakami.Ponizej podaje
                  moje autentyczne wypowiedzi vs. wypowiedzi prowokatora,ktory sie
                  pode mnie podszywa:

TO JEST PODROBKA:
                  Autor: Gosc portalu: Boss Data: 08-10-2001 23:28adres: *.websitesource.com
                  Te Kingfish, spierdalaj, zlota rybka. Odpieprz sie od
                  WOJO! Nie mieszaj ty cholerny Arabski prowokatorze.
                  Porzadnych ludzi oczerniasz palancie
                  ................................................................................

TO JEST MOJA WYPOWIEDZ:

Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 02:38adres: 64.124.150.*
                  Jezeli juz musisz sie pode mnie podszywac
                  to uzywaj mojego nicka prawidlowo.
                  Podpisuje sie "boss" (z malej litery)
                  ................................................................................

TO JEST PODROBKA:

Badzmy czujni!!! Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 03:06adres:
                  64.124.150.*
                  Chcialbym jeszcze dodac.Kingfish cos krecisz i musisz sie z tego wytlumaczyc.
                  Z ilu IP piszesz (naliczylem co najmniej 3)? Moze to ty sie pode mnie
                  podszywasz? Cos tu brzydko pachnie.
                  Koledzy nie dajmy sie arabom wykiwac, musimy trzymac sie razem.

TO JEST MOJA WYPOWIEDZ:

Re: Badzmy czujni!!! Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 03:22adres:
                  64.124.150.*
                  Ha,ha,ha...
                  Widze, ze sie szybko uczysz. Dziekuje za prawidlowe uzywanie
                  mojego nicka. Swoja droga, ciekawe ile postow tutaj jest
                  rzeczywiscie autentycznych? Podejrzewam, ze malo.

TO JEST MOJA WYPOWIEDZ:

Re: Badzmy czujni!!! - do Kingfish Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001
                  03:25adres: 64.124.150.*
                  Pachnie mi tu Habibem!!!
                  ...............................................................................

TO JEST PODROBKA:

Re: do Kingfish Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 03:42adres:
                  64.124.150.*
                  Gosc portalu: Kingfish napisal(a):

> Co sie z toba dzieje? Teraz ty gadasz do siebie?
                  > To jest zalosne. Taki wstyd. Besciak sie zalamie.

Posluchaj zasrany durniu, jestes skonczony - ty antysemicka
                  swinio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  ...............................................................................

TO JEST MOJA WYPOWIEDZ:

Re: do Kingfish Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 04:12adres:
                  *.sprint.ca
                  Dajesz sie nabierac. To Habib podszywa sie pode mnie.

Zanim zaczniemy sie wyzywac warto najpierw przeczytac wszystkie wypowiedzi
                  i wtedy latwo zobaczyc kto sie bawi czyim kosztem.
                  • Gość: MRSA Re: Czubki- do MRSA IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 07:59
                    Nie za bardzo wiem o co Ci boss chodzi. Dlaczego obrzucacie mnie wyzwiskami.
                    Nie mieszjcie mnie do swojej zabawy. Zegnam i wypisuje sie z tego watku.
                    • Gość: MRSA Re: Czubki- do MRSA IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 08:11

> Nie za bardzo wiem o co Ci boss chodzi. Dlaczego obrzucacie mnie wyzwiskami.
                      > Nie mieszjcie mnie do swojej zabawy. Zegnam i wypisuje sie z tego watku.

Mam was gdzies,Murzyn wie,jak mi dogodzic,Marysia z Lomzy.
                      • Gość: MRSA Egon/boss/Kingfish --- proxy.aol.com --- odczep sie ode mnie IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 08:18
                        Juz Ci to mowilem Kingfish/Egon/boss/WOJO.

OD****DOL sie ode mnie inaczej trafie do ciebie po twoim zdradzajacym cie
                        adresie PROXY.AOL.COM i nie bede mily (a uwierz mi, potrafie).

Bez odbioru
                        • Gość: boss Re: Egon/boss/Kingfish --- proxy.aol.com --- odczep sie ode mnie IP: 64.124.150.* 09.10.01, 08:27
                          Powiedzialem ci ciolku, bys mnie wylaczyl ze swojej zabawy.
                          Zrozumiales? To idz spac.
                          Pieprzony PROWOKATOR!
                          • Gość: MRSA Egon/boss/Kingfish --- proxy.aol.com --- odczep sie ode mnie IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:03

Powiedzialem ci ciolku boss, bys mnie wylaczyl ze swojej zabawy.
                            Zrozumiales? To idz spac.
                            Pieprzony PROWOKATOR!

• Gość: boss Re: Egon/MRSA/Kingfish --- proxy.aol.com --- odczep sie ode mnie IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:07
                              Juz nie wiesz co pisac, tylko powtarzasz jak katarynka.
                              Obnazylem cie, nedzniku. Wstyd ci teraz? To na kolana
                              i przepraszaj.
                              • Gość: MRSA Egon/MRSA/Kingfish --- proxy.aol.com i inne IP --- odczep sie ode mnie IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:10
                                Obnazyles, byc moze siebie, przed Egonem. To ty jestes jak grajaca ta sama
                                melodyjke katarynka. Idz spac bo ci juz sie wszystko miesza kretynie. I naucz
                                sie korzystac z Internetu. Przyda ci sie.
                                • Gość: boss Re: Egon/MRSA/Kingfish --- proxy.aol.com i inne IP --- odczep sie ode IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:16
                                  Nie tlumacz sie PROWOKATORZE. Wpadles przez wlasna glupote.
                                  Trudno, stalo sie, niegdy sie z tym nie pogodzisz?
                                  Nie podszywaj sie nastepnym razem pod porzadnych ludzi
                                  to nikt cie nie bedzie meczyl,PROWOKATORZE.
                                  • Gość: MRSA !!!!Egon/MRSA/Kingfish/boss proxy.aol.com i inne IP ---odczep sie ode IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:20

Nie tlumacz sie PROWOKATORZE boss. Wpadles przez wlasna glupote.
                                    Trudno, stalo sie, niegdy sie z tym nie pogodzisz?
                                    Nie podszywaj sie nastepnym razem pod porzadnych ludzi
                                    to nikt cie nie bedzie meczyl,PROWOKATORZE boss.

• Gość: MRSA Re: !!!!Egon/MRSA/Kingfish/boss proxy.aol.com i inne IP ---odczep sie IP: *.nas23.new-york1.ny.us.da.qwest.net 09.10.01, 09:32

>
                                      >
                                      > Nie tlumacz sie PROWOKATORZE boss. Wpadles przez wlasna glupote.
                                      > Trudno, stalo sie, niegdy sie z tym nie pogodzisz?
                                      > Nie podszywaj sie nastepnym razem pod porzadnych ludzi
                                      > to nikt cie nie bedzie meczyl,PROWOKATORZE boss.
                                      >

• Gość: boss Re: !!!!Egon/MRSA/Kingfish/boss proxy.aol.com i inne IP ---odczep sie IP: 64.124.150.* 09.10.01, 09:46
                                        Czy naprawde jestes taki tepy, ze juz nic nie
                                        potrafisz napisac? W takim razie zamknij sie!
                  • Gość: boss Re: dla przypomnienia IP: 64.124.150.* 09.10.01, 10:05
                    Gość portalu: boss napisał(a):

> Prosze,nie mieszaj mnie w swoje walki z wiatrakami.Ponizej podaje
                    > moje autentyczne wypowiedzi vs. wypowiedzi prowokatora,ktory sie
                    > pode mnie podszywa:
                    >
                    > TO JEST PODROBKA:
                    > Autor: Gosc portalu: Boss Data: 08-10-2001 23:28adres: *.websitesource.com
                    > Te Kingfish, spierdalaj, zlota rybka. Odpieprz sie od
                    > WOJO! Nie mieszaj ty cholerny Arabski prowokatorze.
                    > Porzadnych ludzi oczerniasz palancie
                    > ...............................................................................
                    > .
                    >
                    > TO JEST MOJA WYPOWIEDZ:
                    >
                    > Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 02:38adres: 64.124.150.*
                    > Jezeli juz musisz sie pode mnie podszywac
                    > to uzywaj mojego nicka prawidlowo.
                    > Podpisuje sie "boss" (z malej litery)
                    > ...............................................................................
                    > .
                    >
                    > TO JEST PODROBKA:
                    >
                    > Badzmy czujni!!! Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 03:06adres:
                    > 64.124.150.*
                    > Chcialbym jeszcze dodac.Kingfish cos krecisz i musisz sie z tego wytlumaczyc.
                    > Z ilu IP piszesz (naliczylem co najmniej 3)? Moze to ty sie pode mnie
                    > podszywasz? Cos tu brzydko pachnie.
                    > Koledzy nie dajmy sie arabom wykiwac, musimy trzymac sie razem.
                    > .
                    >
                    >
                    > Re: Badzmy czujni!!! Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 03:22adres:
                    > 64.124.150.*
                    > Ha,ha,ha...
                    > Widze, ze sie szybko uczysz. Dziekuje za prawidlowe uzywanie
                    > mojego nicka. Swoja droga, ciekawe ile postow tutaj jest
                    > rzeczywiscie autentycznych? Podejrzewam, ze malo.
                    > .
                    >
                    >
                    > Re: Badzmy czujni!!! - do Kingfish Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001
                    > 03:25adres: 64.124.150.*
                    > Pachnie mi tu Habibem!!!
                    >
                    > TO JEST PODROBKA:
                    >
                    > Re: do Kingfish Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 03:42adres:
                    > 64.124.150.*
                    > Gosc portalu: Kingfish napisal(a):
                    >
                    > > Co sie z toba dzieje? Teraz ty gadasz do siebie?
                    > > To jest zalosne. Taki wstyd. Besciak sie zalamie.
                    >
                    > Posluchaj zasrany durniu, jestes skonczony - ty antysemicka
                    > swinio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    >
                    >
                    > Re: do Kingfish Autor: Gosc portalu: boss Data: 09-10-2001 04:12adres:
                    > *.sprint.ca
                    > Dajesz sie nabierac. To Habib podszywa sie pode mnie.
                    > .
                    >
                    > Zanim zaczniemy sie wyzywac warto najpierw przeczytac wszystkie wypowiedzi
                    > i wtedy latwo zobaczyc kto sie bawi czyim kosztem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka