Gość: mee IP: *.proxy.aol.com 18.11.02, 01:25 powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EL AL Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.tnt23.nyc9.da.uu.net 18.11.02, 01:57 Gość portalu: mee napisał(a): > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. Naucz sie najpierw pisac po polsku a pozniej zajmij sie ekonomia.PS."mee" to chyba rowniez glos barana ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.proxy.aol.com 18.11.02, 02:19 Gość portalu: EL AL napisał(a): > Gość portalu: mee napisał(a): > > > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > > lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. > Naucz sie najpierw pisac po polsku a pozniej zajmij sie > ekonomia.PS."mee" to chyba rowniez glos barana ??? -a moze by tak nie obrazac,nie karzdy deptal do polskiej mandrej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniek Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.9-136-217.adsl.skynet.be 18.11.02, 02:09 czy mee finansuje bezpieczenstwo el-alu? jezeli nie to odpierdol sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.proxy.aol.com 18.11.02, 02:21 Gość portalu: moniek napisał(a): > czy mee finansuje bezpieczenstwo el-alu? > jezeli nie to odpierdol sie. -wiem jakby bylo o polskim kosciele,ale to wybiorczy glos twoj kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.proxy.aol.com 18.11.02, 02:26 Gość portalu: mee napisał(a): > Gość portalu: moniek napisał(a): > > > czy mee finansuje bezpieczenstwo el-alu? > > jezeli nie to odpierdol sie. > > -wiem jakby bylo o polskim kosciele,ale to wybiorczy glos twoj > kolego. Wy tam uwazajcie zeby wam w polsce ktos LOT-em nie przypierdolil serdecznie w palac kultury albo dom chlopa w warszawie....kurwa wasza mac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawny Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.11.02, 02:38 Gość portalu: mee napisał(a): > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. pieniadze pochodza z twojej kieszeni i teraz juz wszyscy wiedza dlaczego nie lubiz zydow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.proxy.aol.com 18.11.02, 02:47 Gość portalu: niepoprawny napisał(a): > Gość portalu: mee napisał(a): > > > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > > lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. > > pieniadze pochodza z twojej kieszeni i teraz juz wszyscy wiedza > dlaczego nie lubiz zydow -to nie jest tak do konca ,ze ja nie lubie zydow ja ich lubie,oczywiscie nie wszystkie zydow musze lubic,ale chodzi o to ,zeby brac przyklady z "gory" dla naszej polskiej korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.02, 04:32 Gość portalu: mee napisał(a): > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. A co Cie to obchodzi? Lata ich tylu ile trzeba. Dzieki ich pracy i poswieceniu zadne terrorystyczne arabisko nie porwie izraelskiego samolotu i nie rozwali go w centrum Tel Avivu ku uciesze takich jak Ty, "zmartwionych" o finanse Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:54 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:54 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:55 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:55 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:56 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:57 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Jak dla mnie, to powinno się IP: *.nyc.bestweb.net 18.11.02, 04:57 Napierdalać rozżarzonym prętem wszystkich parchów w typie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Dobra robota IP: *.hispeed.ch 18.11.02, 09:30 Brawo Zydzi. Dobra robota. Nie ktorym Polakom ta antypatia do Zydow nie pozwala zrozumiec relacji politycznych ktore tez ich samych dotycza. Islam, nie tylko ekspansywno-terrorystyczny ale sam w sobie, jest nie tylko zagrozeniem dla Zydow ale takze dla Polakow. My Polacy chyba zapomnielismy ze wiekami bronilismy sie przed nawala muzulmanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Dobra robota IP: *.uc.nombres.ttd.es 18.11.02, 09:42 ludzie czy wiecie o czym piszecie?!?!obawiam sie ze nie za bardzo.. jakbym mial wybierac czy leciec lotem czy el al..na pewno wybralbym el al... przynajmniej maja zarcie koszerne a w locie to roznie z tym bywa nawet jak sie zamowi wczesniej.. co do muzulamanow to owszem fanem nie jestem ale to co sie dzieje w teraz w izraelu mnie zdecydowanie nie cieszy a raczej bardzo martwi.. a ten palant/palancica co pisze o zydach to poco czyta wyborcza?!?! jojo (zyd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Re: Dobra robota IP: *.script.jussieu.fr / 172.16.5.* 18.11.02, 09:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > ludzie czy wiecie o czym piszecie?!?!obawiam sie ze nie za bardzo.. > jakbym mial wybierac czy leciec lotem czy el al..na pewno wybralbym el al... > przynajmniej maja zarcie koszerne a w locie to roznie z tym bywa nawet jak sie > zamowi wczesniej.. > co do muzulamanow to owszem fanem nie jestem ale to co sie dzieje w teraz w > izraelu mnie zdecydowanie nie cieszy a raczej bardzo martwi.. > a ten palant/palancica co pisze o zydach to poco czyta wyborcza?!?! > jojo (zyd) I tu sie musze zgodzic :) Moim zdaniem tego "unleashed" z powrotem tak na smycz by sie przydalo wziasc. A moze i kaganiec zalozyc. A czytac pewnie nie za bardzo potrafi, tylko obrazki oglada. Pewnie to jakis zatwardzialy skin-rasista (sharpowcow prosze o wybaczenie, to nie do nich przemowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.script.jussieu.fr / 172.16.5.* 18.11.02, 09:41 Gość portalu: murof napisał(a): > Gość portalu: mee napisał(a): > > > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > > lotniczych?-agentow czy pasazerow i kto to finasuje. > > A co Cie to obchodzi? Lata ich tylu ile trzeba. Dzieki ich pracy > i poswieceniu zadne terrorystyczne arabisko nie porwie > izraelskiego samolotu i nie rozwali go w centrum Tel Avivu > ku uciesze takich jak Ty, "zmartwionych" o finanse Izraela. Zgadzam sie w calej rozciaglosci z przedmowca. I, jak widzimy, slusznie ich tylu lata, bo inaczej Izraelczycy mieliby podobne fajerwerki u siebie, jak Amerykanie, a to przeciez jeszcze nie Nowy Rok. Niech sobie nawet bedzie i 50 % agentow w samolotach, byleby tylko terrorysci nie odnosili sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glimmung Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.komputerswiat.pl 18.11.02, 10:13 Gość portalu: mee napisał(a): > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > lotniczych?-agentow czy pasazerow [..] wcale takie pytanie nie powstaje >i kto to finasuje. a to juz bardzo glupie - oczywiscie zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszxxx Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 10:31 Ja na tym forum wypowiadam się tylko o psach i o islamskim fanatyzmie. Uważam, ze panów porywaczy powinno się natychmiast wysłac do Allaha. Obojętnie - samolot koszerny, czy nie. Mam nadzieje, że odpowiedzą za morderstwo każdego z pasażerów tego lotu Odpowiedz Link Zgłoś
^she Re: Udaremnione porwanie izraelskiego samolotu 18.11.02, 11:56 Gość portalu: Glimmung napisał(a): > Gość portalu: mee napisał(a): > > > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > > lotniczych?-agentow czy pasazerow > [..] > > wcale takie pytanie nie powstaje > > >i kto to finasuje. > > a to juz bardzo glupie - oczywiscie zydzi Dzieki, to samo nasunelo mi sie przeczytaniu nielogicznego postu mee. Wyjales mi to z ust ;-)! Pozdrawiam, she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )I( El Al-najbezpeczniejsze linie swiata. IP: *.rz.ruhr-uni-bochum.de 18.11.02, 12:04 Dotychczas Arabom nie udalo sie porwac Izrelskiego samolotu (mimo wielokrotnych prob). Niech sie USA uczy od Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Grotjes!!! 22.11.02, 23:33 ^she napisała: > Gość portalu: Glimmung napisał(a): > > > Gość portalu: mee napisał(a): > > > > > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > > > lotniczych?-agentow czy pasazerow > > [..] > > > > wcale takie pytanie nie powstaje > > > > >i kto to finasuje. > > > > a to juz bardzo glupie - oczywiscie zydzi > > > > Dzieki, to samo nasunelo mi sie przeczytaniu nielogicznego postu mee. > Wyjales mi to z ust ;-)! > Pozdrawiam, > she Ciesze sie, ze znowu jestes. To byla dluga nieobecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Czy podrozujacy w Polsce sa bezpieczni IP: *.utc.com 18.11.02, 13:12 O bezpieczenstwie polskich podroznych prosze przeczytac w dzisiejszym Super Express. www.se.com.pl/iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma_ Uprzejmie wyjasniam ... 18.11.02, 14:54 Gość portalu: mee napisał(a): > powstaje pytanie,kogo wiecej lata w izraelskich linjach > lotniczych?-agentow czy pasazerow Pasazerow. > i kto to finasuje. Za przeloty pasazerow placa sami pasazerowie. Za prace (a wiec i za przeloty) agentow placa wszyscy podatnicy panstwa Izrael, czyli: 1) Pasazerowie latajacy 2) Agenci latajacy (ze swojego podatku od wynagrodzen). 3) Wszyscy pozostali placacy podatki (od wynagrodzen, inwestycji, wlasnosci, itp.) obywatele Izraela, (niekoniecznie latajacy El_Alem) - w tym *takze* obywatele narodowosci Arabskiej. Potrzeba jeszcze wiecej detali? Ps: Swoja droga - zeby probowac porwac samolot El-Al (i liczyc na szanse powodzenia) to potrzeba naprawde ciezkiego idioty :-) Odpowiedz Link Zgłoś