i-love-2-ski 12.02.06, 21:23 pilnie potrzebny. aaki wyjmij SZCZYKAWE,tylko jakas konska,aby podzialalo. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36688819 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 21:30 aki jako lekarz nie wchodzi w rachube, przynajmniej jesli chodzi o mnie, bo nie koszerny.... ja tylko do koszernych lekarzy chadzam ostatnie 30 lat..... oprocz tego, nie ma dosyc grubej strzykawki dla mnie... a teraz pustemo-klamczucho patologiczna, nie wtracaj sie w humor na wyzszym poziomie, bo nic nie rozumiesz.... nie dano ci... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 21:32 aaki kurde gdzie ty sie podziewasz jak serwis twoj jest tak potrzebny/ chyba ktos dzisiaj pejsachowka sie ululal i ma odjazdy 10 stopnia,a moze to obled. nie wiem nie jestem lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 21:46 z tego co piszesz, pustemo-klamczucho patologiczna, to jestes pacjentka, do lekarza, nawet niekoszernego, to ci jeszcze ciut brakuje.... ciut duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 A co starucho zaslablas? Zejdz z tego nisko- 12.02.06, 22:19 skanalizowanego rowerka bo trociny leca. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 21:49 bez komentarza. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=35901652 Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Traw 12.02.06, 21:58 i wydalaj. Regularnie. www.n-s.pl/kama/KAMA/zsiraf.gif Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Rachelciu! 12.02.06, 22:09 Wroc do linku ktory podalas. Co do Dana ona sie zaparla nogami i nie chce poddac sie leczeniu, ja jej juz pare razy zaoferowalem ze jezeli podejmnie sie leczenia w Polsce to bede ja odwiedzal i paczki z walowka podsylal.Ja nie wiem czy ta rodzinka nie widzi ze ona dostaje na leb? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re:Rachelciu! 12.02.06, 22:13 grzegorz1948 napisał: > Wroc do linku ktory podalas. > Co do Dana ona sie zaparla nogami i nie chce poddac sie leczeniu, ja jej juz > pare razy zaoferowalem ze jezeli podejmnie sie leczenia w Polsce to bede ja > odwiedzal i paczki z walowka podsylal.Ja nie wiem czy ta rodzinka nie widzi ze > ona dostaje na leb? nie dokarmiamy kogos na diecie,to zasada warta zapamietania:) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 21:54 i-love-2-ski napisała: > pilnie potrzebny. aaki wyjmij SZCZYKAWE,tylko jakas konska,aby podzialalo. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36688819 po co lekarz,ten link juz skasowany nie masz zamiaru leczyc trzydziestej trzeciej??....konska strzykawa Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 21:55 bam_buko napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > pilnie potrzebny. aaki wyjmij SZCZYKAWE,tylko jakas konska,aby podzialalo > . > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36688819 > > po co lekarz,ten link juz skasowany > nie masz zamiaru leczyc trzydziestej trzeciej??....konska strzykawa no na oblakanie chyba tylko pomaga cos na uspokojenie,jesli dostaje sie tanca sw.wita. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:01 i-love-2-ski napisała: > no na oblakanie chyba tylko pomaga cos na uspokojenie,jesli dostaje sie tanca > sw.wita. to juz tak zle??? a z cukrownikiem o naci jakas opanowana cholera mam zaleglosci Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:04 bam_buko napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > no na oblakanie chyba tylko pomaga cos na uspokojenie,jesli dostaje sie t > anca > > sw.wita. > > to juz tak zle??? a z cukrownikiem o naci jakas opanowana > cholera mam zaleglosci niektorym poszlo w nac,co widac Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Zazwyczaj idzie w mać, 12.02.06, 22:07 I-love-2-ski napisała: niektorym poszlo w nac,co widac Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:17 i-love-2-ski napisała: > > > to juz tak zle??? a z cukrownikiem o naci jakas opanowana > > cholera mam zaleglosci > > niektorym poszlo w nac,co widac bo co inne nie chcialo psia kosc nikak stac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:08 wlasnie, bambusik, moze wiesz, czy to cukier czy nac czy oba razem zmieszane (interesujaca mieszanka, nie uwazasz) dzialaja na mnie kojaco..... nu, ile wypiles dzisiaj przy swietej niedzieli????? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:12 dana33 napisała: > wlasnie, bambusik, moze wiesz, czy to cukier czy nac czy oba razem zmieszane > (interesujaca mieszanka, nie uwazasz) dzialaja na mnie kojaco..... > nu, ile wypiles dzisiaj przy swietej niedzieli????? moja byla sympatio!! mieszkam obecnie w Australii wiec jest poniedzialek rano zaraz gonie do pracy..............przed 9 rano nie pije Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:13 bam_buko napisał: > dana33 napisała: > > > wlasnie, bambusik, moze wiesz, czy to cukier czy nac czy oba razem zmiesz > ane > > (interesujaca mieszanka, nie uwazasz) dzialaja na mnie kojaco..... > > nu, ile wypiles dzisiaj przy swietej niedzieli????? > > moja byla sympatio!! mieszkam obecnie w Australii wiec jest poniedzialek rano > zaraz gonie do pracy..............przed 9 rano nie pije wam to dobrze sniegi was omijaja:)pozdrow echidny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:19 i-love-2-ski napisała: > wam to dobrze sniegi was omijaja:)pozdrow echidny:) hehe wczoraj bylo 35st wiatr 5-6 B caly dzien spedzilem na zaglach polubilem cieplo i dosyc mam amerykanskich,polskich,chinskich....zim Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:20 bam_buko napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > wam to dobrze sniegi was omijaja:)pozdrow echidny:) > > hehe wczoraj bylo 35st wiatr 5-6 B caly dzien spedzilem na zaglach > polubilem cieplo i dosyc mam amerykanskich,polskich,chinskich....zim nie musisz mieszkac w zimie caly czas.po jakims czasie to slonce sie nudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:29 i-love-2-ski napisała: > > nie musisz mieszkac w zimie caly czas.po jakims czasie to slonce sie nudzi:) e tam ja lubie ciepelko Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:29 bam_buko napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > > nie musisz mieszkac w zimie caly czas.po jakims czasie to slonce sie nudz > i:) > > e tam ja lubie ciepelko staruch;) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:41 i-love-2-ski napisała: > staruch;) starucha.......i zimna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:19 ok, znaczy sie po 9...... a co cie zagonilo do australii???? zbalansoway zafajdaniec? no i uwazaj tam na terrorystow, bo oni cos maja do australii, prawie tyle co do israela.... nie zapominaj bali... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 22:27 dana33 napisała: > ok, znaczy sie po 9...... > a co cie zagonilo do australii???? zbalansoway zafajdaniec? > no i uwazaj tam na terrorystow, bo oni cos maja do australii, prawie tyle co do > > israela.... nie zapominaj bali... :)))) nie po tylko przed 9 ,zagonilo mnie tu rok temu i bedzie gonilo jeszcze nastepny,tutaj jest tak spokojnie,ze az nieswojo porownanie Australii z Izraelem to niesmaczny zart Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy jest tu jakis lekarz 12.02.06, 23:11 a dlaczego? byles tutaj? wiesz jak u nas cieplutko? ha!!!!! australia to pestka przy israelu.... nu, dzisiaj ci wybaczam, dzisiaj jestem lagodnie nastawiona nawet w stosunku do ciebie.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: czy jest tu jakis lekarz 13.02.06, 00:18 marzeniem oblakanej zajacowej psychopaty jest aby w australii bylo tak wybuchowo jak w eretzu.To podobienstwo ma zajacowa oblakana na mysli. Wtedy juz zajace beda mieli kontrole nad swiatem. Jeszcze za malo oblakanych aby tak bylo.Ale trzeba przyznac ze sie staraja. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy jest tu jakis lekarz 13.02.06, 00:30 brother wygrzeczniej mi tu natychmiast,inaczej cie z oblakana do jednego wora wrzuce,a tam wiadomo magiel z oparami,posypany zeschla nacia selera:) Odpowiedz Link Zgłoś