pndzelek Re: !+ 26.02.06, 16:15 gratulacje, ale ostatnie sekundy byly ciut nieprzyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: !+ 26.02.06, 16:19 Nie! Tak ma wygladac swiat. Finowie tez byli fantastyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa gratulacje dla szwecji 27.02.06, 02:11 ja amerykanskie medale mam gdzies ciesze sie z polskich tym sie roznimy mosku ja sie urodzilem polakiem polske dopinguje i takim zostane usa to kraj moich dzieci ja jestem tutaj wyrobnikiem jak kazdy w pierwszym pokoleniu emigracyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: gratulacje dla szwecji+ 27.02.06, 02:30 Moska pulsowata. Ciesz sie,ze zyjesz. Do czasu jak od ciebie lojalki nie zarzadaja. Jak od niektorych kiedys. Obys tego nie musial doswiadczyc. P.S A medale? Odpowiedz chlystkowi,co tutaj tych tchorzow szwedzkich batem chcial ocwiczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: gratulacje dla szwecji+ 27.02.06, 03:15 >>>>>>>>>>>><puls.usa napisał: > ja amerykanskie medale > mam gdzies > ciesze sie z polskich > > tym sie roznimy mosku > ja sie urodzilem polakiem > polske dopinguje > i takim zostane>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Badz nim.Zabrania ci ktos? Palcem wytyka cie ktos?Jak niektorzy innych? Zyj i innym daj zyc. Ciesz sie z dzieci swoich. A przy okazji od zydowskich sie odspokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: gratulacje dla szwecji+ 27.02.06, 03:35 Za gratulacje dziekuje. Przyjmuje je bo sie ciesze. Trzy malenkie narodziki Szwedzi,Finowie,Czesi klase pokazali. Pokazali to dupkom ktorzy na tym forum nimi gardza. To jest czysty odwet. Pokazali,kto jest szczekaczka. A czy ja mam sie cieszyc z tych ze medali,co i ty? A dlaczego? Po ludzku potrafisz to wytlumaczyc? Cieszylem sie z Pietrzykowskim,Sidla,Kirszentsztejn,Klobukowska i wielu,wielu innymi. Potem sie skonczylo. Tym sie roznimy. Winny temu nie ja jestem. P.S Ciesze sie z dziewczynami i chlopcami,ktorych w telewizji ogladam,o ktorych w gazetach czytam. Rozumiem ich jak mowia. I mowie tym ze samym jezykiem. Chociaz nikt ode mnie lojalki nie zadal. I przyjeli mnie w swoje grono. A zebym sie mogl cieszyc z tego co i ty,to musialbys wpierw zniknac ty i tobie podobni. Twierdzisz,ze u kropki mam prz....ne. A przeze mnie i ty. Nie rozumiem: Moze ja i mam. Ale ty prze ze mnie?Dlaczego? Napisalem jej,ze to niedorzecznosc.I prawo glosu tez miec musisz. Odpowiedz Link Zgłoś