dana33 30.03.06, 10:19 bo tego napewno nie zauwazysz..... :))))) www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=695969&contrassID=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxe1 Re: artykul z haaretz..... dla cepka....+ 30.03.06, 11:06 i male uzupelnienie : www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3234104,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka....+ 30.03.06, 11:15 hahaha, nie zauwazylam, ze dales juz ten artykul maxe.... widac, mamy te same mysli... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 11:14 i jeszcze jeden z yedioth...... to tak, zebys mial obraz ogolny a nie czytal wybiorczo i potem twierdzil, ze nie wiesz, nie znasz i nie rozumiesz.... ze ci sie wydaje itd itd.... fajny artykul.... nie musisz komentowac, to juz byloby za duzo oczekiwan od ciebie, wystarczy jak przeczytasz.... :)))) "But the real occupation that holds back Palestinians is not the Israeli military. It is the occupation they impose on themselves. It's a societal occupation driven by rising extremism, religious fanaticism, and living in a dream world of self-pity and failed leadership." www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3234104,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dana 30.03.06, 11:14 wczoraj nam radio powiedzialo, ze jedna z partii wybranych do Knessetu jest partia rencistow:)) Uwazam, ze to dobry pomysl (baby boomers wszystkich krajow laczcie sie) Powiedz cos o nich. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dana 30.03.06, 11:30 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3244915.html Jeszcze większym zaskoczeniem jest sukces założonej tuż przed wyborami Partii Emerytów. Przewodzi jej 79-letni Rafi Eitan, legendarny oficer Mossadu. W latach 40., w czasie walk żydowsko-arabskich, wpadł do kanału ze ściekami, dzięki czemu zyskał przydomek "Śmierdzący Rafi". W 1960 r. kierował akcją porwania nazistowskiego zbrodniarza Eichmanna, który ukrywał się w Argentynie. Agenci Mossadu przewieźli go do Izraela, gdzie został osądzony i powieszony. W latach 80. Eitan prowadził sprawę Jonathana Pollarda, analityka amerykańskich marines, który przekazywał Izraelowi supertajne dokumenty. Pollard został zdemaskowany i skazany na dożywocie, a FBI wydała nakaz aresztowania Eitana. Teraz "Śmierdzący Rafi" może zostać pierwszym izraelskim ministrem ściganym przez USA. Partia Emerytów zapewne wejdzie do kilkupartyjnej koalicji, którą musi zmontować Kadima. Program ma elastyczny, domaga się jedynie poprawy bytu emerytów, których reformy rynkowe ostatnich lat dotknęły najbardziej. - Dni upokorzenia emerytów dobiegły końca - zapowiadał we wtorek w nocy Eitan, popijając szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 30.03.06, 12:07 duzo nie wiem jeszcze pf (jak widzisz ponizej, krystianek wie wiecej). zebralo sie p[aru rencistow (jest wsrod nich tawet jakis dzieciak 59-letni, ktorego poslano na tzw. wczesna pensje), ktorych szlag trafil jak widac wiecej niz cala reszte spoleczenstwa, za traktowanie rencistow per noga, co zreszta napewno znasz rowniez i z polityki wewnetrznej innych krajow, bo to wspolne dla swiata. potem zrobili z tego partie, i liczyli na najwyzej 2-3 mandaty. a tu jak widac, mieli ogromne poparcie wsrod mlodszego spoleczenstwa, nawet wrod zupelnie mlodych ludzi takich 30+ i maja siedem mandatow. najprawdopodobniej wejda do koalicji. nie maja zadnego programu politycznego, tylko socjalny program pomocy starszym ludziom. ale jak sie nie dadza zepsuc przez polityczne machlojki, to bedzie klasa. starsi panowie, dobrze wychowani, z wyksztalceniem, z wysokimi pozycjami na karku, ktore pelnili w czynnym zyciu zawodowym. przyjemnie ich sluchac, program maja dobry. gratulacje i powodzenia dla nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dana and Krystek 30.03.06, 14:14 Spasiba za te polsko-izraelska odpowiedz. jeszcze kilka lat i bede zainteresowany wstapieniem do takiej partii. To dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 11:43 Ja tak się nie bawię. Jest wojna cepowsko-danowska. Jak przeprosisz za "szpicla" - to pogadamy. A tak to: ręka noga mózg na ścianie oko na widelcu --- Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 12:01 hahahaha........ widzisz cepek, jak sie wysilasz na humor, to to ci wychodzi strasznie smetnie, natomiast jak humor ci przchodzi spontanicznie, to naprawde jest duzo smiechu. poczekaj chwilkie..... ja cie przeprosze, a ty mi rzucisz jakis link do artykulu o tym, jak my kradniemy wode biednym palestynczykom i nie dajemy im uzywac szos, czy skomentujesz te dwa powyzsze artykuly swoimi slowami i na temat? bo wiesz, nie ma nic za nic... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 15:55 Ciucius , oni chca panstwo a "korytazem" w ktorym beda mogli korzystac z przestrzeni powietrznej i z dostepem do morza , a nie swiss-cheese-ghetto otoczone murem z zydowskimi osadami w strategicznych punktach dlawiace ich inicjatywe ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 17:43 Dana przeczytaj lepiej Wprost sprzed dwoch tygodni.Felieton Szewacha Weissa.Weiss chwalil Tchather, ktora okazala sie mimo wszystko byc filosemitka....Nu skoro ja Weiss chwali ? A co do Hareetza, to lewicowa gazeta. Jestem troche bardziej na prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 19:36 hihihi.... cepek dal "w tyl zwrot".... nie chce napisac nic na temat tych artykulow, co oczywiscie wiedzialam z gory.... git.... caly cepek.... ide na slub siostrzenicy, bedzie extra z kumsitz... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 30.03.06, 20:10 Idz i baw sie swietnie. A ja uciekam do szalasu. Dana poczytaj Wprost ;) Im bardziej dreczysz stalkera tym gorzej dla Ciebie.Meczenie "meczacego" przedluza jego meczenie o ok 3 tyg. Mysle,ze najlepiej go zignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 02:32 bawilam sie swietnie: pierwszy slub w rodzinie, siostra ma 4 corki, czyli jak to sie mowi, one down three to go... :))) cepka nie mozna ignorowac, to sie nie uda... on jest unikum... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 07:20 Tu masz wrogi artykuł o wpływie ohydnej globalizacji na kuchnię polską. Fuj. Niesmacznego. quote.bloomberg.com/apps/news?pid=10000039&refer=columnist_vines&sid=aQvUb8tpBPuE Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 09:07 ales ty tchorz, cepek.... brak ci odwagi cywilnej.... zaklamany jestes niesamowicie.... czy przynajmniej samemu sobie, jak nikt nie slyszy, umiesz powiedziec, ze nie jestes gotow powiedziec glosno nic pozytywnego o israelu? te uniki, te zmiany tematu, to znikanie na pare godzin albo na pare dni.... myslisz, ze tego sie nie widzi? nie pokazujesz sie z najlepszej strony.... wybrakowany charakter masz, jak to sie mowi, drugiego sorta... milej niedzieli, cep.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 09:31 Nie odpowiadam, bo mi się nie chce - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 10:06 taaak, znam to..... wojtus tutaj juz pisal jego slynne "mogem ale nie chcem" ... ode mnie sie nie nauczyles, bo ja odpowiadam. ty nigdy, bo ci nie wygodnie. ty od samego poczatku naszej forumowej znajomosci nie odpowiadales na zadne niewygodne ci pytania moje, dlatego tez przestalam dyskutowac z toba. a teraz manipulujesz i chcesz sobie i mnie i innym wmowic, ze to ode mnie sie nauczyles... nu, ty to juz umiales dawno, jeszcze zanim ja weszlam na forum. to twoj styl tzw. mietolic, pisac bzdury, podjudzac, pokazywac rozne negatywne strony mojego kraju, ale jak przychodzi do odpowiedzi, ktore ewentualnie obala twoje tak misternie plecione historyjki, to juz ciebie nie ma. nu, jak ci napisalam, tchorz, bez jaj i slaby czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Nudziara 31.03.06, 12:41 Już taka nudziara, że ręce opadają. Flaki z olejem :-------------------( Chcesz odpowiedzi? Proszę - już ją dałem, cytując inny artykuł z Haaretza o zakulisowych działaniach Mossadu, które uniemożliwiły zawarcie z Hamasem rozejmu na 30 lat, i artykuł takiego gościa piszacego z Izraela. Nie dziwie się, że mają absolutnie wszystkiego dość, a już zwłaszcza tych pokojowych planów, z których wynika, że mają pozbyć się dobrowolnie wszystkiego i zadowolić się ochłapami. Do cholery - byli na tym terenie przed wami. I tego się nie da zamazać żadnymi gadkami z Biblii. Czy tam z Tory, czy innego zbioru bajęd ze starozytności. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39510535&a=39510816 Nie gadam z analfabetami. PS. Wolę nie mieć jaj niż nie mieć pomyślunku. To teoretycznie, bo jak na razie mam i to i to. Atobie brakuje i jednego i drugiego. Smutna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nudziara 31.03.06, 18:45 a to nowosc, ze byli na tych terenach przed nami.... wyglupiasz sie juz niemozliwie, cep.... no i ten watek o mossadzie to naprawde dokladna odpowiedz na te linki do haaretz i yedioth, ganc na temat... pisalam ci juz chyba, ze manipulujesz.... i wiesz co cep, manipulujesz strasznie prymitywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Nudziara 31.03.06, 19:02 dana33 napisała: > a to nowosc, ze byli na tych terenach przed nami.... wyglupiasz sie juz > niemozliwie, cep.... Nu ale skad niby cep moze wiedziec ze twoja ciotka estera z tomaszowa byla na tych terenach przed arabami!? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 09:40 "hihihi"... na nic innego cie nie stac jak tylko na "w tyl zwrot"? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:02 nu, co z odpowiedzia explicita? przeciez i on i ty i cep i cala wasza reszta piszecie w kolko to samo. odpowiadalam wam, ale nie uznajecie argumentow, ktora ma israel i dalej w kolko to samo. to co, ze napisze po raz setny ze nie ma getta, bo getto to miejsce zamkniete ze wszystkich stron i nie wolno sie z niego nigdzie ruszyc, a mur to oddzielenie sie od tzw palestynczykow i na wschod, polnoc i poludnie moga sie ruszac ile chca i nikt im nie zabrania? wasza odpowiedz jest znow, ze to getto i tak w kolko. juz mi sie znudzilo odpowiadac na te glupoty wasze. cep rzuca przynajmniej jakis link, dodaje do tego swoj antysemicki komentarz, tylko ze nie lubi odpowiadac na moje odpowiedzi, albo odpowiedzi innych, jak mu brakuje argumentow. bo by jego twierdzenia polecialy na leb i szyje. i tak leca, ale on ma idiotyczne zadowolenie, ze to niby on ma ostatnie slowo. a ty nic nie lepszy jestes od niego, drzewiecki. gorszy jestes, bo cep to antysemita i manipulator elegancki, ty natomiast wulgarny ohydnie. to tyle co do odpowiedzi rozlupanca. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:07 To pewnie kwestia genow. Oni juz bez murow nie umieja zyc. Latwiej wyciagnac zyda z getta, niz getto z zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:38 bla bla bla.... A co z odpowiedzia na post explicita? Czy Polacy tez nie chcieli miec swojego panstwa bo zamiast cieszyc sie z GG to strzelali do Niemcow i wysadzali w powietrze pociagi? Polacy tak samo jak Palestynczycy chcieli na SWOJEJ ZIEMI miec SWOJE PANSTWO a nie nedzne ochlapy pozostawione im i kontrolowane przez okupanta. dana33 napisała: > ty natomiast wulgarny ohydnie. Nu koszerna, to juz trzeba byc toba, zeby postawic taki zarzut akurat wobec mnie. :-) "zaproponowalam oscarze wszystkim zydom na tym forum po prostu ignorowac gnoja. czytam co pisze, kopiuje to. przyda mi sie. nu, wiemy kto to. i wiesz, jak to sie u nas mowi: na kazdego psa przyjdzie jego dzien. mam nadzieje, ze jak jego przyjdzie, to bedzie wiedzial, ze mu tego zyczylam z calego serca." "roznica kretynie, ze ta 13-letnia dziewczynka byla podejrzana, bo znajdowala sie tam, gdzie nie powinna byla byc." Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:42 nu, drzewiecki, nie bede ci po raz nie wiem ktory cytowac twoich postow. ten kretyn, i gnoj to nic w porownaniu z twoimi wyrazeniami. nie mowiac o tym, ze to prawda i nalezy ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:56 dana33 napisała: > nu, drzewiecki, nie bede ci po raz nie wiem ktory cytowac twoich postow. > ten kretyn, i gnoj to nic w porownaniu z twoimi wyrazeniami. Zacytuj koszerna :-) I nie zapomnij jak zwykle zacytowac postu, ktory ten post poprzedza :-) > nie mowiac o tym, ze to prawda i nalezy ci sie. Nu, ciucka oczywiscie... Gdyby prostak nie rzucal inwektywami ze swietym przekonaniem to nie bylby prostakiem i nie rucalby inwektywami :-) Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 11:32 tu masz cytaty twojego chamstwa i wulgarnosci...... "Wasze IQ jest w koncu duzo nizsze od IQ Polakow." "Po co ja czemus takiemu jak ty w ogole odpowiadam?" "popros kogos inteligentniejszego od ciebie (nie powinno to byc zbyt trudne np. jesli masz psa)," Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 11:36 dana33 napisała: > tu masz cytaty twojego chamstwa i wulgarnosci...... > > "Wasze IQ jest w koncu duzo nizsze od IQ Polakow." Znow masz problemy z faktami? IQ Polakow jest wyzsze od IQ Izraelczykow. To fakt. Ktore okreslenie jest chamskie albo wulgarne? > "Po co ja czemus takiemu jak ty w ogole odpowiadam?" Ktore okreslenie jest chamskie albo wulgarne? > "popros kogos inteligentniejszego od ciebie (nie powinno to byc zbyt trudne np. jesli masz psa)," Ktore okreslenie jest chamskie albo wulgarne? P.S. wulgane sa nastepujace okreslenia: "cham", "kretyn", "idiota", "scierwo" itd... czyli to, co nalezy do twojego codziennego reperuaru. Pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum P.S. 31.03.06, 11:40 Dlaczego nie przytaczasz postow, ktore te posty poprzedzaja? Bo okazaloby sie, ze twoj ulubieniec pierwszy zwraca sie do mnie per "patafianie"? Rozumiem rozumiem koszerna.... Nazwanie kogos przez Zyda "patafianem" jest (ta wasza) "prawda". Nazwanie go w odpowiedzi Zyda "czyms" jest "wulgarne". Znamy sie nie od dzis koszerna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 11:51 pytan nie mam, do ciebie nigdy nie mam pytan. ale stwierdzenie: slowa scierwo nie uzywam, to slowo jest uzywane przez twoja grupe. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 12:01 dana33 napisała: > pytan nie mam, do ciebie nigdy nie mam pytan. No bo jak tu miec? Kazdy przeciez moze sie przekonac, jakiego uzywasz jezyka. > ale stwierdzenie: slowa scierwo nie uzywam, to slowo jest uzywane przez twoja > grupe. Nie wiem, co to jest "moja grupa" i juz na pewno nie identyfikuje sie z "grupa" piszaca o machmuckim 2scierwie" Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:09 Nasza ciucius gniewa sie na mnie od czasu jak opowiedziala mi syjonistyczna bajke o blyskotliwej , wprost genialnej akcji rabniecia zakupionych lodzi podwodnych z francuskiego portu przez bohaterskich mossadowcow po wstrzymaniu z jakiegos tam powodu dostawy jednostek ,... Lodzie podwodne okazaly sie lodziami poscigowymi a francuzi nawet nie poslali samolotow za zlodziejami mimo ze byli na francuskich wodach ,... Taka tam opowiastka o bohaterskich zioncach i hutzpalandzie w pieluszkach , dobra na dobranoc dla wnuczkow :) uklony ============================================================================== "hihihi"... na nic innego cie nie stac jak tylko na "w tyl zwrot"? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:26 nu, rozlupaniec, ego ci sie rozpedzilo.... gniewac sie, czy lubic kogos, czy denerwowac sie kims, to w wypadkach, jak komus ten drugi nie jest obojetny. wtedy ma sie w stosunku do niego cala game uczuc. a ty i twoi kolesie to mi objetni ganc kompletnie, tak ze ani sie na ciebie nie gniewam, ani nic. taki jakis tam rozlupaniec siedzi w usa i pisze bzdury: kompletnie bez znaczenia i zupelnie nie grajacy roli w moim zyciu. jak wylaze z fs, to natychmiast cie zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:34 A ja nie dosypiam i nie dojadam i mysle jak ci obrzydzic zycie :) uklony ============================================================================== jak wylaze z fs, to natychmiast cie zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:41 explicit napisał: > A ja nie dosypiam i nie dojadam i mysle jak ci obrzydzic zycie :) A w zyciu jak to w zyciu...nie zawsze wychodzi. Pchaj dalej swoj kamien syzyfie. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 11:02 Ja siem nie zrazam i nawet mnie to bawi :) uklony ============================================================================== A w zyciu jak to w zyciu...nie zawsze wychodzi. Pchaj dalej swoj kamien syzyfie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:45 nu, rozlupaniec, nie jestes w stanie obrzydzic mi zycia. lepiej zajmij sie rybami, przynajmniej bedziesz mial co jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:41 Te mity to obok maltretowania prawie bezbronnych Palestynczykow podstawowa pozywka ideologiczna nowego niezatapialnego zyda - z muskulami czyli "muskeljude", jak humorystycznie okreslaja ich Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:46 Niemcy to historycznie niezwykle kulturalny narod i ma przezabawne, kulturalne okreslenia...i prezabawna historie... "muskeljude" to takie niemieckie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 10:58 Jakby nie bylo maja najwyzszy IQ w Europie, IQ, do ktorego wam bardzo daleko. Jakby nie bylo zawsze bardzo za to ich podziwialiscie i robiliscie wszystko, zeby im dorownac. Jakby nie bylo zawsze wychodzila i wychodzi z tego tylko kiepska parodia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 11:08 Tylko jak ??? Niemcy sa pracowici ,... uklony ============================================================================== Jakby nie bylo zawsze bardzo za to ich podziwialiscie i robiliscie wszystko, zeby im dorownac. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 11:17 explicit napisał: > Tylko jak ??? Niemcy sa pracowici ,... Dlatego: "Jakby nie bylo zawsze wychodzila i wychodzi z tego tylko kiepska parodia" Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 12:39 O czym ty wlasciwie piszesz, goldbaumie z poteznym IQ? Blabasz na roznych watkach bez ladu i skladu...jaka mysl(?) chcesz przekazac? Exa rozumiem, ustawicznie dostaje po kieszeni, im wiecej pyskuje tym bardziej dostaje(Pawlow u niego nie dziala...a moze wlasnie tak dziala?). Ale ty? Po kieszeni jesli juz dostajesz to minimalnie i datek idzie nie na nasze konto... Czego wiec pobekujesz? Czyzbys byl osobiscie dotkniety konfliktem? Jesli tak to przyznaj to otwarcie, to zaden wstyd...ba, nawet latwiej bedzie podyskutowac. Jesli natomiasta jestes tylko zwyklym, przecietnym antysemita, to tez nie ma sie czego wstydzic....nie ty pierwszy i nie ostatni, przyznaj to szczerze...tez bedzie latwiej dyskutowac... A wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz To ty Żołędny 31.03.06, 12:50 dyskutujesz? Jakoś nie pamiętam. Widzę tylko kwaśne przy-kaknięcia. (Dobrze, że tylko widzę.) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: To ty Żołędny 31.03.06, 13:39 Cepie, to bylo tylko takie gdybanie...przeciesz napisalem wyraznie, ze jesli przyzna...to podyskutujemy... A to bie co? Zebralo ci sie na dyskusje? Zacytuj pare stron z gazety...to twoja forma dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: To ty Żołędny 31.03.06, 14:13 A zacytuję. Nie zawsze w pełni rozumiem kontekst. Opatruję cytat pytaniem - Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: To ty Żołędny 31.03.06, 15:17 cepie, jestem na tym forum troche krocej od ciebie, ale wystarczajaco dlugo, zeby zauwazyc, ze tak zwana rzeczowa dyskusja w sprawach konflikyu izraelsko palestynskiego , nigdy, ale to nidy nie konczy sie rzeczowo. Nie bede probowal analizowac powodu tego zjawiska, gdyz jest to temat na wieksza prace naukowa, dla mnie to zwykly fakt i oczywiscie nie jestem w stanie tego zmienic. Twoj wklad w te "dyskusje" jest troche jednostronny czemu sam nie zaprzeczasz, twierdzac:"A mnie Izrael i jego sprawy i tak będzie interesował. Choćby jako ostatni kolonialny eksperyment - Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: To ty Żołędny 31.03.06, 15:44 Ja też pokpię. Mogę to zrobić, bo nie mam wiedzy jedynie słusznej i niepodważalnej. To by było nudne, jak cholera. Co do zdania z frazą "kolonialny eksperyment" - ono jeszcze nie zamyka rozmowy. Ale, jesli chcesz, mogę dodać coś, co zamyka: "jak se pościelesz, tak się wyśpisz". Miłych snów. C. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: To ty Żołędny 31.03.06, 15:49 Skad ja to pamietam , hmm ??? narazie ------------------------------------------- Dana początkowo traktowała mnie jak gó..arza, któremu można wetknąć każdą propagandową papkę, łącznie z żałosnym twierdzeniem, że przed pierwszą aliją na terenie Ziemi Świętej była tylko pustynia i malaryczne bagna, Czy że przy pierwszej wojnie z Arabami to oni mieli lepsze uzbrojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 13:01 z_daleka napisał: > O czym ty wlasciwie piszesz, goldbaumie z poteznym IQ? Gdyby nie IQ jakie jest ci dane, wiedzialbys. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 13:43 Gdybys byl goldbaumie, rzeczywiscie czlowiekiem z duzym wymiarem IQ, to umialbys sie znizyc do poziomu takiego zwyklego, przecietnego zydka jak jak ja... Ps.psssyyyt... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 13:53 z_daleka napisał: > Gdybys byl goldbaumie, rzeczywiscie czlowiekiem z duzym wymiarem IQ, to umialby > s > sie znizyc do poziomu takiego zwyklego, przecietnego zydka jak jak ja... Znizac sie nie mam zamiaru. Musisz zadowolic sie kopnieciami mojego buta. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 13:56 Goldbaumie z wielkim IQ ...co masz na mysli piszac :"Musisz zadowolic sie kopnieciami mojego buta." Musisz przyznac, ze brzmi to dosyc butnie(sic) w ustach patafiana, ktoremu co krok udowadnia sie ze, jest zerem...oczywiscie z wysokim IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 14:00 ps. psssyyyt Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 14:11 z_daleka napisał: > ps. psssyyyt Znow tylko tyle? Zal mi cie biedaku.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 14:10 z_daleka napisał: > Goldbaumie z wielkim IQ ...co masz na mysli piszac :"Musisz zadowolic sie > kopnieciami mojego buta." Na mysli mam kopniecia, ktore regularnie obrywasz jak chocby ostatnio - gdy wykazalem niezbicie wasze przekrety polegajace na usilowaniu postawiania znaku rownosci miedzy zbrodniami, jakich dokonala III Rzesza i jakich nigdy nie dokonali arabowie palestynscy. > Musisz przyznac, ze brzmi to dosyc butnie(sic) Nie butnie, tylko oddaje istote sprawy. > w ustach patafiana, ktoremu co krok udowadnia sie ze, jest zerem...oczywiscie > z wysokim IQ. Jesli tym "patafianem" mam w twoim pojeciu mam byc ja, to musisz jeszcze wskazac ten "dowod". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 14:42 Goldbaumie z wysokim IQ, uwazajacym sie za humaniste, nie przystoi ci urzywac slow z jakiegos skino-faszystowskiego slownika:"Musisz zadowolic sie kopnieciami mojego buta." Mam dziwne i niezbyt dobrze swiadczace skojarzenia, czytajac te slowa... Piszesz, goldbamie z wielkim IQ( pieszczotliwie patafianie): " Na mysli mam kopniecia, ktore regularnie obrywasz jak chocby ostatnio - gdy wykazalem niezbicie wasze przekrety polegajace na usilowaniu postawiania znaku rownosci miedzy zbrodniami, jakich dokonala III Rzesza i jakich nigdy nie dokonali arabowie palestynscy." -Otoz MY... z_daleka zupelnie sobie nie przypomina-my abys-my cokolwiek na powyzszy temat pisal-i, a wiec zupelnie nie widzi-my powodu do tego pokopywania... Udowodnienie(patafianie) ze jestes zerem jest oczywiscie dosc proste goldbaum=0 Ps. Pssssyyyt Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: a co z odpowiedzia explicita koszerna? 31.03.06, 16:03 z_daleka napisał: > -Otoz MY... z_daleka zupelnie sobie nie przypomina-my abys-my cokolwiek na > powyzszy temat pisal-i, a wiec zupelnie nie widzi-my powodu do tego > pokopywania To, ze sobie nie przypominacie, wcale nie dziwi. Przy waszym IQ przypomnienie sobie czegos sprzed godziny graniczyloby z cudem. Dobrze przynajmniej, ze jest ktos, kto przypomni wam to wasze idiotyczne "cokolwiek" na powyzszy temat. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39449631&a=39519886 > Udowodnienie(patafianie) ze jestes zerem jest oczywiscie dosc proste > goldbaum=0 Widze, ze dales znow z siebie wszystko... > Ps. Pssssyyyt No przeciez pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 15:22 a po co im panstwo sa tutj zydzi frajerzy co ich karmja i leczo przeto polacy antisemici sa zazdrosni bo chca tez taki raj a my pojechali do Erec Israel i dali polka fige Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 18:20 Poczekaj troche oblakana az Iran zbuduje bombe atomowa. Wtedy sami oddacie palestyne palestynczykom i jeszcze poprosicie o rachunek za okupacje. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 18:23 kyo pawi sie ogniem popala swoje kcioki jeden Dzien wstane i nie bedzie ajatolow bo odwiedzyl ich IAF oni maja nafte ale my zapalki, kup sobie konia i furmanke goju Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 18:30 polani napisał: > oni maja nafte ale my zapalki, No to sie spal. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 18:40 mi spalimi ich :)))) To bedzie Roastperski 2 miliardow muzelmanow na swiecie jest z duzo Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 18:41 polani napisał: > mi spalimi ich :)))) A oni mowia to samo o was :-))))) Nie byloby z reszta pierwszy raz :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:19 my jestesmy mocarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:27 mocarstwo za płotem Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Do takich oszolomow jak ty 31.03.06, 18:57 takie argumenty przemowia. Muzulmanie cie mycka z dwutlenku wegla przykryja zanim zapalki znajdziesz www.haaretzdaily.com/hasen/spages/701134.html Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Do takich oszolomow jak ty 31.03.06, 19:20 my mamy IDF IAF i jwrejski bog na naszej strony Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:17 polani napisał: > mi spalimi ich :)))) > To bedzie Roastperski nazistowski sku..syn Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:21 mniej pretesi do kumpli ajotaly co chca mnie do polski poslac Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:23 cepimierz napisał: > polani napisał: > > > mi spalimi ich :)))) > > To bedzie Roastperski > > nazistowski sku..syn ty zas antysymita...sukin..yn Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:26 Zamknij się kacapski nazisto, bo ci z gęby Hitlerem cuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 19:31 cepimierz napisał: > Zamknij się kacapski nazisto, bo ci z gęby Hitlerem cuchnie dzis IDF wyslal do raju ..jeszcze jednego kozojebca co ty na to cepku..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: dalej szczekasz 31.03.06, 19:38 och ..jak ten kozojebiec pienil sie pare dni temu...zniszczymy Israel..my bohaterzy palestyny..itd....teraz to.rozmazane kupa gu...na w samochodzie.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: dalej szczekasz 31.03.06, 20:19 Iran buduje bron atomowa-zajonce sie pienia.Iran zniszczy caly swiat zajonce szczekaja.Od kad Izrael to caly swiat?. Iran nawet nic nie wspomnial o zniszczeniu-zmazaniu Zydow z mapy a ty zajoncu myslisz ze jak zajoncem jestes to tez Zydem.Szczekaj dalej tylko pod plotem ktory sobie wymurwales.Padline ci jakas trzeba rzucic?.Zaszczekaj!. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: dalej szczekasz 31.03.06, 19:42 hucpa polaka naziwa jwreja co sie broni nazi, kiedy 55 polskich dwizij wlaczyli na strone hitlerowka i spolparcown Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz [...] 31.03.06, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: dalej szczekasz 31.03.06, 21:00 Broń się, broń. Podnieś tylną łapę i sikaj - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dalej szczekasz 31.03.06, 22:00 nu, cep, ale sie pokazales w calej swojej krasie.... co za wstyd.... ale dobrze przynajmniej, ze w koncu karty na stole i wszystko jasne.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: dalej szczekasz 31.03.06, 22:29 Co jasne? Jasne jest tylko to, że zgadzasz się wewnętrznie z tym, co tu wypisują nazistowskie bydlaki - Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Mylisz sie cepimierzu 03.04.06, 10:07 cepimierz napisał: > Jasne jest tylko to, że zgadzasz się wewnętrznie z tym, co tu wypisują nazistow > skie bydlaki - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 21:58 wiesz co cep? jak ten iranczyk nawolywal swiat do wymazania z mapy israela, to nic o nazistowskim sku..synie nie pisales. hipokryta!!!!!! i to jeszcze jaki!!! bo fredzio nie reprezentuje panstwa tutaj tylko wlasne zdanie. i ma do tego zdania takie samo prawo jak i ty do kretynskiego gadania o niepozwalaniu palestynczykom uzywac szos israelskich. spadasz coraz nizej, cep.... niedaleko ci juz do drzewieckiego i reszty, bo i elegancja cie opuscila zupelnie.... grana byla niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: artykul z haaretz..... dla cepka.... 31.03.06, 22:31 Reprezentuje własne zdanie - nazisty - Odpowiedz Link Zgłoś