Gość: kazik IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 17:41 za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teroryści tylko inni to0 jest sprawiedliwość po żydowsku i amerykańsku tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: 208.130.53.* 18.10.01, 17:44 Gość portalu: kazik napisał(a): > za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teroryści tylko > inni to0 jest sprawiedliwość po żydowsku i amerykańsku tak trzymać Ja widzialem w TV, nie tylko tej "faszystowskiej, zaklamanej, rzadawej" CNN, takie 10 letnie dziewczynki i chlopcow z AK47. Juz sam nie wiem co o tym myslec. Moze mnie oswiecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muslimek 10 letni dziewczynki z AK47? chyba jakieś siłaczki!!! IP: 213.25.26.* 18.10.01, 17:47 i one to udźwigną? kurcze, trudno w to uwierzyć... dziewczę 10 lat to przecież maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: 10 letni dziewczynki z AK47? chyba jakieś siłaczki!!! IP: 208.130.53.* 18.10.01, 18:56 Gość portalu: muslimek napisał(a): > i one to udźwigną? > kurcze, trudno w to uwierzyć... > dziewczę 10 lat to przecież maleństwo. No, i kurde, znowu chyba mam jakies "omamy", albo pewnikiem, znowu nasza rzadowa telewizja cos spreparowala. Miales kiedys w reku jaki kolwiek karabin szturmowy? To prawda, AK "kopie" (wiem ze slyszenia, nigdy nie strzelalem), ale jak oprzesz lufe o mur i pociagniez za cyngiel, to pewnie mniej rzuci niz starym Coltem 1911. Oczywiscie widzialem "pokojowe manifestacje" w Palestynie i male dzieci na samochodach, pod "kuratela" dumnych rodzicow, trzymajace na kolanach kalachy. Wiem, abstrakcja. Martwi mnie jedno, na tasmie wyslanej przez tych extremistow, co zabili izraelskiego ministra turystyki, tych 2 typow po bokach trzymalo nic innego, jak swierzutkie Colty M4A1, w tym jeden z celownikiem optycznym. Wiem, zaraz powiesz, ze to Mossad podrzuca bron Palestynczykom, zeby tylko siac zamieszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Re: 10 letni dziewczynki z AK47? chyba jakieś siłaczki!!! IP: *.chello.pl 18.10.01, 21:42 Z tymi m4a1 to żaden dowód: moga być choćby zdobyczną bronią na wrogach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: 10 letni dziewczynki z AK47? chyba jakieś siłaczki!!! IP: 208.130.53.* 18.10.01, 22:08 Gość portalu: Habib napisał(a): > Z tymi m4a1 to żaden dowód: moga być choćby zdobyczną bronią na wrogach? Moga. Ale wydawaly sie "za nowe", i za dobrze utrzymane, jak na warunki "partyzanckie". Poza tym M4A1, to nie UZI, Kalach, albo zwykly M16, ktorych pelno. Chyba, ze jacys izraelscy komandosi uciekli, zostawiajac im bron. Poza tym ten celownik optyczny byl "przyszywany"-za wielki, tak jakby ktos w garazu przyczepil go tam, bo wiele celownikow daje sie przymontowac do "nosidla". Poza tym latwiej by bylo im zdobyc AR15 - "wietnamska", krotka wersje M16. M4A1 to moze nie jakis "unikat", ale bardzo popularny w roznych silach specjalnych (ma je np. GROM) i wyprodukowany po wyjsciu zaostrzonych przepisow o broni automatycznej w US. Zwyczajnie za nowy i ciezko go "normalnie" zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Dziwne !______w__jednym__wątku__w__krótkim__czasie__tylu__Żydów ?_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 01:17 Dziwne ! Po moim jednym poście... Pojawiła się cała grupa Żydów. Większość z nich była wulgarna i kobiety i mężczyźni. Choć sam nie posunąłem się do żadnych inwektyw. (Sorry, 1 raz napomniałem ostro). Większość z nich powtarzała bajkę WOJO !!! na temat mojego arabskiego pochodzenia. Większość z nich używała tej samej żołdackiej stylistyki i słów. Np. "ścierwo" , "strzelają dookoła" itp. I tak przybywali kolejni, aż do chwili gdy napisałem o którymś: " Też z Tajwanu ? " Potem już nikt. Ciekawe, czy populacja polskojęzycznych Żydów w rządzie Tajwanu jest liczna. W rządzie, bo I.P. z Tajwanu są rządowe. Jeśli nie, to byli tu wszyscy :-))) Ciekawa dyskusja. Może tylko gdyby tak mniej wulgarności. pzdr Vist__________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek 10 letni dziewczynki z AK47? Islamscy mordercy IP: 10.131.129.* 29.10.01, 23:58 Ciekawe w jaki sposób zdobyli tę zdobycznš broń - kwiatkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw6 Re: 10 letni dziewczynki z AK47? chyba jakieś siłaczki!!! IP: *.cm-upc.chello.se 28.01.02, 15:44 Gość portalu: Paul napisał(a): Drogi Panie cala sprawa byla od poczatku przerabana. Jak zabili tego Izraelskiego ministra to Mosad polecial ze zdjeciem tej 10'letnie dziewczynki do Sharona a pozniej cale Izrelskie wojsko pomaszerowalo w storne palestynczykow glosno spiewajac" idziemy zabic dziewczyneke za naszego kochanego ministra" Wszyscy to widzieli... Poza tym to od dawna wiadomo ze ci "terorysci samobujcy" to nie Palestynczycy ale przebrani agenci Mosadu ktorzy wysadzaja sie w powietrze tylko po to aby pozniej zrzucic wine na Plestynczykow i zeby Sharon mial powod do odwetu.. jasne ja slonce .. nno nie W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJOR CNN jest televizja nalezaca do zydowskiego konglomeratu. IP: *.ipt.aol.com 19.10.01, 15:15 CNN TV nie jest rzadowa TV. CNN jest televizja nalezaca do zydowskiego konglomeratu. Masz racje ze jest zaklamana, lecz nie jest faszystowstowska, CNN TV jest ZIONISTYCZNA. ==================== > Gość portalu: kazik napisał(a): > Ja widzialem w TV, nie tylko tej "faszystowskiej, zaklamanej, rzadawej" CNN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 18.10.01, 19:37 Gość portalu: kazik napisał(a): > za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teroryści tylko > inni to0 jest sprawiedliwość po żydowsku i amerykańsku tak trzymać Jestes pewien, ze to odpowiedz Izraela???????? Bardzo watpie. Juz to sobie wyobrazam:" Dziewczynka po zjedzeniu snadania w restauracji hotelowej, pozostowila na chwile rodzicow udajac sie do pokoju. Tam czekali juz pragnacy zemsty za smierc ministra Izrealczycy. Dziewczynke znalezli rodzice, postrzal w glowe - dziewczynka nie przezyla." ABSURD!!! Z calym szacunkiem dla niezyjacych, smuci mnie ze odebrano im zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 18.10.01, 20:59 Gość portalu: she napisał(a): > Gość portalu: kazik napisał(a): > > > za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teroryści tyl > ko > > inni to0 jest sprawiedliwość po żydowsku i amerykańsku tak trzymać > > Jestes pewien, ze to odpowiedz Izraela???????? Bardzo watpie. Juz to sobie > wyobrazam:" Dziewczynka po zjedzeniu snadania w restauracji hotelowej, > pozostowila na chwile rodzicow udajac sie do pokoju. Tam czekali juz pragnacy > zemsty za smierc ministra Izrealczycy. Dziewczynke znalezli rodzice, postrzal w > > glowe - dziewczynka nie przezyla." ABSURD!!! ale zginela!!!!! i to jest absurd jak chca walczyc z nienawidz zabijajac dzieci jak ten maly chlop zastrzelony zimna krwia kiedy ojcec staraj sie go ochronic!!! czy zostal sprawdza aresztowany nie po to tylko arab nie bedzie pokoj do poki nie ma sprawiedliwosc a jak sie ma butchera na premiera to sie lubi przemoc na to zasluzyli!!!!!! > Z calym szacunkiem dla niezyjacych, smuci mnie ze odebrano im zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.sprint.ca 18.10.01, 21:38 Gość portalu: Muslim napisał(a): > i to jest absurd jak chca walczyc z nienawidz zabijajac dzieci jak ten maly > chlop > zastrzelony zimna krwia kiedy ojcec staraj sie go ochronic!!! Ojciec tak starał się chronić swojego synka, że zabrał go by popatrzeć na strzelaninę (szkół w okolicy nie ma). Nie wiem czy ustalono kto zabił tego chłopca, faktem jest, że nie powinien się tam znaleźć. Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... Tak czy inaczej propaganda palestyńska nie miała skrupułów by bezwstydnie wykorzystać jego tragiczną śmierć dla swoich celów (tj. manipulowania światową opinią publiczną). Może właśnie po to tam go zabrano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 18.10.01, 21:50 Gość portalu: boss napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > i to jest absurd jak chca walczyc z nienawidz zabijajac dzieci jak ten mal > y > > chlop > > zastrzelony zimna krwia kiedy ojcec staraj sie go ochronic!!! > > Ojciec tak starał się chronić swojego synka, że zabrał go by > popatrzeć na strzelaninę (szkół w okolicy nie ma). ojcec wracal skadz z dzieckiem.... wszysce o tym wiedza nawet byl o tym program w polsce... Nie wiem > czy ustalono kto zabił tego chłopca, faktem jest, że nie > powinien się tam znaleźć. Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... > > Tak czy inaczej propaganda palestyńska > nie miała skrupułów by bezwstydnie wykorzystać jego tragiczną śmierć > dla swoich celów (tj. manipulowania światową opinią publiczną). > Może właśnie po to tam go zabrano... > i co jezcie > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 18.10.01, 22:01 Gość portalu: Muslim napisał(a): > > Ojciec tak starał się chronić swojego synka, że zabrał go by > > popatrzeć na strzelaninę (szkół w okolicy nie ma). > ojcec wracal skadz z dzieckiem.... > wszysce o tym wiedza nawet byl o tym program w polsce... > Nie wiem > > czy ustalono kto zabił tego chłopca, faktem jest, że nie > > powinien się tam znaleźć. Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... > > > > > Tak czy inaczej propaganda palestyńska > > nie miała skrupułów by bezwstydnie wykorzystać jego tragiczną śmierć > > dla swoich celów (tj. manipulowania światową opinią publiczną). > > Może właśnie po to tam go zabrano... > > > i co jezcie > > > > > I jeszcze to: Sensem mojej wypowiedzi bylo to, ze odezwala znow sie tym razem bardzo naiwna antyizraelska propaganda. Jak mozna powiedziec, ze smierc tej dziewczynki byla celowym odwetem demokratycznego panstwa za smierc polityka (cytuje: "za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę"). Celowo zabito ministra!! Czy przypadkiem nie bylo z ta dziewczynka tak jak w przypadku tego chlopca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 18.10.01, 22:06 Gość portalu: she napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > Ojciec tak starał się chronić swojego synka, że zabrał go by > > > popatrzeć na strzelaninę (szkół w okolicy nie ma). > > ojcec wracal skadz z dzieckiem.... > > wszysce o tym wiedza nawet byl o tym program w polsce... > > Nie wiem > > > czy ustalono kto zabił tego chłopca, faktem jest, że nie > > > powinien się tam znaleźć. Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... > > > > > > > > > Tak czy inaczej propaganda palestyńska > > > nie miała skrupułów by bezwstydnie wykorzystać jego tragiczną śmier > ć > > > dla swoich celów (tj. manipulowania światową opinią publiczną). > > > Może właśnie po to tam go zabrano... > > > > > i co jezcie > > > > > > > > > > I jeszcze to: > Sensem mojej wypowiedzi bylo to, ze odezwala znow sie tym razem bardzo naiwna > antyizraelska propaganda. Jak mozna powiedziec, ze smierc tej dziewczynki byla > celowym odwetem demokratycznego panstwa za smierc polityka (cytuje: "za ministr > a > zabili 10 letnia dziewczynkę"). Celowo zabito ministra!! Czy przypadkiem nie by > lo > z ta dziewczynka tak jak w przypadku tego chlopca? byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola byly general...) jest bardzej wartosciowy niz tej dziewczeny dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... ona jest niewinna on nim nie bede polemizowal bo nic nie wiem o nim nie jestem palestynczykem... ale wedlug co czytalem to byl ultranationalista .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 15:02 Gość portalu: Muslim napisał(a): > ... ale wedlug co czytalem to byl ultranationalista .... I dlatego zginął. V.__________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 19.10.01, 19:42 Gość portalu: Muslim napisał(a): > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola byly general...) jest bardz > ej > wartosciowy niz tej dziewczeny PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie bardziej zasluguja na wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy strzelali w okolicy ! Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii w pierwszym poscie: roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela jest zasadnicza. Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do tego zamachu, wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepszy moment by go zabic i zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! Dziewczynka zginela w wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie zabil jej celowo, nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! Dlatego jej smierci nie mozna w zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! Autor pierwszego postu albo jest idiota albo prowadzi antyizraelska propagande!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 19.10.01, 20:47 Gość portalu: she napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola byly general...) jest > bardz > > ej > > wartosciowy niz tej dziewczeny > PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie bardziej zasluguja > na > wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? > > > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... > ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy strzelali w okolicy ! > Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii w pierwszym poscie: > roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela jest zasadnicza. > Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do tego zamachu, > wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepszy moment by go zabic > i > zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! dla mnie nie do konca zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic zeby zabic ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity za jego polityka przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palestynie do innych kraje arabskie Dziewczynka zginela w > wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie zabil jej celowo, > nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych faszystow dla nich to zawsze o jeden jedna mniej!!!! Dlatego jej smierci nie mozna > w > zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie .... dla nich to o jedna matka terorystow mniej!!!!! Autor pierwszego postu albo jest idiota > > albo prowadzi antyizraelska propagande!!! > nie jestem odpowiedzalny za niego a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia postow niekotorych burakow antiarobow i antimuzulmanow? to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: 208.130.53.* 19.10.01, 20:57 >zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic zeby zabic >ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity za jego >polityka przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palestynie do >innych >kraje arabskie To znaczy, ze np. zamachem terrorystycznym jest zabicie 6000 ludzi - fanow Koziolka Matolka, natomiast morderstwo na osobie, ktora zyczy sobie zakazania emisji Przczolki Maji z racji milosci do Koziolka Matolka, aktem terroru nie jest? Uszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHE Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 19.10.01, 21:24 Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: she napisał(a): > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > > > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola byly general...) > jest > > bardz > > > ej > > > wartosciowy niz tej dziewczeny > > PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie bardziej zaslu > guja > > na > > wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! > > > > > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... > > ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy strzelali w okol > icy ! > > Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii w pierwszym pos > cie: > > roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela jest zasadnicz > a. > > Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do tego zamachu, > > wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepszy moment by go > zabic > > i > > zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! > dla mnie nie do konca > zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic zeby zabic OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI > ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity za jego polity > ka > przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palestynie do innych > kraje arabskie I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIONE ZBRODNIE, W ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOKATOW DO WYZSZCH INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE PRAWA. > Dziewczynka zginela w > > wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie zabil jej celo > wo, > > nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! > byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych faszystow dla nich to > zawsze o jeden jedna mniej!!! KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? > Dlatego jej smierci nie mozna > > w > > zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! > tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE!!! SA TO SLOWA AUTORA PIERWSZEGO POSTU!!! ... dla nich to o jedn > a > matka terorystow mniej!!!!! A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRESZTA PO RAZ KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), > Autor pierwszego postu albo jest idiota > > > > albo prowadzi antyizraelska propagande!!! > > > nie jestem odpowiedzalny za niego NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY :AUTOR PIERWSZEGO POSTU!!!! > a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia postow niekotorych burako > w > antiarobow i antimuzulmanow? TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE ROBI > to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ALBO SA TO OSOBY KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM!!!) I TO MNIE NIE WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 19.10.01, 21:34 Gość portalu: SHE napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: she napisał(a): > > > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola byly general > ...) > > jest > > > bardz > > > > ej > > > > wartosciowy niz tej dziewczeny > > > PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie bardziej > zaslu > > guja > > > na > > > wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? > TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... > > > > > > > > > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... > > > ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy strzelali w > okol > > icy ! > > > Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii w pierwszy > m pos > > cie: > > > roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela jest zasa > dnicz > > a. > > > Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do tego zamac > hu, > > > wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepszy moment b > y go > > zabic > > > i > > > zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! > > dla mnie nie do konca > > zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic zeby zabic > OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI > > > ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity za jego p > olity > > ka > > przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palestynie do in > nych > > kraje arabskie > I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca niestety tak sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL > SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIONE ZBRODNIE, W > ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOKATOW DO WYZSZCH > > INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE PRAWA. ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jego historia ) jest to wielki zbrodniarz.... > > > > Dziewczynka zginela w > > > wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie zabil jej > celo > > wo, > > > nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! > > byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych faszystow dla nich > to > > zawsze o jeden jedna mniej!!! > KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? > sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie tunis w nocej w 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! > > > Dlatego jej smierci nie mozna > > > w > > > zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! > > tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . > JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE!!! SA TO SLOWA AUTORA PIERWSZEGO POSTU!!! > > > ... dla nich to o jedn > > a > > matka terorystow mniej!!!!! > A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRESZTA PO RAZ > KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), > > > > Autor pierwszego postu albo jest idiota > > > > > > albo prowadzi antyizraelska propagande!!! > > > > > nie jestem odpowiedzalny za niego > NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY :AUTO > R > PIERWSZEGO POSTU!!!! > > > > > a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia postow niekotorych b > urako > > w > > antiarobow i antimuzulmanow? > TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE ROBI > > > > to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? > BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ > "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ALBO SA TO OSOB > Y > KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM!!!) I TO MNIE N > IE > WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) a co z tym ojcem w koncu??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: 208.130.53.* 19.10.01, 21:44 Stary, pierdolisz 3 po 3, jeden huj wie o co ci chodzi, wciskasz swoj niegramatyczny, belkotliwy tekst w tekst rozmowcy i wychodzi cale arabskie gowno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 19.10.01, 22:42 Gość portalu: Paul napisał(a): > Stary, pierdolisz 3 po 3, jeden huj wie o co ci chodzi, wciskasz swoj > niegramatyczny, belkotliwy tekst w tekst rozmowcy i wychodzi cale arabskie > gowno.... zgadnij co wchodzi miedzy palcem i paznokczem i nie jest daje ladny widok... jestes do tego podobny........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHE Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 19.10.01, 22:29 Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: SHE napisał(a): > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > Gość portalu: she napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola byly ge > neral > > ...) > > > jest > > > > bardz > > > > > ej > > > > > wartosciowy niz tej dziewczeny > > > > PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie bard > ziej > > zaslu > > > guja > > > > na > > > > wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? > > TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! > jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... BIN LADENA ZABILI PODSTEPNI TERRORYSCI?? KIEDY????? PONADTO ZON MA KILKA PONADTO JEST MIEDZYNARODOWYM TERRORYSTA - PRZYZNANAL SIE KIEROWANIA ATAKAMI NA AMBASADY USA W AFRYCE... PONADTO DOSTAL MOZLIWOSC UJAWNIENIA SIE I OSADZENIA SWOICH ZBRODNI W (ROWNIEZ POZA AMERYKANSKIM) SADZIE.... > > > > > > > > > > > > > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... > > > > ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy strzel > ali w > > okol > > > icy ! > > > > Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii w pie > rwszy > > m pos > > > cie: > > > > roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela jest > zasa > > dnicz > > > a. > > > > Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do tego > zamac > > hu, > > > > wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepszy mom > ent b > > y go > > > zabic > > > > i > > > > zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! > > > dla mnie nie do konca > > > zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic zeby > zabic > > OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI > > > > > ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity za j > ego p > > olity > > > ka > > > przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palestynie > do in > > nych > > > kraje arabskie > > I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. > nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca niestety t > ak > sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! TU WTRACILES COS W SAM SRODEK MOJEJ WYPOWIEDZI PRZEZ CO NARAZASZ JA NA UTRATE PIERWOTNEGO SENSU. > CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL > > SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIONE ZBRODNI > E, W > > ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOKATOW DO WY > ZSZCH > > > > INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE PRAWA. > ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jego historia > ) > jest to wielki zbrodniarz.... MUSLIM GDZIE JA POWIEDZIALAM ZE TY MOGLES WYDAC NAKAZ ZABOJSTWA?????? PRZESTAN MATACZYC!!!!!! NIE ZNASZ JEGO HISTORII ALE NIE WSTRZYMUJE CIE TO OD NAZWANIA GO ZBRODNIARZEM???? > > > Dziewczynka zginela w > > > > wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie zabi > l jej > > celo > > > wo, > > > > nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! > > > byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych faszystow dla > nich > > to > > > zawsze o jeden jedna mniej!!! > > KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? > > sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie tunis w no > cej w > 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! JAK SIE MA TWOJA WYPOWIEDZ DO MOJEJ NAJWCZESNIEJSZEJ? CZY NIE JAK PIESC DO NOSA? JA O GRUSZCE TY O PIETRUSZCE? > > > > > Dlatego jej smierci nie mozna > > > > w > > > > zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! > > > tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . > > JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE (NIBY GDZIE)!!! SA TO SLOWA AUTORA PIERWSZEGO POSTU!!! > > > > > > ... dla nich to o jedn > > > a > > > matka terorystow mniej!!!!! > > A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRESZTA PO RAZ > > > KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), > > > > > > > Autor pierwszego postu albo jest idiota > > > > > > > > albo prowadzi antyizraelska propagande!!! > > > > > > > nie jestem odpowiedzalny za niego > > NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY > :AUTO > > R > > PIERWSZEGO POSTU!!!! > > > > > > > > > a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia postow niekotor > ych b > > urako > > > w > > > antiarobow i antimuzulmanow? > > TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE ROBI > > > > > > > to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? > > BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ > > "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ALBO SA TO > OSOB > > Y > > KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM!!!) I TO M > NIE N > > IE > > WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) > > a co z tym ojcem w koncu??? TAK JAK WYZEJ NAPISALAM (DWIE OSLONY - ZDAJE SIE ,ZE CELOWO JE WYMAZALES BY ZNOW KRECIC)I NIE MAM JUZ ZAMIARU SIE POWTARZAC!!!! CZY CELOWO WYMAZALES I POZOSTAWILES BEZ KOMENTARZA MOJE SLOWA O TWOIM RASIZMIE? PODSUMOWUJAC: DYSKUSJA Z TOBA NIE MA SENSU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 19.10.01, 22:49 Gość portalu: SHE napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: SHE napisał(a): > > > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: she napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola by > ly ge > > neral > > > ...) > > > > jest > > > > > bardz > > > > > > ej > > > > > > wartosciowy niz tej dziewczeny > > > > > PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie > bard > > ziej > > > zaslu > > > > guja > > > > > na > > > > > wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? > > > TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! > > jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... > BIN LADENA ZABILI PODSTEPNI TERRORYSCI?? KIEDY????? > PONADTO ZON MA KILKA > PONADTO JEST MIEDZYNARODOWYM TERRORYSTA - PRZYZNANAL SIE KIEROWANIA ATAKAMI NA > AMBASADY USA W AFRYCE... > PONADTO DOSTAL MOZLIWOSC UJAWNIENIA SIE I OSADZENIA SWOICH ZBRODNI W (ROWNIEZ > POZA AMERYKANSKIM) SADZIE.... dlatego jemu nie mozna wspolczuc ale jego rodzinie to juz inna sprawa ........ > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... > > > > > ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy s > trzel > > ali w > > > okol > > > > icy ! > > > > > Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii > w pie > > rwszy > > > m pos > > > > cie: > > > > > roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela > jest > > zasa > > > dnicz > > > > a. > > > > > Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do > tego > > zamac > > > hu, > > > > > wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepsz > y mom > > ent b > > > y go > > > > zabic > > > > > i > > > > > zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! > > > > dla mnie nie do konca > > > > zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic > zeby > > zabic > > > OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI > > > > > > > ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity > za j > > ego p > > > olity > > > > ka > > > > przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palest > ynie > > do in > > > nych > > > > kraje arabskie > > > I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. > > nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca niest > ety t > > ak > > sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! > TU WTRACILES COS W SAM SRODEK MOJEJ WYPOWIEDZI PRZEZ CO NARAZASZ JA NA UTRATE > PIERWOTNEGO SENSU. > > CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL > > > SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIONE ZB > RODNI > > E, W > > > ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOKATOW > DO WY > > ZSZCH > > > > > > INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE PRAWA. > > > ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jego his > toria > > ) > > jest to wielki zbrodniarz.... > MUSLIM GDZIE JA POWIEDZIALAM ZE TY MOGLES WYDAC NAKAZ ZABOJSTWA?????? PRZESTAN > MATACZYC!!!!!! > NIE ZNASZ JEGO HISTORII ALE NIE WSTRZYMUJE CIE TO OD NAZWANIA GO ZBRODNIARZEM?? to mam pytanie czy dla ciebie SS man moze byc ludzki? dla mniej general armiej syjonistycznej tez nie moze byc aniolem !!!!! > ?? > > > > > > > Dziewczynka zginela w > > > > > wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie > zabi > > l jej > > > celo > > > > wo, > > > > > nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! > > > > byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych faszysto > w dla > > nich > > > to > > > > zawsze o jeden jedna mniej!!! > > > KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? > > > sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie tunis > w no > > cej w > > 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! > JAK SIE MA TWOJA WYPOWIEDZ DO MOJEJ NAJWCZESNIEJSZEJ? CZY NIE JAK PIESC DO NOSA > ? > JA O GRUSZCE TY O PIETRUSZCE? ale czemu nie odpowiadasz na moje pytanie ? nie jest faszyzm zbombardowac suwereny panstwo i onz jakasz glupia rezulucja zaglosowal ktora nigdy nie zostala aplikowana!!!!!!!!! > > > > > > > > > Dlatego jej smierci nie mozna > > > > > w > > > > > zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! > > > > tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . > > > JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE (NIBY GDZIE)!!! SA TO SLOWA AUTORA PIE > RWSZEGO > POSTU!!! > > > > > > > > > ... dla nich to o jedn > > > > a > > > > matka terorystow mniej!!!!! > > > A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRESZTA P > O RAZ > > > > > KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), > > > > > > > > > > Autor pierwszego postu albo jest idiota > > > > > > > > > > albo prowadzi antyizraelska propagande!!! > > > > > > > > > nie jestem odpowiedzalny za niego > > > NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RAZ KOL > EJNY > > :AUTO > > > R > > > PIERWSZEGO POSTU!!!! > > > > > > > > > > > > > a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia postow nie > kotor > > ych b > > > urako > > > > w > > > > antiarobow i antimuzulmanow? > > > TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE RO > > > > > > > > > > to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? > > > BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ > > > "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ALBO > SA TO > > OSOB > > > Y > > > KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM!!!) I > TO M > > NIE N > > > IE > > > WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) > > > > a co z tym ojcem w koncu??? > TAK JAK WYZEJ NAPISALAM (DWIE OSLONY - ZDAJE SIE ,ZE CELOWO JE WYMAZALES BY ZNO > W > KRECIC)I NIE MAM JUZ ZAMIARU SIE POWTARZAC!!!! > > > CZY CELOWO WYMAZALES I POZOSTAWILES BEZ KOMENTARZA MOJE SLOWA O TWOIM RASIZMIE? > > PODSUMOWUJAC: > DYSKUSJA Z TOBA NIE MA SENSU! no to porozmawial z tymi faszystami ktory swoja nienawizc rozpowszechniaja i uzasadniaja swoja co dzienia zbrodnia niektorzy ich bardzo tu lubia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 20.10.01, 00:13 Gość portalu: Muslim napisał(a): ) Gość portalu: SHE napisał(a): ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: SHE napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: she napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) byc moze dla niektorych zycie tego ministra (anio ) la by ) ) ly ge ) ) ) neral ) ) ) ) ...) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) bardz ) ) ) ) ) ) ) ej ) ) ) ) ) ) ) wartosciowy niz tej dziewczeny ) ) ) ) ) ) PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynk ) i nie ) ) bard ) ) ) ziej ) ) ) ) zaslu ) ) ) ) ) guja ) ) ) ) ) ) na ) ) ) ) ) ) wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? ) ) ) ) TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! ) ) ) jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... ) ) BIN LADENA ZABILI PODSTEPNI TERRORYSCI?? KIEDY????? ) ) PONADTO ZON MA KILKA ) ) PONADTO JEST MIEDZYNARODOWYM TERRORYSTA - PRZYZNANAL SIE KIEROWANIA ATAKAM ) I NA ) ) AMBASADY USA W AFRYCE... ) ) PONADTO DOSTAL MOZLIWOSC UJAWNIENIA SIE I OSADZENIA SWOICH ZBRODNI W (ROWN ) IEZ ) ) POZA AMERYKANSKIM) SADZIE.... ) dlatego jemu nie mozna wspolczuc ale jego rodzinie to juz inna sprawa .... Otoz nie. Normalna rodzina potepilaby go (nie byloby wtedy powody do wspulczucia). Chyba zreszta czesc jego rodzenstwa to zrobila... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... ) ) ) ) ) ) ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestyncz ) ycy s ) ) trzel ) ) ) ali w ) ) ) ) okol ) ) ) ) ) icy ! ) ) ) ) ) ) Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ir ) onii ) ) w pie ) ) ) rwszy ) ) ) ) m pos ) ) ) ) ) cie: ) ) ) ) ) ) roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Iz ) raela ) ) jest ) ) ) zasa ) ) ) ) dnicz ) ) ) ) ) a. ) ) ) ) ) ) Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano si ) e do ) ) tego ) ) ) zamac ) ) ) ) hu, ) ) ) ) ) ) wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano naj ) lepsz ) ) y mom ) ) ) ent b ) ) ) ) y go ) ) ) ) ) zabic ) ) ) ) ) ) i ) ) ) ) ) ) zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! ) ) ) ) ) dla mnie nie do konca ) ) ) ) ) zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia z ) abic ) ) zeby ) ) ) zabic ) ) ) ) OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal z ) abity ) ) za j ) ) ) ego p ) ) ) ) olity ) ) ) ) ) ka ) ) ) ) ) przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z p ) alest ) ) ynie ) ) ) do in ) ) ) ) nych ) ) ) ) ) kraje arabskie ) ) ) ) I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. ) ) ) nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca ) niest ) ) ety t ) ) ) ak ) ) ) sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! ) ) TU WTRACILES COS W SAM SRODEK MOJEJ WYPOWIEDZI PRZEZ CO NARAZASZ JA NA UTR ) ATE ) ) PIERWOTNEGO SENSU. ) ) ) CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL ) ) ) ) SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIO ) NE ZB ) ) RODNI ) ) ) E, W ) ) ) ) ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOK ) ATOW ) ) DO WY ) ) ) ZSZCH ) ) ) ) ) ) ) ) INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE P ) RAWA. ) ) ) ) ) ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jeg ) o his ) ) toria ) ) ) ) ) ) ) jest to wielki zbrodniarz.... ) ) MUSLIM GDZIE JA POWIEDZIALAM ZE TY MOGLES WYDAC NAKAZ ZABOJSTWA?????? PRZE ) STAN ) ) MATACZYC!!!!!! ) ) NIE ZNASZ JEGO HISTORII ALE NIE WSTRZYMUJE CIE TO OD NAZWANIA GO ZBRODNIAR ) ZEM?? ) ) to mam pytanie czy dla ciebie SS man moze byc ludzki? ) dla mniej general armiej syjonistycznej tez nie moze byc aniolem !!!!! Owszem byli Niemcy ktorzy ratowali zydow. Byli tez tacy ktorzy zorganizowali zamach na hitlera. Dziewczynka zginela w ) ) ) ) ) ) wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nik ) t nie ) ) zabi ) ) ) l jej ) ) ) ) celo ) ) ) ) ) wo, ) ) ) ) ) ) nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! ) ) ) ) ) byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych fas ) zysto ) ) w dla ) ) ) nich ) ) ) ) to ) ) ) ) ) zawsze o jeden jedna mniej!!! ) ) ) ) KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? ) ) ) ) sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie ) tunis ) ) w no ) ) ) cej w ) ) ) 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! ) ) JAK SIE MA TWOJA WYPOWIEDZ DO MOJEJ NAJWCZESNIEJSZEJ? CZY NIE JAK PIESC DO ) NOSA ) ) ? ) ) JA O GRUSZCE TY O PIETRUSZCE? ) ) ale czemu nie odpowiadasz na moje pytanie ? Jakie pytanie zadales? Ja mowie o zabitej przez niewiadomo kogo dziewczynce a ty,ze mam patrzec na faszystow. Teraz juz wiem, ze Izrael zaprzeczyl jakoby to oni strzelali. Coz prawdopodobnie byli to jacys inni faszysci - uzywajac oczywiscie twoich slow, bo ja nigdy nie pisalam, kto to zrobil! ) nie jest faszyzm zbombardowac suwereny panstwo i onz jakasz glupia rezulucja ) zaglosowal ktora nigdy nie zostala aplikowana!!!!!!!!! Nie aplikowana rezolucja? ) ) ) ) ) Dlatego jej smierci nie mozna ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! ) ) ) ) ) tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . ) ) ) ) JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE (NIBY GDZIE)!!! SA TO SLOWA AUTOR ) A PIE ) ) RWSZEGO ) ) POSTU!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ... dla nich to o jedn ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) matka terorystow mniej!!!!! ) ) ) ) A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRES ) ZTA P ) ) O RAZ ) ) ) ) ) ) ) KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Autor pierwszego postu albo jest idiota ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) albo prowadzi antyizraelska propagande!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie jestem odpowiedzalny za niego ) ) ) ) NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RA ) Z KOL ) ) EJNY ) ) ) :AUTO ) ) ) ) R ) ) ) ) PIERWSZEGO POSTU!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia posto ) w nie ) ) kotor ) ) ) ych b ) ) ) ) urako ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) antiarobow i antimuzulmanow? ) ) ) ) TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE RO ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? ) ) ) ) BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ ) ) ) ) "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ) ALBO ) ) SA TO ) ) ) OSOB ) ) ) ) Y ) ) ) ) KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM! ) !!) I ) ) TO M ) ) ) NIE N ) ) ) ) IE ) ) ) ) WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) ) ) ) ) ) ) a co z tym ojcem w koncu??? ) ) TAK JAK WYZEJ NAPISALAM (DWIE OSLONY - ZDAJE SIE ,ZE CELOWO JE WYMAZALES B ) Y ZNO ) ) W ) ) KRECIC)I NIE MAM JUZ ZAMIARU SIE POWTARZAC!!!! ) ) ) ) ) ) CZY CELOWO WYMAZALES I POZOSTAWILES BEZ KOMENTARZA MOJE SLOWA O TWOIM RASI ) ZMIE? ) ) ) ) PODSUMOWUJAC: ) ) DYSKUSJA Z TOBA NIE MA SENSU! ) no to porozmawial z tymi faszystami ktory swoja nienawizc rozpowszechniaja i ) uzasadniaja swoja co dzienia zbrodnia ) niektorzy ich bardzo tu lubia!!!!!! A ja ich nawet nie znam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 19.10.01, 22:55 Gość portalu: SHE napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: SHE napisał(a): > > > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: she napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > byc moze dla niektorych zycie tego ministra (aniola by > ly ge > > neral > > > ...) > > > > jest > > > > > bardz > > > > > > ej > > > > > > wartosciowy niz tej dziewczeny > > > > > PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynki nie > bard > > ziej > > > zaslu > > > > guja > > > > > na > > > > > wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? > > > TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! > > jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... > BIN LADENA ZABILI PODSTEPNI TERRORYSCI?? KIEDY????? > PONADTO ZON MA KILKA > PONADTO JEST MIEDZYNARODOWYM TERRORYSTA - PRZYZNANAL SIE KIEROWANIA ATAKAMI NA > AMBASADY USA W AFRYCE... > PONADTO DOSTAL MOZLIWOSC UJAWNIENIA SIE I OSADZENIA SWOICH ZBRODNI W (ROWNIEZ > POZA AMERYKANSKIM) SADZIE.... dlatego jemu nie mozna wspolczuc ale jego rodzinie to juz inna sprawa ........ > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... > > > > > ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestynczycy s > trzel > > ali w > > > okol > > > > icy ! > > > > > Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ironii > w pie > > rwszy > > > m pos > > > > cie: > > > > > roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Izraela > jest > > zasa > > > dnicz > > > > a. > > > > > Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano sie do > tego > > zamac > > > hu, > > > > > wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano najlepsz > y mom > > ent b > > > y go > > > > zabic > > > > > i > > > > > zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! > > > > dla mnie nie do konca > > > > zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia zabic > zeby > > zabic > > > OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI > > > > > > > ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal zabity > za j > > ego p > > > olity > > > > ka > > > > przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z palest > ynie > > do in > > > nych > > > > kraje arabskie > > > I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. > > nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca niest > ety t > > ak > > sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! > TU WTRACILES COS W SAM SRODEK MOJEJ WYPOWIEDZI PRZEZ CO NARAZASZ JA NA UTRATE > PIERWOTNEGO SENSU. > > CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL > > > SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIONE ZB > RODNI > > E, W > > > ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOKATOW > DO WY > > ZSZCH > > > > > > INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE PRAWA. > > > ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jego his > toria > > ) > > jest to wielki zbrodniarz.... > MUSLIM GDZIE JA POWIEDZIALAM ZE TY MOGLES WYDAC NAKAZ ZABOJSTWA?????? PRZESTAN > MATACZYC!!!!!! > NIE ZNASZ JEGO HISTORII ALE NIE WSTRZYMUJE CIE TO OD NAZWANIA GO ZBRODNIARZEM?? to mam pytanie czy dla ciebie SS man moze byc ludzki? dla mniej general armiej syjonistycznej tez nie moze byc aniolem !!!!! > ?? > > > > > > > Dziewczynka zginela w > > > > > wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nikt nie > zabi > > l jej > > > celo > > > > wo, > > > > > nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! > > > > byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych faszysto > w dla > > nich > > > to > > > > zawsze o jeden jedna mniej!!! > > > KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? > > > sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie tunis > w no > > cej w > > 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! > JAK SIE MA TWOJA WYPOWIEDZ DO MOJEJ NAJWCZESNIEJSZEJ? CZY NIE JAK PIESC DO NOSA > ? > JA O GRUSZCE TY O PIETRUSZCE? ale czemu nie odpowiadasz na moje pytanie ? nie jest faszyzm zbombardowac suwereny panstwo i onz jakasz glupia rezulucja zaglosowal ktora nigdy nie zostala aplikowana!!!!!!!!! > > > > > > > > > Dlatego jej smierci nie mozna > > > > > w > > > > > zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! > > > > tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . > > > JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE (NIBY GDZIE)!!! SA TO SLOWA AUTORA PIE > RWSZEGO > POSTU!!! > > > > > > > > > ... dla nich to o jedn > > > > a > > > > matka terorystow mniej!!!!! > > > A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRESZTA P > O RAZ > > > > > KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), > > > > > > > > > > Autor pierwszego postu albo jest idiota > > > > > > > > > > albo prowadzi antyizraelska propagande!!! > > > > > > > > > nie jestem odpowiedzalny za niego > > > NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RAZ KOL > EJNY > > :AUTO > > > R > > > PIERWSZEGO POSTU!!!! > > > > > > > > > > > > > a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia postow nie > kotor > > ych b > > > urako > > > > w > > > > antiarobow i antimuzulmanow? > > > TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE RO > > > > > > > > > > to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? > > > BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ > > > "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ALBO > SA TO > > OSOB > > > Y > > > KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM!!!) I > TO M > > NIE N > > > IE > > > WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) > > > > a co z tym ojcem w koncu??? > TAK JAK WYZEJ NAPISALAM (DWIE OSLONY - ZDAJE SIE ,ZE CELOWO JE WYMAZALES BY ZNO > W > KRECIC)I NIE MAM JUZ ZAMIARU SIE POWTARZAC!!!! > > > CZY CELOWO WYMAZALES I POZOSTAWILES BEZ KOMENTARZA MOJE SLOWA O TWOIM RASIZMIE? > > PODSUMOWUJAC: > DYSKUSJA Z TOBA NIE MA SENSU! no to porozmawial z tymi faszystami ktory swoja nienawizc rozpowszechniaja i uzasadniaja swoja co dzienia zbrodnia niektorzy ich bardzo tu lubia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.beverw.casema.net 20.10.01, 00:42 Gość portalu: Muslim napisał(a): ) Gość portalu: SHE napisał(a): ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: SHE napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: she napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) byc moze dla niektorych zycie tego ministra (anio ) la by ) ) ly ge ) ) ) neral ) ) ) ) ...) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) bardz ) ) ) ) ) ) ) ej ) ) ) ) ) ) ) wartosciowy niz tej dziewczeny ) ) ) ) ) ) PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynk ) i nie ) ) bard ) ) ) ziej ) ) ) ) zaslu ) ) ) ) ) guja ) ) ) ) ) ) na ) ) ) ) ) ) wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? ) ) ) ) TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! ) ) ) jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... ) ) BIN LADENA ZABILI PODSTEPNI TERRORYSCI?? KIEDY????? ) ) PONADTO ZON MA KILKA ) ) PONADTO JEST MIEDZYNARODOWYM TERRORYSTA - PRZYZNANAL SIE KIEROWANIA ATAKAM ) I NA ) ) AMBASADY USA W AFRYCE... ) ) PONADTO DOSTAL MOZLIWOSC UJAWNIENIA SIE I OSADZENIA SWOICH ZBRODNI W (ROWN ) IEZ ) ) POZA AMERYKANSKIM) SADZIE.... ) dlatego jemu nie mozna wspolczuc ale jego rodzinie to juz inna sprawa .... Rodzina powinna potepic tego zbrodniarza,odciac sie od niego, wtedy nie byloby powodu im wspolczuc. Zreszta czesc jego rodziny potepila go...... ) ) ) ) ) ) ) dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... ) ) ) ) ) ) ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestyncz ) ycy s ) ) trzel ) ) ) ali w ) ) ) ) okol ) ) ) ) ) icy ! ) ) ) ) ) ) Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ir ) onii ) ) w pie ) ) ) rwszy ) ) ) ) m pos ) ) ) ) ) cie: ) ) ) ) ) ) roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Iz ) raela ) ) jest ) ) ) zasa ) ) ) ) dnicz ) ) ) ) ) a. ) ) ) ) ) ) Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano si ) e do ) ) tego ) ) ) zamac ) ) ) ) hu, ) ) ) ) ) ) wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano naj ) lepsz ) ) y mom ) ) ) ent b ) ) ) ) y go ) ) ) ) ) zabic ) ) ) ) ) ) i ) ) ) ) ) ) zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! ) ) ) ) ) dla mnie nie do konca ) ) ) ) ) zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia z ) abic ) ) zeby ) ) ) zabic ) ) ) ) OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal z ) abity ) ) za j ) ) ) ego p ) ) ) ) olity ) ) ) ) ) ka ) ) ) ) ) przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z p ) alest ) ) ynie ) ) ) do in ) ) ) ) nych ) ) ) ) ) kraje arabskie ) ) ) ) I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. ) ) ) nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca ) niest ) ) ety t ) ) ) ak ) ) ) sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! ) ) TU WTRACILES COS W SAM SRODEK MOJEJ WYPOWIEDZI PRZEZ CO NARAZASZ JA NA UTR ) ATE ) ) PIERWOTNEGO SENSU. ) ) ) CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL ) ) ) ) SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIO ) NE ZB ) ) RODNI ) ) ) E, W ) ) ) ) ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOK ) ATOW ) ) DO WY ) ) ) ZSZCH ) ) ) ) ) ) ) ) INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE P ) RAWA. ) ) ) ) ) ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jeg ) o his ) ) toria ) ) ) ) ) ) ) jest to wielki zbrodniarz.... ) ) MUSLIM GDZIE JA POWIEDZIALAM ZE TY MOGLES WYDAC NAKAZ ZABOJSTWA?????? PRZE ) STAN ) ) MATACZYC!!!!!! ) ) NIE ZNASZ JEGO HISTORII ALE NIE WSTRZYMUJE CIE TO OD NAZWANIA GO ZBRODNIAR ) ZEM?? ) ) to mam pytanie czy dla ciebie SS man moze byc ludzki? ) dla mniej general armiej syjonistycznej tez nie moze byc aniolem !!!!! Owszem. Byli Niemcy ktorzy ratowali zycie zydom czy polakom. Byli tez i tacy ktorzy probowali zabic hitlera. W kazdym razie nie oskarzaj jesli nie znasz jego histori! ) ) ) ) ) Dziewczynka zginela w ) ) ) ) ) ) wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nik ) t nie ) ) zabi ) ) ) l jej ) ) ) ) celo ) ) ) ) ) wo, ) ) ) ) ) ) nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! ) ) ) ) ) byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych fas ) zysto ) ) w dla ) ) ) nich ) ) ) ) to ) ) ) ) ) zawsze o jeden jedna mniej!!! ) ) ) ) KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? ) ) ) ) sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie ) tunis ) ) w no ) ) ) cej w ) ) ) 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! ) ) JAK SIE MA TWOJA WYPOWIEDZ DO MOJEJ NAJWCZESNIEJSZEJ? CZY NIE JAK PIESC DO ) NOSA ) ) ? ) ) JA O GRUSZCE TY O PIETRUSZCE? ) ) ale czemu nie odpowiadasz na moje pytanie ? A jakie pytanie zadales? Ja pisze,ze niewiadomo kto zabil dziewczynke a ty na to, ze mam patrzec na faszystow (nie bardzo zrozumialam co miales na mysli). Faktem jednak jest, ze Izrael zaprzeczyl jakoby to jego armia strzelala. Prawdopodobnie (uzywajac twoich ale nie moich slow, bo ja nigdy nie mowilam kto to zrobil!) zrobili to jacys inni faszysci. ) nie jest faszyzm zbombardowac suwereny panstwo i onz jakasz glupia rezulucja ) zaglosowal ktora nigdy nie zostala aplikowana!!!!!!!!! Nie aplikowana rezolucja? ) ) ) ) ) Dlatego jej smierci nie mozna ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! ) ) ) ) ) tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . ) ) ) ) JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE (NIBY GDZIE)!!! SA TO SLOWA AUTOR ) A PIE ) ) RWSZEGO ) ) POSTU!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ... dla nich to o jedn ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) matka terorystow mniej!!!!! ) ) ) ) A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRES ) ZTA P ) ) O RAZ ) ) ) ) ) ) ) KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Autor pierwszego postu albo jest idiota ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) albo prowadzi antyizraelska propagande!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie jestem odpowiedzalny za niego ) ) ) ) NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RA ) Z KOL ) ) EJNY ) ) ) :AUTO ) ) ) ) R ) ) ) ) PIERWSZEGO POSTU!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia posto ) w nie ) ) kotor ) ) ) ych b ) ) ) ) urako ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) antiarobow i antimuzulmanow? ) ) ) ) TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE RO ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? ) ) ) ) BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ ) ) ) ) "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ) ALBO ) ) SA TO ) ) ) OSOB ) ) ) ) Y ) ) ) ) KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM! ) !!) I ) ) TO M ) ) ) NIE N ) ) ) ) IE ) ) ) ) WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) ) ) ) ) ) ) a co z tym ojcem w koncu??? ) ) TAK JAK WYZEJ NAPISALAM (DWIE OSLONY - ZDAJE SIE ,ZE CELOWO JE WYMAZALES B ) Y ZNO ) ) W ) ) KRECIC)I NIE MAM JUZ ZAMIARU SIE POWTARZAC!!!! ) ) ) ) ) ) CZY CELOWO WYMAZALES I POZOSTAWILES BEZ KOMENTARZA MOJE SLOWA O TWOIM RASI ) ZMIE? ) ) ) ) PODSUMOWUJAC: ) ) DYSKUSJA Z TOBA NIE MA SENSU! ) no to porozmawial z tymi faszystami ktory swoja nienawizc rozpowszechniaja i ) uzasadniaja swoja co dzienia zbrodnia ) niektorzy ich bardzo tu lubia!!!!!! A ja ich nawet nie znam. :)) Ponadto obawiam sie,ze w twoich oczach sama zostane faszyska bo odwazylam sie na krytyke islamskiej propagandy (Temat tego watku!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.*.*.* 20.10.01, 07:59 Gość portalu: she napisał(a): ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) Gość portalu: SHE napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: SHE napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: she napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Muslim napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) byc moze dla niektorych zycie tego ministra (anio ) ) la by ) ) ) ly ge ) ) ) ) neral ) ) ) ) ) ...) ) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) ) bardz ) ) ) ) ) ) ) ) ej ) ) ) ) ) ) ) ) wartosciowy niz tej dziewczeny ) ) ) ) ) ) ) PODWOJNA MORALNOSC ?!?!?! A czy rodzice tej dziewczynk ) ) i nie ) ) ) bard ) ) ) ) ziej ) ) ) ) ) zaslu ) ) ) ) ) ) guja ) ) ) ) ) ) ) na ) ) ) ) ) ) ) wspolczucie co zona ministra, co jego dzieci??? ) ) ) ) ) TU JESZCZE RAZ PODKRESLAM: PODWOJAN MORALNOSC!?!?!?! ) ) ) ) jest to dla mnie tak jak twoje wspolczucie zonie bin ladena..... ) ) ) BIN LADENA ZABILI PODSTEPNI TERRORYSCI?? KIEDY????? ) ) ) PONADTO ZON MA KILKA ) ) ) PONADTO JEST MIEDZYNARODOWYM TERRORYSTA - PRZYZNANAL SIE KIEROWANIA ATAKAM ) ) I NA ) ) ) AMBASADY USA W AFRYCE... ) ) ) PONADTO DOSTAL MOZLIWOSC UJAWNIENIA SIE I OSADZENIA SWOICH ZBRODNI W (ROWN ) ) IEZ ) ) ) POZA AMERYKANSKIM) SADZIE.... ) ) dlatego jemu nie mozna wspolczuc ale jego rodzinie to juz inna sprawa .... ) Rodzina powinna potepic tego zbrodniarza,odciac sie od niego, wtedy nie byloby ) ) powodu im wspolczuc. Zreszta czesc jego rodziny potepila go...... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) dla mnie fakt jest iz ja zabili podczas odwet ... ) ) ) ) ) ) ) ODWET? skad ta pewnosc??? Mowi sie o tym to Palestyncz ) ) ycy s ) ) ) trzel ) ) ) ) ali w ) ) ) ) ) okol ) ) ) ) ) ) icy ! ) ) ) ) ) ) ) Chcialabym wyjasnic ci to co nie zauwazyles w mojej ir ) ) onii ) ) ) w pie ) ) ) ) rwszy ) ) ) ) ) m pos ) ) ) ) ) ) cie: ) ) ) ) ) ) ) roznica miedzy smiercia tej dziewczynki a ministrem Iz ) ) raela ) ) ) jest ) ) ) ) zasa ) ) ) ) ) dnicz ) ) ) ) ) ) a. ) ) ) ) ) ) ) Ministra zabito celowo, z premedytacja przygotowano si ) ) e do ) ) ) tego ) ) ) ) zamac ) ) ) ) ) hu, ) ) ) ) ) ) ) wiedziano gdzie i co bedzie robil minister wybrano naj ) ) lepsz ) ) ) y mom ) ) ) ) ent b ) ) ) ) ) y go ) ) ) ) ) ) zabic ) ) ) ) ) ) ) i ) ) ) ) ) ) ) zdazyc uciec. To kolejny zamach terrorystyczny!!!!!!!! ) ) ) ) ) ) dla mnie nie do konca ) ) ) ) ) ) zamach terrorystyczny jest np co sie wydazylo 11 wrzesnia z ) ) abic ) ) ) zeby ) ) ) ) zabic ) ) ) ) ) OWSZEM NAZWIJ ICH MORDERCAMI ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale ten minister wedlug co sie dowiedzalem z praca zostal z ) ) abity ) ) ) za j ) ) ) ) ego p ) ) ) ) ) olity ) ) ) ) ) ) ka ) ) ) ) ) ) przeciwko palestynczykow byl zwolenikiem wyrzucenia ich z p ) ) alest ) ) ) ynie ) ) ) ) do in ) ) ) ) ) nych ) ) ) ) ) ) kraje arabskie ) ) ) ) ) I PEWNIE DEMOKRATYCZNY SAD GO SADZIL, CO???. ) ) ) ) nie ma cos takiego przeciwko israelczykow dopoki beda robili co chca ) ) niest ) ) ) ety t ) ) ) ) ak ) ) ) ) sie rozwija nienawisc!!!! jak nie ma sprawiedliwosc!!!! ) ) ) TU WTRACILES COS W SAM SRODEK MOJEJ WYPOWIEDZI PRZEZ CO NARAZASZ JA NA UTR ) ) ATE ) ) ) PIERWOTNEGO SENSU. ) ) ) ) CZLOWIEK TEN MIAL ADWOKATA I MOGL ) ) ) ) ) SIE BRONIC, SAD JEDNAK WYDAL NA NIEGO NAKAZ SMIERCI ZA UDOWODNIO ) ) NE ZB ) ) ) RODNI ) ) ) ) E, W ) ) ) ) ) ZADNYM WYPADKU NIE ZA POGLADY!!! PO KOLEJNYM ODWOLANIU SIE ADWOK ) ) ATOW ) ) ) DO WY ) ) ) ) ZSZCH ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) INSTANCJI WYROK SIE UPRAWOMOCNIL . WYROK WYKONANO W MAJESTACIE P ) ) RAWA. ) ) ) ) ) ) ) ja nie wydalem na niego nakaz tak sie stalo bo byc moze (nie znam jeg ) ) o his ) ) ) toria ) ) ) ) ) ) ) ) ) jest to wielki zbrodniarz.... ) ) ) MUSLIM GDZIE JA POWIEDZIALAM ZE TY MOGLES WYDAC NAKAZ ZABOJSTWA?????? PRZE ) ) STAN ) ) ) MATACZYC!!!!!! ) ) ) NIE ZNASZ JEGO HISTORII ALE NIE WSTRZYMUJE CIE TO OD NAZWANIA GO ZBRODNIAR ) ) ZEM?? ) ) ) ) to mam pytanie czy dla ciebie SS man moze byc ludzki? ) ) dla mniej general armiej syjonistycznej tez nie moze byc aniolem !!!!! ) Owszem. Byli Niemcy ktorzy ratowali zycie zydom czy polakom. Byli tez i tacy ) ktorzy probowali zabic hitlera. ) W kazdym razie nie oskarzaj jesli nie znasz jego histori! o tym pisia media a pelestynczyce wiedza lepiej niz ty i ja! ) ) ) ) ) ) ) ) Dziewczynka zginela w ) ) ) ) ) ) ) wyniku strzelaniny, niewiadomo czyjej strzelaniny, nik ) ) t nie ) ) ) zabi ) ) ) ) l jej ) ) ) ) ) celo ) ) ) ) ) ) wo, ) ) ) ) ) ) ) nikt nie przygotowywal sie by zadac jej smierc!!! ) ) ) ) ) ) byc moze ale ja w to nie wieze wystarczy paczyc na tych fas ) ) zysto ) ) ) w dla ) ) ) ) nich ) ) ) ) ) to ) ) ) ) ) ) zawsze o jeden jedna mniej!!! ) ) ) ) ) KOGO NAZYWASZ FASZYSTAMI??? ) ) ) ) ) sejonisci to ruch faszystowski ..... krto potepil bombardowanie ) ) tunis ) ) ) w no ) ) ) ) cej w ) ) ) ) 1985 moze nawet o tym nie uslyszalasz!!!!! ) ) ) JAK SIE MA TWOJA WYPOWIEDZ DO MOJEJ NAJWCZESNIEJSZEJ? CZY NIE JAK PIESC DO ) ) NOSA ) ) ) ? ) ) ) JA O GRUSZCE TY O PIETRUSZCE? ) ) ) ) ale czemu nie odpowiadasz na moje pytanie ? ) A jakie pytanie zadales? Ja pisze,ze niewiadomo kto zabil dziewczynke a ty na t ) o, ) ze mam patrzec na faszystow (nie bardzo zrozumialam co miales na mysli). Faktem ) ) jednak jest, ze Izrael zaprzeczyl jakoby to jego armia strzelala. Prawdopodobni ) e ) (uzywajac twoich ale nie moich slow, bo ja nigdy nie mowilam kto to zrobil!) ) zrobili to jacys inni faszysci. ) ) ) nie jest faszyzm zbombardowac suwereny panstwo i onz jakasz glupia rezulucja ) ) zaglosowal ktora nigdy nie zostala aplikowana!!!!!!!!! ) Nie aplikowana rezolucja? chyba zartujesz slyszalasz ze kieysz bylo bombardowanie israel bo cos komusz zrobila! tych rezolucje jest od cholera zadna nie zostala aplikowana to jest zachodnia sprawiedliwosc.... ) ) ) ) ) ) ) ) Dlatego jej smierci nie mozna ) ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) ) zyciu nazwac atakiem terrorystycznym!!! ) ) ) ) ) ) tego nie powiedzalem dla mnie to zabuctwo barbarzenskie . ) ) ) ) ) JA CI TYCH SLOW NIE PRZYPISUJE (NIBY GDZIE)!!! SA TO SLOWA AUTOR ) ) A PIE ) ) ) RWSZEGO ) ) ) POSTU!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ... dla nich to o jedn ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) matka terorystow mniej!!!!! ) ) ) ) ) A MI JEST ZAL ZABITEGO DZIECKA I TYCH KTORZY GO KOCHALI, CO ZRES ) ) ZTA P ) ) ) O RAZ ) ) ) ) ) ) ) ) ) KOLEJNY MOWIE (ZAUWAZ TO!!!), ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Autor pierwszego postu albo jest idiota ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) albo prowadzi antyizraelska propagande!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie jestem odpowiedzalny za niego ) ) ) ) ) NIKT TU NIE POCIAGA CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI!!!! POWTARZAM PO RA ) ) Z KOL ) ) ) EJNY ) ) ) ) :AUTO ) ) ) ) ) R ) ) ) ) ) PIERWSZEGO POSTU!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a za tym czemu nikt tak nie rygurystyczny nie potepia posto ) ) w nie ) ) ) kotor ) ) ) ) ych b ) ) ) ) ) urako ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) antiarobow i antimuzulmanow? ) ) ) ) ) TO NIEPRAWDA, ZE NIKT TEGO NIE RO ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to cie nie wkurza nie robi na ciebie wrazenia ?? ) ) ) ) ) BURAKOW - NIMI NIE MAM ZAMIARU SIE ZAJMOWAC, WYBACZ ) ) ) ) ) "ANTYARABOW I ANTYMUZULMANOW" - ALBO SA BURAKAMI (PATRZ WYZEJ), ) ) ALBO ) ) ) SA TO ) ) ) ) OSOB ) ) ) ) ) Y ) ) ) ) ) KTORE MAJA COS DO ZARZUCENIA ARGUMENTOM INNYCH OSOB (NIE OSOBOM! ) ) !!) I ) ) ) TO M ) ) ) ) NIE N ) ) ) ) ) IE ) ) ) ) ) WKURZA CHOC CZASAMI ROBI WRAZENIE ;)) ) ) ) ) ) ) ) ) a co z tym ojcem w koncu??? ) ) ) TAK JAK WYZEJ NAPISALAM (DWIE OSLONY - ZDAJE SIE ,ZE CELOWO JE WYMAZALES B ) ) Y ZNO ) ) ) W ) ) ) KRECIC)I NIE MAM JUZ ZAMIARU SIE POWTARZAC!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) CZY CELOWO WYMAZALES I POZOSTAWIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda zabili 10 letnia dziewczynke jak palestynskie .... IP: 225.139.31.* / *.coa.gov.tw 18.10.01, 22:06 scierwo chowali sie i chowaja za malymi dziecmi. Od czasu do czasu im bron podsuna pod reke i masz znowu zabili niewinne dziecko. Scierwo, skurwiele ci palestyncy obroncy pokoju z Arafatem na czele. Ten maly chlopczyk zostal zastrzelony przez Palestynczyka. To jest udowodnione i tego nie idzie zaprzeczyc. Tak wlasnie, palestynskie scierwo morduje wlasne dzieci dla wlasnych celow. Oni nie maja skrupolow. Scierwo palestynskie ktore morduje swoje wlasne dzieci. 12 letni chlopczyk muzulmanski wedlug arabskiej tradycji jest traktowany jako dorosly mezczyzna na tych samych sasadach co dorosli. Wiec i te male gnojki sa takimi samymi bandziorami jak ich ojcowie scierwo palestynskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re: zabili 10 letnia dziewczynke jak palestynskie ...<<<<< z Tajwanu ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:46 Gość portalu: prawda napisał(a): > scierwo chowali sie i chowaja za malymi dziecmi. Od czasu do czasu im bron > podsuna pod reke i masz znowu zabili niewinne dziecko. Scierwo, skurwiele ci > palestyncy obroncy pokoju z Arafatem na czele. ...... Ten post ma adres (I.P.) z rządowego serwera na Tajwanie (?) Czytałem kiedys posta WOJO!!! w którym pisał o hackerskim oprogramowaniu fałszujacym I.P. Czy to jest jego zastosowanie ? Wątpię, aby w rządzie Tajwanu zasiadywali polscy Żydzi.... I do tego jescze tak zajadli... V._____________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktor Re: zabili 10 letnia dziewczynke jak palestynskie ...<<<<< z Tajwanu ? IP: 240.68.58.* 18.10.01, 23:55 O czym ty piszesz arabski gnojku? Pamietam jak oklaskiwales bohatera ktory wysadzil sie w powietrze przed dyskoteka w Tel-Avivie i zamordowal 21 osob, w tym wiekszosc byla nieletnie dziweczynki. Tak samo glosno klaskales jak bohater w Jerozolimie wysadzil pizzerie w powietrze i w tym zamordowal wiele malych dzieci. Pamietam tez jak oklaskiwales tych dumnych bohaterow z palestyny, jak strzelaja do niemowlat z ukrycia. Taki z ciebie jest gnojek i ty bedziesz pisal o mordach ty arabska parszywa zmijo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Traktor ?___________________________________też___Żyd ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:05 Gość portalu: traktor napisał(a): > O czym ty piszesz arabski gnojku? Pamietam jak oklaskiwales bohatera ktory > wysadzil sie w powietrze przed dyskoteka w Tel-Avivie i zamordowal 21 osob, w > tym wiekszosc byla nieletnie dziweczynki. Tak samo glosno klaskales jak bohater > w Jerozolimie wysadzil pizzerie w powietrze i w tym zamordowal wiele malych > dzieci. Pamietam tez jak oklaskiwales tych dumnych bohaterow z palestyny, jak > strzelaja do niemowlat z ukrycia. Taki z ciebie jest gnojek i ty bedziesz pisal > o mordach ty arabska parszywa zmijo. Ten to dopiero " daje czadu " Ale jakby się uczył... "Ścierwa" już nie używa... A reszta prawie taka sama. Wszyscy Żydzi tak zawsze piszą ? V.____________________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojcien Re: ___ Traktor ?___________________________________też___Żyd ?___ IP: 229.135.74.* / *.coa.gov.tw 19.10.01, 00:26 Nic na temat mordercow Palestynczykow nie napisales. Pokaz nam ze potepiasz tych co wysadzaja sie w powietrze i morduja przy tym cywili, dzieci i kobiety. Powiedz co o tym sadzisz jakie masz do tego podejscie i nie mow ze wszyscy w okolo Ciebie sa Zydami bo to juz jest paranoja, chlopcze. Twoj cien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Twojcien ?_________________________też___Żyd ?___z__Tajwanu ?_____ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:34 Gość portalu: twojcien napisał(a): > Nic na temat mordercow Palestynczykow nie napisales. Pokaz nam ze potepiasz > tych co wysadzaja sie w powietrze i morduja przy tym cywili, dzieci i kobiety. > Powiedz co o tym sadzisz jakie masz do tego podejscie i nie mow ze wszyscy w > okolo Ciebie sa Zydami bo to juz jest paranoja, chlopcze. > Twoj cien Mój Cieniu ! Nie mogę nic napisać, bo napadła na mnie grupa wulgarnych Żydów. Żaden nie odpowie na pytanie czy jest Żydem. Może Ty odpowiesz ? V._______________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zabili 10 letnia dziewczynke jak palestynskie ...<<<<< z Tajwanu ? IP: *.mutah.edu.jo 22.10.01, 11:28 Gość portalu: traktor napisał(a): > O czym ty piszesz arabski gnojku? Pamietam jak oklaskiwales bohatera ktory > wysadzil sie w powietrze przed dyskoteka w Tel-Avivie i zamordowal 21 osob, w > tym wiekszosc byla nieletnie dziweczynki. Tak samo glosno klaskales jak bohater > > w Jerozolimie wysadzil pizzerie w powietrze i w tym zamordowal wiele malych > dzieci. Pamietam tez jak oklaskiwales tych dumnych bohaterow z palestyny, jak > strzelaja do niemowlat z ukrycia. Taki z ciebie jest gnojek i ty bedziesz pisal > > o mordach ty arabska parszywa zmijo. ale nie pamietasz jak szaron zamordowal 1500 osob w Sabra i Szatilla w libanie w 1982 dom po domu z zimna krwia. takze Dir Yasin 600 osob jednej po drugiej az do ostatniej osoby w tej wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ Prawda !___________________________________Żydówka__z___Tajwanu ?__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 01:02 Gość portalu: prawda napisał(a): > scierwo chowali sie i chowaja za malymi dziecmi. Od czasu do czasu im bron > podsuna pod reke i masz znowu zabili niewinne dziecko. Scierwo, skurwiele ci > palestyncy obroncy pokoju z Arafatem na czele. Ten maly chlopczyk zostal > zastrzelony przez Palestynczyka. To jest udowodnione i tego nie idzie > zaprzeczyc. Tak wlasnie, palestynskie scierwo morduje wlasne dzieci dla > wlasnych celow. Oni nie maja skrupolow. Scierwo palestynskie ktore morduje > swoje wlasne dzieci. 12 letni chlopczyk muzulmanski wedlug arabskiej tradycji > jest traktowany jako dorosly mezczyzna na tych samych sasadach co dorosli. Wiec > i te male gnojki sa takimi samymi bandziorami jak ich ojcowie scierwo > palestynskie. O Prawdo ! Więc teraz jesteś Żydówką ? mh... I taką wulgarną ? pzdr Vist________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Arabski belkot znowu na forum ,terorysci udaja niewiniatka ......... IP: 66.40.17.* 18.10.01, 21:58 Cala autonomia arafata to jeden wielki arsenal broni i strzelaja tam caly czas do Izraelczykow i do samych siebie (porachunki klanow). Jak ktos zginie Izrael winny ,potem mozna rznac sie dalej. Czesto dzieci gina w tym zamieszaniu lub w zabawach bronia ,kto winien,wiadomo Izrael . Terorysci arabscy wchodza do szkoly i strzelaja potem daja dyla (bo to tchorze) ....chodzi o sciagniecie ognia na szkole ,prowokacja. Nie raz i nie dwa sami zabili swoich w tym dzieci , oczywiscie zwalaja wine na Izrael . To terorystyczne swinie ,arafat to bin laden a jego banda to zwykli mordercy. Wojo , musze ci pomoc bo cos ostatnio jestes zajety . Z powazaniem Zaba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Arabski belkot znowu na forum ,terorysci udaja niewiniatka ....... IP: *.cm-upc.chello.se 18.10.01, 21:59 (18:05) IDF denies firing shots at Palestinian school Soldiers did not fire shots at a Palestinian school in Jenin today, as was reported, the IDF Spokesman said this evening. Palestinians sources claimed that soldiers shot and killed a 14-year-old girl and wounded four other children at the school. The claim, attributed to witnesses and doctors, was reported by The Associated Press and disseminated throughout the world. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant Re: Arabski belkot znowu na forum ,terorysci udaja niewiniatka ....... IP: 157.156.22.* 18.10.01, 22:13 Gość portalu: - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Muzykant ________też_______Żydem ?________________________________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:52 Gość portalu: muzykant napisał(a): > Strzelaja w okolo siebie, sciagajac ogien na male dzieci i od czasu do czasu > zdazy im sie zabic tak dla propagandy niewinne dziecko. > To jest prawdziwy bohater z palestyny. > Arafat im dowozi bron i brawa bije. Jedyni obroncy palestynskich > terrorystow sa muzulmanie i vist (napewno arab). Muzykancie ! I Ty mnie też znasz ? Czyż jestem znany juz tak powszechnie ? V.____________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Nawet_______________Żaba________________Żydówką ?___________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:16 Gość portalu: Zaba napisał(a): > Cala autonomia arafata to jeden wielki arsenal broni i strzelaja tam caly > czas do Izraelczykow i do samych siebie (porachunki klanow). > Jak ktos zginie Izrael winny ,potem mozna rznac sie dalej. > Czesto dzieci gina w tym zamieszaniu lub w zabawach bronia ,kto > winien,wiadomo Izrael . > Terorysci arabscy wchodza do szkoly i strzelaja potem daja dyla (bo to > tchorze) ....chodzi o sciagniecie ognia na szkole ,prowokacja. > Nie raz i nie dwa sami zabili swoich w tym dzieci , oczywiscie zwalaja wine > na Izrael . > To terorystyczne swinie ,arafat to bin laden a jego banda to zwykli > mordercy. > Wojo , musze ci pomoc bo cos ostatnio jestes zajety . > Z powazaniem Zaba . Coraz częściej zastanawiam się, gdzie się podziali Polacy ? V.____________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: 63.100.219.* 18.10.01, 22:08 boss napisal: >Tak czy inaczej propaganda palestyńska nie miała skrupułów by bezwstydnie wykorzystać jego tragiczną śmierć Prawda, tylko propaganda izraelska ma prawo ...do wszystkiego. O tym na pewno wszyscy wiedza. Ale widzisz, teraz wszyscy maja jakies tam srodki pokazac swiatu choc rabek prawdy, nawet ci biedni Palestynczycy maja swoja tv. A propos: po wczorajszym zabojstwie ministra - prawicowego ekstremisty, bylego generala armii, ktore bylo odwetem na zlikwidowanie przez Tsal w sierpniu przywodcy jednego z ugrupowan Narodowego frontu wyzwolenia Palestyny izraelskie czolgi wjechaly do miasta Dzenin i do Ramallah. W Dzenin dzis rano ostrzelaly m.in. szkole. Zginela 12-letnia dziewczynka i 10 dzieci zostalo rannych (nie ma wielkiej roznicy wiec czy palestynskie dzieci obrzucaja kamieniami izraelskich okupantow czy tez grzecznie siedza w szkole; w obu przypadkach sa narazone na to samo niebezpieczenstwo). W Ramallah ostrzelano posterunek policji palest. . Zginelo 3 Palestynczykow. W wyniku ostrzeliwania z czolgow i helikopterow zginelo tylko dzis okolo 10 osob i wiele zostalo rannych. Odnosnie koltow... Kiedys cytowalam na jakims watku artykul, traktujacy o sprzedazy broni dla Palestynczykow przez strone izraelska. Pieniadze nie maja zapachu...To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulrik Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: 207.211.144.* 18.10.01, 22:17 Normalna i co ty innego mozesz napisac? Dymasz sie z arabem w libanie i zgrywasz durnia. Nie sadze aby arab ci pozwolil prawde pisac i w dodatku za duzo sluchasz arabskiej propagandy. Jak tam ktos powyzej napisal "scierwo palestynskie morduje wlasne dzieci" a ty ich bronisz bo z arabem sypiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ I_________Urlik___________jest_______Żydem ?______________________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:56 Gość portalu: ulrik napisał(a): > Normalna i co ty innego mozesz napisac? Dymasz sie z arabem w libanie i > zgrywasz durnia. Nie sadze aby arab ci pozwolil prawde pisac i w dodatku za > duzo sluchasz arabskiej propagandy. Jak tam ktos powyzej napisal "scierwo > palestynskie morduje wlasne dzieci" a ty ich bronisz bo z arabem sypiasz. Urliku ! Nawet jak na Żyda /którzy w tym watku piszą same wulgaryzmy/ trzeba powiedzieć uczciwie... Nawet jak na Żyda, jesteś wyjatkowym chamem. Tak się do kobiety nie pisze :-((( V.___________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Zajrzyj do encyklopedii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:50 żeby się dowiedzieć, co to jest terror. Mam wrażenie, że nie zdefiniowałaś tego słowa. Odróżnij więc, egzaltowana entuzjastko, że podstawowym celem działań Palestyńczyków jest przede wszystkim ludność postronna, cywile. Palestyńczyk wysadzający siebie w powietrze uważa, że dobrą robotę zrobił dopiero wówczas, kiedy zabił jak największą liczbę osób. Działania izraelskiej armii wymierzone sa natomiast w organizacje i instytucje odpowiedzialne za akty terroru na terytorium państwa Izrael. Jest zawsze takie niebezpieczeństwo, że w podobnych akcjach giną bezbronni ludzie. To fakt, ale zauważ, że to nie oni byli celem izraelskich zamachów (w przeciwieństwie do zamachów wykonywanych przez Arabów), ponadto zawsze działania odwetowe przeprowadza się w taki sposób, żeby wykluczyć albo ograniczyć ofiary wśród ludności cywilnej. Odróżniaj to z łaski swojej, dziewczyno! Czy znasz jakiegoś Izraelczyka, który ostatnio wysadził się w arabskiej szkole? Droga specjalistko, kiedy przeprowadzimy konwersację w języku arabskim? Jakieś chwilowe braki? W twoim wypadku? To chyba niemożliwe, że taki ibn Chaldun jak ty czegoś nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re: Zajrzyj do encyklopedii ?______Zajrzyj__do__kostnicy.___Paniusiu._ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:19 Gość portalu: Joanna napisał(a): > Czy znasz jakiegoś Izraelczyka, który ostatnio wysadził się w arabskiej szkole? Po co miałby to robić ? Żydzi do szkół wrzucali granaty. Spójrz paniusiu na zdjecia ze strony: www.palestine.prv.pl A teraz zajrzyj do encyklopedii. Są podobne ? pzdr Vist_____________________________/ P.S. Szczególnie polecam zdjęcie jak 5-ciu żołdaków dopadło 12-letnią dziewczynkę. Jeszcze żywą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban to sa same falszywki IP: 94.78.225.* 18.10.01, 23:26 vist i viri to dwoch arabow ktorzy falszuja fotki i pokazuja je na swojej stronie - arabska propaganda. Tak jak te scierwa palestynskie tak to scierwo vist klamie i falszuje fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Czy__tu__Żydzi____________________są__wartownikami ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:37 Gość portalu: urban napisał(a): > vist i viri to dwoch arabow ktorzy falszuja fotki i pokazuja je na swojej > stronie - arabska propaganda. Tak jak te scierwa palestynskie tak to scierwo > vist klamie i falszuje fakty. Żyda poznasz łatwo po słowie "ścierwo". Tyle tego jest w Izraelu. I co dzień swieże. Hiena, rzeźnik i Żyd. Jedna rodzina ? V._________________________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusalka Re: ___ Czy__tu__Araby____________________są__wartownikami ?___ IP: 63.65.7.* 18.10.01, 23:48 Jest scierwo w Izraelu i to sa araby, gnojki, mordercy wlasnych dzieci i ty ich popierasz razem z twoim ojcem arabem ktory wlasne dzieci morduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ I_______________nawet______ Rusałka_________________Żydówką ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:53 Gość portalu: rusalka napisał(a): > Jest scierwo w Izraelu i to sa araby, gnojki, mordercy wlasnych dzieci i ty ich > popierasz razem z twoim ojcem arabem ktory wlasne dzieci morduje. Rusałko ! Jako istocie zwiewnej nie przystoi Ci język żołdaka ;-)) Pozdrawiam Vist__________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Tu pierdolone żydy ryjami kłapią jak wściekłe psy !!!!!!!!!!!!! IP: *.age.pl 22.10.01, 12:11 Gość portalu: rusalka napisał(a): > Jest scierwo w Izraelu i ŻYDOSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Żyd_______________Urban ?_________________________________________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 01:21 Gość portalu: urban napisał(a): > vist i viri to dwoch arabow ktorzy falszuja fotki i pokazuja je na swojej > stronie - arabska propaganda. Tak jak te scierwa palestynskie tak to scierwo > vist klamie i falszuje fakty. Słyszałem :-) Ale myślałem, że to plotki. V.__________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Zajrzyj do encyklopedii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:40 Zaglądałam na tę stronę i - dziękuję uprzejmie - takiego nagromadzenia kompleksów, banału, złej woli, obskurantyzmu i ksenofobii, jak na wymienionej przez ciebie stronie poświęconej Palestynie, nie widziałam dawno. No, może mając kiedyś w ręku brukowiec pt. "Nasz Dziennik" czy inne rydzykopodobne piśmidło. Vist - powiedz mi jak to jest: ktoś stworzył stronę poświęconą Palestynie. I bardzo dobrze, tylko dlaczego jedynym tematem, jaki się tam porusza, są Żydzi? Nie macie nic, czym moglibyście się pochwalić? Dlaczego nie stworzycie żadnego filmu, nie napiszecie dobrej książki, nie zrobicie dobrego przedstawienia teatralnego? Tu też winni są Żydzi? Nie mów mi, proszę, że tworzenie to sprawa ideologii, bo na takie teksty w moim wypadku jest o kilka lat za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Zajrzyj do encyklopedii IP: *.dyn.optonline.net 19.10.01, 01:28 Bardzo mądry post. My w Ameryce dopiero zaczynamy to sami doświadczać. Terroryści zamordowali nam prawie 6000 ludzi a opinia publiczna nazywa nas mordercami ponieważ przez pomyłkę bomba spadła na Red Cross. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 00:45 Gość portalu: Normalna napisał(a): > Odnosnie koltow... > Kiedys cytowalam na jakims watku artykul, traktujacy o sprzedazy broni dla > Palestynczykow przez strone izraelska. Pieniadze nie maja zapachu...To fakt. Ciekawe ! Gdzie to jest ? pzdr Vist________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Żydzi__________________________________________Mordują__dzieci.___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:13 Gość portalu: kazik napisał(a): > za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teroryści tylko > inni to0 jest sprawiedliwość po żydowsku i amerykańsku tak trzymać Świat patrzy. Niemy. Winne ofiary ? Vist__________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: scierwa araby______________________mordują__wlasnw__dzieci.___ IP: 212.247.74.* 18.10.01, 23:21 I co vist udowodnij skurwielu ze tak nie jest. Ty nic innego nie potrafisz tylko siejesz nienawisc. Jestes najwiekszym skurwielem tu na tym forum i jeszcze nigdy nic sensownego nie napisales. Typ vist viatr doradca w seksie a glupszy od lokomotywy, bo lokomotywa potrafi gwizdac a ty balwanie nawet nie potrafisz prostych zdan zlozyc. Zamknij wiec swojego ryja i kochaj sie ze swoja mama arabka tak jak robiles do tej pory, morderco palestynski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ I __ zapluwają_____________________________się__jak__ten__Robak.___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:33 Gość portalu: robak napisał(a): > I co vist udowodnij skurwielu ze tak nie jest. Ty nic innego nie potrafisz > tylko siejesz nienawisc. Jestes najwiekszym skurwielem tu na tym forum i > jeszcze nigdy nic sensownego nie napisales. Typ vist viatr doradca w seksie a > glupszy od lokomotywy, bo lokomotywa potrafi gwizdac a ty balwanie nawet nie > potrafisz prostych zdan zlozyc. Zamknij wiec swojego ryja i kochaj sie ze swoja > mama arabka tak jak robiles do tej pory, morderco palestynski. Ty kolego dużo o mnie żydowskich kłamstw się naczytałeś, czy to Twoja własna improwizacja ? Czy też zabiłeś już jakieś dziewczynki ? Jak ktoś dyszy taką (!) nienawiścią, to pomaga ? Nie wszystko da się wymusić. Niestety. V._________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltys Re: ______twoj____ojciec______ IP: 63.137.94.* 18.10.01, 23:45 Zabijac male dziewczynki zabijal twoj ojciec jak twoja matka rodzila bo skurwiel arabski nie chcial miec corek, bo dziewczynki arabskie nie moga sie wypierdolic w powietrze i kasy z tego nie bedzie. Ot cala prawda o kurewskiej rodzince vista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ Sołtys ? __________________________________też__Żyd ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:49 Gość portalu: soltys napisał(a): > Zabijac male dziewczynki zabijal twoj ojciec jak twoja matka rodzila bo > skurwiel arabski nie chcial miec corek, bo dziewczynki arabskie nie moga sie > wypierdolic w powietrze i kasy z tego nie bedzie. Ot cala prawda o kurewskiej > rodzince vista. Czy ktoś mógł mysleć, że Sołtys też.... "Plaga w te czasy." :-)) Vist________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek P. Re: __ Sołtys ? __________________________________też__Żyd ?___ IP: 94.76.236.* 19.10.01, 00:02 Dlaczego twierdzisz ze kazdy ktory zle mysli o Tobie musi byc Zydem? Dlaczego i kto Ciebie uprawnil do ponizania innych nacji? Jestes rasista! Takich jak Ty powinno sie wytepic. Tak samo wytepic jak dzisiaj USA i Izrael wytepiaja terrorystow, choc nieraz zdazaja sie przypadki ze Palestynczycy morduja wlasne dzieci i zwalaja wine na Izraelczykow. Nie pozdrawiam rasistow Jurek P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ Jurek P. __________też__Żyd ?_______________________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:08 Gość portalu: Jurek P. napisał(a): > Dlaczego twierdzisz ze kazdy ktory zle mysli o Tobie musi byc Zydem? Widzisz pytajnik kolego ? " ? " Ten znaczek. Tylko pytam. Odpowiesz ? V._____________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Robak ?_______________________________________Żydem ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:01 Gość portalu: robak napisał(a): > I co vist udowodnij skurwielu ze tak nie jest. Ty nic innego nie potrafisz > tylko siejesz nienawisc. Jestes najwiekszym skurwielem tu na tym forum i > jeszcze nigdy nic sensownego nie napisales. .... Robak ? To z ksiedzem raczej się kojarzy ...? To może Jankiel nie tak do końca był Żydem ? Who knows ? V.__________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.R Re: scierwa araby______________________mordują__wlasnw__dzieci.___ IP: 212.179.159.* 19.10.01, 00:03 Gość portalu: robak napisał(a): >" I co vist udowodnij skurwielu ze tak nie jest. Ty nic innego nie potrafisz > tylko siejesz nienawisc. Jestes najwiekszym skurwielem tu na tym forum i > jeszcze nigdy nic sensownego nie napisales. Typ vist viatr doradca w seksie a > glupszy od lokomotywy, bo lokomotywa potrafi gwizdac a ty balwanie nawet nie > potrafisz prostych zdan zlozyc. Zamknij wiec swojego ryja i kochaj sie ze swoja > > mama arabka tak jak robiles do tej pory, morderco palestynski." Robak,po co denerwowac sie z powodu takiej nedznej istoty,jakim jest vist? Przeciez ten psyholek i tak nie rozumie wypowiedzi oponentow.Za to jest wirtuozem w falszowaniu sensu wypowiedzi uczestnikow forum i w przypisywaniu autorstwa swych ordynarnych postow innym uczestnikom.Jezeli zechcesz przyklad,chetnie Ci podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ Sławek R. _______ Żyd__nastepny ? ________________________________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:12 Gość portalu: Slawek.R napisał(a): > > Robak,po co denerwowac sie z powodu takiej nedznej istoty,jakim jest vist? Ale Sławku ... Ty chyba jesteś prawdziwy. Tak jakbyś mówił swoim jezykiem. Inni w tym watku to jakby jednoosobowy chór. pzdr Vist__________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ Sami__Żydzi ?______I_jak_brzydko_mówią._____Czy_to_tak_już_mają ?__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:57 Bardzo klniecie. I wszystkim często "ścierwo" z ust wychodzi. To jakiś żydowski folklor ? V._________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka T. mi to bardziej wyglada na "polaczkow" niz na Zydow IP: 247.235.21.* 19.10.01, 00:21 To "polaczki" przewaznie tak klna a nie Zydzi. Zydzi sa bardzo dobrze wychowani i wiedza ktory Muzulmanin jest terrorysta. Wydaje mi sie ze gdy Zyd zobaczy Vista, to dlugo by nie czekal zeby Vistowi-Arabowi-terroryscie kulke w lep podarowac. Vist to jeden z tych odwaznych samobojcow terrorystow za klawiatura siedzacy, ktory tak bardzo uwielbia gdy terrorysci arabscy wysadzaja sie w srod malych dzieci i mlodzierzy. Powiedz Vist, staje Ci jak widzisz kiedy terrorysci arabscy wysadzaja sie w srod cywili? Razem z ojcem uczcicie? Zapraszasz Virego i jego ojca Araba na obiadek i razem opijacie bohaterow? Przyznaj sie! Napisz ludzia co sadzisz o bohaterach z Palestyny. Pochwal sie jak bardzo Cie to bawi gdy strzepki mlodych ludzi leza na ulicy i wszedzie widzisz kaluze krwi. Opisz nam twoja podniete, moze i my w tedy Ciebie zrozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ I__Matka.T____________też____________Zydówka ?______________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:26 Gość portalu: matka T. napisał(a): > To "polaczki" przewaznie tak klna a nie Zydzi. Zydzi sa bardzo dobrze wychowani > i wiedza ktory Muzulmanin jest terrorysta. Wydaje mi sie ze gdy Zyd zobaczy > Vista, to dlugo by nie czekal zeby Vistowi-Arabowi-terroryscie kulke w lep > podarowac. Vist to jeden z tych odwaznych samobojcow terrorystow za klawiatura > siedzacy, ktory tak bardzo uwielbia gdy terrorysci arabscy wysadzaja sie w srod > malych dzieci i mlodzierzy. Powiedz Vist, staje Ci jak widzisz kiedy terrorysci > arabscy wysadzaja sie w srod cywili? Razem z ojcem uczcicie? Zapraszasz Virego > i jego ojca Araba na obiadek i razem opijacie bohaterow? Przyznaj sie! Napisz > ludzia co sadzisz o bohaterach z Palestyny. Pochwal sie jak bardzo Cie to bawi > gdy strzepki mlodych ludzi leza na ulicy i wszedzie widzisz kaluze krwi. Opisz > nam twoja podniete, moze i my w tedy Ciebie zrozumiemy. O Matko ! Już myslałem, że to ma sie ku końcowi ... A Ty też ? V._______________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Vist______czy_twoj_ojciec_jest_Arabem?_Ja_twierdze_ze_jest____________ IP: 238.117.111.* / *.coa.gov.tw 19.10.01, 00:31 Zauwazylem ze Vist stara sie jak najbardziej ominac odpowiedzi na temat palestynskich terrorystow. Popieram matke Terese i twierdze ze Vist robi wszystko aby uniknac tematow "palestynscy mordercy-terrorysci". Czyzbys byl Arabem z Palestyny? Moze twoj ojciec jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ___ I __ Ty_____Kamilu_______też___Żydem_______z__Tajwanu__jesteś ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 00:37 Gość portalu: kamil napisał(a): > Zauwazylem ze Vist stara sie jak najbardziej ominac odpowiedzi na temat > palestynskich terrorystow. Popieram matke Terese i twierdze ze Vist robi > wszystko aby uniknac tematow "palestynscy mordercy-terrorysci". Czyzbys byl > Arabem z Palestyny? Moze twoj ojciec jest? ale .... Coraz to nowe osoby, a temetyka ta sama... Czy aby na pewno to nowe osoby ? V.______________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: za ministra zabili 10 letnia dziewczynkę im wolno oni nie są teror IP: 203.33.77.* 19.10.01, 02:55 Naucz sie pisac po polsku ty analfabeto. Ty jestes skonczonym draniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJOR ISRAELSCY TERORYSCI I MORDERCY IP: *.ipt.aol.com 19.10.01, 15:37 Prime Minister: ARIEL SHARON MURDER OF CIVILIANS, WOMEN AND CHILDREN; CONSPIRATOR TO MURDER RESULTING IN DEATH. ARIEL SHARON masterminded in 1982, Israel's disastrous invasion of Lebanon and he masterminded the Sabra and Chatila massacre, which amounts to genocide. At least two thousand Palestinian civilians, mostly women, children, and the elderly were slaughtered, shot, or raped during the massacre. ARIEL SHARON masterminded this Israel's genocide, and disastrous invasion of Lebanon in 1982. Yearly Economic aid FROM USA: $1.1 billion Yearly Military aid FROM USA: OFFICIAL MILITARY AID: 2.4 billion from the US UNOFFICIAL MILITARY AID: 1 BILLION DOLLARS TOTAL YEARLY USA AID FOR ISRAEL: At list $4.5 billion ( $4.5 B I L L I ON D O L L A R S) NOT TO BAD REWORD OF $4.5 BILLION DOLLARS FOR MURDERS. American taxpayers are robbed yearly of $4.5 BILLION DOLLARS by their corrupted politicians to support Israeli murders and terrorist. ISRAEL Military expenditures: dollar figure: $8.7 billion ============================= No mercy on women No mercy on old people... No mercy on KIDS !!!! EVEN... No mercy on INFANTS.... (Lebanon -Qana1996) -------------------------- This baby was killed in a Rockets Attack on "QANA" ,(Lebanon), The same scene took place years earlier in "SABRA & SHATILA" when Israeli soldiers allied to LF smashed hundreds of young babies heads against the walls, this was during the attack on the camps. Remember that by your silence your hands are soiled with this innocent blood... ========================= Remember that one day YOU may be in this situation.... **************************** And it happen to us in September 11, 2001 ========================= HELP US TO STOP THE BLOOD SHED!! RESTRAIN ISRAELI MURDERS !! RESTRAIN MUSLIM MURDERS !! ========================================= TERRORISTS, FUGITIVES FROM ISRAEL WANTED BY INTERNATIONAL COMMUNITY.TERRORIST, MURDER USAMA BIN LADEN ------------------------------ NUMBER 2: TERRORIST, MURDER MURDERS OF CIVILIANS, WOMEN AND CHILDREN, CONSPIRATORS TO MURDER RESULTING IN DEATH. WANTED BY INTERNATIONAL COMMUNITY. ============================= NUMBER 1: ARIEL SHARON ------------------------------ NUMBER 2: TERRORIST BINYAMIN NETANYAHU ===================== *********** TERRORIST NUMBER 2 ARIEL SHARON New Israel's Prime Minister ----------------------------- PICTURE see Attachment ----------------------------- "There is abundant evidence that war crimes and crimes against humanity were committed on a wide scale in the Sabra and Shatilla massacre, but to date, not a single individual has been brought to justice. " ARIEL SHARON masterminded in 1982, Israel's disastrous invasion of Lebanon and he masterminded the Sabra and Chatila massacre, which amounts to genocide. Ariel Sharon masterminded and conspired with and allowed the Israeli-allied Phalange militias to enter the Sabra and Chatila refugee camps in 1982 to commit the most atrocious acts imaginable. At least two thousand Palestinian civilians, mostly women, children, and the elderly were slaughtered, shot, or raped during the massacre. ARIEL SHARON masterminded this Israel's genocide, and disastrous invasion of Lebanon in 1982. Sharon was removed from office in 1983 by an Israeli tribunal investigating the 1982 Lebanon invasion, finding him indirectly responsible for the killings. ------------------------------------------------------ Sharon Investigation Urged (New York, June 23, 2001) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna Re: ISRAELSCY TERORYSCI I MORDERCY IP: 63.100.219.* 22.10.01, 10:43 Vist, co Ty tu jeszcze robisz na tym watku, prawie sam wsrod tych hien? Juz z Ciebie zrobiono i Araba i Palestynczyka i muzulmanina, niedlugo zostaniesz marsjaninem.... Choc w zasadzie to ciekawe, czym lub kim mozesz jeszcze zostac... Moze warto poczekac? Ja, po przejrzeniu calosci, odnioslam wrazenie, ze probujesz dyskutowac z...roztrzasaczem obornika. Wiadomo przeciez , ze jakkolwiek bys do tej maszyny nie przemawial, to ona i tak bedzie Ci odpowiadac i strzelac na wszystkie strony tym , czym zostala zaladowana. Do Joanny: jesli chcesz ze mna rozmawiac,po polsku, arabsku czy hebrajsku, to najpierw sie uspokoj, wyluzuj i nabierz oglady. A wtedy bedziemy mogly wymienic poglady. I na pewno nie na tym watku i nie w tym watpliwym towarzystwie hien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim nawet chrzesciani gina... IP: *.*.*.* 22.10.01, 11:04 fr.news.yahoo.com/011022/85/25bd8.html czekawy co wy na to w imie czego zginela jego zona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss ___________Vistuli______ku___________pamięci______ IP: *.sprint.ca 29.10.01, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: ___________Vistuli______ku___________pamięci______ 28.01.02, 15:35 Gość portalu: boss napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś