Dodaj do ulubionych

Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.???

20.05.06, 14:30
jak mirmil
mustafa-goldbaum
ibrahim-szlagbaum
islamski-patriota

???

Moze ktorys zechce mi udowodnic - jaka to z islamu "pokoj milujaca"
i tolerancyjna religia? :)
serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3357662.html
Obserwuj wątek
    • iwona334 Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 14:38
      Co ty chcesz?
      maja sprawdzone wzory:
      www.graffitieuropa.org/news/25/judenstern.jpg
    • ghotir Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:52
      j-k napisał: "Moze ktorys zechce mi udowodnic - jaka to z islamu "pokoj
      milujaca" i tolerancyjna religia? :)"

Po co oni maja udowadniac? Na razie Ty nie udowodniles, ze islam to wojujaca
      religia (nie myl politiki z religia).

Odwrocmy Twoje pytanie: udowodnij mi, ze Chrzescijanstwo nie jest wojujaca
      religia. Zacznij od wypraw krzyzowych, prosze. Mozesz zakonczyc na Guantanamo i
      religijnych torturach, wybacze Ci nieznajomosc religijnych zasad amerykanskiego
      skrajnego chrzescijanstwa.
      • j-k Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:57
        ghotir napisał:

> j-k napisał: "Moze ktorys zechce mi udowodnic - jaka to z islamu "pokoj
        > milujaca" i tolerancyjna religia? :)"
        >
        > Po co oni maja udowadniac? Na razie Ty nie udowodniles, ze islam to wojujaca
        > religia (nie myl politiki z religia).

- decyzje parlamentu iranu maja oczywisty kontekst religijny,a nie polotyczny.
        Chodzi o oddzielenie ludzi od siebie ze wzgledu na religie, a nie przekonania
        polityczne.
        >
        > Odwrocmy Twoje pytanie: udowodnij mi, ze Chrzescijanstwo nie jest wojujaca
        > religia. Zacznij od wypraw krzyzowych, prosze.

- alez za bardzo prosze. Chrzescijanstwo juz conajmniej od 200-tu lat nikomu
        nie narzuca swojej wiary sila...

Mozesz zakonczyc na Guantanamo

- zas w Guantanamo nie trzyma sie w wiezieniu ludzi za islam, lecz za
        posiadanie broni i strzelanie do Amerykanow :)

siedzieli tam rowniez "Nieislamuski" (kilku) z Rosji i inych krajow.
        • w_ojciech Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 16:14
          j-k napisał:
          > Mozesz zakonczyc na Guantanamo
          >
          > - zas w Guantanamo nie trzyma sie w wiezieniu ludzi za islam, lecz za
          > posiadanie broni i strzelanie do Amerykanow :)
          ===========================================================
          Chciał zabić Osamę?

Gdyby szukać najbardziej niezwykłego więźnia Guantanamo, można by chyba za
          takiego uznać jednego z Ujgurów - Saddiqa Ahmada Turkistaniego. Siedzi
          piąty rok w obozie dla terrorystów al Kaidy, mimo że Amerykanie znaleźli
          go w 2001 roku w afgańskim więzieniu, gdzie talibowie trzymali go przez
          cztery lata za . próbę zamachu na Osamę ben Ladena.
          serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34292,3138475.html
        • ghotir Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 16:28
          j-k napisał: "decyzje parlamentu iranu maja oczywisty kontekst religijny,a nie
          polotyczny."

Wlasnie pokazales tu, ze mylisz polityke z religia.

"Chrzescijanstwo juz conajmniej od 200-tu lat nikomu nie narzuca swojej wiary
          sila..."
          Not at all :). Amerykanskie poparcie dla przeciwnika Mao nie mialo nic
          wspolnego ze zmuszeniem tego przeciwnika do uznania jego chrzescijanskiej zony
          jako jego jedynej zony (ironia). Chrzescijanstwo nie ma nic wspolnego z praca
          misjonarska w trzecim swiecie (ironia). Chrzescijanscy zolnierze US nie
          ponizaja wyznawcow islamu w Guantanamo (ironia).

J-K, udalo Ci sie zapomniec ze kolonializm i neo-kolonializm, obecne w polityce
          swiatowej w ostatnich dwustu latach, maja bardzo mocne religijne korzenie.
          Jak chcesz sie ze mna klocic to powstrzymaj sie od przytaczania argumentow,
          ktore pracuja przeciwko Twojej tezie.

• krystian71 Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:54
      wierzysz w to? ja nie bardzo.Aaki dal tu gdzies linka na haaretza,ze to bujda
      kolo pieca
    • i-love-2-bike Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:56
      maja dosyc idiotow typu araba z himoroidami,ciebie i innych baranow,ktorzy kazdy
      temat sprowadzaja do gadki szmatki o d.. maryni.
    • schlagbaum Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 16:02
      j-k napisał:

> Moze ktorys zechce mi udowodnic

Musze poprawic swoj karman i zamiast wypuscic ptaka czy rybe odpowiem tobie,
      niebozatko.

Musisz jedneak do rozmowy zakwalifikowac.

Powiedz mi jasi jaki procent stanowia muzulmanie i chrzescijanie w Sukothai
      Ayutthaya .

Rozwiazesz zadanie wlasciwie to zobaczymy dalej.
      • j-k Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:06
        moim celem nigdy nie byla rozmowa z Toba.

Bo z kim i o czym?

W zupelnosci wystarczy WYSMIEWANIE Twoich pokracznych
        anty-amerykanskich zalow :)

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
        • i-love-2-bike Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:08
          j-k napisał:

no wlasnie mowie panie dochtorze,chyba juz nawet na kobitki jasiu nie chce ci
          sie chodzic,lub nie moSzesz,bo poziom rozmow z toba zszedl rzeczywiscie na
          poziom himoroidow arapa, a nie kazdego to rajcuje.
          • j-k Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:14
            Helka, mustafa-goldbaum obiecal mi kiedys, ze bedzie mnie ignorowal
            (czego i Tobie zycze).

Nie wiem tylko, czemu biedak nie moze dotrzymac danego mi slowa ? :)

Powiedz szczerze, jak myslisz?
            Kiedy beda naloty na Iran?
            www.math.tau.ac.il/~turkel/stealth.jpg
            • i-love-2-bike Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:18
              j-k napisał:

> Helka, mustafa-goldbaum obiecal mi kiedys, ze bedzie mnie ignorowal
              > (czego i Tobie zycze).
              >
              > Nie wiem tylko, czemu biedak nie moze dotrzymac danego mi slowa ? :)
              >
              > Powiedz szczerze, jak myslisz?
              > Kiedy beda naloty na Iran?
              > www.math.tau.ac.il/~turkel/stealth.jpg

jasiu juz dawno nalecielismy na iran,musieli ci tego nie donisc w domu
              kukulek,nie chcieli,zebys sie za bardzo podniecal,bo wtedy sobie robisz krzywde.
              czy twoja zona jeszcze istnieje,czy tez w mustafe sie juz przeobrazila?
        • krystian71 Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:18
          jotka, ja powaznie, wierzysz w te doniesienia , jakiegos kanadyjskiego
          dziennika i GW? Czy to gdzies jeszcze przedrukowali?
          aaki dawal linka na haaretza
          www.haaretz.com/hasen/spages/717902.html
          ale mi sie przestal otwierac, wiec ci moge tylko strescic, ze specjalista
          israelski uwaza ,ze to nie prawda
          Gadac mi sie z tymi popluczynami na forum nie chce, ale uwazam tak:
          WParlamencie iranskim stanal projekt nakazujacy prawowiernym muzulmanom ubierac
          sie zgodnie z regulami szariatu.
          W to moge uwierzyc, precedensy juz byly
          Tylko, ze sila rzeczy naturalna, CI , ktorzy nie sa muzulmanami wyrozniali by
          sie w tlumie.Zadne opaski nie byly by potrzebne.
          I o to byc moze, przez przeklamanie powstal ten wrzask, bo ktos z iranskich
          innowiercow wyobrazil sobie te konsekwencje.
          Aha, jeszcze cos, ten haaretz i jego analityk nie wierzy doniesieniom piszac,
          ze wiadomosc pochodzi od emigranta perskiego, znanego ze swojej nienawisci do
          aktualnego iranskiego rzadu.
          I to tyle.
          Wywolujesz do tablicy, a juz tyle razy slyszales, przynajmniej ode mnie ,ze
          o "faktach prasowych " rozmawiac nie mam zamiaru
          Juz sie nauczylem,ze jesli sie te wiadomosci nie potwierdza, zaden z tych
          strzepiacych sobie jezyk markusow nie wstanie i nie powie, "sorry, bylem idiota"
    • tornson Może zamknęli ich w izraelskim geccie zwanym 20.05.06, 16:10
      Palestyną.
      • j-k To nie jest getto 20.05.06, 16:16
        Izraelczycy zamkneli siebie za murem, a nie Palestynczykow.

Palestynczycy, (gdy tylko dostana wize) moga wyjezdzac do dowolnego kraju Swiata
        i Izraelczycy bez problemu ich przepuszczaja :)
        • tornson Chrześcijanie i Żydzi z Iranu też mogą sobie 20.05.06, 16:18
          jeździć gdzie chcą jeśli tylko ktoś na świecie ich przyjmie.
    • lechu1 [...] 20.05.06, 16:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • adam.mickiewicz tutaj! 20.05.06, 16:19
      Iranian MPs deny report Jews will be forced to wear badges
      By Yossi Melman, Haaretz Correspondent and Haaretz Service

Iranian legislators and officials on Saturday dispelled a report by a Canadian
      newspaper alleging Tehran's Muslim regime of planning to force religious
      minorities in the country to wear identification badges.

On Friday, Canada's National Post reported that Iranian expatriates living in
      Canada confirmed reports that the Iranian parliament passed a law this week that
      would require the country's Jews and Christians to wear colored badges to
      identify them and other religious minorities as non-Muslims.

www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=717902&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0
      • i-love-2-bike Re: tutaj! 20.05.06, 16:21
        adam.mickiewicz napisał:

> Iranian MPs deny report Jews will be forced to wear badges
        > By Yossi Melman, Haaretz Correspondent and Haaretz Service
        >
        >
        >he,he jak to dobrze,bo inaczej od razu bysmy widzieli jak jotka z arapem
        wygladaja,i jeszcze skonalibysmy ze smichu:)
        • adam.mickiewicz Re: tutaj! 20.05.06, 16:25
          Ktos potrzebuje nowej radiostacji w Gliwicach albo nowego Reichstagu.
          A glupki jak to jotki juz sie podniecaja i wypychaja innych na wojne.
          • krystian71 dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie i za 20.05.06, 16:31
            nudno
            • i-love-2-bike Re: dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie 20.05.06, 16:34
              krystian71 napisał(a):

> nudno

no ile mozna wytrzymac trajlowania z oblech...arapem z himoroidami,jotka,ktora
              zbziokowala w zakladzie zamknietym i z dana,ktora sie obzera fontrupkami z
              dzemem. he,he na sama mysl czleka mdli:)
              • j-k oby :) 20.05.06, 16:37
                Czas konczyc te dyskusje, Helka... masz racje...

Podejmij wreszcie pierwsza meska decyzje w zyciu :)
                i wiecej sie do mnie nie odzywaj :)
                Wiesz, ze ja Cie tez nigdy pierwszy Cie nie zaczepiam,
                wiedzac doskonale, ze nie ma po co :)

Jak myslisz, czy Iran beda bombardowac sami Amerykanie, czy jednak Izrael
                bedzie mial w tym tez pewien udzial? :)
                • adam.mickiewicz Re: oby :) 20.05.06, 16:39
                  j-k napisał:

> Czas konczyc te dyskusje, Helka... masz racje...

Po takiej wpadce rzeczywiscie nie pozostalo ci nic innego
                  • j-k Tobie tez nie 20.05.06, 16:44
                    Tobie tez nie.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42162329
                    • adam.mickiewicz "optyczne rozroznienie" :)))) 20.05.06, 16:48
                      Jakich niewiernych "oznaczaja" swoimi strojami ksieza katoliccy, strazacy,
                      kelnerzy i gorale?
                      • krystian71 cudo!!! 20.05.06, 16:50

• j-k czytaj ze zrozumieniem co? 20.05.06, 16:51
                        adam.mickiewicz napisał:

> Jakich niewiernych "oznaczaja" swoimi strojami ksieza katoliccy<

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42162613
                        • adam.mickiewicz czytam dziewczynko 20.05.06, 16:54
                          > Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie...
                          > oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych"

Co DE FACTO oznacza obowiazek noszenia przez ksiezy katolickich sutann?
                          • krystian71 przesilisz sie, a on i tak nie zrozumie 20.05.06, 16:55

• adam.mickiewicz ale jak smiesznie wycofal sie z tych opasek :) 20.05.06, 16:57
                              i probuje biedaczek ostatniej deski ratunku: "oznakowanie" innych wlasnym strojem!

:)))))
                              • i-love-2-bike Re: ale jak smiesznie wycofal sie z tych opasek : 20.05.06, 17:00
                                adam.mickiewicz napisał:

> i probuje biedaczek ostatniej deski ratunku: "oznakowanie" innych wlasnym stroj
                                > em!
                                >
                                > :)))))

spytaj go co sam nosi:garniturek,sutanne,czy gwiazde dawida,a moze tylko
                                slipy,tez cholera znaczy sie oznakowany?
                              • krystian71 Re: ale jak smiesznie wycofal sie z tych opasek : 20.05.06, 17:01
                                bo mu ja sam ten sposob honorowego wycofania podpowiedzialem troche wczesniej

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42161444--
                                • krystian71 zly link 20.05.06, 17:03
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42161444
                          • j-k czytaj uwazniej; Adasiu, dziewczynko :) 20.05.06, 17:07
                            Co de facto oznacza obowiazek umundurowania WSZYSTKICH (a nie tylko mullow)
                            wyznawcow islamu na ulicach i Optycznego rozroznienia ich od "niewiernych"

- jak nie islamofaszyzm?
                • i-love-2-bike Re: oby :) 20.05.06, 16:43
                  j-k napisał:

> Czas konczyc te dyskusje, Helka... masz racje...

alez koncz jasiu,koncz,tyle,ze z ciebie taki chlop jak wiesz dalej co
                  dopowiedziec. chlop nie siedzialby na foum gadajac od lat o tych samych bzdurach
                  jasiu,wiesz co chlop by zrobil,tego co ty juz niestety nie mozesz.no pa,pa
                  kochanie i nie mecz sie za duzo,bo ci to rzeczywiscie nie wychodzi. polecam
                  rumiankowe herbatki,wolne spacery i sluchanie spiewu ptakow,to koi nerwy a jak
                  juz je ukoisz to kto wie,moze sobie co nieco z chemii przypomnisz o polimerkach.
                  >
                  >
                  >
                  • j-k Re: oby :) 20.05.06, 16:45
                    Helka, czy dalas slowo, ze koniec z Twoimi bezsensownymi zaczepkami?
                    powiedz jasno i po mesku: )

tak?
                    Nie?
                    • i-love-2-bike Re: oby :) 20.05.06, 16:47
                      j-k napisał:

> Helka, czy dalas slowo, ze koniec z Twoimi bezsensownymi zaczepkami?
                      > powiedz jasno i po mesku: )
                      >
                      > tak?
                      > Nie?

jasiu ja odpowiem chlopu a nie mazgajowi,ciebie przeciez nie mozna traktowac
                      powaznie,a wiec kiedy bede chciala cos zrobic,to zrobie,niestety ani ty,ani ten
                      poeta nie macie na to wplywu. a teraz podnies telefon i zadzwon,wiesz gdzie
                      kotus,czy moze podac ci numer?

ps.jasiu do ktorej w nocy piszesz na forum?
                      • krystian71 jeszcze troche za wczesnie.Jak jotce cos nie 20.05.06, 16:49
                        wychodzi, to mowi buona noches.
                        Tym razem ma pecha , sloneczko jeszcze wysoko :))) , he,he
                        • i-love-2-bike Re: jeszcze troche za wczesnie.Jak jotce cos nie 20.05.06, 16:51
                          krystian71 napisała:

> wychodzi, to mowi buona noches.
                          > Tym razem ma pecha , sloneczko jeszcze wysoko :))) , he,he

no BALONA noCZes to mowi ktos komu wychodzi,to fakt,ale temu wychodzi jedynie
                          nocny nalot na iran,od lat ta sama wizja jasia lecacego duzym samolocikiem
                          robiacego BUM BUM BUM.no odpuszcze chlopu bo sie zarapi:)
                          • krystian71 Re: jeszcze troche za wczesnie.Jak jotce cos nie 20.05.06, 16:54
                            wg jasia , mialo byc w marcu.
                            Mamy maj, nic sie nie dzieje, sezon ogorkowy, jakis nudziarski Kod w kinach,
                            wiec trzeba mocne uderzenia wymyslec, jakies opaski i nieboszczykowi
                            Wiesenthalowi spoczynek zaklocic
                            • j-k tak, w marcu, ale przyszlego roku... 20.05.06, 17:12
                              krystian71 napisała:
                              mialo byc w marcu.

Tak. ale byc moze dopiero w marcu przyszlego roku.
                              Radze czytac uwazniej moje posty.
                              Odsylam do historii.

PS. Podobnie, jak Ty nie masz na imie Krystian,
                              ja nie mam na imie Jasiu, niestety :)
                              • krystian71 Re: tak, w marcu, ale przyszlego roku... 20.05.06, 17:16
                                matko boza i jezusie nazarenski
                                Nastepny co chce mnie zmusic do czegos, czego nienawidze, czyli grzebania w
                                wyszukiwarce, choc najlepsza wyszukiwarke mam w swojej glowie i doskonale
                                pamietam te spekulacje z przyglupem markusem, czy w marcu a moze pozniej, czy
                                atakiem ladowym, czy lotniczym, czy bronoia konwencjonalna, czy atomem ich
                                wyslac do Allacha.Razem z calym przychowkiem.
                                Ale dobra, nie chce tracic czasu na wyszukiwarki, przeciez EXPERT sie odezwal
                                i obiecal nam jeszcze rok czasu
                                • j-k minimum rzetelnosci, prosze... 20.05.06, 17:20
                                  Cieszy mnie Twoja niechec do historii (nie tylko forum...)

zachowaj wiec minimum rzetelnosci i nie manipuluj tanio.
                                  Gdyz wielokrotnie pisalem, ze jezeli beda na loty na iran,
                                  to raczej w przyszlym roku - a nie w tym.
                                  • i-love-2-bike Re: minimum rzetelnosci, prosze... 20.05.06, 17:22
                                    j-k napisał:

> Cieszy mnie Twoja niechec do historii (nie tylko forum...)
                                    >
                                    > zachowaj wiec minimum rzetelnosci i nie manipuluj tanio.
                                    > Gdyz wielokrotnie pisalem, ze jezeli beda na loty na iran,
                                    > to raczej w przyszlym roku - a nie w tym.

NA LOTY bendom,jasiu bendom w marcu z kotami ubranymi w opaski ,don't you worry
                                    my boy,a teraz idz wypic rumianek bo jeszcze zrobisz sobie jakies kuku.
                                    • krystian71 :))) nt 20.05.06, 17:26

• krystian71 Re: dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie 20.05.06, 16:46
                Przeciez to Rachelko nic trudnego przesiac przez sitko ( moze dziurawe ale
                wlasne ) swojego rozumu wiadomosci, ktore wydaja ci sie nieprawdopodobne.
                Ze ONZ w karetkach transportowal rakiety, ze Kurski sciagal spodnie, ze Iran
                nakazuje obcokrajowcom nosic opaski.
                I je olac, przynajmniej do czasu sprawdzenia.
                Iran!!! Cholera jasna!!! Pamietasz te cudne fotki z wyciagow w poblizu
                Teheranu, te piekne kobiety, ( na ktorych urok tak jestem czuly) , ktorym spod
                kolorowych bajecznie chust ondulacja i zalotne loczki wystawaly, a spod dlugich
                sukni dzinsy i szpilki????
                Jesli ajatollahowie maja jakies problemy, to raczej ze swoimi i naturalnym
                swedem kazdy inteligentny zrozumie, ze jesli nawet jest jais projekt, to ich
                wlasnych obywateli dotyczy.
                Ze kraj prowadzacy kunktatorskie rozmowy gospodarczo-wojskowe z Rosja i
                Chinami , chyba by byl samobojca, gdyby wymyslil, ze negocjatorow nalezy w
                OPASKI przyozdobic.
                Ale coz, zyd to idiota , z tych zastraszonych i w kazdy idiotyzm uwierzy, co
                wlasnie nasza jotke dopadlo
                • i-love-2-bike Re: dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie 20.05.06, 16:49
                  krystian71 napisała:

> Przeciez to Rachelko nic trudnego przesiac przez sitko ( moze dziurawe ale
                  > wlasne ) swojego rozumu wiadomosci, ktore wydaja ci sie nieprawdopodobne.
                  > Ze ONZ w karetkach transportowal rakiety, ze Kurski sciagal spodnie, ze Iran
                  > nakazuje obcokrajowcom nosic opaski.
                  > I je olac, przynajmniej do czasu sprawdzenia.
                  > Iran!!! Cholera jasna!!! Pamietasz te cudne fotki z wyciagow w poblizu
                  > Teheranu, te piekne kobiety, ( na ktorych urok tak jestem czuly) , ktorym spod
                  > kolorowych bajecznie chust ondulacja i zalotne loczki wystawaly, a spod dlugich
                  >
                  > sukni dzinsy i szpilki????
                  >
                  he,he jak sie nalatuje w snach na iran,to zamiast patrzec na ich ladne kobitki
                  zaglada sie w spodnie kurskiemu. zawsze wiedzialm,ze jasio jest
                  podejrzany,podobnie jak ta cala ich wesola grupka pod oblech...iem:)
                  • krystian71 ale na narty sie tam wybieramy i nie darujemy 20.05.06, 16:52
                    nikomu, co nam wyciagi sprobuje izotopami zanieczyscic , co nie !!!!
                    • i-love-2-bike Re: ale na narty sie tam wybieramy i nie darujemy 20.05.06, 16:53
                      krystian71 napisała:

> nikomu, co nam wyciagi sprobuje izotopami zanieczyscic , co nie !!!!

tylko lepiej podciagnij te spodnie,bo sie jasio nam wystraszy albo i nie:)
          • ghotir Re: tutaj! 20.05.06, 16:31
            adam.mickiewicz napisał: "Ktos potrzebuje nowej radiostacji w Gliwicach albo
            nowego Reichstagu."

Yep.
          • explicit Re: tutaj! 20.05.06, 18:16
            Exactly !!! Zionce panikuja ,... Heheh , zeby bylo smieszniej maly szczegol
            starannie ukrywany w mediach - Tak sie sklada ze iranski MP , Maurice Motammed
            jest praktykujacym Zydem :)))

uklony

==============================================================================

Iran's MP denies reports pretending to force non-Muslims to wear colored badges
            ===============================================================================
            Saturday, May 20, 2006 - 12:38 PM

Iran's MP Maurice Motammed, strongly denied reports in a Canadian newspaper
            that Iran may force non-Muslims to wear colored badges in public so they can be
            identified. He told AFP that quote: "The report is a lie, and the people who
            invented it wanted to make political gain by doing so".

Ktos potrzebuje nowej radiostacji w Gliwicach albo nowego Reichstagu.
            A glupki jak to jotki juz sie podniecaja i wypychaja innych na wojne.

• adam.mickiewicz tutaj tez!!! 20.05.06, 16:22
      Jewish Iranian legislator Maurice Mutamed said that parliament did not discuss
      any idea of forcing non-Muslims to wear anything that would differentiate
      between them and Muslims, the radio said.

A diplomat from the Iranian UN mission also denied the report, and said that
      minorities enjoy complete freedom in Iran and are also represented in
      parliament, according to the radio.
      • krystian71 daj jakiegos linka, mialem dobrego czuja,by sie z 20.05.06, 16:25
        ta forumowa banda kretynow w dyskusje nie wdawac
        Ale wiadomo, Instytut S.Wiesenthala zdazyl ostro zaprotestowac i o to wszysto
        chodzilo.
        Czym bardziej absurdalne pomowienia , tym lepiej, zydzi z tego slyna,ze swojej
        smiesznosci nie widza
        • i-love-2-bike Re: daj jakiegos linka, mialem dobrego czuja,by s 20.05.06, 16:30
          krystian71 napisał(a):

> ta forumowa banda kretynow w dyskusje nie wdawac
          > Ale wiadomo, Instytut S.Wiesenthala zdazyl ostro zaprotestowac i o to wszysto
          > chodzilo.
          > Czym bardziej absurdalne pomowienia , tym lepiej, zydzi z tego slyna,ze swojej
          > smiesznosci nie widza

a jak nadety bufon widzi,ze sam jest balonem,jedynie na co stac nadetego balona
          to splodzic wpis na moj temat,ale to wszystko:)
          ps.chyba modlitwa poskutkowala,bo wczoraj jak eretz zaczal sie modlic za mnie
          wszystko mi wychodzi:)) he,he prosze o bis:))
          • krystian71 :))) he,he szczesciara z ciebie :))) 20.05.06, 16:33
            nie kazdy ma takiego farta, ja pol dnia przesiedzialem u dentysty i zaden
            wtrącalś mnie na duchu nie podtrzymal
        • j-k rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskami :) 20.05.06, 16:33
          krystian71 napisał(a):
          > ta forumowa banda kretynow w dyskusje nie wdawac

z forumowa banda islamskich kretynow.
          wystarczy mi, ze ich osmieszam :)

Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie...
          czemu nikt nie zaprzeczyl...
          i co parlament Iranu chce wsprowadzic...

oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych"

I rozumie to kazdy IDIOTA

tylko forumowe islamuski udaja ze nie :)

• krystian71 o nie !!! tak glupio sie nie wykpisz. 20.05.06, 16:37
            To jest poznizej intelektualnej krytyki podszywac sie za darmo pod moje wnioski
            I zupelnie nie apropos w stosunku do artykulu, ktory nam Gowniana zaserwowala.
            Tam jest wyraznie powiedziane o opaskach, rowniez ze szczegolowym wyliczeniem
            ich kolorow.
            Mialem o tobie lepsze zdanie i sie zawiodlem :((((
            • adam.mickiewicz Re: o nie !!! tak glupio sie nie wykpisz. 20.05.06, 16:41
              Nie mecz jej. Dziewcze zmoczylo i chce sie jakos wycofac do swojego rozowego
              pokoiku.
              • krystian71 ja go znam, jak juz wymieknie to powie buenas noch 20.05.06, 16:58
                noches, chocby slonko wysoko swiecilo , albo ,ze wlasnie do kaliningradu
                odebral delegacje, albo, co najbardziej prawdopodobne ,ze i tak naloty
                nuklearne na Iran nastapia, najdalej w marcu.:)))
                • i-love-2-bike Re: ja go znam, jak juz wymieknie to powie buenas 20.05.06, 17:01
                  krystian71 napisała:

> noches, chocby slonko wysoko swiecilo , albo ,ze wlasnie do kaliningradu
                  > odebral delegacje, albo, co najbardziej prawdopodobne ,ze i tak naloty
                  > nuklearne na Iran nastapia, najdalej w marcu.:)))

marzec widacznie zapamietal z darcia sie kotow,kazdy ma marzenia:)
                  • krystian71 Lenin w pazdzierniku , a koty w marcu :))) 20.05.06, 17:04

• j-k Bzdury. I przeklamania, Krystian... 20.05.06, 16:42
              Rownie dobrze mozesz napisac, ze miales lepsze zdanie o poczuciu humoru
              tego Kanadyjczyka i sie zawiodles.

ISTOTA PROBLEMU : Optyczne rozroznienie miedzy islamuskami i "niewiernymi"

Pozostaje bez zmian.

PS. Mnie raczej nie grozi, ze sie na Tobie zawiode.
              zawsze wiem, ze bredziesz klamal - jak najety.

Do grupy "islamuskow" nigdy Cie jednak nie zaliczalem, poniewaz
              w przeciwienstwie do tych czterech wymienionych przeze mnie
              nie starasz sie tu udawac Swietego ...

• adam.mickiewicz Re: rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskam 20.05.06, 16:39
            j-k napisał:

> Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie...
            > oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych"

A co oznacza obowiazek noszenia sutanny przez ksiezy katolickich?

> I rozumie to kazdy IDIOTA

Nikt tu w ciebie przeciez nie watpi.
            • j-k islamskie klamstewka? 20.05.06, 16:50
              adam.mickiewicz napisał:

> A co oznacza obowiazek noszenia sutanny przez ksiezy katolickich?

parlament Iranu nie zamierza uchwalac obowiazku noszenia Ubran dla MUllow, bo
              to reguluja wewnetrzne przepisy islamu,,lecz dla wszystkich muzulmanow, NIEUKU.

W Polsce nie planuje sie wprowadzania OBOWIAZKU noszenia krzyzykow dla
              wszystkich katolikow :)

• adam.mickiewicz Re: islamskie klamstewka? 20.05.06, 16:56
                j-k napisał:

> parlament Iranu nie zamierza uchwalac obowiazku noszenia Ubran dla MUllow, bo
                > to reguluja wewnetrzne przepisy islamu,,lecz dla wszystkich muzulmanow,

I co z tego? W Polsce ksieza maja obowiazek noszenia suttan. Kogo tym wedlug
                ciebie "oznaczaja" smieszny czlowieczku?

> W Polsce nie planuje sie wprowadzania OBOWIAZKU noszenia krzyzykow dla
                > wszystkich katolikow :)

Alöe jest obowiazek noszenia sutanny przez wszystkich ksiezy katolickich :)
                • j-k tani manipulancie 20.05.06, 17:00
                  adam.mickiewicz napisał:
                  >
                  > Ale jest obowiazek noszenia sutanny przez wszystkich ksiezy katolickich :)

obowiazek noszenia "sutann islamskich" dla mullow, to juz dawno jest.
                  tylko nie chodzi tu o funkcjonariuszy , lecz o tlumy wiernych i probe
                  OPTYCZNEGO faszystowskiego rozroznienia meidzy wyznawcami islamu,
                  a "niewiernymi"
                  • krystian71 jeszcze raz ci przypomne,skoro masz skleroze 20.05.06, 17:10
                    ze twoja ulubiona zydowska gazeta pisana po polsku dla twojej ulubionej
                    mniejszosci , wyraznie mowi o OPASKACH. Zoltych i czerwonych.
                    Co do zoltych, olewam problem, co do czerwonych dla chrzescian, jako
                    chrzescianin wnosze ostry protest.
                    W czerwonych opaskach dobrze sie czulo srodowisko KPP naszej ulubionej gazety.
                    I takie same bzdury wowczas pisalo, choc Adas byl jeszcze za mlody, robila to
                    za niego jego mame
                    • i-love-2-bike Re: jeszcze raz ci przypomne,skoro masz skleroze 20.05.06, 17:12
                      a co oznaczaja te dziwne chalaty,ktore hasydzi nosza i musza nosic?czyzby to nie
                      jakas paranoja
                      • krystian71 Re: jeszcze raz ci przypomne,skoro masz skleroze 20.05.06, 17:18
                        i fartuszki z frendzelkami, to czyste dyskryminowanie arabskich obywateli
                        Israela
                    • j-k Jeszcze raz przypomne,skoro uciekasz przed meritum 20.05.06, 17:15
                      ze nie chodzi tu o taka, czy inna forme rozroznienia OPTYCZNEGO WSZYSTKICH
                      wyznawcow islamu od wszystkich "niewiernych".

Nie probuj uciekac w szczegoly, skoro ISTOTA pozostaje ta sama.
                      tanie to intelektualnie zagranie i nie ze mna.

Nazwij te proby po imieniu
                      islamofaszyzmem - gdyz tym sa - i bedzie spokoj.

PS. Co robisz na forum wrogiej Ci prozydoskiej gazety?
                      jakies symapatie do masochizmu?
                      • adam.mickiewicz zawartosc cukru w cukrze 20.05.06, 17:20
                        czyli jak to zydzi cierpia w Iranie bo wolno bez przeszkod wyznawac im ich wiare
                        i ubierac sie w co tylko chca ale sa "oznakowani" bo inni ubieraja sie inaczej....

Cholera chyba tez czuje sie "oznakowany" - przez ksiedza, policjanta i kelnera
                        bo wszyscy OPTYCZNIE rozrozniaja sie ode mnie. Polska to jednak faszystowski kraj.
                        • j-k Zawartosc Mickiewicza w Adasiu :))) 20.05.06, 17:23
                          jest raczej zerowa...

Gdyby ksieza i policjanci i inni umundurowani stanowili 95 %
                          spoleczenstwa w Polsce, a nie 5 % (jak obecnie)

to wtedy bedac w tych pozostalych 5 % - czulbys sie oznakowany...

Uprawiasz tanioche intelektualna.

• adam.mickiewicz Re: Zawartosc Mickiewicza w Adasiu :))) 20.05.06, 17:29
                            Acha. Czyli jakbym chcial nosic szkocka spodniczke to bede "oznakowany" i wtedy
                            bedzie "faszyzm" bo ja bede jeden a 99,9999% nie bedzie nosic spodniczki.

• krystian71 juz wiele razy tobie i nie tylko tobie pisalem,ze 20.05.06, 17:25
                      GW to moja gazeta, powstala ze skladek Solidarnosci, na ktorych sie
                      geszefciarze z redakcji uwlaszczyli.
                      A zeby tobie udowodnic,ze to nie tylko moje zdanie, podsylam ci link jednych z
                      najbardziej wiarygodnych publicystow w Polsce.
                      www.niniwa2.cba.pl/koniec_swiata_redaktora.htm
                      Mógł go napisać, bo dostał do ręki ważny instrument - "Gazetę Wyborczą". Ten
                      dziennik przyznał mu Lech Wałęsa. Fakt przejęcia pisma budzi do dziś ogromne
                      emocje. Ryszard Bugaj: - Oni wzięli pismo, które na początku było własnością
                      całej opozycji i dzięki temu odniosło sukces rynkowy. Wiem, że Michnik wytacza
                      procesy ludziom, którzy tak twierdzą, ale powtórzę to nawet i sto razy.

Ten zarzut pobrzmiewa też w słowach Macierewicza: - Rozumiem żal ludzi, którzy
                      powierzyli Michnikowi wynegocjowaną dla całej Solidarności gazetę, a on ją
                      wziął sobie. Mnie też byłoby przykro - mówi polityk.
                      • j-k Re: juz wiele razy tobie i nie tylko tobie pisale 20.05.06, 17:28
                        Pojawiasz sie na forach GW z czystej sympatii do GW sprzed 25-ciu lat?
                        Ale Michnik ja sprywatyzowal i teraz jest prozydoska
                        To co piszesz - traci jednak (jak przypuszczalem) masochizmem :)
                        • krystian71 jakie 25 lat, jasiu tak stary jestes??? 20.05.06, 17:35
                          to bylo zaledwie 15 lat temu, nawet moje dzieci ten przekret z Walesa
                          pamietaja..
                  • adam.mickiewicz Re: tani manipulancie 20.05.06, 17:16
                    j-k napisał:

> OPTYCZNEGO faszystowskiego rozroznienia meidzy wyznawcami islamu,
                    > a "niewiernymi"

Acha. Jako zyd albo chrzescijanin wolno mi wyznawc moja wiare bez przeszkod i
                    sie ubierac jak chce czyli zyje w faszystowskim kraju i jestem "oznakowany" bo
                    inni ubieraja sie inaczej.

Z czym masz aktualnie wieksze problemy z menstruacja czy z menopauza?
                    • j-k Re: tani manipulancie 20.05.06, 17:26
                      Jezeli zmusisz 95 % udzi do zalozenia mundurkow, to wtedy te pozostale 5 %
                      bedzie sie czulo oznakowane, wlasnie przez brak mundurkow.

zalecam jakis podstawowy kurs logiki.
                      mozesz wpasc do mnie.

biore 100 PLN za godzine.

• adam.mickiewicz Re: tani manipulancie 20.05.06, 17:32
                        j-k napisał:

> Jezeli zmusisz 95 % udzi do zalozenia mundurkow, to wtedy te pozostale 5 %
                        > bedzie sie czulo oznakowane, wlasnie przez brak mundurkow.

Mylisz sie dziewcze. Pozostale 5 %, jesli nie zostanie do tego zmuszone nie
                        tylko zachowa absolutna swobode ale otrzyma nawet przywilej wolnego wyboru.

> biore 100 PLN za godzine.

Taniutkis strasznie :))))
                        • i-love-2-bike cii jasia mierza 20.05.06, 17:34
                          czy dostanie opaske i jaka, wciagac brzuchy i trzymamy ksciuki.

www.spiegel.de/img/0,1020,629960,00.jpg
          • ghotir Re: rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskam 20.05.06, 16:57
            j-k napisał: "oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie...
            czemu nikt nie zaprzeczyl... i co parlament Iranu chce wsprowadzic...oznacza DE
            FACTO oznakowanie "niewiernych"

Obowiazek noszenia zachodnich garniturow oznacza "oznakowanie wiernych". Dotad
            sady nie nakazuja nam noszenia zachodnich garniturow ale jak nie jestesmy w nie
            wbici to niewiele mozemy zalatwic w srodowisku garniturow. Gorzej, jak juz poce
            sie w $600 wartym garniturze to moi wspolpracownicy traktuja mnie
            jako "swojego" takze w sprawach religijnych (zdaje sie, ze granica
            miedzy "swoim" i "nieswoim" religijnie przebiega w okolicach $200 za
            garnitur).

Wciaz nie ustosunkowales sie do mojej wypowiedzi dotyczaczacej przejmowania
            przez zorganizowane religie monopolu na spolecznie sensowne nakazy i zakazy.
            Krecisz sie wokol tematu ale nie potrafisz zaadresowac tematu. Nie dziwota:
            gdybys to zrobil to zrozumialbys ze istnieje niewiele RELIGIJNYCH roznic miedzy
            naszymi trzema religiami (judaism, christianity, islam).
            • j-k intelektualna taniocha 20.05.06, 17:04
              Niestety - istnieje wiele roznic.

garnitur na Zachodzie musisz nosic tylko w pracy.
              Po ulicach mozesz chodzic nawet w Turbanie i z polksiezycem na szyi.

Islam, (podobnie jak Korea Pln) chce "umundurowac" ludzi nawet na ulicach...

sprobuj w panstwach islamu chodzic z duzym, widocznym krzyzykiem na piersi...
              Nie radze...
              • krystian71 a gdzie te opaski , tani propagandzisto???? 20.05.06, 17:12

• adam.mickiewicz ni ma 20.05.06, 17:17
                  teraz jest "faszyzm" bo zydom wolno wyznawac ich wiare i ubierac sie jak chca
                  ale sa "oznakowani" bo inni (byc moze) beda ubierac sie inaczej.
                • j-k gdzie te islamskie stroje , tani propagandzisto??? 20.05.06, 17:17
                  i obowiazek ich noszenia dla wszystkich islamuskow?
                  no maja byc , czy nie? - tani propagandzisto?
                  • i-love-2-bike Re: gdzie te islamskie stroje , tani propagandzis 20.05.06, 17:20
                    j-k napisał:

> i obowiazek ich noszenia dla wszystkich islamuskow?
                    > no maja byc , czy nie? - tani propagandzisto?

no wlasnie jasiu czegos nie zrozumialam,to zydzi hasydzi noszace te plaszczyska
                    sa islamuskami,oznakowanymi,czy przesladowanymi? wytlumacz mi skarbie,bo kazdy z
                    nich nosi te kowbojskie stroje i wyglada troche dziwnie w metrze,to fakt. co za
                    biedaki tak ich gnebia?
                  • adam.mickiewicz Re: gdzie te islamskie stroje , tani propagandzis 20.05.06, 17:21
                    j-k napisał:

> i obowiazek ich noszenia dla wszystkich islamuskow?

Ile troski o islamistow...
                    A ja myslalem, ze chodzi ci o zydow "oznakowanych" strojami "islamuskow"
                    :)))))))))))))
                    • j-k Obowiazek noszenia islamskich strojow jest dobry:) 20.05.06, 17:32
                      musze Cie zmartwic. Zydzi potrafia obronic sie sami...
                      nie jestem im do niczego potrzebny

Sam obowiazek noszenia islamskich strojow jest dobry i go w sumie popieram :)

1. niezadowolenie spoleczenstwa wzrosnie i bedzie wieksza szansa na obalenie
                      wladzy islamskiej holoty z teheranu

2. Amerykanie beda mieli jeden pretekst wiecej do nalotow na Iran :)
                      • krystian71 dretwe i cienkie 20.05.06, 17:39

• j-k zalosne i smutne 20.05.06, 17:41
                          w przeciwienstwie do tego , co ja zapodaje :)
                      • adam.mickiewicz Re: Obowiazek noszenia islamskich strojow jest do 20.05.06, 19:24
                        j-k napisał:

> musze Cie zmartwic. Zydzi potrafia obronic sie sami...

Przed "oznakowaniem" ich za pomoca strojow, ktore nosza "islamuski".
                        Oj dziewcze, dziewcze...
                        • j-k Widze, ze jak kazda kobieta, lubisz dyskusje 20.05.06, 20:09
                          na poziomie Helki?
                          No to smialo, pisz, dziecie:

Kiedy beda naloty na Iran?
                          I lubisz te niebieskie US-ptaki? :)
                          www.danshistory.com/b52_3.jpg
                          • explicit Re: Widze, ze jak kazda kobieta, lubisz dyskusje 20.05.06, 23:16
                            Zamknalem ci pape pajatzu , git !!! Cienko przedziesz zioncu ,...

przysiad
                            • j-k nie wladam Twoim jezykiem obcym :) 20.05.06, 23:33
                              explicit napisał:
                              > Zamknalem ci pape pajatzu , git !!! Cienko przedziesz zioncu ,... przysiad

papa - to - to , co sie kladlo za PRL-u na dachach?
                              pajatz - to niemiecka lalka?

zioniec - to Smok Wawelski ziejacy ogniem?
                              przysiad - to termin z Animal Farm?

a Nimitz - to niemiecki general, ktoremu jaja i literke "e"
                              urwaly naloty amerykanskie ? :)
                              www.icpnet.pl/~tomcat/galeria/nimitz%20(8).jpg
          • explicit Re: rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskam 20.05.06, 18:49
            Niedoinformowany idiota nie zrozumie ,...

przysiad

Motammed said he had been present in parliament when a bill to promote "an
            Iranian and Islamic style of dress for women" was voted adding quote: "In the
            law, there is no mention of religious minorities; this is an insult to the
            Iranian people and to religious minorities in Iran".

Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie...
            czemu nikt nie zaprzeczyl...
            i co parlament Iranu chce wsprowadzic...

oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych"

I rozumie to kazdy IDIOTA
    • lechu1 O jak sie islamuski obudzily )) 20.05.06, 16:31
      Tylko ze nikt nie wierzy w zapewnienia islamskich bandytow bo zawsze
      klamia ( bomby tez nie majstruja ).
      Prawda jest taka islamuski , ze caly czas nad tym dyskutuja ale
      jeszcze nic nie uchwalili .
      Propozycje wyrzej opisane byly walkowane , teraz moze zobaczyli ze to nie
      ladnie wyglada te islamhitlerki to moze nie uchwala ))).

Allah z wami sprzedajna ferajno.
      • adam.mickiewicz Re: O jak sie islamuski obudzily )) 20.05.06, 16:36
        lechu1 napisała:

> Tylko ze nikt nie wierzy w zapewnienia islamskich bandytow bo zawsze
        > klamia

Zydzi chyba tez:

"Iranian MPs deny report Jews will be forced to wear badges
        By Yossi Melman, Haaretz Correspondent and Haaretz Service"

"Jewish Iranian legislator Maurice Mutamed said that parliament did not discuss
        any idea of forcing non-Muslims to wear anything that would differentiate
        between them and Muslims, the radio said"

• j-k nie obchodza mnie klamstwa zydow 20.05.06, 16:57
          Od tego jest tu tych czterech wymnienionych przeze mnie islamuskow :)

Ciesze , sie, ze posrednio potwierdziles, ze parlament Iranu PLANUJE oboiwiazek
          wprowadz4enia strojow religijnych dla wszystkich wyzmawcow islamu (a nie dla
          Mullow, gdyz Ci, podobnie jak ksieza - dawno je nosza...)

I tym samym wprowadza OPTYCZNE rozroznienie miedzy WSZYSTKIMI wyznawcami islamu,
          a "niewiernymi".

Co jest niczym innym, jak echem faszyzmu.
          • krystian71 a ja myslalem,ze to juz dno 20.05.06, 17:33
            ale okazalosie ,ze jotka od spodu puka
            I co sie z toba stalo? Powrotu do kraju juz nie masz? To nic dziwnego, juz
            dawno zapowiadalem,ze aferzysci, ktorzy dziwnym swedem sa obcego pochodzenia
            musza uwazaci sie z daleka trzymac.
            Ale wtedy mi nie wierzyles.
            Tak zupelnie sie nie zalamuj.Po twoim stylu na forum, kazdy widzi, zes
            szaraczek, dla takich specjalna amnestie przewiduja
            • j-k Re: a ja myslalem,ze to juz dno 20.05.06, 17:37
              krystian71 napisała:
              > I co sie z toba stalo? Powrotu do kraju juz nie masz ?

Nie martw sie, hloopcze, problem powrotu do kraju nie istnieje, poniewaz mam
              polski (i tylko polski) paszport, stale zameldowanie w Warszawie
              i wlasne tam mieszkanie :)

Formalnie wiec nigdzie i donikad nie wyjechalem :)

• aaki a co pisze o tym izraelski yedioth??? ano.... 20.05.06, 16:52
      www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3252934,00.html
      • lechu1 islamuski . Dyskusja byla . 20.05.06, 17:01
        Tylko ze nikt nie wierzy w zapewnienia islamskich bandytow bo zawsze
        klamia ( bomby tez nie majstruja ).
        Prawda jest taka islamuski , ze caly czas nad tym dyskutuja i dyskutowali ale
        jeszcze nic nie uchwalili .
        Propozycje wyzej opisane byly walkowane , teraz moze zobaczyli ze to nie
        ladnie wyglada te islamhitlerki to moze nie uchwala ))).

Allah z wami sprzedajna ferajno.
        • aaki żydziołku jeden 20.05.06, 17:10
          jahwe z tobą i całą wrzeszcząca kliką
          • hans2 Re: żydziołku jeden 21.05.06, 00:50
          • hans2 mahmudku zawszancu jeden 21.05.06, 00:53
            Niech was allah wzywa do siebie w jeszcze wiekszej ilosci niz teraz tego wam
            zycze , bawcie sie dobrze w agencji towarzyskiej allaha najchetniej
            calymi duzymi grupami .
          • h_industry Skleroterapia 21.05.06, 11:43

sposob na zydlaki

aaki napisała:

> jahwe z tobą i całą wrzeszcząca kliką
      • krystian71 Re: a co pisze o tym izraelski yedioth??? ano.... 20.05.06, 17:38
        aaki ,co prawda dzieki, ale to co akurat napisala GW bylo takidiotyczne i tak
        pasujace do linii GW ,ze trudno z tym polemizwac
        Dokladnie tak samo,jaknie da sie polemizowac z glupim jasiem
    • schlagbaum Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 17:35
      j-k napisał:

>
      > ???
      >
      Zasluzyles na to zeby zmienic szczurkata!
      • j-k Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 17:40
        Tak bardzo Ci to bieganie boso po lotnisku JFK uderzylo na mozg?

A GENK mam 50 km ode mnie i bylem takm ze 100 razy :)

Ale moze cos na temat skrobniesz, Ibrahim?

• ben_shaprut Może nie rozmawiają z szajsem jak ty? 20.05.06, 23:44
      • j-k Chcialbym aby tak bylo, Hassan :) 21.05.06, 15:53
        Chcialbym... szczegolnie zas dotyczy to Ciebie , Hassan :)

Nie pisuje przeciez na tym forum po to, by dyskutowac z takimi ignorantami jak
        Ty, tylko wlasnie po to, byscie moja wiedze bez sprzeciwu i niepotrzebnych uwag
        przyjmowali do akceptujacej wiadomosci.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka