yann17 17.06.06, 10:47 typujcie: ja tam jestem litościwy i daje 3:0 dla makaronizrzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tornson Nie byłbym aż takim optymistą. 17.06.06, 13:27 Włosi muszą rozplanować siły na 7 meczów, więc nie będą się przemęczać w meczu z takimi ciapami. Po brzydkim meczu (totalna bezradność jankesów plus włoskie cattenacio) skończy się zapewne na 1:0, góra 2:0. Ale za kilka dni będzie tęgie lanie od Ghany. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Nie byłbym aż takim optymistą. 17.06.06, 13:31 Włochom i Czechom będzie dziś zależeć na jak największej liczbie strzelonych bramek, bo to może zadecydować kto wyjdzie z grupy na 1 miejscu i nie trafi w 1/8 na Brazylię. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Włosi trochę inaczej rozumują. 17.06.06, 18:18 yann17 napisał: > Włochom i Czechom będzie dziś zależeć na jak największej liczbie strzelonych > bramek, bo to może zadecydować kto wyjdzie z grupy na 1 miejscu i nie trafi w > 1/8 na Brazylię. Oni wolą "przespać" sobie mecz z ciapami, zadowolić się 1:0, a siły zachować na Czechy i z nimi walczyć o zwycięstwo może nawet remis im wystarczy. Ja ściskam kciuki za Ghanę w meczu z Czechami, gdy wygrają, a Czehom będzie dobrze szło w ostatnim meczu, to Ghana będzie musiała w ostatnim meczu walczyć o jak najlepszy bilans bramek, co będzie bardzo bolesne dla yanków. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 13:29 .......Amerykanie są zdruzgotani klęską z Czechami (0:3). Trener Bruce Arena publicznie skrytykował piłkarzy, co do niego zupełnie niepodobne, w dodatku uderzył w największe sławy: DaMarcusa Beasleya, Landona Donovana oraz Kaseya Kellera. Reprezentacja, najściślej chyba chroniona na MŚ, przygotowuje się do meczu w amerykańskiej bazie lotniczej w Ramstein (największej poza USA). Dodatkowych luksusów nie ma, piłkarze mieszkają we wspólnej sali tak jak żołnierze, którzy zresztą tłumnie wybierają się na stadion. Eddie Johnson obiecuje więc w wojskowym stylu: - Nie ma wyjścia, idziemy na wojnę, po zwycięstwo za wszelką cenę. Ktoś w sobotę przeżyje, a ktoś umrze..... gazeta.sport. ----------------------- hehe to całkiem tak jak tzw. wojna z terrorem prowadzona przez USA Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A nie powinni być zdruzgotani, bo jak na takie 17.06.06, 18:20 piłkarskie beztalencia porażka 0:3 z Czechami nie jest znowu aż taką kleską. w 1990 przerżneli z Czechosłowacją aż 1:5. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 5:0 17.06.06, 15:02 usa to zdecydowany outsider w tej grupie a nawet w calych mistrzostwach. Dostaliby tu baty od kazdego,nawet od Iranu;) Zreszta na arenie miedzynarodowej dostaja baty nawet w swoim ulubionym past-time czyli graniu w palanta.. Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 heh a pepiczki rozniesione przez Ghane 17.06.06, 19:57 czyli matematycznie rzecz biorac Ghana takze 5:0 rozlozy ziomkow Debilja i neokonow.. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Typowo polskie: cieszymy sie, ze ktos jest od 17.06.06, 17:15 nas JESZCZE GORSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Typowo polskie: cieszymy sie, ze ktos jest od 17.06.06, 17:51 na żartach się nie znasz, chcę tylko trochę zdenerwować Captain.America Żeby być obiektywnym przypomnę że Polska przed Mundialem przegrała z USA Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 17:17 yann17 napisał: > typujcie: > > ja tam jestem litościwy i daje 3:0 dla makaronizrzy oj powoli cie znielubiam,szpatne to mate:) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 17:52 i-love-2-bike napisała: > yann17 napisał: > > > typujcie: > > > > ja tam jestem litościwy i daje 3:0 dla makaronizrzy > > oj powoli cie znielubiam,szpatne to mate:) -=------------------------------------------------ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43737129&a=43751509 i nie złośc sie już Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 21:00 Mimo sympatii do Rachelki. 4:1 dla Włochów. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 21:09 w_ojciech napisał: > Mimo sympatii do Rachelki. > 4:1 dla Włochów. sam sie prosisz,banuje cie na godzine:)ide kibicowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 21:05 yann17 napisał: > typujcie: > > ja tam jestem litościwy i daje 3:0 dla makaronizrzy Spaghetti vs. Spare Ribs 3:2 . Gulianni niby hamerykan , Alfonso Capone tyz , no a Krzysek Kolumb niby ich odkryl ( pierzyne?). Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Zycze Amerykanom jak najlepiej! 17.06.06, 21:28 Fajnie byloby, gdyby choc zremisowali i wzieli jeden punkt do domu... Ale wiem, ze to sen na jawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 brutalne buszewiki kosza rowno 17.06.06, 22:10 pewnie im sie wydaje ze to Iraq i takze tu moga robic co chca. Ale coz jak pasterz takie owieczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Gratulacje dla USA!!!!!! :-) 17.06.06, 22:52 To juz dzisiaj druga mila niespodzianka po Ghanie! Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: WM: Przyłaczam się do gratulacji 17.06.06, 23:01 chociaż zdaje się, że to szczyt tego na co mogli się zdobyć na tych mistrzostwach ( ponieśli zbyt duże straty ) W tej sytuacji realną szansę na wyjście z grupy ma Ghana Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: WM: Przyłaczam się do gratulacji 17.06.06, 23:09 yann17 napisał: hehe ladnie sie skompromitowales czerwony ciulu... a teraz marsz do budy, komu bedziecie tera bulbonczycy kibicowac? zostal wam juz tylko chodziaz kozeniowski, moze jeszcze jaki egzotyczny sport typu rzut brona? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike yankees rocks 17.06.06, 23:20 a nie mowilam,ze pilka jest okragla:)) bramkarz swietny,donowan i mcbride byli jak dynamit,nawet nasze niggers lataly dobrze i skandal,ze 2 bramka nie byla uznana,a makaroniarze to komedianci i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: yankees rocks 17.06.06, 23:26 takie turnieje mają to do siebie, że różne dziwne rzeczy się na nich dzieją, tutaj był taki trochę "forced score", no ale makaroniarze z taką grą może i wyjdą z grupy ,ale dalej nic już nie zwojują. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: yankees rocks 17.06.06, 23:28 yann17 napisał: > takie turnieje mają to do siebie, że różne dziwne rzeczy się na nich dzieją, > tutaj był taki trochę "forced score", no ale makaroniarze z taką grą może i > wyjdą z grupy ,ale dalej nic już nie zwojują. sedzia zdecydowanie bylo promakaroniarski i te czerwone kartki lataly jak koty,bez pojecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: yankees rocks 18.06.06, 05:00 yann17 napisał: > no ale makaroniarze z taką grą może i wyjdą z grupy , > ale dalej nic już nie zwojują. ------------------------------------------ Zacząłeś wątek typując pewne zwycięstwo włochów. A teraz po umoczeniu twierdzisz, że "makaroniarze nic nie zwojują". Wiesz yann, dawno przestałem interesować sie piłką ale pamiętam 1982 rok, kiedy włosi grali źle. W grupie nie wygrali zadnego meczu, wszystkie remisując albo 0:0 albo 1:1. Nikt nie dawał im szansy w drugiej rundzie i o dziwo wygrali tam i z Argentyna i z Brazylią. W półfinale wygrali z Polska a nastepnie w finale rozprawili sie z RFN 3:1. Zatem, doradzam ostrożność w prognozach. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: yankees rocks 18.06.06, 10:11 felusiak1 napisała: .....Zacząłeś wątek typując pewne zwycięstwo włochów. > A teraz po umoczeniu twierdzisz, że "makaroniarze nic nie zwojują". -------------- typująć ztycięstwo Włochów w TYM meczu, po obejrzeniu ich gry wyrażam swe wątpliwości co do dalszych sukcesów Nie kombinuj Felusiak i nie wmawiaj mi tego czego nie powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: yankees rocks 18.06.06, 16:38 Ja kombinuję? Chłopie ja ci tylko przytoczyłem sytuację z 1982 roku. Wtedy włosi grali gorzej niz teraz (w pierwszej rundzie). Prognozy były grobowe........ Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: yankees rocks 17.06.06, 23:30 i-love-2-bike napisała: > skandal,ze 2 bramka nie byla uznana,a makaroniarze to komedianci i tyle. ====================================================== Na powtórce było widać bardzo wyraźnie spalonego. Wynik jest sprawiedliwy. Makaroniarze często nie chce się grać, stosują perfidne faule i są "urodzonymi" aktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: yankees rocks 18.06.06, 05:01 yankees rock. Yankee rocks. Your English sucks. Odpowiedz Link Zgłoś
niepytana Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 23:23 Ale dziewczyny graja dosc dobrze. A co robia polskie dziewczyny? Na drutach, czy maluja odrosty? Slyszalam jedna taka rodowita Polke jak mowila do meza: "No co ty misiu, znowu telewizje ogladasz? A przed slubem mi mowiles ze nie lubisz MECZA." hehehehehe. Najsmutniejsze jest to ze ta dziewczyna skonczyla zaocznie studia na jednej z polskich uczelni. Zenujace. Tak samo zreszta jak niektore komentarze tutaj. Zapamietajcie sobie, ze ten wasz europejski sporcik zwany tu soccer to jest w Ameryce (i Kanadzie) sport przede wszystkim kobiet. Mezczyzni graja w prawdziwa pilke a nie w takie czesto jalowe pykanie po 90 minut chyba tylko po to zeby na koniec z podnieceniem wymienic sie przepocona koszulka z przeciwnikiem. I te polskie glupie wyzwiska: makaroniarze, spare ribs. Pilnujcie lepiej waszego kipiacego bigosu. PS. Jot 23 - rzut brona, hehehehehe. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 17.06.06, 23:25 niepytana zajmij sie wlasnymi kotami,bo chyba ci troche do glowy juz wchodza, a o ile wiem makaronu koty nie znosza,a odrosty jak odrosty lepiej je miec niz byc lysym. Odpowiedz Link Zgłoś
2kible Re: WM: Ile USA przerżnie dzisiaj z Włochami ??? 18.06.06, 06:22 jak sie macie osly???? hahahahaha Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america ale pierdoly 18.06.06, 06:38 Pyta, jak tam z profesjonalna liga soccera "tutaj w Ameryce"? Musi sie dynamicznie jakos rozwijac bo przeciez w USA soccer to "sport przede wszystkim kobiet"? Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Re: ale pierdoly 18.06.06, 06:39 Chodzi mi oczywiscie o lige kobiet, bo ze MLS stoi na krawedzi bankructwa to kazdy wie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Wlosi w przewadze wymeczyli bohatersko remis z USA 18.06.06, 19:51 Dali Wlosi czadu!!!!! W 300 mln USA jest az 10 zawodowych druzyn pilkarskich,czyli mniej niz w wiekszosci miast wloskich. en.wikipedia.org/wiki/Major_League_Soccer Te ciamajdy europejskie beda niedlugo przyjezdzac do USA uczyc sie grac w pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Wlosi w przewadze wymeczyli bohatersko remis 18.06.06, 20:58 Glupis..Oni (pilkarze z uSA)graja przeciez w lidze Nniemieckiej...To tak jakbys powiedzial:Europa musi miec silna lige koszykowki bo Nowitzki z Niemiec jest dobry..Jest wlasciwie w Niemczech liga koszykowki??Ja nie znam,a mieszkam tu 80 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Ci wstrętni Włosi 01.07.06, 15:22 yann17 napisał: > no ale makaroniarze z taką grą może i > wyjdą z grupy ,ale dalej nic już nie zwojują. No i popatrz yann, nie tylko wyszli z grupy ale zagraja w półfinale Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Ci wstrętni Włosi 05.07.06, 01:34 yann17 napisał: > no ale makaroniarze z taką grą może i > wyjdą z grupy ,ale dalej nic już nie zwojują. Ale ci włosi to makaroniarze przebrzydli. Zamiast nic nie zwojować zagraja w finale. A przestrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson W 1982, nim zdobyli mistrzostwo świata, 05.07.06, 01:55 nie potrafili wygrać z Kamerunem i Peru (my wtepy pojechaliśmy Peru 5:1), więc nie przeceniaj roli USA w grupowej wpadce Włochów. Odpowiedz Link Zgłoś