Dodaj do ulubionych

Quickly prowadzi w Rajdzie Australii

IP: *.proxy.aol.com 04.11.01, 17:04
kota na smyczy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pies Re: Quickly prowadzi w Rajdzie Australii IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:17
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> kota na smyczy!!!

Nieprawda,na 14 OS kot sie urwal,quickly upadl ryjem brudnym na kangurze gowno i
      za kare zostal wykluczony z Rajdu na najblizsze 3 lata,zanim mordy mu kosmetyczki
      do stanu przedwypadkowego nie doprowadza.A mordka ladna kiedys byla,kazdej
      kangurzycy dupa z czuloscia ja wspomina....
      • quickly Egon ty schizofremiku 05.11.01, 01:24
        Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!!
        Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!!
        ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.)
        • Gość: quickly Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:29
          quickly napisał(a):

> Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!!
          > Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!!
          > ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.)

odpierdol sie ode mnie podszywaczu,bo w psi ryj zarobisz Egon
          • Gość: Pies Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:32
            Gość portalu: quickly napisał(a):

> quickly napisał(a):
            >
            > > Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!!
            > > Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!!
            > > ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.)
            >
            > odpierdol sie ode mnie podszywaczu,bo w psi ryj zarobisz Egon

Wy szczeniaki,spierdalac z forum
            • Gość: quickly Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:33
              Gość portalu: Pies napisał(a):

> Gość portalu: quickly napisał(a):
              >
              > > quickly napisał(a):
              > >
              > > > Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!!
              > > > Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!!
              > > > ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.)
              > >
              > > odpierdol sie ode mnie podszywaczu,bo w psi ryj zarobisz Egon
              >
              > Wy szczeniaki,spierdalac z forum

Ja tez tato?
              • quickly Re: Egon ty schizofremiku 05.11.01, 02:17
                Jak wszyscy to wszyscy, nieslyszles co tato ci powiedzial!
                • Gość: quickly Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 02:39
                  quickly napisał(a):

> Jak wszyscy to wszyscy, nieslyszles co tato ci powiedzial!

Mam was w dupie,Egon mnie wykancza,ide na lunch,ale wroce,jak co najmniej 5 glist
                  znajde i kangura cycki wyssie,bo kawe Australia,dla uchodzcow ostatnia zrzucila w
                  Afghanistan,a ja to co,pies dingo,czy inny kutas smierdzacy?
    • Gość: quickly Re: Quickly prowadzi w Rajdzie Australii IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 00:43
      A jaki chuj i na pewno go wygram,a wy sieroty polskie,nigdy Australii nie
      zobaczycie,bo was nie stac na to ,biedaki.Wasz quickly

• Gość: Rabi Re: Quickly prowadzi w Rajdzie Australii IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 01:30
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> kota na smyczy!!!

HA HA HA HA ,ale sie usmialem,jak nigdy w moim dlugim 85-cio letnim zyciu! HA HA
      HA HA,niejaki quickly prowadzi w Rajdzie Australii kota na smyczy,ajajajaj,a
      dlaczegoz to nie odwrotnie? Powinno byc: Kot prowadzi w Rajdzie Australii quickly-
      ego na smyczy? Correct?
      • quickly Egon, Rabi, Pies czy jak tam siebie nazywasz 06.11.01, 01:55
        ...to ty juz masz 85. lat!?
        • Gość: Rabi Re: Egon, Rabi, Pies czy jak tam siebie nazywasz IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:01
          quickly napisał(a):

> ...to ty juz masz 85. lat!?

Tylko nie ty quickly,do takiej dostojnosci jaka JA jestem,nalezy mowic: YOUR
          HONOR ! Zrozumiales dziecko?
          • quickly Egon, psi ryju z Greenpoint, tytulow ci sie chce! 06.11.01, 02:13
            Egon, mam sie zwraca do ciebie per: Your honor?!
            Zaraz, zaraz. Ja to szybciutko przetlumacze na polski.
            Po naszemu, to chyba to bedzie jakos tak:
            "stary kutasie, w zaprawie pomidorowej, biegajacy po Greepoint z gola dupa"
            • Gość: Rabi Re: Egon, psi ryju z Greenpoint, tytulow ci sie chce! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:33
              quickly napisał(a):

> Egon, mam sie zwraca do ciebie per: Your honor?!
              > Zaraz, zaraz. Ja to szybciutko przetlumacze na polski.
              > Po naszemu, to chyba to bedzie jakos tak:
              > "stary kutasie, w zaprawie pomidorowej, biegajacy po Greepoint z gola dupa"

Aj Aj Aj kid,jak ty brzydko mowisz,ja ci na tej Ziemii naszej wybacze te sprosne
              slowa,nie wiem tylko co nasz Messiah z toba uczyni...kiedy oko w oko z nim do
              czynienia mial bedziesz,oj zal mi ciebie kid...oj zal..ajajajaj
    • Gość: WallSt Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.3.252.64.snet.net 06.11.01, 02:33
      • Gość: Rabi Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:36
        Kto? quickly?
        • Gość: WallSt Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.3.252.64.snet.net 06.11.01, 02:38
          No a kto...
          • Gość: Mysliwy Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:46
            Gość portalu: WallSt napisał(a):

> No a kto...

Jak posypiesz tym dwom kangurom z Australii troszke soli na ogony,to tak szybko
            zapierdalac beda,ze nawet sciana smierci ich nie zatrzyma,a pozniej,przejdzie ona
            do historii,jako sciana dwoch plaskatych kangurow,pochodzenia polskiego,ktore
            mordami ja przebily,a za nia juz na ziemie padly z pyskami splaszczonymi...
      • Gość: Rabi Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:38
        Czy kot quickly-ego?

• Gość: Zsypek hi hiii IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 02:52
      • Gość: NSW Quickly prowadzi w Rajdzie Australii-ZDECYDOWANIE! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:58
        Wal Quickly tych debili jak Egon vel Pies(kundel),Rabi,Wall St i innych bez
        pardonu.Chamstwo i glupote trzeba tepic.Koncz ostatni OS w tym rajdzie poniewaz
        Egon i spolka swoim intelektem nie dorastaja Ci nawet do kostek.
        • Gość: WallSt He, he, he IP: *.3.252.64.snet.net 06.11.01, 03:00
          • Gość: NSW Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 03:19
            Gość portalu: WallSt napisał(a):

Co sie smiejesz debilu,nie mam racji? Jestem wykladowca na Columbia University i
            wiem co mowie,quickly nie spij,pomoz mi kurwa mac,bo oni mnie wykoncza.
            • Gość: Mysliwy Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 03:22
              Gość portalu: NSW napisał(a):

> Gość portalu: WallSt napisał(a):
              >
              > Co sie smiejesz debilu,nie mam racji? Jestem wykladowca na Columbia University
              > i
              > wiem co mowie,quickly nie spij,pomoz mi kurwa mac,bo oni mnie wykoncza.

Z ciebie to:wykladowca kafelek w kiblu na Grand Central Station
            • Gość: WallSt U, hu, hu, hu IP: *.3.252.64.snet.net 06.11.01, 03:50
            • Gość: NSW Re: He, he, re. nsw-oszust IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 06:12
              Hey wykladowca nie podszywaj sie pod moj nik
              • Gość: s Re: A moze by tak kabaret, Panowie IP: *.mega.tmns.net.au 06.11.01, 08:31
                Usmialam sie do lez czytajac te Wasze niezwykle obrazliwie i chamsko brzmiace
                posty. I juz sie mialam obruszys, bedac bialoglowa, ale nagle ten wybuch
                smiechu , nagly przyplyw wesolosci i OLSNIENIE!!!. Toz to szysta poezja!
                Proponuje albo kabaret internetowy zalozyc ,albo w ksiazkowej formie wydac!
                Ja na serio. Tyle tu tworczej veny i jezykowej doskonalosci, chocby w jednym
                zargonowym rejestrze, ze szkoda byloby zmarnowac. I na boga, niech sie wam
                przypadkiem nie zachce troszke bardziej"kulturalnymi" dyskutantami byc, bo
                chyba umre z nudow, Tak trzymac. Wiecej przepieknej tworczosci jezykowej,
                wiecej poezji przeklinania!!!

Jeszczemnie zatyka ze smiechu...
                S
                • Gość: NSW Re: A moze by tak kabaret, Panowie IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 13:16
                  Gość portalu: s napisał(a):

> Usmialam sie do lez czytajac te Wasze niezwykle obrazliwie i chamsko brzmiace
                  > posty. I juz sie mialam obruszys, bedac bialoglowa, ale nagle ten wybuch
                  > smiechu , nagly przyplyw wesolosci i OLSNIENIE!!!. Toz to szysta poezja!
                  > Proponuje albo kabaret internetowy zalozyc ,albo w ksiazkowej formie wydac!
                  > Ja na serio. Tyle tu tworczej veny i jezykowej doskonalosci, chocby w jednym
                  > zargonowym rejestrze, ze szkoda byloby zmarnowac. I na boga, niech sie wam
                  > przypadkiem nie zachce troszke bardziej"kulturalnymi" dyskutantami byc, bo
                  > chyba umre z nudow, Tak trzymac. Wiecej przepieknej tworczosci jezykowej,
                  > wiecej poezji przeklinania!!!
                  >
                  > Jeszczemnie zatyka ze smiechu...
                  > S

Prosze nie zwracac uwagi,na tego drugiego,falszywego NSW,Szanowna Pani! Ja jestem
                  prawdziwy.Z uszanowaniem,NSW.
              • Gość: NSW Re: He, he, re. nsw-oszust IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 13:13
                Gość portalu: NSW napisał(a):

> Hey wykladowca nie podszywaj sie pod moj nik

Prosze nie denerwowac mnie wiecej i znalezc sobie inny nick,bo ludziska juz
                glupieja,przez ciebie.
    • Gość: Zsypek A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 14:56
      Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. Mi to kazaliscie rzucac okiem a nie
      nosem, a tu wtracaja sie i pitola w WASZYM watku na calego, psuja poziom
      intelektualny, a wy nic! Obrazilem sie.
      • Gość: quickly Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 22:11
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. Mi to kazaliscie rzucac okiem a nie
        > nosem, a tu wtracaja sie i pitola w WASZYM watku na calego, psuja poziom
        > intelektualny, a wy nic! Obrazilem sie.

Ja tu tych natretow nie zapraszalem,jak jeszcze raz tu swoje psie ryje wtraca,to
        tak beda spieprzali,az kapcie pogubia,Egon moze zostac.Zsypek tez,wyjatkowo,jako
        bierny obserwator.
        • Gość: Mosiek Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:39
          a ja? rebe juz jest! to moze i ja?
          • Gość: quickly Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 23:53
            Gość portalu: Mosiek napisał(a):

> a ja? rebe juz jest! to moze i ja?

Ostatni wyjatek robie,ostatni.Mosiek,mozesz zostac,ale jako bierny obserwator
            tylko.
            • Gość: Zsypek Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 07:37
              Sprawiedliwosc zaprowadzona. Juz nie jestem obrazony. Mosiek, witaj w klubie
              rzucajacych okiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka