Gość: Egon IP: *.proxy.aol.com 04.11.01, 17:04 kota na smyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pies Re: Quickly prowadzi w Rajdzie Australii IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:17 Gość portalu: Egon napisał(a): > kota na smyczy!!! Nieprawda,na 14 OS kot sie urwal,quickly upadl ryjem brudnym na kangurze gowno i za kare zostal wykluczony z Rajdu na najblizsze 3 lata,zanim mordy mu kosmetyczki do stanu przedwypadkowego nie doprowadza.A mordka ladna kiedys byla,kazdej kangurzycy dupa z czuloscia ja wspomina.... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Egon ty schizofremiku 05.11.01, 01:24 Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!! Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!! ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:29 quickly napisał(a): > Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!! > Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!! > ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.) odpierdol sie ode mnie podszywaczu,bo w psi ryj zarobisz Egon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:32 Gość portalu: quickly napisał(a): > quickly napisał(a): > > > Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!! > > Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!! > > ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.) > > odpierdol sie ode mnie podszywaczu,bo w psi ryj zarobisz Egon Wy szczeniaki,spierdalac z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 01:33 Gość portalu: Pies napisał(a): > Gość portalu: quickly napisał(a): > > > quickly napisał(a): > > > > > Sam z soba rozmawiac zaczynasz!!! > > > Wstydu sobie oszczedz, leniwy kundlu, zaloguj sie przynajmniej!!! > > > ("Lehistan" and "quickly to kutas" was OK.) > > > > odpierdol sie ode mnie podszywaczu,bo w psi ryj zarobisz Egon > > Wy szczeniaki,spierdalac z forum Ja tez tato? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Egon ty schizofremiku 05.11.01, 02:17 Jak wszyscy to wszyscy, nieslyszles co tato ci powiedzial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: Egon ty schizofremiku IP: *.proxy.aol.com 05.11.01, 02:39 quickly napisał(a): > Jak wszyscy to wszyscy, nieslyszles co tato ci powiedzial! Mam was w dupie,Egon mnie wykancza,ide na lunch,ale wroce,jak co najmniej 5 glist znajde i kangura cycki wyssie,bo kawe Australia,dla uchodzcow ostatnia zrzucila w Afghanistan,a ja to co,pies dingo,czy inny kutas smierdzacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: Quickly prowadzi w Rajdzie Australii IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 00:43 A jaki chuj i na pewno go wygram,a wy sieroty polskie,nigdy Australii nie zobaczycie,bo was nie stac na to ,biedaki.Wasz quickly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabi Re: Quickly prowadzi w Rajdzie Australii IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 01:30 Gość portalu: Egon napisał(a): > kota na smyczy!!! HA HA HA HA ,ale sie usmialem,jak nigdy w moim dlugim 85-cio letnim zyciu! HA HA HA HA,niejaki quickly prowadzi w Rajdzie Australii kota na smyczy,ajajajaj,a dlaczegoz to nie odwrotnie? Powinno byc: Kot prowadzi w Rajdzie Australii quickly- ego na smyczy? Correct? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Egon, Rabi, Pies czy jak tam siebie nazywasz 06.11.01, 01:55 ...to ty juz masz 85. lat!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabi Re: Egon, Rabi, Pies czy jak tam siebie nazywasz IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:01 quickly napisał(a): > ...to ty juz masz 85. lat!? Tylko nie ty quickly,do takiej dostojnosci jaka JA jestem,nalezy mowic: YOUR HONOR ! Zrozumiales dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Egon, psi ryju z Greenpoint, tytulow ci sie chce! 06.11.01, 02:13 Egon, mam sie zwraca do ciebie per: Your honor?! Zaraz, zaraz. Ja to szybciutko przetlumacze na polski. Po naszemu, to chyba to bedzie jakos tak: "stary kutasie, w zaprawie pomidorowej, biegajacy po Greepoint z gola dupa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabi Re: Egon, psi ryju z Greenpoint, tytulow ci sie chce! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:33 quickly napisał(a): > Egon, mam sie zwraca do ciebie per: Your honor?! > Zaraz, zaraz. Ja to szybciutko przetlumacze na polski. > Po naszemu, to chyba to bedzie jakos tak: > "stary kutasie, w zaprawie pomidorowej, biegajacy po Greepoint z gola dupa" Aj Aj Aj kid,jak ty brzydko mowisz,ja ci na tej Ziemii naszej wybacze te sprosne slowa,nie wiem tylko co nasz Messiah z toba uczyni...kiedy oko w oko z nim do czynienia mial bedziesz,oj zal mi ciebie kid...oj zal..ajajajaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WallSt Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.3.252.64.snet.net 06.11.01, 02:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabi Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:36 Kto? quickly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WallSt Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.3.252.64.snet.net 06.11.01, 02:38 No a kto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysliwy Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:46 Gość portalu: WallSt napisał(a): > No a kto... Jak posypiesz tym dwom kangurom z Australii troszke soli na ogony,to tak szybko zapierdalac beda,ze nawet sciana smierci ich nie zatrzyma,a pozniej,przejdzie ona do historii,jako sciana dwoch plaskatych kangurow,pochodzenia polskiego,ktore mordami ja przebily,a za nia juz na ziemie padly z pyskami splaszczonymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabi Re: Wyprzedza kagana o dwie torby! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:38 Czy kot quickly-ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSW Quickly prowadzi w Rajdzie Australii-ZDECYDOWANIE! IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 02:58 Wal Quickly tych debili jak Egon vel Pies(kundel),Rabi,Wall St i innych bez pardonu.Chamstwo i glupote trzeba tepic.Koncz ostatni OS w tym rajdzie poniewaz Egon i spolka swoim intelektem nie dorastaja Ci nawet do kostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSW Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 03:19 Gość portalu: WallSt napisał(a): Co sie smiejesz debilu,nie mam racji? Jestem wykladowca na Columbia University i wiem co mowie,quickly nie spij,pomoz mi kurwa mac,bo oni mnie wykoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysliwy Re: He, he, he IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 03:22 Gość portalu: NSW napisał(a): > Gość portalu: WallSt napisał(a): > > Co sie smiejesz debilu,nie mam racji? Jestem wykladowca na Columbia University > i > wiem co mowie,quickly nie spij,pomoz mi kurwa mac,bo oni mnie wykoncza. Z ciebie to:wykladowca kafelek w kiblu na Grand Central Station Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSW Re: He, he, re. nsw-oszust IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 06:12 Hey wykladowca nie podszywaj sie pod moj nik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: A moze by tak kabaret, Panowie IP: *.mega.tmns.net.au 06.11.01, 08:31 Usmialam sie do lez czytajac te Wasze niezwykle obrazliwie i chamsko brzmiace posty. I juz sie mialam obruszys, bedac bialoglowa, ale nagle ten wybuch smiechu , nagly przyplyw wesolosci i OLSNIENIE!!!. Toz to szysta poezja! Proponuje albo kabaret internetowy zalozyc ,albo w ksiazkowej formie wydac! Ja na serio. Tyle tu tworczej veny i jezykowej doskonalosci, chocby w jednym zargonowym rejestrze, ze szkoda byloby zmarnowac. I na boga, niech sie wam przypadkiem nie zachce troszke bardziej"kulturalnymi" dyskutantami byc, bo chyba umre z nudow, Tak trzymac. Wiecej przepieknej tworczosci jezykowej, wiecej poezji przeklinania!!! Jeszczemnie zatyka ze smiechu... S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSW Re: A moze by tak kabaret, Panowie IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 13:16 Gość portalu: s napisał(a): > Usmialam sie do lez czytajac te Wasze niezwykle obrazliwie i chamsko brzmiace > posty. I juz sie mialam obruszys, bedac bialoglowa, ale nagle ten wybuch > smiechu , nagly przyplyw wesolosci i OLSNIENIE!!!. Toz to szysta poezja! > Proponuje albo kabaret internetowy zalozyc ,albo w ksiazkowej formie wydac! > Ja na serio. Tyle tu tworczej veny i jezykowej doskonalosci, chocby w jednym > zargonowym rejestrze, ze szkoda byloby zmarnowac. I na boga, niech sie wam > przypadkiem nie zachce troszke bardziej"kulturalnymi" dyskutantami byc, bo > chyba umre z nudow, Tak trzymac. Wiecej przepieknej tworczosci jezykowej, > wiecej poezji przeklinania!!! > > Jeszczemnie zatyka ze smiechu... > S Prosze nie zwracac uwagi,na tego drugiego,falszywego NSW,Szanowna Pani! Ja jestem prawdziwy.Z uszanowaniem,NSW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSW Re: He, he, re. nsw-oszust IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 13:13 Gość portalu: NSW napisał(a): > Hey wykladowca nie podszywaj sie pod moj nik Prosze nie denerwowac mnie wiecej i znalezc sobie inny nick,bo ludziska juz glupieja,przez ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 14:56 Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. Mi to kazaliscie rzucac okiem a nie nosem, a tu wtracaja sie i pitola w WASZYM watku na calego, psuja poziom intelektualny, a wy nic! Obrazilem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 22:11 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. Mi to kazaliscie rzucac okiem a nie > nosem, a tu wtracaja sie i pitola w WASZYM watku na calego, psuja poziom > intelektualny, a wy nic! Obrazilem sie. Ja tu tych natretow nie zapraszalem,jak jeszcze raz tu swoje psie ryje wtraca,to tak beda spieprzali,az kapcie pogubia,Egon moze zostac.Zsypek tez,wyjatkowo,jako bierny obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:39 a ja? rebe juz jest! to moze i ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.proxy.aol.com 06.11.01, 23:53 Gość portalu: Mosiek napisał(a): > a ja? rebe juz jest! to moze i ja? Ostatni wyjatek robie,ostatni.Mosiek,mozesz zostac,ale jako bierny obserwator tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: A widzicie, SZYBKIE PSY INTERKONTYNENTALNE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 07:37 Sprawiedliwosc zaprowadzona. Juz nie jestem obrazony. Mosiek, witaj w klubie rzucajacych okiem. Odpowiedz Link Zgłoś