Gość: yan IP: *.utc.com 03.03.03, 12:28 No prosze.Powoli wszystko sie odnajduje.Oczywiscie to dzieki Francji i pacyfistom.:-)))A ja mowie:Brawo Bush!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacyfa2 Re: Irak obiecuje raport o IP: *.1000lecie.pl 03.03.03, 12:47 Z racji obowiązków zawodowych mam do czynienia z odpadami promieniotwórczymi i chemicznymi. Zapewniam , że powszechnie stosowaną formą ich unieszkodliwiania jest zakopywanie w tzw mogielnikach stosowaną min w Polsce ale także w krajach bogatych jak USA.Tak zabezpieczone nie stanowią zagrożenia - dopóki jakiś nawiedzony psychopata nie zechce zbombardować takiego miejsca - wtedy otworzy się istna puszka Pandory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adgam Re: Irak obiecuje raport o IP: *.chello.pl 03.03.03, 23:25 Gość portalu: pacyfa2 napisał(a): > Z racji obowiązków zawodowych mam do czynienia z odpadami > promieniotwórczymi i chemicznymi. Zapewniam , że powszechnie > stosowaną formą ich unieszkodliwiania jest zakopywanie w tzw > mogielnikach stosowaną min w Polsce ale także w krajach bogatych > jak USA.Tak zabezpieczone nie stanowią zagrożenia - dopóki jakiś > nawiedzony psychopata nie zechce zbombardować takiego miejsca - > wtedy otworzy się istna puszka Pandory! A z takich mogielników - czytaj mogilników (!) można zawsze odtworzyć arsenał radio x-beta-teta itd. No nie? Jednak równie dobrze w ten sposób każdy kraj w tym Polske możnaby posądzić o broń masowego rażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZN Re: Zakopywanie "Skarbow" IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.03.03, 19:01 Kiedys dawno temu tez zakopywalo sie rozne rzeczy ktore nie koniecznie musza byc bezuzyteczne, piraci na to mowili skarby. Szkoda ze tak pozno (bylo na to 12 lat) archeologowie Sadama zlapali sie za lopatki. A moze nie mieli mapy z krzyzykiem? USA chetnie im w tym pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppacyfistow Re: Pacyfista robi waglik IP: *.htc.net 04.03.03, 00:33 Autor: pacyfa2 napisal Z racji obowiązków zawodowych mam do czynienia z odpadami promieniotwórczymi i chemicznymi. Zapewniam , że powszechnie stosowaną formą ich unieszkodliwiania jest zakopywanie w tzw mogielnikach stosowaną min w Polsce ale także w krajach bogatych jak USA.Tak zabezpieczone nie stanowią zagrożenia - dopóki jakiś nawiedzony pacyfista lub inny pomylony nie sprzeda tego terrorystom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kr Re: Irak obiecuje raport o IP: *.joint.eu.org 03.03.03, 12:53 Tak po raz kolejny dzięki interesom Francji i Niemiec rodzą się nieobliczalni przywódcy potrafiący uśmiercać dziennie 1000 swoich obywateli,świat udaje że tego nie widzi.Ile podobnych składów zawiera iracka ziemia do których ma dostęp każdy terorysta.Czy Swiat nie widzi ,lub udaje że może to ich nie dotknie.Jak to się dzieje że mimo embarg Francja i Niemcy budują potęgę militarną Iraku.Laboratoria ,schrony itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSC Re: Irak obiecuje raport o IP: *.wi.rr.com 03.03.03, 23:46 Gość portalu: Kr napisał(a): > Tak po raz kolejny dzięki interesom Francji i Niemiec rodzą się > nieobliczalni przywódcy potrafiący uśmiercać dziennie 1000 > swoich obywateli,świat udaje że tego nie widzi.Ile podobnych > składów zawiera iracka ziemia do których ma dostęp każdy > terorysta.Czy Swiat nie widzi ,lub udaje że może to ich nie > dotknie.Jak to się dzieje że mimo embarg Francja i Niemcy > budują potęgę militarną Iraku.Laboratoria ,schrony itp. Panie Kolego, bez przesady. To USA inwestowaly w Irak wtedy kiedy potrzebowali ich do obalenia wladzy w Iranie. Przed ta wojna, ktora byla podsycana przez CIA nawet Rumsfeld podawal reke Saddamowi Husejnowi. Czy to nie jest cos w rodzaju amerykanskiego Hollywood? Wiadomo kto rezyseruje filmy amerykanskie, .....berg, .....stein, .....nsky itp. Spojrzmy wiec na te Busha metode troche inaczej. Bezmozgowcow i niedouczonych latwo "wodzic za nos" i wykorzystywac, a kto to robi chyba nie musze dopisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Irak obiecuje raport o IP: *.pool.mediaWays.net 03.03.03, 12:54 To co napisano w tym artykule to nieprawda. Inspektorzy niczego nie znalezli. Nie wiem czy przedruk z amerykanskiej gazety moze jeszcze kogokolwiek przekonac. Problem amerykanski ( nie iracki), UNO moze rozwiazac w bardzo prosty i sprawiedliwy sposob. Irak zniszczy swoje rakiety, ktore swym zasiegiem przekraczaja o 30 km dozwolona przez amerykanow granice 150 km, USA zniszczy zas swoje przekraczajace 15 000 km. Ponadto USA wpusci inspektorow do swego kraju i zacznie z nimi wspolpracowac. Zniszczy caly arsenal broni biologicznej i chemicznej. Byloby sprawiedliwe, ale nierealne. Trzeba przyznac, ze barbarzynca Husajn potrafi sie na arenie miedzynarodowej pokazac jak Gentleman, zas psychopata Bush jak kmiot i cham z Texasu. Zywe tarcze z calego swiata zachodniego jada do Bagdadu. Wojna jest zlem, wojna prewencyjna to agresja. Wyborcza klamie. Dlaczego Bush chce za wszelka cene wojny. Husajn nie ma juz sie czym bronic. Niech amerykanie wieszaja te swoje flagi i spiewaja patriotyczne piesni, niech robia wieczornice ale u siebie, nie w azji i nie w Europie, to barbarzyncy i terrorysci panstwowi. Boze uwolnij swiat od Busha. Ciesze sie, ze parlament turecki prawie jednoglosnie nie zgodzil sie na wprowadzenie swych wojsk na ich terytorium. Lepszy brak pieniedzy niz spadajace na glowe bomby. Uwazam, ze Schroder powinien dostac pokojowa nagrode Nobla i pewniw ja dostanie, jako pierwszy szef rzadu, ktory sprzeciwil sie wyrafinowanej i komercyjnej agresjii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: 'Nie dla psa kielbasa...'-znasz to? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:26 Masz racje jaroszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Irak obiecuje raport o IP: *.idk.intel.com / 172.28.172.* 03.03.03, 13:29 Europejczyku jedź do Iraku bronić Husajna... Nie wątpię że tobie podobni walczyli o pokój przed wybuchem drugiej wojny światowej, a zagładę żydów traktowali jako pomówienie demokratycznie wybranej partii Faszystowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maus Re: Irak obiecuje raport o IP: *.pool.mediaWays.net 03.03.03, 13:40 Debilu Miki, Gdyby Husajn mieszkal w Iraku sam, bylbym za, ale nie mieszka. Potrafisz sobie wyobrazic wojne, niepotrafisz, bo nie masz wyobrazni. Mysle tez, ze niewiele o historii Zydow wiesz, ze w ogole niewiele wiesz, moze byc, ze i niewiele myslisz, moze i wcale nie myslisz. Oprocz tego, ze rozumu u ciebie niedostatek i ze jestes faszystowsko- imperialistycza swina, nie mam tobie nic wiecej do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Irak obiecuje raport o IP: *.idk.intel.com / 172.28.172.* 03.03.03, 13:58 > Debilu Miki, Myślałem że prowadzimy dyskusję a nie się wyzywamy. Jak rozumiem wychowałeś się w kraju socjalistycznym i nie przywykłeś do tego że ktoś inny może mieć inne zdanie. > Oprocz tego, ze rozumu u ciebie niedostatek i ze jestes faszystowsko- > imperialistycza swina, nie mam tobie nic wiecej do napisania. Troszkę przeholowałeś kolego. Czy ja napisałem "Busch jedź do iraku i wytłucz wszystkich Irakijczyków"? Nie? Więc dlaczego mnie o to posądzasz? Wiesz jak się prowadzi stanowczą politykę? Trzeba pokazać że jesteś gotowy na wszystko nawet jak nie jesteś. Chociaż po co mam strzępić klawiaturę na dyskusję z kimś takim jak Ty, który dyskutuje wypisując na murach "Miki faszystowasko-imperialistyczna swinia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Irak obiecuje raport o IP: *.idk.intel.com / 172.28.172.* 03.03.03, 14:01 > Debilu Miki, Myślałem że prowadzimy dyskusję a nie się wyzywamy. Jak rozumiem wychowałeś się w kraju socjalistycznym i nie przywykłeś do tego że ktoś inny może mieć inne zdanie. > Oprocz tego, ze rozumu u ciebie niedostatek i ze jestes faszystowsko- > imperialistycza swina, nie mam tobie nic wiecej do napisania. Troszkę przeholowałeś kolego. Czy ja napisałem "Bush jedź do iraku i wytłucz wszystkich Irakijczyków"? Nie? Więc dlaczego mnie o to posądzasz? Wiesz jak się prowadzi stanowczą politykę? Trzeba pokazać że jesteś gotowy na wszystko nawet jak nie jesteś. Chociaż po co mam strzępić klawiaturę na dyskusję z kimś takim jak Ty, który dyskutuje wypisując na murach "Miki faszystowasko-imperialistyczna swinia". Odpowiedz Link Zgłoś
adamp_314 Re: Irak obiecuje raport o 03.03.03, 17:16 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > To co napisano w tym artykule to nieprawda. No to przyjrzyjmy sie Twojemu postowi: > Inspektorzy niczego nie znalezli. Artykul nie twierdzi, ze inspektorzy cos znalezli tylko, ze Irakijczycy twierdza, ze cos znalezli, a inspektorzy sprawdzaja co to takiego. > Ciesze sie, ze parlament turecki prawie jednoglosnie nie zgodzil > sie na wprowadzenie swych wojsk na ich terytorium. Wiekszosc sie zgodzila, tylko ze nie byla to wiekszosc kwalifikowana, potrzebna w takim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megset Re: Irak obiecuje raport o IP: 203.102.161.* 03.03.03, 23:05 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): Wojna jest zlem, wojna prewencyjna to agresja. A 30-letnia wojna "gentelmana" (jak go nazywasz) SadChama z wlasnym narodem jest sprawiedliwa, tak? Tacy jak ty daza do tego zeby nastepne 30 lat tyran (potem jego synalki) panowali i nadal obcinali glowy, jezyki i uszy. Lewacka propaganda tak zamroczyla niektorych, ze stracili calkowicie poczucie przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aDGAM Re: Irak obiecuje raport o IP: *.chello.pl 03.03.03, 23:44 Gość portalu: Megset napisał(a): > Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > > Wojna jest zlem, wojna prewencyjna to agresja. > > A 30-letnia wojna "gentelmana" (jak go nazywasz) SadChama z > wlasnym narodem jest sprawiedliwa, tak? Tacy jak ty daza do tego > zeby nastepne 30 lat tyran (potem jego synalki) panowali i nadal > obcinali glowy, jezyki i uszy. > Lewacka propaganda tak zamroczyla niektorych, ze stracili > calkowicie poczucie przyzwoitosci. SADDAMA TRZEBA SPRZĄTNĄĆ. TYLKO UWAZAJĄC, ŻEBY NIE SPRZĄTNOĄĆ PRZY OKAZJI CIUT ZA DUŻO CYWILI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSC Re: Irak obiecuje raport o IP: *.wi.rr.com 03.03.03, 23:57 Gość portalu: Megset napisał(a): > Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > > Wojna jest zlem, wojna prewencyjna to agresja. > > A 30-letnia wojna "gentelmana" (jak go nazywasz) SadChama z > wlasnym narodem jest sprawiedliwa, tak? Tacy jak ty daza do tego > zeby nastepne 30 lat tyran (potem jego synalki) panowali i nadal > obcinali glowy, jezyki i uszy. > Lewacka propaganda tak zamroczyla niektorych, ze stracili > calkowicie poczucie przyzwoitosci. Czy TY myslisz, ze bandycki Bush i jego klika ida na wojne uwolnic mieszkancow Iraku od barbarzynskiego tyrana? Mysle, ze gdyby w Iraku zamiast ropy mieli bardzo wiele kalafiorow i tego sadystycznego Husejna, USA nawet o nim by nie wspomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZN Re: Irak obiecuje raport o IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.03.03, 19:04 A dlaczego ty jeszcze nie wyjechales do Bagdadu, moge ci kupic bilet jak chcesz w jedna strone. O ile mi wiadomo Bush jeszcze nikogo nie zamordowal. Skoro jestes taki madry to wytlumacz dlaczego tacy jak ty pchaja sie do USA a nie do Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Irak obiecuje raport o IP: *.reverse.qsc.de 03.03.03, 12:54 O co tu chodzi??!!! Przeciez niedawno Irak oznajmil calemu swiatu (w ONZ) ze "nie posiadal i nie posiada broni bilogicznej i chemicznej" To na pewno CIA mu podrzucila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monolog Re: Bron bilogiczna IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:34 O co tu chodzi??!!! No i nie ma broni bilogicznej tylko monologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Irak obiecuje raport o IP: *.chello.pl 03.03.03, 22:44 Gość portalu: Sebar napisał(a): > O co tu chodzi??!!! > Przeciez niedawno Irak oznajmil calemu swiatu (w ONZ) ze "nie > posiadal i nie posiada broni bilogicznej i chemicznej" To na > pewno CIA mu podrzucila.... dziecko niepodrzucili tylko sprzedali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Irak obiecuje raport o IP: *.reverse.qsc.de 03.03.03, 12:57 O co tu chodzi??!!! Przeciez niedawno Irak oznajmil calemu swiatu (w ONZ) ze "nie posiadal i nie posiada broni bilogicznej i chemicznej" To na pewno CIA mu podrzucila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Irak obiecuje raport o IP: *.reverse.qsc.de 03.03.03, 12:58 O co tu chodzi??!!! Przeciez niedawno Irak oznajmil calemu swiatu (w ONZ) ze "nie posiadal i nie posiada broni bilogicznej i chemicznej" To na pewno CIA mu podrzucila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilki Poszukujemy hycla na kundli wojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 19:11 "(...)when Iraq released its 12,000 page report on its Weapons of Mass Destruction (WMD) programs, the U.S. government promptly censored several thousand pages. Among the pages that it withheld from public view in the U.S. were pages showing which corporations had made billions of dollars in profits during the 1980s and '90s by selling Iraq all of the technology, equipment and weapons that it needed to become the threat that the U.S. government insists it is today.(...)" foreignpolicy.com/wwwboard/walts.html Ucz się kundlu, ucz, bo nauka to do stada wilczego klucz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire Re: Poszukujemy hycla na kundli wojny IP: *.ditto.dialup.pol.co.uk 03.03.03, 21:50 Gość portalu: wilki napisał(a): > "(...)when Iraq released its 12,000 page report on its Weapons of Mass > Destruction (WMD) programs, the U.S. government promptly censored several > thousand pages. Among the pages that it withheld from public view in the U.S. > were pages showing which corporations had made billions of dollars in profits > during the 1980s and '90s by selling Iraq all of the technology, equipment and > weapons that it needed to become the threat that the U.S. government insists it > > is today.(...)" > > <a href="foreignpolicy.com/wwwboard/walts.html"target="_blan k">foreignpo > licy.com/wwwboard/walts.html</a> > Ucz się kundlu, ucz, bo nauka to do stada wilczego klucz! Jesli twoja interpretacja jest wlasciwa, to wydaje mi sie, ze Irak robiac zakupy w swiecie zachodnim a nie tylko w USA nie uzasadnial to potrzeba produkcji broni biologicznych i chemicznych. Poza tym na pewno uzywal calej siatki posrednikow, aby ukryc swoje zamiary. A pozatem lata 80-te, to czasy wojny z Iranem i trudno bylo przewidziec Saddama volta face. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Poszukujemy hycla na kundli wojny IP: *.chello.pl 03.03.03, 22:51 widzisz dziecko nie bylo potrzeba zadnch posrednikow ani ukrywania zamiarow pan rumsfeld sie spotykal z wyslannikami saddama i co smieszniejsze bron chemiczna tylko ze juz jako 'pestycydy' sprzedawano rowniez po wojnie w kuwejcie gazeta oficjalna: www.washingtonpost.com/ac2/wp-dyn?pagename=article&node=&contentId=A52241-2002Dec29¬Found=true > Gość portalu: wilki napisał(a): > > > "(...)when Iraq released its 12,000 page report on its > Weapons of Mass > > Destruction (WMD) programs, the U.S. government promptly > censored several > > thousand pages. Among the pages that it withheld from public > view in the U.S. > > were pages showing which corporations had made billions of > dollars in profits > > during the 1980s and '90s by selling Iraq all of the > technology, equipment and > > weapons that it needed to become the threat that the U.S. > government insists it > > > > is today.(...)" > > > > <a > href="<a href="foreignpolicy.com/wwwboard/walts.html"target="_blan"targe > t="_blank">foreignpolicy.com/wwwboard/walts.html"target="_blan</a> > k">foreignpo > > licy.com/wwwboard/walts.html</a> > > Ucz się kundlu, ucz, bo nauka to do stada wilczego klucz! > > Jesli twoja interpretacja jest wlasciwa, to wydaje mi sie, ze > Irak robiac zakupy w swiecie zachodnim a nie tylko w USA nie > uzasadnial to potrzeba produkcji broni biologicznych i > chemicznych. Poza tym na pewno uzywal calej siatki posrednikow, > aby ukryc swoje zamiary. A pozatem lata 80-te, to czasy wojny z > Iranem i trudno bylo przewidziec Saddama volta face. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Poszukujemy hycla na kundli wojny IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.03, 21:57 Wyglada to interesujaco, ale ... na stronie ktora podales tego tekstu nie ma! Znalazlem go gdzies indziej i jest to czesc artykulu udowadniajacego, ze USA jest panstwem faszystowskim (sic!). Na Necie mozesz znalezc dowolne bzdury i dowolnych oszolomow, wiec to ze jakis pacan (wybacz mi okreslenie) pisze takie bzdury (chyba nigdy nie czytal co to jest faszyzm) *nic* nie pokazuje. Gość portalu: wilki napisał(a): > "(...)when Iraq released its 12,000 page report on its Weapons of Mass > Destruction (WMD) programs, the U.S. government promptly censored several > thousand pages. Among the pages that it withheld from public view in the U.S. > were pages showing which corporations had made billions of dollars in profits > during the 1980s and '90s by selling Iraq all of the technology, equipment and > weapons that it needed to become the threat that the U.S. government insists it > > is today.(...)" > > <a href="http://foreignpolicy.com/wwwboard/walts.html"target="_blank">foreignpo > licy.com/wwwboard/walts.html</a> > Ucz się kundlu, ucz, bo nauka to do stada wilczego klucz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Irak obiecuje raport o IP: *.reverse.qsc.de 03.03.03, 12:59 O co tu chodzi??!!! Przeciez niedawno Irak oznajmil calemu swiatu (w ONZ) ze "nie posiadal i nie posiada broni bilogicznej i chemicznej" To na pewno CIA mu podrzucila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Bush ma racje!!! IP: *.utc.com 03.03.03, 13:05 Niedlugo sie dowiemy jak bardzo pseudo-pacyfisci sie mylili. Saddam musi byc odsuniety od wladzy i zycze Bushowi aby udalo mu sie to osiagnac zanim do arsenalow Iraku dobiora sie terrorysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bush ma racje!!! IP: *.pool.mediaWays.net 03.03.03, 13:22 Jelopie, terrorysci zaczna dzialac wtedy kiedy Bush- psychol zaatakuje Irak. Caly swiat arabski jest wojnie prewencyjnej przeciwny. Jezeli wiec zaakceptuje sie amerykanska doktryne wojny prewencyjnej, czyli agresji znajda sie i tacy, ktorzy usprawiedliwia terroryzm. Bush chcial i chce wojny. Husajn moze stawac na uszach UNO wkurzac, Europa protestowac, a on i tak zaatakuje. Oprocz wyborczej sa jeszcze inne mass media. Szkoda, ze nie znasz komentarzy gazet z zachodniej Europy. Poogladaj chociaz Teleekspress, tam juz inaczej mowia. Kup sobie karabin i idz zrzucac bomby na dzieci tylko dlatego, ze Bush tak chce, bo mu ropy za malo. Nie chce umierac za rope. To Bush jest zagrozeniem. Psychol, ktory dzieki pseudo-, demokracji amerykanskiej doszedl do wladzy. Ile pieniedzy inwestuje w modernizacje przemyslu naftowego w Iraku. Mam nadzieje, ze normalnym ludziom uda sie tego potwora zatrzymac, a tym ktorzy sobie tak mowia, ze dobrze niech wali Arabow ("bo im sie nalezy") zycze aby ich podanie do wojska zostalo pozytywnie rozpatrzone i na wlasne oczy zobaczyli co to wojna. Nie masz wyobrazni yan. Jestes roslina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Bush ma racje!!! IP: *.idk.intel.com / 172.28.172.* 03.03.03, 13:43 Pacyfisto powtarzasz farmazony że Bushowi potrzebna ropa... Usłyszałeś to od Busha? może od jego doradców? Czy może od "zjednoczonej europy" w postaci prezydenta Francji, który popiera Husajna (nie wprost) i potwora Mugabe który jest ludobójcą? Co do niemiec to nie popierają wojny bo nie chcą w niej brać udziału - mają swoje wewnętrzne problemy jak bezrobocie, recesja - nic ponadto. Jeżeli jesteś na bieżąco z problemem Iraku to chyba zauważyłeś że im dłużej to wszystko trwa tym więcej "nie istniejących" rzeczy się znajduje.... Myślisz że to zasługa Francji albo Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Bush ma racje!!! IP: *.utc.com 03.03.03, 14:14 Nie przejmuj sie Miki.Ja osobiscie bardzo lubie bezsilnosc tych wszystkich"ja"-nazywam ich "onanisto-pacyfisto".Bardzo lubie rzucic jakies trywialne haslo typu "Bush Jr. jest Wielki" i obserwowac jak forumowi pseudopacyfisci tocza piane.:-)) Doskonala zabawa.Sprobuj sam. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Bush ma racje!!! IP: *.idk.intel.com / 172.28.172.* 03.03.03, 14:24 Yan, dzięki za słowa otuchy :)) Zapewne większość z tych "onanisto-pacyfisto" wypisuje na murach "Zabij skina" - dla nich liczy się tylko ilość: 100 nieżywych irakijczyków źle, jeden martwy skin dobrze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Bush ma racje!!! IP: 195.94.193.* 03.03.03, 17:02 Gość portalu: Miki napisał(a): > Pacyfisto powtarzasz farmazony że Bushowi potrzebna ropa... > Usłyszałeś to od Busha? może od jego doradców? Czy może od > "zjednoczonej europy" w postaci prezydenta Francji, który popiera > Husajna (nie wprost) i potwora Mugabe który jest ludobójcą? > Co do niemiec to nie popierają wojny bo nie chcą w niej brać > udziału - mają swoje wewnętrzne problemy jak bezrobocie, recesja > - nic ponadto. > Jeżeli jesteś na bieżąco z problemem Iraku to chyba zauważyłeś że > im dłużej to wszystko trwa tym więcej "nie istniejących" rzeczy > się znajduje.... Myślisz że to zasługa Francji albo Niemiec? a oco mu chodzi jak nie o rope, moze chcesz powiedziec ze jest tak wielkouszny ze chce irakijczykow uwolnic od husajna?:) jak tak uwazasz to jestes zabawny jedynie czym amerykanie sie kieruja to chec zrobienia kasy na tej wojnie, zapewnienie sobie doplywu ropy rozruszanie gospodarki no i oczywiscie zielonego swiatla do podbicia bliskiego wschodu a pozatym niechce mi juz sie gadac z zwolenikami tego jelopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Busza? Re: Bush ma racje!!! IP: *.minntech.com 03.03.03, 21:03 Gość portalu: Miki napisał(a): > Pacyfisto powtarzasz farmazony że Bushowi potrzebna ropa... > Usłyszałeś to od Busha? może od jego doradców? Czy może od > "zjednoczonej europy" w postaci prezydenta Francji, który popiera > Husajna (nie wprost) i potwora Mugabe który jest ludobójcą? > Co do niemiec to nie popierają wojny bo nie chcą w niej brać > udziału - mają swoje wewnętrzne problemy jak bezrobocie, recesja > - nic ponadto. > Jeżeli jesteś na bieżąco z problemem Iraku to chyba zauważyłeś że > im dłużej to wszystko trwa tym więcej "nie istniejących" rzeczy > się znajduje.... Myślisz że to zasługa Francji albo Niemiec? Wlasnie gdybysmy uslyszeli od Busha i jego doradcow ze im glownie chodzi o rope to przynajmniej by bylo wszystko "fair". aA tak to satrapy ludza sie ze ludzie na swiecie sa tak naiwni i iuwierza w te ich brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: Ropa i niedouczeni krzykacze IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.03.03, 19:37 Jakby ktos nie wiedzial, sa jeszcze inne kraje ktore posiadaja b. duze zloza ropy ktora mozna znacznie taniej pozyskac. Dla tych co nie wiedza instalacje IRackie sa przestarzale i ledwo funkcjonuja. Jedyne firmy ktore maja podpisane obecnie umowy z Irakiem na opracowanie planow i ewentualne wydobywanie sa z Rosji i Francji. Aby z Iraku cos ciagnac trzeba tam wlozyc minimum $5 mld przez nastepne 5 lat. Dla porownania ropa w Rosji kosztuje $5 za barylke tylko nie ma kto ani jak jej przetwazac poniewaz rafinerie pracuja na 100%. I na dodatek najwiecej ropy USA kupuje z Kanady, Meksyku i czesciowo z Europy. Milej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aDGAM Re: Bush ma racje!!! IP: *.chello.pl 03.03.03, 23:52 sADDAMA POPIERAJĄ KRAJE, KTÓRE MAJĄ Z NIMI INTERESY. WOJNY CHCĄ TE, KTÓRE MOGĄ SAMI ZROBIĆ INTERES ZAMIAST NICH. aLE SADDAMA TRZEBA UWALIĆ. cO Z KOREĄ PÓŁNOCNĄ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Bush ma racje!!! IP: *.nestle.pl 03.03.03, 14:11 Sam jestes jełopem. Reprezentujesz typowego fanatyka, który nie widzi nic poza własna ideologią. Świadczy o tym używany przez ciebie język. Nie masz racjonalnych argumentów to używasz inwektyw. To dzięki takim typkom powstają "demokraci" w stylu Husajna i Hitlera. Co do umierania za ropę : w 1939 roku Francuzi też nie chcieli "umierać za Gdańsk". Jeśli Bush jest idiotą to tylko pod jednym względem : niepotrzebnie zwleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krew za Bagdad Re: Bush ma racje!!! IP: *.minntech.com 03.03.03, 21:07 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Sam jestes jełopem. Reprezentujesz typowego fanatyka, który nie widzi nic poza > własna ideologią. Świadczy o tym używany przez ciebie język. Nie masz > racjonalnych argumentów to używasz inwektyw. To dzięki takim typkom > powstają "demokraci" w stylu Husajna i Hitlera. > Co do umierania za ropę : w 1939 roku Francuzi też nie chcieli "umierać za > Gdańsk". Jeśli Bush jest idiotą to tylko pod jednym względem : niepotrzebnie > zwleka. Chyba nie uwazasz ze Amerykanie beda przelewac krew za wolnosc i demokracje Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Bush ma racje!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.03, 21:42 O ile dobrze pamietam, to wlasnie Amerykanie w latach 40-tych umierali za wolnosc i demokracje Europy! Gość portalu: Krew za Bagdad napisał(a): > Gość portalu: Wojtek napisał(a): > > > Sam jestes jełopem. Reprezentujesz typowego fanatyka, który > nie widzi nic poza > > własna ideologią. Świadczy o tym używany przez ciebie język. > Nie masz > > racjonalnych argumentów to używasz inwektyw. To dzięki takim > typkom > > powstają "demokraci" w stylu Husajna i Hitlera. > > Co do umierania za ropę : w 1939 roku Francuzi też nie > chcieli "umierać za > > Gdańsk". Jeśli Bush jest idiotą to tylko pod jednym względem : > niepotrzebnie > > zwleka. > > Chyba nie uwazasz ze Amerykanie beda przelewac krew za wolnosc i > demokracje Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZN Re: Bush ma racje!!! i Wojtek tez. IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.03.03, 19:08 Chyba jedna z niewielu osob trzezwo myslacych. A co sprawy ropy, komu sie oplaca wywalic 100 mld $ pozniej drugie tyle na odbudowe kraju aby rope ciagnac? Zastanowcie sie. Budowa rurocaigu przez cala Rosje to kwestja tylko 10 mld i do ceny ropy tez sie mozna dogadac jak sie ma w kieszeni 100. Zacznijcie myslec logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire Re: Bush ma racje!!! IP: *.ditto.dialup.pol.co.uk 03.03.03, 21:55 Gość portalu: ja napisał(a): > Jelopie, > > terrorysci zaczna dzialac wtedy kiedy Bush- psychol zaatakuje Irak. Caly swiat > arabski jest wojnie prewencyjnej przeciwny. Jezeli wiec zaakceptuje sie > amerykanska doktryne wojny prewencyjnej, czyli agresji znajda sie i tacy, > ktorzy usprawiedliwia terroryzm. Bush chcial i chce wojny. Husajn moze stawac > na uszach UNO wkurzac, Europa protestowac, a on i tak zaatakuje. > Oprocz wyborczej sa jeszcze inne mass media. Szkoda, ze nie znasz komentarzy > gazet z zachodniej Europy. Poogladaj chociaz Teleekspress, tam juz inaczej > mowia. > Kup sobie karabin i idz zrzucac bomby na dzieci tylko dlatego, ze Bush tak > chce, bo mu ropy za malo. Nie chce umierac za rope. To Bush jest zagrozeniem. > Psychol, ktory dzieki pseudo-, demokracji amerykanskiej doszedl do wladzy. Ile > pieniedzy inwestuje w modernizacje przemyslu naftowego w Iraku. Mam nadzieje, > ze normalnym ludziom uda sie tego potwora zatrzymac, a tym ktorzy sobie tak > mowia, ze dobrze niech wali Arabow ("bo im sie nalezy") zycze aby ich podanie > do wojska zostalo pozytywnie rozpatrzone i na wlasne oczy zobaczyli co to > wojna. > Nie masz wyobrazni yan. Jestes roslina. Wprost przeciwnie, Yan jest rozsadnym i rycerskim dyskutantem. Na twoje zas wypociny i nocnika szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfa2 Re: Bush ma racje!!! IP: *.1000lecie.pl 03.03.03, 13:22 Niczego gościu nie rozumiesz - wirusy wąglika, eboli, czarnej ospy itp. uwolnione w skutek bezmyślych bombardowań zabiją nie tylko irakijczyków i dzielnych wyzwolicieli ale bardzo prawdopodobne, że także milony niezaangażowanych mieszkańców Azji, Europy i Afryki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rigel Re: Bush ma racje!!! IP: *.proton.net.pl 03.03.03, 13:37 Gość portalu: pacyfa2 napisał(a): > Niczego gościu nie rozumiesz - wirusy wąglika, eboli, czarnej ospy itp. > uwolnione w skutek bezmyślych bombardowań zabiją nie tylko irakijczyków i > dzielnych wyzwolicieli ale bardzo prawdopodobne, że także milony > niezaangażowanych mieszkańców Azji, Europy i Afryki! Nikt jakoś nie chce zauważyć, że te wirusy mogą zostać uwolnione nie tylko na skutek bombardowań, ale także na skutek bezmyślnej decyzji dyktatora za trzy grosze, któremu marzy się dominacja w świecie arabskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irak i dominacja Re: Bush ma racje!!! IP: *.minntech.com 03.03.03, 21:11 Gość portalu: Rigel napisał(a): > Gość portalu: pacyfa2 napisał(a): > > > Niczego gościu nie rozumiesz - wirusy wąglika, eboli, czarnej ospy itp. > > uwolnione w skutek bezmyślych bombardowań zabiją nie tylko irakijczyków i > > dzielnych wyzwolicieli ale bardzo prawdopodobne, że także milony > > niezaangażowanych mieszkańców Azji, Europy i Afryki! > Nikt jakoś nie chce zauważyć, że te wirusy mogą zostać uwolnione nie tylko na > skutek bombardowań, ale także na skutek bezmyślnej decyzji dyktatora za trzy > grosze, któremu marzy się dominacja w świecie arabskim. Irak nie potrafil nawet wygrac okopowej wojny z Iranem a gdzie tutaj mowa o dominacji calego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Bush ma racje!!! IP: 65.243.250.* 03.03.03, 22:15 No wlasnie wygral z Iranem i stal sie lokalnym mocarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfunkcjonista Re: Bush ma sraczke!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 16:12 Kup sobie karabin i zaciagnij sie ( lub obciagnij se). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar2 Re: USA nie obiecuje raportu o IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:32 O co tu chodzi??!!! Przeciez USA twierdzi ze "nie posiadaly i nie posiadaja broni biologicznej i chemicznej oraz rakiet kontynentalnych o zasiegu powyzej 15000 km" To na pewno Husejn im podrzucil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Bush Jr. jest Wielki!!! IP: *.utc.com 03.03.03, 14:28 Gdyby przywodcy Francji i Niemiec-wykazali wieksza wyobraznie. A nie patrzyli na prywatna kiese (Co blednie zarzuca sie Amerykanom) to dzisiaj problem Iraku bylby juz rozwiazany.Saddam wykorzystuje podzialy swiata zachodniego i przeciaga swoje rozbrojenie w nieskonczonosc. Wierze w determinacje Busha i madrosc Ameryki do doprowadzenia tego kryzysu do konca(tzn.usuniecie Saddama od wladzy i osadzenie na jego miejscu proamerykanskiego i demokratycznego rzadu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Bush Jr. jest Wielki!!! IP: *.70.3.213.dial.bluewin.ch 03.03.03, 15:18 Racja.Fantastycznie idiotyczna jest postawa "pacyfistow".Wsadzic leb w piasek i juz nic nie widac.Metoda strusia to dla nich jedyne rozwiazanie.Czy sa tak naiwni,czy tak glupi,ze nie przejrzeli "taktyki" Hussajna?Inspektorzy dobieraja sie do rzeczy "nieistniejacych".Irak zaczyna nieco "wspolpracowac" bo grunt pali sie pod nogami.Myslal,ze USA spuszcza z tonu pod wplywem manifestacji "obroncow pokoju" (ciekawe ktorego we wspolnym domu europejskim)a tu nic.Naciskac na drania to jedyne wyjscie,a jak nie podda sie.... Chce skorygowac wypowiedz europejczyka - parlament turecki nie wiekszoscia lecz ledwo,ledwo przeporowadzil swoja ustawe zabraniajaca zolnierzom amerykanskim dzialania z baz tureckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizda Re: Bush Jr. jest Wielki huj!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 16:07 I ty tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amparo Re: Bush Jr. jest Wielki!!! IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 16:54 > Wierze w (...) madrosc Ameryki dowcipnis z ciebie!!! czy wedlug ciebie madrosc polega na zalatwianiu wlasnych interesow pod pozorem ratowania calego swiata? to raczej przebieglosc, a bush jest wlasnie przebieglym szczurem ludzie popierajacy wojne uwazaja sie za swietnych strategow i znawcow polityki, ale brak im wyobrazni nie potrafia wyobrazic sobie, co to takiego jest wojna pomyslcie chwile agitatorzy inwazji powinni najpierw wyslac do iraku swoje rodziny, a potem wypowiadac sie na tematy, o ktorych nie maja pojecia a bush przede wszystkim bush, ktory wydaje wiecznie nekanych kurdow w rece turcji bush- obronca zycia nienarodzonego. szkoda, ze nie pamieta o narodzonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bush Jr. jest Wielki!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:19 Masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Pacyfisci to mordercy!!! IP: *.utc.com 03.03.03, 17:43 Gdyby Amerykanie mieli tyle odwagi co Francuzi i cala banda "onanisto- pacyfistow" to w Polsce jezykiem urzedowym bylby rosyjski.A tak dzieki zdecydowanej postawie prezydenta Regana ta cala banda , moze dzisiaj cieszyc sie wolnoscia w wolnej Polsce, przegladac strony na internecie i krytykowac Ameryke.Co za egoizm!! Ludzie w Iraku tez tak chca!!! Czego ich mordujecie razem z Saddamem ,pseudo-pacyfisci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolodia Re: Agresorzy to mordercy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:50 Jezyk rosyjski jest najpiekniejszym jezykiem na swiecie, glabie. Idz dalej zbierac kapuste i nie przerywaj sobie. No coz to ma piernik do wiatraka? Pomysl i odpowiedz: a) job twoju mac b) krasiwij c) Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylisz pojecia Re: Pacyfisci to mordercy!!! IP: *.minntech.com 03.03.03, 21:34 Gość portalu: yan napisał(a): > Gdyby Amerykanie mieli tyle odwagi co Francuzi i cala banda "onanisto- > pacyfistow" to w Polsce jezykiem urzedowym bylby rosyjski.A tak dzieki > zdecydowanej postawie prezydenta Regana ta cala banda , moze dzisiaj cieszyc > sie wolnoscia w wolnej Polsce, przegladac strony na internecie i krytykowac > Ameryke.Co za egoizm!! Ludzie w Iraku tez tak chca!!! Czego ich mordujecie > razem z Saddamem ,pseudo-pacyfisci!!! Nikt tutaj nie neguje roli Reagana w odzyskaniu przez Polske niepodleglosci. Nikt nie krytykuje tez Ameryki. Nikt nie jest za mordowaniem ludzi z Iraku. To tylko twoje plytkie rozumowanie i slepa wiara w slowa obecnej administracji bialego domu. Na pocieszenie takich naiwniakow mozna na palcach policzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire UK Re: Bush Jr. jest Wielki!!! IP: *.ditto.dialup.pol.co.uk 03.03.03, 22:14 Gość portalu: yan napisał(a): > Gdyby przywodcy Francji i Niemiec-wykazali wieksza wyobraznie. > A nie patrzyli na prywatna kiese (Co blednie zarzuca sie Amerykanom) > to dzisiaj problem Iraku bylby juz rozwiazany.Saddam wykorzystuje > podzialy swiata zachodniego i przeciaga swoje rozbrojenie w nieskonczonosc. > Wierze w determinacje Busha i madrosc Ameryki do doprowadzenia tego > kryzysu do konca(tzn.usuniecie Saddama od wladzy i osadzenie na jego > miejscu proamerykanskiego i demokratycznego rzadu). Yanie, wydaje mi sie, ze jestes naiwnym optymista. Glownym problemem swiata arabskiego a w tym i posaddamskiego Iraku jest to, ze jest on w przededniu wojen religijnych, ktore wyniszczyly posredniowieczna Europe. Islam jako ideologia zycia jest przezytkiem i nie moze stanowic trwalego podloza pod budowe nowoczesnego, demokratycznego i liberalnego spoleczenstwa. Mysle, ze bedzie bardzo trudno opanowac chaos powojenny w Iraku i wlasciwie w reszcie polwyspu. Niestety od czegos trzeba zaczac, jesli sie chce zapobiec wypadkom typu 11 wrzesnia i wyspy Bali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Duren Chirac...Viva Bush Jr. IP: *.utc.com 03.03.03, 16:01 Co ten zabojad sugeruje teraz,ze Irak rozbraja sie dzieki jego polityce?? Ten facet jest bezczelny i tchorz.To jest wlasnie Francja.Do dzialania ostatnia, do "podzialu lupu" pierwsza.Viva America i Bush Jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Duren Chirac...Viva Bush Jr. IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:23 A kto to jest Bush? Czy on chodzi tez do tej knajpy co ja? Ach nie, to wiceminister spraw wewnetrznych Emiratow Arabskich. Niech zyja Zaby!!!! P.S. Pacanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knajpa Re: Duren Chirac...Viva Bush Jr. IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.03.03, 19:39 Widac skad wyciagasz wiadomosci o swiecie i gdzie twoj swiatopoglad jest formowany. no..to na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodaj cos jeszcze Re: Duren Chirac...Viva Bush Jr. IP: *.minntech.com 03.03.03, 21:57 Gość portalu: yan napisał(a): > Co ten zabojad sugeruje teraz,ze Irak rozbraja sie dzieki jego polityce?? > Ten facet jest bezczelny i tchorz.To jest wlasnie Francja.Do dzialania ostatnia > , > do "podzialu lupu" pierwsza.Viva America i Bush Jr. Jak tak juz dokladasz to jeszcze dodaj -ze potajemnie w nocy przed domami w USA, ludzie Chiraca wkopuja tablice "Say No to war with Iraq." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Duren Chirac...Viva Bush Jr. IP: 213.134.141.* 04.03.03, 15:20 Czy ktoś wczoraj w telewizji widział jakimi pięknymi (czytaj nowymi) cięzarówakami marki Renault Premium (made in France) wojsko Irackie przywoziło do zniszczenia rakiety i jeszcze jakieś tam inne świństwo. Ponoć francuzy w 2002 roku sprzedały tych renówek ponad 100 do celów cywilnych . Ciekawe co jeszcze Chirac sprzedał irackim "cywilom"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo problemy ze zrozumieniem tekstu IP: *.ne.client2.attbi.com 03.03.03, 17:29 wiekszosc wypowiadajacych sie, ma problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Zdanie: "...gdzie Irak miał zakopać POZOSTALOSCI po ZNISZCZONEJ półtorej tony gazu VX" swiadczy raczej o tym ze Saddam probowal wczesniej zniszczyc bron chemiczna, a nie ukryc ja. Kolejny cytat: "Inspektorzy muszą jeszcze przebadać znalezione SZCZATKI (bomb z ladunkiem biologicznym)". Szczatki tzn. bomba jest w kawalkach i nie nadaje sie do uzytku! Wspomniano tez w omawianym tekscie, ze inspektorzy zbadaja dokladnie te odkrycia i przedstawia raport za kilkanascie dni. Poczekajmy wiec do tego czasu, i zobaczymy wtedy o co tak naprawde chodzi, a nie mowmy ze Bush mial racje, bo artykow mowi raczej odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawn ONET, WP I INTERIA NIMI MANIPULUJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 18:47 Brawo nobo! Większość widzi tylko to, co sama chce wyczytać, zeby potwierdzić narzucane im przez media nastroje typowe dla kundli wojny (oni po prostu chcą być manipulowani, aż kiedyś sami dostaną w d... od innych lub nawet tych samych manipulantów): ONET, WP I INTERIA NIMI MANIPULUJE ONET: 'Bagdad: Odkryto zapasy wąglika i gazu bojowego' info.onet.pl/663488,12,1,0,120,686,item.html Interia: 'Irak niszczy i ostrzega' fakty.interia.pl/swiat/news?inf=361238 'Generał Al-Saadi poinformował też, że nowe poszukiwania pozwoliły odkryć znaczne ilości zarazków wąglika oraz gazu bojowego VX, co do których ONZ domagało się wyjaśnień. Wg generała, odkryto bomby wypełnione zarazkami wąglika i ślady zniszczenia 1,5 tony gazu VX. Odkryć tych dokonano w dwóch różnych miejscach.' To samo można było jeszcze wczoraj znaleźć na sztandarowym m-cu w serwisie WP (tylko na to czekały kundle wojny - miały używanie w komentarzach) 'Irak: o, znalazło się...' wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=653556&katn=Wojenne+chmury+nad+Irakiem&widn=Irak%3A+o%2C+znalaz%B3o+si% EA...&kat=Wojenne+chmury+nad+Irakiem TO CZYSTEJ WODY MANIPULACJA WP, ONETU I INTERII Ludzie nie dajcie się manipulować kundlom wojny! Podawanie półprawdy jest żenującą próbą przeforsowania prywatnych poglądów redaktorów serwisów WP, ONETU i INTERII. Porównaj z gazetą: 'Irak niszczy rakiety, ujawnia zakopaną broń masowego rażenia' www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1352429.html 'Duże ilości wąglika i gazu bojowego VX zostały wykopane w jednej z irackich baz - informują władze w Bagdadzie. To pierwszy dowód na to, że po wojnie w Zatoce Irak rzeczywiście NISZCZYŁ [!] broń masowego rażenia' (podkreślenie dużymi literami moje) ________________________________________ Oznacza to, że 'znaleziska' dotyczyły m-c składowania zniszczonej broni. ________________________________________ W całej rozciągłości potwierdzają to bardziej 'sprecyzowane' najnowsze doniesienia PAP: 'Irak: Raport dla ONZ o wągliku i gazie VX' fakty.interia.pl/swiat/news?inf=361405 'Rzecznik misji ONZ w Iraku zapowiedział dzisiaj, że Bagdad "w ciągu tygodnia" przekaże misji rozbrojeniowej ONZ pełny nowy raport w sprawie zasadniczo zniszczonych przed 11 laty zarazków wąglika oraz gazu bojowego VX. Irak wyjaśni sprawę w ciągu tygodnia - zapewnił rzecznik Hiro Ueki, dodając, że decyzja taka jest wynikiem rozmów prowadzonych od wczoraj przez inspektorów rozbrojeniowych z przedstawicielami rządu irackiego. Sprawa wąglika i gazu VX zbiegła się w czasie z procesem niszczenia przez Irak w sobotę i wczoraj dwu partii rakiet al-Samud-2, które mają zasięg większy od dozwolonych przez ONZ 150 kilometrów. W podobnym geście, mającym potwierdzać dobrą wolę Bagdadu, doradca prezydenta Iraku do spraw rozbrojenia generał Amer Al-Saadi ujawnił wczoraj, że odkryto ślady bomb z zarazkami wąglika i ślady zniszczenia 1,5 tony gazu VX. Odkryć tych dokonano w dwóch różnych miejscach. Irak - zapewnił generał - zasadniczo zniszczył tę broń przed 11 laty na polecenie ONZ. Z informacji podanych przez al-Saadiego wynika, że w 1991 r. na lotnisku w al- Azizija, położonym sto kilometrów na południowy wschód od Bagdadu, zniszczono w sumie 157 bomb typu R-400, uzbrojonych w głowice z bronią bakteriologiczną, w tym - z zarazkami wąglika. W tym samym miejscu zniszczono też 1,5 tony gazu bojowego VX. W czasie prowadzonej ostatnio inspekcji - ujawnił generał - okazało się jednak, że wśród zniszczonych bomb, których fragmenty odkopano - znajduje się też osiem bomb z bronią bakteriologiczną, które nie uległy zniszczeniu z niewiadomych powodów. Irak chce przedstawić misji rozbrojeniowej ONZ dowody, że faktycznie bomby te miały zostać zniszczone - oświadczył generał.(PAP) ' _________________________________________ Ratuj ludzi! PODPISZ PETYCJĘ P-KO WOJNIE! _________________________________________ MAMY JUŻ 622 PODPISY Z SAMEJ POLSKI ! Łącznie jest ich już prawie 2200. _________________________________________ Podpisz internetową petycję przeciwko wojnie (Link: 'Polska'->'Sign') people-against-war.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whiskeyprint Re: ONET, WP I INTERIA NIMI MANIPULUJE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.03, 22:57 Gość portalu: pawn napisał(a) > Irak wyjaśni sprawę w ciągu tygodnia - zapewnił rzecznik Hiro Ueki, dodając, że decyzja taka jest wynikiem rozmów prowadzonych od wczoraj przez inspektorów > rozbrojeniowych z przedstawicielami rządu irackiego. > > W podobnym geście, mającym potwierdzać dobrą wolę Bagdadu, doradca prezydenta > Iraku do spraw rozbrojenia generał Amer Al-Saadi ujawnił wczoraj, że odkryto > ślady bomb z zarazkami wąglika i ślady zniszczenia 1,5 tony gazu VX. Odkryć > tych dokonano w dwóch różnych miejscach. ================================================= Ta dobra wole Irak pokazal dopiero po zgromadzeniu sie ponad 200-stu tysiecy amerykanskich zolnierzy pod swoim nosem. Twoj sposob myslenia jest przykladem bezgranicznej glupoty i naiwnosci "pokojowych" dzialaczy. Do tej mieszanki nalezaloby jeszcze dodac spora ilosc bezczelnosci, z jaka staraja sie manipulowac antyamerykanscy aktywisci. Z twojej wypowiedzi wynika tylko jedno: Irak jest dobrodusznym i spokojnym krajem, ktory niedlugo ma byc zniszczony przez najwieksze zlo swiata U.S.A. ... ahaaaaaaaaa ... Biedacy sa tacy dobrzy, ze nawet pokazuja, gdzie ukryli wagliki i gaz paralizujacy. Jacy wspanialomyslni sa oni i tacy niewinni! _________________________________________ > Ratuj ludzi! PODPISZ PETYCJĘ P-KO WOJNIE! > _________________________________________ > MAMY JUŻ 622 PODPISY Z SAMEJ POLSKI ! > Łącznie jest ich już prawie 2200. > _________________________________________ > Podpisz internetową petycję przeciwko wojnie > (Link: 'Polska'->'Sign') > people-against-war.net/ ================================================== Podpisuje petycje przeciwko niezaaprobowanym przez ONZ atakom arabskich ekstremistow i mordowaniu przez nich niewinnych obywateli U.S.A. i calego wolnego swiata. Czas na odejscie ojca wszystkich sk....synow wlasnie nadszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire Re: ONET, WP I INTERIA NIMI MANIPULUJE IP: *.clefairy.dialup.pol.co.uk 04.03.03, 00:24 Gość portalu: pawn napisał(a): > Brawo nobo! Większość widzi tylko to, co sama chce wyczytać, zeby potwierdzić > narzucane im przez media nastroje typowe dla kundli wojny (oni po prostu chcą > być manipulowani, aż kiedyś sami dostaną w d... od innych lub nawet tych samych > > manipulantów): > > > ONET, WP I INTERIA NIMI MANIPULUJE > > ONET: > 'Bagdad: Odkryto zapasy wąglika i gazu bojowego' > <a href="http://info.onet.pl/663488,12,1,0,120,686,item.html"target="_blank">in > fo.onet.pl/663488,12,1,0,120,686,item.html</a> > Interia: 'Irak niszczy i ostrzega' > <a href="fakty.interia.pl/swiat/news? inf=361238"target="_blank">fakty.in > teria.pl/swiat/news?inf=361238</a> > 'Generał Al-Saadi poinformował też, że nowe poszukiwania pozwoliły odkryć > znaczne ilości zarazków wąglika oraz gazu bojowego VX, co do których ONZ > domagało się wyjaśnień. > Wg generała, odkryto bomby wypełnione zarazkami wąglika i ślady zniszczenia 1,5 > > tony gazu VX. Odkryć tych dokonano w dwóch różnych miejscach.' > > To samo można było jeszcze wczoraj znaleźć na sztandarowym m-cu > w serwisie WP (tylko na to czekały kundle wojny - miały używanie w komentarzach > ) > 'Irak: o, znalazło się...' > <a href="wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? wid=653556&katn=Wojenne+chmury+ > nad+Irakiem&widn=Irak%3A+o%2C+znalaz% B3o+si%"target="_blank">wiadomosci.wp.pl/w > iadomosc.html?wid=653556&katn=Wojenne+chmury+nad+Irakiem&widn=Irak%3A+o% 2C+znal > az%B3o+si%</a> > EA...&kat=Wojenne+chmury+nad+Irakiem > > TO CZYSTEJ WODY MANIPULACJA WP, ONETU I INTERII > > Ludzie nie dajcie się manipulować kundlom wojny! > Podawanie półprawdy jest żenującą próbą przeforsowania > prywatnych poglądów redaktorów serwisów WP, ONETU i INTERII. > > Porównaj z gazetą: > 'Irak niszczy rakiety, ujawnia zakopaną broń masowego rażenia' > <a href="http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1352429.html"target="_blank">ww > w1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1352429.html</a> > > 'Duże ilości wąglika i gazu bojowego VX zostały wykopane w jednej z irackich > baz - informują władze w Bagdadzie. To pierwszy dowód na to, że po wojnie w > Zatoce Irak rzeczywiście NISZCZYŁ [!] broń masowego rażenia' > > (podkreślenie dużymi literami moje) > > ________________________________________ > Oznacza to, że 'znaleziska' dotyczyły > m-c składowania zniszczonej broni. > ________________________________________ > > W całej rozciągłości potwierdzają to bardziej 'sprecyzowane' najnowsze > doniesienia PAP: > > 'Irak: Raport dla ONZ o wągliku i gazie VX' > <a href="fakty.interia.pl/swiat/news? inf=361405"target="_blank">fakty.in > teria.pl/swiat/news?inf=361405</a> > 'Rzecznik misji ONZ w Iraku zapowiedział dzisiaj, że Bagdad "w ciągu tygodnia" > przekaże misji rozbrojeniowej ONZ pełny nowy raport w sprawie zasadniczo > zniszczonych przed 11 laty zarazków wąglika oraz gazu bojowego VX. > > Irak wyjaśni sprawę w ciągu tygodnia - zapewnił rzecznik Hiro Ueki, dodając, że > > decyzja taka jest wynikiem rozmów prowadzonych od wczoraj przez inspektorów > rozbrojeniowych z przedstawicielami rządu irackiego. > > Sprawa wąglika i gazu VX zbiegła się w czasie z procesem niszczenia przez Irak > w sobotę i wczoraj dwu partii rakiet al-Samud-2, które mają zasięg większy od > dozwolonych przez ONZ 150 kilometrów. > > W podobnym geście, mającym potwierdzać dobrą wolę Bagdadu, doradca prezydenta > Iraku do spraw rozbrojenia generał Amer Al-Saadi ujawnił wczoraj, że odkryto > ślady bomb z zarazkami wąglika i ślady zniszczenia 1,5 tony gazu VX. Odkryć > tych dokonano w dwóch różnych miejscach. > > Irak - zapewnił generał - zasadniczo zniszczył tę broń przed 11 laty na > polecenie ONZ. > > Z informacji podanych przez al-Saadiego wynika, że w 1991 r. na lotnisku w al- > Azizija, położonym sto kilometrów na południowy wschód od Bagdadu, zniszczono w > > sumie 157 bomb typu R-400, uzbrojonych w głowice z bronią bakteriologiczną, w > tym - z zarazkami wąglika. W tym samym miejscu zniszczono też 1,5 tony gazu > bojowego VX. > > W czasie prowadzonej ostatnio inspekcji - ujawnił generał - okazało się jednak, > > że wśród zniszczonych bomb, których fragmenty odkopano - znajduje się też osiem > > bomb z bronią bakteriologiczną, które nie uległy zniszczeniu z niewiadomych > powodów. > > Irak chce przedstawić misji rozbrojeniowej ONZ dowody, że faktycznie bomby te > miały zostać zniszczone - oświadczył generał.(PAP) ' > _________________________________________ > Ratuj ludzi! PODPISZ PETYCJĘ P-KO WOJNIE! > _________________________________________ > MAMY JUŻ 622 PODPISY Z SAMEJ POLSKI ! > Łącznie jest ich już prawie 2200. > _________________________________________ > Podpisz internetową petycję przeciwko wojnie > (Link: 'Polska'->'Sign') > people-against-war.net/ Nic tak nie odswieza pamieci jak grozba kary. Inspektorzy musieli "czekac" 3 miesiace" na rzekome odnalezienie miejsc zakopania pewnej czesci broni biologicznych i chemicznych rzekomo na poczatku lat 90-tych. Tylko polglowki daliby sie nabrac na to. A Saddam bedzie tak cykal "odkryciami" tego typu ad mortem defecatum! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xZA Re: Irak obiecuje raport o IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 17:46 Jestes zdania, ze Irak trzeba jak najszybciej rozbroic? masz dosc ciaglego mowienia o nowych inspekcjach? Jesli tak to dopisz sie do naszej listy pod adresem www.wojna-tak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Bush ma trudnosci z oddawaniem moczu IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 17:55 Czy wiesz towarzyszu, ze takie strony internetowe sa w USA niedozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whiskeyprint Re: Bush ma trudnosci z oddawaniem moczu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.03, 23:01 Gość portalu: doktor napisał(a): > Czy wiesz towarzyszu, ze takie strony internetowe sa w USA niedozwolone. ======================================= Czy moglby mi kolega Doktor powiedziec skad posiada takie wiadomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8687678 Re: Irak obiecuje raport o IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 19:38 ja chce zeby byla wojna. ostatnio nic ciekawego nie ma telewizji to za co ja kurwa place abonmaent? ma byc duzo wybuchow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adgam Re: Irak obiecuje raport o IP: *.chello.pl 03.03.03, 23:54 Gość portalu: 8687678 napisał(a): > ja chce zeby byla wojna. ostatnio nic ciekawego nie ma telewizji > to za co ja kurwa place abonmaent? ma byc duzo wybuchow! No, jakas wojenka. Byle tylko nie dotknęła sie do złotego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Irak obiecuje raport o IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 20:10 Saddam a nie mówiłem abyś nie złopał tej polskiej siwuchy....nie słuchałeś się to teraz masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Turcja ma czkawke!! :-))) IP: *.utc.com 03.03.03, 21:11 "Turkey's markets collapsed Monday after the country's parliament rejected a multi-billion dollar U.S. troop deal." Upsssssssssss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Irak obiecuje raport o IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 03.03.03, 21:20 emilka, bryt/ania....uuuuuuuuuuuuu........!!!!!!!!!!!! zatkalo je?....biedaczki? Moze jakis odzew na sasiedniej stronie?/o Kadafim/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: wojtusiu nie martw sie!!!!! IP: *.server.ntl.com 04.03.03, 11:54 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > emilka, bryt/ania....uuuuuuuuuuuuu........!!!!!!!!!!!! > zatkalo je?....biedaczki? Moze jakis odzew na sasiedniej > stronie?/o Kadafim/ b/a: We are travelling 'under cover'.. as all good comrades-in- arms must to escape flying bullets... However it is good to know we have made such an impression on you that you seek us out!! As you see, I like to drop in from time to time to catch your pearls of wisdom. Also,thank you for the translation. See,perhaps we can reach an entente-cordiale now and again. See you around. Catch us if you can... (Excuse me please for not writing in Polish. In a hurry).Dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: Wojtusiu - P.S IP: *.server.ntli.net 04.03.03, 14:38 dodaje- na temat Iraku,GWB,Tonca,wojny itp,itp... mozesz byc spokojny - nie musialam jeszcse zmienic zdanie. Do nastepnego.....czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harpun Re: Irak obiecuje raport o IP: *.ne.client2.attbi.com 03.03.03, 21:50 GDZIE SA OBRONCY HUSEJNA CO TWIERDZILY ZE ON NIC NIE UKRYWA. MOZE JUZ W IRAKU JAKO ZYWE TARCZE. ;CHWALA ALLAHOWI; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obroncy Husejna? Re: Irak obiecuje raport o IP: *.minntech.com 03.03.03, 22:18 Gość portalu: harpun napisał(a): > GDZIE SA OBRONCY HUSEJNA CO TWIERDZILY ZE ON NIC NIE UKRYWA. > MOZE JUZ W IRAKU JAKO ZYWE TARCZE. > ;CHWALA ALLAHOWI; To tylko twoje plytkie myslenie ze opcja pokojowego rozbrojenia Iraku to "obrona Huseina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adgam Re: Irak obiecuje raport o IP: *.chello.pl 03.03.03, 23:21 Irak sam sie pogrąża. Już by przemilczał tego wąglika a tak daje Amerykanom zielone światło do darcia mordy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Irak obiecuje raport o IP: *.proxy.aol.com 04.03.03, 00:28 Czy gdyby Sadam sie rozbroil,Ameryka zrezygnuje z inwazjina Irak? Tak moga myslec tylko naiwniacy a Bliks ze swoja druzyna jest jedynie marionetka w rekach prez. Buscha i gdyby nie znaleziono zednej ukrytej broni biologicznej, to tak preteks sie znajdzie, np. ze Sadam pali kubanskie cygara a Fidel jest wrogiem Ameryki. Bliksa wyslano po to, aby zlikwidowac rakiety, aby zmniejszyc skutki amer. agresji, bo decyzja ataku dawno zostala podjeta. Prez. Buschowi zbyt mocno pachnie iracka ropa, bo cala rodzina Buschow, ma akcje w przemysle naftowym. Ameryka chce sobie opanowac pola naftowe Iraku i zapewnic sobie tanie dostawy ropy. Jezeli prez. Buschowi tak zalezy na demokracji,dlaczego nie zaatakuje np. Polnocnej Korei, gdie sa "gulagi" w Iraku ich nie ma ale jest Sadam. Obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Irak obiecuje raport o IP: *.zeelandnet.nl 04.03.03, 13:02 Taki z ciebie obiektywny "obserwator" jak ze mnie Saddam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Irak obiecuje raport o IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 04.03.03, 17:08 Do harpuna. Syzyfowa praca. Nie warto starac sie przekonywac tych jajoglowych liberalow. Nawet jesli Saddam przyznal by sie ze posiada bron jadrowa, to oni i tak powiedza ,ze dostal ja za posrednictwem CIA, w celu obrony przed eskimosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil NO I CO, ZE IRAK MA WAGLIK? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 04.03.03, 18:22 Usa tez ma i Rosja tez i Chiny pewnie. Ale ich nikt nie atakuje. nie chodzi o to, czy sie ma, tylko czy sie uzywa. a irak jak na razie nie uzywa (faktycznie uzyl lat temu kilkanascie, ale usa uzywalo w przeszlosci np napalmu). jakby zaatakowal i uzyl to MOZE interwencja bylaby usprawiedliwiona. zreszta dlaczego sie przemilcza fakt, ze te raporty sa na temat ZNISZCZONEJ JUZ BRONI? czy moze resztek po zniszczonym wagliku tez miec nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZN Re: NO I CO, ZE IRAK MA WAGLIK? IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.03.03, 19:27 Wlasnie o to chodzi ze nie raportow na temat zniszczonej jakiejkolwiek broni. A pan HB jest tam aby te raporty zweryfikowac a nie ganiac po pustyniach i czegos szukac. Dawno temu przez kilka lat byly tam setki inspektorow i nic nie mogli ciekawego ustalic bo im utrudniano robote. Teraz jest ich garstka i raptem pare miesiecy, wiec tym bardziej nic nie odnajda. Zanim zaczniecie zabierac glos miejcie w posiadniu fakty, lub chociaz poczytajcie sobie rezolucje ONZ na temat tej sprawy. Ciekawe co powiedzie jesli podczas inwazji Sadam uzyje broni biologicznej i chemicznej (ktorej niby nie ma) i wiatr zawieje w zla strone i wytruje swoja ludnosc (na ktorej jemu nie zalezy)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: A NA JAKA CHOLERE NAME TEN RAPORT ?! IP: *.kabel.telenet.be 04.03.03, 19:54 Wyplacic Rosjanom zadluzenia Saddama i do "ROBOTY". Odpowiedz Link Zgłoś