Dodaj do ulubionych

z jankesami zginiesz bezpieczniej

18.09.06, 20:51
nowy dzien,nowe trupy,wiadomo w koncu zaprowadzamy tam demokrapcje made in
USA,czyli z busiem zginiesz bezpieczniej w iraku. he,he gdzie te czasy
saddamowe,onegdaj jakos co dzien nikt tam nie wybuchal,ale nie bylo
demokrapcji,to fakt.

god bless america,god bless king bush the second
www.cnn.com/2006/WORLD/meast/09/18/iraq.main/index.html
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 20:58
      ja cie radze, idiotko wiadomo skad, ty zbieraj manele i wyjezdzaj do afryki do
      buszmenow, tam bezpiecznie, demokratycznie i nikt nie ginie. najwyzej od
      jakiejs zmiji, innej znaczy sie zmiji.... :)
      • i-love-2-bike Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:02
        dana33 napisała:

> ja cie radze, idiotko wiadomo skad, ty zbieraj manele i wyjezdzaj do afryki do
        > buszmenow, tam bezpiecznie, demokratycznie i nikt nie ginie. najwyzej od
        > jakiejs zmiji, innej znaczy sie zmiji.... :)

od rzmiji morzna zginać na forum,ale to nie temat optana,a o moje manele sie
        martw,właśnie kupilam bilecik códo ty izraleskie.
        • absztyfikant Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:05
          Cyklistce sie pogarsza:) Swoja droga niedawno chciala do Australii wybywac:)
          • i-love-2-bike Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:08
            absztyfikant napisał:

> Cyklistce sie pogarsza:) Swoja droga niedawno chciala do Australii wybywac:)
            >

a czy wazć dzisiaj na słóżbie,czy kajeciki ino pomylił? chiba z giełografii mial
            wazć lófkę,bo mylą się waszeci kątynęty.
        • dana33 Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:08
          ja sie nie martwie o twoje manele, ganc nicht, ja tylko myslalam, ze ci pomog w
          tym buszmisku, ale mozesz i bez maneli, co tam.... skorka kolo szczuplych
          bioderek, wlos rozwiany i zyc nie umierac. tylko na zmije uwazac... :))))
          • i-love-2-bike Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:16
            dana33 napisała:

> ja sie nie martwie o twoje manele, ganc nicht, ja tylko myslalam, ze ci pomog w
            >
            > tym buszmisku, ale mozesz i bez maneli, co tam.... skorka kolo szczuplych
            > bioderek, wlos rozwiany i zyc nie umierac. tylko na zmije uwazac... :))))

rzmije to male pywko tam gdzie jade,gorsze sa np.bżydkie insekty i jeszcze
            bżydsze morskie świństfa,ba nawet małpy podobne do ciebie,potrafia zabrać plecak
            i uciec w busz nieamerykanski,a une hamki maja dość dórze zemby,ale boją się
            bicza i na szczęście nie kopcą ćmokóf.
          • picard2 Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:35

Wpadlem na to FS bo znowu ktos mnie przeniosl do Loregonu. Nie bardzo
            rozumiem Dano dlaczego Ty sie tak martwisz o zmije.Poczatkowo jad rowerzystki
            bedzie smiertelny ale po latach sie przyzwyczaja .
            Od czasu mojego pobytu na forum to pierwszy wnalazek I-love-cokolwiek : udaje
            ze pisze koslawo po polsku w ten sposob nie mozna wskazac jej bledy
            ortograficzne i gramatyczne...ha!!
            • i-love-2-bike Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 21:40
              picard2 napisał:

>
              > Wpadlem na to FS bo znowu ktos mnie przeniosl do Loregonu. Nie bardzo
              > rozumiem Dano dlaczego Ty sie tak martwisz o zmije.Poczatkowo jad rowerzystki
              > bedzie smiertelny ale po latach sie przyzwyczaja .
              > Od czasu mojego pobytu na forum to pierwszy wnalazek I-love-cokolwiek : udaje
              > ze pisze koslawo po polsku w ten sposob nie mozna wskazac jej bledy
              > ortograficzne i gramatyczne...ha!!

oh lala nothing in french tomciu,czyzby site ci siadla,czy owczarek alzaTZki w
              bm-ce skarpety ci wyjadl?
              ale polski jusz masz opanofany do perfekt glancu,kórczę nikt jusz cię nie weżmie
              za native frenchie,that suck major łoregon state.
            • dana33 Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 18.09.06, 22:05
              ja sie nie boje o jad rowerzystki, tylko o jad zmiji innej... :))))
              ale ty picard jestes jednak straszny sadysta.... :)))) odbierasz rowerzystce
              jej ostatnia nadzieje, ze sie nikt dotychczas nie zorientowal z tym jej
              pisaniem po polskiemu... :))) to byla taka cicha tajemnica, a teraz poszlo w
              odkryte... :))))
    • jennifer5 Re: z jankesami 18.09.06, 21:06
      i-love-2-bike napisała:

> nowy dzien,nowe trupy

Wiadomo wprowadzaja wolnosc i to jest to co jest wynikiem jego bandyckiej
      polityki:
      "Iraq violence kills more than 40, Bombers and gunmen killed more than 40
      people and injured dozens across Iraq on Monday"...
      news.yahoo.com/s/ap/20060918/ap_on_re_mi_ea/iraq
      a to jest pokazowka przedwyborcza:
      "President Bush on Monday linked his push for democratic reform across the
      world with first lady Laura Bush's call for governments to embrace literacy
      programs to improve lives.

news.yahoo.com/s/ap/20060918/ap_on_go_pr_wh/bush
      wesolo im, jak lidzie gina,
      "Iraq violence kills more than 40",
      d.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20060918/capt.9856ebdeaf5a475b83b6603b7d314398.aptopix_bush_nyjd103.jpg?x=380&y=241&sig=PDTleFfsGGJf9ZP5FAwv1Q--

• i-love-2-bike Re: z jankesami 18.09.06, 21:12
        he,he w Washington DC,co drugi przystanek byl slicznie upstrzony "die for
        bush":) no nie ma co coraz tam bezpieczniej,demokratyczniej i wogole bombowo jak
        w izraelu,a my dalej przekonujemy gawiedz jak to dobrze ,ze tam wlezlismy,co une
        by zrobily bez naszej demokrapcji,moze paru by zylo,ale nie o to chodzi--teraz
        na teheran,na teheran jak krzyczal nasz arap,poprawiajac pampersy.
        • jennifer5 Re: z jankesami 18.09.06, 21:14
          i-love-2-bike napisała:

> teraz
          > na teheran,na teheran jak krzyczal nasz arap,poprawiajac pampersy.

z alfabetem na ustach wykrzykujac 'A' 'B' 'C'...
          • i-love-2-bike Re: z jankesami 18.09.06, 21:25
            jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > > teraz
            > > na teheran,na teheran jak krzyczal nasz arap,poprawiajac pampersy.
            >
            > z alfabetem na ustach wykrzykujac 'A' 'B' 'C'...
            >
            >
            he,he jasio raczej dozylnie zastrzyki na uspokojenie przyjmuje,od lat poczym
            zasypia z zelaznym ptakiem w objeciach sniac o...chatney z manga:)
      • j-k Z bandytami islamskimi pozyjesz bezpieczniej :))) 18.09.06, 21:13
        wystarczy 5 razy dzienie pozmywac kuchnie w kierunku z poludniowego wschodu
        na polnocny zachod i bedzie dobrze :)))
        • dana33 Re: Z bandytami islamskimi pozyjesz bezpieczniej 18.09.06, 22:07
          :)))))
        • i-love-2-bike Re: Z bandytami islamskimi pozyjesz bezpieczniej 19.09.06, 02:27
          j-k napisał:

> wystarczy 5 razy dzienie pozmywac kuchnie w kierunku z poludniowego wschodu
          > na polnocny zachod i bedzie dobrze :)))

wystarczy nogi na butlece polozyc w szabes i prosiaczek siem sam zrobi w/g
          przepisu rebe.
          • i-love-2-fart Re: Z bandytami islamskimi pozyjesz bezpieczniej 19.09.06, 19:21
            Proste i genialne!
    • ghotir Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 19.09.06, 04:43
      i-love-2-bike napisała: "onegdaj jakos co dzien nikt tam nie wybuchal,ale nie
      bylo demokrapcji,to fakt."

Narciarka/Rowerzystka (zalezy od sezonu) znowu uderzyla w dziesiatke.

Zainteresowanym czytaniem przypomne, ze scenariusz wprowadzania krajow
      trzeciego swiata w stan chaosu zostal opracowany przez Pentagon w latach 1990-
      tych. Tekst tego scenariusza pozostaje ogolnie dostepnym. To co dzieje sie w
      Iraku postepuje krok w krok z tym scenariuszem.

Zainteresowanym ogladaniem przypomne film o ogonie, ktory krecil psem.

Wracam do tekstu Rowerzystki (mam wrazenie, ze to odpowiedni sezon :)). Trupow
      bylo dosc duzo w Iraku pod niedemokratycznymi rzadami Husajna, ale to niewielka
      broszka wobec liczby trupow pod "demokratycznymi" rzadami US w Iraku.

Moze komus zechce sie skomentowac "autorytaryzm" wobec "demokracji" w Iraku?
      • i-love-2-bike Re: z jankesami zginiesz bezpieczniej 19.09.06, 19:26
        ghotir napisał:

> Wracam do tekstu Rowerzystki (mam wrazenie, ze to odpowiedni sezon :)). Trupow
        > bylo dosc duzo w Iraku pod niedemokratycznymi rzadami Husajna, ale to niewielka
        >
        > broszka wobec liczby trupow pod "demokratycznymi" rzadami US w Iraku.
        >
        > Moze komus zechce sie skomentowac "autorytaryzm" wobec "demokracji" w Iraku?

no wiadomo trup ,trupowi nierowny,ale co dzien przy sniadaniu mozna uslyszec
        suche wiadomosci o tym ile na dzis trupow nam przybylo w tej naszej
        demokratycznie najechanej kolonii,i cos statyski sa przerazajace. dzisiaj Annan
        otwarcie powiedzial,ze irakowi grozi wojna domowa,na ktora USA nie ma zadnego
        wplywu. jakos za saddama to wszystko sie trzymalo kupy,nie bylo rozruchow,nie
        bylo obcych wojsk,nie bylo skrajnych islamistow czyli po 3 latach tego super
        wyzwalania za super pieniadze jest gorzej niz bylo,a nasz busio swietuje co
        dzien swe sukcesy,tyle,ze nie bardzo wiadomo gdzie one sa,moze pod drzewem na
        trawniku w bialym domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka