Dodaj do ulubionych

Radio Erewan o wojnie

IP: 193.220.82.* 15.03.03, 07:11
Drogi sluchaczu, wojny nie bedzie, ale walka o pokoj przybierze takie
rozmiary,ze na ziemi nie zostanie kamien na kamieniu..
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziuta Niezwykle udane ujecie !!!!! IP: *.cm.chello.no 15.03.03, 19:15
      Brzmi jak proroctwo ! (oby mylne )

Gość portalu: puchapucha napisał(a):

> Drogi sluchaczu, wojny nie bedzie, ale walka o pokoj przybierze takie
      > rozmiary,ze na ziemi nie zostanie kamien na kamieniu..
      • Gość: puchapucha Re: Niezwykle udane ujecie !!!!! IP: 193.220.82.* 15.03.03, 19:37
        Dzieki Ziuta, ja tez mam nadzieje, ze jednak walka o pokoj skonczy sie mniej
        radykalnie.
        • Gość: Sławek Re: Niezwykle udane ujecie !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 20:11

> Dzieki Ziuta, ja tez mam nadzieje, ze jednak walka o pokoj skonczy sie mniej
          > radykalnie.

Nadzieja jest matką głupich, puchapucha,a Twoja walka o pokój to fajna rzecz.
          Walcz Głupku o pokój tam , gdzie go naprawdę potrzebują: na primier w
          Czeczenii, Tybecie i Palestynie.
        • Gość: Ziuta Re: Niezwykle udane ujecie !!!!! IP: *.cm.chello.no 15.03.03, 20:37
          Czy to naprawde z radia Erevan ?
          Znasz ormianski ?
          Ja tak z czystej ciekawosci ! Swego czasu jako bardzo mloda dziewczyna "odkrylam" Armenie i Gruzje.
          Bylam bardzo zafascynowana alfabetami tych narodow. Niestety, ograniczylam sie jedynie do tzw. warstwy
          estetycznej. Piekne sa te ich literki !

pozdrawiam
          Ziuta

> Dzieki Ziuta, ja tez mam nadzieje, ze jednak walka o pokoj skonczy sie mniej
          > radykalnie.
          • Gość: Ziuta ALEZ ZE MNIE "SIEROTA" !!!!!!! IP: *.cm.chello.no 16.03.03, 01:47
            Ta moja wypowiedz swiadczy tylko o tym jak bardzo (i od jak dawna) jestem "rozlaczona" z polskimi realiami.
            A ja w swojej naiwnosci myslalam, ze to prawdziwe radio Erevan !!!
            Chyba nadaje sie to do radia jako dowcip (chociaz niezamierzony) !!!
            Dopiero po wypowiedzi goscia "nie na temat" cos mnie tknelo i..... sprawdzilam na necie !!!

mam nadzieje, ze sie usmialiscie, bo ja bardzoooooooo

Ziuta

• Gość: Misza Radio Erewan nie istnieje :)) IP: *.ic.ru 16.03.03, 07:38
              PO prostu w czasach ZSRR kiedy opowiadali jakis dowcip to mowili "Ormianskie
              radio podaje ze...". Zauwaz ze nie Radio "Erewan" lecz "Ormianskie"
              Jak rozumiesz za czasow ZSRR podobne radio nie moglo istniec... :))

• Gość: jojo Re: Radio Erewan o wojnie IP: *.proxy.aol.com 15.03.03, 20:42

> Drogi sluchaczu, wojny nie bedzie, ale walka o pokoj przybierze takie
      > rozmiary,ze na ziemi nie zostanie kamien na kamieniu..

dobre !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nie na temat Re: Radio Erewan o jedzeniu IP: *.telia.com 15.03.03, 22:37

sorry, nie na temat, ale przypomniaj mi sie inny zart radia Erewan,

-Czy to prawda, ze od przyszlego roku mozna bedzie w ZSRR zamawiac jedzenie
        przez telefon? (to bylo w latch 70-ch, nie bylo internetu)
        -Tak, to prawda, ale odbior bedzie przez telewizor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka