felusiak1 04.10.06, 16:55 Walenie sie nabiera rozpędu. Już nie tylko Dow Jones podskoczył ale również na mojej stacji spadła cena benzyny do $2.37. To o $1.02 mniej niż przed sześcioma tygodniami. Powiedzcie dokąd uciec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 16:58 A bezrobocie? Na pewno wzroslo I murzyni ciagle sa bici. Uciekaj do nas. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 17:05 Szkopuł w ty, że nie wzrosło, buduja wiecej niż przed miesiącem i przestali bić murzynów. Do Francji nie chcę. Daj mnie jekieś inne mniejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Niebezpieczna sytuacja 05.10.06, 00:10 polski_francuz napisał: > I murzyni ciagle sa bici. jestes murzynem? Odpowiedz Link Zgłoś
dieoff Re: 04.10.06, 18:25 US Senate Committee on Commerce, Science & Transportation: "The result will be skyrocketing prices, with a huge, sustained economic shock. Jobs will be lost. Without action, the crisis will certainly bring energy rivalries, if not energy wars. Vast wealth will be shifted, probably away from the U.S. " commerce.senate.gov/pdf/west.pdf U.S. Department of Energy: "Oil peaking will be abrupt and revolutionary." Projected Date: 2007-2009 Simmons, M.R. Before 2009 Deffeyes, K.S. www.netl.doe.gov/publications/others/pdf/Oil_Peaking_NETL.pdf >Powiedzcie, dokąd uciec? Jak najdalej. peakoil.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 18:30 felusiak1 napisała: > > Powiedzcie dokąd uciec? do listopada,bo nagle sie okazalo,ze mamy i spore zapasy ropy i gazu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 18:32 ty pustaku nawet nie bierz sie za zartowanie ... syczy ci z geby durniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
jontek6 A strzelaniny w szkołach jakby coraz częstsze... 04.10.06, 18:39 Wysoki dochód w kraju zabójców to raczej negatywne zjawisko. Pójdzie pewnie na kolejne 100 mln sztuk broni. Społeczeństwo amerykańskie gnije. Degeneruje się. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: A strzelaniny w szkołach jakby coraz częstsze 04.10.06, 18:43 wypluj to ... nie rozumiesz nauk feluSSiaka ... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: A strzelaniny w szkołach jakby coraz częstsze 04.10.06, 19:42 Czytałem juz kiedyś coś takiego. W jakiej to było gazecie? Ooo, już wiem w Żołnierzu Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: A strzelaniny w szkołach jakby coraz częstsze 05.10.06, 00:11 wujekjurek napisał: > Ooo, już wiem wŻołnierzu Wolności. a ty byles wowczas zolnierzem ale nie koniecznie Wolnosci, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 20:13 zapraszam do Polski, tu jest wesoło,coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 20:15 to tez jeden z durniejszych krajow ... ze tez przyszlo mi sie urodzic a potem dogorywac w takim szambie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 20:24 felusiak1 napisała: > Walenie sie nabiera rozpędu. Już nie tylko Dow Jones podskoczył ale również na > mojej stacji spadła cena benzyny do $2.37. To o $1.02 mniej niż przed > sześcioma tygodniami. > Powiedzcie dokąd uciec? Nie macie tam felusiak niedlugo jakis wyborow? A Demokraci napadali na Busha ze przez jego wojny to benzyna drozsza. No i wiec nie jest tak jakos ze cos tam z waszymi reserwami ropy sie manipuluje aby ropa byla teraz tansza? Nie uciekaj, felusiak, po wyborach wroci wszystko do starego. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 22:47 Co dasz jak nie wróci? Czy ty naprawdę wierzysz, że rząd jest w stanie manipulować cenami ropy na światowych rynkach? Życzę powrotu do zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 04.10.06, 22:54 felusiak1 napisała: > Co dasz jak nie wróci? > Czy ty naprawdę wierzysz, że rząd jest w stanie manipulować cenami ropy na > światowych rynkach? Życzę powrotu do zdrowia... nic nie dam. Ale cena ropy ma ogolna tendencje wzrostu. I na to nie ma rady. Dzisiaj w radiu slyszalem ze akurat USA teraz NIE zakupuje do swoich rezerw. A jakis czas temu tak. I Amis maja naprawde duze te rezerwy. To ma to swoja wage. Ale pomysl, felusiak, nie oplaci sie taka sytuacja Republikanom przed wyborami? Dobra, spadla ona z Nieba. Ale Bush ma i w Niebie kontakty slyszalem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro do felka 04.10.06, 23:09 ty chyba kpisz felusiak .... czlonkowie tego rzadu to nafciarze i ty mi mowisz ze oni nie sa w stanie manipulowac takimi rzeczami jak ceny ropy ????? kiedy ty wyrosniesz, osmieszasz sie .... Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: do felk 04.10.06, 23:48 imagiro napisał: > czlonkowie... rzadu... nafciarze... manipulowac... ceny... ropy ????? Czy trzeba czegos wiecej zeby rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: do felka 05.10.06, 02:30 imagiro napisał: > i ty mi mowisz Do ciebie nie mówiłem nic, coś musiało ci się wydawać Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 05.10.06, 00:14 felusiak1 napisała: > Co dasz jak nie wróci? > Czy ty naprawdę wierzysz, że rząd jest w stanie manipulować cenami ropy na > światowych rynkach? cos ci powiem f... nie wazne kto glosuje, wazne kto liczy glosy. ... Wazne kto liczy glosy... wazne kto liczy... wazne kto,... rozumiesz f... Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 $2.37. 04.10.06, 23:27 felusiak1 napisała: > Walenie sie nabiera rozpędu. Już nie tylko Dow Jones podskoczył ale również na > mojej stacji spadła cena benzyny do $2.37 To o $1.02 mniej niż przed > sześcioma tygodniami. > Powiedzcie dokąd uciec? Jaki ty jestes durny... Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: $2.37. 04.10.06, 23:35 imagiro napisał: > durny to on byl ... on jest chory ... ********************************** / .felusiak1. / - w miejsca kropkowane wstawic dyrdymal ... cokolwiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 05.10.06, 00:15 felusiak1 napisała: > Walenie sie nabiera rozpędu. Już nie tylko Dow Jones podskoczył ale również na > mojej stacji spadła cena benzyny do $2.37. To o $1.02 mniej niż przed > sześcioma tygodniami. > Powiedzcie dokąd uciec? No faktycznie Dow Jones podskoczyl, benzyna staniala i juz caly dziem nikogo nie zastrzelono w szkole. Toz to raj na ziemi. Zazdroszcze ci felusiak. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Niebezpieczna sytuacja w USA 05.10.06, 00:20 schlagbaum napisał: > felusiak1 napisała: > > > Walenie sie nabiera rozpędu. Już nie tylko Dow Jones podskoczył ale równi > eż na > > mojej stacji spadła cena benzyny do $2.37. To o $1.02 mniej niż przed > > sześcioma tygodniami. > > Powiedzcie dokąd uciec? > > No faktycznie > Dow Jones podskoczyl, benzyna staniala i juz caly dziem nikogo nie zastrzelono > w szkole. > Toz to raj na ziemi. Zazdroszcze ci felusiak. > > Gdybyscie jeszcze nie robili z republikanskich kozlow ogrodnikow. Ale to juz chyba za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś