1ja 11.10.06, 01:52 Dlaczego blazare ma dluga sygnaturke,a mnie na drugim zdaniu przerywa. On sie chwali,ze ma u was fory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Kropka+ 11.10.06, 02:03 1ja napisał: > Dlaczego blazare ma dluga sygnaturke,a mnie na drugim zdaniu przerywa. > On sie chwali,ze ma u was fory. Ty też będziesz miał, jeśli na adres Gazety prześlesz dokumentację swojego brit milah w postaci zdjęcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Kropka+ 11.10.06, 02:35 Napisalem,ze jestem Zyd. Nie pisalem,ze jestem zyd. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Kropka+ 11.10.06, 02:36 1ja napisał: > Napisalem,ze jestem Zyd. > Nie pisalem,ze jestem zyd. A czy ja pisałem, że ci z Gazety są łatwowiernymi minimalistami? Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: Kropka+ 11.10.06, 02:35 jestes 1ja jowy wiec okaleczony mosiek dlatego sygnaturka.... Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Kropka+ 11.10.06, 02:40 Moska pulsowata. Nie dosc,ze po pijaku wylizales,a potem podstepnie odgryzles,to jeszcze wszystkim rospowiadasz. Mowilem,zes nie dzentelmen. Donosiciel prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: Kropka+ 11.10.06, 02:47 masz komleksy 1ja jowy mosku blazare ma za dlugi... i ma dwa jaja co????? bidaku idz spac i nie marudz cenzora zostaw w spokoju przestan sie ciagle skarzyc na swoj zas..y los Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Kropka+ 11.10.06, 02:50 Moska pulsowata. Pieska sasiedzkim juz blyszcza. Teraz mozesz zaczac gryzc. W droge,mosku. Nie leniu_ch... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Kropka+ 11.10.06, 02:53 1ja napisał: > Moska pulsowata. > Pieska sasiedzkim juz blyszcza. > Teraz mozesz zaczac gryzc. > W droge,mosku. > Nie leniu_ch... Dobra chłopcy, teraz wszyscy ładnie dajemy sobie buzi i idziemy spać. No! Bez kopanie się po łydkach. No już, całusek w policzek i lulu... Pokażmy Polakom, że potafimy żyć w zgodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa spijcie spokojnie forumowe "orly" 11.10.06, 02:58 i tak rano to wszystko wywala na zbity pysk ps.o 8 wieczorem troche isc spac Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: spijcie spokojnie forumowe "orly"+ 11.10.06, 11:07 Jak na razie nie wywalili,kurczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Shalom everybody:) 11.10.06, 11:34 Blazare nie ma specjalnych praw, ale za kazdym razem kopiuje wypociny tego mordercy i wkleja je w swoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Shalom everybody:) 11.10.06, 13:05 absztyfikant napisał: > Blazare nie ma specjalnych praw, Ty zawsze musisz popsuć każdą zabawę.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Shalom everybody:) 11.10.06, 13:32 Juz taki szubrawiec ze mnie:) Zimny dran, i dobrze mi z tym - bez dwoch zdan:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś