huann 20.06.05, 00:04 tym wątkiem rozpoczynamy blogaskowy nurt wąski w dziedzinie jedzenia Twarogu. ponieważ jadłem już wczoraj - więc dalej Milczę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann serek homo??? JAKTO??? 20.06.05, 11:26 adminie! usuncie niemerytoryczną wypojedz! Et Two Loliccus Contra Twa?! Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Jadłem Dziś Serek 22.06.05, 12:32 z takimi małymi czerwonymi, zapomniałem jak sie nazywają... Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Jadłem Dziś Danio 23.06.05, 08:14 jagodowe mam fioletowy jęzor jak gumisie nieświecie Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 ach tak... 24.06.05, 12:35 dziś był serek taki homo oczywiście ale z takich dawnych co to kiedyś były pamiętacie tylko takie w jednym kształcie podłużnym plaskatym no wiec to taki własnie serek był z malunkami na wierzchu a pod spodem znaczy pod wieczkiem był brązowy bo to był jakiś chyba czekoladowy czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Jadłem Dziś Tylko Płatki Kuku Rydziane 27.06.05, 13:46 bo mi się nie chce iść do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Jadłem Dziś Wiejską Fantazję 12.07.05, 12:25 a właściwie chciałem wypic, a tu nagle sie okazało, że... ZEPSUTA!!! skandal!!! żywe kultury zaatakowały mleko acidofilne Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe co dzisiaj jadł: 12.07.05, 20:55 desery mleczno-twarogowe z bito śmietano sztu dwa w treści karmelowej (podejście pierwsze lepsze) i cz.koladowej (podejście drugie). Odpowiedz Link Zgłoś