Dodaj do ulubionych

kropko, powazne pytanie...

17.11.06, 14:41
Do czego, twoim zdaniem sluzy forum swiat? Dawno, dawno temu bylo to forum na
ktorym w lepszy czy gordszy sposob deskutowalo sie tu o doniesieniach
prasowych(gazety)ze swiata...potem nie wiadomo w jakim celu, utworzyliscie
forum wiadomosci... To forum przksztalcilo sie w cos, ni pies ni wydra, forum
dyskusyjne dla wszystkich, o wszystkim i o niczym z przewaga spraw zydowskich
i izraelskich we wszystkich mozliwych i niemozliwych konfiguracjach. Mozna tu
wiec pogadac o zydowskich zbrodniach przeciwko ludzkosci, o czapkach
zydowskich zolnierzy, o syjonizmie, o pogodzie w izraelu i o zboczeniach
izraelskich politykow. Mozna pogadec i na inne tematy oderwane pozornie od
izraela i zydow, ale krotko, gdyz tradycja jest prawie zawsze powiazanie tych
innych tematow z zydami i izraelem...
Pytam wiec ponownie, do czego ma sluzyc to forum? Jak wyobrazaja sobie
administratorzy jego dalsze funkcjonowanie?
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 14:50
      czekam z zapartym tchem na odpowiedz....
    • explicit Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:02
      Dziwolagi i freaks wzbudzaja zainteresowanie , o co ,... :)))
      ==============================================================================
      To forum przksztalcilo sie w cos, ni pies ni wydra, forum dyskusyjne dla
      wszystkich, o wszystkim i o niczym z przewaga spraw zydowskich i izraelskich
      we wszystkich mozliwych i niemozliwych konfiguracjach. Mozna tu wiec pogadac
      o zydowskich zbrodniach przeciwko ludzkosci, o czapkach zydowskich zolnierzy,
      o syjonizmie, o pogodzie w izraelu i o zboczeniach izraelskich politykow.
      Mozna pogadec i na inne tematy oderwane pozornie o izraela i zydow, ale krotko,
      gdyz tradycja jest prawie zawsze powiazanie tych innych tematow z zydami i
      izraelem...
      • z_daleka Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:15
        dziwolagi tez sobie chca pogadac... i to jest odpowiednie miejsce.
        Krotko mowiac forum dziwolagow. Cos w tym jest.
        • explicit Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:39
          Nie zrozumiales - Dziwolagiem jest to wasze panstewko , a freaks to czesc
          mieszkancow dziwolaga , ktora nie potrafi zyc w zgodzie z sasiadami ,...
          dziwolagi tez sobie chca pogadac... i to jest odpowiednie miejsce.
          Krotko mowiac forum dziwolagow. Cos w tym jest.
      • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:29
        widocznie sprawy polsko-żydowskie, a w zwiazku z nimi izraelskie, nadal wzbudzaja w Polsce zainteresowanie.

A to, co się dzieje w Izraelu i wokół Izraela na Bliskim Wschodzie, jest w samym centrum polityki światowej.

Od dawna Forum Świat stało się areną wypowiedzi antymuzułmańskich i antyislamskich, co naszym przyjaciołom z Izraela bynajmniej nie przeszkadza. Dziwi mnie, mówiąc otwarcie, że w ogóle się uskarżają.

Ale fakt. Forum zrobiło się nudne. Od kiedy udzielają się w nim permanentnie nie tylko półgłówkowate trolle ale i zawodowcy od propagandy. Wystarczy policzyć, ile kto naskrobał tu postów. Nikt normalny nie miałby na to czasu. Każdy normalny człowiek wycofałby się z tego grajdoła po przeczytaniu kilku, no kilkunastu wątków.

Ja się jeszcze nie wycofałem. Niecałkiem jestem normalny, bo wciąż licze na to, że pojawi sie tu ktoś, z kim będzie można normalnie porozmawiać na interesujące mnie tematy -
        • z_daleka Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:37
          "Od dawna Forum Świat stało się areną wypowiedzi antymuzułmańskich i
          antyislamskich, co naszym przyjaciołom z Izraela bynajmniej
          nie przeszkadza. Dziwi mnie, mówiąc otwarcie, że w ogóle się uskarżają."
          ---------
          W kwesti formalnej...nikt sie nie uskarza, to raczej stwierdzenie faktu...
          • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:40
            A - to przepraszam. Myślałem, moze naiwnie, że nasilona ostatnio korespondencja Dany z Mod. i Kropką, to forma uskarżania się, że nie robi się dostatecznie wiele, żeby na Forum pozostały jedynie wpisy antymuzułmańskie i antyislamskie.
            • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:47
              ty zawsze cep myslisz "inaczej"..... to tak w twojej naturze jest, ta
              podejrzliwosc.... nie mam zadnej nasilonej korespondencji z kropka na moderacji,
              jak rowniez nie z innymi moderatorami... podobno ty nie czytasz wszystkich
              watkow, wyobraz sobie, ze ona tez nie. to co ja robie, to po prostu podsuwam jej
              te posty, ktore wg mnie obrazaja moj kraj i moj narod. i wyobraz sobie, ze nie
              zawsze wycina wszystko, jesli wg niej cos nie jest obrazajace. ostatecznie to
              nie jej kraj i nie jej narod i moze myslec inaczej.
              oprocz tego, poniewaz wlasnie ty mnie znasz, wiesz gdzie pracuje i co robie, to
              twoje ciagle insynuacje, ze zostaje oplacana za moje pisanie na forum jest
              szczegolnie wredne..... nu, ale tez wlasciwie sie nie dziwie, bo to takie
              typowe dla ciebie.....
              • explicit Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:52
                Ciucius , nikt tego nie robi skuteczniej od was samych - Trust me ,...
                po prostu podsuwam jej te posty, ktore wg mnie obrazaja moj kraj i moj narod.
        • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:38
          A - i jeszcze przypomniało mi się.

Kiedy byłem jeszcze w podstawówce, i przechodziłem koło pewnego domu, gdzie na furtce wisiał napis "Zły Pies", i gdzie zza ogrodzenia zanosił się na wszelki wypadek ujadaniem zębaty czworonóg, lubiłem specjalnie głośno szurać nogami po chodniku, a jeszcze bardziej - przeciągac kijem po parkanie. Fajnie było słuchać, jak zwierzak chrypł i dusił się łańcuchem, do którego był przywiązany. Ale, bywało, nie szczekał na zapas. I wtedy przechodziłem bez żadnych dodatkowych działań - nawet o nim nie pamiętałem.

I tak to.
          • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:48
            ot, i mamy caly obrazek tej zgraji forumowej....

"Fajnie było słuchać, jak zwierzak chrypł i dusił się łańcuchem, do którego był
            przywiązany."
            • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:50
              Fajny ten obrazek - nie?

A jaki życiowy! I jeszcze na dobitkę całkiem prawdziwy.
              • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:52
                jestem pewna, ze ci sie podoba. i to chyba najwazniejsze, nie?
                • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 16:01
                  Odnosisz ten obrazek do siebie?

Nie, tu chodzi o szersze zjawisko. O pielęgnowanie w licznych środowiskach agresji na zapas, takie "pre-emptive strikes".

Niektórzy unikają kontaktu, innych bawi drażnienie.

Ja, na ten przykład, nie uważam, że warto tracić czas na drażnienie, już z tego wyrosłem. Co do kontaktu. Lubie niektórych uczestników tego Forum, z róznych powodów. Ale rezultatem zetknięcia się propagandą izraelska jest, ze już nie mam w planach podrózy do Izraela. A 5-6 lat temu miałem.
                  • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 17:44
                    israel w zalobie, cepek...
                    nu, ubaw......
                  • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 17:51
                    Dano ---
                    nic nie wiem, siedzę nad książką,

co sie stało?
                    • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 17:58
                      a -
          • explicit Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:56
            Trafne skojarzenie , krotko mowiac , kto prowokuje ,...
            Kiedy byłem jeszcze w podstawówce, i przechodziłem koło pewnego domu, gdzie na
            furtce wisiał napis "Zły Pies", i gdzie zza ogrodzenia zanosił się na wszelki
            wypadek ujadaniem zębaty czworonóg, lubiłem specjalnie głośno szurać nogami po
            chodniku, a jeszcze bardziej - przeciągac kijem po parkanie. Fajnie było
            słuchać, jak zwierzak chrypł i dusił się łańcuchem, do którego był przywiązany.
            Ale, bywało, nie szczekał na zapas. I wtedy przechodziłem bez żadnych
            dodatkowych działań - nawet o nim nie pamiętałem.
        • goldbaum Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:45
          cepekkolodziej napisał:

> widocznie sprawy polsko-żydowskie, a w zwiazku z nimi izraelskie, nadal wzbudza
          > ja w Polsce zainteresowanie.

Zobacz to tez od innej strony.

Co byloby, gdyby na tym forum podobnie aktywna i liczna bylaby frakcja np.
          Rosjan wciskajaca podobny (z przeproszeniem) kit propagandystyczny o wielkiej
          wspanialej Rosji i jej bandyckich sasiadach?
          • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:48
            Jasna sprawa: też pojawiłaby sie grupka, której ulubionym zajęciem stałoby się przeciaganie kijem po parkanie i kopanie w furtkę z napisem "Zły Pies".
            • peacemaker666 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 18:56
              cepekkolodziej napisał:

> Jasna sprawa: też pojawiłaby sie grupka, której ulubionym zajęciem stałoby
              się
              > przeciaganie kijem po parkanie i kopanie w furtkę z napisem "Zły Pies".

Znam takie ludowe przysłowie : Jeśli baran zobaczy lustro, nie ma szans, musi
              tryknąć.
              Jaki morał z tej powiastki ? Dajecie się Panowie wodzić za nos , izraelskiej
              części forum w sposób niewyobrażalny.
              Nie bierzcie sobie tego przysłowia do siebie tak do końca. Jednak jest w Waszym
              behawioryźmie coś z lustra i coś z barana, który tryka. Znaczna część forum
              pisząca z Polski daje odpór działaniu "grupy" virtual varrior, jednak część z
              Was nie widzi lustra, widzi innego barana ;)
    • goldbaum nie ma lekko, co? 17.11.06, 15:42
      i jeszcze z czapek sie nabijaja....
      • dana33 Re: nie ma lekko, co? 17.11.06, 15:54
        alez zupelnie lekko, drzewiecki.... chyba nie myslisz, ze ja tu zalamuje rece z
        rozpaczy.....
        jesli to jest obraz dzisiejszej polski...... to bogu dzieki, ze ja tam tylko
        raz w roku na tydzien... inni, normalni polacy musza sie meczyc z takimi jak ty
        i cep przez caly rok.....
        • goldbaum Re: nie ma lekko, co? 17.11.06, 15:59
          Ale mi dosunelas rozencwajgowa... nawet nie wiesz!
          "Obraz dzisiejszej Polski"... i ty "tylko raz w roku na tydzien" i w ogole
          "meczyc" "sie musza"....

Zaczynam sie powaznie zastanawaiac, czy jednak nie zaczac chwalic sraela i
          towarzysza Szarona, zeby poprawic "obraz dzisiejszej Polski" i zeby sie nie
          "meczyli".
    • z_daleka Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 15:58
      watek rozwija sie zgodnie z przewidywaniam...
      • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 16:01
        nu, zobaczymy..... ja w kazdym razie ide czytac.... :))))
        shabat shalom, z daleka.... :)))))
        • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 16:04
          O --
          • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 16:07
            hahahaha....... przeciez cep ty nic, tylko szukasz mnie na tym forum i
            zaczepiasz i prowokujesz gdzie mozesz..... spadaj, facet, bos glupi jak but, a
            wysilasz sie jak mozesz na wielkiego intelektualiste..... jakos tylko nikt z
            toba na twoich watkach nie gada, co? spadaja jeden po drugim i to w tempie...
            wiesz, jest po niemiecku takie ladne powiedzonko: rutsch mir den buckel runter,
            cep.....
            • cepekkolodziej Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 16:20
              Ojojojoj - no to juz nie będę. Bo jeszcze pomyślisz, że sie podwalam, albo co ci jeszcze zdroznego wpadnie do łepetyny ---

Masz rację, marny ze mnie intelektualista, i te moje wątki takie jakieś do de. spadają, a Twoje nie. Nikomu sie nie chce przy moich kijem po parkanie. Jakieś smutne i słabo słyszalne.

Fajne powiedzonko. Mam w przegladarce ("Opera") opcję tłumaczenia. Wg Babel Fish "rutsch mir den buckel runter" znaczy "slide me the embossment down".

Ty masz embossment? Ciekawe - co to takiego?
              • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 17:47
                wez sobie slownik niemiecko-polski, pajatzu..... bucker znaczy tyle co garb..
                zjedz mi po garbie, dokladnie przetlumaczone....
                czyli..... mam cie gdzies...
                • dana33 Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 17:49
                  buckel oczywiscie, a nie bucker.....
                  co rowniez oczywiscie, nie zmienia tego, co o tobie mysle...
                • goldbaum o rozencwajgowa... 18.11.06, 14:20
                  Jakby nie bylo dosyc to jeszcze garbata jestes....

dana33 napisała:

> zjedz mi po garbie,
      • aaki Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 16:13
        zwróc tez uwage na liczne forumoweejakulacje pewnych osobników którzy nigdy nie napisalic nic ponad stwierdzenie ze erec jest wieczny i wielki a a muslimstwo to robactwo
        chyba nie musze ci podpowiadac ich nicków?
    • z_daleka Re: kropko, powazne pytanie... 17.11.06, 23:17
      Kropko, masz wychodne?
      • bam_buko przestan wreszcie plakac!! z daleka 17.11.06, 23:26
        kropko,kropeczko,kropa....pytanie...protestuje....usun....zabanuj...
        qrfa mac tobie tez jaja usuneli jak jednojajowemu?????
        • z_daleka Re: przestan wreszcie plakac!! z daleka 17.11.06, 23:31
          stuknij sie bambusem w bam-buko...a potem pokaz gdzie protestowalem, gdzie
          prosilem o usuniecie...a wogole, to czy ktos cie pytal o zdanie???
          • bam_buko Re: przestan wreszcie plakac!! z daleka 18.11.06, 00:01
            przestan zadawac idiotyczne pytania.. po co,dlaczego...
            Skamlesz do cenzora(dana tez) o byle gowno jakby miala wplyw co na forum ludzie
            pisza.
            Pare bambusow przydaloby sie wam wpi.. gdyz zachowujecie sie jak zydziaki
            a nie jak zydzi.

Pamietaj jeszcze o jednym..to jest PUBLICZNE forum i twojej zgody na nic nie
            potrzebuje...ponial
            • z_daleka Re: przestan wreszcie plakac!! z daleka 18.11.06, 00:03
              strasznies sie nagadal...pacanie.
              • bam_buko Re: przestan wreszcie plakac!! z daleka 18.11.06, 00:08
                ty rowniez...dupku placzacy
                • marouder z_daleka za mojej pamieci nigdy nie latal na skarg 18.11.06, 00:10
                  ...co to za pomysly bam_buko?
                  • bam_buko Re: z_daleka za mojej pamieci nigdy nie latal na 18.11.06, 00:14
                    marouder napisał:

> ...co to za pomysly bam_buko?
                    >
                    musial zarazic sie od dany...
                    • marouder A w zyciu! z_daleka po prostu nie lata na skarge.. 18.11.06, 00:17
                      ...i tyle!
                      • bam_buko Re: A w zyciu! z_daleka po prostu nie lata na ska 18.11.06, 00:20
                        marouder napisał:

> ...i tyle!
                        >
                        nie napisalem,ze ciagle lata na skarge...to domena dany
                        ale po co malpuje...i placze jak tamta
                        • marouder No kurde, czy dzisiaj wszyscy stracili poczucie... 18.11.06, 00:22
                          ..humoru?
                          Gdzie on na powaznie nawoluje do banowania, wycinanki i odsylania na osla?
                          • bam_buko Re: No kurde, czy dzisiaj wszyscy stracili poczuc 18.11.06, 00:32
                            marouder napisał:

> ..humoru?
                            > Gdzie on na powaznie nawoluje do banowania, wycinanki i odsylania na osla?

nie badz drobiazgowy...podlizywanie,wspolpraca,kooperacja z cenzura to plama
                            mowiac b.wyraziscie to danie doopy.

masz racje wiecej humoru mniej skamlania...to forum potrzebne
                            • z_daleka Re: No kurde, czy dzisiaj wszyscy stracili poczuc 18.11.06, 09:21
                              Oj bambuku, bambuku, czy tobie i tobie podobnym trzeba na poczatku kwesti pisac
                              ha,ha,ha zebyscie wiedzieli ze tu trzeba sie bedzie usmiechnac?
                              A poza tym bambuku, to nic a nic nie zrozumiales...Wysil sie troche, bo
                              skondinad wirze, ze stac cie na wysilek umyslowy.
                              • aaki ? 18.11.06, 09:54
                                jak ci się podobają ostatnie intelektualne ejakulacje josifka(ex-jarusia)?
    • josifek Re: kropko, powazne pytanie... 18.11.06, 09:50
      moze dlatego ze o Israelu kazdy moze co chce powiedziec i kraywda mu sie nie
      stanie, sprobuj cos o Islamie( arabach) nieprzychylnego powiedziec i zobaczymy
      jak na tym wyjdziesz.
    • superspec Forum jest częścią portalu gazeta.pl 18.11.06, 10:22
      należącego do spółki publicznej majacej siedzibę w Polsce i tu płacącej podatki.:) a to co się dzieje na forum to podobno nazywa się "długi ogon". chodzi o to że wystawiajane są tutaj różne produkty ideologiczne od aryjczyków po marksistów jak na targu a agora zbiera placowe.:) a państwo polskie pobiera podatki od wydawcy portalu i kupuje broń.:)
      www.wojsko-polskie.pl/wortal/gallery/d/63-1/f-16_fotka.jpg
      • marouder czy na zalaczonym foto znajduje sie samolot "Jas" 18.11.06, 10:26
        ...ktory nie dolecial, jak pewien inny "Jas (swego czasu!) nie doczekal"?
        • krystian71 Re: czy na zalaczonym foto znajduje sie samolot " 18.11.06, 10:40
          kto podpisal umowe na dostawe tych samolotow ,kto za to przyjal lapowke.
          Czyzby nie pierwszy as przestworzy RP , rumiany Komorowski,ktory stwierdzil,ze
          polski lotnik poleci nawet na drzwiach od stodoly?
          • marouder A czy ja mowie nie? 18.11.06, 10:47
            Nie przyPiSuj mi pogladow, ktorych nie posiadam.
            O lapowce nie wiem.
            O politycznych przyczynach takiego a nie innego roztrzygniecia przetargu mozemy
            porozmawiac, choc pewnie nasze zdanie w tej sprawie bedzie zblizone.
            Gdzies, na jakims forum lotniczym czytalem, jak to bodaj w latach 80-tych 2
            polskie migi 29 w walce z 6 dunskimi F-16, spuscily 5 tych samolotow do morza.
            Co prawda byly to samoloty starszej wersji, bez tzw. tylnej polsfery chronionej
            radarem.
            • krystian71 Re: A czy ja mowie nie? 18.11.06, 11:39
              maruder. nie zaciemniaj obrazu.Polska nigdy w zyciu z Dania od czasu Stefana
              Czarneckiego w wojnie nie byla.
              Kaczki stoja na gruncie legalizmu,ktory ma na celu respektowanie umow
              poprzednich rzadow,wiec nic takiego jak smrody z SLD nie napisza ani nie
              powiedza.
              Pacta sunt servanda i nie ma na ten temat dyskusji.
              Te SLD-owskie smierdziele , za lapowki ,i pod szantazem teczkowym Kremla
              takich skrupolow nie mialy, gdy zerwaly umowe z Norwegia na ruruciag i gaz z
              Norwegia w 2001 roku.
              Wiec te F-16 , jakie by nie byly do Polski musza przyleciec.
              Wysilki takich jak ty , swiadcza tylko o nieudolnosci i graniu pod publiczke.]
              Jak widze, Kaczki w te strune nie uderzaja, swiadczy to tylko o tym,.ze tego
              rodzaju wysilki jak twoje olewaja i lekcewaza
              • marouder Opowiadasz facet. 18.11.06, 12:31
                Mnie jest rownie blisko do Kaczek jak i do Kwacha z przyleglosciami..moze
                zreszta do tego ostatniego bylo mi i jest dalej niz do Kaczek.
                Wyobraz sobie na dodatek, ze pomimo zamieszkiwania w Krakowie, mimo, ze uwazam
                sie za liberala z pewnym konserwatywnym odchyleniem, to Jasiu Marysia Wladziu
                Rakieta, uchodzacy przeciez za konserwatywnego liberala, rywalizuje w mojej
                swiadomosci o palme pierszenstwa z kaczkami w zakresie mojej osobistej niecheci
                do koncepcji, formy i metody, jakie publicznie swoja osoba oraz dzialanoscia pub
                liczna reprezentuje.

Co do incydentu, to pisalem, ze nic pewnego nie wiem a jedynie czytalem na
                pewnym forum lotniczym, do ktorego link znalazlem na forum wiadomosci o
                incydencie z koncowki lat 80-tych.
                • krystian71 Re: Opowiadasz facet. 18.11.06, 12:51
                  e tam maruder.
                  Jakies cie skrupuly co do prawdy wziely.?
                  Wybacz,nie uwierze, zwazywszy na caloksztalt tego co pod pf-em i szlagim
                  podpisujesz.
                  Rozumiem,ze bedac blizej i wiedzac o czym cale media trabia juz teraz
                  wstydzilbys sie takie glupoty wypisywac, jak ten szlagi co sie spuszczal po
                  nogawkach z radosci,ze F-16 (przez jego SLD i UD zakupione )do Polski doleciec
                  nie moga.
                  Ale,ja zlej woli w swych opiniach nie prezentuje, chce wierzyc,ze
                  niektorym,takim jak tobie trzeba wiecej czasu,by cos do czachy dotarlo.
                  • marouder ty masz zadziwiajaco slaba pamiec jak na goscia... 18.11.06, 13:05
                    ..tylko pare lat ode mnie starszego.

Do Kaczek sie nie przekonam.
                    Do Kwacha sie nie przekonam.
                    Do dzisiejszego kierownictwa PO z macacym Jasiem Marysia sie nie przekonam.

I tylko takie zdanie prezentowalem odnosnie spraw krajowych.
                    • krystian71 Re: ty masz zadziwiajaco slaba pamiec jak na gosc 18.11.06, 13:10
                      zwykla nic nie zmnaczaca deklaracja , ktora nikt powazny pod uwage nie wezmie.
                      Maruder, !!! ja tez powolutkuzauwazam jakies przegiecia w antykaczkowskich
                      mediach, takie pozalowania godne starania,by sie w nowy uklad rzadzacy wtopic.
                      Wiem,ze tobie to nie grozi, ani tym wyzszym od ciebie, ktorzy cie
                      inspiruja ,to nie ta sama co poprzednia jakosc.
                      Jak nie rozumiesz,lepiej pozostan przy swoim, poprzednim, bardziej czytelnym
                      dla nieudacznika szlagiego.]
                      W NOWYM nic nie uzyskasz, w starym wszystko stracisz.
                      • marouder I jak tak mozna przed obiadem w sobote, co? 18.11.06, 13:13
                        Chociaz bys do obiadu z drinkami poczekal.
                        Ja sie chce wpisywac, kurna, w kaczy uklad?:)))
                        Zebym tak ostatni grosz stracil, jak ty masz racje:)))
                        • krystian71 Re: I jak tak mozna przed obiadem w sobote, co? 18.11.06, 14:20
                          a jednak,juz pierwsze sygnaly wypuszczasz :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka