1ja 03.12.06, 16:04 Z okazji Barbary,skladam Wam,gornikom,zyczenia pomyslnosci i bezpiecznej pracy. Z gorniczym "Szczesc Boze"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:05 I wszystkim Barbarom, patronkom górników, również tych w Chinach i innych krajach - tego samego :) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:12 Mialem na mysli I ukrainskich,i rosyjskich tez. I tych z Boliwii. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:13 1ja napisał: > Mialem na mysli I ukrainskich,i rosyjskich tez. > I tych z Boliwii. Uprasza się o niekarmienie trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:57 Prosze o nie odpowiadanie blazare to troll siejacy nienawisc. Ja jestem blazar - inaczej kwazar. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 17:02 Powtarzam jeszcze raz: Nie mam nic wspolnego z trolle blazare vel blazaire + pare jeszcze kakaowych nickow. Ja jestem blazar - kwazar. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:19 Poniewarz was teraz trudno odroznic,proponuje byscie od nowa sie zaprezentowali. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:31 Ok. Jestem blazar od kwazar, zreszta blazar to kwazar tyle tylko ze specyficzny. Czytalem to i owo tu na forum od dluzszego czasu. Bylem czytaczem. Nick blazar mam juz jakies 5 lat ( ze wzgledu na poczte i nic wiecej.)Dokonalem troche wpisow tutaj, zupelnie nie majacych na poczatku zwiazku z blazare i jego koncepcjami. Zdziwilem sie , ze za tymi wpisami, jak smrod za tylkiem pojawialy sie wpisy nijakiego blazare posadzajacego mnie o trollowanie. Jego chamstwu nie bylo konca. Powtarzam jeszcze raz: Nie mam nic wspolnego z blazare i jego zarzutami o trollowaniu. Jego poglady uwazam za haniebne , uwlacajace Polakowi. Jego napastliwosc wobec zydow jest haniebna , tak jak jego obrzydliwa postawa moralna . Paranoje , jakie go atakuja, kwalifikuja go do powaznego leczenia psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:37 1ja napisał: > Czy z zawodu ksiadz-denunciatore jestes? Bawi cię rozmowa z idiotą? W takim razie nie będę ci przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:48 Eeeee,tam. Albo na komplimenty sie napraszasz,albo wspolczucia oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:55 Blazare sam jestes idiota. Zalozyles ze prowadze z toba niemoto jakas gre. Tymczasem jak widzisz probuje sie od ciebie trollu odsunac jak od zadkiego gowna. Nie dajesz mi szansy . Przyczepiles sie do mojej podeszwy i posmierdujesz, zupelnie tak jak posmierduje twoj mozg. Odpowiedz Link Zgłoś